Kategorien: Mad & gastronomiDenne kategori indeholder 3114 bøger.



  • 1Billede af bogen Middelhavskøkkenet - Lev længere og sundere med VIN - PASTA OG OLIVENOLIE

    Senest opdateret 20. november

    Middelhavskøkkenet - Lev længere og sundere med VIN - PASTA OG OLIVENOLIE

    Af Carol og Malcolm McConnell

    fra 1989Forlaget Sesam A/S

    Oplag: active

    ISBN: 87-7258-439-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 262 gram

    203 sider- Hardback - Sprog: Dansk Løs den, brug den og nyd måltiderne. Ex forsendelse/1745-13-525

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2Billede af bogen Den nye diæt **

    Senest opdateret 19. november

    Den nye diæt **

    Af Petra Ambrosius

    1. udgave fra 2008

    Oplag: active

    ISBN: 36-2511-747-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 850 gram

    Hardback. A4 format. Afvekslende og lækre opskrifter, udførlige kostplaner til 13 uger. Illustreret. 160 sider

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 3Billede af bogen Knæk sukkertrangen - Geniale råd, tips og opskrifter, der passer ind i din hverdag

    Senest opdateret 18. november

    Knæk sukkertrangen - Geniale råd, tips og opskrifter, der passer ind i din hverdag

    Af Charlotte Hartvig

    1. udgave fra 2010 på forlaget Gyldendals Bogklubber

    Oplag: active

    ISBN: 9788703043005

    Kategorier: Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    144 sider, illustreret i farver, hardback i super flot stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 4Billede af bogen Knæk sukkertrangen - Geniale råd, tips og opskrifter, der passer ind i din hverdag

    Senest opdateret 18. november

    Knæk sukkertrangen - Geniale råd, tips og opskrifter, der passer ind i din hverdag

    Af Charlotte Hartvig

    1. udgave fra 2010 på forlaget Politikens

    Oplag: active

    ISBN: 9788756793728

    Kategorier: Krop & sind, Mad & gastronomi, Selvhjælp, Sundhed

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 750 gram

    144 sider, illustreret i farver, hardback i flot stand

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 5Billede af bogen Mit Køkken I Umbrien Italiens grønne hjerte

    Senest opdateret 17. november

    Mit Køkken I Umbrien Italiens grønne hjerte

    Af Hanne Bloch

    1. udgave fra 2004 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 8602024519

    Kategorier: Italiensk, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1561 gram

    Amelia - midt i Umbrien i Italien - udlever Hanne Bloch og hendes familie drømmen om sydens sol, hjemmehøstede oliven og druer og et liv tæt på den italienske kultur. I denne kogebog deler hun ud af egne og italienske venners opskrifter fra det traditionelle umbriske køkken samt af klassiske italienske retter som tiramisu, ossobucco m.fl. Bogen er inddelt i Antipasti (forretter), Primi piatti (mellemretter), Secondi piatti (hovedretter), Pizze (pizza), Contorni (tilbehør) samt Dolci (desserter, bagværk og syltning). Rigt illustreret med smukke fotos af maden, råvarerne, landskaberne og bylivet taget af Thomas Hergaard. En ægte stemningskogebog, der sender tankerne til sydens sol og drømmen om det gode liv. ( 21,5 x 28,6 cm ) Hardback - 288 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 6Billede af bogen Mit Køkken I Umbrien Italiens grønne hjerte

    Senest opdateret 17. november

    Mit Køkken I Umbrien Italiens grønne hjerte

    Af Hanne Bloch

    1. udgave fra 2004 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 8602024519

    Kategorier: Italiensk, Mad & gastronomi

    pris: 105 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1561 gram

    Amelia - midt i Umbrien i Italien - udlever Hanne Bloch og hendes familie drømmen om sydens sol, hjemmehøstede oliven og druer og et liv tæt på den italienske kultur. I denne kogebog deler hun ud af egne og italienske venners opskrifter fra det traditionelle umbriske køkken samt af klassiske italienske retter som tiramisu, ossobucco m.fl. Bogen er inddelt i Antipasti (forretter), Primi piatti (mellemretter), Secondi piatti (hovedretter), Pizze (pizza), Contorni (tilbehør) samt Dolci (desserter, bagværk og syltning). Rigt illustreret med smukke fotos af maden, råvarerne, landskaberne og bylivet taget af Thomas Hergaard. En ægte stemningskogebog, der sender tankerne til sydens sol og drømmen om det gode liv. ( 21,5 x 28,6 cm ) Hardback - 288 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 7Billede af bogen Vegetariske retter

    Senest opdateret 17. november

    Vegetariske retter

    Af Graimes, Nicola & Biggs, Fiona

    1. udgave fra 2007 på forlaget Parragon

    Oplag: active

    ISBN: 978-1-4075-7044-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 119 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1035 gram

    Antal sider:223. - Indbinding: Illustreret Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 8Billede af bogen Spise med Price - de 100 bedste fra sæson 4, 5 og 6

    Senest opdateret 17. november

    Spise med Price - de 100 bedste fra sæson 4, 5 og 6

    Af Adam Price, James Price

    1. udgave fra 2013 på forlaget DR, Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711375709

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 180 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1599 gram

    Opskrifter på klassiske saucer, mormor-retter, desserter og køkken-eksperimenter: fx silde-is. Opskrifterne suppleres med anekdoter og fortællinger om barndomshjemmet, om retternes oprindelse bl.a. Thailand, Wien, Bornholm og Skagen. Antal sider: 337 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 9Billede af bogen Meyers kager

    Senest opdateret 17. november

    Meyers kager

    Af Claus Meyer

    1. udgave fra 2015 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711440308

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 150 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 601 gram

    Opskrifter fra Meyers eget kageværksted og om kagebagningens råvarer, redskaber og grundprincipper. Antal sider: 134 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 10Billede af bogen Bag glutenfrit - fra brød og baguette til brownie

    Senest opdateret 17. november

    Bag glutenfrit - fra brød og baguette til brownie

    Af Karin Moberg, Oscar Målevik

    1. udgave fra 2013 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 9788702155556

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 160 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 789 gram

    50 opskrifter på glutenfrit bagværk samt en række tips, der sikrer et succesfuldt resutat. Brød til hverdagen, knækbrød, rugbrød og pitabrød, kager, brownies og muffins samt morgenmad som mysli og crysli-knas. Antal sider: 143 - Indbinding: Illustreret Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 11Billede af bogen Mad med holdning - Bryghuset Vendia, gourmet, brasserie, bryggeri

    Senest opdateret 17. november

    Mad med holdning - Bryghuset Vendia, gourmet, brasserie, bryggeri

    Af Kristian Rise

    på forlaget Scanprint

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 119 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 728 gram

    Kristian Rise fra Bryghuset Vendia i Hjørring, står i spidsen for bryghuset, restaurant, brasserie, bryggeri, bistro og deli. Han har udgivet denne kogebog med nogle af sine mest populære retter. Der er alt fra de fineste og en smule vanskelige retter fra gourmet kortet til hverdagsmad. Kogebogen som giver dig nogle ideer til, hvordan man laver hverdagsmad i bistro-kvalitet. Antal sider: 102 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 12Billede af bogen Nyt vegetarisk køkken - raw, grillet, stegt, dampet, simret, bagt

    Senest opdateret 17. november

    Nyt vegetarisk køkken - raw, grillet, stegt, dampet, simret, bagt

    Af Nicola Graimes

    1. udgave fra 2011 på forlaget Hovedland

    Oplag: active

    ISBN: 9788770702683

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 140 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 975 gram

    Vegetarkogebog inddelt efter tilberedningsmetoden. De seks tilberedningsmetoder der præsenteres er raw, grillet, stegt, dampet, simret og bagt, hvorunder der er flere bud på både forretter, hovedretter, tilbehør og desserter. Antal sider: 240 - Indbinding: Hæftet

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 13Billede af bogen Festmad for fattigrøve  fest uden fallit. **

    Senest opdateret 16. november

    Festmad for fattigrøve fest uden fallit. **

    Af Rolf Lund

    2. udgave fra 2000 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-12919-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★★

    Hardback, 112 sider Lækre retter til festlige lejligheder : vejfesten, nytårsaften, studenterfesten samt små intime middage under fire øjne. Med Rolf Lund som guide klarer du også juleaften med svigermors øjne i nakken.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 14Billede af bogen Annes søde syltebog

    Senest opdateret 16. november

    Annes søde syltebog

    Af Anne Hjernøe

    6. udgave fra 2019 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 9788740056112

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 140 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 660 gram

    Grundopskrifter til syltning af de mest almindelige danske frugter og bær. Antal sider: 141 - Indbinding: Kartonbind

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 15Billede af bogen Meyers mad til små og store

    Senest opdateret 16. november

    Meyers mad til små og store

    Af Jonas Winge Leisner

    1. udgave fra 2014 på forlaget Meyers Madhus, Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711345108

    Kategorier: Børn & forældre, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 115 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 822 gram

    En kogebog og en aktivitetsbog for alle dem, der spiller en rolle i små børns måltider, og som ønsker at udfordre børnene madmæssigt og komme kræsenhed til livs, samtidig med at børnene får en øget bevidsthed om kvalitet og råvarer. Antal sider: 184. Indbinding: Indbundet

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 16Billede af bogen Selvforsynende på 1. sal - gør det selv - brug hvad du har

    Senest opdateret 16. november

    Selvforsynende på 1. sal - gør det selv - brug hvad du har

    Af Dorthe Chakravarty

    1. udgave fra 2010 på forlaget Gyldendals Bogklubber

    Oplag: active

    ISBN: 9788703044187

    Kategorier: Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi, Personlig udvikling

    pris: 155 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 887 gram

    Om at være selvforsynende i en almindelig hverdag i byen, hvor arealerne er små. Der dyrkes grøntsager og krydderurter og gives opskrifter på at bage brød, sylte og lave saft. Der syes nyt ud af gammelt, der fremstilles egne skønhedsprodukter og der strikkes. Antal sider: 215 - Indbinding: Illustreret kartonbind

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 17Billede af bogen Den store bærbog **

    Senest opdateret 15. november

    Den store bærbog **

    Af Inger Ingmanson, Pelle Holmberg, Ole Høst

    fra 1987 på forlaget Sesam

    Oplag: active

    ISBN: 87-7258-242-1

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 69 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Indbundet, fin stand. Udgået biblioteksbog

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 18Billede af bogen SALIG BLANDING - RAW FOOD, SUPERFOODS OG GRØNNE RETTER PÅ MIN MÅDE

    Senest opdateret 12. november

    SALIG BLANDING - RAW FOOD, SUPERFOODS OG GRØNNE RETTER PÅ MIN MÅDE

    Af Renée Voltaire

    fra 2010

    Oplag: active

    ISBN: 978-91-633-7549-1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Ubrugt kogebog. Nypris: 235 kr.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 19Billede af bogen Den store grønne kogebog - over 400 retter **og tilbehør til kød , fisk og fjerkræ

    Senest opdateret 11. november

    Den store grønne kogebog - over 400 retter **og tilbehør til kød , fisk og fjerkræ

    Af Henrik Jacobsen - forord : Søren Ryge Petersen

    1. udgave fra 1998 på forlaget Colibri

    Oplag: active

    ISBN: 87-90746-00-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 69 kr – stand: ★★★★★★

    Hardback. 189 sider Som ny.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 20Billede af bogen Mission sund mad - let, lækkert og lynhurtigt

    Senest opdateret 10. november

    Mission sund mad - let, lækkert og lynhurtigt

    Af Michelle Kristensen

    1. udgave fra 2019 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 9788740060157

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 119 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 838 gram

    Mission sund mad - let, lækkert og lynhurtigt - 100 af Michelles bedste opskrifter. Det behøver ikke at være svært at leve sundt og godt. Få inspiration til nem og sund mad til alle dagens måltider i Michelle Kristensens bog med 100 af hendes mest populære opskrifter på alt fra skyrboller og minipizzaer til mættende salater og lækre snacks.Mere end 70.000 danskere har været på en af Michelle Kristensens populære MK camps, hvor de har fået inspiration, motivation og redskaber til en permanent livsstilsomlægning med enkle kostprincipper, hvor der stadig er plads til fest og søde sager indimellem.MK principperne handler om alt andet end kalorietælling og at sulte sig selv og giver ud over en sundere og slankere krop også masser af energi og bedre humør. En af de bedste måder at holde fast i den nye livsstil er aldrig at gå ned på inspiration til ny, velsmagende mad, men det kan være en udfordring at finde inspiration til nye retter, der kan laves på nul komma fem i en travl hverdag. Derfor har Michelle nu samlet 100 af sine mest populære opskrifter til alle dagens måltider med masser af inspiration og tips til at holde den sunde og slanke livsstil – både derhjemme og på arbejdet.Sund mad skal smage godt og være simpel at lave, og ingredienserne skal kunne købes i supermarkedet. Ogingen har tid til at stå timevis i køkkenet hver dag. Michelle Kristensens mission er at få danskernes øjne opfor, hvor let en sund livsstil kan være, når man lærer at lave måltiderne på en ny måde. Med opskrifterne i denne bog kan alle få nem og lækker mad hele dagen uden sult – og uden at føle, at man savner noget. Antal sider: 199 - Indbinding: Hardback.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 21Billede af bogen Raw food - intelligent, forførende og sund mad til alle

    Senest opdateret 10. november

    Raw food - intelligent, forførende og sund mad til alle

    Af Jens Casupei

    1. udgave fra 2009 på forlaget Raw

    Oplag: active

    ISBN: 9788741301723

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1145 gram

    Kogebog om raw food, som er mad der ikke har været opvarmet over 42 grader. Med indledende afsnit om hvorfor man skal spise rå fødevarer, samt opskrifter på mad til alle dagens måltider. Antal sider: 315 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 22Billede af bogen Herrerevolution - sådan får du styrke, potens og power

    Senest opdateret 10. november

    Herrerevolution - sådan får du styrke, potens og power

    Af Oscar Umahro Cadogan

    1. udgave fra 2011 på forlaget Pretty Ink

    Oplag: active

    ISBN: 9788763811880

    Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Selvudvikling

    pris: 155 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1152 gram

    Gode råd om kost, træning og livsstil fra bl.a. Chris MacDonald, Henning Daverne, Jacob Søndergaard og Mads Bo Pedersen. Antal sider: 295 - Indbinding: Hardback.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 23Billede af bogen Stærk, let og mæt

    Senest opdateret 10. november

    Stærk, let og mæt

    Af Anne Hjernøe

    1. udgave fra 2019 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 9788740046526

    Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Personlig udvikling, Sundhed

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 775 gram

    Om forfatterens vej til vægttab og en sundere livsstil, blandt andet ved kun at spise til hovedmåltiderne. Med en 14-dages kostplan med 50 opskrifter og et enkelt 3-ugers træningsprogram, med øvelser der kan laves derhjemme. Antal sider: 209 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 24Billede af bogen Ny krop på 4 uger

    Senest opdateret 10. november

    Ny krop på 4 uger

    Af Michelle Kristensen

    1. udgave fra 2019 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 9788740054187

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 165 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 873 gram

    Første halvdel af bogen følger figuren "Store Sonja" gennem en 4 ugers MK bootcamp, den anden halvdel er fyldt med relevante opskrifter til kuren. Antal sider: 236 - Indbinding: Illustreret kartonbind

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 25Billede af bogen Nigellas køkken - opskrifter fra hjemmets hjerte

    Senest opdateret 10. november

    Nigellas køkken - opskrifter fra hjemmets hjerte

    Af Nigella Lawson

    1. udgave fra 2011 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 9788702105476

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 150 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1428 gram

    Nigellas køkken af Nigella Lawson er den allerførste kogebog fra den engelske køkkengudinde. Undertitlen er naturligvis opskrifter fra hjemmets hjerte. Lækre og inspirerende opskrifter f.eks. på skalddyr med chorizo til ingefærdbrød med Guinness-øl. Få lyst til at gå i køkkenet med Nigella Lawson. Antal sider: 487 - Indbinding: Illustreret hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 26Billede af bogen Tidens bord

    Senest opdateret 10. november

    Tidens bord

    Af Helle Stangerup

    1. udgave fra 2001 på forlaget Høst

    Oplag: active

    ISBN: 9788714298012

    Kategorier: Design, Hus & have, Mad & gastronomi, Øvrige

    pris: 155 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1462 gram

    Spisebordets kulturhistorie gennem 500 år beskrevet i tekst, malerier, fotografier om skikke og vaner, service, pynt og opdækning. Antal sider: 187 - Indbinding: Hellærred med smudsomslag

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 27Billede af bogen Så er det grilltid

    Senest opdateret 9. november

    Så er det grilltid

    Af Jamie Purviance

    1. udgave fra 2012 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711408414

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 140 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1545 gram

    Mere end 200 opskrifter på kød-, fisk- og grønsagretter til gas- og kuglegrill. Med gode råd og fotos der viser de grundlæggende teknikker i grillning med trækul og gas. Antal sider: 303 - Indbinding: Illustreret hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 28Billede af bogen Spise med Price - Sæson 3

    Senest opdateret 9. november

    Spise med Price - Sæson 3

    Af Adam Price, James Price

    fra 2011 på forlaget DR, Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711398906

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1140 gram

    Brødrene Adam og James Price tilbereder retter fra både den klassiske og moderne kogekunst, garneret med anekdoter fra rejser til udenlandske kulinariske oplevelser. Antal sider: 183 - Indbinding: Orig. illustreret kartonbind.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 29Billede af bogen Smag på Nordjylland - en kulinarisk oplevelsesrejse

    Senest opdateret 9. november

    Smag på Nordjylland - en kulinarisk oplevelsesrejse

    Af Per Jensen , Morten Becker Jørgensen

    1. udgave fra 2006 på forlaget Perikum - Smag på Nordjylland

    Oplag: active

    ISBN: 8799158302

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 978 gram

    En kulinarisk rejse med mad og mennesker, oplevelser og opskrifter fra TV2/Nords madprogram "Hvad skal vi ha at spise" samt 20 af de bedste kokke i Nordjylland. Antal sider: 160 + CD - Indbinding: Indbundet. Illustreret kartonbind. Stort format.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 30Billede af bogen Bitz' & Holms grillrevolution

    Senest opdateret 9. november

    Bitz' & Holms grillrevolution

    Af Christian Bitz, Claus Julius Holm

    1. udgave fra 2015 på forlaget Samvirke, Strandberg Publishing

    Oplag: active

    ISBN: 9788792894847

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 595 gram

    Sund mad på grillen ; Gas, kul eller bål? ; Så går vi i gang ; Måltiderne (Snack og småretter ; Fisk ; Vegetar ; Fjerkræ ; Vildt ; Lam ; Okse ; Kalv ; Gris) ; Desserter ; Dip, dyp og dressinger ; Marinader. Antal sider: 151 - Indbinding: Kartonbind.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort