Spørgsmål & svar


Hvordan sælger jeg bøger?

Hvis du vil sælge en bog, skal du først oprette dig som bruger. Dette gør du ved at klikke på "Ny bruger" på forsiden af Bogbasen.dk. Efter du har logget dig ind, skal du klikke på "Sælg bøger".

Hvordan søger jeg bøger?

Hvis du vil søge blandt de bøger, der ligger i Bogbasen.dk, skal du skrive titlen på den ønskede bog i feltet "bøger sælges". Du kan også klikke på "Avanceret søgning", hvor du har mulighed for at skrive flere søgeord.

Hvordan køber jeg bøger?

Når du har fundet en bog, som du vil købe, klikker du på "Forhandleroplysninger", hvorefter du bliver viderestillet til en side med adressen på forhandleren.

Jeg føler mig snydt i en handel på Bogbasen.dk Bogbasen.dk står alene for den gratis formidling af handlen mellem køber og sælger. Derfor er det ikke muligt for Bogbasen.dk at mægle i en sag, hvor den ene part føler sig snydt.

Hvorfor kan jeg ikke logge ind?

Hvis du ikke kan logge ind, skyldes det muligvis, at den computer, du sidder ved, ikke accepterer cookies. Du kan læse mere om, hvad du skal gørre ved at klikke her.

Hvorfor er det sikkert at betale med mit betalingskort på Bogbasen.dk?

Det er endnu ikke muligt at købe ekstra ydelser med sit dankort. Når denne funktion bliver indført, vil man kunne supplere sin annonce med billede samt fremhævet tekst. Det vil stadig være muligt at indsætte almindelige gratisannoncer. Når du betaler med dit kontokort, sker kommunikationen mellem Bogbasen.dk og PBS via en sikker forbindelse, og det er således ikke muligt for uvedkommende at opsnappe indtastede oplysninger.

Hvorfor kan man ikke bruge den samme e-mail adresse til to konti?

Af sikkerhedshensyn kan du kun oprette én konto hos Bogbasen.dk med din e-mail adresse. Dette gørr det desuden muligt at få sendt din kode til din e-mailadresse, hvis du glemmer den.

Hvordan ændrer jeg min adresse?

Hvis du vil ændre i dine personlige oplysninger, skal du logge ind og gå til "Min side". Herefter skal du klikke på "ret i oplysninger", hvorefter du har mulighed for at skrive de nye oplysninger. Husk at trykke på "gem", når du er færdig.

Hvordan ændrer jeg min kode?

Hvis du vil ændre i dine personlige oplysninger, skal du logge ind og gå til "Min side". Herefter skal du klikke på "ret adresse, email m.m.", hvorefter du har mulighed for at skrive de nye oplysninger. Husk at trykke på "gem", når du er færdig.