Kategorien: ErnæringsvidenskabDenne kategori indeholder 141 bøger.



  • 1Billede af bogen High on juice Drik dine grøntsager

    Senest opdateret 14. maj

    High on juice Drik dine grøntsager

    Af Mads Bo

    1. udgave fra 2009 på forlaget Highonlife

    Oplag: active

    ISBN: 8799266722

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hus & have, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 555 gram

    Mads Bo er Danmarks førende juicemester og smoothiemester. Han er forfatter til bestsellerne ‘High on Juice’, ‘Super Simpel Sundhed’. Han er blandt andet kendt fra DR1 og TV2 og har afholdt et utal af inspirerende foredrag. Det indeholder High on Smoothies Viden om smoothies, how-to, tips og tricks til velsmagende smoothies og en forståelse for hvorfor grøntsagerne er så vigtige, når du laver smoothies. 30 smoothieopskrifter baseret på grøntsager. Der er altså skruet ned for frugt og tilsat sukker. Noget som alt for ofte skjuler sig i diverse smoothieopskrifter. Bogen er altså til dig, som ønsker mere end sukkerholdige dessert-smoothies. De sundhedsfremmende opskrifter er grundigt gennemtestede og indeholder ingredienser, du kan skaffe ´lige om hjørnet´. Hardback / 127 sider ( 24 x 17,5 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2Billede af bogen Pølsemageri Teknik Opskrifter og Historie

    Senest opdateret 4. maj

    Pølsemageri Teknik Opskrifter og Historie

    Af Jens Breinholt

    1. udgave fra 2014 på forlaget Vandkunsten

    Oplag: active

    ISBN: 9788776952815

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 140 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 320 gram

    At fremstille sine egne pølser er ikke så svært, som man skulle tro. Med ganske enkle midler kan enhver kaste sig over pølsemageriets ædle, men glemte kunst. Hjælpen til at komme i gang kan man hente i denne første kogebog på dansk, der giver anvisninger på, hvordan man kan tilberede sine egne velsmagende pølser. Bogen er spækket med de bedste grundopskrifter, som man selv kan variere efter personlig smag. Bogen er forsynet med en historisk beskrivelse af dansk pølsemageri – der altid har hentet inspiration fra det store udland – og derudover beskriver den alt om hygiejne, teknik, råvarer og konservering. Forfatteren har i 25 år har oparbejdet en elementær viden og erfaring om emnet og har desuden "stået i lære" hos sin svigerfar, der var slagter og pølsemager. Softback - 197 sider i meget FLOT stand. ( 19,6 x 12,8 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 3Billede af bogen Nordfynske Fristelser. Opskrifter, råvarer og steder på Nordfyn

    Senest opdateret 4. maj

    Nordfynske Fristelser. Opskrifter, råvarer og steder på Nordfyn

    Af Claus Holm

    fra 2014 på forlaget GEMBA

    Oplag: active

    ISBN: 9788799739301

    Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 450 gram

    Kogebog der tager udgangspunkt i nordfynske fødevareproducenter. Opskrifterne er nemme at gå til, og bogen beskriver den nordfynske natur og steder hvor råvarerne bliver til Indbinding: Illustreret kartonbind. 92 sider, smukt og alsidigt Illustreret. Kvadratformat

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 4Billede af bogen Den perfekte bøf Fra jord til bord

    Senest opdateret 4. maj

    Den perfekte bøf Fra jord til bord

    Af Marcus Polman

    1. udgave fra 2014 på forlaget Legind

    Oplag: active

    ISBN: 9788771550092

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 540 gram

    Forlag: Legind - Udgivet år: 2014 - Antal bind: 1 - Udgave: 1.udg - Antal sider: 127 - Indbinding: Hardback. - Tilstand: Fejlfrit eksemplar. - Marcus Polman har besøgt alverdens bøfhuse og brasserier og har talt med slagtere, økologiske landmænd, køkkenchefer og andre fagfolk for at lure dem kunsten af. Nyd godt af deres hemmeligheder og tilbered din egen fristende, saftige og helt perfekte bøf. Der er også en række opskrifter på verdensberømte bøffer fra T-bone til Tartar og Tournedos Rossini samt klasssike saucer og andet tilbehør.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 5Billede af bogen Naturlige Hormoner - en kogebog

    Senest opdateret 4. maj

    Naturlige Hormoner - en kogebog

    Af Angie Jefferson

    1. udgave fra 2004 på forlaget Møntergprden

    Oplag: active

    ISBN: 9788779011705

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 550 gram

    Spis efter din alder. Overgangsalderen kan være en periode med forvirring og blandede følelser. Hvad foregår der med kroppen? Er det nødvendigt med hormontilskud? Kan jeg selv gøre noget? Bogen er skrevet til alle kvinder i overgangsalderen, uanset deres symptomer og uanset om de tager hormontilskud eller ej. Her får du ren besked om, hvad der sker med din krop, om de madvarer som vil styrke den, og hvordan de kan tilberedes lækkert og indbydende, så hele familien kan spise med. Softback / fin stand - 143 sider. ( 26 x 20 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 6Billede af bogen Den glutenfri kogebog

    Senest opdateret 4. maj

    Den glutenfri kogebog

    Af Anette Harbech Olesen og Lone Bang

    1. udgave fra 2014 på forlaget Længe Leve Livet

    Oplag: active

    ISBN: 9788799508938

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Den glutenfri kogebog tilbyder inspiration, viden og teknik til et liv uden gluten. Lækre og velsmagende opskrifter, revolutionerende bageteknik og viden om hvad gluten er, og hvad det kan gøre ved os. Du får oplyst gode erstatninger for gluten i dagligdagen og hvordan du bruger de nye melsorter i madlavningen. Opskrifterne er uden gluten, komælk, æg og gær, og sukker er kun anvendt i yderst begrænset omfang. Den glutenfri kogebog er bogen der viser dig vejen til en glutenfri levevis, let lækkert og ukompliceret. Hardback - 102 sider

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 7Billede af bogen Brød uden gluten uden sukker uden gær

    Senest opdateret 4. maj

    Brød uden gluten uden sukker uden gær

    Af Mariann Andersson

    1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711344293

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hus & have, Kogebøger, Selvhjælp, Sundhed

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 462 gram

    Opskrifter på burgerboller, knækbrød, tærtebunde, solsikkebrød, focaccia, baguetter m.m. bagt uden mel, sukker og gær. Bagebog for dem, der er på glutenfri kost eller slanker sig efter princippet om meget protein og ingen kulhydrater Opskrifterne er alle baseret på det vægtreducerende princip LCHF (low carb high fat). Hardback - 95 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 8Billede af bogen ÆRTER OG BØNNER

    Senest opdateret 4. maj

    ÆRTER OG BØNNER

    Af Foreningen Frøsamlerne

    fra 2015 på forlaget Frøsamlerne

    Oplag: active

    ISBN: 9788792388018

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur

    pris: 105 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 400 gram

    Havehistorier, kulturhistorie, praktiske råd og tips om dyrkning af ærter og bønner. Og masser af opskrifter til alle, der har lyst til at prøve kræfter med flere af de spændende gamle bælgfrugter, der kan dyrkes i Danmark. Frøsamlernes projekt med genopdagelse af gamle danske bælgfrugter sluttede i juni 2015, med udgivelsen af en bog på 130 sider, "Ærter og bønner: Genopdagelse af 28 gamle danske sorter". Her finder du beskrivelser og kulturhistoriske oplysninger på alle 28 sorter, erfaringsopsamling, dyrkningsvejledning, opskrifter både jordnære og finurlige, og information om bælgfrugternes næringsindhold og brug i vores kost. Og masser af billeder. SoftBack Som Ny

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 9Billede af bogen 8 gode LIVSRÅD mod kræft. Lev sundt i harmoni med dine stenaldergener

    Senest opdateret 4. maj

    8 gode LIVSRÅD mod kræft. Lev sundt i harmoni med dine stenaldergener

    Af Dr. Johannes Coy

    1. udgave fra 2011Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788740002027

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Krop & sind, Personlig udvikling, Selvhjælp, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Nu er det muligt atter at komme i harmoni med vores gener. Et meget erfarent team af forskere er kommet frem til 8 gode LIVSRÅD, der forebygger og bekæmper kræft og andre civilisationssygdomme. Veldokumenteret viden om f. eks. Hvorfor E- vitamin er det mest virksomme naturmiddel til at forbygge og helbrede kræft. Hvorfor du skal spise 1 1/2 - 2 gram protein om dagen per kilo legemsvægt. Hvorfor du skal sove 8 timer for at holde dig rask. Og mange andre livsvigtige og sundhedsfremmende oplysninger. Softback - 192 sider - Bogen er som ny.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 10Billede af bogen RAW Delight

    Senest opdateret 4. maj

    RAW Delight

    Af Erica Palmcrantz Aziz

    1. udgave fra 2011 på forlaget BORGEN

    Oplag: active

    ISBN: 9788721036263

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 450 gram

    Her får du opskrifter på lækre desserter, skønne lagkager, konditorkager, is, tærter, frugtgrød, konfekt, kiks, småkager samt smoothies og andre drikke. Nyd frugter, bær, økologisk vaniljepulver og kakao i den reneste form, og få enestående smagsoplevelser fra superfødevarer. Sikke en skøn fornemmelse at kunne byde familie og venner på noget, der smager godt og er sundt og samtidig godt for miljøet. Raw food-søde sager laves på naturlige, miljørigtige råvarer, der ikke varmes op til mere end 42°. Alle opskrifter i RAW DELIGHT er naturligvis fri for hvidt sukker, gluten, æg og laktose. Softback med flapper ( 21,2 x 22,7 cm ). 125 sider. Smuk bog - Flot stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 11Billede af bogen MÆT & SLANK med L C H F. ( low carb high fat )

    Senest opdateret 4. maj

    MÆT & SLANK med L C H F. ( low carb high fat )

    Af Jane Faerber

    1. udgave fra 2014Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788740012461

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 735 gram

    Med mad rigt på gode fedtstoffer og få kulhydrater, kan du spise dig mæt og samtidigt tabe dig. Ved at følge denne kostmodel får du din krop til at fungere optimalt og derved opnå de resultater som du drømmer om. Bogen hjælper dig i gang med LCHF og giver dig råd til hvordan du fastholder de nye vaner. For at opnå de bedste resultater bliver du også forsynet med forslag til hvordan du kombinerer LCHF med din træning. Softback - 248 sider - særdeles flot stand ( 17,8 x 25 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 12Billede af bogen MJØD - verdens ældste vin - bryg selv

    Senest opdateret 4. maj

    MJØD - verdens ældste vin - bryg selv

    Af Søren Lyshøj

    1. udgave fra 2016 på forlaget Koustrup

    Oplag: active

    ISBN: 8793159150

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 350 gram

    Forfatterne beskriver bogen som en begynder-guide til dem, som selv vil i gang med at brygge mjød. Bogen indledes med et afsnit, der beskriver mjødens historie, derefter bevæger teksten sig videre ud i en række gode fif inden mjødbrygningen begynder. Endelig kommer afsnittet om selve mjødbrygningen, der beskriver alt fra materialer, renlighed til klaring m.v. Bogen afsluttes med en række forskellige mjødopskrifter. En detaljeret bog, der tager den vordende mjødbrygger i hånden. Hardback - 93 sider

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 13Billede af bogen Fri for Candida og Dysbioser

    Senest opdateret 4. maj

    Fri for Candida og Dysbioser

    Af Karina Willumsen

    1. udgave fra 2020 på forlaget Madgudinden

    Oplag: active

    ISBN: 9788799648078

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Selvhjælp, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 565 gram

    En dysbiose er en overvægt af skadelige mikroorganismer, svampe og sygdomsfremkaldende bakterier, hvor svampe, bakterier eller parasitter har svært ved at indgå i det harmoniske fællesskab, der findes i kroppen. Det kan ødelægge tarmfloraen og forårsage inflammation, øget tarmgennemtrængelighed og medvirke til udviklingen at fødevareallergier, fødevareintolerancer og sensitivitet over for fødevarer.Bogen giver en god indsigt i, hvordan du kan bringe kroppen i balance, på et sprog, som er let at forstå med mange gode forklaringer og lækre opskrifter. Softback - 201 sider - Udg. 2020 - 1. Udgave - 565 gram - ISBN : 9788799648078 - SOM NY ( 17 x 24,1 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 14Billede af bogen Æbleskiver Traditionelle og helt nye

    Senest opdateret 27. april

    Æbleskiver Traditionelle og helt nye

    Af K Crafts

    1. udgave fra 2011 på forlaget GLOBE

    Oplag: active

    ISBN: 9788779006225

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 370 gram

    Crafts starter med den traditionelle æbleskive og bevæger sig hen imod noget mere eksperimenterende. Her er chokoladeæbleskiver med flydende chokolade i midten, æbleskiver med citron og birkes, nogle med banan og rom, osv. Fra det salte køkken kan nævnes dem med røget laks og dild, med figen og røget skinke, osv. Her er rigeligt med forslag til at eksperimentere, så der er ingen grund til at gemme æbleskivepanden væk når julen er overstået. Softback - 111 sider ( 18,6 x 21,2 cm ) Flot eksemplar.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 15Billede af bogen Frøken Jensens Kogebog Jubilæumsudgave 1901 - 2001

    Senest opdateret 27. april

    Frøken Jensens Kogebog Jubilæumsudgave 1901 - 2001

    Af Kirstine Marie Jensen

    1. udgave fra 2001 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 9788700499461

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 950 gram

    Jubilæumsudgave 1901-2001 Et fotografisk genoptryk af 1901-udgaven. Et stykke køkkenhistorie med masser af charmerende gamle danske opskrifter som er underholdende at læse, og fristende at afprøve. Skrevet af frk. Kristine Marie Jensen (1858-1923), der i en menneskealder arbejdede som husbestyrerinde hos operasangeren Lauritz Melchior, og som altså i 1901 udgav denne kogebog, der skulle blive et standardværk i danske hjem. Hardback - 342 sider - ( 25 x 18 cm ) Som NY FLOT stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 16Billede af bogen Frøken Jensens Kogebog - Omslag ; Megamussel

    Senest opdateret 25. april

    Frøken Jensens Kogebog - Omslag ; Megamussel

    Af Kirstine Marie Jensen Red. Nanna Simonsen & Carina Malling Skronski

    2. udgave fra 2010 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 9788702101393

    Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1400 gram

    Forlagets beskrivelse af Frøken Jensens Kogebog Frøken Jensens Kogebog er kendt og elsket af danskerne for sin klassiske danske grundkogebog, der garanterer vellykket og varieret madlavning året rundt til både hverdag og fest. Opskrifterne er stensikre, velgennemprøvede og lette at følge. Der er styr på råvarer, sæsoner, traditioner, ernæring og husholdningsbudget. Og der er over 1.000 opskrifter at vælge imellem. I 1901 blev de mange opskrifter, Frøken Jensen havde samlet gennem årene, udgivet under titlen vi alle kender i dag. Bogen er i dag en ægte klassiker og er den mest solgte kogebog i Danmark gennem tiderne. Nu kommer den ikoniske kogebog i nyt smukt seriedesign i samarbejde med Royal Copenhagen, der markerer 120-året for udgivelsen. Hardback - som NY - 544 sider ( 25 x 18 x 5,2 cm ).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 17Billede af bogen Fortællinger om verdens bedste råvarer

    Senest opdateret 31. marts

    Fortællinger om verdens bedste råvarer

    Af Torgrim Eggen & Jan Omdahl

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1500 gram

    Denne bog handler om verdens bedste råvarer og deres kulturhistorie. Forfatterne byder på fascinerende beretninger om alt fra basisvarer som salt og peber til de sjældne og eksklusive delikatesser som trøfler, gåselever og kaviar samt forarbejdede råvarer som vin og chokolade. Hardback, 304 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 18Billede af bogen Menneskeføde

    Senest opdateret 22. marts

    Menneskeføde

    Af Tor Nørretranders

    på forlaget Tiderne Skifter

    Oplag: active

    ISBN: 9788779731158

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Krop & sind, Sundhed

    pris: 115 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 483 gram

    Menneskeføde. Vejviser ud af e overvægtig verden

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 19Billede af bogen 21 Helbredende dage med antiinflammatorisk kost

    Senest opdateret 20. marts

    21 Helbredende dage med antiinflammatorisk kost

    Af Louise Bruun & Jerk W. Langer

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1000 gram

    Der kan være mange fordele i at leve med antiinflammatorisk kost. På blot 21 dage kan du faktisk komme af med al inflammation og blive stærkere end nogensinde! "21 Helbredende dage med antiinflammatorisk kost" hjælper dig med at få styr på både blodsukker, fordøjelse, kolesterol og blodtryk på én gang. Bogen er skrevet af læge Jerk W. Langer og ernæringsterapeut Louise Bruun, der både forklarer hvad inflammation er, hvordan det opstår, hvilke konsekvenser det kan have og hvordan du slipper af med det. Med denne bog bliver du sund og glad!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 20Billede af bogen 8 gode livsråd mod kræft

    Senest opdateret 15. marts

    8 gode livsråd mod kræft

    Af Dr. Johannes F Coy

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Mennesket har i flere hundrede tusinde år været perfekt udrustet til kampen for at overleve. Men tiderne ændrer sig – og med dem livsstil og spisevaner. Stofskiftet kan ikke tilpasse sig disse ændringer tilstrækkelig hurtigt, og derfor bliver flere og flere mennesker syge og får kræft og andre civilisationssygdomme – en umiddelbar følge af, at vi ikke lever i harmoni med vores ”artsbestemte” behov. Men nu er det muligt atter at komme i harmoni med vores gener. Et meget erfarent team af forskere er nået frem til 8 gode livsråd, der forebygger kræft og andre civilisationssygdomme. Du får veldokumenteret viden om bl.a.: • Hvorfor E-vitamin er det mest virksomme naturmiddel mod at forebygge og helbrede kræft • Hvorfor det er vigtigt med omega 3-fedtstoffer og andre sunde fedtstoffer, og hvad der sker, hvis du ikke får nok af dem • Hvorfor du skal spise 1½-2 gram protein om dagen per kilo kropsvægt • Hvorfor du skal undgå sukker og kun spise 1 gram kulhydrat per kilo kropsvægt • Hvorfor D-vitamin er så vigtigt, og hvordan det styrker immunforsvaret • Hvorfor kroppen skal bevæges aktivt 5 gange om ugen i minimum 30 minutter for at kunne undgå kroniske sygdomme • Hvorfor du skal sove 8 timer for at holde dig rask. 8 gode livsråd mod kræft giver dig både seriøs forskning fortalt letforståeligt, handlekraft til at følge de 8 gode livsråd og mulighed for et langt og sundt liv. Softcover, 192 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 21Billede af bogen Kend din Mad - Sådan får du en sundere Livsstil

    Senest opdateret 15. marts

    Kend din Mad - Sådan får du en sundere Livsstil

    Af Gerda Rerup

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Kend din mad er en enkel og ligefrem håndbog for alle, der interesserer sig for vægt og sundhed. Vi ved godt at vi skal spise mindre fedt og mere grønt - det lyder let, men kostforandring synes at være noget af det sværeste der findes. I denne bog er der hjælp at hente. Klart og direkte fortæller den, hvad maden gør ved kroppen, og hvordan man sikrer sig, at man faktisk får den mad, man har brug for. Der er masser af praktiske råd og retningslinier samt opbakning til den, der vil ændre sine kostvaner.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 22Billede af bogen Mad vs. Fødevarer

    Senest opdateret 15. marts

    Mad vs. Fødevarer

    Af Lone Vitus

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Hvad er det egentlig, vi spiser? Alle har kun én krop og ét liv - alligevel har de færreste af os en klar holdning til det, vi spiser. Og strengt taget er det ikke så underligt. Vi lever i en tid, hvor mad er blevet fremmed for os; den er blevet til fødevarer. Fødevarer produceret af industrilandbrug, hvor gift, mistrivsel og elendig kvalitet er blevet normen. Dertil kommer en forarbejdningsindustri, som benytter alle tilladte kneb for at lave billige og underlødige varer, mens Fødevareministeriet og Sundhedsstyrelsen holder hånden under systemet og jonglerer med grænseværdier for noget så fremmed som gift i vores mad. Tag med på en rejse gennem fødevarerne og følg en branche, der ingen midler skyr i jagten på profit. Bogen er en øjenåbner af format - den lægger industriens og landbrugets kort på bordet, så du får mulighed for at træffe reelle valg under dine indkøb. Softcover, 178 sider. Helt ny og ubrugt.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 23Billede af bogen Er det noget du har spist?

    Senest opdateret 14. marts

    Er det noget du har spist?

    Af Anne Catherine Færgemann

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Medicin, Selvhjælp, Sygdom/sundhed

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Bliv klog på allergi, intolerancer, gluten, mælk, sukker og maveproblemer m.m. Bogen henvender sig til folk, som har oplevet ubehag ved at gribe for sig af bordets glæder. Her får du værktøjer, så man kan foretage en livsstilsændring på en let, sjov og overskuelig måde. Anne Catherine har spækket siderne med spørgeskemaer, gode råd samt et væld af lækre opskrifter. Her får du muligheden for forkæle dine børn, mand og dig selv. Brug de mange anvisninger og oplev ændringerne. Bogen er udviklet på baggrund af egen erfaring i kombination med mange timers litteraturstudier, deltagelse på internationale konferencer og universitetsstudier samt klinisk arbejde. Hardback, 123 sider. Ny og ubrugt.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 24Billede af bogen Slut med forbudt

    Senest opdateret 14. marts

    Slut med forbudt

    Af Morten Svane & Morten Elsøe

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Når man gerne vil tabe sig løber man hurtigt ind i en lang række forbud: Du må ikke spise dit, og du må ikke spise dat. men Morten Svane og Morten Elsøe præsenterer en helt ny måde at blive sund, slank og glad i "Slut med forbudt". Der skal gøres op med det forfatterne kalder "sundhedsdiktaturet". Der er andre måder! "Slut med forbudt" kommer til at give dig mulighed for at spise en kage uden at få dårlig samvittighed og ekstra fedt på sidebenene. Den vil lære dig at fokusere på at nyde din mad og på at opnå den bedste og mest bahagelige form for sundhed! Indbundet, 184 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 25Billede af bogen Den praktiske Diabetesbog

    Senest opdateret 14. marts

    Den praktiske Diabetesbog

    Af Gunn-Karin Sakariassen & Hege Hasler Barhaughøgda

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sygdom/sundhed

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Gå ned i vægt, bliv friskere og lev længere! Ved at følge denne bogs praktiske og inspirerende 6-ugers kost- og motionsprogram kan du modvirke forstadier til diabetes og mildne type-2-diabetes. Du opnår: • Vægttab og bedre fordøjelse • Stabilt blodsukker • Bedre søvn og mere energi • Bedre sex • Reduceret eller slet intet medicinforbrug • Mindre eller slet ingen betændelse i kroppen. Bogen indeholder: • 70 opskrifter på indbydende og nemme retter, der holder blodsukker og hormoner i balance. Der er beregnet næringsindhold til hver opskrift • Ugemenuer med indkøbslister til alle ugerne • Enkelt træningsprogram til hele forløbet • Gode råd til et sundere liv. Begynd i dag og få dit gode helbred tilbage! Indbundet, 160 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 26Billede af bogen Spis Ordentligt - Guide til den skeptiske Forbruger

    Senest opdateret 13. marts

    Spis Ordentligt - Guide til den skeptiske Forbruger

    Af Christian Nørgaard & Andreas Lindqvist

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1000 gram

    Er økologi altid bedst? Er sprøjtede afgrøder farlige? Er buræggene så onde, som vi hører? Findes der slet ikke klimavenligt kød? Er frisk fisk egentlig frisk? Og kan Danmarks økonomi overhovedet klare et opgør med det konventionelle landbrug? Flere og flere danskere ændrer i disse år spisevaner. Vi gør det for at passe bedre på miljøet, klimaet, dyrene eller os selv og vores børn. En madrevolution breder sig, og industri, interesseorganisationer, eksperter og detailhandel kæmper for at styre dagsordenen. Som forbruger er det svært at orientere sig. Hvad er fup? Hvad er fakta? I Spis Ordentligt - en Guide til den skeptiske Forbruger skærer journalisterne Christian Nørgaard og Andreas Lindqvist igennem støjen af løsrevne og unuancerede påstande og finder svar på spørgsmålene, så vi som forbrugere kan træffe oplyste valg. Bogens første halvdel gennemgår de nye forbrugertrends og går tæt på produktionen af kød, fisk og planter i et dansk perspektiv. Forfatterne binder de løse ender sammen og skaber den sammenhæng, der hidtil har manglet. Bogens anden halvdel gennemgår de enkelte råvarer og junglen af mærkningsordninger, så forbrugerne nemt og overskueligt kan træffe et personligt valg ud fra kriterier som klimapåvirkning, sundhed og kemi, dyrevelfærd, kvalitet og sæson. Softcover, 306 sider. Ny og ubrugt.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 27Billede af bogen 51% RAW - halvrå powerfood, som gør dig levende

