Kategorien: ErnæringsvidenskabDenne kategori indeholder 113 bøger.


Ernæringsvidenskab er basalt set videnskaben om optagelse og udnyttelse af føde som er nødvendig for alle levende organismer. Føden tilfører den energi, de næringstofter og vitaminer, der er skal til for at opretholde og vedligeholde organismens vækst. 


Der er forskel på om der er tale om dyr, planter eller mikroorganismer med hensyn til hvilke næringsstoffer de har brug for. 

Der har været en klassisk opfattelse af sammenhængen. Efterhånden er der sket en opsplitning i mange forskellige videnskabelige retninger, alt efter om man undersøger mennesker, dyr, planter eller mikroorganismer. I tiden er hele økosystemet taget under videnskabens vurdering. Der vil derfor være lettere videnskabelige værker og dybe værker af forskellig art i denne gruppe. Afhandlinger af snart alskens slags.  


  • 1Intet billede af bogen

    Senest opdateret 23. marts

    Antimemoirer 1-2

    Af Malraux, André

    Oplag: active

    Kategori: Ernæringsvidenskab

    pris: 85 kr – stand: ★★★★

    Vægt: 800 gram

    Arena, 1969. 250 og 266 sider. Heftet. Navn og stmpel på friblad. Antimemoirer bd. 1-2. Forfatteren og politikeren Malrauxs erindringer, hvor blandt andet den spanske og den kinesiske borgerkrig beskrives, som Malraux selv deltog i. 231221 erindringer

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
    Se mere om bogenKøb bog



  • 2Intet billede af bogen

    Senest opdateret 8. marts

    Nutripoints - det banebrydende pointsystem for den optimale ernæring.

    Af Vartabedian, Roy E. & Matthews, Kathy

    Oplag: active

    Kategorier: Sundhed, Ernæringsvidenskab

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Gyldendal 1990. 408Sider. Heftet med orig. 090921 sundhed ernæring

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
    Se mere om bogenKøb bog



  • 3Intet billede af bogen

    Senest opdateret 18. april

    21 helbredende dage ed antiinflamatorisk kost

    Af Louise Bruun & Jerk W. Langer

    1. udgave fra 2017Politikkens forlag

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-400-3086-0

    Kategorier: Mad & gastronomi, Lærerbøger, Kogebøger, Krop & sind, Ernæringsvidenskab, Børn & forældre, Billedbøger

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1000 gram

    indbundet Der kan være mange fordele i at leve med antiinflammatorisk kost. På blot 21 dage kan du faktisk komme af med al inflammation og blive stærkere end nogensinde! "21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost" hjælper dig med at få styr på både blodsukker, fordøjelse, kolesterol og blodtryk på én gang. Bogen er skrevet af læge Jerk W. Langer og ernæringsterapeut Louise Bruun, der både forklarer hvad inflammation er, hvordan det opstår, hvilke konsekvenser det kan have og hvordan du slipper af med det. Med "21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost" bliver du sund og glad!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
    Se mere om bogenKøb bog



  • 4Intet billede af bogen

    Senest opdateret 15. april

    5:2 diæten

    Af Kate Harrison

    1.st udgave fra 2012 på forlaget People's Press

    Oplag: active

    ISBN: 9788771376173

    Kategorier: Sundhed, Ernæringsvidenskab, Kogebøger

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Kost efter den nye teori som hedder 5 dages normal spisning og 2 dages faste, hvor kalorieindtaget er max 500 cal. Man booster sin forbrænding.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
    Se mere om bogenKøb bog



  • 5Intet billede af bogen

    Senest opdateret 12. februar

    A Sociology of Food and Nutrition - The Social Appetite

    Af John Germov & Lauren Williams

    3. udgave fra 2008 på forlaget Oxford University Press Australia

    Oplag: active

    ISBN: 9780195551501

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Sociologi

    pris: 160 kr – stand: ★★★★

    Vægt: 769 gram

    A Sociology of Food and Nutrition: The Social Appetite 3eintroduces readers to the field of food sociology, by comprehensively examining the social context of food and nutrition. Leading Australian and international authors in the field provide a contemporary analysis of the social factors that underlie food choice, exploring the socio-cultural, political, economic and philosophical factors that influence food production, distribution and consumption. Highlights of the third edition: BLRevised and updated chapters from experts in the field of food sociology. BLTwo new chapters from leading international authors covering the politics of food and the culinary cultures of Europe. BLStrong learning features: each chapter includes and overview, key terms, summary of main points, discussion questions and further reading list. BLSociological reflection exercises: new to this edition, these can be used as self-directed or class-based activities that assist readers to apply their learning. BLExtensive glossary of key concepts. BLAn expanded Social Appetitewebsite featuring a range of online instructor resources.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
    Se mere om bogenKøb bog



  • 6Intet billede af bogen

    Senest opdateret 18. april

    aktiv træning Løb langt , halvmaraton eller maraton

    Af Martin Kreutzer m.fl.

    1. udgave fra 2012 på forlaget I form

    Oplag: active

    ISBN: 978-82-535-3227-1

    Kategorier: Ungdom, Sport & fritid, Personlig udvikling, Krop & sind, Hobby, Ernæringsvidenskab, Børn & forældre, Bogvæsen

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 695 gram

    indbundet Drømmer du om at løbe Halvmaraton eller en maraton? så er drømmen måske kun 20 uger væk! I FORMs og Aktiv Trænings bog "Løb Langt" giver dig opskriften på, hvordan du skal træne, spise og planlægge dine løb for at blive rigtig god til at lade benene æde kilometer efter kilometer. Og bare rolig - du kan sagtens putte rådene ind i en helt almindelig hverdag.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
    Se mere om bogenKøb bog



  • 7Intet billede af bogen

    Senest opdateret 18. april

    Annes Spisekammer

    Af Anne Hjernøe

    1. udgave fra 2013Politikkens forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-978-400-0815-9

    Kategorier: Kogebøger, Hjemkundskab, Håndarbejde/hobby/håndværk, Hus & have, Hobby, Faglitteratur, Ernæringsvidenskab, Børn & forældre

    pris: 105 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 900 gram

    indbundet kogebogen er hel og fin, men fået en skjold på omslag.Denne bog kunne også have heddet ”Annes køkken – helt fra bunden”. Den handler om alt det gode, man kan lave i løbet af hele året og stille på hylderne til travlere tider, og det som vi ofte køber i dyre domme, men som det meget bedre kan betale sig at lave selv, også smagsmæssigt. Om ting, man kan samle i naturen og bruge til noget godt – og hvordan man så bruger det. Nordisk mysli, Ramsløgssalt, Forårspesto med skvalderkål og løgkarse, Hyldeblomst-te, Tørrede svampe, Æblesnaps med hyben og enebær og Hjemmelavede rosiner er bare nogle af de opskrifter, Anne deler ud af på ting, der spicer maden og tilværelsen op. Det er hyggeligt og livsbekræftende at lave disse ting fra bunden, og det giver en god fornemmelse at være selvforsynende. Mange af alle de gode sager kan laves sammen med husets børn, for det er nemlig også hyggeligt. Om forfatteren: Anne Hjernøe er journalist og autodidakt kok. Hun er kendt fra tv, hvor hun som tv-vært bl.a. har lavet AnneMad og senest sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, danske badehoteller og danske øer i en række tema-lørdage.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
    Se mere om bogenKøb bog



  • 8Billede af bogen Anyway you can

    Senest opdateret 3. juli

    Anyway you can

    Af Annette Bosworth, MD

    1. udgave fra 2018 på forlaget MeTone Life

    Oplag: active

    ISBN: 9780999854235

    Kategorier: Krop & sind, Ernæringsvidenskab, Biografier

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 544 gram

    A beginners guide to Ketones for life Dr. Bosworth captivates us by sharing her personal thoughts in a life or death situation for her mom. As we get a close look into her mistakes and all, she teaches about this interesting molecule called a ketone. The pages keep turning as you wonder what happens next to her mom, "Grandma Rose". This story of courage, faith, and tenacity inspires young an old readers from all walks of life to reach for better heatlh through ketosis.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
    Se mere om bogenKøb bog



  • 9Billede af bogen Appetite For Reduction

    Senest opdateret 19. marts

    Appetite For Reduction

    Af Isa Chandra Moskowitz

    1. udgave fra 2011 på forlaget Da Capo

    Oplag: active

    ISBN: 978-1-60094-049-1

    Kategorier: Selvhjælp, Mad & gastronomi, Ernæringsvidenskab

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 650 gram

    This is not your mother’s low-fat cookbook. There’s no foolish tricks, no bizarre concoctions, no chemicals, no frozen meals…no fake anything! Appetite for Reduction means cooking with real food, for real life.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
    Se mere om bogenKøb bog



  • 10Intet billede af bogen

    Senest opdateret 18. april

    Barnemad Fra mos til Middagsmad

    Af Anne Hjernøe, jette Hjernøe og Pia Brown

    fra 2002 på forlaget Politikken

    Oplag: active

    ISBN: 87-567-7727-2

    Kategorier: Kogebøger, Øvrige, Mad & gastronomi, Hjemkundskab, Faglitteratur, Ernæringsvidenskab, Børn & forældre

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★★

    indbundet. En kogebog med sunde, nemme og inspirerende opskrifter til såvel familiens mindste som resten af familien. Kapitlerne er aldersopdelt, og du finder let de opskrifter, der passer til dit barns udviklingstrin - lige fra den allerførste mos til de helt små babyer til den første rigtige mad til de lidt større børn, der kan og selv vil. Til mange af opskrifterne er der tips om, hvordan en del af portionen nemt kan gøres voksenvenlig, så hele familien kan spise aftensmad af de samme råvarer. For hvorfor ikke lave en dejlig krydret græskarsuppe til hele familien, når man alligevel er igang med græskarmos til den mindste? Bogen er skrevet af klinisk diætist Pia E. Brown, sygeplejerske Jette Hjernøe og pædagog, madskribent og tv-kok Anne Hjernøe, bl.a. kendt fra DR2´s Frilandshaven

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
    Se mere om bogenKøb bog



  • 11Intet billede af bogen

    Senest opdateret 28. juli

    basics in clinical nutrition

    Af Lubos Sobotka, Simon P Aliisom mf.

    1. udgave fra 2011 på forlaget Galen

    Oplag: active

    ISBN: 978-80-7262-821-6

    Kategorier: Sundhed, Studiebøger, Sygdom/sundhed, Ernæringsvidenskab

    pris: 210 kr – stand: ★★★

    Vægt: 961 gram

    Bogen er på Engelsk. Paperback. Brugt på studiet til klinisk diætist. Kan afhentes i 6100 eller sendes på købers regning.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
    Se mere om bogenKøb bog



  • 12Intet billede af bogen

    Senest opdateret 18. april

    Billede Kogebogen

    Af Ellis Tardini

    fra 968 på forlaget Union

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Hjemkundskab, Faglitteratur, Ernæringsvidenskab

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    fyldt med indspirerende farve-plancher, hvilket er med til, at øvede og nybegynder, får lyst til kaste sig ud i nye opskrifter. Såsom forretter, supper, fiske-og kødretter, desserter, drinks, bagværk. Der gives forslag til sammensætning af festmenuer, eksotiske retter samt udenlandske specialite

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
    Se mere om bogenKøb bog



  • 13Intet billede af bogen

    Senest opdateret 18. april

    Bli frisk av sig själv, en alternativ läkarbok

    Af Andrew Weil

    fra 1995 på forlaget gedins

    Oplag: active

    ISBN: 91-7964-248-9

    Kategorier: Sprog, Selvudvikling, Selvhjælp, Personlig udvikling, Okkultisme, Krop & sind, Kommunikation, Ernæringsvidenskab, Bogvæsen

