
Senest opdateret 2. november
fra 1999 på forlaget Könemann
Oplag: active
ISBN: 3-8290-1018-4
Kategorier: Børnebøger, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 205 gram
Børnefestkager – 64 sider – Paperback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse - B1721 –02 – 10764
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 2. november
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1200 gram
Den omfattende, illustrerede indføring i den finere madlavnings grundteknikker. Indbundet, 299 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 2. november
2. udgave fra 2021 på forlaget Muusmann
Oplag: active
ISBN: 9788794086516
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Øvrige
pris: 165 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 821 gram
Krydderurter er eventyret i madlavningen – en sand forvandling opstår, når de anvendes. Det er her madens magi skabes, når duft, smag og sanselighed går op i en højere enhed og skærper lysten til at smage endnu mere. I bogen gør Sandra Pugliese op med den gængse forestilling om, at en enkelt kvist eller to er nok til at give maden den gode smag. Hun viser i sine opskrifter, hvordan krydderurter, der anvendes med rund hånd og i de rette mængder, får smagen op på helt nye højder i både smoothies, salater, varme retter og desserter. Så væk med forsigtigheden, når der bruges krydderurter i madlavningen – her sættes der turbo på smagen i det grønne køkken. I et uundværligt afsnit af bogen finder vi en af hemmelighederne bag Sandras basiskøkken. Her skabes smagfulde og herlige eddiker, olier, honning og smør m.v., der kan bruges til at peppe enhver ret op. I et andet afsnit får vi en fyldig introduktion til 16 af de mest almindelige krydderurter og herunder også nyttige oplysninger om deres sundhedsskabende egenskaber. Bogen indeholder flere end 70 opskrifter på dejlige retter med krydderurter til alle dagens måltider og drikke. Antal sider: 233 - Indbinding: Hardback.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 2. november
1. udgave fra 2021 på forlaget Smith Street Books
Oplag: active
ISBN: 978-1-92241-7-251
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Paperback - 191 sider - engelsk - Bogen er en startguide til alle, der ønsker at foretage bæredygtige ændringer - og samtidig holde middagsbordet lækkert. Med indkøbslister for hver uge og 28 fulde dages måltider (inklusive snacktidstrang) har denne bog alt, hvad du har brug for, for at starte en plantebaseret kost lettest muligt.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 30. oktober
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 520 gram
Konfekt er små syndige mundfulde og indbegrebet af hygge. I mange familier er det næsten lige så meget traditionen omkring at lave konfekt sammen som selve det at spise de små magiske mundfulde, der er i centrum. Denne nye konfektbog byder på klassisk konfekt som fyldte chokolader med saltkaramel, cognackugler, kransekagekonfekt og blomme i madeira. Et andet kapitel indeholder nytænkt konfekt som solbærtrøffel med hvid chokoladeglase, julefudge med hasselnødder og passionstrøfler. Skal det være lidt sundt, er der lækre alternativer som dadelkugler med sesam, chokoladebrud og knaskonfekt a la riskiks. Endelig er der også tænkt på børnene med konfekt som tivolikugler, snebolde og bountykugler. I alt mere end 40 opskrifter med marcipan, chokolade, nougat, nødder, tørrede frugter, guld og glimmer. I modsætning til klassiske kager bør konfekt aldrig tage lang tid at lave. Derfor kan det meste konfekt i bogen trilles, rulles, blendes, fyldes og dyppes inden for en overskuelig tidsramme. Og naturligvis kan al konfekten tilberedes i fællesskab med dem, man holder af – også børnene. Indbundet, 120 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 30. oktober
fra 2014 på Forlaget Revling
Oplag: active
ISBN: 978-87-993102-0-3
Kategorier: Botanik, Kogebøger, Mad & gastronomi, Natur
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Vorherres køkkenhave - 110 sider - Hæftet - Sprog: Dansk - Redaktion: Karen Pedersen - Rigt illustreret i farver -UÅBNET STADIG INDPAKKET I FORLAGSPLASTIK. Den tidligere hjemløse Steen Viggo Jensen (f. 1953) der levede et par år i naturen, fortæller om vildtvoksende planter og ukrudt, og giver opskrifter på, hvad de kan bruges til hjemme i køkkenet. - Pris ex forsendelse - B1719 –22 - 10343.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 30. oktober
1. udgave fra 2011 på politikens forlag
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1073 gram
En omfattende bog om det skandinaviske køkken om maden og råvarerne. hardback, flot, 2011, kan sendes m DAO for 48 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 28. oktober
fra 1970 på Lademann Forlagsaktieselskab
Oplag: active
ISBN: 87-15-07004-2
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 325 gram
Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst - opskrifter - 112 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i s/h. - Pris ex forsendelse -B1708 -06– 10338.12
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 28. oktober
6. udgave fra 2019 på forlaget Muusmann
Oplag: active
ISBN: 9788793314528
Kategorier: Kogebøger, Sundhed
pris: 115 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
256 sider, illustreret i farver, heftet, rigtig flot stand. Lette brugsspor til omslagets hjørner, ellers rigtig fin stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 27. oktober
1. udgave fra 2001 på forlaget Jørgen Paludan
Oplag: active
ISBN: 9788772307367
Kategorier: Kogebøger, Sundhed
pris: 109 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 401 gram
Hardback udgave, 128 sider, Arkivkode: UH-3844-B Lider du af astma eller allergi, så er det her måske den helt rigtige bog for dig. Bogen som hjælper dig til et bedre og nemmere liv så du fremadrettet bedre kan leve med astma, og allergier i fremtiden. Du får hjælp til at slå symptomerne på astma og allergier ned. Med sektioner om selvhjælp, komplementære terapier og ernæring, er denne informative bog nøglen til et allergi-frit liv. Mere end 60 opskrifter hjælper dig til sund kost, målrettet til at lindre astma og allergier, herunder høfeber. Du får samtidig tips, råd og vejledning til at identificere fødevarer, der udløser astma og allergier, ligesom en praktisk vejledning til at kontrollere symptomerne og gi dig indsigt og hjælp til hvordan du kan anvende både traditionel og alternativ behandling. Det er ingen naturlov, at sund mad og hensyn til allergi behøver være kedeligt! Bogen her er den perfekte gave, der med sikkerhed bringer lindring og madglæde til en ven eller familiemedlem, der lider under allergi eller døjer med astma.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 26. oktober
1. udgave fra 2008
Oplag: active
ISBN: 36-2511-747-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 850 gram
Hardback. A4 format. Afvekslende og lækre opskrifter, udførlige kostplaner til 13 uger. Illustreret. 160 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 25. oktober
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Medicin, Sundhed
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 680 gram
Indbundet, 176 sider. Som ny. Blodsukkerblues handler om blodsukkerets centrale betydning for sundhed og velvære. Bogen bygger på viden om GI, glykemisk indeks, der fortæller, hvor højt blodsukkeret stiger og falder efter et måltid. Bogen formidler en bred viden om GI og indeholder desuden tabeller og opskrifter, som gør det let for den enkelte at kontrollere sit blodsukker. GI-metoden er et værdifuldt redskab for det moderne menneske, idet kosten i dag generelt er rig på hurtige kulhydrater, der hæver blodsukkeret unaturligt. For højt blodsukker påvirker den almene sundhedstilstand og kan i værste tilfælde forårsage diabetes, overvægt, hjerte-karsygdomme og kræft. Ved hjælp af GI-metoden kan du opnå øget alment velbefindende, kontrollere diabetes, gå ned i vægt og optimere dine træningsresultater.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 25. oktober
fra 1992 på Landbruksforlaget
Oplag: active
ISBN: 82-529-1477-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Norge
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 920 gram
Norsk mat - Tradisjoner og gamle matretter – 249 sider - Hardback - Sprog: Norsk - Tegninger: Kirsten Gram. – Pris ex forsendelse -B1741- 14 -10433
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 25. oktober
fra 2008 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788756792479
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1243 gram
Suveræne sæsoner ; Suveræne salater ; Dip og salsa ; Sublime sandwich & andre gode sager med brød ; Superbe supper ; Geniale gryderetter & andre varme retter ; Tjekket tilbehør & brød ; Dejlige desserter ; Kanongode kager ; Kreative kaffedrikke ; Suverænt sat sammen ; Brillante buffeter ; Sådan opbevarer du frugt og grønt ; Råvareregister Antal sider: 508 - Indbinding: Softcover.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 23. oktober
fra 1992 på forlaget Foulsham
Oplag: active
ISBN: 0-572-01728-6
Kategorier: Engelsk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 300 gram
Let’s eat INDIAN at home -158 sider – Paperback – Sprog: Engelsk – Rigt illustreret i s/h. - Pris ex forsendelse - B1738 – 12 - 10570
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 23. oktober
fra 1994 på forlaget Chancellor Press
Oplag: active
ISBN: 1-85152-320-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Indian Cooking -93 sider – Hardback – Sprog: Dansk – Every recipe illustrated in color - Navn på titelblad. Pris ex forsendelse - B1738 – 09 - 10306
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 23. oktober
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 735 gram
Kyster og Berthelsen er et rigtig godt makkerpar. Politikens læsere kender Kyster for hans opskrifter i avisen, og Berthelsen vil mange ølenthusiaster have mødt enten til foredrag om øl eller på en af hans mange ølrejser. Når Hr. Bertherlsen holder foredrag, bliver han tit spurgt om maden til øllet, og nu har han allieret sig med Kyster. Kyster har i mange år lavet mad inspireret af det asiatiske køkken, men her er det god, solid husmandskost, tæt på salat forbudt. Og så er der lagt op til, at man(d) går i køkkenet, lukker døren, åbner en øl og ellers hygger sig med at lave god mad. Det er lige til et tv-program. Her er både opskrifter med øl og forslag til øl, du kan drikke til maden. Det bliver bogen med de gode opskrifter på ølpølser og en herrefrokost med hjemmelavet rullepølse og rugbrød, bagt med maltøl, serveret med fedt og sky, hvortil Hr. Berthelsen anbefaler mørkt øl, en undergæret Jacobsen Orginal Dark lager eller en overgæret Westmalle Dubbel. Bogen er inddelt i årstider - og for øllet er det nemt at huske - lys øl til lyse tider og mørk øl til mørke tider. Hardback, 219 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 22. oktober
1. udgave fra 2013 på forlaget Turbine
Oplag: active
ISBN: 8771414516
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 552 gram
“Lakridskogebogen, der kan lære alle og enhver at bruge det sorte pulver i køkkenet. Det er jo ikke svært – man skal bare lige tage mod til sig, og så kan det bruges i alt fra forretter til desserter.” Bogen indeholder 30 opskrifter fordelt på kapitlerne ‘Hverdag’, ‘Forretter’, ‘Hovedretter’, ‘Desserter’ og ‘Crazy Holm’ og med retter lige fra klassiske frikadeller – piftet op med lakrids – til “Voldsomt højreb” eller Creme Brulée med lakrids og lakridsmacarons med fudge er der opskrifter til alle - uanset temperament, mod og eventyrlyst i køkkenet. Hardback - 101 sider. ( 26,5 x 21 cm ) Fin stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 22. oktober
1. udgave fra 2015 på forlaget Strandberg Publishing
Oplag: active
ISBN: 9788792894021
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 165 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1405 gram
Med Let og sundt fra River Cottage vil Hugh Fearnley-Whittingstall gøre din hverdagsmad endnu sundere! Madaktivisten og tv-kokken fra River Cottage har i sin nye kogebog nemlig fjernet hvede og mælkeprodukter fra alle opskrifterne - og resultatet er sunde, indbydende retter som er lette at fordøje for kroppen. En lang række af bogens opskrifter kan derfor også bruges af folk, som ikke tåler gluten og som ønsker at skære ned på mælkeprodukter i hverdagen. Hugh har på egen krop konstateret, hvor meget bedre han får det, når han skærer ned på den raffinerede hvede og udelader de fleste mejeriprodukter. Men i stedet for at opleve det som en begrænsning er han gået på opdagelse i andre fødevarer som rug, boghvede og ris og har erstattet smørret med oliven-, raps- og kokosolie – og nu er hans høje kolesteroltal normalt igen. Bogens hverdagsretter kan nydes af hele familien og halvdelen kan laves på kun 20 minutter! Let og sundt indeholder i alt 175 sunde opskrifter på morgenmad, bagværk, supper og salater, fisk, kød og vegetariske retter (heraf en del veganske), frugt og desserter. Masser af forslag til variationer med andre råvarer, der giver retten en lidt anden smag eller gør den egnet for veganere. Sidst i bogen er der en liste over alternativer til hvede og mejeriprodukter, som er gode at have på lager. Antal sider: 415 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 21. oktober
fra 1986 på forlaget Høst & Søn
Oplag: active
ISBN: 87-14-28639-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 500 gram
Allergi og mad - og hvad gør man så? - For alle med uforklarlige helbredsproblemer – 176 sider – Paperback- Sprog: Dansk. Om kostens betydning og sammenhæng med vores velvære og helbredsproblemer; om fødemiddelallergi og fødemiddelintolerance. Navn på for-titelblad. - Pris ex forsendelse - B1741 – 01- 10700
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 21. oktober
1. udgave fra 2000 på forlaget DR Multimedie
Oplag: active
ISBN: 9788770479448
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 921 gram
Ca 200 opskrifter fra nogle af TV køkkenets mange forskellige kokke gennem de sidste 25 år: blandt andre Grethe Grumme, Lotte Haveman, Jan og Roy Hurtigkarl, Erwin Lauterbach, Hans Bech Thomsen, Jan Pedersen, Stig Henriksen, Jean-Louis Leiffroy, Michel Michaud, Conrad Bjerre-Christensen, Christian Bind og Camilla Plum. Antal sider: 192 - Indbinding: Kartonbind. Stort format.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 21. oktober
1,. udgave fra 2008 på forlaget TV2
Oplag: active
ISBN: 9788792121486
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 670 gram
Kostplaner med opskrifter og motionsprogrammer til forebyggelse af de ti største livsstilssygdomme, f.eks. allergi, astma, diabetes, forhøjet blodtryk og stress. Antal sider: 277 - Indbinding: Halvshirting
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 20. oktober
fra 2003 på forlaget Cicero
Oplag: active
ISBN: 8777144562
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Europa, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 720 gram
En rejse i øl og kultur - og ølkultur af Carsten Berthelsen Bogen er på alle måder overdådig... At læse (Carsten Berthelsens) ukrukkede prosa er mindst lige så fornøjeligt som at læske ganen med det øl, der er hans brændstof på rejsen... Man gribes af både tørst og udlængsel, mens man vender siderne., skrev Henrik Palle i Politiken. Ølrejsen tager læseren på en pilgrimsfærd til nogle af de berømte bryggerier, der har udskænkning i tilknytning til bryghallerne. Men også til de berømte og elskede værthuse, som udskænker specialøl brygget lokalt. Ølrejsen er en bog, der understreger og prædiker den egentlige mening med ølnydelse, nemlig glæden ved at opleve direkte udskænkning. Tjekkerne - der er verdens mest øldrikkende folk - udtrykker klart, at flaskeøl "er et nødvendigt onde", som man kun bør nyde, når man transporterer sig fra sted til sted. Rigtigt øl er ´fra fad´. Ølrejsen går på tværs af Europa gennem de tre mest ølforbrugende lande i verden: Belgien, Tyskland og Tjekkiet. Undervejs besøger vi mange og gode vandingssteder, f.eks. værtshuset "Morte Subité" i Bruxelles, hvor man brygger øl tilsat ´vildgær´, herfra til "Het Pelgrom" i Antwerpen, hvor man supplerer den friske "De Koninck"-øl med et snapseglas fyldt med gær direkte fra gærkælderen. Og videre til bl.a. den bayerske by Bamberg, hvor man nyder ´røgøl´, dvs. øl tilsat røget malt, der udskænkes på bryggeriværtshuset "Schlenkerla", og turen ender - naturligt - på verdens mest berømte pilsnerbryggeri "Pilsner Urquell" i Tjekkiet, hvor man i den vældige brygkælder har skabt et af verdens største udskænkningssteder. Hardback - 239 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 20. oktober
fra 1988 på forlaget Gyldendals Bogklubber / Samlerens Bogklub
Oplag: active
ISBN: 87-00-32876-6&87-00-32882-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Opdagelsesrejser - ekspeditioner
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 835 gram
Med vinger til solens køkken – 227 sider – Papbind med flapper – Kvadratformat - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. En rejse-og madbog fra det gamle Ægypten til Tibets tinder og Aztekernes rige. - Pris ex forsendelse - B1746 –13 – 11064.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 20. oktober
1. udgave fra 2015 på forlaget Wengel
Oplag: active
ISBN: 9788799775842
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 119 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 517 gram
Plan B - de hurtige retter. - Opskriftsbog 2 af Mad med hjerte og fornuft. Plan A er alle vores daglige måltider, som vi tilbereder fra bunden. Rigtig mad i fornuftige mængder. Vores Plan A er så enkel, at man faktisk kun behøver at huske tre elementer for at måltiderne bliver optimale: grønt, protein og fedt. Ved altid at have en Plan B sikrer man, at sundheden og motivationen ikke ryger af sporet på grund af travlhed eller stress. Plan B er sikkerhedsnettet. Den indeholder de hurtige og lette løsninger med 5-15 minutters forberedelsestid. Resultatet er stadig rigtig mad, men man bager eksempelvis ikke brødet selv, ligesom man i rimelig høj grad anvender frostvarer, konserves og for eksempel færdigkøbte fiskefrikadeller. Det er stadig sunde og velsmagende måltider – frosne grøntsager indeholder ofte lige så mange vitaminer, som de friske. Hvis du kan få måltiderne til at fungere, når du egentlig ikke har tid, eller når du har dårlig tid – kan du også få dem til at fungere, når du har god tid. De enkelte måltider kan kombineres på kryds og tværs til en dags- eller ugeplan. Der er ikke noget krav om, at man spiser kold mad til frokost og varm mad til aften – eller omvendt. I denne bog er kalorieindholdet angivet for hver ret. En fyldt spisekasse indeholder typisk mellem 400 til 600 kcal. Lidt mere for høje kvinder og mænd, men så er der også plads til lidt ekstra kalorier. Du kan kaste dig ud i opskrifterne uden mere kendskab til Sense. Men du kan også, hvis du har lyst, læse mere i bogen om de vigtigste principper i Sense-kost. Antal sider: 117 - Indbinding: Hæftet.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 20. oktober
1. udgave fra 2017 på forlaget Wengel
Oplag: active
ISBN: 9788799775880
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 640 gram
Sense er en livsstil med almindelig mad i fornuftige mængder til dig, der gerne vil have sund og varieret mad. Sense henvender sig til alle mennesker, uanset størrelse og vægt, og er også velegnet til at sikre vedvarende vægttab. Også for dig med diabetes kan Sense-kost være vejen til et bedre liv - endda i mange tilfælde til et liv med mindre eller slet ingen medicin, med stabilt blodsukker og god vægtkontrol. Den nyeste forskning inden for diabetes viser, at en kost sammensat efter principperne i Sense med en kontrolleret mængde af brød, pasta, ris, kartofler, grøntsager og frugt i god balance med protein og fedtstoffer sikrer et stabilt blodsukker gennem hele dagen. Forskningen passer med de erfaringer, vi selv har gjort os gennem de seneste år, hvor vi har hjulpet hundredvis af mennesker til et lettere, sundere og gladere liv. Bogen indeholder et afsnit om vores erfaringer med Sense og diabetes. Her gennemgår vi også den nyeste forskning. Ligeledes kan du finde en grundig gennemgang af principperne bag Sense, inden vi når til opskrifterne. Opskrifterne er en del af en komplet madplan for to uger. Madplanen kan være en god hjælp til at komme i gang med at ’sense’ din egen mad. Når de to uger er gået, er der en god chance for, at du har principperne så meget inde under huden, at du kan fortsætte din rejse på egen hånd. Antal sider: 159 - Indbinding: Hæftet.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 20. oktober
1. udgave fra 2015 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711440315
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 577 gram
Om bagning af brød og boller, samt sødt bagværk. Med indledning om ælte-, hæve- og bagemetoder. Antal sider: 223 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 20. oktober
1. udgave fra 2016 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740026498
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 724 gram
Lækker bog spækket med salater til hele året fra den utroligt populære Salattøsen, der er kendt fra både tv og sin velbesøgte salatblog. Salattøsen – alias Mette Løvbom – har gode opskrifter på og inspiration til nye salater til enhver lejlighed hele året rundt. Hvad enten man er til bagt blomkål med sennepscreme, grillet spidskål med porrepesto eller en grønkåls-coleslaw, vil man i denne bog med garanti kunne finde en god salat til både hverdag og særlige lejligheder. Bogen er inddelt efter råvarer i sæson, og opskrifterne er sammensat og afstemt ud fra at der altid skal være lidt surt eller syrligt, lidt sødme, noget blødt og noget knas, som tilsammen giver en velsmagende salat, der har det hele. Så ud over de mange salater er bogen også fyldt med alle former for marinader, pestoer, sylt og lækkert urtedrys, knas og knæk. Antal sider:224. - Indbinding: Hæftet.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 20. oktober
fra 2012 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711407639
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 130 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 625 gram
Bliv en god salatsnedker At lave en god salat handler om at blande få, ofte rå ingredienser og vende dem i en præcis tilsmagt dressing, så smag og konsistens år op i en højere enhed. Men kan man blande spinat og rodfrugter, hvilken dressing passer til hvilke typer salater, og hvornår er det f.eks. en god ide at bruge croutoner? Det og en lang række andre spørgsmål giver Claus Meyer svaret på, når han inviterer indenfor i Salatværkstedet. Claus Meyer blander årstidernes friske grøntsager til saftige salater, og absolut intet er overladt til tilfældighederne. Bogen rummer opdaterede udgaver af klassiske salater som rejecocktail og cæcarsalat, og er desuden spækket med nye måder at bruge grønt fra den nordiske urtehave på. Antal sider: 218 - Indbinding: Softcover
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 20. oktober
1. udgave fra 2013 på forlaget lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 978-87-11-38294-3
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1248 gram
kogebog med flotte billeder og lette beskrivelser hardback, flot, kan sendes m DAO for ca 52 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.