    Senest opdateret 13. marts

    51% RAW - halvrå powerfood, som gør dig levende

    Af Ginda Hirslund & Ditte Meincke

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1000 gram

    Yd dit måltid respekt! Mad skal kæle for øje, smagsløg og helbred. Grøntsager spiller hovedrollen, når kok og ernæringsterapeut Ginda Hirslund komponerer retter, som balancerer kroppen og sætter mundvandet på overarbejde. Opskrifterne er nøje sammensat af fødevarer med særligt gode egenskaber, som fremmer din sundhed og beskytter mod sygdomme. Faktabokse fodrer dig med viden om de levende råvarer, som har vigtige støttefunktioner i det store, fine maskineri, vi kalder vores krop. 51 % raw er et koncept, som ifølge ernæringseksperter og medicinske specialister sikrer os den mest optimale kostfordeling. "Grove, rå grøntsager indeholder vigtige næringsstoffer og enzymer, som nedbrydes ved tilberedning. De er en hjælp til din krop, hvis du vil have mere energi og forebygge kronisk sygdom. 100 % raw kan være både vanskeligt at opnå og hårdt for fordøjelsen – 51 % er optimalt.” - Mia Damhus, ernæringsterapeut DET og farmaceut. Indbundet, 171 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 28Billede af bogen Buttede Børn

    Senest opdateret 12. marts

    Buttede Børn

    Af Vibeke Manniche

    Oplag: active

    Kategorier: Børn & forældre, Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Medicin

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    I bogens første del gennemgår Vibeke Manniche de vigtigste årsager til den begyndende fedmeepidemi blandt vores børn. Desuden beskriver hun de ofte meget store fysiske, psykiske og sociale konsekvenser af overvægt hos børn. Bogens andel del består af løsningsforslag til forældrene. Det er altafgørende, at hele familien inddrages, hvis projektet skal lykkes. Forfatteren gennemgår også mulighederne for medicinsk behandling af overvægt nu og i fremtiden. Indbundet, 245 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 29Billede af bogen Det gode Køkken - Sund Mad mod Kræft

    Senest opdateret 11. marts

    Det gode Køkken - Sund Mad mod Kræft

    Af Lene Juul Bruun og Anne Hjernøe

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1000 gram

    Det gode Køkken er en kogebog for kræftramte og deres familier, som gerne via kosten vil gøre noget selv for at øge sundheden og forebygge ny kræft, men den kan bruges af alle, der gerne vil spise sund, spændende og forebyggende mad. Vi kan ikke beskytte os 100 procent imod kræft, men vi kan mindske risikoen for at blive ramt – f.eks. ved at blive mere bevidste om det, vi putter i munden. Bogens opskrifter er baseret på research i den seneste forskning om kost og kræft og på baggrund af samtaler med de nogle af de førende danske forskere inden for feltet. I valget af råvarer til opskrifterne er forfatterne derfor helt bevidst gået uden om mejeriprodukter, rødt kød og de fleste forarbejdede fødevarer. Softcover, 214 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 30Billede af bogen Sundt Fedt & Dræberfedt

    Senest opdateret 9. marts

    Sundt Fedt & Dræberfedt

    Af Udo Erasmus

    Oplag: active

    Kategori: Ernæringsvidenskab

    pris: 140 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1200 gram

    Softcover, 482 sider. Helt ny og ubrugt. Udo Erasmus er i den internationale fedtdebat kendt som en af de største kapaciteter på fedtforskningsområdet, og denne bog er solgt i kæmpeoplag i USA og Canada, hvor han lever og arbejder. Betydningen af anvendelsen af de rette edtstoffer i vores kost og ernæring kan ikke ndervurderes. Følgesygdomme af forkert ernæring så som gigt, overvægt, hjertekarproblemer med meget mere har udviklet sig til et samfundsproblem. I denne omfattende bog fremlægger Udo Erasmus sine mange forskningsresultater og indsigter i sammenhængen mellem sundhed og ernæring, hvor han anbefaler de rigtige sunde olier til alle, der er bevidste om deres helbred og vil gøre en indsats for at forbedre eller beholde det. Desuden er der praktiske tips til indkøb, opbevaring og tilberedning. - Mange sports- og idrætsudøvere på højt plan anvender allerede erfaringer fra denne bog i deres kostplanlægning.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort