
Senest opdateret 16. november
fra 2004 på forlaget Bolig & Livsstil
Oplag: active
ISBN: 8711180188
Kategorier: Historie:Kultur, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 960 gram
Hardback m omslag - 303 sider. For nogle år siden sad to norske livsnydere på den verdensberømte restaurant Auberge de I'Ill i Alsace i Frankrig og nød et lukullisk måltid bestående af gåselever, hummer, pighvar, due, hjort og valnøddeparfait. Under den gastronomiske oplevelse kom de to til at diskutere, hvad det bedste af det bedste egentlig er? Og da middagen efter fem timer var slut, havde de besluttet sig for at skrive en bog om emnet. Resultatet er Fortællinger om verdens bedste råvarer, der indeholder hen ved fyrre fascinerende fortællinger om de bedste ingredienser i det globale spisekammer. Bogen trækker de lange, kulturhistoriske linjer op, byder på legender og videnskab, dog uden at glemme øjeblikkets nydelse. Den serverer gode historier om mad og drikke og fejrer de store smagsoplevelser af naturens rigdom og menneskets stræben efter det fuldkomne. Et gastronomisk dyk ned i en verden af store smagsoplevelser - ledsaget af tips og ideer til tilberedning i køkkenet.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 1991 på Chr. Erichsrns Forlag
Oplag: active
ISBN: 8755503365
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 170 gram
Hardback - 93 sider. Mrs. Alice Laden var i mange år G. B. Shaws kok og husholderske. Så vidt det kan bedømmes ved en gennemlæsning, er her opskrifter på en masse opfindsomme og velsmagende retter. Bogen er opdelt i 3 afsnit: 1) salater, 2) hovedretter og 3) desserter. Også ikke-vegetarianere kan her hente ny inspiration, måske især blandt salat-opskrifterne; her findes variationer med bl.a. avocados, zucchini og auberginer, hvilket kan være vanskeligt at finde opskrifter på i almindelige kogebøger. Afsnittet om desserter er meget omfattende, idet Shaw var en meget stor ynder af søde sager. Nogle af opskrifterne er vist for righoldige til at kunne anerkendes af virkeligt overbeviste vegtarianere - men lækkert lyder de - lige godt!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2004 på Forlaget Oscar
Oplag: active
ISBN: 8799019604
Kategorier: Dansk, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 450 gram
Når andre taler om vejret, taler Søren Dahl om maden, og lytterne kvitterer i stort antal med deres bedste opskrifter. Pa det seneste har der især varet talt om det danske sildebord, brødet og egnsretterne, som bogen her præsenterer et udvalg af. God Appetit! Sild Dildsild fra Faarvang .. Karabidsild fra Kalundborg Marinerede sild fra Knebel Pandesild fra Dragør .. Sild i festligt lag fra Fierritslev Spegesild fra Dalmose Spegesildetilbehor fra Brædstrup Stegte sild fra Roskilde Syv seje sild fra Koge Varme sild fra Korser Brod Brunch Bred fra Hjørring. Fedtfri Grovboller fra Rebild Grovboller fra Lyngby Frugtbrød fra Idestrup Hvedebred fra Herlufmagle Krydderbrød fra Rebild Rouladebred fra Rebild Rugbrød fra Ribe Valnøddebrød fra Esbjerg. Fisk Fiskedeller med pandehår fra Hirtshals Fiskefad fra Ballerup Fiskefad fra Hirtshals. Karrytorsk i fad fra Mejlby. Lakseforret fra Hirtshals Lakseterrin fra Groest 'Torskchoveder fra Agersø. Hovedretter Dyrekølle fra Såby. Grønlangkål fra Sønderjylland Haregryde fra Øland. Hvidkål fra Sønderjylland Juleskinke fra Sverige Knugekål fra Trekantsomrädet Kreolergryde fra New Orleans Kyllingeroulade fra Umbrien Nakkekoteletter fra Aalborg Spareribs fra Tijuana Sursteg fra Hads Herred. Lækkerier Arme Riddere fra Idestrup Gin-syltede jordbær fra Ulfborg Ingefæræbler fra Hvidovre Orangemarmelade fra Hjørring Sakkuk fra Fanø. Snysk fra Als .. Øllebrød fra Skive Øllebrød fra Århus. Med flere bl.a Frokostretter og Salater. Hardback 125 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
fra 2013 på forlaget L & R
Oplag: active
ISBN: 9788711382714
Kategorier: Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Mad & gastronomi, Natur
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 309 gram
Kryddersnaps er en almanak over kryddersnapseåret, som gør det nemt og overskueligt at følge med i, hvornår de forskellige snapseurter er i sæson. Bogen indeholder opskrifter med klassiske snapseurter som f.eks. porse, pil, slåen og enebær samt nye spændende opskrifter med bl.a. skovmærke, tranebær, rabarberrod og hyben. I de fleste af opskrifterne anvendes udtræk af kun én urt, i et par enkelte bruges flere. Alle planterne kan nemt findes i naturen. Få gode råd om valg af alkohol, fremstillingen af essens, sødnig og fortyndning. Læs snapseurternes kendetegn, indsamlingssteder, plukkesæsoner og naturmedicinske egenskaber. Softback - 141 sider. FLOT eksemplar
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
5. udgave fra 2013 på Politiken Forlag
Oplag: active
ISBN: 8740040011982
Kategorier: Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 630 gram
Anne Hjernøe viser i "Annes søde syltebog", hvordan du kan få endnu mere ud af sæsonernes skønne danske bær og frugter ved at sylte dem til marmelade og syltetøj, gelér eller safter og sirupper, der kan nydes hele året rundt. Hun giver foruden sine opskrifter også indsigt i hvordan man konserverer bedst muligt. Klassiske grundopskrifter.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
fra 2012 på forlaget Turbine
Oplag: active
ISBN: 9788770905404
Kategorier: Faglitteratur, Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 370 gram
I Dampede retter kan man finde lækre og lokkende retter, der er fulde af velsmag - milevidt fra fordommene om dampet mad som trist helsekost uden smag. Men at dampede retter er sunde, kan man ikke komme uden om, da dampning er en tilberedningsform, der ikke kræver tilsætning af fedt, og som bevarer smag, duft, næringsstoffer og vitaminer. Softback - 143 sider. Fin stand ( 28,5 x 17,5 cm)
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2014 på forlaget Vandkunsten
Oplag: active
ISBN: 9788776952815
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 140 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 320 gram
At fremstille sine egne pølser er ikke så svært, som man skulle tro. Med ganske enkle midler kan enhver kaste sig over pølsemageriets ædle, men glemte kunst. Hjælpen til at komme i gang kan man hente i denne første kogebog på dansk, der giver anvisninger på, hvordan man kan tilberede sine egne velsmagende pølser. Bogen er spækket med de bedste grundopskrifter, som man selv kan variere efter personlig smag. Bogen er forsynet med en historisk beskrivelse af dansk pølsemageri – der altid har hentet inspiration fra det store udland – og derudover beskriver den alt om hygiejne, teknik, råvarer og konservering. Forfatteren har i 25 år har oparbejdet en elementær viden og erfaring om emnet og har desuden "stået i lære" hos sin svigerfar, der var slagter og pølsemager. Softback - 197 sider i meget FLOT stand. ( 19,6 x 12,8 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2006 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 9788711267135
Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Kompetenceudvikling, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 350 gram
Få inspiration og ideer til den ene flotte kage efter den anden. Her er kager til (sølv)brylluppet, konfirmationen, barnedåben og andre af livets store fester. Men man kan også bruge bogen som inspiration til en helt almindelig hverdagskage. I bogen er der desuden anvisninger på, hvordan man laver forskellige blomster og chokolade- og sukkerpynt, som man kan dekorere kagerne med. Finere kagepynt indeholder mange tips og ideer. Og samtlige arbejdsprocesser bliver beskrevet og illustreret med fotos. Indbundet udgave - 48 sider. ( 22 x 24,5 cm ) Flot bog; Flot stand
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2014 på forlaget Legind
Oplag: active
ISBN: 9788771550092
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 540 gram
Forlag: Legind - Udgivet år: 2014 - Antal bind: 1 - Udgave: 1.udg - Antal sider: 127 - Indbinding: Hardback. - Tilstand: Fejlfrit eksemplar. - Marcus Polman har besøgt alverdens bøfhuse og brasserier og har talt med slagtere, økologiske landmænd, køkkenchefer og andre fagfolk for at lure dem kunsten af. Nyd godt af deres hemmeligheder og tilbered din egen fristende, saftige og helt perfekte bøf. Der er også en række opskrifter på verdensberømte bøffer fra T-bone til Tartar og Tournedos Rossini samt klasssike saucer og andet tilbehør.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2003 på Soejderforlaget
Oplag: active
ISBN: 8770414424
Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Kogebøger, Mad & gastronomi, Natur
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 300 gram
Opskrifterne er samlet i kapitler efter tilberedningsmåde: Pande, grillrist, spyd, wok, bagehat, popcorntombola, pind og direkte i gløder. Der er opskrifter både på kød, fisk, grøntsager, frugt, brød og slik, desuden på forskellige marinader. Opskrifterne med gode råd virker meget gennemarbejdede og er lette at gå til. Der er noget til både nybegyndere - børn fra bh. klasse - og mere erfarne kokke. På rist ; På spyd ; I wok ; I pande ; I bagehat ; I popcornstombola ; På pind ; I gløder ; Marinader Spejderforlaget - 44 sider. Hardback ( 23 x 22,5 cm ) FLOT eksemplar.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2011 på forlaget GLOBE
Oplag: active
ISBN: 9788779006225
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 370 gram
Crafts starter med den traditionelle æbleskive og bevæger sig hen imod noget mere eksperimenterende. Her er chokoladeæbleskiver med flydende chokolade i midten, æbleskiver med citron og birkes, nogle med banan og rom, osv. Fra det salte køkken kan nævnes dem med røget laks og dild, med figen og røget skinke, osv. Her er rigeligt med forslag til at eksperimentere, så der er ingen grund til at gemme æbleskivepanden væk når julen er overstået. Softback - 111 sider ( 18,6 x 21,2 cm ) Flot eksemplar.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
2. udgave fra 2010 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788702101393
Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1400 gram
Forlagets beskrivelse af Frøken Jensens Kogebog Frøken Jensens Kogebog er kendt og elsket af danskerne for sin klassiske danske grundkogebog, der garanterer vellykket og varieret madlavning året rundt til både hverdag og fest. Opskrifterne er stensikre, velgennemprøvede og lette at følge. Der er styr på råvarer, sæsoner, traditioner, ernæring og husholdningsbudget. Og der er over 1.000 opskrifter at vælge imellem. I 1901 blev de mange opskrifter, Frøken Jensen havde samlet gennem årene, udgivet under titlen vi alle kender i dag. Bogen er i dag en ægte klassiker og er den mest solgte kogebog i Danmark gennem tiderne. Nu kommer den ikoniske kogebog i nyt smukt seriedesign i samarbejde med Royal Copenhagen, der markerer 120-året for udgivelsen. Hardback - som NY - 544 sider ( 25 x 18 x 5,2 cm ).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2009 på forlaget Highonlife
Oplag: active
ISBN: 8799266722
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 555 gram
Mads Bo er Danmarks førende juicemester og smoothiemester. Han er forfatter til bestsellerne ‘High on Juice’, ‘Super Simpel Sundhed’. Han er blandt andet kendt fra DR1 og TV2 og har afholdt et utal af inspirerende foredrag. Det indeholder High on Smoothies Viden om smoothies, how-to, tips og tricks til velsmagende smoothies og en forståelse for hvorfor grøntsagerne er så vigtige, når du laver smoothies. 30 smoothieopskrifter baseret på grøntsager. Der er altså skruet ned for frugt og tilsat sukker. Noget som alt for ofte skjuler sig i diverse smoothieopskrifter. Bogen er altså til dig, som ønsker mere end sukkerholdige dessert-smoothies. De sundhedsfremmende opskrifter er grundigt gennemtestede og indeholder ingredienser, du kan skaffe ´lige om hjørnet´. Hardback / 127 sider ( 24 x 17,5 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
2. udgave fra 2016 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711504475
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi, Natur, Svampe
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 770 gram
SVAMPEKOGEBOGEN , Philippe Emanuelli, emne: mad og vin, Morkel, vårmousseron, bruskhat, trøffel, kantarel, karljohansvamp, trompetsvamp, mælkehat, østershat, poppelhat - der er masser af spændende svampe, men hvordan bruger man dem egentlig? Hvad er en svamp? ; Lidt om svampe og deres tilberedning ; Opskriftsoversigt ; Billedleksikon over svampearter ; Opskrifter med vilde svampe ; Spores outdoor ; Dyrkede svampe ; Tørrede svampe ; Ikke alt der glimrer er guld ; Konservering. Softback - 287 sider. 2. Udg. 1. Oplag - 2016. Meget fin stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 1996 på forlaget Klematis
Oplag: active
ISBN: 8760805315
Kategorier: Børn & forældre, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hobby, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
. Først forklares om redskaber og processer, og derefter følger et stort og varieret antal opskrifter i stigende sværhedsgrad. Dvs. her sluttes med fyldte bolsjer, bolsjer med indviklede mønstre i midten og alternative fantasifulde udformninger af bolsjemassen. Samtidig samles flere opskrifter under hovedoverskrifter som hhv. påske-, sommer-, efterårs- og julebolsjer, gammeldags og syrlige bolsjer osv. Der sluttes med sukkerfri bolsjer samt en gennemgang af oprindelse og indhold i de anvendte farve- og smagsstoffer. Fine, små fotos støtter forklaringerne og store helsides superæstetiske opstillinger af de færdige produkter stimulerer mundvandet. Hardback i fejlfri stand - 72 sider - smukke farveillustrationer. ( 22,5 x 24,5 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
2. udgave fra 2009 på forlaget EC Edition
Oplag: active
ISBN: 9788791392146
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 350 gram
"Lammefilosofi – retter med lammekød" er kåret som den bedste danske kogebog i den internationale konkurrence Gourmand World Cookbook Awards – også kaldet kogebogens “Oscar”. Kogebogen indeholder 87 opskrifter med lammekølle, bov, gryderetter, grill, supper, fars, indmad og meget andet. Nogle opskrifter er simremad, mens andre kan laves på kort tid. Med kogebogen følger en stribe forslag til lækkert tilbehør, der passer særligt godt til smagen af lammekød. Softback - 120 sider. FLOT stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2014 på forlaget Længe Leve Livet
Oplag: active
ISBN: 9788799508938
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Den glutenfri kogebog tilbyder inspiration, viden og teknik til et liv uden gluten. Lækre og velsmagende opskrifter, revolutionerende bageteknik og viden om hvad gluten er, og hvad det kan gøre ved os. Du får oplyst gode erstatninger for gluten i dagligdagen og hvordan du bruger de nye melsorter i madlavningen. Opskrifterne er uden gluten, komælk, æg og gær, og sukker er kun anvendt i yderst begrænset omfang. Den glutenfri kogebog er bogen der viser dig vejen til en glutenfri levevis, let lækkert og ukompliceret. Hardback - 102 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2015 på Nyt Nordisk Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788717045576
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 384 gram
Med sous vide-teknikken har du mulighed for at lave helt utrolig mad i særklasse - det hjælper "Sous vide kogebogen" dig med. Med vakuum og vandovn er det let og innovativt at lave en middag, der slår benene væk under gæsterne. Sous vide-teknikken er hemmeligheden bag restauranternes møre kød. Det er blevet nemmere for almindeligt dødelige at lave mad på dette niveau derhjemme, fordi der er kommet nyt og billigt grej til det på markedet, så nu er der ingen undskyldning for ikke at lave mad på Michelin-niveau. Hardback - 96 sider ( 189 x 224 mm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
fra 2015 på forlaget Frøsamlerne
Oplag: active
ISBN: 9788792388018
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Havehistorier, kulturhistorie, praktiske råd og tips om dyrkning af ærter og bønner. Og masser af opskrifter til alle, der har lyst til at prøve kræfter med flere af de spændende gamle bælgfrugter, der kan dyrkes i Danmark. Frøsamlernes projekt med genopdagelse af gamle danske bælgfrugter sluttede i juni 2015, med udgivelsen af en bog på 130 sider, "Ærter og bønner: Genopdagelse af 28 gamle danske sorter". Her finder du beskrivelser og kulturhistoriske oplysninger på alle 28 sorter, erfaringsopsamling, dyrkningsvejledning, opskrifter både jordnære og finurlige, og information om bælgfrugternes næringsindhold og brug i vores kost. Og masser af billeder. SoftBack Som Ny
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2011 på forlaget BORGEN
Oplag: active
ISBN: 9788721036263
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 450 gram
Her får du opskrifter på lækre desserter, skønne lagkager, konditorkager, is, tærter, frugtgrød, konfekt, kiks, småkager samt smoothies og andre drikke. Nyd frugter, bær, økologisk vaniljepulver og kakao i den reneste form, og få enestående smagsoplevelser fra superfødevarer. Sikke en skøn fornemmelse at kunne byde familie og venner på noget, der smager godt og er sundt og samtidig godt for miljøet. Raw food-søde sager laves på naturlige, miljørigtige råvarer, der ikke varmes op til mere end 42°. Alle opskrifter i RAW DELIGHT er naturligvis fri for hvidt sukker, gluten, æg og laktose. Softback med flapper ( 21,2 x 22,7 cm ). 125 sider. Smuk bog - Flot stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2011
Oplag: active
ISBN: 9788792596543
Kategorier: Faglitteratur, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1100 gram
Ross Dobson: Rustikke Klassikere; Fra bøf bearnaise til æbletærte. Bogen indeholder et stort udvalg af velsmagende klassikere og et væld af forretter og tilbehør. Velsmagende og rustikke retter som rejecocktail, håndskårne fritter og saftige ribben er alle at finde i denne bog - og naturligvis bøffer af alle slags, stegt til perfektion. Bogen indeholder også et stort udvalg af gode forretter og tilbehør, der med garanti vil tilfredsstille enhver sult samt lidt sødt til at afrunde et hyggeligt måltid. Rustikke klassikere er til alle, der elsker at lave god, gedigen mad med masser af saft og kraft. Hardback - med rillet kartonbind. En bog - flot boghåndværk - og inspirerende indhold - klassiske opskrifter. 211 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2014 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788740012461
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 735 gram
Med mad rigt på gode fedtstoffer og få kulhydrater, kan du spise dig mæt og samtidigt tabe dig. Ved at følge denne kostmodel får du din krop til at fungere optimalt og derved opnå de resultater som du drømmer om. Bogen hjælper dig i gang med LCHF og giver dig råd til hvordan du fastholder de nye vaner. For at opnå de bedste resultater bliver du også forsynet med forslag til hvordan du kombinerer LCHF med din træning. Softback - 248 sider - særdeles flot stand ( 17,8 x 25 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2005 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788756773498
Kategorier: Børnebøger, Børn & forældre, Faglitteratur, Folklore, Kogebøger, Mad & gastronomi, Mystik/eventyr
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 550 gram
HEKSEKOGEBOGEN er til dig, der gerne vil lave din heit egen heksemad med alt,hvad der hører sig til af mystik og tryllerier. Hvad siger du til at lave kiks, som'er formet som slanger og'edderkopper, eller ( lave et farsbred, som er formet som en drage for slet ikke at tale om en dessert, der hedder "Den blodige tallerken"? Det er nu bare jordbær, hindbær, kirsebær og en rod gelérand, men tænk, hvilken opsigt den vil vække. Og/til alt dette kunne du jo også passende servere en drageblodsdrik til dem, der gerne lige vil slukke tørsten efter sådan et heksemåltid. .. Hardback - 125 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2015 på forlaget Samvirke
Oplag: active
ISBN: 9788792894847
Kategorier: Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 570 gram
Bogens retter er alle grillet på enten gas, kul eller bål og er inddelt i snacks, hovedretter, desserter, dressing og marinader. Hovedretterne er yderligere inddelt i opskrifter med fisk, fjerkræ, vildt, lam, okse, kalv, gris og vegetariske retter. Bogen har bokse med gode råd og tips til at få grillmaden til at blive sundere og mere velsmagende. Sund mad på grillen ; Gas, kul eller bål? ; Så går vi i gang ; Måltiderne (Snack og småretter ; Fisk ; Vegetar ; Fjerkræ ; Vildt ; Lam ; Okse ; Kalv ; Gris) ; Desserter ; Dip, dyp og dressinger ; Marinader. FLOT flot eksemplar i hardback - 144 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2020 på forlaget Madgudinden
Oplag: active
ISBN: 9788799648078
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Selvhjælp, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 565 gram
En dysbiose er en overvægt af skadelige mikroorganismer, svampe og sygdomsfremkaldende bakterier, hvor svampe, bakterier eller parasitter har svært ved at indgå i det harmoniske fællesskab, der findes i kroppen. Det kan ødelægge tarmfloraen og forårsage inflammation, øget tarmgennemtrængelighed og medvirke til udviklingen at fødevareallergier, fødevareintolerancer og sensitivitet over for fødevarer.Bogen giver en god indsigt i, hvordan du kan bringe kroppen i balance, på et sprog, som er let at forstå med mange gode forklaringer og lækre opskrifter. Softback - 201 sider - Udg. 2020 - 1. Udgave - 565 gram - ISBN : 9788799648078 - SOM NY ( 17 x 24,1 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
fra 2013 på forlaget Parragon
Oplag: active
ISBN: 871472309945
Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 495 gram
Asparges regnes med rette for at være en af de fineste grønsager. Uanset om det er hvide eller grønne asparges, om de spises sammen med kød, fisk eller skaldyr, koges, ovnbages eller grilles, med eller uden sauce, er de altid en nydelse. Asparges er også gode i salater. Prøv de herlige og utraditionelle opskrifter i denne bog, f.eks. Romainesalat med karamelliserede asparges og croutoner eller Rabarberkompot med mousse af honning og asparges, og opdag nogle helt nye sider af denne fristende grønsag. Hardback - 95 sider.( 25 x 20 cm ).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
fra 1984 på forlaget ICA
Oplag: active
Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 365 gram
Varmluftfunktionen øger ovnens kapacitet! Hele middagen i ovnen - forbered forretten, hovedretten og desserten og fyld ovnen op. Hvis bare du planlægger det rigtigt, bliver retterne klar i den rakkefølge du skal servere dem. Seriemadlavning til fryseren - udnyt forretningernes tilbud, lav mad og frys ned. Ovnen klarer bade kảlrouletter og forloren hare pả een gang. Bag rationelt - kombiner forskellige bagværker som skal bages ved samme temperatur. Bag pả flere plader samtidig. Lav mad og bag samtidig - retterne tager ikke smag af hinanden. Benyt lejligheden til at bage eksempelvis en Janssons fristelse samtidig med fransbrødet. Tørre med varmluft - takket være luftens cirkulation og ovnens lave temperaturstilling kan det udemærket lade sig gore at torre grontsager, svampe og frugt i varmluftovnen. To dybfrost op med varmluft - da ovnen arbejder med luftcirkulation kan du starte optøningen i en kold ovn og lade madvarerne ligge i emballagen, (f. eks. plastemballage). Hardback - 96 sider. Illustreret.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2010 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788756793339
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 650 gram
Skaldyr er sund og velsmagende hverdagsmad. Og skaldyr er luksus. De kræver ikke nødvendigvis den store tilberedning og er delikate og velsmagende fra naturens hånd. De skal sådan set bare åbnes eller pilles og nydes. Men de kan selvfølgelig også tilberedes på mange andre skønne måder. Rejemaden er en klassiker, og en portion hvidvinsdampede muslinger eller en grillet hummer er noget særligt for de fleste … Katrine Klinken brænder for den gode mad og hverdagsmaden i særdeleshed. I denne bog byder hun på 75 lækre, klassiske og moderne opskrifter med skaldyr. Bogen giver anvisninger på indkøb og håndtering af de forskellige typer og trin for trin-anvisninger på, hvordan man piller og klargør dem. Her er kolde, lune og varme retter: snacks, småretter, tapas og forretter, hovedretter, supper, salater, retter med rå skaldyr og retter med både kød og skaldyr. Det er nemt og godt! Hardback - 159 sider ( 25,5 x 19,5 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
fra 2000 på forlaget Könemann
Oplag: active
ISBN: 3829019920
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hus & have, Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 765 gram
“Græskar Historiske og moderne opskrifter fra det italienske køkken” præsenterer en vigtig grøntsag fra den ældre italienske gastronomi. Bogen indledes af ernæringshistorikeren Alberto Capatti, som fortæller om græskarrets historie. Der er opskrifter flere hundrede år gamle. Herefter følger en tilbundsgående beskrivelse af græskar dyrkning, bestanddele, næringsindhold og helbredende egenskaber. Restauratøren Arneo Nizzoli fra Villastrada di Dosolo i provinsen Mantova omtales i bladene som "Kongen af Græskarret", fordi han helliger sig studiet græskarret. I denne bog præsenterer han græskaropskrifter, som han dels har hentet fra det traditionelle køkken, dels selv har komponeret fra grunden. Hardback - særdeles fin stand - som NY - 143 sider. ( 21,8 x 25 cm ).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2018 på FADL’s Forlag
Oplag: active
ISBN: 8777499708
Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 885 gram
Vil du have mest muligt ud af årstidens danske råvarer, så er dette kogebogen til dig. Her finder du et udvalg af opskrifter med de bedste råvarer fra de fire årstider, samt tips til udvidelser og variationer. Fokus er ubetinget på årstidens råvarer i denne kogebog, som har filosofien, at når dyr og planter formerer sig, er de så friske og fulde af kraft og vitaminer, som de nogensinde bliver. Hardback - 257 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.