Senest opdateret 10. august
fra 1998
Oplag: active
ISBN: 9780958592505
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Husdyr, Sundhed
pris: 245 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 520 gram
BARF is a Programme for Breeding Healthy Dogs and Eliminating Skeletal Disease. "Grow Your Pups with Bones" contains advice and information on raising dogs on a BARF diet to produce an animal with sound skeletal systems and optimum health. Ideal book for breeders and vets or anyone wanting a better understanding of skeletal problems in modern dogs, - such aa hip or elbow dysplasia. Paperback - 406 pages. Language: English
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 9. august
1. udgave fra 2012 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711380468
Kategori: Ernæringsvidenskab
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 666 gram
Kvinder er ikke ens ... heller ikke når det gælder , hvor på kroppen fedtet sætter sig. Derfor er der forskel på , hvordan vi mest effektivt kommer af med det igen. Alt efter om du lagrer fedt på hofte, mave, eller fordeler det ligeligt på hele kroppen, er der forskel på , hvordan du mest effektivt taber dig, Her får du du madplaner og træningsprogrammer, der passer til din kropstype.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. august
1. udgave fra 2013 på FADL’s Forlag
Oplag: active
ISBN: 97887945@0380
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Krop & sind, Medicin, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 140 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 490 gram
Selvhjælpsforløb i 12 trin, der viser, hvordan man kan lægge sit liv om og blive fri for migræne, blandt andet ved hjælp af stenalderkost. Med opskrifter Især for kvinder, der lider af migræne og ønsker at gøre en indsats udover piller for at komme det til livs.. Man får også vejledning i afslapning, mindre stress og bedre søvn, faktorer der alle medvirker til at mindske migræne. Stine Allermand har selv lidt af migræne men har været migrænefri i 7 år efter denne totale kost- og livsstilsomlægning. Softback - 275 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 3. august
1. udgave fra 2015 på forlaget Lindhardt & Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711348826
Kategorier: Børn & forældre, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 390 gram
LOUISA LORANG giver dig 50 ideer til, hvad du kan fylde i bornenes (og din egen) madpakke, sä kassen kommer tom retur dag efter dag, og alle bliver matte og glade. Fa inspiration til madpakker der er gode, enkle, overskuelige og varierede - uden at vare kedelige! Fa inspiration til madpakker der er gode, enkle, overskuelige og varierede - uden at vare kedelige! Mine madpakker ; Klem & klapsammen ; Grønne sager ; Salater + sager ; Gør det selv pålæg ; Sager man bager ; Sødt + sundt Hardback - 129 sider. Pænt eksemplar.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 3. august
2. udgave fra 2014 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788740017373
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 65 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 618 gram
Softback - 204 sider. De imponerende resultater af at spise mindre to dage om ugen har taget verden med storm. Den danske ernæringsterapeut Louise Bruun har i flere år arbejdet med det revolutionerende 5:2 princip, som i al sin enkelhed går ud på at spise normalt 5 dage om ugen og faste let de sidste 2 dage. 5:2 er en fleksibel og effektiv vej til en slank og velholdt krop og et langt liv. Oveni får du mere energi, stærkere hjerneceller og sundere kredsløb.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 29. juli
fra 2016 på Muusmann Forlag
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Sygdom/sundhed
pris: 150 kr – stand: ★★★★★
Tanker om miljø, etik og sundhed har ført til en voksende interesse og nysgerrighed omkring vegansk og plantebaseret kost. Mens flere og flere danskere skifter frikadellerne ud med bønnebøffer, bekymrer andre sig og spørger, om det overhovedet er sundt kun at spise planter. Får veganere nok protein, er komælk nødvendig for sunde knogler, og giver soja brystkræft? Og hvad med fisk??Forvirring om kost er udbredt, og ofte bunder vejledninger om kost mere i myter end i den nyeste videnskab. I bogen her er en læge og en klinisk diætist gået sammen for at hjælpe danskerne ud af ernæringsjunglen og de mange modstridende råd. Målet er at give læseren en grundlæggende forståelse for, hvordan mange af de livsstilssygdomme, som plager den almene dansker, udvikles. For ikke alene er det muligt at forebygge sygdomme som hjerte-kar-sygdomme og type 2-diabetes, men også at behandle dem – ved at spise en plantebaseret kost. Bogen gennemgår kostmyter, misforståelser omkring inflammation, antioxidanter, mættet fedt, insulinresistens og mange andre populære emner samt naturligvis alle de hyppigt stillede spørgsmål omkring plantebaseret ernæring. Derudover gives en grundig guide til, hvordan man kan leve plantebaseret, inkl. opskrifter til at komme i gang. Med andre ord giver bogen den viden, alle bør have, om hvordan fødevarer påvirker sygdom og sundhed, så der ikke længere er nogen tvivl om, hvad den mest optimale kost er. Flot hæftet udgave på 312 sider med få og lette brugsspor Bogvægt: Ca. 760g + tara
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 26. juli
1. udgave fra 2008 på forlaget Gyldendals Bigklubber
Oplag: active
ISBN: 9788703028439
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 652 gram
En gennemgang af de forskellige, klassiske stykker smørrebrøds opbygning og sammensætning og med basisopskrifterne på at lave alting helt fra bunden - en hyldest til den danske smørrebrøds tradition og det danske frokostbord. Bogen er opdelt i to dele. Den første efter pålægstype, sild, fisk, kød, salater og ost, samt "de simple" med æg, tomat og kartoffel. Den anden har alle basisopskrifterne på brød, rullepølse, stegte sild, salt kød mm., samt, ikke at forglemme, det vigtige modspil: remoulade, sky, asier mv. Smørrebrød består nemlig if. Nanna Simonsen både af noget surt, sødt, salt, mildt, krydret, fedt og magert. Opskrifterne bærer præg af hendes store erfaring, og som bogens fotografier viser, er det kvaliteten og enkelheden, der er det altafgørende. Hardback - nærmest som ny - 160 sider ( 23,5 x 17,6 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. juli
1. udgave fra 2003 på PP FORLAG
Oplag: active
ISBN: 8790799488
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Medicin, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 100 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 659 gram
"Blodsukker blues" refererer til symptomer på enten lavt eller højt blodsukker, som kan opleves af både personer med og uden diabetes. Symptomerne kan variere meget, men typiske tegn på lavt blodsukker inkluderer rysten, svedtendens, sult, hovedpine og koncentrationsbesvær. Højt blodsukker kan vise sig som tørst, hyppig vandladning, træthed og sløret syn. Hardback -176 sider ( 22,5 x 20 cm ) Med navn på omslags inderside. Fint eksemplar.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. juli
2. udgave fra 2010 på forlaget Thanning og Appel
Oplag: active
ISBN: 9788741301372
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Mad & gastronomi, Selvhjælp, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 65 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 490 gram
Opskrifter med udgangspunkt i at lave dejlig, nem og nærende mad med fokus på det klassiske og gedigne måltid uden for mange hurtige kulhydrater og på at holde sit blodsukker stabilt. FIN softback - 171 sider. Gennemillustreret.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. juli
1. udgave fra 2000 på forlaget Olivia
Oplag: active
ISBN: 8790181115
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi, Natur, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 75 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 608 gram
VEGETARISK KØKKEN - også kaldet »den grønne frk. Jensen« - er med årene blevet en klassiker. Bogen fortæller om det grønne køkken, om råvarerne og deres behandling, om • næringsstofferne og om, hvorfor det er fornuftigt at spise grøn mad. VEGETARISK KØKKEN er desuden en økologisk kogebog med flere hundrede opskrifter pa sund og lækker mad - fra morgennadens müsli til den grønne frokostpakke og salater, supper, hovedretter, tilbehør, desserter etc. Softback : 216 sider. FIN stand ( 20 x 21 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. juli
1. udgave fra 1993 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 87-00-14218-2
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 89 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 230 gram
Om risikofaktorerne bag velfærdssygdomme som f.eks. åreforkalkning, hjerneblødning, kræft, sukkersyge, overvægt og dårligt immunforsvar og om principper for forebyggelse og behandling. Emne: Kostvaner; Ernæring; Sygdomsforebyggelse; Sygdomme; Forebyggelse; Sundhed. Omfang: 136 sider. Indbinding: Hæftet og med flapper.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. juli
1. udgave fra 2014 på forlaget Gyldendals Bogklub
Oplag: active
ISBN: 9788703065793
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Selvhjælp, Spiritualitet, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 65 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 459 gram
Målet er et bedre helbred, en udrensning af huden, leveren, nyreren, lungerne og tarmsystemet. Ved start skal du indtage alt hvad du kan og har lyst til, fra en vegetarisk buffet rig på vitaminer. Derefter går du på en "faste" hvor du kun drikker vand, urtete og grøntsagssaft i en, to eller fire dage. Softback - sidste side og bagklap er delvis limet sammen - fra bogens fødsel. Har ringe betydning. 167 sider. Flot stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 24. juni
1. udgave fra 2012 på forlaget Gyldendals bogklubber
Oplag: active
ISBN: 978-87-03-05405-6
Kategori: Ernæringsvidenskab
pris: 109 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 450 gram
Hvad gør nogle af os mere modtagelige over for sygdom, hvad enten der er tale om noget alvorligt eller mere harmløst? Hvordan undgår vi at blive syge, når vores kollegaer, børn og øvrige nære familiemedlemmer bliver forkølede og får influenza? Forfatteren og lægen Joel Fuhrman er en ledende ekspert i at forebygge og modvirke sygdomme og helbrede gennem naturens skatkammer af næringsstoffer. I Optimalt immunforsvar præsenterer han den nyeste viden om vores kost og ernærings indflydelse på vores helbred og viser, hvordan vi kan styrke immunforsvaret, så det beskytter kroppen mod sygdom – lige fra en almindelig forkølelse til cancer. Ernæringsvidenskaben har gjort en række fantastiske opdagelser i de senere år, og når denne nye forskning tages i anvendelse, bliver vi i stand til at kontrollere vores helbredstilstand som aldrig før. Bogen forsyner læseren med alt, hvad der er brug for, for at omsætte den nyeste viden til praksis og opnå optimalt helbred. Den sidste tredjedel af bogen indeholder en række lækre og indbydende opskrifter på styrkende måltider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. juni
1. udgave fra 2006 på Gads Forlag
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Medicin, Øvrige
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
Læge, Carsten Vagn-Hansen; - også kendt som radiodoktoren fra DR, skriver i "Maven - din bedste ven" om hele fordøjelsesprocessen fra mund til tarm. I "Maven - din bedste ven" gennemgår Carsten Vagn-Hansen menneskets fantastiske mave og dens fordøjende funktion. Læseren bliver klogere på de enkelte organers funktioner samt de sygdomme, der kan ramme dem. Derudover får læseren indsigt i, hvor vigtig kosten er for en sund mave og hvordan man opnår den bedst mulige fordøjelse med en god madkultur. Carsten Vagn-Hansen beskriver mavens kompleksitet og funktion på en letforståelig og indlevende vis. Derudover er bogen forsynet med et detaljeret stikordsregister, der overskueliggør bogens rige indhold. Flot indbunden udgave på 286 sider klistermærkat fra firma nederst til venstre på bagside af forside. Samlet stand: 5-6 Bogvægt: 483g + tara
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juni
fra 2000 på forlaget Könemann
Oplag: active
ISBN: 9783829044554
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Krop & sind, Mad & gastronomi, Selvhjælp, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 560 gram
Denne bog er en vigtig vejledning i at vælge de kosttilskud og fødevarer som opfylder de nødvendige kost- og sundhedsmæssige betingelser som vores krop stiller. Dens vigtige kostråd dækker både det at fremme et godt helbred og behandle specifikke sygdomme 0g tilstande. Vitaminer og mineraler indeholder bl.a.: Sund kost og brug af kosttilskud Komplet fortegnelse over vitaminer, mineraler, aminosyrer og bi-produkter ~ Forslag til kosttilskud der kan fremme dit immunsystem, forebygge cancer og hjælpr mod stress Kosttilskud for ældre, børn og babyer. Softback - meget FIN stand - 144 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juni
1. udgave fra 2008 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788756790178
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi, Selvudvikling, Sundhed
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 820 gram
Uanset hvilken slags grøntsagspiser man er eller pønser pa at blive, er bogen snittet, kogt, stegt og bagt til inspiration og appetit. Ja; kartoffelpandekagerne smager uovertruffet. Softback - 232 sider - FIN stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juni
1. udgave fra 2012 på forlaget Gads
Oplag: active
ISBN: 9788712046844
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 490 gram
Ca. hver femte danske kvinde er i hormonel balance. Mange ved ikke, at det kan hænge sammen med PCO (Poly Cystiske Ovarier), his vagten driller, fedtet samler sig pà maven, humøret svinger, menstruationerne er uregelmæssige eller huden uren. Heldigvis er det muligt at spise sig i balance igen - og opskriften får du her. Spis dig i balance er spækket med praktiske tips til hverdagen Hvilke madvarer, du skal ga efter, hvordan du sammensatter din kost og hvad du kan spise, når du er i byen eller pa ferie. Mere end 10C delikate opskrifter gør det nemt og overskueligt at leve PCO-venligt uden at gå glip af alt det sjove. Softback -167 sider. Fin stand. ( 177 x 212 mm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juni
1. udgave fra 2011 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788756798877
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Personlig udvikling, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 75 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 600 gram
Softback - 205 sider ( 25 x 20 cm ) Bogen er især skrevet til folk, der lider af diabetes 2 (eller er i risikozonen), har for højt kolesteroltal eller vejer for meget. Videnskabelige undersøgelser dokumenterer nemlig, at kuren her er vejen ud af disse problemer. Her er ingen hokuspokus. Efter kort tid begynder de overskydende kilo at trille af til fordel for et stabilt blodsukker, et lavere kolesterolniveau og ikke mindst - et mindre medicinforbrug. Kuren introducerer masser af lækre, nye grønne retter, som ikke kun er en gevinst for sundheden og vægten, men også har en positiv indflydelse på husholdningsbudgettet! Forfatterne har ingen løftede pegefingre, men kommer med masser af gode råd og konkrete tip til, hvordan man holder motivationen højt under kuren og skaber et lettere liv med et bedre helbred. Flot Softback - 205 sider ( 25 x 20 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juni
1. udgave fra 2008 på forlaget Politikens Firlsg
Oplag: active
Kategorier: Botanik, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 351 gram
Blomster i maden er noget, vi kvinder gør for hinandens skyld. Ligesom nyt tøj og mascara, nye vattæpper og gardiner nok heller ikke er for mænds og børns skyld. Ren, uforfalsket æstetik, som er så nødvendig for at synes, at livet er godt. Smagen er en anden lykkelig dimension ved at spise blomster. De kan smage engleagtigt godt, dufte så maden bliver liflig helt ud i kanterne, de kan få mad og bagværk til at vibrere, eller de kan nøjes med at være fine at se på. Man skal ikke rynke på næsen af noget af det. Blomster er vidunderlige, de gør os glade helt ned i tæerne. Man har lov til at føle sig både klog, smuk og fyldt med overskud; og det føler man virkelig, man er, når man ikke bare nøjes med at kigge på, men også spiser blomster. Fin lille hardback ( 19,5 x 14,5 cm ) i FIN stand- - 122 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juni
fra 2004 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 8711167971
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 385 gram
Opskrifter med olivenolie fra middelhavslandene, samt beskrivelse af oliventræerne, brugen af frugterne og metoder til vurdering af olivenoliens kvalitet. • En hyldest til oliventraerne og til den alsidige brug af traet og dets frugt. En hyldest til olivenoliens centrale placering i middelhavskokkenet og middelhavsomrädets kultur. Og samtidig en indføring i, hvordan man vurderer kvaliteten pa olivenolien, fra den koldtpressede jomfruolivenolie til den almindelige olivenolie. Et spændende udvalg af opskrifter med olivenolie fra de lande, der dyrker og presser den, fra Italien, Grækenland og Spanien til den nordafrikanske kyst. FLOT hardback ( 21 x 24 cm ) 64 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juni
1. udgave fra 1991 på Nyt Nordisk Forlag
Oplag: active
ISBN: 8717023540
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 300 gram
Fiskeopskrifter – ikke kun med gængse fiskearter som torsk, ål og rødspætter, men også nogle mindre kendte – men ikke af den grund mindre velsmagende. Forord af Jon Pedersen Forord . ... Fisken og den forkælede mand Om østersæderne og Øresunds-sild Om at købe frisk fisk . ... Redskaberne - og hvordan man gør en fisk i stand ..... Gastro-teknikerens to ideelle pocherings-metoder for fisk . .... Andre tilberedningsmetoder . .......... Court-bouillon 54 Fiskefond (Fumet) 55 Damping 56 Dampning i tang 56 Tilberedning i papilotte 57 Braisering og bagning i ovn 57 Laserre-metoden 58 Pandestegning - paneret eller à la meunière 58 Friturestegning 59 Grillstegning 60 Nedsaltning 61 Gravad fisk 62 Koldkogning - sydamerikansk ceviche 62 Sovse til pocheret og stegt fisk - varme og kolde ... Farveplancher (mellem s. 72 og 73) Opskrifternes inddeling .. Opskrifter ........ Mange slags fisk (opskrifter i hvilke indgår flere slags fisk) . Litteraturhenvisninger Register. Softback - 154 sider. Fint eksemplar.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. maj
1. udgave fra 1973 på Chr. Erichsrns Forlag
Oplag: active
ISBN: 8755501869
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Håndarbejde/hobby/håndværk
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 125 gram
Jørgen Munkebo: Kunsten at lave øl og vin for 35 øre pr. flaske. Om hjemmebryg og håndbryggere, øltyper og ølhistorie, det nødvendige værktøj og meget mere Lille hardback - 91 sider - illustreret. Gulligt papir - navn på omslags inderside - stadig god stand. ( 19 x 11 cm ).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. maj
1. udgave fra 2018 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788740041835
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 105 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 768 gram
Er du klar til at tage med på en rejse mod et sundere og slankere liv? Så stig ombord i denne bog, der er blevet til gennem et målrettet samarbejde mellem kvinden bag kostredskabet Sense, Suzy Wengel, og erfarne diætister fra Diabetesforeningen. Resultatet er 81 opskrifter på nemme og velsmagende retter, der sikrer dig mæthed og et stabilt blodsukker. Mange overvægtige danskere lever med let forhøjet blodsukker (prædiabetes). Dermed har de en øget risiko for at udvikle type 2-diabetes, der er en livslang diagnose. Der er tæt sammenhæng mellem forhøjet blodsukker og for meget fedt på kroppen, og vægttab er derfor et af de bedste steder at sætte ind for at undgå eller udskyde udviklingen af type 2-diabetes. Sense er et effektivt redskab til at få styr på portionsstørrelser og spisevaner, så du taber dig, mens du spiser helt almindelig mad. Tusindvis af danskere har allerede tabt sig med Sense. 81 opskrifter Komplet ugeplan Sense-metodens enkle værktøjer: Håndfulde og spisekasser Sådan ændrer du vaner med vanetræet
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
1. udgave fra 2004 på forlaget Pretty Ink
Oplag: active
ISBN: 8791603021
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Krop & sind
pris: 65 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 521 gram
Personlig beretning om at elske og hade sin kvindekrop med anvisninger på hvordan man med udrensningskure, motion og kostomlægning kan opnå både vægttab og psykisk balance. Indhold Jeg er for tyk ; Smuk udenpå, grim indeni ; Fra singleselvhad til flommet frue ; Mit kropsbillede bliver skabt ; Den hårde, gode tur. Pernille Richardt: Sådan blev Ninka sund og glad igen. Opskrifter til madglade. En ægtemand fortæller Hardback : 150 sider - næsten som ny
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
fra 2000 på forlaget Klitrose
Oplag: active
ISBN: 9788777281228
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Krop & sind, Medicin, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 245 gram
Overvagt Forhøjet blodtryk Forhøjet kolesterol Barnløshed (polycystisk ovariesyndrom) Unormal hårvækst Menstruationsforstyrrelser Sukkersyge Blodsukkerproblemer. Har du et eller flere af disse symptomer, så kan du få inspiration af at læse videre i bogen. Som et samlet sygdomsbillede kaldes det ofte under et for syndrom X og har været kendt længe; alligevel er der desvœrre stadig mange, som ikke får den enkle kostvejledning, der kan ændre hele billedet. Læs, hvordan du gennem ændringer i din kost og livsstil kan fået helt anderledes velbefindende, og få en forklaring på hvorfor pastakure og alle de andre slankekure ikke har hjulpet netop dig. Softback 158 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
2. udgave fra 2011 på forlaget Saxo
Oplag: active
ISBN: 9788770810289
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Medicin, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 65 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1150 gram
Interessen for Raw Food vokser eksplosivt netop nu. Raw Food-livsstilen handler om både bæredygtighed og bevidsthed, men er samtidig også en "hip", social og afslappet livsstil med masser af farvestrålende og indbydende mad. Denne nye, smukt illustrerede bog henvender sig til alle med interesse for Raw Food. Bogen indeholder en grundig introduktion, personlige historier, masser af tips og teknikker - også til børnefamilier - og naturligvis et væld af lækre og sunde opskrifter. Softback - 288 sider ( 26 x 23 cm ) Flot stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
1. udgave fra 2017 på forlaget Turbine
Oplag: active
ISBN: 8740617993
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Mad & gastronomi, Natur
pris: 85 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 580 gram
Samling af opskrifter på varme drikke - både de klassiske, som gløgg og hot toddy, de naturlige, med blandt andet slåen og kirsebær, og de internationale varianter som for eksempel irish coffee og masala chai. Indhold Klassikere ; Ud i naturen ; Verden rundt ; Sylt, hengem og pyntSamling af opskrifter på varme drikke - både de klassiske, som gløgg og hot toddy, de naturlige, med blandt andet slåen og kirsebær, og de internationale varianter som for eksempel irish coffee og masala chai. Ud i naturen ; Verden rundt ; Sylt, hengem og pynt. Hardback - 119 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
1. udgave fra 2014 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 8740011340
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 650 gram
Lykken er chokolade byder på 68 klassiske og nye, superinspirerende chokoladeopskrifter af både den enkle og den lidt mere avancerede slags. Bogen indeholder opskrifter på kager,tærter, is, desserter, mousser, cookies, macarons, flødeboller og meget mere og alle med samme fællesnævner – nemlig chokolade! Forfatterne deler gavmildt ud af hele deres smagfulde chokoladeunivers. Udover de lækre opskrifter får du også en lille rundtur i chokoladens historie, et indblik i dens tilblivelse, enguide til forskellige teknikker og chokoladesmagning, en liste over uundværligt grej samt forfatternes bedste tips i det søde chokoladekøkken. Hardback - 172 sider - med hilsen skrevet på titelblad - Pæn stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
fra 2013 på forlaget De Danske Vægtkonsulenter
Oplag: active
ISBN: 9788792487476
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 85 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 480 gram
Hvad enten du spiser måltidet ude eller hjemme, kan du lade dig friste af de nemme opskrifter på sund mad, der tilfredsstiller både din sult og dine smagsløg. Lad bogens enkle og lækre opskrifter på sunde små måltider vinde over usunde og fedende snacks i løbet af dagen. Alle opskrifter har tilhørende kalorieberegning og afkrydsning i henhold til Vægtkonsulenternes kostprogram. Men bogens opskrifter kan bruges af alle, der ønsker en sund og slank hverdag uden sult. Bogen indeholder: • Sandwich, wraps & smørrebrød • Salater & råkost • Tærter, pizzaer & andet lunt • Nemme mellemmåltider. Softback - 141 sider - fin stand - med navn på første blad.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. april
1. udgave fra 2014 på forlaget Lindhart og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 978-87-11-34768-3
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Personlig udvikling, Selvudvikling, Sundhed
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 499 gram
Meget lidt diskrete brugsfolder, ellers som ny.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.