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    indbundet og med smudsomslag. Bogen er på svensk. En man med cancer i lungorna skickas hem efter att ha fått beskedet att läkarna inte kan göra något mer för honom. Ett halvår kommer han tillbaka till mottagningen, utan en enda tumör... En neurokirurg medelar de chockade föräldrarna att deras son, som ligger i koma med svåra skallskador efter en motorcykelolycka, aldrig mer kommer att vakna. Sonen är idag helt återställd... Adrew Weil är läkare, utbildad vid Harvard Medical School. Detta till trots anser han att den konventionella medicinen ofta är otillräcklig och att den ignorerar kroppens egen läkningsförmåga. I ''Bli frisk av dig själv'' berättar Andrew Weil om hur kroppens självläkningssystem fungerar och ger en rad exempel på människor som har tillfrisknat från olika sjukdomar, ofta i strid med läkarnas prognoser. Bokens huvudtes är enkel: kroppen kan läka sig själv! Weil går igenom alternativa behandlingsmetoder som naturmedel, akupunktur och meditation och ger detaljerade råd om vitaminer och örter, motion och avslappning

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
    Se mere om bogenKøb bog



  • 14Billede af bogen Bliv gravid

    Senest opdateret 24. november

    Bliv gravid

    Af Nanna Ewald Stigel

    på forlaget People's Press

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Faglitteratur, Ernæringsvidenskab, Børn & forældre, Sygdom/sundhed, Sundhed, Mad & gastronomi, Krop & sind

    pris: 160 kr – stand: ★★★★★★

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
    Se mere om bogenKøb bog



  • 15Intet billede af bogen

    Senest opdateret 6. maj

    Bogen om krydderurter , en komplet guide til urter

    Af Peter Mc HOy

    fra 1998 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 3-8290-00339-03

    Kategorier: Personlig pleje , Sundhed, Landbrug & gartneri, Kogebøger, Hjemkundskab, Ernæringsvidenskab, Botanik

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    paperback Stort urteleksikon med nyttige anvisninger til urtehaven Alt om dyrkning og anvendelse af urter

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
    Se mere om bogenKøb bog



  • 16Intet billede af bogen

    Senest opdateret 18. april

    BRØD, uden gluten, uden sukker, uden gær

    Af Mariann Andersson

    1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt & Ringhof

    Oplag: active

    Kategorier: Mad & gastronomi, Lærerbøger, Kogebøger, Hobby, Faglitteratur, Ernæringsvidenskab

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    indbu?/100 Endnu ingen anmeldelser Drømmer du om nybagte boller og hjemmelavet pizza? Nu behøver du ikke at undvære brød længere, selvom du spiser efter LCHF-principperne eller af andre årsager vil undgå gluten og sukker. Alle brødene i denne bog har et højt protein- og næringsindhold, og de er hurtige og nemme at bage. Du får opskrifter på burgerboller, knækbrød, tærtebunde, solsikkebrød, focaccia, baguetter og meget mere – bagt helt uden mel, sukker og gær.ndet

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
    Se mere om bogenKøb bog



  • 17Intet billede af bogen

    Senest opdateret 10. maj

    Clinical Nutrition for pain, inflammation & tissue healing

    Af David R. Seaman

    1. udgave fra 1998 på forlaget NutrAnalysis

    Oplag: active

    ISBN: 0966721101

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Medicin

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 830 gram

    Stort format i fineste stand, ren og tæt. 1.edition, 7.printing The book is in English

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
    Se mere om bogenKøb bog



  • 18Intet billede af bogen

    Senest opdateret 18. april

    Det komplette trin for trin, madlavningskursus kogebog

    Af Louis Weber

    Oplag: active

    ISBN: 1-55185-041-7

    Kategorier: Øvrige, Undervisning, Kogebøger, Hjemkundskab, Faglitteratur, Ernæringsvidenskab, Bogvæsen, Billedbøger

    pris: 260 kr – stand: ★★★★★

    indbundet og med smudsomslag. uanset om du er begynderkok, eller en som gerne vil eksprimentere, så er denne samling rundlag for et kulinarisk succes. opskrifterne er gennemprøvet, fyldt med tydelige instruktioner, gode fotos, kursusnotater fyldt med ideer og oplysninger en fremragende hjælpekilde.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
    Se mere om bogenKøb bog



  • 19Intet billede af bogen

    Senest opdateret 18. april

    detox 14 genveje til en ren krop

    Af Helen Foster

    1. udgave fra 2003 på forlaget Lindhardt og ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 87-814-0331-8

    Kategorier: Sygdom/sundhed, Personlig udvikling, Krop & sind, Hjemkundskab, Faglitteratur, Ernæringsvidenskab

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    kraftig paperback Føler du dig tit uoplagt og stresset, og er du ikke tilfreds med din sundhedstilstand og dit udseende? Så er det sikkert fordi, der har hobet sig for mange giftstoffer op i din krop. Vil du gerne tabe dig, blive mindre stresset, nedsætte dit forbrug af kaffe, sukker og cigaretter, bekæmpe tømmermænd, se godt ud til festen på lørdag, have mere energi og leve mere sundt?

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
    Se mere om bogenKøb bog



  • 20Intet billede af bogen

    Senest opdateret 18. april

    Detox og Suprfood

    Af Lene Hansson

    1. udgave fra 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-11-43494-9

    Kategorier: Krop & sind, Kogebøger, Faglitteratur, Ernæringsvidenskab, Bogvæsen

    pris: 130 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 850 gram

    bogen er indbundet. Detox er afgiftning af kroppen. Bogen indeholder ikke en fastekur, men en udrensningskur, som kan lade sig gøre at følge samtidig med, at du lever et normalt liv. Og derudover indeholder den hjælp til en livsstilsændring hvor en omlægning af kosten til forskellige former for superfood, fx med et højt indhold af antioxidanter, giver mulighed for at man kan forlænge sit liv med flere år. Hovedprincipperne er at skære ned på sukker og fedt, at leve fortrinsvis vegetarisk og at spise meget frugt. Bogen gennemgår principperne for detox, anbefalet motion og yoga og VEGA-test, og der er en 3-ugers-kur med kostplaner og en plan for, hvad man skal drikke. Derudover følger man tre personer, som gennemgår kuren, og ser nærmere på deres resultater – og der er top 10-lister over den bedste og værste kost. Bogen indeholder også en top 20-liste over de bedste powerfoods/superfoods med forklaringer på, hvorfor lige netop de madvarer er specielt sunde.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
    Se mere om bogenKøb bog



  • 21Intet billede af bogen

    Senest opdateret 18. april

    DUKAN DIÆTEN

    Af Pierre Dukan

    2. udgave fra 2012Politikkens forlag

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-400-1140-1

    Kategorier: Krop & sind, Kogebøger, Faglitteratur, Ernæringsvidenskab

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    indbundet. I “Dukan diæten” er der meget fokus på proteinerne. Protein er en essentiel del af din krop, din kost og din sunhed. Protein er med til at opbygge og reparere din krop. “Dukan diæten” er udviklet af den franske læge, Pierre Dukan, og er både videnskabelig og veldokumenteret i forhold til vægttab. I bogen beskriver Pierre Dukan, hvordan han har erfaret, at overvægtige patienter har opnået gode vægtmæssige resultater ved at spise udelukkende proteiner. “Dukan diæten” indeholder kostråd, opskrifter og ugentlige menuer, som passer til de fire trin, som kuren er opdelt i: angrebsfasen, forandringsfasen, konsolideringsfasen og stabiliseringsfasen.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
    Se mere om bogenKøb bog



  • 22Intet billede af bogen

    Senest opdateret 18. april

    Energio Boost, energirige madløsninger til hele dagen

    Af Beverly le Blanc

    fra 2009 på forlaget Parragon

    Oplag: active

    ISBN: 978-1-4075-6194-3

    Kategorier: Kogebøger, Ernæringsvidenskab, Børn & forældre

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 650 gram

    indbundet opskrifter , skræddersyet til at give dig energi til en aktiv og travl hverdag, samt øge din velvære

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
    Se mere om bogenKøb bog



  • 23Billede af bogen Ernæring : hånden på hjertet

    Senest opdateret 17. december

    Ernæring : hånden på hjertet

    Af Kia Halschou-Jensen

    1. udgave fra 2016 på forlaget Munksgaard

    Oplag: active

    ISBN: 9788762811294

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Sundhed, Sygdom/sundhed, Sygepleje

    pris: 285 kr – stand: ★★★★★★

    Hånden på hjertet - ernæring. Fremstår som ny, og er uden overstregninger eller pletter. IBOG medfølger

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
    Se mere om bogenKøb bog



  • 24Billede af bogen Ernæring og diætetik

    Senest opdateret 10. april

    Ernæring og diætetik

    Af Allingstrup, Lene, Lars Ovesen & Ingrid Poulsen

    8. udgave fra 1999Dansk Sygeplejeråd / Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

    Oplag: active

    ISBN: 87-17-06923-8

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Krop & sind

    pris: 120 kr – stand: ★★★★

    Hardback. 210 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i sort-hvid og farver. (2104-0150).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
    Se mere om bogenKøb bog



  • 25Billede af bogen Ernæring og sygepleje

    Senest opdateret 26. marts

    Ernæring og sygepleje

    Af Jens Glindvad, Anne W.Ravn

    1. udgave fra 2004 på forlaget Gyldendals akademiske bogklubber

    Oplag: active

    ISBN: 87-7936-457-8

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Lærerbøger, Studiebøger

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 510 gram

    Som ny

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
    Se mere om bogenKøb bog



  • 26Billede af bogen Ernæringen som helsefaktor

    Senest opdateret 2. marts

    Ernæringen som helsefaktor

    Af Alfred Vogel

    fra 1992 på forlaget Sund & Rask

    Oplag: active

    ISBN: 87-89105-12-5

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Sundhed, Sygdom/sundhed, Biopati

    pris: 88 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 300 gram

    Den rigtige ernæring er fundamentet for et godt helbred. Dr. Alfred Vogel fortæller om sunde ernæringsprincipper og giver eksempler på, hvordan kosten skal sammensættes ud fra forskellige behov. Paperback. Bogen er ubrugt.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
    Se mere om bogenKøb bog



  • 27Billede af bogen Ernæringsfysiologi - en grundbog

    Senest opdateret 30. oktober

    Ernæringsfysiologi - en grundbog

    Af Inger Marie Jørgensen & Niels Holmquist

    1. udgave fra 2011 på forlaget Munksgaard

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-628-1048-8

    Kategorier: Faglitteratur, Ernæringsvidenskab, Studiebøger, Sundhed

    pris: 130 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 680 gram

    God men brugt, nogle overstregninger

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
    Se mere om bogenKøb bog



  • 28Intet billede af bogen

    Senest opdateret 16. maj

    Et bedre liv

    Af Lars Okholm

    1. udgave fra 1984 på forlaget FDB

    Oplag: active

    ISBN: 87-8376-0-9

    Kategorier: Mad & gastronomi, Ernæringsvidenskab

    pris: 40 kr – stand: ★★★★★★

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
    Se mere om bogenKøb bog



  • 29Intet billede af bogen

    Senest opdateret 10. april

    Familiemad - fra mos til middagsmad

    Af Hjernø, Anne, Jette Hjernø og Pia E. Brown

    1. udgave fra 2002 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 8756767544

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Kogebøger

    pris: 95 kr – stand: ★★★★

    Hardback. 184 sider. Sprog: Dansk. Navn på friblad. Illustreret i farver. En kogebog for familier med børn op til 6 år. Kapitlerne er aldersopdelt og tager udgangspunkt i barnets fysiske udvikling og skiftende ernæringsbehov. (1811-0003).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
    Se mere om bogenKøb bog



  • 30Billede af bogen Fats that Heal, Fats that Kill

    Senest opdateret 17. april

    Fats that Heal, Fats that Kill

    Af Udo Erasmus

    fra 1993 på forlaget Alive Books

    Oplag: active

    ISBN: 0-920470-38-6

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 129 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 765 gram

    How eating the right fats and oils improves: energy level, and athletic perfor,mance, and fat loss, and cardiovascular health, and immune function, and longevity, and more. The Complete Guide to Fats, Oils, Cholesterol and Human Health. Signeret af forfatteren. Indbinding: Paperback. 456 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
    Se mere om bogenKøb bog