Kategorien: ErnæringsvidenskabDenne kategori indeholder 186 bøger.



  • 91Intet billede af bogen

    Senest opdateret 23. august

    figurformning og vægtkontrol for kvinder Bailinemetoden

    Af Kurt og Eva Bai

    fra 2004 på forlaget Bailini

    Oplag: active

    ISBN: 82-92013-28-8

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Personlig udvikling, Selvudvikling

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★★

    Alle kvinder går til frisør for at få facon på håret., men hvad med faconen på kroppen?? er du utilfreds?? så kan Bailine metoden, som bygger på tre principper, være noget for dig, A.Kostændringer B. Aktivitetsøgning. C. Mentaltræning, som motivierer dig til at gøre, hvad der skal til.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 92Intet billede af bogen

    Senest opdateret 23. august

    Lademanns madvareleksikon

    Af Helle Lange

    fra 1984 på forlaget Lademanns

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-07720-9

    Kategorier: Billedbøger, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi, Undervisning

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    hvad er Farfallini eller Raviola, hvordan adskiller disse pasta typer sig fra hinanden? Hvad er dyvelsdæk og hvad bruger man det til?Hvordan ser cashew - nødder ud? dette er blot et udpluk af utallige kulinariske råvarer der besvares med flotte farveplancher indeholdende flere hundrede råvarer.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 93Intet billede af bogen

    Senest opdateret 23. august

    spise med Price

    Af Adam og james price

    1. udgave fra 2011 på forlaget Lindhart og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-7680-472-5

    Kategorier: Billedbøger, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kompetenceudvikling, Mad & gastronomi

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★★

    flot indbunet bog. Adam og James Price: Spise med Price. I denne nye kogebog kan du få brødrene Adam og James´ bedste opskrifter fra DR2-programmet ´Spise med Price´, hvor de to værter med stor kærlighed til det klassiske tv-køkken og nysgerrighed efter nye smagsoplevelser kaster sig ud i kogekunsten.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 94Intet billede af bogen

    Senest opdateret 23. august

    favoritter- ris og risotto

    fra 2008

    Oplag: active

    ISBN: 978-1-4075-5594-2

    Kategorier: Billedbøger, Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Bogen repræsenterer et udvalg af de bedste opskrifter på risretter- fra hurtige og lette , til festlige og elegante gæstemenuer. * 112 velsmagende retter * kort indledninge til hvert kapitel med nyttige tips * nemme trin for trin beskrivelser * inspirerende fotos til alle retter.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 95Intet billede af bogen

    Senest opdateret 23. august

    favoritter- kartofler

    fra 2008 på forlaget Parragon

    Oplag: active

    ISBN: 978-4075-5593-5

    Kategorier: Billedbøger, Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    indbundet.kartofler kan servers som tilbehør, men kan også forvandles til vidunderlige måltider. denne bog indeholder et udvalg af de bedste kartoffelretter fra hele verden. *112 velsmagende retter * nyttige tips til hvert kapitel * nemme trin for trin beskrivelser * inspirerende fotos til alle rett

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 96Intet billede af bogen

    Senest opdateret 23. august

    Få et nyt liv på 4 uger.

    Af Lene hansson

    1. udgave fra 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-11-43048-4

    Kategorier: Billedbøger, Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    indbundet. Du sidder nu med den sundeste kogebog, du nogensinde har haft i hænderne. Den påstand vover fitnessinstruktør og kostekspert Lene Hansson i indledningen til sin bog Få et nyt liv på 4 uger. Bogen bygger på hendes koncept med syre-base balancen, der er kendt fra tv. Forudsætningen for forandringen er tre indledende skridt: at få styr på syre-base balancen, som handler om ph-værdien i blodet. At få fordøjelsen i balance gennem den rette kombination af maden. Og endelig at blive bevidst om sine spisevaner – hvad man spiser, hvornår og hvorfor. Her spiller psyken en stor rolle. Når disse tre skridt er taget, går selve kuren igang. Den varer fire uger. Undervejs tester man sin sundhed, sit helbred, sit energi- og stress#-niveau og mængden af motion. Hver uge har et dagkostskema med tre måltider, som følges – opskrifterne findes i bogen, der også rummer bonusopskrifter på både morgenmad, brød, desserter, kager og snacks. Samt et yogaprogram, en visualiseringsøvelse og en logbog til at registrere skavanker og forbedringer undervejs.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 97Intet billede af bogen

    Senest opdateret 23. august

    mit barn skal i skole, forældrehåndbogen

    Af Janne hejgaard m.flere.

    1. udgave fra 2008Mejeriforeningens forlag

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-89795-37-9

    Kategorier: Børn & forældre, Ernæringsvidenskab, Kompetenceudvikling, Krop & sind, Selvhjælp

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    De mange psykologsiske og sociale spørgsmål, der opstår for børn og forældre i forbindelse med skolestart gennemgåes. Vi guides til at støtte barnet på bedste måde, lige fra skole parathed, venner, pligter i hjemmet. Bagerst i bogen viden om sund skolemad, morgenmad og mad efter skoletid.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 98Intet billede af bogen

    Senest opdateret 23. august

    Lev fedt- bliv slank-

    Af Niels Ehler

    1. udgave fra 2003 på forlaget gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 87-02-00957-9

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    indbundet 151 sider . Forfatterne var de første herhjemme, der introducerede teorien om, at det ikke er fedtet, men derimod de hurtige kulhydrater i form af især sukker, hvidt brød, pasta og ris, som er de store syndere i kampen mod badevægten. Metoden viste sig at være epokegørende på området og er siden blevet bredt anerkendt som en effektiv vej til vægttab. Også mange diabetikere og ufrivilligt barnløse har haft glæde af at følge metodens principper.Niels Ehler er tidligere naturvidenskabelig forsker, nu bl.a. vin- og madskribent, forfatter, livsstilskonsulent og foredragsholder.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 99Intet billede af bogen

    Senest opdateret 23. august

    Barnemad Fra mos til Middagsmad

    Af Anne Hjernøe, jette Hjernøe og Pia Brown

    fra 2002 på forlaget Politikken

    Oplag: active

    ISBN: 87-567-7727-2

    Kategorier: Børn & forældre, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Øvrige

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    indbundet. En kogebog med sunde, nemme og inspirerende opskrifter til såvel familiens mindste som resten af familien. Kapitlerne er aldersopdelt, og du finder let de opskrifter, der passer til dit barns udviklingstrin - lige fra den allerførste mos til de helt små babyer til den første rigtige mad til de lidt større børn, der kan og selv vil. Til mange af opskrifterne er der tips om, hvordan en del af portionen nemt kan gøres voksenvenlig, så hele familien kan spise aftensmad af de samme råvarer. For hvorfor ikke lave en dejlig krydret græskarsuppe til hele familien, når man alligevel er igang med græskarmos til den mindste? Bogen er skrevet af klinisk diætist Pia E. Brown, sygeplejerske Jette Hjernøe og pædagog, madskribent og tv-kok Anne Hjernøe, bl.a. kendt fra DR2´s Frilandshaven

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 100Intet billede af bogen

    Senest opdateret 23. august

    Klar besked om VITAMINER&MINERALER

    Af Henrik Dilling

    2. udgave fra 199 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-12759-7

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Krop & sind, Natur, Selvhjælp, Sygdom/sundhed

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    indbundet. En overskuelig vejviser til vitamin og mineraljunglen., fyldt med info om vitaminer, mineraler, fedtstoffer, frie radikaler og antioxidanter Hvorfor skal vi have dem* Hvordan virker de*Hvor findes de*Hvor meget har vi brug for. bogen vejleder os så kosten dækker vores behov.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 101Intet billede af bogen

    Senest opdateret 23. august

    detox 14 genveje til en ren krop

    Af Helen Foster

    1. udgave fra 2003 på forlaget Lindhardt og ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 87-814-0331-8

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Krop & sind, Personlig udvikling, Sygdom/sundhed

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★★

    kraftig paperback Føler du dig tit uoplagt og stresset, og er du ikke tilfreds med din sundhedstilstand og dit udseende? Så er det sikkert fordi, der har hobet sig for mange giftstoffer op i din krop. Vil du gerne tabe dig, blive mindre stresset, nedsætte dit forbrug af kaffe, sukker og cigaretter, bekæmpe tømmermænd, se godt ud til festen på lørdag, have mere energi og leve mere sundt?

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 102Intet billede af bogen

    Senest opdateret 23. august

    aktiv træning Løb langt , halvmaraton eller maraton

    Af Martin Kreutzer m.fl.

    1. udgave fra 2012 på forlaget I form

    Oplag: active

    ISBN: 978-82-535-3227-1

    Kategorier: Børn & forældre, Ernæringsvidenskab, Hobby, Krop & sind, Personlig udvikling, Sport & fritid, Ungdom

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 695 gram

    indbundet Drømmer du om at løbe Halvmaraton eller en maraton? så er drømmen måske kun 20 uger væk! I FORMs og Aktiv Trænings bog "Løb Langt" giver dig opskriften på, hvordan du skal træne, spise og planlægge dine løb for at blive rigtig god til at lade benene æde kilometer efter kilometer. Og bare rolig - du kan sagtens putte rådene ind i en helt almindelig hverdag.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 103Intet billede af bogen

    Senest opdateret 23. august

    Detox og Suprfood

    Af Lene Hansson

    1. udgave fra 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-11-43494-9

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind

    pris: 140 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 850 gram

    bogen er indbundet. Detox er afgiftning af kroppen. Bogen indeholder ikke en fastekur, men en udrensningskur, som kan lade sig gøre at følge samtidig med, at du lever et normalt liv. Og derudover indeholder den hjælp til en livsstilsændring hvor en omlægning af kosten til forskellige former for superfood, fx med et højt indhold af antioxidanter, giver mulighed for at man kan forlænge sit liv med flere år. Hovedprincipperne er at skære ned på sukker og fedt, at leve fortrinsvis vegetarisk og at spise meget frugt. Bogen gennemgår principperne for detox, anbefalet motion og yoga og VEGA-test, og der er en 3-ugers-kur med kostplaner og en plan for, hvad man skal drikke. Derudover følger man tre personer, som gennemgår kuren, og ser nærmere på deres resultater – og der er top 10-lister over den bedste og værste kost. Bogen indeholder også en top 20-liste over de bedste powerfoods/superfoods med forklaringer på, hvorfor lige netop de madvarer er specielt sunde.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 104Intet billede af bogen

    Senest opdateret 23. august

    superfood

    Af Helena Nyblom

    2. udgave fra 2008 på forlaget Olivia

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-567-9286-8

    Kategorier: Billedbøger, Ernæringsvidenskab, Kogebøger

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    indbundet.vorfor er blåbær, tomater, appelsiner, chokolade og laks nogle af de sundeste ting, du kan spise? * Hvad sker der med kroppen, hvis du spiser for lidt fedt? * Hvorfor ældes vi? * Hvorfor er planternes farvepigmenter så sunde? * Hvordan kan du på en enkel måde påvirke dit helbred? Svarene på disse spørgsmål kan du finde i Superfood, som kan lære dig at udnytte kroppens egen evne til helbredelse, at modvirke ældningen, holde vægten og i det hele taget få et bedre velbefindende. I denne bog gennemgås 18 udvalgte fødevarer, som alle indeholder nyttige næringsstoffer og derfor kan fungere som naturens eget apotek. Bogens mange opskrifter og anvisninger er lette at følge, og du skal ikke blive overrasket, hvis du hurtigt begynder at føle dig friskere og mere slank. Og derudover hjælper du din krop til at forebygge sygdomme. Konsulent på den danske udgave er læge Jerk W. Langer.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 105Intet billede af bogen

    Senest opdateret 23. august

    Bli frisk av sig själv, en alternativ läkarbok

    Af Andrew Weil

    fra 1995 på forlaget gedins

    Oplag: active

    ISBN: 91-7964-248-9

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kommunikation, Krop & sind, Okkultisme, Personlig udvikling, Selvhjælp, Selvudvikling, Sprog

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    indbundet og med smudsomslag. Bogen er på svensk. En man med cancer i lungorna skickas hem efter att ha fått beskedet att läkarna inte kan göra något mer för honom. Ett halvår kommer han tillbaka till mottagningen, utan en enda tumör... En neurokirurg medelar de chockade föräldrarna att deras son, som ligger i koma med svåra skallskador efter en motorcykelolycka, aldrig mer kommer att vakna. Sonen är idag helt återställd... Adrew Weil är läkare, utbildad vid Harvard Medical School. Detta till trots anser han att den konventionella medicinen ofta är otillräcklig och att den ignorerar kroppens egen läkningsförmåga. I ''Bli frisk av dig själv'' berättar Andrew Weil om hur kroppens självläkningssystem fungerar och ger en rad exempel på människor som har tillfrisknat från olika sjukdomar, ofta i strid med läkarnas prognoser. Bokens huvudtes är enkel: kroppen kan läka sig själv! Weil går igenom alternativa behandlingsmetoder som naturmedel, akupunktur och meditation och ger detaljerade råd om vitaminer och örter, motion och avslappning

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 106Intet billede af bogen

    Senest opdateret 23. august

    Energio Boost, energirige madløsninger til hele dagen

    Af Beverly le Blanc

    fra 2009 på forlaget Parragon

    Oplag: active

    ISBN: 978-1-4075-6194-3

    Kategorier: Børn & forældre, Ernæringsvidenskab, Kogebøger

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 650 gram

    indbundet opskrifter , skræddersyet til at give dig energi til en aktiv og travl hverdag, samt øge din velvære

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 107Intet billede af bogen

    Senest opdateret 23. august

    Madvarer fra A-Z, detaljerede oplysninger om mere end 1000 ingredienser

    Af Jacques Fortin

    fra 2000 på forlaget Koneman

    Oplag: active

    ISBN: 3-8290-4405-8

    Kategorier: Billedbøger, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 670 gram

    paperback Madvareer fra fjerne lande har været en berigelse af vores hjemlige spisekort-krydderier fra Indien, kaffe fra Arabien,Kakao fra Sydamerika. I billeder og tekst præsenteres madvarer fra A til Z den samlet palet af internationale næringsmidler, grøntsager, frugter, nødder,svampe, tang,kornprodukter, urter, fjerkræ, fiosk m.m. en god bog til den alsidige kost

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 108Intet billede af bogen

    Senest opdateret 23. august

    DUKAN DIÆTEN

    Af Pierre Dukan

    2. udgave fra 2012Politikkens forlag

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-400-1140-1

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    indbundet. I “Dukan diæten” er der meget fokus på proteinerne. Protein er en essentiel del af din krop, din kost og din sunhed. Protein er med til at opbygge og reparere din krop. “Dukan diæten” er udviklet af den franske læge, Pierre Dukan, og er både videnskabelig og veldokumenteret i forhold til vægttab. I bogen beskriver Pierre Dukan, hvordan han har erfaret, at overvægtige patienter har opnået gode vægtmæssige resultater ved at spise udelukkende proteiner. “Dukan diæten” indeholder kostråd, opskrifter og ugentlige menuer, som passer til de fire trin, som kuren er opdelt i: angrebsfasen, forandringsfasen, konsolideringsfasen og stabiliseringsfasen.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 109Intet billede af bogen

    Senest opdateret 23. august

    Fedt for Life, din guide til sundt fedt

    Af Anette Harbech Olesen

    1. udgave fra 2010 på forlaget High on life

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-992667-3-9

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    indbundet Fedt er ikke ét fedt – der er forskel på cellefedt og dellefedt Skrevet af Anette Harbech Olesen, forfatter og blogger på madforlivet.com. For at kunne tage effektivt vare på vores sundhed, har vi brug for konkrete redskaber og viden til at kunne navigere i fedtjunglen og kende det gode fedt fra det dårlige fedt. Der findes nemlig fedt, der er livsnødvendigt for os, det vi kalder cellefedt, og så findes der fedtstoffer, der er ødelagte og manipulerede, som det ud fra en sundhedsbetragtning, tjener os bedst at gå i en stor bue udenom, det kalder vi for dellefedt. Fedt har vi brug for hver eneste dag og det er i højere grad kvaliteten af fedtet, vi skal være opmærksomme på, frem for kvantiteten. Hvordan vi skelner mellem det gode og det dårlige fedt, og hvorfor det er så vigtigt for vore indre kropslige balancer, kan du læse mere om i Anette Harbech Olesens ”Fedt for Life”, der også indeholder masser af lækre og indbydende opskrifter, så du på en helt naturlig måde, kan få integreret de gode og sunde fedtstoffer i dine daglige måltider. Rigtig god læselyst. Indhold: 132 sider indbundet. Et lille indblik i nogle af bogens budskaber: - Tag ansvar for det sunde liv – både dit eget, men også andres - Indre oprydning og rengøring: En ny og ren start med bl.a. faste, udrensning og en fordøjelse i topform. - Har du børn, så giv dem en god start – sæt eksemplet, lær dine børn gode vaner, skær ned på sukkeret med sunde snaks. - Mad med mening: Valg af økologi og friske råvarer er en grundsten i et sundt liv. Denne mad indeholder samtidig maksimal saft og kraft – og det kan smages! - Mange lækre opskrifter på sund og lækker mad. - Friske planter og urter kan hjælpe dig med at få bugt med mange af de mest almindelige skavanker. - Desuden guider bogen dig rundt i sundhedens verden og krydrer turen med sjove, spændende og lærerige histo

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 110Intet billede af bogen

    Senest opdateret 23. august

    BRØD, uden gluten, uden sukker, uden gær

    Af Mariann Andersson

    1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt & Ringhof

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hobby, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    indbu?/100 Endnu ingen anmeldelser Drømmer du om nybagte boller og hjemmelavet pizza? Nu behøver du ikke at undvære brød længere, selvom du spiser efter LCHF-principperne eller af andre årsager vil undgå gluten og sukker. Alle brødene i denne bog har et højt protein- og næringsindhold, og de er hurtige og nemme at bage. Du får opskrifter på burgerboller, knækbrød, tærtebunde, solsikkebrød, focaccia, baguetter og meget mere – bagt helt uden mel, sukker og gær.ndet

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 111Intet billede af bogen

    Senest opdateret 23. august

    Bogen om krydderurter , en komplet guide til urter

    Af Peter Mc HOy

    fra 1998 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 3-8290-00339-03

    Kategorier: Botanik, Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Kogebøger, Landbrug & gartneri, Sundhed, Personlig pleje

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    paperback Stort urteleksikon med nyttige anvisninger til urtehaven Alt om dyrkning og anvendelse af urter

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 112Intet billede af bogen

    Senest opdateret 12. juli

    Natur Mdicin guide, find det rigtigemiddel og få klar besked.

    Af Tabita Wulff

    fra 2002 på forlaget Ldemann

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-10545-8

    Kategorier: Børn & forældre, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Krop & sind, Leksikon, Natur, Sygdom/sundhed

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    indbundet Den store salgssucces skyldes ikke mindst, at håndbogen er det eneste opslagsværk i Danmark, der giver forbrugerne en klar neutral information om de mange produkter, lægemidler og kosttilskud der findes på apoteket, hos Matas og i helsekostbutikker samt i supermarkederne. Ikke alene gruppen af naturlægemidler, men den meget store gruppe, der hører til kategorien naturmedicin. Via det omfangsrige produktindeks kan helseinteresserede nemt finde det produkt, de søger, og få oplyst alt om indholdsstoffer, indikationer, bivirkninger, lægemiddelform og synonyme produkter. Håndbogen er logisk opstillet, så man også nemt kan slå op under sygdom og finde relevante naturmidler. Håndbogens tekstdel er også totalt revideret og af nye emner kan nævnes afsnit om balanceret kost, velvære, æteriske olier, skønhed fra naturen, opskrifter på sundhedsdrikke samt et superaktuelt afsnit »Fatburner - sådan forbrænder du dit fedt«. Sundhedsjournalisten Tabita Wulff har haft naturmedicin og alternative metoder som speciale i over 30 år. Hun har skrevet 20 bøger alene om disse emner og skriver hver uge om naturmedicin i Ugebladet Søndag.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 113Intet billede af bogen

    Senest opdateret 28. juni

    Medicin-slave eller ernærings-klog

    Af Robby Ciurdorf & Christina Curdorf

    1. udgave fra 2011 på forlaget Merlin Media

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-9931-99318025

    Kategorier: Erhverv, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kemi, Medicin, Selvhjælp, Studiebøger, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 825 gram

    paperback Bogen handler om at være kritisk overfor medicinalindustrien og sundhedsvæsenet og selv tage stilling.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 114Intet billede af bogen

    Senest opdateret 28. juni

    Økologisk køkken året rundt

    Af Sophie grigson

    fra 2009 på forlaget paragon

    Oplag: active

    ISBN: 978-1-4075-6213-1

    Kategorier: Billedbøger, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi, Undervisning

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 750 gram

    fin inspiration og en god guide til at indføre økologi i køkkenet. 60 opskrifter skønne retter til hele året. nyttige tips til , hvordan man følger årstiderne i køkkenet og dermed laver nemmere og sundere mad

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 115Billede af bogen Årstiderne i mit køkken

    Senest opdateret 4. september

    Årstiderne i mit køkken

    Af Lene Hannestad

    på forlaget Fisker & Schou

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1060 gram

    276s indb.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 116Billede af bogen Ingredienser Den store bog om råvarer

    Senest opdateret 4. november

    Ingredienser Den store bog om råvarer

    Af Jill Cox

    fra 2005 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 9783833116971

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hobby, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1540 gram

    Ingredienser - Den store bog om råvarer Rigt illustreret i farver. Denne bog er tænkt som et grundlæggende opslagsværk til kokke, gastronomer og enhver med interesse for verdens store udbud af råvarer. I mere end 200 fotografier og kortfattede beskrivelser omtales produkter fra både den nordlige og sydlige halvkugle. Softback - stadig fint eksemplar / dog brugsspor og bøjet hjørner - på bogens sidste sider på bagsiden af omslag - 384 sider. ( 27,5 x 21 cm ) .

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 117Billede af bogen Den plantebaserede kost - Ren besked om, hvordan mad påvirker din sundhed, og hvad du kan opnå med en optimal kost

    Senest opdateret 31. oktober

    Den plantebaserede kost - Ren besked om, hvordan mad påvirker din sundhed, og hvad du kan opnå med en optimal kost

    Af Maria Felding og Tobias Schmidt Hansen

    fra 2016Muusmann Forlag

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Sygdom/sundhed

    pris: 150 kr – stand: ★★★★★

    Tanker om miljø, etik og sundhed har ført til en voksende interesse og nysgerrighed omkring vegansk og plantebaseret kost. Mens flere og flere danskere skifter frikadellerne ud med bønnebøffer, bekymrer andre sig og spørger, om det overhovedet er sundt kun at spise planter. Får veganere nok protein, er komælk nødvendig for sunde knogler, og giver soja brystkræft? Og hvad med fisk??Forvirring om kost er udbredt, og ofte bunder vejledninger om kost mere i myter end i den nyeste videnskab. I bogen her er en læge og en klinisk diætist gået sammen for at hjælpe danskerne ud af ernæringsjunglen og de mange modstridende råd. Målet er at give læseren en grundlæggende forståelse for, hvordan mange af de livsstilssygdomme, som plager den almene dansker, udvikles. For ikke alene er det muligt at forebygge sygdomme som hjerte-kar-sygdomme og type 2-diabetes, men også at behandle dem – ved at spise en plantebaseret kost. Bogen gennemgår kostmyter, misforståelser omkring inflammation, antioxi­danter, mættet fedt, insulinresistens og mange andre populære emner samt naturligvis alle de hyppigt stillede spørgsmål omkring plantebaseret ernæring. Derudover gives en grundig guide til, hvordan man kan leve plantebaseret, inkl. opskrifter til at komme i gang. Med andre ord giver bogen den viden, alle bør have, om hvordan fødevarer påvirker sygdom og sundhed, så der ikke længere er nogen tvivl om, hvad den mest optimale kost er. Flot hæftet udgave på 312 sider med få og lette brugsspor Bogvægt: Ca. 760g + tara

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 118Billede af bogen En passion for OLIVENOLIE  Nyttig viden, inspiration & lækre opskrifter

    Senest opdateret 23. oktober

    En passion for OLIVENOLIE Nyttig viden, inspiration & lækre opskrifter

    Af Jesper& Natascha Gyldendahl Colombani

    1. udgave fra 2018Colombani Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788797080702

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 720 gram

    Danskernes forbrug af olivenolie er steget markant. I dag bruger vi 5 gange mere olivenolie end for 20 år siden. Generel viden om olien er ikke vokset i samme grad. Det vil Jesper & Natascha Gyldendahl Colombani, gøre noget ved. Her får man deres personlige historie om vejen fra at være almindeligt interesseret til at være olivenolie-ekspert og indehaver af egen importvirksomhed af økologisk olivenolie. Samtidig får man olivenoliens historie, dyrkning og kendetegn. Bogens anden halvdel består af opskrifter med olivenolie, i alt fra pizza til pesto til søde sager og desserter. Hardback - 161 sider. ( 26,5 x 19,5 cm ).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 119Billede af bogen Optimalt immunforsvar

    Senest opdateret 19. oktober

    Optimalt immunforsvar

    Af Joel Fuhrman

    1. udgave fra 2012 på forlaget Gyldendals bogklubber

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-03-05405-6

    Kategori: Ernæringsvidenskab

    pris: 105 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 450 gram

    Hvad gør nogle af os mere modtagelige over for sygdom, hvad enten der er tale om noget alvorligt eller mere harmløst? Hvordan undgår vi at blive syge, når vores kollegaer, børn og øvrige nære familiemedlemmer bliver forkølede og får influenza? Forfatteren og lægen Joel Fuhrman er en ledende ekspert i at forebygge og modvirke sygdomme og helbrede gennem naturens skatkammer af næringsstoffer. I Optimalt immunforsvar præsenterer han den nyeste viden om vores kost og ernærings indflydelse på vores helbred og viser, hvordan vi kan styrke immunforsvaret, så det beskytter kroppen mod sygdom – lige fra en almindelig forkølelse til cancer. Ernæringsvidenskaben har gjort en række fantastiske opdagelser i de senere år, og når denne nye forskning tages i anvendelse, bliver vi i stand til at kontrollere vores helbredstilstand som aldrig før. Bogen forsyner læseren med alt, hvad der er brug for, for at omsætte den nyeste viden til praksis og opnå optimalt helbred. Den sidste tredjedel af bogen indeholder en række lækre og indbydende opskrifter på styrkende måltider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 120Billede af bogen Køkkenfest

    Senest opdateret 10. oktober

    Køkkenfest

    Af Louise Beck Brønnum & Sabine Schade

    1. udgave fra 2014FADL’s Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788777497742

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 840 gram

    Køkkenfest kan forstås på mange måder. Festen der ender i køkkenet, festen over det fantastiske mad man kan fremtrylle fra det tomme køleskab eller middags-festen med alt hvad hjertet begærer og en masse venner. Vores køkkenfest er ikke en lukket klub for dem som kan lave mad, men for alle – mad er mangfoldig. Der er ingen måltider som ”bare” skal overstås. Selv ens morgenmad kan med lidt fantasi blive en fest i sig selv. Køkkenfest er for alle madglade festaber. Folk i alle aldre, som er trætte af kurer og låste rammer og som gerne vil dyrke glæden ved at lave mad, og finde inspiration af de råvarer som findes i supermarkedernes køledisk. Til køkkenfesten sætter kun fantasien grænser. Hardback - 245 sider. Bogen ER en fest og en glæde.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort