Søg efter bog


Din søgning gav: 15 resultater
  1. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 10. februar

    Hedvig Catrines kaagebog 1763. Kaage-verck, Bage-verck, Sylte-verch til fruetimmernes nytte.

    Af Else-Marie Boyhus

    2. udgave på Flints forlag

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    u.å. genoptryk af originalen nu med introduktioner og illustrationer af Jette Rantorp. 102 sider, flot indbundet i originalt karton omslag med tegninger og print. Meget flot stand.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  2. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 25. januar

    Gastronomisk LEKSIKON

    Af Jørgen Fakstorp & Else-Marie Boyhus (red.)

    1. udgave fra 1998 på forlaget Det Danske Gastronomiske Akademi & Gyldendal

    Oplag: 1

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 220 kr – stand: ★★★★★★

    280 sider - iIIustreret - indbundet - som NY/ulæst!


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog Bemærk bogen har forlænget leveringstid



  3. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 26. marts

    Historisk Kogebog. Komfuraldren

    Af Else-Marie Boyhus

    fra 1978 på forlaget Wormianum

    Kategori: Øvrige

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★

    Indbinding: Hardback


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  4. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 26. marts

    Historisk Kogebog. Disk og dug

    Af Else-Marie Boyhus

    fra 1982 på forlaget Wormianum

    Kategori: Øvrige

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★

    Indbinding: Hardback


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  5. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 26. marts

    Historisk Kogebog. Det åbne ildsteds mad

    Af Else-Marie Boyhus

    fra 1976 på forlaget Wormianum

    Kategori: Øvrige

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★

    Indbinding: Hardback


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  6. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 26. marts

    Historisk Kogebog. Steg og is

    Af Else-Marie Boyhus

    fra 1979 på forlaget Wormianum

    Kategori: Øvrige

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★

    Indbinding: Hardback


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  7. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 24. marts

    ÆBLER i det danske køkken

    Af Else-Marie Boyhus

    2. udgave fra 2007 på forlaget L&R

    Kategorier: Botanik, Kogebøger

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★

    144 sider - illustreret i farve - nærmest som ny!


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog Bemærk bogen har forlænget leveringstid



  8. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 6. februar

    Gastronomisk LEKSIKON

    Af Jørgen Fakstorp & Else-Marie Boyhus

    1. udgave fra 1999 på forlaget Det Danske Gastronomiske Akademi & Gyldendal

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★

    280 sider - iIIustreret - indbundet - nærmest som ny!


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog Bemærk bogen har forlænget leveringstid



  9. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 28. januar

    Hedvig Catrines KAAGEBOG 1763 * Kaage-verck * Bage-verck * Sylte-verck - til fruentimmernes nytte

    Af Else-Marie Boyhus

    1. udgave fra 1969FLINTs FORLAG

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★

    102 sider - ill. - indbundet - i flot stand!


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog Bemærk bogen har forlænget leveringstid



  10. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 26. marts

    Historisk Kogebog. Postejer og tærter

    Af Else-Marie Boyhus

    fra 1975 på forlaget Wormianum

    Kategori: Øvrige

    pris: 105 kr – stand: ★★★★

    Indbinding: Hardback


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



betalings kort