Kategorien: Mad & gastronomiDenne kategori indeholder 2999 bøger.



  • 1Billede af bogen Spis dig slank 6

    Senest opdateret 6. november

    Spis dig slank 6

    Af Inge Kauffeldt

    1. udgave fra 2006 på forlaget De Danske Vægtkonsulenter

    Oplag: active

    ISBN: 9788799027651

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 576 gram

    Bogen indeholder mase spændende opskrifter, slankeråd, ernæring og motion. Er i fin stand, lidt brugsspor på omslaget, 195 sider

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2Billede af bogen Høst ved Havet - Tang, skaldyr og strandurter

    Senest opdateret 6. november

    Høst ved Havet - Tang, skaldyr og strandurter

    Af Karen Lise Krabbe & Julie Anette Swane

    Oplag: active

    Kategorier: Biologi, Mad & gastronomi, Natur

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 330 gram

    Danmarks har en kystlinje på 8.750 km, og der er masser af skønne råvarer derude. Med Høst ved havet i hånden kan du på din gåtur langs stranden supplere dit køkken med frisk tang, skaldyr og urter. Karen Lise Krabbe deler i bogen sin viden om, hvordan man kender de enkelte tangarter fra hinanden, hvor de vokser, hvordan og hvornår man høster, og hun giver tips til, hvordan de kan bruges i køkkenet. Hun har udvalgt de mest oplagte brun-, grøn- og rødalger, der findes i Danmark. Selvom tang er bogens hovedvægt, byder den også på information om forskellige muslinger og krebsdyr, når du nu alligevel står i vandkanten. Ved stranden kan du også sanke nogle af de mest delikate vilde spiseplanter, og i denne bog får du et udpluk af de mest velsmagende. Julie A. Swane, der er medforfatter til bogen SANK – spis af naturens køkkenhave, giver en beskrivelse af, hvor, hvornår og hvilke plantedele, du kan sanke. Tina Brok Hansen har fotograferet til Høst ved havet, og bogen er fyldt med smukke fotos, der supplerer beskrivelserne, så du kan få succes med din høst og få endnu mere fornøjelse af en tur ved havet. Softcover, 180 sider. Ny og ubrugt.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 3Billede af bogen Bogen om ost - mild, moden, mangfoldig. Lav din egen ost

    Senest opdateret 5. november

    Bogen om ost - mild, moden, mangfoldig. Lav din egen ost

    Af Kirsten Iversen og Lone Hindø

    fra 2011 på forlaget Niche

    Oplag: active

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Mennesket har fremstillet og spist ost igennem årtusinder. Indtil for 150 år siden foregik ostefremstillingen hovedsageligt i de enkelte husholdninger ude på gårdene. Efter industrialiseringen skete fremstillingen i stadig stigende på mejerier og hjemmeproduktion blev undtagelsen. Vores ambition med denne bog er at få flere danskere til at mærke glæden ved at fremstille deres egne oste.”Bogen om oste” kan bruges på mange forskellige måder. Hvis man især er interesseret i kulturhistorie og ønsker at få et indblik i osteproduktionens historie, så er det en god idé at læse kapitel 1. Hvis ens interesse især er naturvidenskabelig, kan man læse om ostens biologi og kemi i kapitel 2. I kapitel 3 kan man læse om historierne bag verdens bedste oste fra mange forskellige lande.De næste to kapitler handler om, hvordan man selv kan lave oste. I kapitel 4 giver vi en generel beskrivelse af, hvilke remedier man skal bruge, og hvordan man går frem. I kapitel 5 beskriver vi, hvordan man fremstiller syrnede mælkeprodukter. I kapitel 6 følger de helt præcise opskrifter på, hvordan man fremstiller de enkelte ostetyper. I kapitel 7 kan du læse om, hvordan man røger oste. I kapitel 8 har vi samlet en lang række spændende opskrifter på retter, hvor man bruger ost. Vi har for nemheds skyld inddelt opskrifterne i småretter, hovedretter, desserter og kager. Holder man af at læse en lille historie, har vi i kapitel 9 samlet en række menneskers oplevelser med ost.Som det fremgår af det ovenstående, kan man nøjes med at læse et enkelt eller nogle få kapitler og således bruge bogen som opslagsværk. Men det er naturligvis vores håb, at læserne finder bogen så interessant, at de læser det hele. Vi håber i det hele taget, at man bliver lige så glade for at læse og bruge ”Bogen om oste”, som vi har været for at lave den. Flot indbunden udgave på 135 sider. Vejledende netfoto Bogvægt: Ca. 520g + tara

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 4Billede af bogen Webers store grillkogebog**

    Senest opdateret 3. november

    Webers store grillkogebog**

    Af Matthew Drennan

    3. udgave fra 2006 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 87-1131-278-5

    Kategorier: Faglitteratur, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 875 gram

    Hardback, stor format. Rigt Illustreret. 160 sider Webers store grillkogebog er blevet hædret med flere internationale priser og er officielt blevet udnævnt til “ verdens bedste grillkogebog “

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 5Billede af bogen Vildt - og mere til **

    Senest opdateret 3. november

    Vildt - og mere til **

    Af Jette Bogø, Helge Stig

    1. udgave fra 1998 på forlaget Netto

    Oplag: active

    ISBN: 87-9005-919-0

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Hardback. Illustreret. En kulinarisk rejse Danmark rundt til 10 af Danmarks bedste spisesteder.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 6Billede af bogen Børnefestkager

    Senest opdateret 2. november

    Børnefestkager

    Af Anne Wilson

    fra 1999 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 3-8290-1018-4

    Kategorier: Børnebøger, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 205 gram

    Børnefestkager – 64 sider – Paperback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse - B1721 –02 – 10764

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 7Billede af bogen Gastronomisk Grundbog

    Senest opdateret 2. november

    Gastronomisk Grundbog

    Af James Peterson

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1200 gram

    Den omfattende, illustrerede indføring i den finere madlavnings grundteknikker. Indbundet, 299 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 8Billede af bogen Krydderurter - +70 skønne og nærende opskrifter fulde af smag

    Senest opdateret 2. november

    Krydderurter - +70 skønne og nærende opskrifter fulde af smag

    Af Sandra Pugliese

    2. udgave fra 2021 på forlaget Muusmann

    Oplag: active

    ISBN: 9788794086516

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Øvrige

    pris: 165 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 821 gram

    Krydderurter er eventyret i madlavningen – en sand forvandling opstår, når de anvendes. Det er her madens magi skabes, når duft, smag og sanselighed går op i en højere enhed og skærper lysten til at smage endnu mere. I bogen gør Sandra Pugliese op med den gængse forestilling om, at en enkelt kvist eller to er nok til at give maden den gode smag. Hun viser i sine opskrifter, hvordan krydderurter, der anvendes med rund hånd og i de rette mængder, får smagen op på helt nye højder i både smoothies, salater, varme retter og desserter. Så væk med forsigtigheden, når der bruges krydderurter i madlavningen – her sættes der turbo på smagen i det grønne køkken. I et uundværligt afsnit af bogen finder vi en af hemmelighederne bag Sandras basiskøkken. Her skabes smagfulde og herlige eddiker, olier, honning og smør m.v., der kan bruges til at peppe enhver ret op. I et andet afsnit får vi en fyldig introduktion til 16 af de mest almindelige krydderurter og herunder også nyttige oplysninger om deres sundhedsskabende egenskaber. Bogen indeholder flere end 70 opskrifter på dejlige retter med krydderurter til alle dagens måltider og drikke. Antal sider: 233 - Indbinding: Hardback.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 9Billede af bogen 28 Days Vegan

    Senest opdateret 2. november

    28 Days Vegan

    Af Lisa Butterworth & Amelia Wasiliev

    1. udgave fra 2021 på forlaget Smith Street Books

    Oplag: active

    ISBN: 978-1-92241-7-251

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    Paperback - 191 sider - engelsk - Bogen er en startguide til alle, der ønsker at foretage bæredygtige ændringer - og samtidig holde middagsbordet lækkert. Med indkøbslister for hver uge og 28 fulde dages måltider (inklusive snacktidstrang) har denne bog alt, hvad du har brug for, for at starte en plantebaseret kost lettest muligt.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 10Billede af bogen Smagen af Danmark. **

    Senest opdateret 1. november

    Smagen af Danmark. **

    Af Claus Meyer

    4. udgave fra 2012 på forlaget Lindhardt & Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-11-39118-1

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Hardback, som ny Illustreret med smule , stemningsfuldt billeder af naturen, råvarerne og maden

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 11Billede af bogen Konfekt

    Senest opdateret 30. oktober

    Konfekt

    Af Annemette Voss

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 520 gram

    Konfekt er små syndige mundfulde og indbegrebet af hygge. I mange familier er det næsten lige så meget traditionen omkring at lave konfekt sammen som selve det at spise de små magiske mundfulde, der er i centrum. Denne nye konfektbog byder på klassisk konfekt som fyldte chokolader med saltkaramel, cognackugler, kransekagekonfekt og blomme i madeira. Et andet kapitel indeholder nytænkt konfekt som solbærtrøffel med hvid chokoladeglase, julefudge med hasselnødder og passionstrøfler. Skal det være lidt sundt, er der lækre alternativer som dadelkugler med sesam, chokoladebrud og knaskonfekt a la riskiks. Endelig er der også tænkt på børnene med konfekt som tivolikugler, snebolde og bountykugler. I alt mere end 40 opskrifter med marcipan, chokolade, nougat, nødder, tørrede frugter, guld og glimmer. I modsætning til klassiske kager bør konfekt aldrig tage lang tid at lave. Derfor kan det meste konfekt i bogen trilles, rulles, blendes, fyldes og dyppes inden for en overskuelig tidsramme. Og naturligvis kan al konfekten tilberedes i fællesskab med dem, man holder af – også børnene. Indbundet, 120 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 12Billede af bogen Tarteletter - 85 forførende opskrifter

    Senest opdateret 30. oktober

    Tarteletter - 85 forførende opskrifter

    Af Babette Hersant Isaksen

    Oplag: active

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 485 gram

    Efter mange år med et blakket ry er tarteletten atter på banen. I denne usædvanlige kogebog kan man finde et sandt festfyrværkeri af opskrifter på, hvordan man kan variere fyldet i en lille sprød tarteletbund. Her er elegante og velsmagende opskrifter på tarteletter med skaldyr, fisk, grønsager, ost, kalv, okse, lam, vildt og ikke mindst et lille, men delikat udvalg af desserttarteletter. Ligesom bogens forfatter, Babette Hersant Isaksen, kommer tarteletten oprindeligt fra Frankrig, men hendes opskrifter er inspireret af både fransk, dansk og international madkultur; det vil derfor være muligt at finde opskrifter for enhver smag, undtagen den dårlige. Glem fordommene: Babettes formidable tarteletter vil løfte ethvert måltid! "Her bemestres tartelettens grundlæggende ide: distinktionen mellem det tunge og det lette. Mellem det sprøde og det våde. Det er denne ide i platonisk forstand, der inkarnerer en tartelet." Fra Suzanne Brøggers forord. Indbundet, 191 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 13Billede af bogen Vorherres køkkenhave

    Senest opdateret 30. oktober

    Vorherres køkkenhave

    Af Steen Viggo Jensen

    fra 2014Forlaget Revling

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-993102-0-3

    Kategorier: Botanik, Kogebøger, Mad & gastronomi, Natur

    pris: 150 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Vorherres køkkenhave - 110 sider - Hæftet - Sprog: Dansk - Redaktion: Karen Pedersen - Rigt illustreret i farver -UÅBNET STADIG INDPAKKET I FORLAGSPLASTIK. Den tidligere hjemløse Steen Viggo Jensen (f. 1953) der levede et par år i naturen, fortæller om vildtvoksende planter og ukrudt, og giver opskrifter på, hvad de kan bruges til hjemme i køkkenet. - Pris ex forsendelse - B1719 –22 - 10343.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 14Billede af bogen Mit skandinaviske køkken

    Senest opdateret 30. oktober

    Mit skandinaviske køkken

    Af Camilla Plum

    1. udgave fra 2011politikens forlag

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1073 gram

    En omfattende bog om det skandinaviske køkken om maden og råvarerne. hardback, flot, 2011, kan sendes m DAO for 48 kr oveni til nærmeste udleveringssted

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 15Billede af bogen Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst -opskrifter

    Senest opdateret 28. oktober

    Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst -opskrifter

    Af Conrad Bjerre - Christensen (bearbejdet af)

    fra 1970Lademann Forlagsaktieselskab

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-07004-2

    Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 325 gram

    Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst - opskrifter - 112 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i s/h. - Pris ex forsendelse -B1708 -06– 10338.12

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 16Billede af bogen Rodfrugter fra Samvirke **

    Senest opdateret 27. oktober

    Rodfrugter fra Samvirke **

    Af Mia Irene Kristensen, Samvirke

    1. udgave fra 2013 på forlaget Samvirke

    Oplag: active

    ISBN: 87-9289-435-6

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 250 gram

    Indbundet, fin stand. Nr. 2 i serien. En bradepande fuld af bagte rodfrugter er verdens nemmeste og lækreste tilbehør…. Mange lækre opskrifter… Bogen er Illustreret.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 17Billede af bogen Til bords med Renoir **

    Senest opdateret 27. oktober

    Til bords med Renoir **

    Af Jean-Bernard Naudin, Jean-Michel Charbonnier, François Truchi

    fra 1995 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 87-0018-676-7

    Kategorier: Kunst & kultur, Kunsthistorie, Mad & gastronomi

    pris: 69 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1235 gram

    Indbundet bog, med smudsomslag. Finstand. Gennemillustreret. A4 format

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 18Billede af bogen Den nye diæt **

    Senest opdateret 26. oktober

    Den nye diæt **

    Af Petra Ambrosius

    1. udgave fra 2008

    Oplag: active

    ISBN: 36-2511-747-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 850 gram

    Hardback. A4 format. Afvekslende og lækre opskrifter, udførlige kostplaner til 13 uger. Illustreret. 160 sider

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 19Billede af bogen Min bedste opskrift - Historier og madopskrifter.    skrevet af kendte danskere **

    Senest opdateret 26. oktober

    Min bedste opskrift - Historier og madopskrifter. skrevet af kendte danskere **

    Af Kaj Kristiansen m. Fl.

    1. udgave fra 1995 på forlaget Børsen Bøger

    Oplag: active

    ISBN: 87-7553-484-3

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 69 kr – stand: ★★★★★★

    Hardback, 214 sider, illustreret. Opskrifterne spænder vidt, fra Prins Henriks chokoladekage til Kim Larsens "Amagermad" , og der lokkes med både forretter, hovedretter, salater, desserter og kager

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 20Billede af bogen Blodsukkerblues - en bog om glykæmisk indeks

    Senest opdateret 25. oktober

    Blodsukkerblues - en bog om glykæmisk indeks

    Af Fredrik Paulún

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Medicin, Sundhed

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 680 gram

    Indbundet, 176 sider. Som ny. Blodsukkerblues handler om blodsukkerets centrale betydning for sundhed og velvære. Bogen bygger på viden om GI, glykemisk indeks, der fortæller, hvor højt blodsukkeret stiger og falder efter et måltid. Bogen formidler en bred viden om GI og indeholder desuden tabeller og opskrifter, som gør det let for den enkelte at kontrollere sit blodsukker. GI-metoden er et værdifuldt redskab for det moderne menneske, idet kosten i dag generelt er rig på hurtige kulhydrater, der hæver blodsukkeret unaturligt. For højt blodsukker påvirker den almene sundhedstilstand og kan i værste tilfælde forårsage diabetes, overvægt, hjerte-karsygdomme og kræft. Ved hjælp af GI-metoden kan du opnå øget alment velbefindende, kontrollere diabetes, gå ned i vægt og optimere dine træningsresultater.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 21Billede af bogen Norsk mat - Tradisjoner og gamle matretter

    Senest opdateret 25. oktober

    Norsk mat - Tradisjoner og gamle matretter

    Af Olga Ambjørnrud, Ingunn Børke, Johanne Jansen og Elisabeth Moe (red.)

    fra 1992Landbruksforlaget

    Oplag: active

    ISBN: 82-529-1477-2

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Norge

    pris: 150 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 920 gram

    Norsk mat - Tradisjoner og gamle matretter – 249 sider - Hardback - Sprog: Norsk - Tegninger: Kirsten Gram. – Pris ex forsendelse -B1741- 14 -10433

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 22Billede af bogen Reboot med Joes juicekur - tab dig, bliv sundere og få det fantastisk!

    Senest opdateret 25. oktober

    Reboot med Joes juicekur - tab dig, bliv sundere og få det fantastisk!

    Af Joe Cross

    1. udgave fra 2016 på forlaget People's Press

    Oplag: active

    ISBN: 9788771599527

    Kategorier: Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 119 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 791 gram

    Reboot med Joes juicekur : tab dig, bliv sundere og få det fantastisk! Reboot handler om udelukkende at drikke juicer baseret på frisk frugt og grønt i en given periode og derved opnå større sundhed og velvære. Efter en rebooten går man over til at spise andre sunde fødevarer, men overordnet set er der tale om en livsstilsændring. Antal sider: 368 Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 23Billede af bogen Det danske øl

    Senest opdateret 25. oktober

    Det danske øl

    Af Henrik Bøegh

    1. udgave fra 2008 på forlaget Gad

    Oplag: active

    ISBN: 9788712043836

    Kategorier: Hobby, Mad & gastronomi

    pris: 130 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 991 gram

    Geografisk opdelt ølguide med præsentation af samtlige danske bryggerier både de nye mikrobryggerier og de gamle etablerede, der er begyndt at brygge specialøl. Med anmeldelser af næsten alle danske øl. Antal sider: 288 - Indbinding: Illustreret kartonbind

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 24Billede af bogen Suveræne succeser - greatest hits med ekstranumre

    Senest opdateret 25. oktober

    Suveræne succeser - greatest hits med ekstranumre

    Af Sonja Bock, Tina Scheftelowitz

    fra 2008 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 9788756792479

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1243 gram

    Suveræne sæsoner ; Suveræne salater ; Dip og salsa ; Sublime sandwich & andre gode sager med brød ; Superbe supper ; Geniale gryderetter & andre varme retter ; Tjekket tilbehør & brød ; Dejlige desserter ; Kanongode kager ; Kreative kaffedrikke ; Suverænt sat sammen ; Brillante buffeter ; Sådan opbevarer du frugt og grønt ; Råvareregister Antal sider: 508 - Indbinding: Softcover.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 25Billede af bogen Let’s eat INDIAN at home

    Senest opdateret 23. oktober

    Let’s eat INDIAN at home

    Af Das Gupta, Lal & Singh, Editor: Wendy Hobson

    fra 1992 på forlaget Foulsham

    Oplag: active

    ISBN: 0-572-01728-6

    Kategorier: Engelsk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 300 gram

    Let’s eat INDIAN at home -158 sider – Paperback – Sprog: Engelsk – Rigt illustreret i s/h. - Pris ex forsendelse - B1738 – 12 - 10570

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 26Billede af bogen Indian Cooking

    Senest opdateret 23. oktober

    Indian Cooking

    Af Naomi Good

    fra 1994 på forlaget Chancellor Press

    Oplag: active

    ISBN: 1-85152-320-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 400 gram

    Indian Cooking -93 sider – Hardback – Sprog: Dansk – Every recipe illustrated in color - Navn på titelblad. Pris ex forsendelse - B1738 – 09 - 10306

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 27Billede af bogen Godt bryg, god mad

    Senest opdateret 23. oktober

    Godt bryg, god mad

    Af Carsten Berthelsen

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 735 gram

    Kyster og Berthelsen er et rigtig godt makkerpar. Politikens læsere kender Kyster for hans opskrifter i avisen, og Berthelsen vil mange ølenthusiaster have mødt enten til foredrag om øl eller på en af hans mange ølrejser. Når Hr. Bertherlsen holder foredrag, bliver han tit spurgt om maden til øllet, og nu har han allieret sig med Kyster. Kyster har i mange år lavet mad inspireret af det asiatiske køkken, men her er det god, solid husmandskost, tæt på salat forbudt. Og så er der lagt op til, at man(d) går i køkkenet, lukker døren, åbner en øl og ellers hygger sig med at lave god mad. Det er lige til et tv-program. Her er både opskrifter med øl og forslag til øl, du kan drikke til maden. Det bliver bogen med de gode opskrifter på ølpølser og en herrefrokost med hjemmelavet rullepølse og rugbrød, bagt med maltøl, serveret med fedt og sky, hvortil Hr. Berthelsen anbefaler mørkt øl, en undergæret Jacobsen Orginal Dark lager eller en overgæret Westmalle Dubbel. Bogen er inddelt i årstider - og for øllet er det nemt at huske - lys øl til lyse tider og mørk øl til mørke tider. Hardback, 219 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 28Billede af bogen Meyers køkkenbørn. **

    Senest opdateret 23. oktober

    Meyers køkkenbørn. **

    Af Claus Meyer og Ole Poulsen

    1. udgave fra 2001 på forlaget DRMultimedie

    Oplag: active

    ISBN: 87-7047-924-0

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 59 kr – stand: ★★★★★★

    Hardback, fin stand. Illustreret. Fars, fisk, bagværk, desserter, drikke, madpakker.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 29Billede af bogen Lav mad med LAKRiDS

    Senest opdateret 22. oktober

    Lav mad med LAKRiDS

    Af Claus Holm

    1. udgave fra 2013 på forlaget Turbine

    Oplag: active

    ISBN: 8771414516

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 552 gram

    “Lakridskogebogen, der kan lære alle og enhver at bruge det sorte pulver i køkkenet. Det er jo ikke svært – man skal bare lige tage mod til sig, og så kan det bruges i alt fra forretter til desserter.” Bogen indeholder 30 opskrifter fordelt på kapitlerne ‘Hverdag’, ‘Forretter’, ‘Hovedretter’, ‘Desserter’ og ‘Crazy Holm’ og med retter lige fra klassiske frikadeller – piftet op med lakrids – til “Voldsomt højreb” eller Creme Brulée med lakrids og lakridsmacarons med fudge er der opskrifter til alle - uanset temperament, mod og eventyrlyst i køkkenet. Hardback - 101 sider. ( 26,5 x 21 cm ) Fin stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 30Billede af bogen River Cottage - let og sundt - hverdagsmad på en ny måde

    Senest opdateret 22. oktober

    River Cottage - let og sundt - hverdagsmad på en ny måde

    Af Hugh Fearnley-Whittingstall

    1. udgave fra 2015 på forlaget Strandberg Publishing

    Oplag: active

    ISBN: 9788792894021

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 165 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1405 gram

    Med Let og sundt fra River Cottage vil Hugh Fearnley-Whittingstall gøre din hverdagsmad endnu sundere! Madaktivisten og tv-kokken fra River Cottage har i sin nye kogebog nemlig fjernet hvede og mælkeprodukter fra alle opskrifterne - og resultatet er sunde, indbydende retter som er lette at fordøje for kroppen. En lang række af bogens opskrifter kan derfor også bruges af folk, som ikke tåler gluten og som ønsker at skære ned på mælkeprodukter i hverdagen. Hugh har på egen krop konstateret, hvor meget bedre han får det, når han skærer ned på den raffinerede hvede og udelader de fleste mejeriprodukter. Men i stedet for at opleve det som en begrænsning er han gået på opdagelse i andre fødevarer som rug, boghvede og ris og har erstattet smørret med oliven-, raps- og kokosolie – og nu er hans høje kolesteroltal normalt igen. Bogens hverdagsretter kan nydes af hele familien og halvdelen kan laves på kun 20 minutter! Let og sundt indeholder i alt 175 sunde opskrifter på morgenmad, bagværk, supper og salater, fisk, kød og vegetariske retter (heraf en del veganske), frugt og desserter. Masser af forslag til variationer med andre råvarer, der giver retten en lidt anden smag eller gør den egnet for veganere. Sidst i bogen er der en liste over alternativer til hvede og mejeriprodukter, som er gode at have på lager. Antal sider: 415 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort