
Senest opdateret 13. november
2. udgave fra 2000 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 87-11-12919-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Hardback, 112 sider Lækre retter til festlige lejligheder : vejfesten, nytårsaften, studenterfesten samt små intime middage under fire øjne. Med Rolf Lund som guide klarer du også juleaften med svigermors øjne i nakken.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 13. november
1. udgave fra 2005 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 87-1126-152-8
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 430 gram
Indbundet, Illustreret. En kulinarisk jordomrejse til ingen penge Udgået biblioteksbog.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 12. november
2. udgave fra 2001 på forlaget gyldendal
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1282 gram
Plums hyldest til alverdens søde desserter, frugter og bær, kager og is. En stor samling af desserter, indb, 2001, flot, kan sendes m DAO for ca 52 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 12. november
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 780 gram
Yan-kit So. Indbundet, 256 sider. Som ny. En klassiker der hjælper dig at mestre det fantastiske kinesiske køkken. I over 140 trin for trin opskrifter trylles der med eksotiske opskrifter på alt fra velkendte retter som wontonsuppe og forårsruller til specialiteter fra det regionale køkken som pekingand, guangzhounesisk ildgryde og yangzhou-stegte ris.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 12. november
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 605 gram
Sous vide, hvor mad tilberedes i vandbad, har i en årrække været populær blandt professionelle kokke, men I disse år finder sous vide-maskinerne vej til mange danske køkkener. I 2015 udgav Turbine sammen med den danske opfinder og kemiker Peter Friehling "Grundbogen i Sous Vide", der er blevet en stor succes og fortsat støt sælgende. Nu er Peter Friehling klar med en opfølger, hvor temaet er at bruge sous vide i hverdagen. Maskinen kan nemlig meget mere end over flere dage at forberede lørdagens festmåltid. Den kan bruges aftenen før, så grøden er klar om morgen. Man kan starte en ret om morgenen, så er aftensmaden klar, når man kommer hjem fra arbejde. Man kan sætte noget over lige efter fyraften - og maden er klar til tiden. Sous vide i hverdagen er til alle dem, der har anskaffet sig grejet, men endnu ikke for alvor har gjort det til en del af hverdags-køkkenet. Bogens kapitler: • Morgenmad: det varme måltid er klar, når man står op. • Frokost: hjemmelavet og smagfuldt pålæg. • Aftensmad 1: tilberedning på under én time • Aftensmad 2: sat over om morgenen, klar når man kommer hjem. • Aftensmad 3: sat over om aftenen, klar næste dag efter fyraften. • Sødt: ingen kogebog uden desserter. Indbundet, 217 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 12. november
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 975 gram
Nu udkommer Food in a Jar, som er fyldt med 80 lækre, lette, retter og snacks, der alle er smukt anrettet i praktiske sylteglas. Food in a Jar puster nyt liv i gamle syltekrukker med inspirerende, smuk, sund og smagfuld mad, der taler til både øjne og mave. Bogen udfordrer kreativiteten med forskellige opskrifter på morgenmad, snacks, salater, supper, desserter og drikkevarer - alle serveret i praktiske Jars. Jars holder maden frisk og gør det muligt at lave mange af opskrifterne dagen før. Det sparer tid og sikrer, at man hver dag kan nyde lækker mad uden stress og jag. Få fif og ideer til, hvordan madspil minimeres, og hvordan middagens rester omdannes til fortryllende retter, der kan spises og nydes i nye kombinationer. Nyd dine Jars på farten, på kontoret, som snacks i tasken, på picnic - eller brug dem som en smuk måde at anrette maden på for dine gæster. Det er praktisk, let at lave og lige til at tage med. Slip fantasien løs og lad dig inspirere. Hardback, 220 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. november
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 520 gram
Her er en bog med alle opskrifterne fra det danske køkken i sin mest rene og traditionelle udgave. Lige til at gå til! Med Stegt flæsk med persillesovs kan enhver gå bedstemor i bedene - med sikker succes. Vi spiser gerne mad fra alle verdensdele, og interessen for at lave eksotisk mad boomer. De fleste børn er fortrolige med pizza og pasta, chili con carne og curryretter fra Indien. Men hvad med det gamle danske køkken? Skal de ikke kende dem? De elskede retter, som dufter skønt af barndom og familiehøjtider, solfyldte somre og snedækkede vintre. Trine Gregorius har i sin charmerende og gennemillustrerede bog samlet en række af de mest traditionsrige og elskede retter - lige fra frikadeller og flæskesteg (med sprød svær) til citronfromage og stikkelsbærgrød. Der er forretter, hovedretter og desserter - og dertil opskrifter på tilbehøret, der sætter prikken over i'et. Softcover, 160 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. november
Oplag: active
Kategorier: Botanik, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 710 gram
Sommeren stå for døren, og haven og skoven blomstrer på livet løs. De er smukke i naturen, de er smukke på bordet i vaser, men de kan i høj grad også spille en fin rolle på tallerkenen. Spiselige blomster giver os en helt ny måde at lave mad på – de præsenterer en ret på skønneste vis, og smagen har også sin del at byde på. Der er al mulig grund til at komme i gang med at plukke og eksperimentere. Den danske sommer bringer masser af blomster med sig, især i haven og i skoven. I restauranterne har de spiselige blomster i flere år været brugt til raffinere og forfine retterne med, og nu begynder de også at finde vej til køkkenerne derhjemme. Det er slet ikke kompliceret, og der er al mulig grund til at byde de smukke sommerblomster indenfor, især om sommeren hvor de er flottest og smager bedst. Bogen giver os grundlæggende viden om spiselige blomster – hvordan de ser ud, og hvor man kan plukke dem. Hertil kommer et væld af opskrifter og ideer til, hvordan man kan bruge blomsterne i alt fra kolde og varme retter til desserter. Blomster kan både være søde, sure og bitre, så der gives også anvisninger til, hvordan man vælger den rigtige blomst, som passer til den ret, man gerne vil lave. Spiselige blomster er til den nysgerrige, der gerne vil inspireres og berige sit køkken med nye oplevelser. Som elsker smuk mad og sætter pris på de nye spændende smage, som blomsterne kan bidrage med. Den gode nyhed er, at mange af os har dem lige uden for døren. Hardback, 120 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. november
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Mellemøsten
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 625 gram
Mesopotamia betyder 'landet mellem floderne', men for forfatterne er Mesopotamia også en fælles erindring, en kulinarisk baggrund og smagen af dadler, granatæblesirup og barndomsminder. Deres kogebog begyndte som en udveksling af familieopskrifter, der efterhånden voksede sig til en bog. Mesopotamia er en moderne og lettilgængelig introduktion til det mellemøstlige køkken. Opskrifterne er forfatternes fortolkninger af traditionelle retter tilføjet en nordisk sans for enkelhed og få, gode råvarer, der klæder de varme krydderier. Duna Ghali og Fanan Imad er mor og datter med irakiske rødder. De har boet i Danmark siden 1992. Indbundet, 159 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 10. november
fra 2007 på forlaget h.f.ullmann
Oplag: active
ISBN: 978-3-8331-4008-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1200 gram
Gastronomisk grundbog - Den omfattende, illustrerede indføring i den finere madlavnings grundteknikker - 299 sider - Paperback - Sprog: Dansk - I 200 arbejdsinstruktioner og 1100 illustrationer gives en indføring i madlavningens grundteknikker som ledsages af vigtige basisopskrifter - et let tilgængeligt opslagsværk, som ikke bør mangle i køkkenet. - Pris ex forsendelse -B1751- 07- 10687
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 10. november
1. udgave fra 1996 på forlaget Tommeliden
Oplag: active
ISBN: 8778310377
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 99 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 510 gram
Hardback. Som ny. Illustreret af Leif Ragn Jensen.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 10. november
fra 2013 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788700789692
Kategorier: Hobby, Kogebøger, Mad & gastronomi, Øvrige
pris: 115 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 842 gram
One more slice er opfølgning til og anden del af Leila Lindholms populære bagebibel A piece of cake. Bogen starter, hvor A piece of cake slutter, og udover et væld af opskrifter på alverdens sødt bagværk får vi styr på, hvordan man bager sit eget surdejsbrød, en vellykket hjemmebagt pizza, samt hvordan man laver sin egen pasta fra grunden. Antal sider: 223 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 9. november
1. udgave fra 1998 på forlaget Colibri
Oplag: active
ISBN: 87-90746-00-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 69 kr – stand: ★★★★★★
Hardback. 189 sider Som ny.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 8. november
1. udgave fra 2001 på forlaget Høst & Søn
Oplag: active
ISBN: 87-14-29439-7
Kategorier: Asien - Oceanien, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 130 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 591 gram
Hæftet med papomslag, 141 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 8. november
2. udgave fra 2011 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740001952
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1075 gram
Hardback. Stor format. Det unikke nordiske. Nordiske madtraditioner. Gennemillustreret. De nordiske køkkener, som de ser ud i hverdagshøjde, til fest og højtider samt hele sæsonen rundt,
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 7. november
Oplag: active
Kategorier: Asien - Oceanien, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 975 gram
Thailand med de kilometerlange strande, farvestrålende orkideer og gamle templer er et sandt paradis - også når det gælder maden. Det thailandske køkken anses for at være et af verdens bedste og byder på usædvanlige nydelser for ganen. Pragtfuldt eksotisk og frisk, stærkt, duftende, cremet ... der findes et væld af udsøgte opskrifter på thailandske retter, som er lige så spændende og afvekslende som landet selv: cremede curries med fisk eller kød, vegetariske retter med en mangfoldighed af fine smagsnuancer, lækre klassikere og pikante nyheder. De udførlige opskrifter er ledsaget af appetitvækkende fotos, der sammen med en informativ indledning og gennemgang af råvarerne i det thailandske køkken gør denne inspirerende kogebog til en perfekt ledsager, når man går på opdagelse i det thailandske køkken. Indbundet, 160 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 6. november
1. udgave fra 2006 på forlaget De Danske Vægtkonsulenter
Oplag: active
ISBN: 9788799027651
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 576 gram
Bogen indeholder mase spændende opskrifter, slankeråd, ernæring og motion. Er i fin stand, lidt brugsspor på omslaget, 195 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 6. november
Oplag: active
Kategorier: Biologi, Mad & gastronomi, Natur
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 330 gram
Danmarks har en kystlinje på 8.750 km, og der er masser af skønne råvarer derude. Med Høst ved havet i hånden kan du på din gåtur langs stranden supplere dit køkken med frisk tang, skaldyr og urter. Karen Lise Krabbe deler i bogen sin viden om, hvordan man kender de enkelte tangarter fra hinanden, hvor de vokser, hvordan og hvornår man høster, og hun giver tips til, hvordan de kan bruges i køkkenet. Hun har udvalgt de mest oplagte brun-, grøn- og rødalger, der findes i Danmark. Selvom tang er bogens hovedvægt, byder den også på information om forskellige muslinger og krebsdyr, når du nu alligevel står i vandkanten. Ved stranden kan du også sanke nogle af de mest delikate vilde spiseplanter, og i denne bog får du et udpluk af de mest velsmagende. Julie A. Swane, der er medforfatter til bogen SANK – spis af naturens køkkenhave, giver en beskrivelse af, hvor, hvornår og hvilke plantedele, du kan sanke. Tina Brok Hansen har fotograferet til Høst ved havet, og bogen er fyldt med smukke fotos, der supplerer beskrivelserne, så du kan få succes med din høst og få endnu mere fornøjelse af en tur ved havet. Softcover, 180 sider. Ny og ubrugt.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 5. november
fra 2011 på forlaget Niche
Oplag: active
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Mennesket har fremstillet og spist ost igennem årtusinder. Indtil for 150 år siden foregik ostefremstillingen hovedsageligt i de enkelte husholdninger ude på gårdene. Efter industrialiseringen skete fremstillingen i stadig stigende på mejerier og hjemmeproduktion blev undtagelsen. Vores ambition med denne bog er at få flere danskere til at mærke glæden ved at fremstille deres egne oste.”Bogen om oste” kan bruges på mange forskellige måder. Hvis man især er interesseret i kulturhistorie og ønsker at få et indblik i osteproduktionens historie, så er det en god idé at læse kapitel 1. Hvis ens interesse især er naturvidenskabelig, kan man læse om ostens biologi og kemi i kapitel 2. I kapitel 3 kan man læse om historierne bag verdens bedste oste fra mange forskellige lande.De næste to kapitler handler om, hvordan man selv kan lave oste. I kapitel 4 giver vi en generel beskrivelse af, hvilke remedier man skal bruge, og hvordan man går frem. I kapitel 5 beskriver vi, hvordan man fremstiller syrnede mælkeprodukter. I kapitel 6 følger de helt præcise opskrifter på, hvordan man fremstiller de enkelte ostetyper. I kapitel 7 kan du læse om, hvordan man røger oste. I kapitel 8 har vi samlet en lang række spændende opskrifter på retter, hvor man bruger ost. Vi har for nemheds skyld inddelt opskrifterne i småretter, hovedretter, desserter og kager. Holder man af at læse en lille historie, har vi i kapitel 9 samlet en række menneskers oplevelser med ost.Som det fremgår af det ovenstående, kan man nøjes med at læse et enkelt eller nogle få kapitler og således bruge bogen som opslagsværk. Men det er naturligvis vores håb, at læserne finder bogen så interessant, at de læser det hele. Vi håber i det hele taget, at man bliver lige så glade for at læse og bruge ”Bogen om oste”, som vi har været for at lave den. Flot indbunden udgave på 135 sider. Vejledende netfoto Bogvægt: Ca. 520g + tara
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 3. november
3. udgave fra 2006 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 87-1131-278-5
Kategorier: Faglitteratur, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 875 gram
Hardback, stor format. Rigt Illustreret. 160 sider Webers store grillkogebog er blevet hædret med flere internationale priser og er officielt blevet udnævnt til “ verdens bedste grillkogebog “
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 3. november
1. udgave fra 1998 på forlaget Netto
Oplag: active
ISBN: 87-9005-919-0
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Hardback. Illustreret. En kulinarisk rejse Danmark rundt til 10 af Danmarks bedste spisesteder.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 2. november
fra 1999 på forlaget Könemann
Oplag: active
ISBN: 3-8290-1018-4
Kategorier: Børnebøger, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 205 gram
Børnefestkager – 64 sider – Paperback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse - B1721 –02 – 10764
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 2. november
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1200 gram
Den omfattende, illustrerede indføring i den finere madlavnings grundteknikker. Indbundet, 299 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 2. november
2. udgave fra 2021 på forlaget Muusmann
Oplag: active
ISBN: 9788794086516
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Øvrige
pris: 165 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 821 gram
Krydderurter er eventyret i madlavningen – en sand forvandling opstår, når de anvendes. Det er her madens magi skabes, når duft, smag og sanselighed går op i en højere enhed og skærper lysten til at smage endnu mere. I bogen gør Sandra Pugliese op med den gængse forestilling om, at en enkelt kvist eller to er nok til at give maden den gode smag. Hun viser i sine opskrifter, hvordan krydderurter, der anvendes med rund hånd og i de rette mængder, får smagen op på helt nye højder i både smoothies, salater, varme retter og desserter. Så væk med forsigtigheden, når der bruges krydderurter i madlavningen – her sættes der turbo på smagen i det grønne køkken. I et uundværligt afsnit af bogen finder vi en af hemmelighederne bag Sandras basiskøkken. Her skabes smagfulde og herlige eddiker, olier, honning og smør m.v., der kan bruges til at peppe enhver ret op. I et andet afsnit får vi en fyldig introduktion til 16 af de mest almindelige krydderurter og herunder også nyttige oplysninger om deres sundhedsskabende egenskaber. Bogen indeholder flere end 70 opskrifter på dejlige retter med krydderurter til alle dagens måltider og drikke. Antal sider: 233 - Indbinding: Hardback.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 2. november
1. udgave fra 2021 på forlaget Smith Street Books
Oplag: active
ISBN: 978-1-92241-7-251
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Paperback - 191 sider - engelsk - Bogen er en startguide til alle, der ønsker at foretage bæredygtige ændringer - og samtidig holde middagsbordet lækkert. Med indkøbslister for hver uge og 28 fulde dages måltider (inklusive snacktidstrang) har denne bog alt, hvad du har brug for, for at starte en plantebaseret kost lettest muligt.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 1. november
4. udgave fra 2012 på forlaget Lindhardt & Ringhof
Oplag: active
ISBN: 978-87-11-39118-1
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Hardback, som ny Illustreret med smule , stemningsfuldt billeder af naturen, råvarerne og maden
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 30. oktober
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 520 gram
Konfekt er små syndige mundfulde og indbegrebet af hygge. I mange familier er det næsten lige så meget traditionen omkring at lave konfekt sammen som selve det at spise de små magiske mundfulde, der er i centrum. Denne nye konfektbog byder på klassisk konfekt som fyldte chokolader med saltkaramel, cognackugler, kransekagekonfekt og blomme i madeira. Et andet kapitel indeholder nytænkt konfekt som solbærtrøffel med hvid chokoladeglase, julefudge med hasselnødder og passionstrøfler. Skal det være lidt sundt, er der lækre alternativer som dadelkugler med sesam, chokoladebrud og knaskonfekt a la riskiks. Endelig er der også tænkt på børnene med konfekt som tivolikugler, snebolde og bountykugler. I alt mere end 40 opskrifter med marcipan, chokolade, nougat, nødder, tørrede frugter, guld og glimmer. I modsætning til klassiske kager bør konfekt aldrig tage lang tid at lave. Derfor kan det meste konfekt i bogen trilles, rulles, blendes, fyldes og dyppes inden for en overskuelig tidsramme. Og naturligvis kan al konfekten tilberedes i fællesskab med dem, man holder af – også børnene. Indbundet, 120 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 30. oktober
Oplag: active
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 485 gram
Efter mange år med et blakket ry er tarteletten atter på banen. I denne usædvanlige kogebog kan man finde et sandt festfyrværkeri af opskrifter på, hvordan man kan variere fyldet i en lille sprød tarteletbund. Her er elegante og velsmagende opskrifter på tarteletter med skaldyr, fisk, grønsager, ost, kalv, okse, lam, vildt og ikke mindst et lille, men delikat udvalg af desserttarteletter. Ligesom bogens forfatter, Babette Hersant Isaksen, kommer tarteletten oprindeligt fra Frankrig, men hendes opskrifter er inspireret af både fransk, dansk og international madkultur; det vil derfor være muligt at finde opskrifter for enhver smag, undtagen den dårlige. Glem fordommene: Babettes formidable tarteletter vil løfte ethvert måltid! "Her bemestres tartelettens grundlæggende ide: distinktionen mellem det tunge og det lette. Mellem det sprøde og det våde. Det er denne ide i platonisk forstand, der inkarnerer en tartelet." Fra Suzanne Brøggers forord. Indbundet, 191 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 30. oktober
fra 2014 på Forlaget Revling
Oplag: active
ISBN: 978-87-993102-0-3
Kategorier: Botanik, Kogebøger, Mad & gastronomi, Natur
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Vorherres køkkenhave - 110 sider - Hæftet - Sprog: Dansk - Redaktion: Karen Pedersen - Rigt illustreret i farver -UÅBNET STADIG INDPAKKET I FORLAGSPLASTIK. Den tidligere hjemløse Steen Viggo Jensen (f. 1953) der levede et par år i naturen, fortæller om vildtvoksende planter og ukrudt, og giver opskrifter på, hvad de kan bruges til hjemme i køkkenet. - Pris ex forsendelse - B1719 –22 - 10343.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 30. oktober
1. udgave fra 2011 på politikens forlag
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1073 gram
En omfattende bog om det skandinaviske køkken om maden og råvarerne. hardback, flot, 2011, kan sendes m DAO for 48 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.