
Senest opdateret 22. oktober
1. udgave fra 2013 på forlaget Turbine
Oplag: active
ISBN: 8771414516
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 552 gram
“Lakridskogebogen, der kan lære alle og enhver at bruge det sorte pulver i køkkenet. Det er jo ikke svært – man skal bare lige tage mod til sig, og så kan det bruges i alt fra forretter til desserter.” Bogen indeholder 30 opskrifter fordelt på kapitlerne ‘Hverdag’, ‘Forretter’, ‘Hovedretter’, ‘Desserter’ og ‘Crazy Holm’ og med retter lige fra klassiske frikadeller – piftet op med lakrids – til “Voldsomt højreb” eller Creme Brulée med lakrids og lakridsmacarons med fudge er der opskrifter til alle - uanset temperament, mod og eventyrlyst i køkkenet. Hardback - 101 sider. ( 26,5 x 21 cm ) Fin stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 22. oktober
1. udgave fra 2015 på forlaget Strandberg Publishing
Oplag: active
ISBN: 9788792894021
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 165 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1405 gram
Med Let og sundt fra River Cottage vil Hugh Fearnley-Whittingstall gøre din hverdagsmad endnu sundere! Madaktivisten og tv-kokken fra River Cottage har i sin nye kogebog nemlig fjernet hvede og mælkeprodukter fra alle opskrifterne - og resultatet er sunde, indbydende retter som er lette at fordøje for kroppen. En lang række af bogens opskrifter kan derfor også bruges af folk, som ikke tåler gluten og som ønsker at skære ned på mælkeprodukter i hverdagen. Hugh har på egen krop konstateret, hvor meget bedre han får det, når han skærer ned på den raffinerede hvede og udelader de fleste mejeriprodukter. Men i stedet for at opleve det som en begrænsning er han gået på opdagelse i andre fødevarer som rug, boghvede og ris og har erstattet smørret med oliven-, raps- og kokosolie – og nu er hans høje kolesteroltal normalt igen. Bogens hverdagsretter kan nydes af hele familien og halvdelen kan laves på kun 20 minutter! Let og sundt indeholder i alt 175 sunde opskrifter på morgenmad, bagværk, supper og salater, fisk, kød og vegetariske retter (heraf en del veganske), frugt og desserter. Masser af forslag til variationer med andre råvarer, der giver retten en lidt anden smag eller gør den egnet for veganere. Sidst i bogen er der en liste over alternativer til hvede og mejeriprodukter, som er gode at have på lager. Antal sider: 415 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 22. oktober
1. udgave fra 2021 på forlaget Gyldendals Bogklubber
Oplag: active
ISBN: 9788703100586
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Krop & sind, Sundhed, Øvrige
pris: 210 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 674 gram
På bare 7 dage kan du ændre kursen for dit helbred for altid. Det mener den kendte læge og bestsellerforfatter Alejandro Junger, der i sin nye bog tilbyder et fuldt detox-program, der vil kickstarte den proces, der genopretter din krops naturlige evne til at helbrede sig selv.Udrensning på 7 dage er kulminationen på Alejandro Jungers over tredive års forskning, undervisning og praksis på området og giver hans svar på, hvordan vi enkelt og effektivt kan imødegå den giftige overbelastning, vi alle udsættes for. I bogen tilbyder han et detaljeret 7-dagesprogram til at rense kroppen for giftstoffer og forklarer principperne bag.Programmet, der er brugervenligt og virkningsfuldt, giver dag for dag, time for time vejledning med lettilgængelige måltidsplaner og lækre opskrifter. Det bygger på kerneprincipper fra tre kilder: Funktionel medicin (holistisk tilgang til patientbehandling), ayurvedisk medicin og periodisk faste. Tre metoder, der hver for sig kan have positiv og varig effekt på krop og sind, og som tilsammen udgør et kraftfuldt redskab til selvhealing.Med hans egne ord: Uanset om det er din vægt, dit humør, dit energiniveau, milde eller kroniske symptomer, du kæmper med, lover jeg dig, at når de syv dage er gået, har dette program givet dig et andet perspektiv på de muligheder, du har. Du kommer til at have det bedre, end du har haft det længe, og du kommer i besiddelse af redskaber, som kan hjælpe dig med at bevare din sundhed resten af livet. Antal sider: 339 - Indbinding: Hæftet.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 21. oktober
1. udgave fra 2017 på forlaget Borgen
Oplag: active
ISBN: 9788702221015
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Krop & sind, Sundhed
pris: 165 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 562 gram
Om samspillet mellem vores hjerne og vores tarme. Den nyeste forskning på området kombineret med en række cases og praktiske informationer til, hvordan vi ved at spise rigtigt og ændre livsstil, kan rette op på mange ubalancer mellem krop og sind og derved opnå større velvære og bedre helbred. Antal sider: 291 - Indbinding: Hæftet
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 20. oktober
fra 2003 på forlaget Cicero
Oplag: active
ISBN: 8777144562
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Europa, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 720 gram
En rejse i øl og kultur - og ølkultur af Carsten Berthelsen Bogen er på alle måder overdådig... At læse (Carsten Berthelsens) ukrukkede prosa er mindst lige så fornøjeligt som at læske ganen med det øl, der er hans brændstof på rejsen... Man gribes af både tørst og udlængsel, mens man vender siderne., skrev Henrik Palle i Politiken. Ølrejsen tager læseren på en pilgrimsfærd til nogle af de berømte bryggerier, der har udskænkning i tilknytning til bryghallerne. Men også til de berømte og elskede værthuse, som udskænker specialøl brygget lokalt. Ølrejsen er en bog, der understreger og prædiker den egentlige mening med ølnydelse, nemlig glæden ved at opleve direkte udskænkning. Tjekkerne - der er verdens mest øldrikkende folk - udtrykker klart, at flaskeøl "er et nødvendigt onde", som man kun bør nyde, når man transporterer sig fra sted til sted. Rigtigt øl er ´fra fad´. Ølrejsen går på tværs af Europa gennem de tre mest ølforbrugende lande i verden: Belgien, Tyskland og Tjekkiet. Undervejs besøger vi mange og gode vandingssteder, f.eks. værtshuset "Morte Subité" i Bruxelles, hvor man brygger øl tilsat ´vildgær´, herfra til "Het Pelgrom" i Antwerpen, hvor man supplerer den friske "De Koninck"-øl med et snapseglas fyldt med gær direkte fra gærkælderen. Og videre til bl.a. den bayerske by Bamberg, hvor man nyder ´røgøl´, dvs. øl tilsat røget malt, der udskænkes på bryggeriværtshuset "Schlenkerla", og turen ender - naturligt - på verdens mest berømte pilsnerbryggeri "Pilsner Urquell" i Tjekkiet, hvor man i den vældige brygkælder har skabt et af verdens største udskænkningssteder. Hardback - 239 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 20. oktober
1. udgave fra 2015 på forlaget Wengel
Oplag: active
ISBN: 9788799775842
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 119 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 517 gram
Plan B - de hurtige retter. - Opskriftsbog 2 af Mad med hjerte og fornuft. Plan A er alle vores daglige måltider, som vi tilbereder fra bunden. Rigtig mad i fornuftige mængder. Vores Plan A er så enkel, at man faktisk kun behøver at huske tre elementer for at måltiderne bliver optimale: grønt, protein og fedt. Ved altid at have en Plan B sikrer man, at sundheden og motivationen ikke ryger af sporet på grund af travlhed eller stress. Plan B er sikkerhedsnettet. Den indeholder de hurtige og lette løsninger med 5-15 minutters forberedelsestid. Resultatet er stadig rigtig mad, men man bager eksempelvis ikke brødet selv, ligesom man i rimelig høj grad anvender frostvarer, konserves og for eksempel færdigkøbte fiskefrikadeller. Det er stadig sunde og velsmagende måltider – frosne grøntsager indeholder ofte lige så mange vitaminer, som de friske. Hvis du kan få måltiderne til at fungere, når du egentlig ikke har tid, eller når du har dårlig tid – kan du også få dem til at fungere, når du har god tid. De enkelte måltider kan kombineres på kryds og tværs til en dags- eller ugeplan. Der er ikke noget krav om, at man spiser kold mad til frokost og varm mad til aften – eller omvendt. I denne bog er kalorieindholdet angivet for hver ret. En fyldt spisekasse indeholder typisk mellem 400 til 600 kcal. Lidt mere for høje kvinder og mænd, men så er der også plads til lidt ekstra kalorier. Du kan kaste dig ud i opskrifterne uden mere kendskab til Sense. Men du kan også, hvis du har lyst, læse mere i bogen om de vigtigste principper i Sense-kost. Antal sider: 117 - Indbinding: Hæftet.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 20. oktober
1. udgave fra 2017 på forlaget Wengel
Oplag: active
ISBN: 9788799775880
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 640 gram
Sense er en livsstil med almindelig mad i fornuftige mængder til dig, der gerne vil have sund og varieret mad. Sense henvender sig til alle mennesker, uanset størrelse og vægt, og er også velegnet til at sikre vedvarende vægttab. Også for dig med diabetes kan Sense-kost være vejen til et bedre liv - endda i mange tilfælde til et liv med mindre eller slet ingen medicin, med stabilt blodsukker og god vægtkontrol. Den nyeste forskning inden for diabetes viser, at en kost sammensat efter principperne i Sense med en kontrolleret mængde af brød, pasta, ris, kartofler, grøntsager og frugt i god balance med protein og fedtstoffer sikrer et stabilt blodsukker gennem hele dagen. Forskningen passer med de erfaringer, vi selv har gjort os gennem de seneste år, hvor vi har hjulpet hundredvis af mennesker til et lettere, sundere og gladere liv. Bogen indeholder et afsnit om vores erfaringer med Sense og diabetes. Her gennemgår vi også den nyeste forskning. Ligeledes kan du finde en grundig gennemgang af principperne bag Sense, inden vi når til opskrifterne. Opskrifterne er en del af en komplet madplan for to uger. Madplanen kan være en god hjælp til at komme i gang med at ’sense’ din egen mad. Når de to uger er gået, er der en god chance for, at du har principperne så meget inde under huden, at du kan fortsætte din rejse på egen hånd. Antal sider: 159 - Indbinding: Hæftet.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 10. oktober
1. udgave fra 2016 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740029970
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1232 gram
Kogebog med vegetariske opskrifter på hverdagsmad, som henvender sig til både kødspisere, som ønsker at spise mere grønt og til vegetarer, der vil inspireres til nye måltider og nye råvarer. Antal sider: 301 - Indbinding: Kartonbind
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 10. oktober
1. udgave fra 2020 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711982624
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 155 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 750 gram
Nem og overskuelig guide, hvis du gerne vil tabe dig. Her er ingen forbudte fødevarer og ingen tidskrævende træningsprogrammer, men masser af sund fornuft og lækre måltider. Hvis vi vil tabe os, skal vi spise færre kalorier, så enkelt er det. Og i denne bog finder du nogle meget enkle principper, som hjælper dig med at komme godt i gang. Her er simple kostråd, opskrifter til både morgen, middag og aften, madplaner, effektive træningsøvelser og et 4-ugers program. Anton Fabricius, Stephanie Agger og Patrick Brylov er alle tre uddannet inden for sundhed og ernæring og står bag firmaet Sundt&Sjovt, hvor de har stor succes med at hjælpe kvinder og mænd med både vægttab, muskelvækst og livsstilsomlægning. Antal sider: 199 - Indbinding: Forlagets hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 8. oktober
1. udgave fra 2006 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788761403889
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kemi, Kogebøger, Mad & gastronomi, Medicin
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 950 gram
Forfatterne er henholdsvis kok på den berømte restaurant "Noma" i København og lektor i kemi og medlem af Det Danske Gastronomiske Akademi. Bogen baserer sig på molekylær gastronomi og beskriver 40 krydderiers og krydderurters botanik, kulturhistorie, medicinske brug og kemiske indholdsstoffer. For halvdelen af krydderierne er der opskrifter, hvor det samme krydderi er brugt i en forret, hovedret og dessert. Der er store, ofte helsides, smukke fotos af den færdige og meget kunstfærdige ret eller af krydderiet. Hardback - 216 sider. Flot stand. ( 26,5 x 20,5 cm ). Fotos Lars Gundersen.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 7. oktober
fra 2012 på forlaget Hovedland
Oplag: active
ISBN: 9788770703284
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 850 gram
Anemette Olesen er kostkonsulent og forfatter til en lang række kogebøger med grønne emner. Denne bog indeholder omkring 300 dejlige opskrifter på desserter, syltetøj, kager, drikke og madretter med havens frugter og bær. Der er også opskrifter med mere eksotiske frugter som fx papaya, mango og ananas og med naturens vildtvoksende bær. Hver frugt får et afsnit hvor forfatteren først beskriver frugtens kulturhistorie på et par sider, dernæst følger opskrifterne, der er meget varierede og en blanding af nyere indslag og klassikere. Smukkeste illustrationer - farvefotos - går gennem hele bogen. Velholdt og FLOT eksemplar. Hardback - 213 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 5. oktober
1. udgave fra 2016 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740030860
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 897 gram
Få styr på blodsukker, fordøjelse, kolesterol og blodtryk med antiinflammatorisk kost. Er du klar til den store forvandling? På blot 21 dage kan du opbygge det stærkeste forsvar mod kroppens usynlige fjende nr. 1: Den farlige inflammation, der udover tidlig ældning er medvirkende årsag til en række af de gener og sygdomme, mange af os slås med. I deres nye bog fortæller læge Jerk W. Langer og ernæringsterapeut Louise Bruun om de små betændelsestilstande, som inflammation efterlader i din krop, og som på sigt kan være med til at forårsage reelle sygdomme som fx diabetes 2, forhøjet kolesterol og forhøjet blodtryk. Og de giver dig opskriften på, hvordan du bekæmper inflammation med lækker antiinflammatorisk mad og kloge valg i hverdagen. Med en antiinflammatorisk livsstil vil du, udover at forebygge sygdomme, dæmpe eventuelle allergier, præstere og huske bedre og ikke mindst se yngre ud. Du vil ganske enkelt blive sund og glad både indvendig og udvendig. Jerk og Louise er pionerer inden for arbejdet med antiinflammatorisk livsstil, og bogen kombinerer den nyeste forskning med deres praktiske erfaringer fra de mange danskere, som de allerede har hjulpet til et bedre liv. Antal sider: 199 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 5. oktober
1. udgave fra 2015 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740016758
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 169 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 793 gram
Denne bog henvender sig til dig, der gerne vil slippe af med din type-2 diabetes, og til dig med type-1 diabetes, der gerne vil sænke forbruget af insulin, for at mindske risikoen for følgesygdomme, og endelig til dig, der gerne vil forebygge sukkersyge. Der er rigtig meget, du selv kan gøre, også selvom du allerede har fået konstateret diabetes. Indtil i dag har man fokuseret på at opnå et normalt blodsukker, men det har vist sig, at det er insulin og ikke blodsukkeret, der øger risikoen for diabetes følgesygdomme. Den nyeste videnskabelige forskning viser, at de hidtidige anbefalede kostråd til diabetikere, er uhensigtsmæssige og risikerer at fastholde folk i sygdommen. I denne bog indføres du i KISS-kost, der er videnskabeligt funderet og virker medicinsk ved at sænke insulinbehovet. KISS-kost står for Klinisk InSulin Sænkende kost. Spis dig fra diabetes forklarer, hvad diabetes er, hvordan det påvirker din krop, hvad du selv kan gøre med ændret livsstil, og hvad der er den optimale kost. I bogen får du videnskabelige fakta på, hvordan KISS-kost og motion kan bedre eller ligefrem helbrede diabetes-2 og sænke dit forbrug af insulin, hvis du har diabetes type 1. Du får information, gode råd og en KISS-kost-plan med masser af opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider, der kan sammensættes på mere end 1000 måder, der alle er optimale at spise, hvis du har diabetes. Har du fået konstateret diabetes, og kunne du tænke dig selv at gøre noget ved det, så er denne bog noget for dig. Antal sider: 223 - Indbinding: Indbundet
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 1. oktober
1. udgave fra 2019 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740046526
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 783 gram
I "Stærk, let og mæt" løfter Anne Hjernøe sløret for hemmeligheden bag sit vægttabt på 20 kilo med kostplaner, sunde og skønne opskrifter samt praktiske råd. Vægttab er lige dele snilde og lige dele benhårdt arbejde. Det har Anne Hjernøe på et personligt plan måtte sande, og i denne bog deler hun ud af alle sine egne erfaringer. "Stærk, let og mæt" indeholder en kostplan for 14 dage, som Anne Hjernøe selv har tilrettelagt med fokus på sundhed og vægttab. Kostplanen inkluderer 50 dejlige opskrifter, hvor velsmag og sundhed går op i en højere enhed. Dertil følger også et let, styrkende træningsprogram, som Anne Hjernøe har udviklet til vægttab og en stærkere krop. Anne Hjernøe giver i bogen alle sine bedste tips og opskrifter videre fra sit eget vægttabsforløb mens hun opmuntrer og motivere til en sundere livsstil. Måske behøver det slet ikke at være så kedeligt at leve sundt? Antal sider: 234 - Indbinding: Hardbac
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2014 på forlaget Vandkunsten
Oplag: active
ISBN: 9788776952815
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 140 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 320 gram
At fremstille sine egne pølser er ikke så svært, som man skulle tro. Med ganske enkle midler kan enhver kaste sig over pølsemageriets ædle, men glemte kunst. Hjælpen til at komme i gang kan man hente i denne første kogebog på dansk, der giver anvisninger på, hvordan man kan tilberede sine egne velsmagende pølser. Bogen er spækket med de bedste grundopskrifter, som man selv kan variere efter personlig smag. Bogen er forsynet med en historisk beskrivelse af dansk pølsemageri – der altid har hentet inspiration fra det store udland – og derudover beskriver den alt om hygiejne, teknik, råvarer og konservering. Forfatteren har i 25 år har oparbejdet en elementær viden og erfaring om emnet og har desuden "stået i lære" hos sin svigerfar, der var slagter og pølsemager. Softback - 197 sider i meget FLOT stand. ( 19,6 x 12,8 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2014 på forlaget Legind
Oplag: active
ISBN: 9788771550092
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 540 gram
Forlag: Legind - Udgivet år: 2014 - Antal bind: 1 - Udgave: 1.udg - Antal sider: 127 - Indbinding: Hardback. - Tilstand: Fejlfrit eksemplar. - Marcus Polman har besøgt alverdens bøfhuse og brasserier og har talt med slagtere, økologiske landmænd, køkkenchefer og andre fagfolk for at lure dem kunsten af. Nyd godt af deres hemmeligheder og tilbered din egen fristende, saftige og helt perfekte bøf. Der er også en række opskrifter på verdensberømte bøffer fra T-bone til Tartar og Tournedos Rossini samt klasssike saucer og andet tilbehør.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2004 på forlaget Møntergprden
Oplag: active
ISBN: 9788779011705
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 550 gram
Spis efter din alder. Overgangsalderen kan være en periode med forvirring og blandede følelser. Hvad foregår der med kroppen? Er det nødvendigt med hormontilskud? Kan jeg selv gøre noget? Bogen er skrevet til alle kvinder i overgangsalderen, uanset deres symptomer og uanset om de tager hormontilskud eller ej. Her får du ren besked om, hvad der sker med din krop, om de madvarer som vil styrke den, og hvordan de kan tilberedes lækkert og indbydende, så hele familien kan spise med. Softback / fin stand - 143 sider. ( 26 x 20 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2011 på forlaget GLOBE
Oplag: active
ISBN: 9788779006225
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 370 gram
Crafts starter med den traditionelle æbleskive og bevæger sig hen imod noget mere eksperimenterende. Her er chokoladeæbleskiver med flydende chokolade i midten, æbleskiver med citron og birkes, nogle med banan og rom, osv. Fra det salte køkken kan nævnes dem med røget laks og dild, med figen og røget skinke, osv. Her er rigeligt med forslag til at eksperimentere, så der er ingen grund til at gemme æbleskivepanden væk når julen er overstået. Softback - 111 sider ( 18,6 x 21,2 cm ) Flot eksemplar.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
2. udgave fra 2016 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711504475
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi, Natur, Svampe
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 770 gram
SVAMPEKOGEBOGEN , Philippe Emanuelli, emne: mad og vin, Morkel, vårmousseron, bruskhat, trøffel, kantarel, karljohansvamp, trompetsvamp, mælkehat, østershat, poppelhat - der er masser af spændende svampe, men hvordan bruger man dem egentlig? Hvad er en svamp? ; Lidt om svampe og deres tilberedning ; Opskriftsoversigt ; Billedleksikon over svampearter ; Opskrifter med vilde svampe ; Spores outdoor ; Dyrkede svampe ; Tørrede svampe ; Ikke alt der glimrer er guld ; Konservering. Softback - 287 sider. 2. Udg. 1. Oplag - 2016. Meget fin stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
2. udgave fra 2010 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788702101393
Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1400 gram
Forlagets beskrivelse af Frøken Jensens Kogebog Frøken Jensens Kogebog er kendt og elsket af danskerne for sin klassiske danske grundkogebog, der garanterer vellykket og varieret madlavning året rundt til både hverdag og fest. Opskrifterne er stensikre, velgennemprøvede og lette at følge. Der er styr på råvarer, sæsoner, traditioner, ernæring og husholdningsbudget. Og der er over 1.000 opskrifter at vælge imellem. I 1901 blev de mange opskrifter, Frøken Jensen havde samlet gennem årene, udgivet under titlen vi alle kender i dag. Bogen er i dag en ægte klassiker og er den mest solgte kogebog i Danmark gennem tiderne. Nu kommer den ikoniske kogebog i nyt smukt seriedesign i samarbejde med Royal Copenhagen, der markerer 120-året for udgivelsen. Hardback - som NY - 544 sider ( 25 x 18 x 5,2 cm ).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2009 på forlaget Highonlife
Oplag: active
ISBN: 8799266722
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 555 gram
Mads Bo er Danmarks førende juicemester og smoothiemester. Han er forfatter til bestsellerne ‘High on Juice’, ‘Super Simpel Sundhed’. Han er blandt andet kendt fra DR1 og TV2 og har afholdt et utal af inspirerende foredrag. Det indeholder High on Smoothies Viden om smoothies, how-to, tips og tricks til velsmagende smoothies og en forståelse for hvorfor grøntsagerne er så vigtige, når du laver smoothies. 30 smoothieopskrifter baseret på grøntsager. Der er altså skruet ned for frugt og tilsat sukker. Noget som alt for ofte skjuler sig i diverse smoothieopskrifter. Bogen er altså til dig, som ønsker mere end sukkerholdige dessert-smoothies. De sundhedsfremmende opskrifter er grundigt gennemtestede og indeholder ingredienser, du kan skaffe ´lige om hjørnet´. Hardback / 127 sider ( 24 x 17,5 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
2. udgave fra 2009 på forlaget EC Edition
Oplag: active
ISBN: 9788791392146
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 350 gram
"Lammefilosofi – retter med lammekød" er kåret som den bedste danske kogebog i den internationale konkurrence Gourmand World Cookbook Awards – også kaldet kogebogens “Oscar”. Kogebogen indeholder 87 opskrifter med lammekølle, bov, gryderetter, grill, supper, fars, indmad og meget andet. Nogle opskrifter er simremad, mens andre kan laves på kort tid. Med kogebogen følger en stribe forslag til lækkert tilbehør, der passer særligt godt til smagen af lammekød. Softback - 120 sider. FLOT stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2007 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 97887112642847
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Medicin, Personlig udvikling, Selvhjælp, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Hardback - 382 sider - 2007 - 1.Udgave 2. Oplag Flot stand. Alle kan forbedre sit helbred og få det bedre. Ved at styrke din selvhelbredende kraft, kan du få et liv, du ikke troede var muligt! Her får du et 12-ugers program, der trin for trin fører dig til et sundere liv. Det handler om at tænke i nye baner og: spise lidt sundere tage pauser og lave vejrtrækningsøvelser eller meditere sørge for at sove ordentligt rense ud og få det bedre sørge for dine individuelle behov give næring til sjælen tage hånd om glæden og lege mere sørge for helheden Bogen giver konkret vejledning, hvor du hver uge koncentrerer dig om en side af dit helbred. Du får hårde fakta og bløde øvelser, opskrifter på lette og hurtige retter, forskellige spørgeskemaer som hjælper dig til succesfuldt at bedømme dit helbred samt praktiske råd. Denne bog giver dig forudsætningerne - du giver dig selv muligheden for et godt helbred. Sanna Ehdin har en Ph.D. i immunologi og har siden 1991 beskæftiget sig med psykoneuroimmunologi - sammenhængen mellem krop, tanker, følelser og helbred og har tidligere skrevet Det selvhelbredende menneske, Kogekunst for det selvhelbredende menneske og HQ - det menneskelige helhedssyn.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2014 på forlaget Længe Leve Livet
Oplag: active
ISBN: 9788799508938
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Den glutenfri kogebog tilbyder inspiration, viden og teknik til et liv uden gluten. Lækre og velsmagende opskrifter, revolutionerende bageteknik og viden om hvad gluten er, og hvad det kan gøre ved os. Du får oplyst gode erstatninger for gluten i dagligdagen og hvordan du bruger de nye melsorter i madlavningen. Opskrifterne er uden gluten, komælk, æg og gær, og sukker er kun anvendt i yderst begrænset omfang. Den glutenfri kogebog er bogen der viser dig vejen til en glutenfri levevis, let lækkert og ukompliceret. Hardback - 102 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2015 på Nyt Nordisk Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788717045576
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 384 gram
Med sous vide-teknikken har du mulighed for at lave helt utrolig mad i særklasse - det hjælper "Sous vide kogebogen" dig med. Med vakuum og vandovn er det let og innovativt at lave en middag, der slår benene væk under gæsterne. Sous vide-teknikken er hemmeligheden bag restauranternes møre kød. Det er blevet nemmere for almindeligt dødelige at lave mad på dette niveau derhjemme, fordi der er kommet nyt og billigt grej til det på markedet, så nu er der ingen undskyldning for ikke at lave mad på Michelin-niveau. Hardback - 96 sider ( 189 x 224 mm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
fra 2015 på forlaget Frøsamlerne
Oplag: active
ISBN: 9788792388018
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Havehistorier, kulturhistorie, praktiske råd og tips om dyrkning af ærter og bønner. Og masser af opskrifter til alle, der har lyst til at prøve kræfter med flere af de spændende gamle bælgfrugter, der kan dyrkes i Danmark. Frøsamlernes projekt med genopdagelse af gamle danske bælgfrugter sluttede i juni 2015, med udgivelsen af en bog på 130 sider, "Ærter og bønner: Genopdagelse af 28 gamle danske sorter". Her finder du beskrivelser og kulturhistoriske oplysninger på alle 28 sorter, erfaringsopsamling, dyrkningsvejledning, opskrifter både jordnære og finurlige, og information om bælgfrugternes næringsindhold og brug i vores kost. Og masser af billeder. SoftBack Som Ny
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2011 på forlaget BORGEN
Oplag: active
ISBN: 9788721036263
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 450 gram
Her får du opskrifter på lækre desserter, skønne lagkager, konditorkager, is, tærter, frugtgrød, konfekt, kiks, småkager samt smoothies og andre drikke. Nyd frugter, bær, økologisk vaniljepulver og kakao i den reneste form, og få enestående smagsoplevelser fra superfødevarer. Sikke en skøn fornemmelse at kunne byde familie og venner på noget, der smager godt og er sundt og samtidig godt for miljøet. Raw food-søde sager laves på naturlige, miljørigtige råvarer, der ikke varmes op til mere end 42°. Alle opskrifter i RAW DELIGHT er naturligvis fri for hvidt sukker, gluten, æg og laktose. Softback med flapper ( 21,2 x 22,7 cm ). 125 sider. Smuk bog - Flot stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2014 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788740012461
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 735 gram
Med mad rigt på gode fedtstoffer og få kulhydrater, kan du spise dig mæt og samtidigt tabe dig. Ved at følge denne kostmodel får du din krop til at fungere optimalt og derved opnå de resultater som du drømmer om. Bogen hjælper dig i gang med LCHF og giver dig råd til hvordan du fastholder de nye vaner. For at opnå de bedste resultater bliver du også forsynet med forslag til hvordan du kombinerer LCHF med din træning. Softback - 248 sider - særdeles flot stand ( 17,8 x 25 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2020 på forlaget Madgudinden
Oplag: active
ISBN: 9788799648078
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Selvhjælp, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 565 gram
En dysbiose er en overvægt af skadelige mikroorganismer, svampe og sygdomsfremkaldende bakterier, hvor svampe, bakterier eller parasitter har svært ved at indgå i det harmoniske fællesskab, der findes i kroppen. Det kan ødelægge tarmfloraen og forårsage inflammation, øget tarmgennemtrængelighed og medvirke til udviklingen at fødevareallergier, fødevareintolerancer og sensitivitet over for fødevarer.Bogen giver en god indsigt i, hvordan du kan bringe kroppen i balance, på et sprog, som er let at forstå med mange gode forklaringer og lækre opskrifter. Softback - 201 sider - Udg. 2020 - 1. Udgave - 565 gram - ISBN : 9788799648078 - SOM NY ( 17 x 24,1 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
fra 2000 på forlaget Hovedland
Oplag: active
ISBN: 8777394968
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Etnografi og Antropologi, Faglitteratur, Filosofi, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Orientalsk Filosofi og Livskunst, Religion
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 575 gram
En lidt anderledes vegetarisk kogebog der følger principperne i de tre skåle, nemlig en forenklet udgave af det spisesæt der bruges af zenmunke. De første 20 sider er en introduktion til zen og mad. Derefter følger opskrifterne opdelt i årstider, og herunder i menuer, hver med tre retter. De tre opskrifter er mærket med et symbol der viser hvilken skål, opskriften er beregnet til. Spisesættet består af en stor skål til den stivelsesholdige mad, fx pasta, kartofler eller ris, en lille skål til det proteinrige, fx tofu eller bælgfrugter, samt en lille skål til salat, frugt eller saft. Forfatteren var i mange år kok på et californisk buddhistisk refugium hvor han lavede mad efter zen-reglerne. Hardback - 127 sider, illustreret. Perfekt stand ( 20,5 x 20,5 cm ) .
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.