Kategorien: ErnæringsvidenskabDenne kategori indeholder 131 bøger.



  • 91Billede af bogen Glød & Glæde med RAW FOOD

    Senest opdateret 4. maj

    Glød & Glæde med RAW FOOD

    Af Vibeke Amdisen

    2. udgave fra 2011 på forlaget Saxo

    Oplag: active

    ISBN: 9788770810289

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Medicin, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1150 gram

    Interessen for Raw Food vokser eksplosivt netop nu. Raw Food-livsstilen handler om både bæredygtighed og bevidsthed, men er samtidig også en "hip", social og afslappet livsstil med masser af farvestrålende og indbydende mad. Denne nye, smukt illustrerede bog henvender sig til alle med interesse for Raw Food. Bogen indeholder en grundig introduktion, personlige historier, masser af tips og teknikker - også til børnefamilier - og naturligvis et væld af lækre og sunde opskrifter. Softback - 288 sider ( 26 x 23 cm ) Flot stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 92Billede af bogen TODDY PUNCH Genopdag en verden af varme drikke

    Senest opdateret 4. maj

    TODDY PUNCH Genopdag en verden af varme drikke

    Af Adam Engel

    1. udgave fra 2017 på forlaget Turbine

    Oplag: active

    ISBN: 8740617993

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Mad & gastronomi, Natur

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 580 gram

    Samling af opskrifter på varme drikke - både de klassiske, som gløgg og hot toddy, de naturlige, med blandt andet slåen og kirsebær, og de internationale varianter som for eksempel irish coffee og masala chai. Indhold Klassikere ; Ud i naturen ; Verden rundt ; Sylt, hengem og pyntSamling af opskrifter på varme drikke - både de klassiske, som gløgg og hot toddy, de naturlige, med blandt andet slåen og kirsebær, og de internationale varianter som for eksempel irish coffee og masala chai. Ud i naturen ; Verden rundt ; Sylt, hengem og pynt. Hardback - 119 sider

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 93Billede af bogen Lykken er chokolade

    Senest opdateret 4. maj

    Lykken er chokolade

    Af Maja Ambeck

    1. udgave fra 2014 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 8740011340

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 650 gram

    Lykken er chokolade byder på 68 klassiske og nye, superinspirerende chokoladeopskrifter af både den enkle og den lidt mere avancerede slags. Bogen indeholder opskrifter på kager,tærter, is, desserter, mousser, cookies, macarons, flødeboller og meget mere og alle med samme fællesnævner – nemlig chokolade! Forfatterne deler gavmildt ud af hele deres smagfulde chokoladeunivers. Udover de lækre opskrifter får du også en lille rundtur i chokoladens historie, et indblik i dens tilblivelse, enguide til forskellige teknikker og chokoladesmagning, en liste over uundværligt grej samt forfatternes bedste tips i det søde chokoladekøkken. Hardback - 172 sider - med hilsen skrevet på titelblad - Pæn stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 94Billede af bogen Spis dig sund Frokoster & mellemmåltider

    Senest opdateret 4. maj

    Spis dig sund Frokoster & mellemmåltider

    Af Inge Kauffeldt

    fra 2013 på forlaget De Danske Vægtkonsulenter

    Oplag: active

    ISBN: 9788792487476

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 480 gram

    Hvad enten du spiser måltidet ude eller hjemme, kan du lade dig friste af de nemme opskrifter på sund mad, der tilfredsstiller både din sult og dine smagsløg. Lad bogens enkle og lækre opskrifter på sunde små måltider vinde over usunde og fedende snacks i løbet af dagen. Alle opskrifter har tilhørende kalorieberegning og afkrydsning i henhold til Vægtkonsulenternes kostprogram. Men bogens opskrifter kan bruges af alle, der ønsker en sund og slank hverdag uden sult. Bogen indeholder: • Sandwich, wraps & smørrebrød • Salater & råkost • Tærter, pizzaer & andet lunt • Nemme mellemmåltider. Softback - 141 sider - fin stand - med navn på første blad.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 95Billede af bogen Kringelbachs Postej - bog

    Senest opdateret 4. maj

    Kringelbachs Postej - bog

    Af Kringelbach

    1. udgave fra 1975Nyt Nordisk Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 8717018773

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 200 gram

    . I bogens indledende kapitler gennemgås dels den historiske baggrund for hele dette spændende afsnit af kogekunsten, dels de praktiske grundprincipper for fremstilling af postejer - herunder grundopskrifterne på dejer og farser - samt de nødvendige redskaber og forme. Softback - 109 sider. Med lette brugsspor - lidt fugt bølger - Fin stand ellers.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 96Billede af bogen MK BOOTCAMP 6:1 (Kickstart dit vægttab med faste)

    Senest opdateret 20. april

    MK BOOTCAMP 6:1 (Kickstart dit vægttab med faste)

    Af Michelle Kristensen

    1. udgave fra 2014 på forlaget Lindhart og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-11-34768-3

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Personlig udvikling, Selvudvikling, Sundhed

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 499 gram

    Meget lidt diskrete brugsfolder, ellers som ny.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 97Billede af bogen KUREN til varigt vægttab

    Senest opdateret 25. januar

    KUREN til varigt vægttab

    Af Henrik Duer

    3. udgave fra 2014 på forlaget Politikens

    Oplag: active

    ISBN: 87-400-2975-8

    Kategori: Ernæringsvidenskab

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 542 gram

    Henrik Duer tager dig gennem vægttabets faser og giver dig opskriften på, hvordan du kan tabe op til 20kilo på 10 uger.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 98Billede af bogen Menneskets ernæring - fra molekylærbiologi til sociologi

    Senest opdateret 3. november

    Menneskets ernæring - fra molekylærbiologi til sociologi

    Af Arne Astrup, Lars Garby, Steen Stender

    1. udgave fra 1997 på forlaget Munksgaard

    Oplag: active

    ISBN: 87-16-11525-2

    Kategori: Ernæringsvidenskab

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★

    " Lærebog, der beskriver enæringsvidenskabens grundprincipler, metoder, historie og samfundsmæssige indplacering." I god stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 99Billede af bogen SOLBLINK - Tidsskrift for vegetarisk livsførelse 1911 - 1913

    Senest opdateret 12. september

    SOLBLINK - Tidsskrift for vegetarisk livsførelse 1911 - 1913

    Af Solblink

    1. udgave fra 1913

    Oplag: active

    Kategori: Ernæringsvidenskab

    pris: 320 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 500 gram

    Årgange 1911 - 1913 indbundet i shirtingbind.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 100Billede af bogen Er du æble, pære eller banan ?

    Senest opdateret 13. august

    Er du æble, pære eller banan ?

    Af Michelle Nørgaard Kristensen

    1. udgave fra 2012 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711380468

    Kategori: Ernæringsvidenskab

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 666 gram

    Kvinder er ikke ens ... heller ikke når det gælder , hvor på kroppen fedtet sætter sig. Derfor er der forskel på , hvordan vi mest effektivt kommer af med det igen. Alt efter om du lagrer fedt på hofte, mave, eller fordeler det ligeligt på hele kroppen, er der forskel på , hvordan du mest effektivt taber dig, Her får du du madplaner og træningsprogrammer, der passer til din kropstype.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 101Billede af bogen The BARF Diet - Raw Feeding for Dogs and Cats

    Senest opdateret 13. august

    The BARF Diet - Raw Feeding for Dogs and Cats

    Af Dr. Ian Billinghurst

    fra 2001

    Oplag: active

    ISBN: 9781617811692

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Husdyr, Sundhed

    pris: 180 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 160 gram

    "The BARF Diet" show You how to feed your dogs and cats the way Mother Nature intended. By eliminating grains and feeding them a BARF, Biologically Appropriate Raw Food, diet. Australian veterinarian, Dr. Ian Billinghurst, explains in simple, understandable terms why and how to feed your animals for optimum health. Learn how to create simple, home-prepared meals that mimic the diet of your pets wild ancestors. You will no longer have to rely on mass-produced, often grain-based commercial foods that can compromise your pet's energy, health, even longevity. Paperback - 110 pages. Language: English

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 102Billede af bogen Grow Your Pups with Bones

    Senest opdateret 13. august

    Grow Your Pups with Bones

    Af Dr. Ian Billinghurst

    fra 1998

    Oplag: active

    ISBN: 9780958592505

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Husdyr, Sundhed

    pris: 245 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 520 gram

    BARF is a Programme for Breeding Healthy Dogs and Eliminating Skeletal Disease. "Grow Your Pups with Bones" contains advice and information on raising dogs on a BARF diet to produce an animal with sound skeletal systems and optimum health. Ideal book for breeders and vets or anyone wanting a better understanding of skeletal problems in modern dogs, - such aa hip or elbow dysplasia. Paperback - 406 pages. Language: English

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 103Billede af bogen Give Your Dog a Bone

    Senest opdateret 13. august

    Give Your Dog a Bone

    Af Dr. Ian Billinghurst

    fra 1993

    Oplag: active

    ISBN: 9780646160283

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Husdyr

    pris: 235 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 410 gram

    "Give Your Dog a Bone" by Ian Billinghurst is a runaway best seller based on the concept that a natural, raw food-based diet is best for your dog. Learn how to feed your dogs for maximum health, low cost and low environmental impact using raw, whole foods. This book contains valuable nutritional information for anyone who is involved with dogs, including vets, vet students, breeders and dog owners. Paperback - 320 pages. Language: English

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 104Intet billede af bogen

    Senest opdateret 14. januar

    Gør mindre end du plejer

    Af Nikolai Damgaard

    1. udgave fra 2019 på forlaget Forfatterskabet

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Sundhed

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 240 gram

    Hæftet udgav på 139 sider. Fremstår næsten som ny, men har en lille fold på forsiden. Bogen giver anvisning på at faste sig til mere energi og et bedre helbred.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 105Intet billede af bogen

    Senest opdateret 19. august

    Nutripoints - det banebrydende pointsystem for den optimale ernæring.

    Af Vartabedian, Roy E. & Matthews, Kathy

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Sundhed

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Gyldendal 1990. 408Sider. Heftet med orig. 090921 sundhed ernæring

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 106Intet billede af bogen

    Senest opdateret 18. august

    Ernæring - mere end mad og drikke

    Af Sortland, Kjersti & Gøtske, Jette Rytoft

    1. udgave fra 2006 på forlaget Gad

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Medicin, Studiebøger, Sygdom/sundhed

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 750 gram

    326 sider. Hæftet. Velholdt - dog ses ca. 20 sider med markeringer. ---- Originaltitel: Ernæring - mer enn mat og drikke - tegninger: Ragnhild Gjerstad - ill. i farver - Gads sygeplejefaglige serie - Indhold: Ernæring - et vidensområde for sygeplejersken ; Energi og energibehov ; De energigivende næringsstoffer ; Frie radikaler og antioxidanter ; Vitaminer ; Ikke-essentielle næringsstoffer ; Vand, væskebalance og væskebehov ; Mineraler og sporstoffer ; Graviditet og amning ; Børn og unge ; Ældre og ernæring ; Kultur, religion og mad ; Når næringsindtagelsen er utilstrækkelig ; Kost ved livsstilssygdomme ; Kost ved forskellige sygdomme og sygdomstilstande ; Enteral og parenteral ernæring ; Interaktion mellem medikamenter og næringsstoffer.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 107Intet billede af bogen

    Senest opdateret 17. august

    Billede Kogebogen

    Af Ellis Tardini

    fra 968 på forlaget Union

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    fyldt med indspirerende farve-plancher, hvilket er med til, at øvede og nybegynder, får lyst til kaste sig ud i nye opskrifter. Såsom forretter, supper, fiske-og kødretter, desserter, drinks, bagværk. Der gives forslag til sammensætning af festmenuer, eksotiske retter samt udenlandske specialite

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 108Intet billede af bogen

    Senest opdateret 17. august

    God mad til små gryder

    Af Margit Kristiansen og Susanne Pedersen

    1. udgave fra 1997 på forlaget Prepress

    Oplag: active

    Kategorier: Børn & forældre, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Sygdom/sundhed

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    paperback, 154 spændende opskrifter på gode og varierende diabetesretter. morgen,frokost og aften, hverdag og fest.. Bogen henvender sig især til aldersdiabetikere, men også god hvis man ønsker at tabe sig eller spise sundt. Gode råd om råvarer og fedtfattig kost mod forhøjet kolesterol i blodet.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 109Intet billede af bogen

    Senest opdateret 17. august

    Det komplette trin for trin, madlavningskursus kogebog

    Af Louis Weber

    Oplag: active

    ISBN: 1-55185-041-7

    Kategorier: Billedbøger, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Undervisning, Øvrige

    pris: 270 kr – stand: ★★★★★

    indbundet og med smudsomslag. uanset om du er begynderkok, eller en som gerne vil eksprimentere, så er denne samling rundlag for et kulinarisk succes. opskrifterne er gennemprøvet, fyldt med tydelige instruktioner, gode fotos, kursusnotater fyldt med ideer og oplysninger en fremragende hjælpekilde.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 110Intet billede af bogen

    Senest opdateret 17. august

    Annes Spisekammer

    Af Anne Hjernøe

    1. udgave fra 2013Politikkens forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-978-400-0815-9

    Kategorier: Børn & forældre, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger

    pris: 115 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 900 gram

    indbundet kogebogen er hel og fin, men fået en skjold på omslag.Denne bog kunne også have heddet ”Annes køkken – helt fra bunden”. Den handler om alt det gode, man kan lave i løbet af hele året og stille på hylderne til travlere tider, og det som vi ofte køber i dyre domme, men som det meget bedre kan betale sig at lave selv, også smagsmæssigt. Om ting, man kan samle i naturen og bruge til noget godt – og hvordan man så bruger det. Nordisk mysli, Ramsløgssalt, Forårspesto med skvalderkål og løgkarse, Hyldeblomst-te, Tørrede svampe, Æblesnaps med hyben og enebær og Hjemmelavede rosiner er bare nogle af de opskrifter, Anne deler ud af på ting, der spicer maden og tilværelsen op. Det er hyggeligt og livsbekræftende at lave disse ting fra bunden, og det giver en god fornemmelse at være selvforsynende. Mange af alle de gode sager kan laves sammen med husets børn, for det er nemlig også hyggeligt. Om forfatteren: Anne Hjernøe er journalist og autodidakt kok. Hun er kendt fra tv, hvor hun som tv-vært bl.a. har lavet AnneMad og senest sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, danske badehoteller og danske øer i en række tema-lørdage.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 111Intet billede af bogen

    Senest opdateret 3. august

    Human ernæring

    Af Gustav Nedergaard

    4. udgave fra 2006 på forlaget Nucleus

    Oplag: active

    ISBN: 87-90363-28-0

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Studiebøger

    pris: 180 kr – stand: ★★★★★

    Har lidt understregninger og et par notater. Få bogliste tilsendt. Har mange bøger. Kan afhentes i Randers eller sendes på købers regning. Alle bøger kan beses efter aftale.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 112Intet billede af bogen

    Senest opdateret 1. august

    INGREDIENSER - Den store bog om råvarer

    Af Loukie Werle og Jill Cox

    fra 2011 på forlaget h.f.ullmann

    Oplag: active

    ISBN: 978-3-8331-6173-5

    Kategori: Ernæringsvidenskab

    pris: 68 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1725 gram

    Hardback. Næsten som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (R77) Vejer 1525 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 113Billede af bogen Menneskeføde - Vejviser ud af en overvægtig verden

    Senest opdateret 23. juni

    Menneskeføde - Vejviser ud af en overvægtig verden

    Af Tor Nørretranders

    1. udgave fra 2005 på forlaget Tiderne skifter

    Oplag: active

    ISBN: 8779731155

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 490 gram

    Paperback, 260 sider

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 114Billede af bogen Sandheden om sukker - Undgå inflammation, smid kiloene og styr uden om livsstilssygdomme

    Senest opdateret 14. juli

    Sandheden om sukker - Undgå inflammation, smid kiloene og styr uden om livsstilssygdomme

    Af Anette Sams

    fra 2017 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Sundhed

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 735 gram

    245 sider, hardback.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 115Billede af bogen Hverdagsmad med hamp. Det nye superfood

    Senest opdateret 7. juli

    Hverdagsmad med hamp. Det nye superfood

    Af Henriette Christensen, Helle Vinther og Pernille Buhl

    fra 2016 på forlaget Healthaddict

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Sygdom/sundhed

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1000 gram

    næsten som ny *

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 116Intet billede af bogen

    Senest opdateret 11. august

    Fødevareallergi og intolerance

    Af Jonathan Brostoff og Linda Gamlin

    1. udgave fra 1998 på forlaget Pia Birk

    Oplag: active

    ISBN: 87-989070-0-9

    Kategori: Ernæringsvidenskab

    pris: 185 kr – stand: ★★★★★

    404 sider, paperback.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 117Billede af bogen Verdens bedste kur

    Senest opdateret 3. juni

    Verdens bedste kur

    Af Christian Bitz, Arne Astrup

    fra 2013

    Oplag: active

    ISBN: 87-4000-567-4

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Personlig pleje

    pris: 105 kr – stand: ★★★★

    Indbundet, 260 sider, Arkivkode: UH-3595 Kostprincipper og opskrifter på slankeretter, baseret på verdens største videnskabelige undersøgelse om kost og vægttab, Diogenes-undersøgelsen. Kurens unikke program tager udgangspunkt i det nordiske køkken 9788740005677

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 118Billede af bogen Videnskab og forskning - en lærebog til professionsuddannelser

    Senest opdateret 31. december

    Videnskab og forskning - en lærebog til professionsuddannelser

    Af Anne-Lise Salling Larsen, Hans Vejleskov

    1. udgave fra 2005Gads Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-12-03754-0

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Fysioterapi/Massage, Pædagogik, Sygepleje, Videnskabsteori

    pris: 60 kr – stand: ★★★★

    Vægt: 298 gram

    Videnskab og forskning giver en indføring i forskningsmetodologi.Hovedvægten er lagt på en systematisk gennemgang af forskningsprocessen. Derved bliver bogen både en hjælp til den læser, der ønsker at kunne læse og forstå forskningsprojekter, og til den læser, som skal deltage i eller evt. selv skal forestå undersøgelser af forskningsmæssig karakter.Der indledes med en redegørelse for begreberne viden, forskning og videnskabelighed, og der er en forholdsvis kortfattet beskrivelse af videnskabernes udvikling.Bagest i bogen findes en oversigt over de forskellige videnskabsteoretiske retninger. Efter hvert kapitel er der henvisning til supplerende litteratur. Dette sammenholdt med et omfattende noteapparat giver læseren mulighed for fordybelse i de områder, som findes særligt interessante. Bogens mange eksempler er i stor udstrækning hentet fra sygeplejerskernes og pædagogernes virksomhedsområde, men problemstillingerne er generelle og bogen kan derfor også anvendes i de øvrige mellemlange videregående uddannelser. Videnskab og forskning henvender sig til de professionsrettede mellemlange videregående uddannelser til sygeplejerske, jordemoder, ergo- eller fysioterapeut, bioanalytiker, pædagog, folkeskolelærer, ernærings- og husholdningsøkonom m.fl.Anne-Lise Salling Larsen, dr.med., forskningsprofessor i klinisk sygepleje ved Odense Universitet (1993-98). Hun har bred erfaring som klinisk forsker, som underviser i forskningsmetodologi og som bedømmer og vejleder ved forskningsprojekter. Hans Vejleskov, lærer 1956, faglærer 1959 og mag.art. i psykologi 1966. Fra 1974 professor i udviklingspsykologi ved Danmarks Pædagogiske Universitet. Har forsket i børns sproglige og intellektuelle udvikling, småbørns-pædagogik, skolestart og humor.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 119Billede af bogen Den grønne bog – om ernæring og naturmedicin

    Senest opdateret 10. december

    Den grønne bog – om ernæring og naturmedicin

    Af Inge – Lise Melhede og Torben Bagge

    fra 1985Forlaget Minerva

    Oplag: active

    ISBN: 87-87929-41-4

    Kategorier: Apotekervæsen, Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Medicin, Sygdom/sundhed

    pris: 85 kr – stand: ★★★★

    Vægt: 400 gram

    Den grønne bog – om ernæring og naturmedicin - 195 sider - Paperback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h. Om ernæring og naturmedicin, ca. 200 spørgsmål og svar. Med talrige notater og understregninger. - Pris ex forsendelse -B1755 - 04- 12000

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 120Billede af bogen Ernæring og diætetik

    Senest opdateret 19. oktober

    Ernæring og diætetik

    Af Allingstrup, Lene, Lars Ovesen & Ingrid Poulsen

    11. udgave fra 2015Dansk Sygeplejeråd / Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

    Oplag: active

    ISBN: 9788717041813

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Krop & sind

    pris: 95 kr – stand: ★★★★

    Hæftet. 296 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i sort-hvid og farver. (2410-0103).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort