Kategorien: KogebøgerDenne kategori indeholder 2989 bøger.



  • 1Billede af bogen Den perfekte bøf Fra jord til bord

    Senest opdateret 5. december

    Den perfekte bøf Fra jord til bord

    Af Marcus Polman

    1. udgave fra 2014 på forlaget Legind

    Oplag: active

    ISBN: 9788771550092

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 540 gram

    Forlag: Legind - Udgivet år: 2014 - Antal bind: 1 - Udgave: 1.udg - Antal sider: 127 - Indbinding: Hardback. - Tilstand: Fejlfrit eksemplar. - Marcus Polman har besøgt alverdens bøfhuse og brasserier og har talt med slagtere, økologiske landmænd, køkkenchefer og andre fagfolk for at lure dem kunsten af. Nyd godt af deres hemmeligheder og tilbered din egen fristende, saftige og helt perfekte bøf. Der er også en række opskrifter på verdensberømte bøffer fra T-bone til Tartar og Tournedos Rossini samt klasssike saucer og andet tilbehør.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2Billede af bogen Stenalderkost

    Senest opdateret 4. december

    Stenalderkost

    Af Thomas Rode Andersen

    1. udgave fra 2012Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-400-0494-6

    Kategorier: Faglitteratur, Kogebøger

    pris: 66 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 980 gram

    Her fortæller gourmet-kokken Thomas Rode Andersen om sin kostomlægning, hvor han har kvittet pasta, ris, hvede og sukker og nu lever af stenalderkost. Bonuseffekt? Energi til at arbejde 14 timer om dagen uden at bliver træt.Med bogen her får du indblik i, hvordan du selv kan komme i gang med stenalderkost også kaldet palæo-kost: 87 lækre opskrifter, der bygger på mad uden kunstige tilsætningsstoffer, tilberedt med moderne teknikker og med en smag som moderne mennesker sætter i højsædet. Opskrifterne består primært af kød, fisk, grønsager, æg, frugt, bær og nødder.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 3Billede af bogen Politikens grillbog

    Senest opdateret 1. december

    Politikens grillbog

    Af Beagle luel - Brockdorff

    2. udgave fra 2006Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-567-8048-6

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Politikens grillbog - 165 sider - Hardback - Sprog: Dansk – Fotos: Henrik Freek Christensen og Anders Schönemann. Har masser af gode og nye opskrifter, der kan gøre aftnerne på terrassen til en kulinarisk oplevelse, uden at det tager længere tid eller kræver det store udstyr. - Pris ex forsendelse -B1755 – 16 - 10741

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 4Billede af bogen Alle kan lære at lave mad - ministry of food

    Senest opdateret 1. december

    Alle kan lære at lave mad - ministry of food

    Af Jamie Oliver

    1. udgave fra 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711433799

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 169 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1392 gram

    Opskrifter på nemme retter med trin for trin fotos og klare instruktioner så alle kan være med. Antal sider: 359 - Indbinding: Hardback med smudsomslag

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 5Billede af bogen Detox og superfood

    Senest opdateret 1. december

    Detox og superfood

    Af Lene Hansson

    1. udgave fra 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711434949

    Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 771 gram

    En 21-dages detox-kur med opskrifter på alle måltider. Antal sider: 192 - Indbinding: Kartonbind

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 6Billede af bogen Den er go' i ørerne - dyrk din chili, spis din chili

    Senest opdateret 1. december

    Den er go' i ørerne - dyrk din chili, spis din chili

    Af Claus Pilgaard

    3. udgave fra 2014Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788740017564

    Kategorier: Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 541 gram

    "Den er god i ørerne!" Med millionvis af visninger på Facebook og Youtube er der ikke mange, der ikke kender dette udtryk fra de vildt populære videoer med Chili Klaus, hvor han inviterer forskellige gæster til at prøvesmage chilier og for alvor har åbnet danskernes øjne for verdens mest udbredte krydderi. I denne bog giver Chili Klaus en stærkt forfriskende fremstilling af de frugter, han elsker allermest, nemlig chilierne. På sin helt egen underspillede facon kommer Klaus via sin store viden og erfaring rundt om chiliens smag, styrke, virkning, dyrkning og ikke mindst oplevelserne ved chilismagningerne på nettet. Alt sammen krydret med opskrifter på god mad med chili og pakket ind i anekdoter fra Chili Klaus' egen verden. Antal sider: 154 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 7Billede af bogen Fisk fra køkkenet på 'Knatten'

    Senest opdateret 30. november

    Fisk fra køkkenet på 'Knatten'

    Af Annemarta Borgen

    fra 1988Chr. Erichsens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-555-1126-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 500 gram

    259 sider - Dansk indbinding - Sprog: Dansk - Oversat fra Norsk. En fiskebog med mere end 300 pragfulde retter, en madbiografi og en kulturhistorie. Ex forsendelse/1755-06-413

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 8Billede af bogen SVED PÅ PANDEN Amok med wok & chili

    Senest opdateret 30. november

    SVED PÅ PANDEN Amok med wok & chili

    Af Peder Bundgaard

    1. udgave fra 1999 på forlaget Borgen

    Oplag: active

    ISBN: 87-21-01233-4

    Kategorier: Humor, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 500 gram

    194 sider - Dansk indbinding - Sprog: Dansk. Er chili et vanedannende stof? Hvordan laver man thai mad i et tekøkken? Må man stege deller i en wok? Peder Bundgaard er ikke blot tegner og forfatter. Han er også en kyndig kok med en brændende interesse for stærke krydderier - ikke mindst chili. Sved på panden er den eneste bog, du behøver for at kunne lave stærk og krydret mand med både smag og stil. Sved på panden fortæller alt, hvad du skal vide, om redskaber, metoder, råvarer og krydderier - og mere til. Sved på panden er en metode, der lærer dig at improvisere efter smag og gehør - ikke en samling opskrifter, som skal læres udenad. Sved på panden indeholder et fyldigt leksikon over krydderier og råvarer. Tag bogen med i lommen, næste gang du køber ind. Ex forsendelse/1755-19-730

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 9Billede af bogen Vores køkken i Provence

    Senest opdateret 30. november

    Vores køkken i Provence

    Af Arne Fusager og Birthe Sandager

    fra 1996Forlaget Centrum

    Oplag: active

    ISBN: 87-583-0913-6

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 700 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1600 gram

    Vores køkken i Provence - 199 sider - Lærredsbind - Sprog: Dansk- Rigt illustreret i farver af Poul Ib Henriksen. En udmærket spændende bog om de franske land køkken i Provence. –Pris ex forsendelse -B1755 -22- 10145.2

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 10Billede af bogen Grønne proteiner

    Senest opdateret 30. november

    Grønne proteiner

    Af Claus Meyer

    1. udgave fra 2020 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-11-98684-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 195 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1490 gram

    Meyers Grønne Proteiner tager en udfordring op: hvis vi vil spise mere klimavenligt, så skal vi hente flere af vores proteiner i planteriget. Det er budskabet fra forskere verden over, og det bliver et tema i de nye danske kostråd, der er på vej. Men hvordan gør vi det? Det giver bogen sit meget konkrete svar på i form af over 120 opskrifter med de proteinrige ingredienser fra planteriget i centrum som bælgfrugter, korn, svampe og bladgrøntsager - altid med velsmagen som ledestjerne. Bogen er fyldt med inspiration fra lande som Italien, Spanien, Mexico, Indien, Marokko og Brasilien, hvor man har knækket koden til at bruge bælgfrugter som bønner, linser og kikærter i et væld af fantastiske retter. Men også de nordiske råvarer og årstider står skarpt, når bogen følger naturens gang i køkkenet. Meyers Grønne Proteiner dyrker det fuldendte grønne måltid. Det er vegetarisk og plantebaseret mad, hvor selv inkarnerede kødspisere går mætte og tilfredse fra bordet. Gastronomisk indsigt, klimapolitiske overvejelser og praktiske råd

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 11Billede af bogen LOW FODMAP DIET 1

    Senest opdateret 27. november

    LOW FODMAP DIET 1

    Af Lisbeth Jensen m.fl.

    6. udgave fra 2015 på forlaget Muusmann

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-93314-52-8

    Kategorier: Kogebøger, Sundhed

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 875 gram

    Softback. Som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (K435) Vejer 675 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 12Billede af bogen Vildt-og mere til **

    Senest opdateret 24. november

    Vildt-og mere til **

    Af Jette Bogø og Helge Stig

    1. udgave fra 1998 på forlaget Netto og D3

    Oplag: active

    ISBN: 87-90059-19-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 55 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 325 gram

    Hardback, i fin stand En kulinarisk rejse Danmark rundt, 10 af Danmarks bedste kokke lægger menukortet på bordet . Opskrifter på vildtretter og mere til. Vildt, fonde, satser, marinering, syltning.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 13Billede af bogen Den Store Fødselsdags Bagebog

    Senest opdateret 23. november

    Den Store Fødselsdags Bagebog

    Af Nørgård Mikkelsen (red.)

    1. udgave fra 2011 på forlaget Amo / Lantmännen Cerelia

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-992636-0-8

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Den Store Fødselsdags Bagebog -98 sider- Hardback – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Den første bog i rækken er Den Store Fødselsdagsbagebog. Bogen markerer Amos 80-års fødselsdag og er fyldt med opskrifter og inspiration til fødselsdagsfesten. – Pris ex forsendelse -B1745 -04 -10032.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 14Billede af bogen Middelhavskøkkenet - Lev længere og sundere med VIN - PASTA OG OLIVENOLIE

    Senest opdateret 20. november

    Middelhavskøkkenet - Lev længere og sundere med VIN - PASTA OG OLIVENOLIE

    Af Carol og Malcolm McConnell

    fra 1989Forlaget Sesam A/S

    Oplag: active

    ISBN: 87-7258-439-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 262 gram

    203 sider- Hardback - Sprog: Dansk Løs den, brug den og nyd måltiderne. Ex forsendelse/1745-13-525

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 15Billede af bogen Den nye diæt **

    Senest opdateret 19. november

    Den nye diæt **

    Af Petra Ambrosius

    1. udgave fra 2008

    Oplag: active

    ISBN: 36-2511-747-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 850 gram

    Hardback. A4 format. Afvekslende og lækre opskrifter, udførlige kostplaner til 13 uger. Illustreret. 160 sider

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 16Billede af bogen Vegetariske retter

    Senest opdateret 17. november

    Vegetariske retter

    Af Graimes, Nicola & Biggs, Fiona

    1. udgave fra 2007 på forlaget Parragon

    Oplag: active

    ISBN: 978-1-4075-7044-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 119 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1035 gram

    Antal sider:223. - Indbinding: Illustreret Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 17Billede af bogen Spise med Price - de 100 bedste fra sæson 4, 5 og 6

    Senest opdateret 17. november

    Spise med Price - de 100 bedste fra sæson 4, 5 og 6

    Af Adam Price, James Price

    1. udgave fra 2013 på forlaget DR, Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711375709

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 180 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1599 gram

    Opskrifter på klassiske saucer, mormor-retter, desserter og køkken-eksperimenter: fx silde-is. Opskrifterne suppleres med anekdoter og fortællinger om barndomshjemmet, om retternes oprindelse bl.a. Thailand, Wien, Bornholm og Skagen. Antal sider: 337 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 18Billede af bogen Meyers kager

    Senest opdateret 17. november

    Meyers kager

    Af Claus Meyer

    1. udgave fra 2015 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711440308

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 150 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 601 gram

    Opskrifter fra Meyers eget kageværksted og om kagebagningens råvarer, redskaber og grundprincipper. Antal sider: 134 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 19Billede af bogen Bag glutenfrit - fra brød og baguette til brownie

    Senest opdateret 17. november

    Bag glutenfrit - fra brød og baguette til brownie

    Af Karin Moberg, Oscar Målevik

    1. udgave fra 2013 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 9788702155556

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 160 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 789 gram

    50 opskrifter på glutenfrit bagværk samt en række tips, der sikrer et succesfuldt resutat. Brød til hverdagen, knækbrød, rugbrød og pitabrød, kager, brownies og muffins samt morgenmad som mysli og crysli-knas. Antal sider: 143 - Indbinding: Illustreret Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 20Billede af bogen Mad med holdning - Bryghuset Vendia, gourmet, brasserie, bryggeri

    Senest opdateret 17. november

    Mad med holdning - Bryghuset Vendia, gourmet, brasserie, bryggeri

    Af Kristian Rise

    på forlaget Scanprint

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 119 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 728 gram

    Kristian Rise fra Bryghuset Vendia i Hjørring, står i spidsen for bryghuset, restaurant, brasserie, bryggeri, bistro og deli. Han har udgivet denne kogebog med nogle af sine mest populære retter. Der er alt fra de fineste og en smule vanskelige retter fra gourmet kortet til hverdagsmad. Kogebogen som giver dig nogle ideer til, hvordan man laver hverdagsmad i bistro-kvalitet. Antal sider: 102 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 21Billede af bogen Nyt vegetarisk køkken - raw, grillet, stegt, dampet, simret, bagt

    Senest opdateret 17. november

    Nyt vegetarisk køkken - raw, grillet, stegt, dampet, simret, bagt

    Af Nicola Graimes

    1. udgave fra 2011 på forlaget Hovedland

    Oplag: active

    ISBN: 9788770702683

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 140 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 975 gram

    Vegetarkogebog inddelt efter tilberedningsmetoden. De seks tilberedningsmetoder der præsenteres er raw, grillet, stegt, dampet, simret og bagt, hvorunder der er flere bud på både forretter, hovedretter, tilbehør og desserter. Antal sider: 240 - Indbinding: Hæftet

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 22Billede af bogen Festmad for fattigrøve  fest uden fallit. **

    Senest opdateret 16. november

    Festmad for fattigrøve fest uden fallit. **

    Af Rolf Lund

    2. udgave fra 2000 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-12919-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★★

    Hardback, 112 sider Lækre retter til festlige lejligheder : vejfesten, nytårsaften, studenterfesten samt små intime middage under fire øjne. Med Rolf Lund som guide klarer du også juleaften med svigermors øjne i nakken.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 23Billede af bogen Annes søde syltebog

    Senest opdateret 16. november

    Annes søde syltebog

    Af Anne Hjernøe

    6. udgave fra 2019 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 9788740056112

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 140 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 660 gram

    Grundopskrifter til syltning af de mest almindelige danske frugter og bær. Antal sider: 141 - Indbinding: Kartonbind

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 24Billede af bogen Meyers mad til små og store

    Senest opdateret 16. november

    Meyers mad til små og store

    Af Jonas Winge Leisner

    1. udgave fra 2014 på forlaget Meyers Madhus, Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711345108

    Kategorier: Børn & forældre, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 115 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 822 gram

    En kogebog og en aktivitetsbog for alle dem, der spiller en rolle i små børns måltider, og som ønsker at udfordre børnene madmæssigt og komme kræsenhed til livs, samtidig med at børnene får en øget bevidsthed om kvalitet og råvarer. Antal sider: 184. Indbinding: Indbundet

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 25Billede af bogen Selvforsynende på 1. sal - gør det selv - brug hvad du har

    Senest opdateret 16. november

    Selvforsynende på 1. sal - gør det selv - brug hvad du har

    Af Dorthe Chakravarty

    1. udgave fra 2010 på forlaget Gyldendals Bogklubber

    Oplag: active

    ISBN: 9788703044187

    Kategorier: Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi, Personlig udvikling

    pris: 155 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 887 gram

    Om at være selvforsynende i en almindelig hverdag i byen, hvor arealerne er små. Der dyrkes grøntsager og krydderurter og gives opskrifter på at bage brød, sylte og lave saft. Der syes nyt ud af gammelt, der fremstilles egne skønhedsprodukter og der strikkes. Antal sider: 215 - Indbinding: Illustreret kartonbind

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 26Billede af bogen SALIG BLANDING - RAW FOOD, SUPERFOODS OG GRØNNE RETTER PÅ MIN MÅDE

    Senest opdateret 12. november

    SALIG BLANDING - RAW FOOD, SUPERFOODS OG GRØNNE RETTER PÅ MIN MÅDE

    Af Renée Voltaire

    fra 2010

    Oplag: active

    ISBN: 978-91-633-7549-1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Ubrugt kogebog. Nypris: 235 kr.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 27Billede af bogen Den store grønne kogebog - over 400 retter **og tilbehør til kød , fisk og fjerkræ

    Senest opdateret 11. november

    Den store grønne kogebog - over 400 retter **og tilbehør til kød , fisk og fjerkræ

    Af Henrik Jacobsen - forord : Søren Ryge Petersen

    1. udgave fra 1998 på forlaget Colibri

    Oplag: active

    ISBN: 87-90746-00-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 69 kr – stand: ★★★★★★

    Hardback. 189 sider Som ny.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 28Billede af bogen Mission sund mad - let, lækkert og lynhurtigt

    Senest opdateret 10. november

    Mission sund mad - let, lækkert og lynhurtigt

    Af Michelle Kristensen

    1. udgave fra 2019 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 9788740060157

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 119 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 838 gram

    Mission sund mad - let, lækkert og lynhurtigt - 100 af Michelles bedste opskrifter. Det behøver ikke at være svært at leve sundt og godt. Få inspiration til nem og sund mad til alle dagens måltider i Michelle Kristensens bog med 100 af hendes mest populære opskrifter på alt fra skyrboller og minipizzaer til mættende salater og lækre snacks.Mere end 70.000 danskere har været på en af Michelle Kristensens populære MK camps, hvor de har fået inspiration, motivation og redskaber til en permanent livsstilsomlægning med enkle kostprincipper, hvor der stadig er plads til fest og søde sager indimellem.MK principperne handler om alt andet end kalorietælling og at sulte sig selv og giver ud over en sundere og slankere krop også masser af energi og bedre humør. En af de bedste måder at holde fast i den nye livsstil er aldrig at gå ned på inspiration til ny, velsmagende mad, men det kan være en udfordring at finde inspiration til nye retter, der kan laves på nul komma fem i en travl hverdag. Derfor har Michelle nu samlet 100 af sine mest populære opskrifter til alle dagens måltider med masser af inspiration og tips til at holde den sunde og slanke livsstil – både derhjemme og på arbejdet.Sund mad skal smage godt og være simpel at lave, og ingredienserne skal kunne købes i supermarkedet. Ogingen har tid til at stå timevis i køkkenet hver dag. Michelle Kristensens mission er at få danskernes øjne opfor, hvor let en sund livsstil kan være, når man lærer at lave måltiderne på en ny måde. Med opskrifterne i denne bog kan alle få nem og lækker mad hele dagen uden sult – og uden at føle, at man savner noget. Antal sider: 199 - Indbinding: Hardback.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 29Billede af bogen Raw food - intelligent, forførende og sund mad til alle

    Senest opdateret 10. november

    Raw food - intelligent, forførende og sund mad til alle

    Af Jens Casupei

    1. udgave fra 2009 på forlaget Raw

    Oplag: active

    ISBN: 9788741301723

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1145 gram

    Kogebog om raw food, som er mad der ikke har været opvarmet over 42 grader. Med indledende afsnit om hvorfor man skal spise rå fødevarer, samt opskrifter på mad til alle dagens måltider. Antal sider: 315 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 30Billede af bogen Herrerevolution - sådan får du styrke, potens og power

    Senest opdateret 10. november

    Herrerevolution - sådan får du styrke, potens og power

    Af Oscar Umahro Cadogan

    1. udgave fra 2011 på forlaget Pretty Ink

    Oplag: active

    ISBN: 9788763811880

    Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Selvudvikling

    pris: 155 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1152 gram

    Gode råd om kost, træning og livsstil fra bl.a. Chris MacDonald, Henning Daverne, Jacob Søndergaard og Mads Bo Pedersen. Antal sider: 295 - Indbinding: Hardback.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort