Kategorien: ErnæringsvidenskabDenne kategori indeholder 191 bøger.



  • 1Billede af bogen Fra sund til personlig toppræstation - din guide til at toppræstere i privatlivet, i skolen og på arbejdet gennem kost, ernæring, motion og bevægelse, søvnoptimering, afstresning, hvile, restitution og biohacks

    Senest opdateret 26. november

    Fra sund til personlig toppræstation - din guide til at toppræstere i privatlivet, i skolen og på arbejdet gennem kost, ernæring, motion og bevægelse, søvnoptimering, afstresning, hvile, restitution og biohacks

    Af Oscar Umahro Cadogan

    1. udgave fra 2020 på forlaget Umahro

    Oplag: active

    ISBN: 9788797013335

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Krop & sind, Personlig udvikling, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 210 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1378 gram

    FRA SUND TIL PERSONLIG TOPPRÆSTATIONUmahros bog Fra sund til personlig toppræstation er til dig, der gerne vil yde og toppræstere på det personlige plan f.eks. på arbejde, i skoleregi eller i forbindelse med at yde og give noget til andre og verden. Du får viden, indsigt, værktøjer, forståelse og redskaber til at skabe den energi, give dig de ressourcer, det overskud, og den forandringskapacitet, som du har behov for, for at du kan at toppræstere igen, igen og atter igen ... og restituere fra det og holde til det. Ønsker du viden og indsigt i, hvad der kan dræne dig for energi og reducere dine ressourcer, så dit potentiale ikke kan komme i spil eller du ikke kan toppræstere særlig lang tid ad gangen?Ønsker du at forstå samspillet mellem fysisk sundhed og personlig toppræstation, og hvordan fysisk sundhed kan blive en del af fundamentet for din personlige toppræstation?Vil du gerne blive klogere på stress på godt og ondt i forhold til personlig toppræstation?Ønsker du at klogere på søvnens indvirkning på, og vigtighed for, personlig toppræstation?Ønsker du at blive klogere på, hvordan du opnår balancen mellem at toppræstere, tage vare på dit helbred og samtidig også få nok ro?Ønsker du indsigt i nootropika (næringsstoffer, urter, substanser og andet der påvirker nervesystemet, sind, humør, indlæring og performance) og andre "hjerneboostere"?Hvis ja, så er Umahros bog FRA SUND TIL PERSONLIG TOPPRÆSTATION noget for dig! Få de programmer, tilgange, “hacks” og protokoller, som Umahro selv anvender for at kunne toppræstere i privatliv og arbejdslivKom igennem det samme program som Umahros klienter der gennemgår i 1-til-1 konsultationer og forløb mht på toppræstationBliv motiveret og inspireret til at kunne toppræstere ikke kun nu, men også i længden!. Antal sider: 353. - Indbinding: Hæftet.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2Billede af bogen Julens Mad

    Senest opdateret 24. november

    Julens Mad

    Af Karolines Køkken

    1. udgave fra 2012 på forlaget Karolines Køkken

    Oplag: active

    ISBN: 9788799505838

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 412 gram

    I Julens mad har vi samlet de fleste af julens klassikere og tilføjet masser af ny inspiration: Du finder luciabrød med safran, hvid gløgg med romflodeskum, frisk kanelis og skønne kager. Og Og alle de faste klassikere. Der er nye fristelser til julefrokosten - f. Eks. løgpostej, spicy rejesalat, andelever stegt som vildt og julesalat med kokos, mens vildand med friske figner, fyldt andebryst og pighvar med hollandaisesauce udfordrer den traditionelle julemiddag. En kommende klassiker, der bliver aktuel mindst en måned om året! Softback Udg. 122 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 3Billede af bogen Chokolade & Konfekt Lav det selv

    Senest opdateret 22. november

    Chokolade & Konfekt Lav det selv

    Af Birgit Christensen

    fra på forlaget NGV

    Oplag: active

    ISBN: 9783625129097

    Kategorier: Børn & forældre, Dansk, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 525 gram

    Med denne fortryllende bog gảr søde drømme i opfyldelse. Med en samling opskrifter pả mere end 40 forskellige slags fyldt chokolade og konfekt kan du selv lave de skønneste små kunstværker. Se livet fra den søde side og prøv klassikere som romkugler, smørtrøffel med vanilje og petit fours, og ogsà vores yndlingsopfindelser som cappuccinochokolade med krokant,flødekarameller med kaffe og iskonfekt med champagne. Vi giver også masser af tips til fremstilling, opbevaring og dekorativ indpakning, sả du kan fả svar pả alle spørgsmål. God fornøjelse med opskrifterne. Du vil nyde resultaterne! Hardback ( 22,5 x 22,5 cm ) 96 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 4Billede af bogen Tre Skåle. En kogebog med inspirationer fra et zen køkken

    Senest opdateret 20. november

    Tre Skåle. En kogebog med inspirationer fra et zen køkken

    Af David Scott & Tom Pappas

    fra 2000 på forlaget Hovedland

    Oplag: active

    ISBN: 8777394968

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Etnografi og Antropologi, Faglitteratur, Filosofi, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Orientalsk Filosofi og Livskunst, Religion

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 575 gram

    En lidt anderledes vegetarisk kogebog der følger principperne i de tre skåle, nemlig en forenklet udgave af det spisesæt der bruges af zenmunke. De første 20 sider er en introduktion til zen og mad. Derefter følger opskrifterne opdelt i årstider, og herunder i menuer, hver med tre retter. De tre opskrifter er mærket med et symbol der viser hvilken skål, opskriften er beregnet til. Spisesættet består af en stor skål til den stivelsesholdige mad, fx pasta, kartofler eller ris, en lille skål til det proteinrige, fx tofu eller bælgfrugter, samt en lille skål til salat, frugt eller saft. Forfatteren var i mange år kok på et californisk buddhistisk refugium hvor han lavede mad efter zen-reglerne. Hardback - 127 sider, illustreret. Perfekt stand ( 20,5 x 20,5 cm ) .

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 5Billede af bogen RUGBRØD    55 opskrifter på kager, brød, snacks og lette retter

    Senest opdateret 17. november

    RUGBRØD 55 opskrifter på kager, brød, snacks og lette retter

    Af Louise Bering

    1. udgave fra 2025 på forlaget Grønningen1

    Oplag: active

    ISBN: 9788773393307

    Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Gem dit rugbrød. Det er ikke bare en rest, det er en genvej til mere smag, fylde og mathed. RUGBRØD - brug dine rester her er mere end 55 opskrifter på tærter, fødselsdagsboller, sandwichstykker, knækbrød, bagels, cookies, dadelkugler, vafler, nutella, grissini, poke bowls, gulerodskage, pandekager, sønderjysk rugbrødskåge, småkager, kiks og meget meget mere.Opskrifterne er nemme at gå til, med få ingredienser og masser af smag. Rugbrødet - hjemmebagt eller købt - bliver din nye yndlingsingrediens og giver mindre madspild. Velkommen til en ny måde at bruge rugbrød. pả - og til en bog fyldt med inspiration, smag og masser af gode ideer. Hardback - 208 sider. Gennemillustreret i farvefotos. Med stempel fra forlag på omslags inderside.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 6Billede af bogen Den perfekte bøf Fra jord til bord

    Senest opdateret 16. november

    Den perfekte bøf Fra jord til bord

    Af Marcus Polman

    1. udgave fra 2014 på forlaget Legind

    Oplag: active

    ISBN: 9788771550092

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 540 gram

    Forlag: Legind - Udgivet år: 2014 - Antal bind: 1 - Udgave: 1.udg - Antal sider: 127 - Indbinding: Hardback. - Tilstand: Fejlfrit eksemplar. - Marcus Polman har besøgt alverdens bøfhuse og brasserier og har talt med slagtere, økologiske landmænd, køkkenchefer og andre fagfolk for at lure dem kunsten af. Nyd godt af deres hemmeligheder og tilbered din egen fristende, saftige og helt perfekte bøf. Der er også en række opskrifter på verdensberømte bøffer fra T-bone til Tartar og Tournedos Rossini samt klasssike saucer og andet tilbehør.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 7Billede af bogen Naturlige Hormoner - en kogebog

    Senest opdateret 16. november

    Naturlige Hormoner - en kogebog

    Af Angie Jefferson

    1. udgave fra 2004 på forlaget Møntergprden

    Oplag: active

    ISBN: 9788779011705

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 550 gram

    Spis efter din alder. Overgangsalderen kan være en periode med forvirring og blandede følelser. Hvad foregår der med kroppen? Er det nødvendigt med hormontilskud? Kan jeg selv gøre noget? Bogen er skrevet til alle kvinder i overgangsalderen, uanset deres symptomer og uanset om de tager hormontilskud eller ej. Her får du ren besked om, hvad der sker med din krop, om de madvarer som vil styrke den, og hvordan de kan tilberedes lækkert og indbydende, så hele familien kan spise med. Softback / fin stand - 143 sider. ( 26 x 20 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 8Billede af bogen Æbleskiver Traditionelle og helt nye

    Senest opdateret 16. november

    Æbleskiver Traditionelle og helt nye

    Af K Crafts

    1. udgave fra 2011 på forlaget GLOBE

    Oplag: active

    ISBN: 9788779006225

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 370 gram

    Crafts starter med den traditionelle æbleskive og bevæger sig hen imod noget mere eksperimenterende. Her er chokoladeæbleskiver med flydende chokolade i midten, æbleskiver med citron og birkes, nogle med banan og rom, osv. Fra det salte køkken kan nævnes dem med røget laks og dild, med figen og røget skinke, osv. Her er rigeligt med forslag til at eksperimentere, så der er ingen grund til at gemme æbleskivepanden væk når julen er overstået. Softback - 111 sider ( 18,6 x 21,2 cm ) Flot eksemplar.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 9Billede af bogen Svampekogebogen

    Senest opdateret 16. november

    Svampekogebogen

    Af Philippe Emanuelli

    2. udgave fra 2016 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711504475

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi, Natur, Svampe

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 770 gram

    SVAMPEKOGEBOGEN , Philippe Emanuelli, emne: mad og vin, Morkel, vårmousseron, bruskhat, trøffel, kantarel, karljohansvamp, trompetsvamp, mælkehat, østershat, poppelhat - der er masser af spændende svampe, men hvordan bruger man dem egentlig? Hvad er en svamp? ; Lidt om svampe og deres tilberedning ; Opskriftsoversigt ; Billedleksikon over svampearter ; Opskrifter med vilde svampe ; Spores outdoor ; Dyrkede svampe ; Tørrede svampe ; Ikke alt der glimrer er guld ; Konservering. Softback - 287 sider. 2. Udg. 1. Oplag - 2016. Meget fin stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 10Billede af bogen Frøken Jensens Kogebog - Omslag ; Megamussel

    Senest opdateret 16. november

    Frøken Jensens Kogebog - Omslag ; Megamussel

    Af Kirstine Marie Jensen Red. Nanna Simonsen & Carina Malling Skronski

    2. udgave fra 2010 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 9788702101393

    Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1400 gram

    Forlagets beskrivelse af Frøken Jensens Kogebog Frøken Jensens Kogebog er kendt og elsket af danskerne for sin klassiske danske grundkogebog, der garanterer vellykket og varieret madlavning året rundt til både hverdag og fest. Opskrifterne er stensikre, velgennemprøvede og lette at følge. Der er styr på råvarer, sæsoner, traditioner, ernæring og husholdningsbudget. Og der er over 1.000 opskrifter at vælge imellem. I 1901 blev de mange opskrifter, Frøken Jensen havde samlet gennem årene, udgivet under titlen vi alle kender i dag. Bogen er i dag en ægte klassiker og er den mest solgte kogebog i Danmark gennem tiderne. Nu kommer den ikoniske kogebog i nyt smukt seriedesign i samarbejde med Royal Copenhagen, der markerer 120-året for udgivelsen. Hardback - som NY - 544 sider ( 25 x 18 x 5,2 cm ).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 11Billede af bogen High on smoothies  Drik dine grøntsager

    Senest opdateret 16. november

    High on smoothies Drik dine grøntsager

    Af Mads Bo

    1. udgave fra 2009 på forlaget Highonlife

    Oplag: active

    ISBN: 8799266722

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 555 gram

    Mads Bo er Danmarks førende juicemester og smoothiemester. Han er forfatter til bestsellerne ‘High on Juice’, ‘Super Simpel Sundhed’. Han er blandt andet kendt fra DR1 og TV2 og har afholdt et utal af inspirerende foredrag. Det indeholder High on Smoothies Viden om smoothies, how-to, tips og tricks til velsmagende smoothies og en forståelse for hvorfor grøntsagerne er så vigtige, når du laver smoothies. 30 smoothieopskrifter baseret på grøntsager. Der er altså skruet ned for frugt og tilsat sukker. Noget som alt for ofte skjuler sig i diverse smoothieopskrifter. Bogen er altså til dig, som ønsker mere end sukkerholdige dessert-smoothies. De sundhedsfremmende opskrifter er grundigt gennemtestede og indeholder ingredienser, du kan skaffe ´lige om hjørnet´. Hardback / 127 sider ( 24 x 17,5 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 12Billede af bogen PALÆO  Stenalderkost & Træning

    Senest opdateret 16. november

    PALÆO Stenalderkost & Træning

    Af Thomas Rode & Thilde Jo Maarbjerg

    2. udgave fra 2013Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 8740013320

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1088 gram

    I bogen, der er en efterfolger til gourmetkokken Thomas Rode Andersens store bestseller STENALDERKOST, giver Thomas og hans kone Thilde Jo Maarbjerg dig de videnskabelige forklaringer pá, hvorfor din krop er designet til at leve af stenalder-kost. Og hvorfor din krop fungerer optimalt med netop denne mad. Stenalderkost handler ikke om, at du skal jage mammutter og samle bläbær i skoven. Men om a droppe de moderne, forarbejdede fodevarer, de odelagger din krop, og i stedet spise naturlig oc sund mad med den rigtige fordeling af protein fedt og kulhydrat. Hardback - 279 sider ( 26 x 19,5 cm ) .

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 13Billede af bogen Alle tiders BOLCHER

    Senest opdateret 16. november

    Alle tiders BOLCHER

    Af Helle Beisheim

    1. udgave fra 1996 på forlaget Klematis

    Oplag: active

    ISBN: 8760805315

    Kategorier: Børn & forældre, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hobby, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 505 gram

    . Først forklares om redskaber og processer, og derefter følger et stort og varieret antal opskrifter i stigende sværhedsgrad. Dvs. her sluttes med fyldte bolsjer, bolsjer med indviklede mønstre i midten og alternative fantasifulde udformninger af bolsjemassen. Samtidig samles flere opskrifter under hovedoverskrifter som hhv. påske-, sommer-, efterårs- og julebolsjer, gammeldags og syrlige bolsjer osv. Der sluttes med sukkerfri bolsjer samt en gennemgang af oprindelse og indhold i de anvendte farve- og smagsstoffer. Fine, små fotos støtter forklaringerne og store helsides superæstetiske opstillinger af de færdige produkter stimulerer mundvandet. Hardback i fejlfri stand - 72 sider - smukke farveillustrationer. ( 22,5 x 24,5 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 14Billede af bogen LAMMEFILOSOFI   Retter med lammekød

