Senest opdateret 18. august
1. udgave fra 2006 på forlaget Gad
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Medicin, Studiebøger, Sygdom/sundhed
pris: 100 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 750 gram
326 sider. Hæftet. Velholdt - dog ses ca. 20 sider med markeringer. ---- Originaltitel: Ernæring - mer enn mat og drikke - tegninger: Ragnhild Gjerstad - ill. i farver - Gads sygeplejefaglige serie - Indhold: Ernæring - et vidensområde for sygeplejersken ; Energi og energibehov ; De energigivende næringsstoffer ; Frie radikaler og antioxidanter ; Vitaminer ; Ikke-essentielle næringsstoffer ; Vand, væskebalance og væskebehov ; Mineraler og sporstoffer ; Graviditet og amning ; Børn og unge ; Ældre og ernæring ; Kultur, religion og mad ; Når næringsindtagelsen er utilstrækkelig ; Kost ved livsstilssygdomme ; Kost ved forskellige sygdomme og sygdomstilstande ; Enteral og parenteral ernæring ; Interaktion mellem medikamenter og næringsstoffer.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. august
fra 968 på forlaget Union
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
fyldt med indspirerende farve-plancher, hvilket er med til, at øvede og nybegynder, får lyst til kaste sig ud i nye opskrifter. Såsom forretter, supper, fiske-og kødretter, desserter, drinks, bagværk. Der gives forslag til sammensætning af festmenuer, eksotiske retter samt udenlandske specialite
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. august
1. udgave fra 1997 på forlaget Prepress
Oplag: active
Kategorier: Børn & forældre, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Sygdom/sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
paperback, 154 spændende opskrifter på gode og varierende diabetesretter. morgen,frokost og aften, hverdag og fest.. Bogen henvender sig især til aldersdiabetikere, men også god hvis man ønsker at tabe sig eller spise sundt. Gode råd om råvarer og fedtfattig kost mod forhøjet kolesterol i blodet.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. august
Oplag: active
ISBN: 1-55185-041-7
Kategorier: Billedbøger, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Undervisning, Øvrige
pris: 270 kr – stand: ★★★★★
indbundet og med smudsomslag. uanset om du er begynderkok, eller en som gerne vil eksprimentere, så er denne samling rundlag for et kulinarisk succes. opskrifterne er gennemprøvet, fyldt med tydelige instruktioner, gode fotos, kursusnotater fyldt med ideer og oplysninger en fremragende hjælpekilde.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. august
1. udgave fra 2013 på Politikkens forlag
Oplag: active
ISBN: 87-978-400-0815-9
Kategorier: Børn & forældre, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger
pris: 115 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 900 gram
indbundet kogebogen er hel og fin, men fået en skjold på omslag.Denne bog kunne også have heddet ”Annes køkken – helt fra bunden”. Den handler om alt det gode, man kan lave i løbet af hele året og stille på hylderne til travlere tider, og det som vi ofte køber i dyre domme, men som det meget bedre kan betale sig at lave selv, også smagsmæssigt. Om ting, man kan samle i naturen og bruge til noget godt – og hvordan man så bruger det. Nordisk mysli, Ramsløgssalt, Forårspesto med skvalderkål og løgkarse, Hyldeblomst-te, Tørrede svampe, Æblesnaps med hyben og enebær og Hjemmelavede rosiner er bare nogle af de opskrifter, Anne deler ud af på ting, der spicer maden og tilværelsen op. Det er hyggeligt og livsbekræftende at lave disse ting fra bunden, og det giver en god fornemmelse at være selvforsynende. Mange af alle de gode sager kan laves sammen med husets børn, for det er nemlig også hyggeligt. Om forfatteren: Anne Hjernøe er journalist og autodidakt kok. Hun er kendt fra tv, hvor hun som tv-vært bl.a. har lavet AnneMad og senest sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, danske badehoteller og danske øer i en række tema-lørdage.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 3. august
4. udgave fra 2006 på forlaget Nucleus
Oplag: active
ISBN: 87-90363-28-0
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Studiebøger
pris: 180 kr – stand: ★★★★★
Har lidt understregninger og et par notater. Få bogliste tilsendt. Har mange bøger. Kan afhentes i Randers eller sendes på købers regning. Alle bøger kan beses efter aftale.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 1. august
fra 2011 på forlaget h.f.ullmann
Oplag: active
ISBN: 978-3-8331-6173-5
Kategori: Ernæringsvidenskab
pris: 68 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1725 gram
Hardback. Næsten som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (R77) Vejer 1525 gram.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 14. juli
fra 2017 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Sundhed
pris: 135 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 735 gram
245 sider, hardback.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. juli
fra 2016 på forlaget Healthaddict
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Sygdom/sundhed
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1000 gram
næsten som ny *
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 26. juni
1. udgave fra 2005 på forlaget Tiderne skifter
Oplag: active
ISBN: 8779731155
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 490 gram
Paperback, 260 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. august
1. udgave fra 1998 på forlaget Pia Birk
Oplag: active
ISBN: 87-989070-0-9
Kategori: Ernæringsvidenskab
pris: 185 kr – stand: ★★★★★
404 sider, paperback.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 14. november
1. udgave fra 2005 på Gads Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-12-03754-0
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Fysioterapi/Massage, Pædagogik, Sygepleje, Videnskabsteori
pris: 60 kr – stand: ★★★★
Vægt: 298 gram
Videnskab og forskning giver en indføring i forskningsmetodologi.Hovedvægten er lagt på en systematisk gennemgang af forskningsprocessen. Derved bliver bogen både en hjælp til den læser, der ønsker at kunne læse og forstå forskningsprojekter, og til den læser, som skal deltage i eller evt. selv skal forestå undersøgelser af forskningsmæssig karakter.Der indledes med en redegørelse for begreberne viden, forskning og videnskabelighed, og der er en forholdsvis kortfattet beskrivelse af videnskabernes udvikling.Bagest i bogen findes en oversigt over de forskellige videnskabsteoretiske retninger. Efter hvert kapitel er der henvisning til supplerende litteratur. Dette sammenholdt med et omfattende noteapparat giver læseren mulighed for fordybelse i de områder, som findes særligt interessante. Bogens mange eksempler er i stor udstrækning hentet fra sygeplejerskernes og pædagogernes virksomhedsområde, men problemstillingerne er generelle og bogen kan derfor også anvendes i de øvrige mellemlange videregående uddannelser. Videnskab og forskning henvender sig til de professionsrettede mellemlange videregående uddannelser til sygeplejerske, jordemoder, ergo- eller fysioterapeut, bioanalytiker, pædagog, folkeskolelærer, ernærings- og husholdningsøkonom m.fl.Anne-Lise Salling Larsen, dr.med., forskningsprofessor i klinisk sygepleje ved Odense Universitet (1993-98). Hun har bred erfaring som klinisk forsker, som underviser i forskningsmetodologi og som bedømmer og vejleder ved forskningsprojekter. Hans Vejleskov, lærer 1956, faglærer 1959 og mag.art. i psykologi 1966. Fra 1974 professor i udviklingspsykologi ved Danmarks Pædagogiske Universitet. Har forsket i børns sproglige og intellektuelle udvikling, småbørns-pædagogik, skolestart og humor.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. oktober
11. udgave fra 2015 på Dansk Sygeplejeråd / Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Oplag: active
ISBN: 9788717041813
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Krop & sind
pris: 95 kr – stand: ★★★★
Hæftet. 296 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i sort-hvid og farver. (2410-0103).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. oktober
11. udgave fra 2015 på Dansk Sygeplejeråd / Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Oplag: active
ISBN: 9788717041813
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Krop & sind
pris: 95 kr – stand: ★★★★
Hæftet. 296 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i sort-hvid og farver. (2410-0103).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. juli
1. udgave fra 2020 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788740047035
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 130 kr – stand: ★★★★
Hardback. 239 sider. Sprog: Dansk. Om fedtforbrændingskuren, hvor man kun spiser få kulhydrater og desuden tilstræber at kroppen kommer i ketose. Med en grundig indføring i principperne og de fysiologiske forhold i kuren og med 80 ernæringsberegnede opskrifter. Illustreret i farver. (2310-029).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. juli
8. udgave fra 1999 på Dansk Sygeplejeråd / Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Oplag: active
ISBN: 87-17-06923-8
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Krop & sind
pris: 130 kr – stand: ★★★★
Hardback. 210 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i sort-hvid og farver. (2104-0150).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. maj
fra 2013 på forlaget Klim
Oplag: active
ISBN: 9788771292992
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Pædagogik, Studiebøger
pris: 70 kr – stand: ★★★★
“Det vurderende øje” af Cato R. P. Bjørndal er en bog, som arbejder med både kommende lærere og praksiserende lærere. Bogen handler om ens evne til at skabe et overblik over, hvad der sker i praksis, om at iagttage ens elever, studerende og kommunikere denne iagttagelse til andre, og om at bedømme sin egen undervisning og vejledning. Bogen handler kort sagt om, hvordan man både som lærer og studerende bedre kan se sin egen praksis. Cato R. P. Bjørndal skriver i ”Det vurderende øje” i en konkret og direkte form, hvor han undervejs beskriver eksempler fra det virkelige liv, som omhandler observations- og evalueringsarbejde i undervisning og vejledning.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. maj
fra 2018 på forlaget Polyteknisk
Oplag: active
ISBN: 9788750211327
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Mad & gastronomi, Studiebøger
pris: 120 kr – stand: ★★★★
Bogen præsenterer videnskaben bag de menneskelige sanser, tærskelværdier, temperatur, køn og alders indflydelse på sansning, supertasters, ordinære tasters og nerverespons. Der gennemgås relationer mellem sanser og fødevarer samt en lang række sanseindtryk og sensoriske beskrivelser af fødevarer samlet i et leksikon med smagsprofiler på 60 fødevarer. Dertil skitseres og diskuteres det komplekse begreb om ”kvalitet” for at illustrere de mange variable, der spiller ind på valg af fødevarer. Metodisk gennemgås der valg af dommere, bedømmelse, fysiske rammer og design til sensoriske forsøg. Der præsenteres sensoriske metoder til bedømmelse af fødevarer, ingredienser og måltider som profilering og QDA-test, affektive hedoniske forbrugertest og skalering af spørgsmål, diskriminative test som parvise sammenligninger, duo-trio test og triangeltest. Sidst men ikke mindst så præsenteres CATA-analyser og napping test (projective mapping). Statistisk præsenteres de mange metoder med beregningseksempler og analyser. Teknisk gennemgås middelværdi, standardafvigelse, variationskoefficient, varians, One-sample og U-Parret test, variansanalyse (Anova), binomialfordeling, binomialkoefficient, PCA-analyse, P-værdi, signifikansniveau, alfaværdi, test- og tabelværdi. Bogen er målrettet undervisning på erhvervsuddannelser, bacheloruddannelser og professionsbacheloruddannelser, der arbejder med fødevarevidenskab, kvalitetskontrol og produktudvikling af mad. Derudover er der masser af teori til kokkeuddannelsen og den resterende befolkning, der interesserer sig for madkundskab. Forsøgsmæssigt er der 7 sensoriske forsøg til de studerende, der omhandler: introduktion til laboratoriet og fremstilling af opløsninger, identifikation og rangordning af de fem grundsmage, udvikling af deskriptorer og sensorisk profilering af fødevarer, ingredienser og måltider, affektiv hedonisk test, parvis sammenligning og triangeltest. Michael René er forfatter, ingeniør, levnedsmiddelkandidat og underviser som lektor i statistik, sensoriske metoder og analyser af fødevarer, ingredienser og måltider samt fødevarekvalitet. Michael René har undervist i sensorik, statistik og fødevarekemi siden 2006. Han arbejder for den danske presse på Tv, i radio og den trykte presse som fødevareekspert. Han har siden 2003 smagstestet og evalueret over 1000 fødevarer, ingredienser og måltider, hvilket giver et dybt indblik i produkters naturlige variationer og egenskaber på det danske marked.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 1. september
4. udgave fra 2015 på forlaget Munksgaard
Oplag: active
ISBN: 9788762813762
Kategorier: Biologi, Ernæringsvidenskab, Studiebøger, Sundhed
pris: 270 kr – stand: ★★★★
Vægt: 1400 gram
[703] Omslag med mindre brugsspor, ellers et pænt ex.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. august
Oplag: active
Kategori: Ernæringsvidenskab
pris: 70 kr – stand: ★★★★
Vægt: 800 gram
Arena, 1969. 250 og 266 sider. Heftet. Navn og stmpel på friblad. Antimemoirer bd. 1-2. Forfatteren og politikeren Malrauxs erindringer, hvor blandt andet den spanske og den kinesiske borgerkrig beskrives, som Malraux selv deltog i. 231221 erindringer
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 27. juli
4. udgave fra 2007 på forlaget Klim
Oplag: active
ISBN: 9788779555747
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Krop & sind
pris: 110 kr – stand: ★★★★
Hæftet med flapper. 197 sider. Sprog: Dansk. Navn på friblad. Med afsæt i konkrete elevhistorier beskrives sammenhængen mellem ernæring og indlæringsevne. Der gives inspiration og ideer til madprojekter på skoler og andre institutioner. (1808-0210).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. juli
1. udgave fra 2002 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 8756767544
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 105 kr – stand: ★★★★
Hardback. 184 sider. Sprog: Dansk. Navn på friblad. Illustreret i farver. En kogebog for familier med børn op til 6 år. Kapitlerne er aldersopdelt og tager udgangspunkt i barnets fysiske udvikling og skiftende ernæringsbehov. (1811-0003).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 5. august
1. udgave fra 1924 på forlaget Beauvais
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 50 kr – stand: ★★★
Forudbestillingsliste for De Danske Vin- og Konservesfabrikker. Beauvais og Rasmussen. Lille sjov pjece på 16 sider, med billeder af glas, dåser og flasker - med indhold!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 31. juli
fra 1956 på Det Danske Forlag
Oplag: active
Kategorier: Børn & forældre, Ernæringsvidenskab
pris: 95 kr – stand: ★★★
Hæftet. 90 sider. Sprog: Dansk. Pænt eksemplar. Små brugsspor på omslag. Indhold pænt. Nr. 22 i serien af småskrifter. Bidrag fra en rundbordskonference på Christiansborg om Skolebespisningen. (1707-0496)
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. maj
4. udgave fra 2014 på Dansk Psykologisk Forlag A/S
Oplag: active
ISBN: 9788771580051
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Samfundsvidenskab, Studiebøger, Sundhed
pris: 120 kr – stand: ★★★
eamwork - Metoder til effektivt samarbejde, 4. udgave af Michael A. West Velfungerende teamarbejde er helt afgørende for organisationers udvikling, konkurrenceevne og tilpasningsdygtighed. Det udgør samtidiget veletableret forsknings- og praksisfelt, og Michael A. West samler i denne nyklassiker mange års viden og praktiske erfaringer med arbejdet i team. Bogen er i 4. udgave blevet opdateret med den nyeste forskning på området og flere temaer, heriblandt konflikt- og problemløsning samt social støtte, er blevet udvidet. Derudover er der tilføjet nye kapitler om virtuelt teamarbejde og toplederteam. TEAMWORK beskriver med mange praktiske eksempler, hvordan team kan blive mere effektive, når teammedlemmerne får mulighed for at anvende deres unikke evner og ressourcer i gruppens arbejde. Samtidig fokuserer den på, hvor vigtigt det er, at teammedlemmer er udviklingsorienterede og reflekterende, og at der i teamet og for teamet er opstillet visioner og mål for arbejdet. TEAMWORK henvender sig til alle, der indgår i team og interesserer sig forgruppers effektivitet og kreativitet – fx teamledere, ledere, konsulentereller erhvervs- og organisationspsykologer. ".. det bliver afgørende for vores velfærdsstat, konkurrenceevne og beskæftigelse, at vi oversætter international viden til danske forhold, så vi bruger teamarbejde rigtigt, opbygger team hurtigt og arbejder kreativt, effektivt og kvalitetsfokuseret på alle niveauer og på tværs af organisatoriske skel ... denne bog bør trykkes i 5.634 millioner eksemplarer" Fra bogens forord af Anders Ramian Trillingsgaard
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 5. juli
7. udgave fra 1930 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Historie:Danmark, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger
pris: 90 kr – stand: ★★
Vægt: 230 gram
"Vi spiser for at skaffe vort legeme VARME og ARBEJDSKRAFT samt erstatning for de stoffer, som det dagligt taber gennem lunger, nyrer og hud" Sådan indledes min mormors husgerningsbog. Her er retter fra "planteriget" og "dyrelivet". En bog for dig der synes det er sjovt at blive klogere på teorien fra dengang... 125 sider + min mormors vedhæftede opskrifter.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 6. november
1. udgave fra 2015 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 87-4001-985-3
Kategori: Ernæringsvidenskab
pris: 80 kr – stand: ★
Vægt: 738 gram
Bog med to stærke autoriteter inden for træning og sund kost, der giver en helt ny konkret og effektiv trænings- og madplan.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. august
1. udgave fra 2007 på forlaget Høst og søn
Oplag: active
ISBN: 978-87-638-0627-5
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 145 kr – stand: ★
Vægt: 800 gram
indbundet. Vil du gerne mærke livet boble i dig? Vil du vide, hvordan det er at være i din krop, når du fungerer optimalt og har masser af overskud? Sa kan det være, at du skal til at spise DETOX-kost At spise DETOX-kost betyder at lære at mærke sin krop og dens behov. I denne læreproces vil bogen her være din ven og støtte. När du giver din krop, præcis hvad den har brug for, er du tro mod dig selv, og selvaccept og selvværd vil stille og roligt vokse frem i dig. At spise DETOX-kost er at spise den mad, Du har brug for. Du bliver ikke et bedre menneske af at DETOXE. Du bliver bare mere DIG. Du er et værdifuldt og unikt menneske, og derfor skal du selvfølgelig have værdifuld og unik mad. GUIDE TIL DETOX KOST er mere end blot en kogebog. Ud over en masse opskrifter på lækre DETOX-retter fortæller bogen dig om, hvorfor DETOX-kost gør din krop stærk og sund. Alle bogens opskrifter er uden sukker, uden korn og med et minimum af komælksprodukter, DETOX-kost er økologisk og helt fri for tilsætningsstoffer. Pernille Richardt Damore (f. 1967) har arbejdet med DETOX-forløb siden 1995. Sammen med Frederick Richardt Damore (f. 1970) har hun udviklet Damore-metoden, som denne bog er baseret på Karen Norberg (f. 1978) er kandidat i folkesundhed og arbejder med DETOX-forløb i Pernille og Fredericks klinik DETOX DIT LIV.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.