Senest opdateret 15. maj
fra 1999 på forlaget Könemann
Oplag: active
ISBN: 3-8290-0965-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 2400 gram
Eurodélices: Europas mesterkokke byder til bords – Alt godt fra havet – 336 sider – Blåt lærredsbind– Smudsbind - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Med omkring 150 opskrifter på fisk og skaldyr er denne bog en gourmet - strejftog gennem hele Europa. - Pris ex forsendelse - B17106 -05– 10668
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 14. maj
1. udgave fra 2009 på forlaget Highonlife
Oplag: active
ISBN: 8799266722
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hus & have, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 555 gram
Mads Bo er Danmarks førende juicemester og smoothiemester. Han er forfatter til bestsellerne ‘High on Juice’, ‘Super Simpel Sundhed’. Han er blandt andet kendt fra DR1 og TV2 og har afholdt et utal af inspirerende foredrag. Det indeholder High on Smoothies Viden om smoothies, how-to, tips og tricks til velsmagende smoothies og en forståelse for hvorfor grøntsagerne er så vigtige, når du laver smoothies. 30 smoothieopskrifter baseret på grøntsager. Der er altså skruet ned for frugt og tilsat sukker. Noget som alt for ofte skjuler sig i diverse smoothieopskrifter. Bogen er altså til dig, som ønsker mere end sukkerholdige dessert-smoothies. De sundhedsfremmende opskrifter er grundigt gennemtestede og indeholder ingredienser, du kan skaffe ´lige om hjørnet´. Hardback / 127 sider ( 24 x 17,5 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 14. maj
1. udgave fra 1998 på forlaget Netto og D3
Oplag: active
ISBN: 87-90059-19-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 55 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 325 gram
Hardback, i fin stand En kulinarisk rejse Danmark rundt, 10 af Danmarks bedste kokke lægger menukortet på bordet . Opskrifter på vildtretter og mere til. Vildt, fonde, satser, marinering, syltning.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 13. maj
1. udgave fra 1996 på forlaget Tommeliden
Oplag: active
ISBN: 8778310377
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 99 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 510 gram
Hardback. Som ny. Illustreret af Leif Ragn Jensen.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. maj
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1240 gram
"Hver dag lavede vi herlig mad sammen, som vi næsten altid spiste udendørs i strålende sol. Villa di Corsano var utrolig smuk, og vi var omgivet af skønhed både inde og ude." Indbundet, 222 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. maj
1. udgave fra 1998 på forlaget Colibri
Oplag: active
ISBN: 87-90746-00-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 69 kr – stand: ★★★★★★
Hardback. 189 sider Som ny.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. maj
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 405 gram
Boccacio anbefalede det som et elskovsmiddel, Homer besang dets helbredende virkninger, og de ægyptiske slavearbejdere, der byggede Keops-pyramiden, nægtede at arbejde uden. Kloge kogekoner og trestjernede gourmetkokke er enige: Hvidløg er simpelthen sundt og gavnligt! Hvidløg - Kogebog for hvidløgselskere er et fund for folk med hang til hvidløg. En rigtig hvidløgsbibel med de vigtigste oplysninger om hvidløgets kulturhistorie og gavnlige egenskaber og et skatkammer med de allerbedste hvidløgsopskrifter fra hele verden: kød- og pastaretter haute cuisine; hvidløgskylling og ratatouille; aioli og valnøddehvidløgssauce; og lækre dips og forretter som gazpacho og guacamole. Og dét var blot en smagsprøve. Hardback, 180 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. maj
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 475 gram
Plan A er alle vores daglige måltider, som vi tilbereder fra bunden. Rigtig mad i fornuftige mængder. Vores Plan A er så enkel, at man faktisk kun behøver at huske tre elementer for at måltiderne bliver optimale: grønt, protein og fedt. Ved altid at have en Plan B sikrer man, at sundheden og motivationen ikke ryger af sporet på grund af travlhed eller stress. Plan B er sikkerhedsnettet. Den indeholder de hurtige og lette løsninger med 5-15 minutters forberedelsestid. Resultatet er stadig rigtig mad, men man bager eksempelvis ikke brødet selv, ligesom man i rimelig høj grad anvender frostvarer, konserves og for eksempel færdigkøbte fiskefrikadeller. Det er stadig sunde og velsmagende måltider ? frosne grøntsager indeholder ofte lige så mange vitaminer, som de friske. Hvis du kan få måltiderne til at fungere, når du egentlig ikke har tid, eller når du har dårlig tid ? kan du også få dem til at fungere, når du har god tid. De enkelte måltider kan kombineres på kryds og tværs til en dags- eller ugeplan. Der er ikke noget krav om, at man spiser kold mad til frokost og varm mad til aften ? eller omvendt. I denne bog er kalorieindholdet angivet for hver ret. En fyldt spisekasse indeholder typisk mellem 400 til 600 kcal. Lidt mere for høje kvinder og mænd, men så er der også plads til lidt ekstra kalorier. Du kan kaste dig ud i opskrifterne uden mere kendskab til Sense. Men du kan også, hvis du har lyst, læse mere i bogen om de vigtigste principper i Sense-kost. Softcover, 123 sider. Ny og ubrugt.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 6. maj
fra 1995 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 87-0018-676-7
Kategorier: Kunst & kultur, Kunsthistorie, Mad & gastronomi
pris: 69 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1235 gram
Indbundet bog, med smudsomslag. Finstand. Gennemillustreret. A4 format
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 5. maj
1. udgave fra 1986 på forlaget Danmark
Oplag: active
ISBN: 87-1505-143-9
Kategorier: Hjemkundskab, Hus & have, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 575 gram
Hardback i rigtig fin stand. Der er vigtige erfaringer at hente i vore bedstemødres konserveringsmetoder , nøgleordene : sundt, naturligt , billigt. Det er i dag mere aktuelt end nogen sinde..
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 5. maj
1. udgave fra 1992 på forlaget Gyldendals Bogklubber
Oplag: active
ISBN: 87-0006-743-1
Kategorier: Botanik, Hus & have, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 475 gram
En encyklopædi om urter- i rigtig fin stand. Paperback. Rigt Illustreret. Brug urter - plant selv - fra a -z anvisning om deres brug.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
4. udgave fra 2009 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788756796736
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 856 gram
Med dennne kogebog kan du lære at lave god mad til dig selv, kæresten, venner og veninderne. Du får at vide, hvordan du laver supernem og hurtig mad helt fra grunden - også alt det basale som at koge et æg. Og så får du masser af lækre opskrifter med kød og grønt tilbehør, som drengerøve i alle aldre er vilde med. Retterne spænder vidt fra gamle klassikere som deller og flæskesteg til retter med nudler, pasta, pizza, burgere og anden street food. Der er også forslag til mad sidst på måneden, når kassen er tom, og ideer til forskellige middage som scoremiddag og poolparty - med og uden pool, og ikke mindst de gamle til middag. En madbibel for dig, der er træt af færdigretter og købepizzaer, og som har lyst til at lære at lave din egen mad, der er både nem, sund og tjekket. Antal sider: 252 - Indbinding: Hæftet.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
fra 2004 på forlaget Bolig & Livsstil
Oplag: active
ISBN: 8711180188
Kategorier: Historie:Kultur, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 960 gram
Hardback m omslag - 303 sider. For nogle år siden sad to norske livsnydere på den verdensberømte restaurant Auberge de I'Ill i Alsace i Frankrig og nød et lukullisk måltid bestående af gåselever, hummer, pighvar, due, hjort og valnøddeparfait. Under den gastronomiske oplevelse kom de to til at diskutere, hvad det bedste af det bedste egentlig er? Og da middagen efter fem timer var slut, havde de besluttet sig for at skrive en bog om emnet. Resultatet er Fortællinger om verdens bedste råvarer, der indeholder hen ved fyrre fascinerende fortællinger om de bedste ingredienser i det globale spisekammer. Bogen trækker de lange, kulturhistoriske linjer op, byder på legender og videnskab, dog uden at glemme øjeblikkets nydelse. Den serverer gode historier om mad og drikke og fejrer de store smagsoplevelser af naturens rigdom og menneskets stræben efter det fuldkomne. Et gastronomisk dyk ned i en verden af store smagsoplevelser - ledsaget af tips og ideer til tilberedning i køkkenet.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
1. udgave fra 1991 på Chr. Erichsrns Forlag
Oplag: active
ISBN: 8755503365
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 170 gram
Hardback - 93 sider. Mrs. Alice Laden var i mange år G. B. Shaws kok og husholderske. Så vidt det kan bedømmes ved en gennemlæsning, er her opskrifter på en masse opfindsomme og velsmagende retter. Bogen er opdelt i 3 afsnit: 1) salater, 2) hovedretter og 3) desserter. Også ikke-vegetarianere kan her hente ny inspiration, måske især blandt salat-opskrifterne; her findes variationer med bl.a. avocados, zucchini og auberginer, hvilket kan være vanskeligt at finde opskrifter på i almindelige kogebøger. Afsnittet om desserter er meget omfattende, idet Shaw var en meget stor ynder af søde sager. Nogle af opskrifterne er vist for righoldige til at kunne anerkendes af virkeligt overbeviste vegtarianere - men lækkert lyder de - lige godt!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
2. udgave fra 2020 på forlaget Legind
Oplag: active
ISBN: 9788771559910
Kategorier: Krop & sind, Mad & gastronomi, Personlig udvikling, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 420 gram
SoftBack - 64 sider - Flot eksemplar. Grønt er godt og både sundt og bæredygtigt. Men det betyder ikke, at man behøver at ændre alle sine madvaner. Man kan gøre det gradvist som flexitar med masser af grønt, men også lidt kød og fisk, når man har lyst til det. Supernemme opskrifter Max. 6 ingredienser og omkring et kvarter i køkkenet Fotos af alle ingredienser og den færdige ret Enkle trin for trin-beskrivelser Ny og sundere hverdag
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
1. udgave fra 2004 på Forlaget Oscar
Oplag: active
ISBN: 8799019604
Kategorier: Dansk, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 450 gram
Når andre taler om vejret, taler Søren Dahl om maden, og lytterne kvitterer i stort antal med deres bedste opskrifter. Pa det seneste har der især varet talt om det danske sildebord, brødet og egnsretterne, som bogen her præsenterer et udvalg af. God Appetit! Sild Dildsild fra Faarvang .. Karabidsild fra Kalundborg Marinerede sild fra Knebel Pandesild fra Dragør .. Sild i festligt lag fra Fierritslev Spegesild fra Dalmose Spegesildetilbehor fra Brædstrup Stegte sild fra Roskilde Syv seje sild fra Koge Varme sild fra Korser Brod Brunch Bred fra Hjørring. Fedtfri Grovboller fra Rebild Grovboller fra Lyngby Frugtbrød fra Idestrup Hvedebred fra Herlufmagle Krydderbrød fra Rebild Rouladebred fra Rebild Rugbrød fra Ribe Valnøddebrød fra Esbjerg. Fisk Fiskedeller med pandehår fra Hirtshals Fiskefad fra Ballerup Fiskefad fra Hirtshals. Karrytorsk i fad fra Mejlby. Lakseforret fra Hirtshals Lakseterrin fra Groest 'Torskchoveder fra Agersø. Hovedretter Dyrekølle fra Såby. Grønlangkål fra Sønderjylland Haregryde fra Øland. Hvidkål fra Sønderjylland Juleskinke fra Sverige Knugekål fra Trekantsomrädet Kreolergryde fra New Orleans Kyllingeroulade fra Umbrien Nakkekoteletter fra Aalborg Spareribs fra Tijuana Sursteg fra Hads Herred. Lækkerier Arme Riddere fra Idestrup Gin-syltede jordbær fra Ulfborg Ingefæræbler fra Hvidovre Orangemarmelade fra Hjørring Sakkuk fra Fanø. Snysk fra Als .. Øllebrød fra Skive Øllebrød fra Århus. Med flere bl.a Frokostretter og Salater. Hardback 125 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
fra 2013 på forlaget L & R
Oplag: active
ISBN: 9788711382714
Kategorier: Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Mad & gastronomi, Natur
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 309 gram
Kryddersnaps er en almanak over kryddersnapseåret, som gør det nemt og overskueligt at følge med i, hvornår de forskellige snapseurter er i sæson. Bogen indeholder opskrifter med klassiske snapseurter som f.eks. porse, pil, slåen og enebær samt nye spændende opskrifter med bl.a. skovmærke, tranebær, rabarberrod og hyben. I de fleste af opskrifterne anvendes udtræk af kun én urt, i et par enkelte bruges flere. Alle planterne kan nemt findes i naturen. Få gode råd om valg af alkohol, fremstillingen af essens, sødnig og fortyndning. Læs snapseurternes kendetegn, indsamlingssteder, plukkesæsoner og naturmedicinske egenskaber. Softback - 141 sider. FLOT eksemplar
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
5. udgave fra 2013 på Politiken Forlag
Oplag: active
ISBN: 8740040011982
Kategorier: Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 630 gram
Anne Hjernøe viser i "Annes søde syltebog", hvordan du kan få endnu mere ud af sæsonernes skønne danske bær og frugter ved at sylte dem til marmelade og syltetøj, gelér eller safter og sirupper, der kan nydes hele året rundt. Hun giver foruden sine opskrifter også indsigt i hvordan man konserverer bedst muligt. Klassiske grundopskrifter.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
fra 2012 på forlaget Turbine
Oplag: active
ISBN: 9788770905404
Kategorier: Italiensk, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 370 gram
I Dampede retter kan man finde lækre og lokkende retter, der er fulde af velsmag - milevidt fra fordommene om dampet mad som trist helsekost uden smag. Men at dampede retter er sunde, kan man ikke komme uden om, da dampning er en tilberedningsform, der ikke kræver tilsætning af fedt, og som bevarer smag, duft, næringsstoffer og vitaminer. Softback - 143 sider. Fin stand ( 28,5 x 17,5 cm)
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
1. udgave fra 2014 på forlaget Vandkunsten
Oplag: active
ISBN: 9788776952815
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 140 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 320 gram
At fremstille sine egne pølser er ikke så svært, som man skulle tro. Med ganske enkle midler kan enhver kaste sig over pølsemageriets ædle, men glemte kunst. Hjælpen til at komme i gang kan man hente i denne første kogebog på dansk, der giver anvisninger på, hvordan man kan tilberede sine egne velsmagende pølser. Bogen er spækket med de bedste grundopskrifter, som man selv kan variere efter personlig smag. Bogen er forsynet med en historisk beskrivelse af dansk pølsemageri – der altid har hentet inspiration fra det store udland – og derudover beskriver den alt om hygiejne, teknik, råvarer og konservering. Forfatteren har i 25 år har oparbejdet en elementær viden og erfaring om emnet og har desuden "stået i lære" hos sin svigerfar, der var slagter og pølsemager. Softback - 197 sider i meget FLOT stand. ( 19,6 x 12,8 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
1. udgave fra 2006 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 9788711267135
Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Kompetenceudvikling, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 350 gram
Få inspiration og ideer til den ene flotte kage efter den anden. Her er kager til (sølv)brylluppet, konfirmationen, barnedåben og andre af livets store fester. Men man kan også bruge bogen som inspiration til en helt almindelig hverdagskage. I bogen er der desuden anvisninger på, hvordan man laver forskellige blomster og chokolade- og sukkerpynt, som man kan dekorere kagerne med. Finere kagepynt indeholder mange tips og ideer. Og samtlige arbejdsprocesser bliver beskrevet og illustreret med fotos. Indbundet udgave - 48 sider. ( 22 x 24,5 cm ) Flot bog; Flot stand
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
fra 2014 på forlaget GEMBA
Oplag: active
ISBN: 9788799739301
Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 450 gram
Kogebog der tager udgangspunkt i nordfynske fødevareproducenter. Opskrifterne er nemme at gå til, og bogen beskriver den nordfynske natur og steder hvor råvarerne bliver til Indbinding: Illustreret kartonbind. 92 sider, smukt og alsidigt Illustreret. Kvadratformat
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
1. udgave fra 2014 på forlaget Legind
Oplag: active
ISBN: 9788771550092
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 540 gram
Forlag: Legind - Udgivet år: 2014 - Antal bind: 1 - Udgave: 1.udg - Antal sider: 127 - Indbinding: Hardback. - Tilstand: Fejlfrit eksemplar. - Marcus Polman har besøgt alverdens bøfhuse og brasserier og har talt med slagtere, økologiske landmænd, køkkenchefer og andre fagfolk for at lure dem kunsten af. Nyd godt af deres hemmeligheder og tilbered din egen fristende, saftige og helt perfekte bøf. Der er også en række opskrifter på verdensberømte bøffer fra T-bone til Tartar og Tournedos Rossini samt klasssike saucer og andet tilbehør.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
1. udgave fra 2003 på Soejderforlaget
Oplag: active
ISBN: 8770414424
Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Kogebøger, Mad & gastronomi, Natur
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 300 gram
Opskrifterne er samlet i kapitler efter tilberedningsmåde: Pande, grillrist, spyd, wok, bagehat, popcorntombola, pind og direkte i gløder. Der er opskrifter både på kød, fisk, grøntsager, frugt, brød og slik, desuden på forskellige marinader. Opskrifterne med gode råd virker meget gennemarbejdede og er lette at gå til. Der er noget til både nybegyndere - børn fra bh. klasse - og mere erfarne kokke. På rist ; På spyd ; I wok ; I pande ; I bagehat ; I popcornstombola ; På pind ; I gløder ; Marinader Spejderforlaget - 44 sider. Hardback ( 23 x 22,5 cm ) FLOT eksemplar.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
1. udgave fra 2015 på forlaget Legind
Oplag: active
ISBN: 9788771550924
Kategorier: Hus & have, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 900 gram
Bogen er inddelt efter årstider og har variationer alt efter, om du spiser kød og fisk, er vegetar eller veganer eller følger en raw-kostplan. SALATBIBEL giver gode ideer samt ny inspiration, fx til en lækker og nærende frokost. Alle salaterne er nemme at lave og tager højst 20 minutter. Hardback - Som NY - 299 sider. Smuk farvekode på bogens snit - inddeler afsnittene.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
1. udgave fra 2014 på forlaget Længe Leve Livet
Oplag: active
ISBN: 9788799508938
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Den glutenfri kogebog tilbyder inspiration, viden og teknik til et liv uden gluten. Lækre og velsmagende opskrifter, revolutionerende bageteknik og viden om hvad gluten er, og hvad det kan gøre ved os. Du får oplyst gode erstatninger for gluten i dagligdagen og hvordan du bruger de nye melsorter i madlavningen. Opskrifterne er uden gluten, komælk, æg og gær, og sukker er kun anvendt i yderst begrænset omfang. Den glutenfri kogebog er bogen der viser dig vejen til en glutenfri levevis, let lækkert og ukompliceret. Hardback - 102 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
1. udgave fra 2015 på Nyt Nordisk Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788717045576
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 384 gram
Med sous vide-teknikken har du mulighed for at lave helt utrolig mad i særklasse - det hjælper "Sous vide kogebogen" dig med. Med vakuum og vandovn er det let og innovativt at lave en middag, der slår benene væk under gæsterne. Sous vide-teknikken er hemmeligheden bag restauranternes møre kød. Det er blevet nemmere for almindeligt dødelige at lave mad på dette niveau derhjemme, fordi der er kommet nyt og billigt grej til det på markedet, så nu er der ingen undskyldning for ikke at lave mad på Michelin-niveau. Hardback - 96 sider ( 189 x 224 mm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
fra 2015 på forlaget Frøsamlerne
Oplag: active
ISBN: 9788792388018
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur
pris: 105 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Havehistorier, kulturhistorie, praktiske råd og tips om dyrkning af ærter og bønner. Og masser af opskrifter til alle, der har lyst til at prøve kræfter med flere af de spændende gamle bælgfrugter, der kan dyrkes i Danmark. Frøsamlernes projekt med genopdagelse af gamle danske bælgfrugter sluttede i juni 2015, med udgivelsen af en bog på 130 sider, "Ærter og bønner: Genopdagelse af 28 gamle danske sorter". Her finder du beskrivelser og kulturhistoriske oplysninger på alle 28 sorter, erfaringsopsamling, dyrkningsvejledning, opskrifter både jordnære og finurlige, og information om bælgfrugternes næringsindhold og brug i vores kost. Og masser af billeder. SoftBack Som Ny
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
1. udgave fra 2011 på forlaget BORGEN
Oplag: active
ISBN: 9788721036263
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 450 gram
Her får du opskrifter på lækre desserter, skønne lagkager, konditorkager, is, tærter, frugtgrød, konfekt, kiks, småkager samt smoothies og andre drikke. Nyd frugter, bær, økologisk vaniljepulver og kakao i den reneste form, og få enestående smagsoplevelser fra superfødevarer. Sikke en skøn fornemmelse at kunne byde familie og venner på noget, der smager godt og er sundt og samtidig godt for miljøet. Raw food-søde sager laves på naturlige, miljørigtige råvarer, der ikke varmes op til mere end 42°. Alle opskrifter i RAW DELIGHT er naturligvis fri for hvidt sukker, gluten, æg og laktose. Softback med flapper ( 21,2 x 22,7 cm ). 125 sider. Smuk bog - Flot stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
1. udgave fra 2011
Oplag: active
ISBN: 9788792596543
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1100 gram
Ross Dobson: Rustikke Klassikere; Fra bøf bearnaise til æbletærte. Bogen indeholder et stort udvalg af velsmagende klassikere og et væld af forretter og tilbehør. Velsmagende og rustikke retter som rejecocktail, håndskårne fritter og saftige ribben er alle at finde i denne bog - og naturligvis bøffer af alle slags, stegt til perfektion. Bogen indeholder også et stort udvalg af gode forretter og tilbehør, der med garanti vil tilfredsstille enhver sult samt lidt sødt til at afrunde et hyggeligt måltid. Rustikke klassikere er til alle, der elsker at lave god, gedigen mad med masser af saft og kraft. Hardback - med rillet kartonbind. En bog - flot boghåndværk - og inspirerende indhold - klassiske opskrifter. 211 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.