Senest opdateret 6. december
1. udgave fra 2008 på forlaget Thaning og Appel
Oplag: active
ISBN: 9788741300078
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 128 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 850 gram
Hardback. Stort format. Fejlfrit eksemplar *
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 6. december
1. udgave fra 2008 på forlaget Thaning og Appel
Oplag: active
ISBN: 9788741300078
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 128 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 810 gram
Hardback. Stort format. 224 sider. Flot eksemplar *
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 6. december
1. udgave fra 2008 på forlaget Thaning og Appel
Oplag: active
ISBN: 9788741300078
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 128 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 810 gram
Hardback. Stort format. 224 sider. Flot eksemplar *
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 5. december
1. udgave fra 2014 på forlaget Legind
Oplag: active
ISBN: 9788771550092
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 540 gram
Forlag: Legind - Udgivet år: 2014 - Antal bind: 1 - Udgave: 1.udg - Antal sider: 127 - Indbinding: Hardback. - Tilstand: Fejlfrit eksemplar. - Marcus Polman har besøgt alverdens bøfhuse og brasserier og har talt med slagtere, økologiske landmænd, køkkenchefer og andre fagfolk for at lure dem kunsten af. Nyd godt af deres hemmeligheder og tilbered din egen fristende, saftige og helt perfekte bøf. Der er også en række opskrifter på verdensberømte bøffer fra T-bone til Tartar og Tournedos Rossini samt klasssike saucer og andet tilbehør.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 5. december
fra 2018 på forlaget Muusmann
Oplag: active
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 2000 gram
272 sider. Stort format. Indbundet / hardback med smudsomslag. Nyt eksemplar. Om bogen hedder det: KARTOFLER er hyldesten til den lille knold fra nogle af Danmarks mest kreative og velrenommerede mesterkokke. Hans Beck Thomsen, Søren Gericke, Erwin Lauterbach og Jan Hurtigkarl viser, hvordan en kartoffel kan blive forvandlet til gastronomi på allerhøjeste plan. Kartofler er en del af den danske gastronomiske kulturarv. Gennem århundreder har kartoflen været en fast bestanddel i danskernes køkken. Den kan dyrkes stort set overalt i Norden, den kan lagres til vintermånederne, den er sund, og vi kan få den helt frisk og nyopgravet om sommeren og langt ind i efteråret. En kartoffel er ikke bare en kartoffel. ---- I KARTOFLER deler de fire kokke ud af deres store viden om kartofler. Bogen fortæller om både anvendelsen i køkkenet, opbevaringen, og hvordan de mange forskellige sorter kan bruges både nye og som lagrede. Bogen indeholder en gennemgang af både kendte og mere sjældne sorter, som med fordel igen kan få plads i haven og på køkkenbordet. ---- KARTOFLER er både for dem, der elsker kartoflen og gerne vil have endnu flere måder at tilberede den på – og for dem, der endnu ikke kender nok til kartoflens mange muligheder.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. december
2. udgave fra 2011 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740001952
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1075 gram
Hardback. Stor format. Det unikke nordiske. Nordiske madtraditioner. Gennemillustreret. De nordiske køkkener, som de ser ud i hverdagshøjde, til fest og højtider samt hele sæsonen rundt,
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. december
fra 1979 på forlaget Lademann
Oplag: active
ISBN: 87-1507-383-1
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 49 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 200 gram
Hardback. Illustreret. Lademanns Køkkenbibliotek. Gode klassiske vildtretter.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. december
fra 1995 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 87-0018-676-7
Kategorier: Kunst & kultur, Kunsthistorie, Mad & gastronomi
pris: 69 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1235 gram
Indbundet bog, med smudsomslag. Finstand. Gennemillustreret. A4 format
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 1. december
2. udgave fra 2006 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-567-8048-6
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Politikens grillbog - 165 sider - Hardback - Sprog: Dansk – Fotos: Henrik Freek Christensen og Anders Schönemann. Har masser af gode og nye opskrifter, der kan gøre aftnerne på terrassen til en kulinarisk oplevelse, uden at det tager længere tid eller kræver det store udstyr. - Pris ex forsendelse -B1755 – 16 - 10741
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 1. december
1. udgave fra 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711433799
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 169 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1392 gram
Opskrifter på nemme retter med trin for trin fotos og klare instruktioner så alle kan være med. Antal sider: 359 - Indbinding: Hardback med smudsomslag
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 1. december
1. udgave fra 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711434949
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 771 gram
En 21-dages detox-kur med opskrifter på alle måltider. Antal sider: 192 - Indbinding: Kartonbind
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 1. december
3. udgave fra 2014 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788740017564
Kategorier: Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 541 gram
"Den er god i ørerne!" Med millionvis af visninger på Facebook og Youtube er der ikke mange, der ikke kender dette udtryk fra de vildt populære videoer med Chili Klaus, hvor han inviterer forskellige gæster til at prøvesmage chilier og for alvor har åbnet danskernes øjne for verdens mest udbredte krydderi. I denne bog giver Chili Klaus en stærkt forfriskende fremstilling af de frugter, han elsker allermest, nemlig chilierne. På sin helt egen underspillede facon kommer Klaus via sin store viden og erfaring rundt om chiliens smag, styrke, virkning, dyrkning og ikke mindst oplevelserne ved chilismagningerne på nettet. Alt sammen krydret med opskrifter på god mad med chili og pakket ind i anekdoter fra Chili Klaus' egen verden. Antal sider: 154 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 30. november
fra 1988 på Chr. Erichsens Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-555-1126-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 500 gram
259 sider - Dansk indbinding - Sprog: Dansk - Oversat fra Norsk. En fiskebog med mere end 300 pragfulde retter, en madbiografi og en kulturhistorie. Ex forsendelse/1755-06-413
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 30. november
1. udgave fra 1999 på forlaget Borgen
Oplag: active
ISBN: 87-21-01233-4
Kategorier: Humor, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 500 gram
194 sider - Dansk indbinding - Sprog: Dansk. Er chili et vanedannende stof? Hvordan laver man thai mad i et tekøkken? Må man stege deller i en wok? Peder Bundgaard er ikke blot tegner og forfatter. Han er også en kyndig kok med en brændende interesse for stærke krydderier - ikke mindst chili. Sved på panden er den eneste bog, du behøver for at kunne lave stærk og krydret mand med både smag og stil. Sved på panden fortæller alt, hvad du skal vide, om redskaber, metoder, råvarer og krydderier - og mere til. Sved på panden er en metode, der lærer dig at improvisere efter smag og gehør - ikke en samling opskrifter, som skal læres udenad. Sved på panden indeholder et fyldigt leksikon over krydderier og råvarer. Tag bogen med i lommen, næste gang du køber ind. Ex forsendelse/1755-19-730
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 30. november
fra 1996 på Forlaget Centrum
Oplag: active
ISBN: 87-583-0913-6
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 700 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1600 gram
Vores køkken i Provence - 199 sider - Lærredsbind - Sprog: Dansk- Rigt illustreret i farver af Poul Ib Henriksen. En udmærket spændende bog om de franske land køkken i Provence. –Pris ex forsendelse -B1755 -22- 10145.2
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 30. november
1. udgave fra 2020 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 978-87-11-98684-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 195 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1490 gram
Meyers Grønne Proteiner tager en udfordring op: hvis vi vil spise mere klimavenligt, så skal vi hente flere af vores proteiner i planteriget. Det er budskabet fra forskere verden over, og det bliver et tema i de nye danske kostråd, der er på vej. Men hvordan gør vi det? Det giver bogen sit meget konkrete svar på i form af over 120 opskrifter med de proteinrige ingredienser fra planteriget i centrum som bælgfrugter, korn, svampe og bladgrøntsager - altid med velsmagen som ledestjerne. Bogen er fyldt med inspiration fra lande som Italien, Spanien, Mexico, Indien, Marokko og Brasilien, hvor man har knækket koden til at bruge bælgfrugter som bønner, linser og kikærter i et væld af fantastiske retter. Men også de nordiske råvarer og årstider står skarpt, når bogen følger naturens gang i køkkenet. Meyers Grønne Proteiner dyrker det fuldendte grønne måltid. Det er vegetarisk og plantebaseret mad, hvor selv inkarnerede kødspisere går mætte og tilfredse fra bordet. Gastronomisk indsigt, klimapolitiske overvejelser og praktiske råd
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 29. november
1. udgave fra 2005
Oplag: active
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 140 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1200 gram
Bogen fremstår som ubrugt.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 26. november
1. udgave fra 2001 på forlaget DRMultimedie
Oplag: active
ISBN: 87-7047-924-0
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 59 kr – stand: ★★★★★★
Hardback, fin stand. Illustreret. Fars, fisk, bagværk, desserter, drikke, madpakker.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 24. november
1. udgave fra 1998 på forlaget Netto og D3
Oplag: active
ISBN: 87-90059-19-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 55 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 325 gram
Hardback, i fin stand En kulinarisk rejse Danmark rundt, 10 af Danmarks bedste kokke lægger menukortet på bordet . Opskrifter på vildtretter og mere til. Vildt, fonde, satser, marinering, syltning.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 23. november
1. udgave fra 2011 på forlaget Amo / Lantmännen Cerelia
Oplag: active
ISBN: 978-87-992636-0-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Den Store Fødselsdags Bagebog -98 sider- Hardback – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Den første bog i rækken er Den Store Fødselsdagsbagebog. Bogen markerer Amos 80-års fødselsdag og er fyldt med opskrifter og inspiration til fødselsdagsfesten. – Pris ex forsendelse -B1745 -04 -10032.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. november
fra 1989 på Forlaget Sesam A/S
Oplag: active
ISBN: 87-7258-439-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 262 gram
203 sider- Hardback - Sprog: Dansk Løs den, brug den og nyd måltiderne. Ex forsendelse/1745-13-525
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. november
1. udgave fra 2008
Oplag: active
ISBN: 36-2511-747-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 850 gram
Hardback. A4 format. Afvekslende og lækre opskrifter, udførlige kostplaner til 13 uger. Illustreret. 160 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. november
1. udgave fra 2010 på forlaget Gyldendals Bogklubber
Oplag: active
ISBN: 9788703043005
Kategorier: Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
144 sider, illustreret i farver, hardback i super flot stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. november
1. udgave fra 2010 på forlaget Politikens
Oplag: active
ISBN: 9788756793728
Kategorier: Krop & sind, Mad & gastronomi, Selvhjælp, Sundhed
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 750 gram
144 sider, illustreret i farver, hardback i flot stand
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. november
1. udgave fra 2004 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 8602024519
Kategorier: Italiensk, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1561 gram
Amelia - midt i Umbrien i Italien - udlever Hanne Bloch og hendes familie drømmen om sydens sol, hjemmehøstede oliven og druer og et liv tæt på den italienske kultur. I denne kogebog deler hun ud af egne og italienske venners opskrifter fra det traditionelle umbriske køkken samt af klassiske italienske retter som tiramisu, ossobucco m.fl. Bogen er inddelt i Antipasti (forretter), Primi piatti (mellemretter), Secondi piatti (hovedretter), Pizze (pizza), Contorni (tilbehør) samt Dolci (desserter, bagværk og syltning). Rigt illustreret med smukke fotos af maden, råvarerne, landskaberne og bylivet taget af Thomas Hergaard. En ægte stemningskogebog, der sender tankerne til sydens sol og drømmen om det gode liv. ( 21,5 x 28,6 cm ) Hardback - 288 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. november
1. udgave fra 2004 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 8602024519
Kategorier: Italiensk, Mad & gastronomi
pris: 105 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1561 gram
Amelia - midt i Umbrien i Italien - udlever Hanne Bloch og hendes familie drømmen om sydens sol, hjemmehøstede oliven og druer og et liv tæt på den italienske kultur. I denne kogebog deler hun ud af egne og italienske venners opskrifter fra det traditionelle umbriske køkken samt af klassiske italienske retter som tiramisu, ossobucco m.fl. Bogen er inddelt i Antipasti (forretter), Primi piatti (mellemretter), Secondi piatti (hovedretter), Pizze (pizza), Contorni (tilbehør) samt Dolci (desserter, bagværk og syltning). Rigt illustreret med smukke fotos af maden, råvarerne, landskaberne og bylivet taget af Thomas Hergaard. En ægte stemningskogebog, der sender tankerne til sydens sol og drømmen om det gode liv. ( 21,5 x 28,6 cm ) Hardback - 288 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. november
1. udgave fra 2007 på forlaget Parragon
Oplag: active
ISBN: 978-1-4075-7044-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 119 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1035 gram
Antal sider:223. - Indbinding: Illustreret Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. november
1. udgave fra 2013 på forlaget DR, Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711375709
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 180 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1599 gram
Opskrifter på klassiske saucer, mormor-retter, desserter og køkken-eksperimenter: fx silde-is. Opskrifterne suppleres med anekdoter og fortællinger om barndomshjemmet, om retternes oprindelse bl.a. Thailand, Wien, Bornholm og Skagen. Antal sider: 337 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. november
1. udgave fra 2015 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711440308
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 601 gram
Opskrifter fra Meyers eget kageværksted og om kagebagningens råvarer, redskaber og grundprincipper. Antal sider: 134 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. november
1. udgave fra 2013 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788702155556
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 789 gram
50 opskrifter på glutenfrit bagværk samt en række tips, der sikrer et succesfuldt resutat. Brød til hverdagen, knækbrød, rugbrød og pitabrød, kager, brownies og muffins samt morgenmad som mysli og crysli-knas. Antal sider: 143 - Indbinding: Illustreret Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.