Senest opdateret 12. oktober
1. udgave fra 2008 på forlaget Gad
Oplag: active
ISBN: 9788712024095
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 185 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 2149 gram
Bogen indeholder udførlige anvisninger på alt, hvad der er vigtigt at vide i forbindelse med madlavning. Bogen er en komplet opslags- og kogebog inden fordet klassiske internationale køkken. Bogen er bearbejdet af Suhrs husholdningsskole. Antal sider: 526 - Indbinding: Illustreret kartonbind, stort format
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. oktober
1. udgave fra 2020 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740059014
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 781 gram
Om hvordan keto virker, om den såkaldte keto-flu, om gængse begynderfejl. Med kostplan til fire uger og 75 opskrifter til døgnets tre måltider, samt tabel over mængden af kulhydrater i grøntsager, frugt og nødder. Antal sider: 249 - Indbinding: Indbundet
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. oktober
1. udgave fra 2012 på forlaget Strandberg Publishing
Oplag: active
ISBN: 978-87-92596-92-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 180 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1500 gram
Hverdagsmad fra River Cottage – 415 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Farvefotos af Simon Wheeler – Tegninger af Mariko Jesse. Dette er den første bog på dansk af forfatteren, der er vært på de populære madprogrammer fra River Cottage-En bog til alle, der elsker mad og har en holdning til det, de spiser til daglig. - Pris ex forsendelse -B1737 - 08 - 10858
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. oktober
fra 2012 på forlaget Lindhardt & Ringhof - Specialudgave
Oplag: active
ISBN: 978-87-11-39117-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1100 gram
Smagen af Danmark – 215 sider – Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Bogen indeholder mere end 75 spændende opskrifter. Gennem opskrifterne fortæller Claus Meyer den danske mad-og kulturhistorie, og han beskriver det moderne danske køkkens helt særlige potentiale og kvaliteter. Bogen er overdådigt illustreret med smukke, stemningsfulde billeder af naturen, råvarerne og maden. - Pris ex forsendelse -B1715 - 19 - 10931.2
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. oktober
1. udgave fra 1998 på forlaget Colibri
Oplag: active
ISBN: 87-90746-00-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 69 kr – stand: ★★★★★★
Hardback. 189 sider Som ny.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 9. oktober
fra 1988 på forlaget Hollym
Oplag: active
ISBN: 0-930878-59-0
Kategorier: Engelsk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Kimchi – A Natural Health Food –64 sider – Hardback - Sprog: Engelsk - Rigt illustreret i farver. This book presents recipes for forty-eight different varieties of kimchi and twelve combination dishes containing kimchi. Navn på friblad. - Pris ex forsendelse -B1737 –11 – 10885
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 9. oktober
fra 1989 på forlaget Hollym
Oplag: active
ISBN: 0-930878-37-x
Kategorier: Engelsk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1200 gram
Practical Korean Cooking –214 sider – Hardback -Smudsbind - Sprog: Engelsk –Copyreader: Shirley A. Dorow - Rigt illustreret i farver. “Not only the most popular and well-known dishes are here, but also many known only to the true Korean palate. Navn på friblad. - Pris ex forsendelse -B1737 –16 – 10719
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 9. oktober
1. udgave fra 2004 på Turbine Forlaget
Oplag: active
ISBN: 87-91415-06-3
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Dansk højtidsmad -Traditionel dansk mad til årets små og store højtider –85 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Er en samling opskrifter fra det traditionelle danske køkken. Bogen giver et overblik over alle årets små og store højtider, som hver især rummer deres egne madtraditioner eller oplagte anledninger til at sammensætter eller anrette menuen på en særlig måde. - Pris ex forsendelse - B1737 –04 – 11941
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. oktober
1. udgave fra 1987 på forlaget Lademann
Oplag: active
ISBN: 87-15-05147-1
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 59 kr – stand: ★★★★★★
Hardback, 159 sider , A4 format. I bogen vises, hvilke salater der passer bedst til hvilke retter. Afsnit om grunddressinger , olie og eddike for viderekomne.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. oktober
fra 1995 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 87-0018-676-7
Kategorier: Kunst & kultur, Kunsthistorie, Mad & gastronomi
pris: 69 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1235 gram
Indbundet bog, med smudsomslag. Finstand. Gennemillustreret. A4 format
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 6. oktober
1. udgave fra 2011 på forlaget DR, Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711400210
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 140 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1152 gram
Brødrene Adam og James Price tilbereder retter fra både den klassiske og moderne kogekunst, garneret med anekdoter fra rejser til udenlandske kulinariske oplevelser. Antal sider: 223 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 6. oktober
1. udgave fra 2010 på forlaget DR, Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711412930
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 140 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1043 gram
Brødrene Adam og James Price byder på alt fra kyllingeopskrifter og mormormad til chiliretter og en scoremiddag krydret med familieanekdoter og andre historier, lige fra mislykkede slankekure til fascinationen af vampyrer! Antal sider: 183 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 6. oktober
1. udgave fra 2008 på forlaget DR
Oplag: active
ISBN: 9788776804725
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 130 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1083 gram
I denne nye kogebog kan du få brødrene Adam og James´ bedste opskrifter fra DR2-programmet ´Spise med Price´, hvor de to værter med stor kærlighed til det klassiske tv-køkken og nysgerrighed efter nye smagsoplevelser kaster sig ud i kogekunsten. Deres far, John Price, var i mange år en kendt madskribent, kogebogsforfatter og et fremtrædende medlem af Dansk Gastronomisk Akademi. Adam Price er blandt andet madanmelder og uddeler kokkehuer i Politiken, hvor også James er ansat til at dele ud af opskrifter fra eget køkken. Humor og selvironi er en fast bestanddel af ´Spise med Price´-programmerne, og dette går igen i kogebogen, hvor læseren får historien bag retterne. I såvel DR2-programmerne som i kogebogen af samme navn får vi da også præsenteret retterne sammen med anekdoter fra familien Prices køkkenliv. Læs blandt andet om den berømte Boeuf Stroganoff, der hjemme hos familien Price kun blev lavet ved festlige lejligheder, og som blev præsenteret første gang i tv i Jørgen Ifversens talkshow ´Lørdagshjørnet´, hvor John var gæst og lavede retten med sin vanlige sans for drama ´in front of a live studio audience´. Mandagen efter fik James i skolen at vide, at han da havde en tosset far, for det var da helt vanvittigt at bruge så meget paprika ... Antal sider: 176 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 6. oktober
1. udgave fra 2019 på forlaget Turbine
Oplag: active
ISBN: 9788740652352
Kategorier: Hobby, Mad & gastronomi
pris: 185 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 744 gram
Kvalitetsøl og håndbryggede øl er eksploderet i popularitet i hele verden. Ølbarer med eget bryg på hanen skyder op i både store og mindre byer i Danmark og mange restauranter arbejder med en ølmenu til maden på samme måde som en vinmenu. Øl er ikke længere et spørgsmål om Carlsberg eller Tuborg – der findes et hav af spændende varianter, smage og typer af øl, som hele tiden udvikler i nye retninger.Når man har været ude og smage på de gode sager på byens ølbarer, så er det for mange et naturligt næste skridt at forsøge sig med at brygge øl selv. Håndbryg hedder det på dansk, når øllet brygges i små portioner af høj kvalitet og med masser af kærlighed – og hjemmebrygning har aldrig været mere tilgængeligt end netop nu, hvor remedierne samt humle, gær, korn og andre ingredienser kan købes over nettet.Og det er nemt at brygge egne øl – eller hvad? Gær, vand og korn blandes og fermenterer, og så har du en lækker øl? Ikke helt. Hjemmebrygning kan være en indviklet og til tider frustrerende proces, men i Lagerøl leverer Dave Carpenter en udførlig guide samt 20 meget forskellige opskrifter til hjemmebryggeren, som vil give sig i kast med verdens mest populære øltype.Men bogen handler ikke kun om, hvordan man selv brygger øl. Det er også en udførlig historie og kulturhistorie om lageren, og om hvor og hvordan dens verdensomspændende popularitet opstod. Og hvorfor er det, at lageren, og ikke ale som ellers er meget nemmere at brygge, dominerer klodens ølmarkeder? Få svaret på det og mange andre spørgsmål i Dave Carpenters definitive bog om lageren. Antal sider: 240. - Indbinding: Hæftet
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 6. oktober
1. udgave fra 2014 på forlaget Turbine
Oplag: active
ISBN: 9788771418064
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 119 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 605 gram
Claus Holm har sat sig for at drive manden tilbage i køkkenet. Han skal have lyst til at være der sammen med konen, kæresten og ungerne, og der skal være simple og gode opskrifter, så han kan lave mad sammen med sine nære. Værsgo mand, En bog til dig. Antal sider: 129 - Indbinding: Indbundet. - .Stort format.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. oktober
fra 1987 på forlaget Sesam
Oplag: active
ISBN: 87-7258-242-1
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 69 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Indbundet, fin stand. Udgået biblioteksbog
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. oktober
1. udgave fra 2000 på forlaget Bogklubben
Oplag: active
ISBN: 87-604-1389-1
Kategorier: Hus & have, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Hardback, 192 sider. Fin stand. Rigt illustreret. Praktiske opskrifter til alle gøremål i huset fra hjemmelavet bivokspolitur til ikke giftige rengøringsartikler. Lav naturlige skønhedsmidler af urter , blomster og olier. Familiens sundhed ved hjælp af viden om urter. Dejlige opskrifter med naturens vilde gaver. Råvarer til vin fra skov og krat.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 2. oktober
1. udgave fra 2009 på forlaget Sunde Tanker
Oplag: active
ISBN: 9788799329502
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1495 gram
Kogebog, skrevet af kokke og læger, der forener sund og lækker kogekunst med lægelige viden, råd og opskriften på et sundt liv. Bogen er både til raske og til dem som er tvunget til livsstilsændringer på grund af livsstilssygdomme. Antal sider: 331 - Indbinding: Illustreret hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 2. oktober
1. udgave fra 2005 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788756771597
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 190 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1467 gram
Indeholder mere end 300 opskrifter på fiskeretter fordelt på 31 forskellige fiskearter. Desuden indeholder bogen historier fra havets verden, samt præsentation af hver enkelt fiskearts særpræg, levevis, historie og betydning som fødekilde for mennesker. Antal sider: 425 - Indbinding: Indbundet
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 2. oktober
1. udgave fra 2021 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740071412
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 210 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1114 gram
120 opskrifter fra low carb og keto-bloggen "Madbanditten" i anledning af bloggens 10-års-jubilæum. Bogen indeholder opskrifter til mad fordelt over hele dagen. Både for følgere og alle andre, der ønsker ny inspiration. Antal sider: 514 - Indbinding: Indbundet bog med smudsomslag.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 2. oktober
fra 2012 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711407646
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 626 gram
Meyers bageri. - Del af De bedste opskrifter. Om bagning af brød og boller, samt sødt bagværk. Med indledning om ælte-, hæve- og bagemetoder. Antal sider: 223 - Indbinding: Softcover
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 30. september
2. udgave fra 2011 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740001952
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1075 gram
Hardback. Stor format. Det unikke nordiske. Nordiske madtraditioner. Gennemillustreret. De nordiske køkkener, som de ser ud i hverdagshøjde, til fest og højtider samt hele sæsonen rundt,
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 28. september
1. udgave fra 2012 på forlaget Strandberg Publishing
Oplag: active
ISBN: 9788792596727
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 180 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1383 gram
Dette er den første bog på dansk af forfatteren, der er vært på de populære madprogrammer River Cottage-En bog til alle, der elsker mad og har en holdning til det, de spiser til daglig. Antal sider: 416 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 28. september
1. udgave fra 2012 på forlaget Strandberg Publishing
Oplag: active
ISBN: 9788792596727
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 180 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1383 gram
Dette er den første bog på dansk af forfatteren, der er vært på de populære madprogrammer River Cottage-En bog til alle, der elsker mad og har en holdning til det, de spiser til daglig. Antal sider: 416 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 26. september
på Forlaget Komma - uden år
Oplag: active
ISBN: 87-7512-038-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 900 gram
Fiskekogebogen - Fiskeretter. Skaldyr. Sovse. Tilbehør - 192 sider - Hardback - i kassette - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver Bogen bringer 365 opskrifter på i alt 57 fiskearter, bl.a. alle de nye fisk, vi skal lære at spise i de kommende år. Dertil forslag til tilbehør og sovse. – Pris ex forsendelse - B1703 – 06 -10443.3
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 26. september
1. udgave fra 2001 på forlaget DRMultimedie
Oplag: active
ISBN: 87-7047-924-0
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 59 kr – stand: ★★★★★★
Hardback, fin stand. Illustreret. Fars, fisk, bagværk, desserter, drikke, madpakker.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 26. september
fra 2014 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711349274
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 479 gram
Opskrifter på bl.a. rib-eye, filet mignon, t-bone, sirloin og flankesteak samt tilbehør af marinader og saucer. Antal sider: 144 - Indbinding: Hæftet
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 25. september
fra 1998 på Forlaget Calibri
Oplag: active
ISBN: 87-90746-00-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Den store grønne KOGEBOG -over 400 retter og tilbehør til kød, fisk og fjerkræ - 189 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver -Forord af Søren Ryge Petersen. - Pris ex forsendelse - B1737- 04- 11927
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 25. september
1. udgave fra 2013 på gladforlag
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 220 kr – stand: ★★★★★★
189 sider - Illustreret i farver - Indbundet - Som NY/ubrugt!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 25. september
1. udgave fra 2014 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711341728
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 480 gram
Kyllinge-kogebog. Opskrifter på hvordan kyllingen steges på et rotisseri, marineres, røges, bruges i salater, tacos, pitabrød osv. samt tilbehør af marinader og saucer. Antal sider: 144 - Indbinding: Hæftet.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.