    Senest opdateret 16. november

    LAMMEFILOSOFI Retter med lammekød

    Af Per H. Jacobsen

    2. udgave fra 2009 på forlaget EC Edition

    Oplag: active

    ISBN: 9788791392146

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 350 gram

    "Lammefilosofi – retter med lammekød" er kåret som den bedste danske kogebog i den internationale konkurrence Gourmand World Cookbook Awards – også kaldet kogebogens “Oscar”. Kogebogen indeholder 87 opskrifter med lammekølle, bov, gryderetter, grill, supper, fars, indmad og meget andet. Nogle opskrifter er simremad, mens andre kan laves på kort tid. Med kogebogen følger en stribe forslag til lækkert tilbehør, der passer særligt godt til smagen af lammekød. Softback - 120 sider. FLOT stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 15Billede af bogen Få et selvhelbredende liv på 12 uger

    Senest opdateret 16. november

    Få et selvhelbredende liv på 12 uger

    Af Sanna Ehdin

    1. udgave fra 2007 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 97887112642847

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Medicin, Personlig udvikling, Selvhjælp, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Hardback - 382 sider - 2007 - 1.Udgave 2. Oplag Flot stand. Alle kan forbedre sit helbred og få det bedre. Ved at styrke din selvhelbredende kraft, kan du få et liv, du ikke troede var muligt! Her får du et 12-ugers program, der trin for trin fører dig til et sundere liv. Det handler om at tænke i nye baner og: spise lidt sundere tage pauser og lave vejrtrækningsøvelser eller meditere sørge for at sove ordentligt rense ud og få det bedre sørge for dine individuelle behov give næring til sjælen tage hånd om glæden og lege mere sørge for helheden Bogen giver konkret vejledning, hvor du hver uge koncentrerer dig om en side af dit helbred. Du får hårde fakta og bløde øvelser, opskrifter på lette og hurtige retter, forskellige spørgeskemaer som hjælper dig til succesfuldt at bedømme dit helbred samt praktiske råd. Denne bog giver dig forudsætningerne - du giver dig selv muligheden for et godt helbred. Sanna Ehdin har en Ph.D. i immunologi og har siden 1991 beskæftiget sig med psykoneuroimmunologi - sammenhængen mellem krop, tanker, følelser og helbred og har tidligere skrevet Det selvhelbredende menneske, Kogekunst for det selvhelbredende menneske og HQ - det menneskelige helhedssyn.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 16Billede af bogen Den glutenfri kogebog

    Senest opdateret 16. november

    Den glutenfri kogebog

    Af Anette Harbech Olesen og Lone Bang

    1. udgave fra 2014 på forlaget Længe Leve Livet

    Oplag: active

    ISBN: 9788799508938

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Den glutenfri kogebog tilbyder inspiration, viden og teknik til et liv uden gluten. Lækre og velsmagende opskrifter, revolutionerende bageteknik og viden om hvad gluten er, og hvad det kan gøre ved os. Du får oplyst gode erstatninger for gluten i dagligdagen og hvordan du bruger de nye melsorter i madlavningen. Opskrifterne er uden gluten, komælk, æg og gær, og sukker er kun anvendt i yderst begrænset omfang. Den glutenfri kogebog er bogen der viser dig vejen til en glutenfri levevis, let lækkert og ukompliceret. Hardback - 102 sider

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 17Billede af bogen Brød uden gluten uden sukker uden gær

    Senest opdateret 16. november

    Brød uden gluten uden sukker uden gær

    Af Mariann Andersson

    1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711344293

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Kogebøger, Selvhjælp, Sundhed

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 462 gram

    Opskrifter på burgerboller, knækbrød, tærtebunde, solsikkebrød, focaccia, baguetter m.m. bagt uden mel, sukker og gær. Bagebog for dem, der er på glutenfri kost eller slanker sig efter princippet om meget protein og ingen kulhydrater Opskrifterne er alle baseret på det vægtreducerende princip LCHF (low carb high fat). Hardback - 95 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 18Billede af bogen SOUS VIDE Kogebogen

    Senest opdateret 16. november

    SOUS VIDE Kogebogen

    Af Hanne Birgitte & Anders Grøndahl

    1. udgave fra 2015Nyt Nordisk Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788717045576

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 384 gram

    Med sous vide-teknikken har du mulighed for at lave helt utrolig mad i særklasse - det hjælper "Sous vide kogebogen" dig med. Med vakuum og vandovn er det let og innovativt at lave en middag, der slår benene væk under gæsterne. Sous vide-teknikken er hemmeligheden bag restauranternes møre kød. Det er blevet nemmere for almindeligt dødelige at lave mad på dette niveau derhjemme, fordi der er kommet nyt og billigt grej til det på markedet, så nu er der ingen undskyldning for ikke at lave mad på Michelin-niveau. Hardback - 96 sider ( 189 x 224 mm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 19Billede af bogen ÆRTER OG BØNNER

    Senest opdateret 16. november

    ÆRTER OG BØNNER

    Af Foreningen Frøsamlerne

    fra 2015 på forlaget Frøsamlerne

    Oplag: active

    ISBN: 9788792388018

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 400 gram

    Havehistorier, kulturhistorie, praktiske råd og tips om dyrkning af ærter og bønner. Og masser af opskrifter til alle, der har lyst til at prøve kræfter med flere af de spændende gamle bælgfrugter, der kan dyrkes i Danmark. Frøsamlernes projekt med genopdagelse af gamle danske bælgfrugter sluttede i juni 2015, med udgivelsen af en bog på 130 sider, "Ærter og bønner: Genopdagelse af 28 gamle danske sorter". Her finder du beskrivelser og kulturhistoriske oplysninger på alle 28 sorter, erfaringsopsamling, dyrkningsvejledning, opskrifter både jordnære og finurlige, og information om bælgfrugternes næringsindhold og brug i vores kost. Og masser af billeder. SoftBack Som Ny

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 20Billede af bogen 8 gode LIVSRÅD mod kræft. Lev sundt i harmoni med dine stenaldergener

    Senest opdateret 16. november

    8 gode LIVSRÅD mod kræft. Lev sundt i harmoni med dine stenaldergener

    Af Dr. Johannes Coy

    1. udgave fra 2011Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788740002027

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Krop & sind, Personlig udvikling, Selvhjælp, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Nu er det muligt atter at komme i harmoni med vores gener. Et meget erfarent team af forskere er kommet frem til 8 gode LIVSRÅD, der forebygger og bekæmper kræft og andre civilisationssygdomme. Veldokumenteret viden om f. eks. Hvorfor E- vitamin er det mest virksomme naturmiddel til at forbygge og helbrede kræft. Hvorfor du skal spise 1 1/2 - 2 gram protein om dagen per kilo legemsvægt. Hvorfor du skal sove 8 timer for at holde dig rask. Og mange andre livsvigtige og sundhedsfremmende oplysninger. Softback - 192 sider - Bogen er som ny.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 21Billede af bogen RAW Delight

    Senest opdateret 16. november

    RAW Delight

    Af Erica Palmcrantz Aziz

    1. udgave fra 2011 på forlaget BORGEN

    Oplag: active

    ISBN: 9788721036263

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 450 gram

    Her får du opskrifter på lækre desserter, skønne lagkager, konditorkager, is, tærter, frugtgrød, konfekt, kiks, småkager samt smoothies og andre drikke. Nyd frugter, bær, økologisk vaniljepulver og kakao i den reneste form, og få enestående smagsoplevelser fra superfødevarer. Sikke en skøn fornemmelse at kunne byde familie og venner på noget, der smager godt og er sundt og samtidig godt for miljøet. Raw food-søde sager laves på naturlige, miljørigtige råvarer, der ikke varmes op til mere end 42°. Alle opskrifter i RAW DELIGHT er naturligvis fri for hvidt sukker, gluten, æg og laktose. Softback med flapper ( 21,2 x 22,7 cm ). 125 sider. Smuk bog - Flot stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 22Billede af bogen MÆT & SLANK med L C H F. ( low carb high fat )

    Senest opdateret 16. november

    MÆT & SLANK med L C H F. ( low carb high fat )

    Af Jane Faerber

    1. udgave fra 2014Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788740012461

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 735 gram

    Med mad rigt på gode fedtstoffer og få kulhydrater, kan du spise dig mæt og samtidigt tabe dig. Ved at følge denne kostmodel får du din krop til at fungere optimalt og derved opnå de resultater som du drømmer om. Bogen hjælper dig i gang med LCHF og giver dig råd til hvordan du fastholder de nye vaner. For at opnå de bedste resultater bliver du også forsynet med forslag til hvordan du kombinerer LCHF med din træning. Softback - 248 sider - særdeles flot stand ( 17,8 x 25 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 23Billede af bogen Fri for Candida og Dysbioser

    Senest opdateret 16. november

    Fri for Candida og Dysbioser

    Af Karina Willumsen

    1. udgave fra 2020 på forlaget Madgudinden

    Oplag: active

    ISBN: 9788799648078

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Selvhjælp, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 565 gram

    En dysbiose er en overvægt af skadelige mikroorganismer, svampe og sygdomsfremkaldende bakterier, hvor svampe, bakterier eller parasitter har svært ved at indgå i det harmoniske fællesskab, der findes i kroppen. Det kan ødelægge tarmfloraen og forårsage inflammation, øget tarmgennemtrængelighed og medvirke til udviklingen at fødevareallergier, fødevareintolerancer og sensitivitet over for fødevarer.Bogen giver en god indsigt i, hvordan du kan bringe kroppen i balance, på et sprog, som er let at forstå med mange gode forklaringer og lækre opskrifter. Softback - 201 sider - Udg. 2020 - 1. Udgave - 565 gram - ISBN : 9788799648078 - SOM NY ( 17 x 24,1 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 24Billede af bogen SÆSON     Grib årstiden

    Senest opdateret 16. november

    SÆSON Grib årstiden

    Af Helle Brønnum

    1. udgave fra 2018FADL’s Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 8777499708

    Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 885 gram

    Vil du have mest muligt ud af årstidens danske råvarer, så er dette kogebogen til dig. Her finder du et udvalg af opskrifter med de bedste råvarer fra de fire årstider, samt tips til udvidelser og variationer. Fokus er ubetinget på årstidens råvarer i denne kogebog, som har filosofien, at når dyr og planter formerer sig, er de så friske og fulde af kraft og vitaminer, som de nogensinde bliver. Hardback - 257 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 25Billede af bogen SKALDYR nemme retter med rejer, muslinger, østers , hummere, jomfruhummere, krebs og krabber

    Senest opdateret 16. november

    SKALDYR nemme retter med rejer, muslinger, østers , hummere, jomfruhummere, krebs og krabber

    Af Katrine Klinken

    1. udgave fra 2010Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788756793339

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 650 gram

    Skaldyr er sund og velsmagende hverdagsmad. Og skaldyr er luksus. De kræver ikke nødvendigvis den store tilberedning og er delikate og velsmagende fra naturens hånd. De skal sådan set bare åbnes eller pilles og nydes. Men de kan selvfølgelig også tilberedes på mange andre skønne måder. Rejemaden er en klassiker, og en portion hvidvinsdampede muslinger eller en grillet hummer er noget særligt for de fleste … Katrine Klinken brænder for den gode mad og hverdagsmaden i særdeleshed. I denne bog byder hun på 75 lækre, klassiske og moderne opskrifter med skaldyr. Bogen giver anvisninger på indkøb og håndtering af de forskellige typer og trin for trin-anvisninger på, hvordan man piller og klargør dem. Her er kolde, lune og varme retter: snacks, småretter, tapas og forretter, hovedretter, supper, salater, retter med rå skaldyr og retter med både kød og skaldyr. Det er nemt og godt! Hardback - 159 sider ( 25,5 x 19,5 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 26Billede af bogen GRÆSKAR Historiske og moderne opskrifter fra det italienske køkken

    Senest opdateret 16. november

    GRÆSKAR Historiske og moderne opskrifter fra det italienske køkken

    Af Daniela Garavini

    fra 2000 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 3829019920

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hus & have, Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 765 gram

    “Græskar Historiske og moderne opskrifter fra det italienske køkken” præsenterer en vigtig grøntsag fra den ældre italienske gastronomi. Bogen indledes af ernæringshistorikeren Alberto Capatti, som fortæller om græskarrets historie. Der er opskrifter flere hundrede år gamle. Herefter følger en tilbundsgående beskrivelse af græskar dyrkning, bestanddele, næringsindhold og helbredende egenskaber. Restauratøren Arneo Nizzoli fra Villastrada di Dosolo i provinsen Mantova omtales i bladene som "Kongen af Græskarret", fordi han helliger sig studiet græskarret. I denne bog præsenterer han græskaropskrifter, som han dels har hentet fra det traditionelle køkken, dels selv har komponeret fra grunden. Hardback - særdeles fin stand - som NY - 143 sider. ( 21,8 x 25 cm ).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 27Billede af bogen BOLOGNESE & mange andre velsignede varianter af pastasovs

    Senest opdateret 16. november

    BOLOGNESE & mange andre velsignede varianter af pastasovs

    Af Helle og Alfredo Tesio

    1. udgave fra 2018 på forlaget muusmann

    Oplag: active

    ISBN: 9788793679092

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 465 gram

    44 opskrifter på pastasovs, der kommer rundt i hele Italien. Her er smag og rustik kvalitet prioriteret over det eksperimenterende. Hver opskrift fylder et opslag, hvor henholdsvis opskrift og ledsagende tekst har hver sin side. Teksterne beskriver både de regionale retters oprindelse og ingredienser betydning, men enkelte er også mere personlige fortællinger. Opskrifterne består alle af forholdsvist få ingredienser, og traditionelt køkkenhåndværk på vejen til den autentisk italienske madoplevelse. Hardback - 108 sider. FLOT eksemplar.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 28Billede af bogen Synk Let  -  Mad til dig med synkebesvær

    Senest opdateret 16. november

    Synk Let - Mad til dig med synkebesvær

    Af Terkel Røjel

    1. udgave fra 2019 på forlaget Center for Kræft og Sundhed

    Oplag: active

    ISBN: 8792612113

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Medicin, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 620 gram

    Retterne er af høj kulinarisk kvalitet og med en konsistens, der trygt kan spises uden risiko for fejlsynkning og synkestop. Retterne kan tilberedes med forskellig konsistens, alt efter hvor meget patienten kan tygge. Ved hver opskrift vises hvilken konsistens retten egner sig til Denne praktisk anvendelige kogebog er for dig, der har tygge- og synkeproblem. Flot hardback - 127 sider. Smukt og æstetisk illustreret. ( 25,5 x 19 cm ).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 29Billede af bogen SUCCES med PERIODISK FASTE

    Senest opdateret 16. november

    SUCCES med PERIODISK FASTE

    Af Australien Women’s Weekly

    2. udgave fra 2023 på forlaget Legind

    Oplag: active

    ISBN: 9788775375158

    Kategorier: Australien, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Medicin, Personlig udvikling, Psykologi, Svampe, Sygdom/sundhed

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 450 gram

    Vil du spise, hvad du vil, og stadig tabe dig? Når du faster i 16 timer, får kroppen ro til at restituere, og det giver mange fordele - også vægttab. Enkle principper og sunde opskrifter til læsere af kost- og livsstilsbøger. Emneord slankekost slankeretter fastekure faste vægttab. Hardback - 119 sider Flot stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 30Billede af bogen Kærlighed. Kant og smag når skallen knækker. Ren besked om æg, salt og krydderier

    Senest opdateret 16. november

    Kærlighed. Kant og smag når skallen knækker. Ren besked om æg, salt og krydderier

    Af Claus Julius Holm

    1. udgave fra 2011 på forlaget Hedegaard Foods

    Oplag: active

    ISBN: 8701607584418

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 524 gram

    35 inspirerende opskrifter på retter med æg. Ren besked om æg, salt og krydderier. Hardback - 103 + 37 sider. Smukke farvefotos.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort