Kategorien: ErnæringsvidenskabDenne kategori indeholder 178 bøger.



  • 1Billede af bogen Vegetar - 140 grønne hverdagsopskrifter

    Senest opdateret 10. oktober

    Vegetar - 140 grønne hverdagsopskrifter

    Af Ditte Ingemann

    1. udgave fra 2016 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 9788740029970

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 160 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1232 gram

    Kogebog med vegetariske opskrifter på hverdagsmad, som henvender sig til både kødspisere, som ønsker at spise mere grønt og til vegetarer, der vil inspireres til nye måltider og nye råvarer. Antal sider: 301 - Indbinding: Kartonbind

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2Billede af bogen Sundt & sjovt

    Senest opdateret 10. oktober

    Sundt & sjovt

    Af Patrick Brylov, Stephanie Agger, Anton Fabricius

    1. udgave fra 2020 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711982624

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 155 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 750 gram

    Nem og overskuelig guide, hvis du gerne vil tabe dig. Her er ingen forbudte fødevarer og ingen tidskrævende træningsprogrammer, men masser af sund fornuft og lækre måltider. Hvis vi vil tabe os, skal vi spise færre kalorier, så enkelt er det. Og i denne bog finder du nogle meget enkle principper, som hjælper dig med at komme godt i gang. Her er simple kostråd, opskrifter til både morgen, middag og aften, madplaner, effektive træningsøvelser og et 4-ugers program. Anton Fabricius, Stephanie Agger og Patrick Brylov er alle tre uddannet inden for sundhed og ernæring og står bag firmaet Sundt&Sjovt, hvor de har stor succes med at hjælpe kvinder og mænd med både vægttab, muskelvækst og livsstilsomlægning. Antal sider: 199 - Indbinding: Forlagets hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 3Billede af bogen Krydderier & Kokkerier

    Senest opdateret 8. oktober

    Krydderier & Kokkerier

    Af Torsten Vildgaard og Carl Th. Pedersen

    1. udgave fra 2006 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788761403889

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kemi, Kogebøger, Mad & gastronomi, Medicin

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 950 gram

    Forfatterne er henholdsvis kok på den berømte restaurant "Noma" i København og lektor i kemi og medlem af Det Danske Gastronomiske Akademi. Bogen baserer sig på molekylær gastronomi og beskriver 40 krydderiers og krydderurters botanik, kulturhistorie, medicinske brug og kemiske indholdsstoffer. For halvdelen af krydderierne er der opskrifter, hvor det samme krydderi er brugt i en forret, hovedret og dessert. Der er store, ofte helsides, smukke fotos af den færdige og meget kunstfærdige ret eller af krydderiet. Hardback - 216 sider. Flot stand. ( 26,5 x 20,5 cm ). Fotos Lars Gundersen.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 4Billede af bogen Mit frugt-og bærkøkken

    Senest opdateret 7. oktober

    Mit frugt-og bærkøkken

    Af Anemette Olesen

    fra 2012 på forlaget Hovedland

    Oplag: active

    ISBN: 9788770703284

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 850 gram

    Anemette Olesen er kostkonsulent og forfatter til en lang række kogebøger med grønne emner. Denne bog indeholder omkring 300 dejlige opskrifter på desserter, syltetøj, kager, drikke og madretter med havens frugter og bær. Der er også opskrifter med mere eksotiske frugter som fx papaya, mango og ananas og med naturens vildtvoksende bær. Hver frugt får et afsnit hvor forfatteren først beskriver frugtens kulturhistorie på et par sider, dernæst følger opskrifterne, der er meget varierede og en blanding af nyere indslag og klassikere. Smukkeste illustrationer - farvefotos - går gennem hele bogen. Velholdt og FLOT eksemplar. Hardback - 213 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 5Billede af bogen 21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost - spis dig til bedre fordøjelse, stabilt blodsukker og mere energi

    Senest opdateret 5. oktober

    21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost - spis dig til bedre fordøjelse, stabilt blodsukker og mere energi

    Af Louise Bruun , Jerk W. Langer

    1. udgave fra 2016 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 9788740030860

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 160 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 897 gram

    Få styr på blodsukker, fordøjelse, kolesterol og blodtryk med antiinflammatorisk kost. Er du klar til den store forvandling? På blot 21 dage kan du opbygge det stærkeste forsvar mod kroppens usynlige fjende nr. 1: Den farlige inflammation, der udover tidlig ældning er medvirkende årsag til en række af de gener og sygdomme, mange af os slås med. I deres nye bog fortæller læge Jerk W. Langer og ernæringsterapeut Louise Bruun om de små betændelsestilstande, som inflammation efterlader i din krop, og som på sigt kan være med til at forårsage reelle sygdomme som fx diabetes 2, forhøjet kolesterol og forhøjet blodtryk. Og de giver dig opskriften på, hvordan du bekæmper inflammation med lækker antiinflammatorisk mad og kloge valg i hverdagen. Med en antiinflammatorisk livsstil vil du, udover at forebygge sygdomme, dæmpe eventuelle allergier, præstere og huske bedre og ikke mindst se yngre ud. Du vil ganske enkelt blive sund og glad både indvendig og udvendig. Jerk og Louise er pionerer inden for arbejdet med antiinflammatorisk livsstil, og bogen kombinerer den nyeste forskning med deres praktiske erfaringer fra de mange danskere, som de allerede har hjulpet til et bedre liv. Antal sider: 199 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 6Billede af bogen Spis dig fra diabetes - få stabilt blodsukker og sænket insulinbehov med KISS-kost

    Senest opdateret 5. oktober

    Spis dig fra diabetes - få stabilt blodsukker og sænket insulinbehov med KISS-kost

    Af Bjarne Stigsby, Maria Falck Stigsby

    1. udgave fra 2015 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 9788740016758

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 169 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 793 gram

    Denne bog henvender sig til dig, der gerne vil slippe af med din type-2 diabetes, og til dig med type-1 diabetes, der gerne vil sænke forbruget af insulin, for at mindske risikoen for følgesygdomme, og endelig til dig, der gerne vil forebygge sukkersyge. Der er rigtig meget, du selv kan gøre, også selvom du allerede har fået konstateret diabetes. Indtil i dag har man fokuseret på at opnå et normalt blodsukker, men det har vist sig, at det er insulin og ikke blodsukkeret, der øger risikoen for diabetes følgesygdomme. Den nyeste videnskabelige forskning viser, at de hidtidige anbefalede kostråd til diabetikere, er uhensigtsmæssige og risikerer at fastholde folk i sygdommen. I denne bog indføres du i KISS-kost, der er videnskabeligt funderet og virker medicinsk ved at sænke insulinbehovet. KISS-kost står for Klinisk InSulin Sænkende kost. Spis dig fra diabetes forklarer, hvad diabetes er, hvordan det påvirker din krop, hvad du selv kan gøre med ændret livsstil, og hvad der er den optimale kost. I bogen får du videnskabelige fakta på, hvordan KISS-kost og motion kan bedre eller ligefrem helbrede diabetes-2 og sænke dit forbrug af insulin, hvis du har diabetes type 1. Du får information, gode råd og en KISS-kost-plan med masser af opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider, der kan sammensættes på mere end 1000 måder, der alle er optimale at spise, hvis du har diabetes. Har du fået konstateret diabetes, og kunne du tænke dig selv at gøre noget ved det, så er denne bog noget for dig. Antal sider: 223 - Indbinding: Indbundet

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 7Billede af bogen Stærk, let og mæt

    Senest opdateret 1. oktober

    Stærk, let og mæt

    Af Anne Hjernøe

    1. udgave fra 2019 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 9788740046526

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 150 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 783 gram

    I "Stærk, let og mæt" løfter Anne Hjernøe sløret for hemmeligheden bag sit vægttabt på 20 kilo med kostplaner, sunde og skønne opskrifter samt praktiske råd. Vægttab er lige dele snilde og lige dele benhårdt arbejde. Det har Anne Hjernøe på et personligt plan måtte sande, og i denne bog deler hun ud af alle sine egne erfaringer. "Stærk, let og mæt" indeholder en kostplan for 14 dage, som Anne Hjernøe selv har tilrettelagt med fokus på sundhed og vægttab. Kostplanen inkluderer 50 dejlige opskrifter, hvor velsmag og sundhed går op i en højere enhed. Dertil følger også et let, styrkende træningsprogram, som Anne Hjernøe har udviklet til vægttab og en stærkere krop. Anne Hjernøe giver i bogen alle sine bedste tips og opskrifter videre fra sit eget vægttabsforløb mens hun opmuntrer og motivere til en sundere livsstil. Måske behøver det slet ikke at være så kedeligt at leve sundt? Antal sider: 234 - Indbinding: Hardbac

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 8Billede af bogen Pølsemageri Teknik Opskrifter og Historie

    Senest opdateret 29. september

    Pølsemageri Teknik Opskrifter og Historie

    Af Jens Breinholt

    1. udgave fra 2014 på forlaget Vandkunsten

    Oplag: active

    ISBN: 9788776952815

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 140 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 320 gram

    At fremstille sine egne pølser er ikke så svært, som man skulle tro. Med ganske enkle midler kan enhver kaste sig over pølsemageriets ædle, men glemte kunst. Hjælpen til at komme i gang kan man hente i denne første kogebog på dansk, der giver anvisninger på, hvordan man kan tilberede sine egne velsmagende pølser. Bogen er spækket med de bedste grundopskrifter, som man selv kan variere efter personlig smag. Bogen er forsynet med en historisk beskrivelse af dansk pølsemageri – der altid har hentet inspiration fra det store udland – og derudover beskriver den alt om hygiejne, teknik, råvarer og konservering. Forfatteren har i 25 år har oparbejdet en elementær viden og erfaring om emnet og har desuden "stået i lære" hos sin svigerfar, der var slagter og pølsemager. Softback - 197 sider i meget FLOT stand. ( 19,6 x 12,8 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 9Billede af bogen Nordfynske Fristelser. Opskrifter, råvarer og steder på Nordfyn

    Senest opdateret 29. september

    Nordfynske Fristelser. Opskrifter, råvarer og steder på Nordfyn

    Af Claus Holm

    fra 2014 på forlaget GEMBA

    Oplag: active

    ISBN: 9788799739301

    Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 450 gram

    Kogebog der tager udgangspunkt i nordfynske fødevareproducenter. Opskrifterne er nemme at gå til, og bogen beskriver den nordfynske natur og steder hvor råvarerne bliver til Indbinding: Illustreret kartonbind. 92 sider, smukt og alsidigt Illustreret. Kvadratformat

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 10Billede af bogen Den perfekte bøf Fra jord til bord

    Senest opdateret 29. september

    Den perfekte bøf Fra jord til bord

    Af Marcus Polman

    1. udgave fra 2014 på forlaget Legind

    Oplag: active

    ISBN: 9788771550092

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 540 gram

    Forlag: Legind - Udgivet år: 2014 - Antal bind: 1 - Udgave: 1.udg - Antal sider: 127 - Indbinding: Hardback. - Tilstand: Fejlfrit eksemplar. - Marcus Polman har besøgt alverdens bøfhuse og brasserier og har talt med slagtere, økologiske landmænd, køkkenchefer og andre fagfolk for at lure dem kunsten af. Nyd godt af deres hemmeligheder og tilbered din egen fristende, saftige og helt perfekte bøf. Der er også en række opskrifter på verdensberømte bøffer fra T-bone til Tartar og Tournedos Rossini samt klasssike saucer og andet tilbehør.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 11Billede af bogen Naturlige Hormoner - en kogebog

    Senest opdateret 29. september

    Naturlige Hormoner - en kogebog

    Af Angie Jefferson

    1. udgave fra 2004 på forlaget Møntergprden

    Oplag: active

    ISBN: 9788779011705

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 550 gram

    Spis efter din alder. Overgangsalderen kan være en periode med forvirring og blandede følelser. Hvad foregår der med kroppen? Er det nødvendigt med hormontilskud? Kan jeg selv gøre noget? Bogen er skrevet til alle kvinder i overgangsalderen, uanset deres symptomer og uanset om de tager hormontilskud eller ej. Her får du ren besked om, hvad der sker med din krop, om de madvarer som vil styrke den, og hvordan de kan tilberedes lækkert og indbydende, så hele familien kan spise med. Softback / fin stand - 143 sider. ( 26 x 20 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 12Billede af bogen Frøken Jensens Kogebog Jubilæumsudgave 1901 - 2001

    Senest opdateret 29. september

    Frøken Jensens Kogebog Jubilæumsudgave 1901 - 2001

    Af Kirstine Marie Jensen

    1. udgave fra 2001 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 9788700499461

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 950 gram

    Jubilæumsudgave 1901-2001 Et fotografisk genoptryk af 1901-udgaven. Et stykke køkkenhistorie med masser af charmerende gamle danske opskrifter som er underholdende at læse, og fristende at afprøve. Skrevet af frk. Kristine Marie Jensen (1858-1923), der i en menneskealder arbejdede som husbestyrerinde hos operasangeren Lauritz Melchior, og som altså i 1901 udgav denne kogebog, der skulle blive et standardværk i danske hjem. Hardback - 342 sider - ( 25 x 18 cm ) Som NY FLOT stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 13Billede af bogen Æbleskiver Traditionelle og helt nye

    Senest opdateret 29. september

    Æbleskiver Traditionelle og helt nye

    Af K Crafts

    1. udgave fra 2011 på forlaget GLOBE

    Oplag: active

    ISBN: 9788779006225

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 370 gram

    Crafts starter med den traditionelle æbleskive og bevæger sig hen imod noget mere eksperimenterende. Her er chokoladeæbleskiver med flydende chokolade i midten, æbleskiver med citron og birkes, nogle med banan og rom, osv. Fra det salte køkken kan nævnes dem med røget laks og dild, med figen og røget skinke, osv. Her er rigeligt med forslag til at eksperimentere, så der er ingen grund til at gemme æbleskivepanden væk når julen er overstået. Softback - 111 sider ( 18,6 x 21,2 cm ) Flot eksemplar.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 14Billede af bogen Frøken Jensens Kogebog - Omslag ; Megamussel

    Senest opdateret 29. september

    Frøken Jensens Kogebog - Omslag ; Megamussel

    Af Kirstine Marie Jensen Red. Nanna Simonsen & Carina Malling Skronski

    2. udgave fra 2010 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 9788702101393

    Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1400 gram

    Forlagets beskrivelse af Frøken Jensens Kogebog Frøken Jensens Kogebog er kendt og elsket af danskerne for sin klassiske danske grundkogebog, der garanterer vellykket og varieret madlavning året rundt til både hverdag og fest. Opskrifterne er stensikre, velgennemprøvede og lette at følge. Der er styr på råvarer, sæsoner, traditioner, ernæring og husholdningsbudget. Og der er over 1.000 opskrifter at vælge imellem. I 1901 blev de mange opskrifter, Frøken Jensen havde samlet gennem årene, udgivet under titlen vi alle kender i dag. Bogen er i dag en ægte klassiker og er den mest solgte kogebog i Danmark gennem tiderne. Nu kommer den ikoniske kogebog i nyt smukt seriedesign i samarbejde med Royal Copenhagen, der markerer 120-året for udgivelsen. Hardback - som NY - 544 sider ( 25 x 18 x 5,2 cm ).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 15Billede af bogen High on smoothies  Drik dine grøntsager

    Senest opdateret 29. september

    High on smoothies Drik dine grøntsager

    Af Mads Bo

    1. udgave fra 2009 på forlaget Highonlife

    Oplag: active

    ISBN: 8799266722

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 555 gram

    Mads Bo er Danmarks førende juicemester og smoothiemester. Han er forfatter til bestsellerne ‘High on Juice’, ‘Super Simpel Sundhed’. Han er blandt andet kendt fra DR1 og TV2 og har afholdt et utal af inspirerende foredrag. Det indeholder High on Smoothies Viden om smoothies, how-to, tips og tricks til velsmagende smoothies og en forståelse for hvorfor grøntsagerne er så vigtige, når du laver smoothies. 30 smoothieopskrifter baseret på grøntsager. Der er altså skruet ned for frugt og tilsat sukker. Noget som alt for ofte skjuler sig i diverse smoothieopskrifter. Bogen er altså til dig, som ønsker mere end sukkerholdige dessert-smoothies. De sundhedsfremmende opskrifter er grundigt gennemtestede og indeholder ingredienser, du kan skaffe ´lige om hjørnet´. Hardback / 127 sider ( 24 x 17,5 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 16Billede af bogen Svampekogebogen

    Senest opdateret 29. september

    Svampekogebogen

    Af Philippe Emanuelli

    2. udgave fra 2016 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711504475

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi, Natur, Svampe

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 770 gram

    SVAMPEKOGEBOGEN , Philippe Emanuelli, emne: mad og vin, Morkel, vårmousseron, bruskhat, trøffel, kantarel, karljohansvamp, trompetsvamp, mælkehat, østershat, poppelhat - der er masser af spændende svampe, men hvordan bruger man dem egentlig? Hvad er en svamp? ; Lidt om svampe og deres tilberedning ; Opskriftsoversigt ; Billedleksikon over svampearter ; Opskrifter med vilde svampe ; Spores outdoor ; Dyrkede svampe ; Tørrede svampe ; Ikke alt der glimrer er guld ; Konservering. Softback - 287 sider. 2. Udg. 1. Oplag - 2016. Meget fin stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 17Billede af bogen LAMMEFILOSOFI   Retter med lammekød

    Senest opdateret 29. september

    LAMMEFILOSOFI Retter med lammekød

    Af Per H. Jacobsen

    2. udgave fra 2009 på forlaget EC Edition

    Oplag: active

    ISBN: 9788791392146

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 350 gram

    "Lammefilosofi – retter med lammekød" er kåret som den bedste danske kogebog i den internationale konkurrence Gourmand World Cookbook Awards – også kaldet kogebogens “Oscar”. Kogebogen indeholder 87 opskrifter med lammekølle, bov, gryderetter, grill, supper, fars, indmad og meget andet. Nogle opskrifter er simremad, mens andre kan laves på kort tid. Med kogebogen følger en stribe forslag til lækkert tilbehør, der passer særligt godt til smagen af lammekød. Softback - 120 sider. FLOT stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 18Billede af bogen Få et selvhelbredende liv på 12 uger

    Senest opdateret 29. september

    Få et selvhelbredende liv på 12 uger

    Af Sanna Ehdin

    1. udgave fra 2007 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 97887112642847

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Medicin, Personlig udvikling, Selvhjælp, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Hardback - 382 sider - 2007 - 1.Udgave 2. Oplag Flot stand. Alle kan forbedre sit helbred og få det bedre. Ved at styrke din selvhelbredende kraft, kan du få et liv, du ikke troede var muligt! Her får du et 12-ugers program, der trin for trin fører dig til et sundere liv. Det handler om at tænke i nye baner og: spise lidt sundere tage pauser og lave vejrtrækningsøvelser eller meditere sørge for at sove ordentligt rense ud og få det bedre sørge for dine individuelle behov give næring til sjælen tage hånd om glæden og lege mere sørge for helheden Bogen giver konkret vejledning, hvor du hver uge koncentrerer dig om en side af dit helbred. Du får hårde fakta og bløde øvelser, opskrifter på lette og hurtige retter, forskellige spørgeskemaer som hjælper dig til succesfuldt at bedømme dit helbred samt praktiske råd. Denne bog giver dig forudsætningerne - du giver dig selv muligheden for et godt helbred. Sanna Ehdin har en Ph.D. i immunologi og har siden 1991 beskæftiget sig med psykoneuroimmunologi - sammenhængen mellem krop, tanker, følelser og helbred og har tidligere skrevet Det selvhelbredende menneske, Kogekunst for det selvhelbredende menneske og HQ - det menneskelige helhedssyn.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 19Billede af bogen Den glutenfri kogebog

    Senest opdateret 29. september

    Den glutenfri kogebog

    Af Anette Harbech Olesen og Lone Bang

    1. udgave fra 2014 på forlaget Længe Leve Livet

    Oplag: active

    ISBN: 9788799508938

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Den glutenfri kogebog tilbyder inspiration, viden og teknik til et liv uden gluten. Lækre og velsmagende opskrifter, revolutionerende bageteknik og viden om hvad gluten er, og hvad det kan gøre ved os. Du får oplyst gode erstatninger for gluten i dagligdagen og hvordan du bruger de nye melsorter i madlavningen. Opskrifterne er uden gluten, komælk, æg og gær, og sukker er kun anvendt i yderst begrænset omfang. Den glutenfri kogebog er bogen der viser dig vejen til en glutenfri levevis, let lækkert og ukompliceret. Hardback - 102 sider

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 20Billede af bogen SOUS VIDE Kogebogen

    Senest opdateret 29. september

    SOUS VIDE Kogebogen

    Af Hanne Birgitte & Anders Grøndahl

    1. udgave fra 2015Nyt Nordisk Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788717045576

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 384 gram

    Med sous vide-teknikken har du mulighed for at lave helt utrolig mad i særklasse - det hjælper "Sous vide kogebogen" dig med. Med vakuum og vandovn er det let og innovativt at lave en middag, der slår benene væk under gæsterne. Sous vide-teknikken er hemmeligheden bag restauranternes møre kød. Det er blevet nemmere for almindeligt dødelige at lave mad på dette niveau derhjemme, fordi der er kommet nyt og billigt grej til det på markedet, så nu er der ingen undskyldning for ikke at lave mad på Michelin-niveau. Hardback - 96 sider ( 189 x 224 mm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 21Billede af bogen ÆRTER OG BØNNER

    Senest opdateret 29. september

    ÆRTER OG BØNNER

    Af Foreningen Frøsamlerne

    fra 2015 på forlaget Frøsamlerne

    Oplag: active

    ISBN: 9788792388018

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 400 gram

    Havehistorier, kulturhistorie, praktiske råd og tips om dyrkning af ærter og bønner. Og masser af opskrifter til alle, der har lyst til at prøve kræfter med flere af de spændende gamle bælgfrugter, der kan dyrkes i Danmark. Frøsamlernes projekt med genopdagelse af gamle danske bælgfrugter sluttede i juni 2015, med udgivelsen af en bog på 130 sider, "Ærter og bønner: Genopdagelse af 28 gamle danske sorter". Her finder du beskrivelser og kulturhistoriske oplysninger på alle 28 sorter, erfaringsopsamling, dyrkningsvejledning, opskrifter både jordnære og finurlige, og information om bælgfrugternes næringsindhold og brug i vores kost. Og masser af billeder. SoftBack Som Ny

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 22Billede af bogen RAW Delight

    Senest opdateret 29. september

    RAW Delight

    Af Erica Palmcrantz Aziz

    1. udgave fra 2011 på forlaget BORGEN

    Oplag: active

    ISBN: 9788721036263

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 450 gram

    Her får du opskrifter på lækre desserter, skønne lagkager, konditorkager, is, tærter, frugtgrød, konfekt, kiks, småkager samt smoothies og andre drikke. Nyd frugter, bær, økologisk vaniljepulver og kakao i den reneste form, og få enestående smagsoplevelser fra superfødevarer. Sikke en skøn fornemmelse at kunne byde familie og venner på noget, der smager godt og er sundt og samtidig godt for miljøet. Raw food-søde sager laves på naturlige, miljørigtige råvarer, der ikke varmes op til mere end 42°. Alle opskrifter i RAW DELIGHT er naturligvis fri for hvidt sukker, gluten, æg og laktose. Softback med flapper ( 21,2 x 22,7 cm ). 125 sider. Smuk bog - Flot stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 23Billede af bogen MÆT & SLANK med L C H F. ( low carb high fat )

    Senest opdateret 29. september

    MÆT & SLANK med L C H F. ( low carb high fat )

    Af Jane Faerber

    1. udgave fra 2014Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788740012461

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 735 gram

    Med mad rigt på gode fedtstoffer og få kulhydrater, kan du spise dig mæt og samtidigt tabe dig. Ved at følge denne kostmodel får du din krop til at fungere optimalt og derved opnå de resultater som du drømmer om. Bogen hjælper dig i gang med LCHF og giver dig råd til hvordan du fastholder de nye vaner. For at opnå de bedste resultater bliver du også forsynet med forslag til hvordan du kombinerer LCHF med din træning. Softback - 248 sider - særdeles flot stand ( 17,8 x 25 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 24Billede af bogen Fri for Candida og Dysbioser

    Senest opdateret 29. september

    Fri for Candida og Dysbioser

    Af Karina Willumsen

    1. udgave fra 2020 på forlaget Madgudinden

    Oplag: active

    ISBN: 9788799648078

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Selvhjælp, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 565 gram

    En dysbiose er en overvægt af skadelige mikroorganismer, svampe og sygdomsfremkaldende bakterier, hvor svampe, bakterier eller parasitter har svært ved at indgå i det harmoniske fællesskab, der findes i kroppen. Det kan ødelægge tarmfloraen og forårsage inflammation, øget tarmgennemtrængelighed og medvirke til udviklingen at fødevareallergier, fødevareintolerancer og sensitivitet over for fødevarer.Bogen giver en god indsigt i, hvordan du kan bringe kroppen i balance, på et sprog, som er let at forstå med mange gode forklaringer og lækre opskrifter. Softback - 201 sider - Udg. 2020 - 1. Udgave - 565 gram - ISBN : 9788799648078 - SOM NY ( 17 x 24,1 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 25Billede af bogen Tre Skåle. En kogebog med inspirationer fra et zen køkken

    Senest opdateret 29. september

    Tre Skåle. En kogebog med inspirationer fra et zen køkken

    Af David Scott & Tom Pappas

    fra 2000 på forlaget Hovedland

    Oplag: active

    ISBN: 8777394968

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Etnografi og Antropologi, Faglitteratur, Filosofi, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Orientalsk Filosofi og Livskunst, Religion

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 575 gram

    En lidt anderledes vegetarisk kogebog der følger principperne i de tre skåle, nemlig en forenklet udgave af det spisesæt der bruges af zenmunke. De første 20 sider er en introduktion til zen og mad. Derefter følger opskrifterne opdelt i årstider, og herunder i menuer, hver med tre retter. De tre opskrifter er mærket med et symbol der viser hvilken skål, opskriften er beregnet til. Spisesættet består af en stor skål til den stivelsesholdige mad, fx pasta, kartofler eller ris, en lille skål til det proteinrige, fx tofu eller bælgfrugter, samt en lille skål til salat, frugt eller saft. Forfatteren var i mange år kok på et californisk buddhistisk refugium hvor han lavede mad efter zen-reglerne. Hardback - 127 sider, illustreret. Perfekt stand ( 20,5 x 20,5 cm ) .

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 26Billede af bogen En Slankebog til MÆND

    Senest opdateret 29. september

    En Slankebog til MÆND

    Af Martin Nordkvist

    1. udgave fra 2021 på forlaget SuperLux

    Oplag: active

    ISBN: 9788793796607

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Personlig udvikling, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 312 gram

    Vil du tabe dig mindst et kilo om ugen, mens du spiser smagfulde kødretter og måske ovenikøbet drikker vin? Sä er En Slankebog til Mand skabt til dig. Der er masser af smag og protein, og sả mả du drikke vin hver dag. Det lyder måske som en leg, men det er hårdt arbejde! Ud fra Martin Nordkvists egne erfaringer med overvægt og vægttab giver han dig med denne bog enkle redskaber, kostplaner og opskrifter, som han selv har prøvet af med stor succes. Hardback -104 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 27Billede af bogen Brød uden gluten uden sukker uden gær

    Senest opdateret 29. september

    Brød uden gluten uden sukker uden gær

    Af Mariann Andersson

    1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711344293

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Kogebøger, Selvhjælp, Sundhed

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 462 gram

    Opskrifter på burgerboller, knækbrød, tærtebunde, solsikkebrød, focaccia, baguetter m.m. bagt uden mel, sukker og gær. Bagebog for dem, der er på glutenfri kost eller slanker sig efter princippet om meget protein og ingen kulhydrater Opskrifterne er alle baseret på det vægtreducerende princip LCHF (low carb high fat). Hardback - 95 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 28Billede af bogen 8 gode LIVSRÅD mod kræft. Lev sundt i harmoni med dine stenaldergener

    Senest opdateret 29. september

    8 gode LIVSRÅD mod kræft. Lev sundt i harmoni med dine stenaldergener

    Af Dr. Johannes Coy

    1. udgave fra 2011Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788740002027

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Krop & sind, Personlig udvikling, Selvhjælp, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Nu er det muligt atter at komme i harmoni med vores gener. Et meget erfarent team af forskere er kommet frem til 8 gode LIVSRÅD, der forebygger og bekæmper kræft og andre civilisationssygdomme. Veldokumenteret viden om f. eks. Hvorfor E- vitamin er det mest virksomme naturmiddel til at forbygge og helbrede kræft. Hvorfor du skal spise 1 1/2 - 2 gram protein om dagen per kilo legemsvægt. Hvorfor du skal sove 8 timer for at holde dig rask. Og mange andre livsvigtige og sundhedsfremmende oplysninger. Softback - 192 sider - Bogen er som ny.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 29Billede af bogen Ren selvkærlighed med super bowls - morgen, middag & aften

    Senest opdateret 28. september

    Ren selvkærlighed med super bowls - morgen, middag & aften

    Af Zennie Bonde Mogensen, Martin Bonde Mogensen

    1. udgave fra 2018 på forlaget People's Press

    Oplag: active

    ISBN: 9788772002002

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 190 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1194 gram

    Spis ren og naturlig mad, og få det fantastisk. REN KÆRLIGHED er en anderledes bog proppet med lækker mad og lette opskrifter på BOWLER til morgen, middag og aften i alle regnbuens farver.Med denne bog får du håndgribelige værktøjer og råd til, hvordan du kan spise dig sund, rask, skøn og energifyldt. Bogen er skrevet direkte fra hjertet som inspiration til et sund og sjovt hverdagsliv. Alle opskrifter er antiinflammatoriske – de styrker din tarm og hjerne og din generelle sundhed. Opskrifterne er glutenfri, sukker- og mælkefri og fyldt med lækre superfoods.I bogen er der mere end 50 skønne retter, der holder dig i topform. 90 % af opskrifterne er veganske, men bogen indeholder på ingen måder forbud mod kød, som er valgfrit tilbehør. Desuden med masser af inspiration fra Zennies og Martins eget liv med sundhed som første prioritet. Der deles rundhåndet ud af deres daglige, ugentlige, månedlige og årlige sundhedsritualer, både hvad angår kost og mental sundhed.Og selvfølgelig er bogen fyldt med masser af kærlighed.Martin og Zennie Bonde Mogensen driver behandlingsstedet Kropsinstituttet, der hjælper både elitesportsfolk og private på sporet af en sundere livsstil. Martin er kostvejleder, foredragsholder og har været med til at udvikle behandlingssystemet Body All Mind. Zennie stud. biopat IMB og studerer til phytoterapeut. Desuden er Zennie psykoterapeut, uddannet mentaltræner og coach og har mange års erfaring med optimering af kosten. Sammen har de udgivet bestsellerne DEN FEDESTE JUICEKUR, FLERE FEDE JUICER og DEN SEJESTE SUPPEKUR Antal sider: 238. - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 30Billede af bogen Kræft & ernæring

    Senest opdateret 28. september

    Kræft & ernæring

    Af Mette Borre, Line Dam Bülow

    1. udgave fra 2013 på forlaget Muusmann

    Oplag: active

    ISBN: 9788792746429

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Sygdom/sundhed, Øvrige

    pris: 169 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 845 gram

    Ernæring - en vigtig del af livet og en nødvendighed for at overleve. Vægttab og nedsat appetit giver anledning til bekymring hos såvel den kræftsyge som hos familie og andre pårørende. Sygdom synliggøres ofte ved tab af vægt, og der opstår nemt en følelse af magtesløshed samtidig med et stort ønske om at kunne gøre noget aktivt for den småtspisende. Den rette ernæring kan være med til at gøre en forskel og således få stor betydning for, at den enkelte kan bevare eller genvinde vægt, funktionsevne og livskvalitet. Her er de nærmeste - familie, venner og andre i omgangskredsen vigtige aktører. Definitionen på et måltid er, at mindst to deler noget mad. I Italien er mad lig med kærlighed, og der sørger man for måltider til den syge lige til det sidste. Serveres et godt og lækkert måltid til den kræftsyge er det for ægtefælle, kæreste, forældre eller børn en af måderne at udvise omsorg og støtte på. Den småtspisende skal ikke spise groft, grønt og fedtfattigt, som det anbefales raske. Derimod skal de spise mad med et højt indhold af energi og protein, for at kunne stabilisere eller øge vægten. Anbefalinger til småtspisende med vægttab er derfor meget anderledes end til raske. Bogen er fyldt med gode råd og vejledninger om ernæring og indeholder en lang række herlige, energi-tætte og nemme opskrifter, forslag til måltider samt kostplaner. Man får desuden viden om, hvad der er vigtigt at spise ved vægttab og nedsat appetit - under og efter kræftbehandling. Bogen er skrevet til den kræftsyge, og ikke mindst til de pårørende, venner og bekendte, der gerne vil støtte i en svær tid. Fagfolk, der beskæftiger sig med patienter med kræftsygdom kan også med fordel læse bogen. Antal sider: 286 - Indbinding: Hæftet.(soft cover)

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort