
Senest opdateret 19. november
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 140 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 925 gram
Nødder smager fantastisk, de er skønne at gnave i som en god snack, og de passer i alle former for retter, lige fra salater og lune retter til brød og desserter. Men der er mange flere gode grunde til at give plads til nødderne i den daglige kost. Nødder i alle afskygninger er ernæringsmæssige pletskud, helt uden sidestykke. Særligt de sunde fedtsyrer giver dem antiinflammatorisk styrke, som holder kredsløbet i topform og en lang stribe lidelser stangen. Med den rigtige tilgang kan nødderne ligefrem hjælpe dig ned i vægt, for trods et tårnhøjt kalorieindhold er de fleste nødder en spændende medspiller i det slanke liv. Hemmeligheden ligger i det perfekte miks af mættende proteiner og fibre, langsomme kulhydrater og ikke mindst de såkaldte MUFA-fedtsyrer, som målrettet hjælper dig med at smelte fedtet af kroppen. Bogen giver masser af god information og inspiration til lækker mad med nødder: • Gennemgang af nødders indhold af næringsstoffer, fibre, vitaminer og mineraler. • Introduktion til de mest gængse nødder – sundhedsmæssige fortrin og anvendelse • Mere end 40 lækre opskrifter til alle dagens måltider. Indbundet, 169 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. november
fra 2007 på forlaget Bra Böcker
Oplag: active
ISBN: 978-91-7002-608-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Svampe
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 365 gram
Svampe - Guide og opskrifter – 54 sider -Hardback - Sprog: Dansk - Billeder af svampe i naturligt miljø: Michael Krikorev. – Pris ex forsendelse -B1741- 19 -11644
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. november
fra 1994 på forlaget Bogklubben12Bøger
Oplag: active
ISBN: 87-604-0068-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 430 gram
Kartofler - Den internationale kartoffelkogebog – 159 sider -Hardback - Sprog: Dansk - Illustreret af forfatteren. – Pris ex forsendelse -B1750- 11 -11028
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. november
fra 2007 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 978-87-00-793767
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 540 gram
Julens bedste mad – 99 sider Hardback - Sprog: Dansk - Foto: Jette Feldthaus. INDHOLD: Julemiddag - Julefrokost -Julebagning -Gløgg og konfekt. – Pris ex forsendelse -B1750- 10 -10417
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. november
1. udgave fra 2004 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-567-7271-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 935 gram
Politikens bog om kost og sundhed– 215 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Giver dig mulighed for at vælge en sund kost tilpasset netop dine behov - afhængigt af din alder, livsstil, sundhedstilstand mv.. Den er illustreret med mere end 75 fotos. – Pris ex forsendelse -B1741- 16 -10820
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. november
fra 2013 på forlaget L & R
Oplag: active
ISBN: 9788711382714
Kategorier: Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Mad & gastronomi, Natur
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 309 gram
Kryddersnaps er en almanak over kryddersnapseåret, som gør det nemt og overskueligt at følge med i, hvornår de forskellige snapseurter er i sæson. Bogen indeholder opskrifter med klassiske snapseurter som f.eks. porse, pil, slåen og enebær samt nye spændende opskrifter med bl.a. skovmærke, tranebær, rabarberrod og hyben. I de fleste af opskrifterne anvendes udtræk af kun én urt, i et par enkelte bruges flere. Alle planterne kan nemt findes i naturen. Få gode råd om valg af alkohol, fremstillingen af essens, sødnig og fortyndning. Læs snapseurternes kendetegn, indsamlingssteder, plukkesæsoner og naturmedicinske egenskaber. Softback - 141 sider. FLOT eksemplar
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. november
7. udgave fra 2010 på forlaget dr
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 140 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1068 gram
I denne kogebog kan du få brødrene Adam og James´ bedste opskrifter fra DR2-programmet ´Spise med Price´, hvor de to værter med stor kærlighed til det klassiske tv-køkken og nysgerrighed efter nye smagsoplevelser kaster sig ud i kogekunsten. Hardback, 2010, 1. udg. kan sendes m DAO for ca 52 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. november
1. udgave fra 2014 på forlaget Weber
Oplag: active
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 435 gram
Paperback, fin stand Oplev Webers produkter gennem maden.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. november
fra 1995 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 87-0018-676-7
Kategorier: Kunst & kultur, Kunsthistorie, Mad & gastronomi
pris: 69 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1235 gram
Indbundet bog, med smudsomslag. Finstand. Gennemillustreret. A4 format
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. november
1. udgave fra 2010 på forlaget Turbine
Oplag: active
ISBN: 9789174010725
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 175 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 928 gram
Rigt illustreret i farver. Stort format. 'En uundværlig bog for alle muffinelskere. Antal sider: 193 - Indbinding: Illustreret hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. november
1. udgave fra 2017 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711568606
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 667 gram
30 opskrifter, som kan laves på 30 minutter. Louisas madplan gør hverdagen nemmere. Her viser hun nemlig, hvordan du nemt og billigt kan lave både lækker og sund mad. Her er både opskrifter med grønt, fisk og kød. Klassikere som kylling i karry, fiskefrikadeller med stuvet hvidkål, hakkebøffer med jordskokker og ærtemos, kyllingebryster med bagte rødder og gremolata, urtekrebinetter med honningrødder, supper, salater og meget mere. Alle opskrifter er beregnet til to, men kan nemt tilpasses flere. God appetit og god fornøjelse. Antal sider: 155 - Indbinding: Kartonbind
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 17. november
1. udgave fra 2025 på forlaget Grønningen1
Oplag: active
ISBN: 9788773393307
Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Gem dit rugbrød. Det er ikke bare en rest, det er en genvej til mere smag, fylde og mathed. RUGBRØD - brug dine rester her er mere end 55 opskrifter på tærter, fødselsdagsboller, sandwichstykker, knækbrød, bagels, cookies, dadelkugler, vafler, nutella, grissini, poke bowls, gulerodskage, pandekager, sønderjysk rugbrødskåge, småkager, kiks og meget meget mere.Opskrifterne er nemme at gå til, med få ingredienser og masser af smag. Rugbrødet - hjemmebagt eller købt - bliver din nye yndlingsingrediens og giver mindre madspild. Velkommen til en ny måde at bruge rugbrød. pả - og til en bog fyldt med inspiration, smag og masser af gode ideer. Hardback - 208 sider. Gennemillustreret i farvefotos. Med stempel fra forlag på omslags inderside.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
fra 1989 på Forlaget Sesam A/S
Oplag: active
ISBN: 87-7258-439-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 262 gram
203 sider- Hardback - Sprog: Dansk Løs den, brug den og nyd måltiderne. Ex forsendelse/1745-13-525
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
fra 2004 på forlaget Bolig & Livsstil
Oplag: active
ISBN: 8711180188
Kategorier: Historie:Kultur, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 960 gram
Hardback m omslag - 303 sider. For nogle år siden sad to norske livsnydere på den verdensberømte restaurant Auberge de I'Ill i Alsace i Frankrig og nød et lukullisk måltid bestående af gåselever, hummer, pighvar, due, hjort og valnøddeparfait. Under den gastronomiske oplevelse kom de to til at diskutere, hvad det bedste af det bedste egentlig er? Og da middagen efter fem timer var slut, havde de besluttet sig for at skrive en bog om emnet. Resultatet er Fortællinger om verdens bedste råvarer, der indeholder hen ved fyrre fascinerende fortællinger om de bedste ingredienser i det globale spisekammer. Bogen trækker de lange, kulturhistoriske linjer op, byder på legender og videnskab, dog uden at glemme øjeblikkets nydelse. Den serverer gode historier om mad og drikke og fejrer de store smagsoplevelser af naturens rigdom og menneskets stræben efter det fuldkomne. Et gastronomisk dyk ned i en verden af store smagsoplevelser - ledsaget af tips og ideer til tilberedning i køkkenet.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 1991 på Chr. Erichsrns Forlag
Oplag: active
ISBN: 8755503365
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 170 gram
Hardback - 93 sider. Mrs. Alice Laden var i mange år G. B. Shaws kok og husholderske. Så vidt det kan bedømmes ved en gennemlæsning, er her opskrifter på en masse opfindsomme og velsmagende retter. Bogen er opdelt i 3 afsnit: 1) salater, 2) hovedretter og 3) desserter. Også ikke-vegetarianere kan her hente ny inspiration, måske især blandt salat-opskrifterne; her findes variationer med bl.a. avocados, zucchini og auberginer, hvilket kan være vanskeligt at finde opskrifter på i almindelige kogebøger. Afsnittet om desserter er meget omfattende, idet Shaw var en meget stor ynder af søde sager. Nogle af opskrifterne er vist for righoldige til at kunne anerkendes af virkeligt overbeviste vegtarianere - men lækkert lyder de - lige godt!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2004 på Forlaget Oscar
Oplag: active
ISBN: 8799019604
Kategorier: Dansk, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 450 gram
Når andre taler om vejret, taler Søren Dahl om maden, og lytterne kvitterer i stort antal med deres bedste opskrifter. Pa det seneste har der især varet talt om det danske sildebord, brødet og egnsretterne, som bogen her præsenterer et udvalg af. God Appetit! Sild Dildsild fra Faarvang .. Karabidsild fra Kalundborg Marinerede sild fra Knebel Pandesild fra Dragør .. Sild i festligt lag fra Fierritslev Spegesild fra Dalmose Spegesildetilbehor fra Brædstrup Stegte sild fra Roskilde Syv seje sild fra Koge Varme sild fra Korser Brod Brunch Bred fra Hjørring. Fedtfri Grovboller fra Rebild Grovboller fra Lyngby Frugtbrød fra Idestrup Hvedebred fra Herlufmagle Krydderbrød fra Rebild Rouladebred fra Rebild Rugbrød fra Ribe Valnøddebrød fra Esbjerg. Fisk Fiskedeller med pandehår fra Hirtshals Fiskefad fra Ballerup Fiskefad fra Hirtshals. Karrytorsk i fad fra Mejlby. Lakseforret fra Hirtshals Lakseterrin fra Groest 'Torskchoveder fra Agersø. Hovedretter Dyrekølle fra Såby. Grønlangkål fra Sønderjylland Haregryde fra Øland. Hvidkål fra Sønderjylland Juleskinke fra Sverige Knugekål fra Trekantsomrädet Kreolergryde fra New Orleans Kyllingeroulade fra Umbrien Nakkekoteletter fra Aalborg Spareribs fra Tijuana Sursteg fra Hads Herred. Lækkerier Arme Riddere fra Idestrup Gin-syltede jordbær fra Ulfborg Ingefæræbler fra Hvidovre Orangemarmelade fra Hjørring Sakkuk fra Fanø. Snysk fra Als .. Øllebrød fra Skive Øllebrød fra Århus. Med flere bl.a Frokostretter og Salater. Hardback 125 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
5. udgave fra 2013 på Politiken Forlag
Oplag: active
ISBN: 8740040011982
Kategorier: Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 630 gram
Anne Hjernøe viser i "Annes søde syltebog", hvordan du kan få endnu mere ud af sæsonernes skønne danske bær og frugter ved at sylte dem til marmelade og syltetøj, gelér eller safter og sirupper, der kan nydes hele året rundt. Hun giver foruden sine opskrifter også indsigt i hvordan man konserverer bedst muligt. Klassiske grundopskrifter.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
fra 2012 på forlaget Turbine
Oplag: active
ISBN: 9788770905404
Kategorier: Faglitteratur, Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 370 gram
I Dampede retter kan man finde lækre og lokkende retter, der er fulde af velsmag - milevidt fra fordommene om dampet mad som trist helsekost uden smag. Men at dampede retter er sunde, kan man ikke komme uden om, da dampning er en tilberedningsform, der ikke kræver tilsætning af fedt, og som bevarer smag, duft, næringsstoffer og vitaminer. Softback - 143 sider. Fin stand ( 28,5 x 17,5 cm)
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2014 på forlaget Vandkunsten
Oplag: active
ISBN: 9788776952815
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 140 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 320 gram
At fremstille sine egne pølser er ikke så svært, som man skulle tro. Med ganske enkle midler kan enhver kaste sig over pølsemageriets ædle, men glemte kunst. Hjælpen til at komme i gang kan man hente i denne første kogebog på dansk, der giver anvisninger på, hvordan man kan tilberede sine egne velsmagende pølser. Bogen er spækket med de bedste grundopskrifter, som man selv kan variere efter personlig smag. Bogen er forsynet med en historisk beskrivelse af dansk pølsemageri – der altid har hentet inspiration fra det store udland – og derudover beskriver den alt om hygiejne, teknik, råvarer og konservering. Forfatteren har i 25 år har oparbejdet en elementær viden og erfaring om emnet og har desuden "stået i lære" hos sin svigerfar, der var slagter og pølsemager. Softback - 197 sider i meget FLOT stand. ( 19,6 x 12,8 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2006 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 9788711267135
Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Kompetenceudvikling, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 350 gram
Få inspiration og ideer til den ene flotte kage efter den anden. Her er kager til (sølv)brylluppet, konfirmationen, barnedåben og andre af livets store fester. Men man kan også bruge bogen som inspiration til en helt almindelig hverdagskage. I bogen er der desuden anvisninger på, hvordan man laver forskellige blomster og chokolade- og sukkerpynt, som man kan dekorere kagerne med. Finere kagepynt indeholder mange tips og ideer. Og samtlige arbejdsprocesser bliver beskrevet og illustreret med fotos. Indbundet udgave - 48 sider. ( 22 x 24,5 cm ) Flot bog; Flot stand
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2014 på forlaget Legind
Oplag: active
ISBN: 9788771550092
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 540 gram
Forlag: Legind - Udgivet år: 2014 - Antal bind: 1 - Udgave: 1.udg - Antal sider: 127 - Indbinding: Hardback. - Tilstand: Fejlfrit eksemplar. - Marcus Polman har besøgt alverdens bøfhuse og brasserier og har talt med slagtere, økologiske landmænd, køkkenchefer og andre fagfolk for at lure dem kunsten af. Nyd godt af deres hemmeligheder og tilbered din egen fristende, saftige og helt perfekte bøf. Der er også en række opskrifter på verdensberømte bøffer fra T-bone til Tartar og Tournedos Rossini samt klasssike saucer og andet tilbehør.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2003 på Soejderforlaget
Oplag: active
ISBN: 8770414424
Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Kogebøger, Mad & gastronomi, Natur
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 300 gram
Opskrifterne er samlet i kapitler efter tilberedningsmåde: Pande, grillrist, spyd, wok, bagehat, popcorntombola, pind og direkte i gløder. Der er opskrifter både på kød, fisk, grøntsager, frugt, brød og slik, desuden på forskellige marinader. Opskrifterne med gode råd virker meget gennemarbejdede og er lette at gå til. Der er noget til både nybegyndere - børn fra bh. klasse - og mere erfarne kokke. På rist ; På spyd ; I wok ; I pande ; I bagehat ; I popcornstombola ; På pind ; I gløder ; Marinader Spejderforlaget - 44 sider. Hardback ( 23 x 22,5 cm ) FLOT eksemplar.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
2. udgave fra 2010 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788702101393
Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1400 gram
Forlagets beskrivelse af Frøken Jensens Kogebog Frøken Jensens Kogebog er kendt og elsket af danskerne for sin klassiske danske grundkogebog, der garanterer vellykket og varieret madlavning året rundt til både hverdag og fest. Opskrifterne er stensikre, velgennemprøvede og lette at følge. Der er styr på råvarer, sæsoner, traditioner, ernæring og husholdningsbudget. Og der er over 1.000 opskrifter at vælge imellem. I 1901 blev de mange opskrifter, Frøken Jensen havde samlet gennem årene, udgivet under titlen vi alle kender i dag. Bogen er i dag en ægte klassiker og er den mest solgte kogebog i Danmark gennem tiderne. Nu kommer den ikoniske kogebog i nyt smukt seriedesign i samarbejde med Royal Copenhagen, der markerer 120-året for udgivelsen. Hardback - som NY - 544 sider ( 25 x 18 x 5,2 cm ).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2011 på forlaget GLOBE
Oplag: active
ISBN: 9788779006225
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 370 gram
Crafts starter med den traditionelle æbleskive og bevæger sig hen imod noget mere eksperimenterende. Her er chokoladeæbleskiver med flydende chokolade i midten, æbleskiver med citron og birkes, nogle med banan og rom, osv. Fra det salte køkken kan nævnes dem med røget laks og dild, med figen og røget skinke, osv. Her er rigeligt med forslag til at eksperimentere, så der er ingen grund til at gemme æbleskivepanden væk når julen er overstået. Softback - 111 sider ( 18,6 x 21,2 cm ) Flot eksemplar.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2009 på forlaget Highonlife
Oplag: active
ISBN: 8799266722
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 555 gram
Mads Bo er Danmarks førende juicemester og smoothiemester. Han er forfatter til bestsellerne ‘High on Juice’, ‘Super Simpel Sundhed’. Han er blandt andet kendt fra DR1 og TV2 og har afholdt et utal af inspirerende foredrag. Det indeholder High on Smoothies Viden om smoothies, how-to, tips og tricks til velsmagende smoothies og en forståelse for hvorfor grøntsagerne er så vigtige, når du laver smoothies. 30 smoothieopskrifter baseret på grøntsager. Der er altså skruet ned for frugt og tilsat sukker. Noget som alt for ofte skjuler sig i diverse smoothieopskrifter. Bogen er altså til dig, som ønsker mere end sukkerholdige dessert-smoothies. De sundhedsfremmende opskrifter er grundigt gennemtestede og indeholder ingredienser, du kan skaffe ´lige om hjørnet´. Hardback / 127 sider ( 24 x 17,5 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
2. udgave fra 2016 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711504475
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi, Natur, Svampe
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 770 gram
SVAMPEKOGEBOGEN , Philippe Emanuelli, emne: mad og vin, Morkel, vårmousseron, bruskhat, trøffel, kantarel, karljohansvamp, trompetsvamp, mælkehat, østershat, poppelhat - der er masser af spændende svampe, men hvordan bruger man dem egentlig? Hvad er en svamp? ; Lidt om svampe og deres tilberedning ; Opskriftsoversigt ; Billedleksikon over svampearter ; Opskrifter med vilde svampe ; Spores outdoor ; Dyrkede svampe ; Tørrede svampe ; Ikke alt der glimrer er guld ; Konservering. Softback - 287 sider. 2. Udg. 1. Oplag - 2016. Meget fin stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 1996 på forlaget Klematis
Oplag: active
ISBN: 8760805315
Kategorier: Børn & forældre, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hobby, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
. Først forklares om redskaber og processer, og derefter følger et stort og varieret antal opskrifter i stigende sværhedsgrad. Dvs. her sluttes med fyldte bolsjer, bolsjer med indviklede mønstre i midten og alternative fantasifulde udformninger af bolsjemassen. Samtidig samles flere opskrifter under hovedoverskrifter som hhv. påske-, sommer-, efterårs- og julebolsjer, gammeldags og syrlige bolsjer osv. Der sluttes med sukkerfri bolsjer samt en gennemgang af oprindelse og indhold i de anvendte farve- og smagsstoffer. Fine, små fotos støtter forklaringerne og store helsides superæstetiske opstillinger af de færdige produkter stimulerer mundvandet. Hardback i fejlfri stand - 72 sider - smukke farveillustrationer. ( 22,5 x 24,5 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
2. udgave fra 2009 på forlaget EC Edition
Oplag: active
ISBN: 9788791392146
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 350 gram
"Lammefilosofi – retter med lammekød" er kåret som den bedste danske kogebog i den internationale konkurrence Gourmand World Cookbook Awards – også kaldet kogebogens “Oscar”. Kogebogen indeholder 87 opskrifter med lammekølle, bov, gryderetter, grill, supper, fars, indmad og meget andet. Nogle opskrifter er simremad, mens andre kan laves på kort tid. Med kogebogen følger en stribe forslag til lækkert tilbehør, der passer særligt godt til smagen af lammekød. Softback - 120 sider. FLOT stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2014 på forlaget Længe Leve Livet
Oplag: active
ISBN: 9788799508938
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Den glutenfri kogebog tilbyder inspiration, viden og teknik til et liv uden gluten. Lækre og velsmagende opskrifter, revolutionerende bageteknik og viden om hvad gluten er, og hvad det kan gøre ved os. Du får oplyst gode erstatninger for gluten i dagligdagen og hvordan du bruger de nye melsorter i madlavningen. Opskrifterne er uden gluten, komælk, æg og gær, og sukker er kun anvendt i yderst begrænset omfang. Den glutenfri kogebog er bogen der viser dig vejen til en glutenfri levevis, let lækkert og ukompliceret. Hardback - 102 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2015 på Nyt Nordisk Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788717045576
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 384 gram
Med sous vide-teknikken har du mulighed for at lave helt utrolig mad i særklasse - det hjælper "Sous vide kogebogen" dig med. Med vakuum og vandovn er det let og innovativt at lave en middag, der slår benene væk under gæsterne. Sous vide-teknikken er hemmeligheden bag restauranternes møre kød. Det er blevet nemmere for almindeligt dødelige at lave mad på dette niveau derhjemme, fordi der er kommet nyt og billigt grej til det på markedet, så nu er der ingen undskyldning for ikke at lave mad på Michelin-niveau. Hardback - 96 sider ( 189 x 224 mm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.