Kategorien: ErnæringsvidenskabDenne kategori indeholder 147 bøger.



  • 1Billede af bogen Kost som beskytter mod kræft

    Senest opdateret 18. juli

    Kost som beskytter mod kræft

    Af Agneta Yngve

    fra 1989Forlaget Danmark

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-05464-0

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Medicin, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 84 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 180 gram

    Fra bogens bagside "Denne let tilgængelige bog fokuserer på sammenhængen mellem kost og kræft: Hvilke fødevarer der virker beskyttende, og hvilke der virker kræftfremkaldende. 120 opskrifter på kræftforebyggende kost gør det let at følge de anerkendte anvisninger i bogen".Sprog: Dansk. Originaltitel: Mat som skyddar mot cancer - oversat fra svensk af : Helle B.M. Skaarup. Illustreret. Indbinding: Pperback. 130 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2Billede af bogen Fats that Heal, Fats that Kill

    Senest opdateret 18. juli

    Fats that Heal, Fats that Kill

    Af Udo Erasmus

    fra 1993 på forlaget Alive Books

    Oplag: active

    ISBN: 0-920470-38-6

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 139 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 765 gram

    How eating the right fats and oils improves: energy level, and athletic perfor,mance, and fat loss, and cardiovascular health, and immune function, and longevity, and more. The Complete Guide to Fats, Oils, Cholesterol and Human Health. Signeret af forfatteren. Indbinding: Paperback. 456 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 3Billede af bogen Nem mad til 5:2 - spis godt og føl dig mæt på 5:2 kuren

    Senest opdateret 18. juli

    Nem mad til 5:2 - spis godt og føl dig mæt på 5:2 kuren

    Af Mimi Spencer

    1. udgave fra 2014Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-400-1787-8

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sygdom/sundhed

    pris: 108 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 420 gram

    Nem mad til 5:2 - Lette low-carb opskrifter, der hjælper dig igennem dine fastedage. Fra bogens bagside bl.a.: "Den slags opskrifter finder man i "Nem mad til 5:2". Find 120 opskrifter af forfatteren Mimi Spencer. Hun gør hvad hun kan for at gøre kuren så let og rar som overhovedet mulig! Så er du klar til at smide de kilo du gerne vil af med, eller bare til at leve sundt og godt." Originaltitel: Fast Cook. Easy new recipesto get you throughyour Fast Days. Oversat af Dorte Andersson. Indbinding: Hardback. 184 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 4Billede af bogen Idræts- og ernæringshygiejne

    Senest opdateret 18. juli

    Idræts- og ernæringshygiejne

    Af Tom Bendix

    fra 1973Borgens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-418-8264-4

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Idræt, Mad & gastronomi, Undervisning

    pris: 79 kr – stand: ★★★★★★

    Bogen gennemgår hvordan og hvorfor en organisme styrkes gennem udøvelse af idræt i forbindelse med fornuftig ernæring. Indbinding: Paperback. 98 sider. Illustreret.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 5Billede af bogen Velvære og vægt - en helhed

    Senest opdateret 18. juli

    Velvære og vægt - en helhed

    Af Hanne Svendsen

    1. udgave fra 2002Aschehoug Dansk Forlag A/S

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-16323-2

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Selvhjælp

    pris: 83 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 205 gram

    Indhold: Vigtige overvejelser før vægttabet. Slankekur eller ændret livsstil? Det skal ikke være surt. Mad og følelser. Hvad skal jeg spise?. Indkøb. Hvor mange måltider bør jeg spise?. Mad og myter. Fysisk aktivitet. Fra indre kritiker til sabotør. Professionel hjælp. Hvad skal jeg veje?. Vægt og vægttab. Komplikationer ved overvægt. Årsager til overvægt. Børn og overvægt. Slankeråd. Vægtkurveforløb. Madbaser. Opskrifter på is. Kager med begrænset mængde fedtstof. Indbinding: Hæftet. Omfang: 124 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 6Billede af bogen Syre-base Balancen i krop og kost

    Senest opdateret 18. juli

    Syre-base Balancen i krop og kost

    Af Rie Møller

    fra 1984Høst & Søns Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-14-28487-1

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Selvhjælp, Sygdom/sundhed

    pris: 78 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 170 gram

    Lær hvordan de syredannende råvarer påvirker kroppens kemi. En gennemgang af syre-basetabeller, kostvejledning og vejledning i balance og basedannende dagskost. Med opskrifter, der tager hensyn til kroppens syre-basebalance. Indbinding: Hæftet, Omfang: 81 sider, illustreret.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 7Billede af bogen du er hvad du spiser

    Senest opdateret 18. juli

    du er hvad du spiser

    Af Lene Hansson

    3. udgave fra 2006Aschehoug Dansk Forlag A/S

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-26742-9

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger

    pris: 108 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 490 gram

    Vejledning i sund og naturlig levevis samt 8 ugers kostplan med sund mad, motionsprogrammer, wellness-skemaer, mental test til at vinde kampen over de overflødige kilo og et sundere liv Emner: Ernæring; Slankekure; Kostplaner; Slankekost. Omfang: 222 sider, illustreret i farver. Fotos: Lars Ranek Indbinding: Hæftet med flapper.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 8Billede af bogen 30 dage - en slankedagbog

    Senest opdateret 18. juli

    30 dage - en slankedagbog

    Af Lene Hansson

    2. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-11-43157-3

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 115 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 500 gram

    Slankedagbogen gennemgår dag for dag kostens, den mentale balances og motionens betydning for varigt vægttab og indeholder 30 opskrifter og forslag til psykiske og fysiske øvelser. Emner: Slankekure; Kostplaner; Slankekost; Ernæring; Sundhed; Holisme. Madfotos: Lars Ranek; Yoga-fotos: Simon Knudsen ; Opskrifter: Lene Hansson. Omfang: 246 sider, illustreret i farver. Indbinding: Hæftet.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 9Billede af bogen Visuelt vægttab - se vejen til permanent vægttab

    Senest opdateret 18. juli

    Visuelt vægttab - se vejen til permanent vægttab

    Af Howard M. Shapiro

    1. udgave fra 2004Aschehoug Dansk Forlag A/S

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-16793-9

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Krop & sind, Mad & gastronomi, Selvudvikling

    pris: 99 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 490 gram

    Beskrivelse af et visuelt vægtprogram, hvor ideen er at man med sin erhvervede viden om mad bedre vil være i stand til at vælge den sunde mad og derved undgå slankekure. Med råd om motion. Emner: Overvægt; Ernæring; Kostvaner; Vægttab. Originaltitel: Picture perfect weight loss. Oversat til dansk af Annelise Skov. Omfang: 176 sider, illustreret i farver. Indbinding: Hæftet.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 10Billede af bogen Kost som beskytter mod kræft

    Senest opdateret 18. juli

    Kost som beskytter mod kræft

    Af Agneta Yngve

    fra 1989Forlaget Danmark

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-05464-0

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Medicin, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 190 gram

    Fra bogens bagside "Denne let tilgængelige bog fokuserer på sammenhængen mellem kost og kræft: Hvilke fødevarer der virker beskyttende, og hvilke der virker kræftfremkaldende. 120 opskrifter på kræftforebyggende kost gør det let at følge de anerkendte anvisninger i bogen".Sprog: Dansk. Originaltitel: Mat som skyddar mot cancer. Oversat til dansk af Helle B.M. Skaarup. Omfang: 130 sider, illustreret. Tegninger: Gunnel Ginsburg. Indbinding: Hæftet.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 11Billede af bogen Forny dit liv på 8 uger : din personlige arbejdsbog

    Senest opdateret 18. juli

    Forny dit liv på 8 uger : din personlige arbejdsbog

    Af Lene Hansson

    1. udgave fra 2002 på forlaget Borgen

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-21-01461-2

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Selvudvikling

    pris: 109 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 520 gram

    Viser hvordan du kan opnå vægttab og styrke dit helbred med en enkel kostomlægning, der samtidig kan afgifte din krop og afhjælpe bl.a. træthed og allergi. Med råd om vitaminer, mineraler, kosttilskud, naturmedicin og alternativ behandling Emner: Ernæring; Sundhed; Kostplaner. Omfang: 245 sider, illustreret. Illustrationer: Pernille Kjeldsen På omslaget: "Afgiftning af kroppen; Naturligt vægttab; Ny energi; Næring til sjælen". Indbinding: Spiralhæftet

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 12Billede af bogen Klar besked om knogleskørhed

    Senest opdateret 18. juli

    Klar besked om knogleskørhed

    Af Lars Hyldstrup

    fra 1996Aschehoug Dansk Forlag A/S

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-12253-6

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Krop & sind, Sundhed, Sygdom/sundhed, Personlig pleje

    pris: 129 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 270 gram

    Årsager, forebyggelse og behandling. En grundig information om, hvordan man forebygger eller lever med knogleskørhed så problemfrit som muligt, og om man skal vælge behandling eller ej. Klar besked om knugleskørhed gør det muligt at træffe beslutning på et kvalificeret grundlag. Emner: Ernæring; Knogleskørhed; Forebyggelse; Behandling. Omslagslayout: Rie Hendriksen. Foto side 22 og 23 Lektor, dr.med. Lis Mosekilde; Tegninger: Birgitta Glode; Øvelsesprogram m.m.: Birgitte Malmros Omfang: 136 sider, illustreret. Indbinding: Hæftet. Omslag med flapper. Fra ikke-ryger hjem.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 13Billede af bogen Vitalitet og livsglæde hele livet

    Senest opdateret 15. juli

    Vitalitet og livsglæde hele livet

    Af Anni Dahms

    1. udgave fra 2017 på forlaget Annis Vital Shop

    Oplag: active

    ISBN: 9788461778577

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Personlig udvikling, Sundhed

    pris: 155 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    286 sider, heftet, 1 side har en lille rift i margen, tidligere ejers navn øverst smudstitelblad, ellers rigtig fin stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 14Billede af bogen Naturens Spisekammer

    Senest opdateret 14. juli

    Naturens Spisekammer

    Af Anette Eckmann

    1. udgave fra 2017 på forlaget Politikens

    Oplag: active

    ISBN: 8703080307

    Kategorier: Botanik, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Medicin, Natur, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 105 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 540 gram

    Bogen fokuserer på spiselige ting, der er nemme at finde mange steder, og som ikke kan forveksles med uspiselige eller giftige planter. Det er et opslagsværk, der går fra Birk og Brombær over Hyld og Kvan og til Skovsyre og Violer. En oversigtskalender viser, hvornår det er sæson for naturens gastronomiske godbidder, og der er tips om udstyr til indsamling og om hvordan du får de gode sager bragt vel hjem i køkkenet. En smukt illustreret, anderledes og meget inspirerende kogebog med masser af spændende og gennemprøvede opskrifter. Hardback - 340 sider - gennemillustreret i farver. Flot stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 15Billede af bogen SÆSON     Grib årstiden

    Senest opdateret 12. juli

    SÆSON Grib årstiden

    Af Helle Brønnum

    1. udgave fra 2018FADL’s Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 8777499708

    Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 885 gram

    Vil du have mest muligt ud af årstidens danske råvarer, så er dette kogebogen til dig. Her finder du et udvalg af opskrifter med de bedste råvarer fra de fire årstider, samt tips til udvidelser og variationer. Fokus er ubetinget på årstidens råvarer i denne kogebog, som har filosofien, at når dyr og planter formerer sig, er de så friske og fulde af kraft og vitaminer, som de nogensinde bliver. Hardback - 257 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 16Billede af bogen GRÆSKAR Historiske og moderne opskrifter fra det italienske køkken

    Senest opdateret 6. juli

    GRÆSKAR Historiske og moderne opskrifter fra det italienske køkken

    Af Daniela Garavini

    fra 2000 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 3829019920

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hus & have, Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 765 gram

    “Græskar Historiske og moderne opskrifter fra det italienske køkken” præsenterer en vigtig grøntsag fra den ældre italienske gastronomi. Bogen indledes af ernæringshistorikeren Alberto Capatti, som fortæller om græskarrets historie. Der er opskrifter flere hundrede år gamle. Herefter følger en tilbundsgående beskrivelse af græskar dyrkning, bestanddele, næringsindhold og helbredende egenskaber. Restauratøren Arneo Nizzoli fra Villastrada di Dosolo i provinsen Mantova omtales i bladene som "Kongen af Græskarret", fordi han helliger sig studiet græskarret. I denne bog præsenterer han græskaropskrifter, som han dels har hentet fra det traditionelle køkken, dels selv har komponeret fra grunden. Hardback - særdeles fin stand - som NY - 143 sider. ( 21,8 x 25 cm ).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 17Billede af bogen Den grønne bog

    Senest opdateret 5. juli

    Den grønne bog

    Af Torben Bagge og Inge-Lise Melhede

    fra 1985Forlaget Minerva

    Oplag: active

    ISBN: 87-87929-41-4

    Kategorier: Apotekervæsen, Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Medicin, Sygdom/sundhed

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 486 gram

    195 sider - Dansk indbinding, paperback - Sprog: Dansk. Om ernæring og naturmedicin, ca. 200 spørgsmål og svar. Ex forsendelse/1765-04-1024

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 18Billede af bogen SKALDYR nemme retter med rejer, muslinger, østers , hummere, jomfruhummere, krebs og krabber

    Senest opdateret 4. juli

    SKALDYR nemme retter med rejer, muslinger, østers , hummere, jomfruhummere, krebs og krabber

    Af Katrine Klinken

    1. udgave fra 2010Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788756793339

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 650 gram

    Skaldyr er sund og velsmagende hverdagsmad. Og skaldyr er luksus. De kræver ikke nødvendigvis den store tilberedning og er delikate og velsmagende fra naturens hånd. De skal sådan set bare åbnes eller pilles og nydes. Men de kan selvfølgelig også tilberedes på mange andre skønne måder. Rejemaden er en klassiker, og en portion hvidvinsdampede muslinger eller en grillet hummer er noget særligt for de fleste … Katrine Klinken brænder for den gode mad og hverdagsmaden i særdeleshed. I denne bog byder hun på 75 lækre, klassiske og moderne opskrifter med skaldyr. Bogen giver anvisninger på indkøb og håndtering af de forskellige typer og trin for trin-anvisninger på, hvordan man piller og klargør dem. Her er kolde, lune og varme retter: snacks, småretter, tapas og forretter, hovedretter, supper, salater, retter med rå skaldyr og retter med både kød og skaldyr. Det er nemt og godt! Hardback - 159 sider ( 25,5 x 19,5 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 19Billede af bogen Svampekogebogen

    Senest opdateret 27. juni

    Svampekogebogen

    Af Philippe Emanuelli

    2. udgave fra 2016 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711504475

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi, Natur, Svampe

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 770 gram

    SVAMPEKOGEBOGEN , Philippe Emanuelli, emne: mad og vin, Morkel, vårmousseron, bruskhat, trøffel, kantarel, karljohansvamp, trompetsvamp, mælkehat, østershat, poppelhat - der er masser af spændende svampe, men hvordan bruger man dem egentlig? Hvad er en svamp? ; Lidt om svampe og deres tilberedning ; Opskriftsoversigt ; Billedleksikon over svampearter ; Opskrifter med vilde svampe ; Spores outdoor ; Dyrkede svampe ; Tørrede svampe ; Ikke alt der glimrer er guld ; Konservering. Softback - 287 sider. 2. Udg. 1. Oplag - 2016. Meget fin stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 20Billede af bogen Sig mig, hvad du spiser.

    Senest opdateret 23. juni

    Sig mig, hvad du spiser.

    Af Jonna Deibjerg

    1. udgave fra 2001

    Oplag: active

    ISBN: 8700674486

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Øvrige

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 295 gram

    At kosten skulle have indflydelse på sindet bliver næsten helt negligeret, til trods for at man i dag ved, at hjernens kemi spiller en rolle ved psykiske lidelser. Ved journalskrivning udspørges det om drikke- og rygevaner, men kun sjældent hører man spørgsmålet: " Sig mig hvad du spiser ?" Videnskabelig udenlandsk litteratur bringer derimod talrige spændende oplysninger om, hvordan psyken påvirkes af kosten. Hvis man er nedtrykt eller angst - og alvorlig sygdom er udelukket gennem undersøgelser - er der derfor god grund til at overveje, hvad man egentlig " fylder sig med ". En lille ændring af kostvanerne kan vise sig at være det, der kan afhjælpe både humørsyge og mere alvorlige psykiske tilstande.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 21Billede af bogen ÆRTER OG BØNNER

    Senest opdateret 23. juni

    ÆRTER OG BØNNER

    Af Foreningen Frøsamlerne

    fra 2015 på forlaget Frøsamlerne

    Oplag: active

    ISBN: 9788792388018

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 400 gram

    Havehistorier, kulturhistorie, praktiske råd og tips om dyrkning af ærter og bønner. Og masser af opskrifter til alle, der har lyst til at prøve kræfter med flere af de spændende gamle bælgfrugter, der kan dyrkes i Danmark. Frøsamlernes projekt med genopdagelse af gamle danske bælgfrugter sluttede i juni 2015, med udgivelsen af en bog på 130 sider, "Ærter og bønner: Genopdagelse af 28 gamle danske sorter". Her finder du beskrivelser og kulturhistoriske oplysninger på alle 28 sorter, erfaringsopsamling, dyrkningsvejledning, opskrifter både jordnære og finurlige, og information om bælgfrugternes næringsindhold og brug i vores kost. Og masser af billeder. SoftBack Som Ny

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 22Billede af bogen Brød uden gluten uden sukker uden gær

    Senest opdateret 20. juni

    Brød uden gluten uden sukker uden gær

    Af Mariann Andersson

    1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711344293

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Kogebøger, Selvhjælp, Sundhed

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 462 gram

    Opskrifter på burgerboller, knækbrød, tærtebunde, solsikkebrød, focaccia, baguetter m.m. bagt uden mel, sukker og gær. Bagebog for dem, der er på glutenfri kost eller slanker sig efter princippet om meget protein og ingen kulhydrater Opskrifterne er alle baseret på det vægtreducerende princip LCHF (low carb high fat). Hardback - 95 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 23Billede af bogen Den glutenfri kogebog

    Senest opdateret 18. juni

    Den glutenfri kogebog

    Af Anette Harbech Olesen og Lone Bang

    1. udgave fra 2014 på forlaget Længe Leve Livet

    Oplag: active

    ISBN: 9788799508938

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Den glutenfri kogebog tilbyder inspiration, viden og teknik til et liv uden gluten. Lækre og velsmagende opskrifter, revolutionerende bageteknik og viden om hvad gluten er, og hvad det kan gøre ved os. Du får oplyst gode erstatninger for gluten i dagligdagen og hvordan du bruger de nye melsorter i madlavningen. Opskrifterne er uden gluten, komælk, æg og gær, og sukker er kun anvendt i yderst begrænset omfang. Den glutenfri kogebog er bogen der viser dig vejen til en glutenfri levevis, let lækkert og ukompliceret. Hardback - 102 sider

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 24Billede af bogen Pølsemageri Teknik Opskrifter og Historie

    Senest opdateret 17. juni

    Pølsemageri Teknik Opskrifter og Historie

    Af Jens Breinholt

    1. udgave fra 2014 på forlaget Vandkunsten

    Oplag: active

    ISBN: 9788776952815

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 140 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 320 gram

    At fremstille sine egne pølser er ikke så svært, som man skulle tro. Med ganske enkle midler kan enhver kaste sig over pølsemageriets ædle, men glemte kunst. Hjælpen til at komme i gang kan man hente i denne første kogebog på dansk, der giver anvisninger på, hvordan man kan tilberede sine egne velsmagende pølser. Bogen er spækket med de bedste grundopskrifter, som man selv kan variere efter personlig smag. Bogen er forsynet med en historisk beskrivelse af dansk pølsemageri – der altid har hentet inspiration fra det store udland – og derudover beskriver den alt om hygiejne, teknik, råvarer og konservering. Forfatteren har i 25 år har oparbejdet en elementær viden og erfaring om emnet og har desuden "stået i lære" hos sin svigerfar, der var slagter og pølsemager. Softback - 197 sider i meget FLOT stand. ( 19,6 x 12,8 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 25Billede af bogen Nordfynske Fristelser. Opskrifter, råvarer og steder på Nordfyn

    Senest opdateret 17. juni

    Nordfynske Fristelser. Opskrifter, råvarer og steder på Nordfyn

    Af Claus Holm

    fra 2014 på forlaget GEMBA

    Oplag: active

    ISBN: 9788799739301

    Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 450 gram

    Kogebog der tager udgangspunkt i nordfynske fødevareproducenter. Opskrifterne er nemme at gå til, og bogen beskriver den nordfynske natur og steder hvor råvarerne bliver til Indbinding: Illustreret kartonbind. 92 sider, smukt og alsidigt Illustreret. Kvadratformat

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 26Billede af bogen Naturlige Hormoner - en kogebog

    Senest opdateret 17. juni

    Naturlige Hormoner - en kogebog

    Af Angie Jefferson

    1. udgave fra 2004 på forlaget Møntergprden

    Oplag: active

    ISBN: 9788779011705

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 550 gram

    Spis efter din alder. Overgangsalderen kan være en periode med forvirring og blandede følelser. Hvad foregår der med kroppen? Er det nødvendigt med hormontilskud? Kan jeg selv gøre noget? Bogen er skrevet til alle kvinder i overgangsalderen, uanset deres symptomer og uanset om de tager hormontilskud eller ej. Her får du ren besked om, hvad der sker med din krop, om de madvarer som vil styrke den, og hvordan de kan tilberedes lækkert og indbydende, så hele familien kan spise med. Softback / fin stand - 143 sider. ( 26 x 20 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 27Billede af bogen High on juice Drik dine grøntsager

    Senest opdateret 17. juni

    High on juice Drik dine grøntsager

    Af Mads Bo

    1. udgave fra 2009 på forlaget Highonlife

    Oplag: active

    ISBN: 8799266722

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 555 gram

    Mads Bo er Danmarks førende juicemester og smoothiemester. Han er forfatter til bestsellerne ‘High on Juice’, ‘Super Simpel Sundhed’. Han er blandt andet kendt fra DR1 og TV2 og har afholdt et utal af inspirerende foredrag. Det indeholder High on Smoothies Viden om smoothies, how-to, tips og tricks til velsmagende smoothies og en forståelse for hvorfor grøntsagerne er så vigtige, når du laver smoothies. 30 smoothieopskrifter baseret på grøntsager. Der er altså skruet ned for frugt og tilsat sukker. Noget som alt for ofte skjuler sig i diverse smoothieopskrifter. Bogen er altså til dig, som ønsker mere end sukkerholdige dessert-smoothies. De sundhedsfremmende opskrifter er grundigt gennemtestede og indeholder ingredienser, du kan skaffe ´lige om hjørnet´. Hardback / 127 sider ( 24 x 17,5 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 28Billede af bogen Frøken Jensens Kogebog - Omslag ; Megamussel

    Senest opdateret 17. juni

    Frøken Jensens Kogebog - Omslag ; Megamussel

    Af Kirstine Marie Jensen Red. Nanna Simonsen & Carina Malling Skronski

    2. udgave fra 2010 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 9788702101393

    Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1400 gram

    Forlagets beskrivelse af Frøken Jensens Kogebog Frøken Jensens Kogebog er kendt og elsket af danskerne for sin klassiske danske grundkogebog, der garanterer vellykket og varieret madlavning året rundt til både hverdag og fest. Opskrifterne er stensikre, velgennemprøvede og lette at følge. Der er styr på råvarer, sæsoner, traditioner, ernæring og husholdningsbudget. Og der er over 1.000 opskrifter at vælge imellem. I 1901 blev de mange opskrifter, Frøken Jensen havde samlet gennem årene, udgivet under titlen vi alle kender i dag. Bogen er i dag en ægte klassiker og er den mest solgte kogebog i Danmark gennem tiderne. Nu kommer den ikoniske kogebog i nyt smukt seriedesign i samarbejde med Royal Copenhagen, der markerer 120-året for udgivelsen. Hardback - som NY - 544 sider ( 25 x 18 x 5,2 cm ).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 29Billede af bogen Den perfekte bøf Fra jord til bord

    Senest opdateret 17. juni

    Den perfekte bøf Fra jord til bord

    Af Marcus Polman

    1. udgave fra 2014 på forlaget Legind

    Oplag: active

    ISBN: 9788771550092

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 540 gram

    Forlag: Legind - Udgivet år: 2014 - Antal bind: 1 - Udgave: 1.udg - Antal sider: 127 - Indbinding: Hardback. - Tilstand: Fejlfrit eksemplar. - Marcus Polman har besøgt alverdens bøfhuse og brasserier og har talt med slagtere, økologiske landmænd, køkkenchefer og andre fagfolk for at lure dem kunsten af. Nyd godt af deres hemmeligheder og tilbered din egen fristende, saftige og helt perfekte bøf. Der er også en række opskrifter på verdensberømte bøffer fra T-bone til Tartar og Tournedos Rossini samt klasssike saucer og andet tilbehør.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 30Billede af bogen SOUS VIDE Kogebogen

    Senest opdateret 17. juni

    SOUS VIDE Kogebogen

    Af Hanne Birgitte & Anders Grøndahl

    1. udgave fra 2015Nyt Nordisk Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788717045576

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 384 gram

    Med sous vide-teknikken har du mulighed for at lave helt utrolig mad i særklasse - det hjælper "Sous vide kogebogen" dig med. Med vakuum og vandovn er det let og innovativt at lave en middag, der slår benene væk under gæsterne. Sous vide-teknikken er hemmeligheden bag restauranternes møre kød. Det er blevet nemmere for almindeligt dødelige at lave mad på dette niveau derhjemme, fordi der er kommet nyt og billigt grej til det på markedet, så nu er der ingen undskyldning for ikke at lave mad på Michelin-niveau. Hardback - 96 sider ( 189 x 224 mm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort