
Senest opdateret 14. december
1. udgave fra 2004 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788756768207
Kategorier: Hobby, Mad & gastronomi, Vinbøger
pris: 165 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 993 gram
Man behøver ikke at være den store vinekspert for at matche god mad og god vin med hinanden - faktisk skal man bare eje denne bog og så kan det ikke gå helt galt. "Vinen til maden" er skrevet af Søren Frank, der er mad- og vinskribent for Berlingske Tidende. I denne bog giver han sine bud på hvordan man bedst matcher vin og mad, så man får mest muligt ud af begge dele. I "Vinen til maden" gennemgås råvarer, retter og vine. Her er viden om hvad der egner sig til hvad og har både eksempler til helt normal hverdagsmad og fine middage. Antal sider: 248 + (1) - Indbinding: Indbundet. Illustreret kartonbind.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 14. december
2. udgave fra 2014 på forlaget Tinkerbell Books
Oplag: active
ISBN: 9788793137035
Kategorier: Børn & forældre, Kogebøger, Mad & gastronomi, Øvrige
pris: 130 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 938 gram
En god madpakke har stor betydning for barnets dag i børnehaven eller skolen, og derfor er der helt klart grund til at gøre noget ud af det - men det behøver slet ikke være spor svært! "Kram i madkassen" giver rigtige gode bud på, hvordan man kan lave sunde og lækre madpakker, som børnene vil elske at have med. "Kram i madkassen" er skrevet af Sif Orellana, og den indeholder 72 opskrifter på ting, man kan have med sig i madpakken; alt fra de sundste sager til snacks. Det kræver ikke ret meget at lave en god madpakke! Antal sider: 190 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 14. december
1. udgave fra 2016 på forlaget Tinkerbell Books
Oplag: active
ISBN: 9788793137066
Kategorier: Børn & forældre, Kogebøger, Mad & gastronomi, Øvrige
pris: 119 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 837 gram
Kåret til Danmarks bedste familiekogebog og nomineret til titlen som “Verdens bedste” i 2016 af Gourmand World Cookbook Awards. Bemærk: Dette nye oplag af bogen er kommet i en lækker hardback-udgave. I "Sunde slikmunde" folder Sif og hendes yngste søn, Noah, deres bedste forslag til hjemmelavede søde, sundere lækkerier ud. Udvalget er stort, og de har sammen sørget for at pakke deres “slikbutik” med søde sager af alskens slags, både til dem, der ønsker glutenfri lækkerier, mælkefri fristelser, æggefri mundhapser, vitaminholdige lækkerbiskner og ja, kolorielette godbidder. Så velkommen til Sifs og Noahs søde univers med frit valg på alle hylder af indslag skabt helt uden tilsætningsstoffer, hvidt sukker, forarbejdede fødevarer og e-numre. Antal sider: 156 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 14. december
1. udgave fra 2011 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788702105476
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1428 gram
Nigellas køkken af Nigella Lawson er den allerførste kogebog fra den engelske køkkengudinde. Undertitlen er naturligvis opskrifter fra hjemmets hjerte. Lækre og inspirerende opskrifter f.eks. på skalddyr med chorizo til ingefærdbrød med Guinness-øl. Få lyst til at gå i køkkenet med Nigella Lawson. Antal sider: 487 - Indbinding: Illustreret hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 14. december
1. udgave fra 2001 på forlaget Høst
Oplag: active
ISBN: 9788714298012
Kategorier: Design, Hus & have, Mad & gastronomi, Øvrige
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1462 gram
Spisebordets kulturhistorie gennem 500 år beskrevet i tekst, malerier, fotografier om skikke og vaner, service, pynt og opdækning. Antal sider: 187 - Indbinding: Hellærred med smudsomslag
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 14. december
1. udgave fra 2020 på forlaget Legind
Oplag: active
ISBN: 9788771559712
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 550 gram
8-timers kuren er en populær og effektiv fastekur, hvor du kun må spise inden for et "vindue" på 8 timer om dagen, mens du faster resten af døgnet. Du vælger selv, hvornår du må spise, fx mellem kl. 9 og 17 eller kl. 12 og 20. Det vigtigste er, at du undgår at spise og indtage kalorieholdige drikkevarer i en sammenhængende periode pä 16 af døgnets timer. Hardback - 119 sider - smukke farvefotos - Bogen har opskrifter pà 60 sunde og nærende retter, der er tilpasset, så du får mest ud af kuren, og der er madplaner for både kødspisere og vegetarer. Hardback i fin stand - 1. Udg. - 1. Oplag - 2020. 119 sider - 550 gram.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 14. december
1. udgave fra 2018 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740041729
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 180 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1111 gram
Når mad er sund, bliver man automatisk slank af den, tænker mange. Mens andre tænker: Hvis maden slanker, er den nok også sund. Men sådan er det langt fra altid: Man kan sagtens spise sund mad i årevis uden at tabe et eneste gram. Og man kan spise bjerge af slankemad uden at blive særlig sund. Heldigvis kan sundhed og vægttab sagtens kombineres. Det kræver dog, at man har viden og tager ansvar, og opskriften på at lykkes har Sara Jin Smidt. Sara, der står bag den populære blog Healthy Skinny Bitch og kostprincipperne af samme navn, har gennem mere end 10 år som personlig træner og kostvejleder hjulpet hundredvis af kvinder med at opnå effektive vægttab og holde vægten bagefter – med helt almindelig mad, der er enkel og overkommelig i en travl hverdag. I sin nye bog afslører hun hemmeligheden bag succesen og forklarer, hvordan man skal sammensætte sin kost for at opnå de resultater, man drømmer om. Uden fastlåste kostplaner, uden hokuspokus – men med masser af lækker mad. Antal sider: 269 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 14. december
1. udgave fra 2005 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788702035520
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 269 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 221 gram
De officielle og autentiske franske opskrifter fra en af de bedste restauranter i USA, Anthony Bourdains legendariske Les Halles i New York City. Foruden nogle indledende afsnit om råvarer, knive og fonder, byder bogen på opskrifter på supper, salater, appetizere, fisk og skaldyr, oksekød, kalvekød, lam, svin, fugle og vildt, desserter med mere. Antal sider: 304. - Indbinding: Hardback med Smudsomslag.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 14. december
1. udgave fra 2008 på forlaget DR
Oplag: active
ISBN: 9788776804725
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 130 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1000 gram
I denne kogebog kan du få brødrene Adam og James´ bedste opskrifter fra DR2-programmet ´Spise med Price´, hvor de to værter med stor kærlighed til det klassiske tv-køkken og nysgerrighed efter nye smagsoplevelser kaster sig ud i kogekunsten. Deres far, John Price, var i mange år en kendt madskribent, kogebogsforfatter og et fremtrædende medlem af Dansk Gastronomisk Akademi. Adam Price er blandt andet madanmelder og uddeler kokkehuer i Politiken, hvor også James er ansat til at dele ud af opskrifter fra eget køkken. Humor og selvironi er en fast bestanddel af ´Spise med Price´-programmerne, og dette går igen i kogebogen, hvor læseren får historien bag retterne. I såvel DR2-programmerne som i kogebogen af samme navn får vi da også præsenteret retterne sammen med anekdoter fra familien Prices køkkenliv. Læs blandt andet om den berømte Boeuf Stroganoff, der hjemme hos familien Price kun blev lavet ved festlige lejligheder, og som blev præsenteret første gang i tv i Jørgen Ifversens talkshow ´Lørdagshjørnet´, hvor John var gæst og lavede retten med sin vanlige sans for drama ´in front of a live studio audience´. Mandagen efter fik James i skolen at vide, at han da havde en tosset far, for det var da helt vanvittigt at bruge så meget paprika ... Antal sider: 176 - Indbinding: Illustreret kartonbind. Kvadratformat
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 14. december
1. udgave fra 2010 på forlaget DR, Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711412930
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 130 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1014 gram
Adam og James Price har med kæmpe succes indtaget DR1 med deres madprogram Spise med Price, og nu kan du få alle opskrifterne fra sæson 2 i bogform – plus nogle ekstraopskrifter fra brødrenes gemmer. I bogen byder brødrene på alt fra kyllingeopskrifter og mormormad til chiliretter og en scoremiddag, og den er spækket med familieanekdoter og andre historier om løst og fast, lige fra mislykkede slankekure til fascinationen af vampyrer. En god bog til alle som er faldet for brødrenes gode humør og dejlige mad. Hvis du laver samtlige opskrifter, skal du regne med at investere i 42 pakker smør. Antal sider: 183 - Indbinding: Illustreret kartonbind. Kvadratformat.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 14. december
1. udgave fra 1998 på forlaget Colibri
Oplag: active
ISBN: 87-90746-00-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 69 kr – stand: ★★★★★★
Hardback. 189 sider Som ny.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 13. december
fra 2007 på forlaget Parragon books
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 649 gram
Teens historie, dyrkning, høst og forarbejdning, fra forfriskning til teceremoni, hardback, kan sendes m DAO for ca 44 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 13. december
fra 1988 på forlaget bogklubben egmont
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 573 gram
I denne opskriftsbog giver den kendte kok Søren Gericke masser af eksempler på retter, baseret på danske madtraditioner. Indb, kan sendes m DAO for ca 44 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 13. december
2. udgave fra 1999 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 736 gram
Mad for børn og voksne, hft, kan sendes m DAO for ca 44 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 13. december
1. udgave fra 2003 på PP forlag
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 367 gram
Med indbydende fotos og detajlerede trin-for-trin anvisninger så det garanteret kommer til at lykkes. Med lidt øvelse bliver bogens læser fingernem sushi-kok. hft, kan sendes m DAO for ca 42 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 13. december
3. udgave fra 2014 på politikens forlag
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1873 gram
UPERFEKT gør op med myten og det perfekte (sunde) liv! Drømmer du om sunde madvaner, lange løbeture i skoven, velopdragne børn, du har tid og overskud til, og spændende venner som en helt naturlig del af din hverdag med et travlt job? Drømmer du om det perfekte liv? Så kan du godt stoppe med at drømme ... for hvor skønt er det egentlig at sidde udmattet tilbage i dit eget selskab og være helt perfekt? I denne bog skærer Christian ind til benet og giver dig nøglen til at få sundhed til at passe til dig. Han hjælper dig med en gang for alle at få afklaret, hvor sund du vil være. papindb, kan sendes m DAO for ca 52 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 13. december
fra 2007 på forlaget H.f.ullmann
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1224 gram
En kulinarisk rejse gennem Singapore, Malaysia og Indonesien, kartonindbinding, kan sendes m DAO for ca 52 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 13. december
2. udgave fra 2008 på forlaget Modtryk
Oplag: active
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 223 gram
Øl krummer ikke i sengen er en uundværlig håndbog for alle, hvis hjerte banker for den gyldne drik. indb. flot, kan sendes m DAO for ca 42 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 13. december
fra 1977 på forlaget Lademann
Oplag: active
ISBN: 87-15-07835-3
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Meget fint eksemplar. Indbundet med smudsomslag. Farvebilleder. 139 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 12. december
fra 1978 på forlaget Nationalmuseet
Oplag: active
ISBN: 87-480-0082-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Vinbøger
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 960 gram
Mad og øl i Danmarks middelalder -217 sider - illustreret kartonbind - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h. En spændende historisk/kulturhistorisk beskrivelse af Middelalderens spisevaner. Middelalderens spisevaner var i vore øjne mærkelige. Halvdelen af året fastede de og spiste fisk. De svælgede i oksekød resten af året, men fik kun lidt brød, for brød var dyrere end kød. - Pris ex forsendelse -B1751 -13 - 11227
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. december
fra 2006 på forlaget Politikens Håndbøger
Oplag: active
Kategorier: Hus & have, Mad & gastronomi, Øvrige
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Leksikon over 79 forskellige krydderurter. Med afsnit om dyrkning af krydderurter og tips og ideer til brug af krydderurter i forskellige sammenhænge. Virkelig flot som ny indbunden udgave på 169 sider. Vejledende netfoto Bogvægt: 609g + tara
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. december
1. udgave fra 2001 på forlaget lindhardt og Ringhof
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 434 gram
fotos: Kristine Juul. Hardback, flot, kan sendes m DAO for ca 43 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. december
fra 1998 på forlaget Lademann
Oplag: active
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 535 gram
designet af Annie Moss. indb, flot, kan sendes m DAO for ca 44 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. december
fra 2008 på forlaget parragon books
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1165 gram
De fineste og lækreste chokoladeopskrifter til glæde og inspiration for ægte chokoladeelskere. Indb m smudsomslag, flot, kan sendes m DAO for ca 52 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. december
fra 2006 på forlaget Parragon books
Oplag: active
Kategorier: Hobby, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1515 gram
- over 350 forskellige øl - fordelt på 60 typer. Velkommen ind i øllets rige og spændende verden! Uanset om man er entusiastisk nybegynder eller erfaren indenfor faget, vil man have glæde af denne bog hardback m smudsomslag, kan sendes m DAO for ca 52 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. december
fra 2005 på forlaget Thaning & Appel
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 876 gram
Krydderurter er med deres smukke udseende, dejlige duft og plejende egenskaber skønne planter, og deres forunderlige verden åbner sig virkelig op for den nysgerrige i denne smukke bog. Hardback, flot, kan sendes m DAO for ca 44 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. december
3. udgave fra 2011 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 697 gram
Mette Blomsterberg er konditor af hjertet og viderefører på smukkeste vis konditorfagets fornemme traditioner. Hardback, flot, 2000, kan sendes m DAO for ca 44 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. december
1. udgave fra 2008 på forlaget gyldendals bogklubber
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 720 gram
Et ordentligt brød af Camilla Plum er en god grundbog til dig, der ønsker at bage dit eget brød. hardback, 2010, flot, kan sendes m DAO for ca 44 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. december
1. udgave fra 2020 på forlaget Legind
Oplag: active
ISBN: 978-87-7155-951-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Bond Cocktails - Mere end 20 opskrifter på elegante og klassiske cocktails - 64 sider - Hardback - Sprog: Engelsk - "Shaken, not stirred". Sådan vil den legendariske agent James Bond have sin Martini. Mere end 20 klassiske og elegante cocktails, der også vil falde i den engelske 007-agents smag. For dem, der gerne nyder en drink og mangler ny inspiration. - Pris ex forsendelse -B1751 -02 - 10916
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 9. december
fra 2011 på forlaget Niche
Oplag: active
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Mennesket har fremstillet og spist ost igennem årtusinder. Indtil for 150 år siden foregik ostefremstillingen hovedsageligt i de enkelte husholdninger ude på gårdene. Efter industrialiseringen skete fremstillingen i stadig stigende på mejerier og hjemmeproduktion blev undtagelsen. Vores ambition med denne bog er at få flere danskere til at mærke glæden ved at fremstille deres egne oste.”Bogen om oste” kan bruges på mange forskellige måder. Hvis man især er interesseret i kulturhistorie og ønsker at få et indblik i osteproduktionens historie, så er det en god idé at læse kapitel 1. Hvis ens interesse især er naturvidenskabelig, kan man læse om ostens biologi og kemi i kapitel 2. I kapitel 3 kan man læse om historierne bag verdens bedste oste fra mange forskellige lande.De næste to kapitler handler om, hvordan man selv kan lave oste. I kapitel 4 giver vi en generel beskrivelse af, hvilke remedier man skal bruge, og hvordan man går frem. I kapitel 5 beskriver vi, hvordan man fremstiller syrnede mælkeprodukter. I kapitel 6 følger de helt præcise opskrifter på, hvordan man fremstiller de enkelte ostetyper. I kapitel 7 kan du læse om, hvordan man røger oste. I kapitel 8 har vi samlet en lang række spændende opskrifter på retter, hvor man bruger ost. Vi har for nemheds skyld inddelt opskrifterne i småretter, hovedretter, desserter og kager. Holder man af at læse en lille historie, har vi i kapitel 9 samlet en række menneskers oplevelser med ost.Som det fremgår af det ovenstående, kan man nøjes med at læse et enkelt eller nogle få kapitler og således bruge bogen som opslagsværk. Men det er naturligvis vores håb, at læserne finder bogen så interessant, at de læser det hele. Vi håber i det hele taget, at man bliver lige så glade for at læse og bruge ”Bogen om oste”, som vi har været for at lave den. Flot indbunden udgave på 135 sider. Vejledende netfoto Bogvægt: Ca. 520g + tara
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.