Senest opdateret 16. september
1. udgave fra 2012 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711407646
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 140 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 627 gram
Meyers bageri. - Del af De bedste opskrifter. Meyers Bageri er skrevet til dig som ønsker at bage bedre brød, end du gjorde sidst og bedre brød end de fleste andre. Derfor introducerer jeg dig for korn og meltyper, du muligvis ikke kender, og som ikke fås overalt. Jeg forklarer omhyggeligt, hvordan du kan variere og forbedre dine ælte-, hæve- og afbagningsmetoder, og hvad din indsats betyder for dit brød. Mit inderste ønske er, at du oplever dit dejtrug blive til et steinwayflygel. Start med at læse det indledende afsnit, juster dine metoder, bag herefter så meget du kan, så lover jeg, at du hurtigt bliver en endnu bedre bager. Bogens opskrifter har Claus Meyer udviklet i samarbejde med Nicolai Halken Skytte, som er daglig chef for bageriet i Meyers Køkken og Deli, der i 2009 blev certificeret “statskontrolleret økologisk bageri”. Antal sider: 224 - Indbinding: Hæftet
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. september
1. udgave fra 2007 på forlaget Olivia
Oplag: active
ISBN: 9788756787796
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Øvrige
pris: 115 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1126 gram
Aarstidernes livretter er en sand guldgrube af vejledninger i og inspiration til, hvordan du bedst udnytter årstidens skatkammer. Forfatterne er tæt på naturen i hverdagen, og det sætter sit præg på deres måde at lave mad på. Her er opskrifterne nemlig lige til at gå til og vækker lysten til at kaste sig over gryder såvel som wok. Aarstidernes livretter giver dig opskrifter på alt hvad hjertet og køkkenet begærer. Her er adskillige klassikere med fornyede vinkler samt et hav af grønne retter fra skiftende sæsoner. Forfatterne elsker den leksikale tilgang, man kan have til det omfattende værk, således at det er muligt at finde alt fra blæksprutter over skorzonerrod til kagecreme. Bogen byder med andre ord på en skøn blanding af klassikere som gode gammeldags frikadeller og asiatiske wokretter med spicy attitude. Og så er det hele selvfølgelig økologisk! Antal sider: 464 - Indbinding: Softcover
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. september
1. udgave fra 2014 på forlaget Muusmann
Oplag: active
ISBN: 9788792746658
Kategorier: Børn & forældre, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 180 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1105 gram
Hvem siger, at far og børn ikke kan gå i køkkenet sammen? Ingen! Derfor er “Fars Køkken” en virkelig fortræffelig kogebog. “Fars Køkken” har lige netop fokus på at give fædre og deres børn gode fælles oplevelser i køkkenet. Bogen er pædagogisk opbygget og har fordelt arbejdsopgaverne til de lækre opskrifter, således at barn og far har hver deres opgaver. Der er også gode råd til, hvordan man som far engagerer sit barn og gør hele madlavningsprocessen sjov og lærerig. Kok, hjemkundskabslærer og far Jonas Gerdes Vigkilde og PBA’er i Ernæring og Sundhed og papmor Mette Bøgebjerg Jørgensen står bag denne kogebog, der er til alle de madglade fædre og børn. Antal sider: 203 - Indbinding: Hardback.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. september
1. udgave fra 2006 på Forlaget Oskar - 1. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-990196-1-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 270 gram
Kom i kageform – Lytternes bedste opskrifter til Café Hack - 124 sider - Papbind - Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. september
fra 1988 på Høst & Søns Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-14-28867-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
Køkkenartistens chokolader & petits fours - 127 sider - Hardback -Højt format - Sprog: Dansk - Fotografier af Philip Wymant. Her er opskrifter for alle mulige slags dejlige sager, der kan serveres som en lille én til kaffen. Trin-for-trinanvisninger på små, fine kager, på konfekt, chokolader, petits fours og meget andet. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. september
fra 1985 på Forlaget Hamlet
Oplag: active
ISBN: 87-7321-243-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 215 gram
Hamlets bog om kakao og chokolade - 48 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Foto: Lars - Kristian Crone. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. september
1. udgave fra 2016 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788702164510
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 185 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 675 gram
146 sider, illustreret i farver, hardback i rigtig fin stand
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. september
1. udgave fra 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711434949
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 771 gram
En 21-dages detox-kur med opskrifter på alle måltider. Antal sider: 192 - Indbinding: Kartonbind
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. september
4. udgave fra 2012 på Politikens Forlag -1. oplag
Oplag: active
ISBN: 978-87-400-0669-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1005 gram
Verdens bedste kur - Vægttab der holder - 259 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Fotos: Mikkel Adsbøl. Er skruet sammen af ernæringseksperterne Christian Bitz og professor Arne Astrup, to af landets mest erfarne fagfolk inden for vægttab. Kurens unikke program tager udgangspunkt i det nordiske køkken og indledes ned eb konkret 4-ugers madplan, som garanterer dig et vægttab på 1-2 kilo om ugen. - Pris ex forsendelse -1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. september
fra 2008 på forlaget Parragon Books Ltd
Oplag: active
ISBN: 978-1-4075-4179-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 900 gram
Chokolade – 256 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Alle opskrifter er lette at følge og anvender kun ingredienser af højeste kvalitet med vægten lagt på smagen og de synsmæssige indtryk. - Pris ex forsendelse -B1737- 03- 10213
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. september
1. udgave fra 2011 på forlaget GLOBE
Oplag: active
ISBN: 9788779006225
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 370 gram
Crafts starter med den traditionelle æbleskive og bevæger sig hen imod noget mere eksperimenterende. Her er chokoladeæbleskiver med flydende chokolade i midten, æbleskiver med citron og birkes, nogle med banan og rom, osv. Fra det salte køkken kan nævnes dem med røget laks og dild, med figen og røget skinke, osv. Her er rigeligt med forslag til at eksperimentere, så der er ingen grund til at gemme æbleskivepanden væk når julen er overstået. Softback - 111 sider ( 18,6 x 21,2 cm ) Flot eksemplar.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. september
2. udgave fra 2016 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711504475
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi, Natur, Svampe
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 770 gram
SVAMPEKOGEBOGEN , Philippe Emanuelli, emne: mad og vin, Morkel, vårmousseron, bruskhat, trøffel, kantarel, karljohansvamp, trompetsvamp, mælkehat, østershat, poppelhat - der er masser af spændende svampe, men hvordan bruger man dem egentlig? Hvad er en svamp? ; Lidt om svampe og deres tilberedning ; Opskriftsoversigt ; Billedleksikon over svampearter ; Opskrifter med vilde svampe ; Spores outdoor ; Dyrkede svampe ; Tørrede svampe ; Ikke alt der glimrer er guld ; Konservering. Softback - 287 sider. 2. Udg. 1. Oplag - 2016. Meget fin stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. september
1. udgave fra 2014 på forlaget Vandkunsten
Oplag: active
ISBN: 9788776952815
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 140 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 320 gram
At fremstille sine egne pølser er ikke så svært, som man skulle tro. Med ganske enkle midler kan enhver kaste sig over pølsemageriets ædle, men glemte kunst. Hjælpen til at komme i gang kan man hente i denne første kogebog på dansk, der giver anvisninger på, hvordan man kan tilberede sine egne velsmagende pølser. Bogen er spækket med de bedste grundopskrifter, som man selv kan variere efter personlig smag. Bogen er forsynet med en historisk beskrivelse af dansk pølsemageri – der altid har hentet inspiration fra det store udland – og derudover beskriver den alt om hygiejne, teknik, råvarer og konservering. Forfatteren har i 25 år har oparbejdet en elementær viden og erfaring om emnet og har desuden "stået i lære" hos sin svigerfar, der var slagter og pølsemager. Softback - 197 sider i meget FLOT stand. ( 19,6 x 12,8 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. september
fra 2014 på forlaget GEMBA
Oplag: active
ISBN: 9788799739301
Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 450 gram
Kogebog der tager udgangspunkt i nordfynske fødevareproducenter. Opskrifterne er nemme at gå til, og bogen beskriver den nordfynske natur og steder hvor råvarerne bliver til Indbinding: Illustreret kartonbind. 92 sider, smukt og alsidigt Illustreret. Kvadratformat
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. september
2. udgave fra 2009 på forlaget EC Edition
Oplag: active
ISBN: 9788791392146
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 350 gram
"Lammefilosofi – retter med lammekød" er kåret som den bedste danske kogebog i den internationale konkurrence Gourmand World Cookbook Awards – også kaldet kogebogens “Oscar”. Kogebogen indeholder 87 opskrifter med lammekølle, bov, gryderetter, grill, supper, fars, indmad og meget andet. Nogle opskrifter er simremad, mens andre kan laves på kort tid. Med kogebogen følger en stribe forslag til lækkert tilbehør, der passer særligt godt til smagen af lammekød. Softback - 120 sider. FLOT stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. september
fra 2013 på forlaget L & R
Oplag: active
ISBN: 9788711382714
Kategorier: Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Mad & gastronomi, Natur
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 309 gram
Kryddersnaps er en almanak over kryddersnapseåret, som gør det nemt og overskueligt at følge med i, hvornår de forskellige snapseurter er i sæson. Bogen indeholder opskrifter med klassiske snapseurter som f.eks. porse, pil, slåen og enebær samt nye spændende opskrifter med bl.a. skovmærke, tranebær, rabarberrod og hyben. I de fleste af opskrifterne anvendes udtræk af kun én urt, i et par enkelte bruges flere. Alle planterne kan nemt findes i naturen. Få gode råd om valg af alkohol, fremstillingen af essens, sødnig og fortyndning. Læs snapseurternes kendetegn, indsamlingssteder, plukkesæsoner og naturmedicinske egenskaber. Softback - 141 sider. FLOT eksemplar
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. september
1. udgave fra 2009 på forlaget Highonlife
Oplag: active
ISBN: 8799266722
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 555 gram
Mads Bo er Danmarks førende juicemester og smoothiemester. Han er forfatter til bestsellerne ‘High on Juice’, ‘Super Simpel Sundhed’. Han er blandt andet kendt fra DR1 og TV2 og har afholdt et utal af inspirerende foredrag. Det indeholder High on Smoothies Viden om smoothies, how-to, tips og tricks til velsmagende smoothies og en forståelse for hvorfor grøntsagerne er så vigtige, når du laver smoothies. 30 smoothieopskrifter baseret på grøntsager. Der er altså skruet ned for frugt og tilsat sukker. Noget som alt for ofte skjuler sig i diverse smoothieopskrifter. Bogen er altså til dig, som ønsker mere end sukkerholdige dessert-smoothies. De sundhedsfremmende opskrifter er grundigt gennemtestede og indeholder ingredienser, du kan skaffe ´lige om hjørnet´. Hardback / 127 sider ( 24 x 17,5 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. september
1. udgave fra 2001 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788700499461
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 950 gram
Jubilæumsudgave 1901-2001 Et fotografisk genoptryk af 1901-udgaven. Et stykke køkkenhistorie med masser af charmerende gamle danske opskrifter som er underholdende at læse, og fristende at afprøve. Skrevet af frk. Kristine Marie Jensen (1858-1923), der i en menneskealder arbejdede som husbestyrerinde hos operasangeren Lauritz Melchior, og som altså i 1901 udgav denne kogebog, der skulle blive et standardværk i danske hjem. Hardback - 342 sider - ( 25 x 18 cm ) Som NY FLOT stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. september
2. udgave fra 2010 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788702101393
Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1400 gram
Forlagets beskrivelse af Frøken Jensens Kogebog Frøken Jensens Kogebog er kendt og elsket af danskerne for sin klassiske danske grundkogebog, der garanterer vellykket og varieret madlavning året rundt til både hverdag og fest. Opskrifterne er stensikre, velgennemprøvede og lette at følge. Der er styr på råvarer, sæsoner, traditioner, ernæring og husholdningsbudget. Og der er over 1.000 opskrifter at vælge imellem. I 1901 blev de mange opskrifter, Frøken Jensen havde samlet gennem årene, udgivet under titlen vi alle kender i dag. Bogen er i dag en ægte klassiker og er den mest solgte kogebog i Danmark gennem tiderne. Nu kommer den ikoniske kogebog i nyt smukt seriedesign i samarbejde med Royal Copenhagen, der markerer 120-året for udgivelsen. Hardback - som NY - 544 sider ( 25 x 18 x 5,2 cm ).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. september
1. udgave fra 2006 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 9788711267135
Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Kompetenceudvikling, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 350 gram
Få inspiration og ideer til den ene flotte kage efter den anden. Her er kager til (sølv)brylluppet, konfirmationen, barnedåben og andre af livets store fester. Men man kan også bruge bogen som inspiration til en helt almindelig hverdagskage. I bogen er der desuden anvisninger på, hvordan man laver forskellige blomster og chokolade- og sukkerpynt, som man kan dekorere kagerne med. Finere kagepynt indeholder mange tips og ideer. Og samtlige arbejdsprocesser bliver beskrevet og illustreret med fotos. Indbundet udgave - 48 sider. ( 22 x 24,5 cm ) Flot bog; Flot stand
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. september
1. udgave fra 2014 på forlaget Legind
Oplag: active
ISBN: 9788771550092
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 540 gram
Forlag: Legind - Udgivet år: 2014 - Antal bind: 1 - Udgave: 1.udg - Antal sider: 127 - Indbinding: Hardback. - Tilstand: Fejlfrit eksemplar. - Marcus Polman har besøgt alverdens bøfhuse og brasserier og har talt med slagtere, økologiske landmænd, køkkenchefer og andre fagfolk for at lure dem kunsten af. Nyd godt af deres hemmeligheder og tilbered din egen fristende, saftige og helt perfekte bøf. Der er også en række opskrifter på verdensberømte bøffer fra T-bone til Tartar og Tournedos Rossini samt klasssike saucer og andet tilbehør.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. september
fra 2012 på forlaget Turbine
Oplag: active
ISBN: 9788770905404
Kategorier: Faglitteratur, Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 370 gram
I Dampede retter kan man finde lækre og lokkende retter, der er fulde af velsmag - milevidt fra fordommene om dampet mad som trist helsekost uden smag. Men at dampede retter er sunde, kan man ikke komme uden om, da dampning er en tilberedningsform, der ikke kræver tilsætning af fedt, og som bevarer smag, duft, næringsstoffer og vitaminer. Softback - 143 sider. Fin stand ( 28,5 x 17,5 cm)
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. september
1. udgave fra 2003 på Soejderforlaget
Oplag: active
ISBN: 8770414424
Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Kogebøger, Mad & gastronomi, Natur
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 300 gram
Opskrifterne er samlet i kapitler efter tilberedningsmåde: Pande, grillrist, spyd, wok, bagehat, popcorntombola, pind og direkte i gløder. Der er opskrifter både på kød, fisk, grøntsager, frugt, brød og slik, desuden på forskellige marinader. Opskrifterne med gode råd virker meget gennemarbejdede og er lette at gå til. Der er noget til både nybegyndere - børn fra bh. klasse - og mere erfarne kokke. På rist ; På spyd ; I wok ; I pande ; I bagehat ; I popcornstombola ; På pind ; I gløder ; Marinader Spejderforlaget - 44 sider. Hardback ( 23 x 22,5 cm ) FLOT eksemplar.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. september
5. udgave fra 2013 på Politiken Forlag
Oplag: active
ISBN: 8740040011982
Kategorier: Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 630 gram
Anne Hjernøe viser i "Annes søde syltebog", hvordan du kan få endnu mere ud af sæsonernes skønne danske bær og frugter ved at sylte dem til marmelade og syltetøj, gelér eller safter og sirupper, der kan nydes hele året rundt. Hun giver foruden sine opskrifter også indsigt i hvordan man konserverer bedst muligt. Klassiske grundopskrifter.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. september
fra 2015 på forlaget Frøsamlerne
Oplag: active
ISBN: 9788792388018
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Havehistorier, kulturhistorie, praktiske råd og tips om dyrkning af ærter og bønner. Og masser af opskrifter til alle, der har lyst til at prøve kræfter med flere af de spændende gamle bælgfrugter, der kan dyrkes i Danmark. Frøsamlernes projekt med genopdagelse af gamle danske bælgfrugter sluttede i juni 2015, med udgivelsen af en bog på 130 sider, "Ærter og bønner: Genopdagelse af 28 gamle danske sorter". Her finder du beskrivelser og kulturhistoriske oplysninger på alle 28 sorter, erfaringsopsamling, dyrkningsvejledning, opskrifter både jordnære og finurlige, og information om bælgfrugternes næringsindhold og brug i vores kost. Og masser af billeder. SoftBack Som Ny
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. september
1. udgave fra 2015 på Nyt Nordisk Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788717045576
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 384 gram
Med sous vide-teknikken har du mulighed for at lave helt utrolig mad i særklasse - det hjælper "Sous vide kogebogen" dig med. Med vakuum og vandovn er det let og innovativt at lave en middag, der slår benene væk under gæsterne. Sous vide-teknikken er hemmeligheden bag restauranternes møre kød. Det er blevet nemmere for almindeligt dødelige at lave mad på dette niveau derhjemme, fordi der er kommet nyt og billigt grej til det på markedet, så nu er der ingen undskyldning for ikke at lave mad på Michelin-niveau. Hardback - 96 sider ( 189 x 224 mm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. september
1. udgave fra 2011
Oplag: active
ISBN: 9788792596543
Kategorier: Faglitteratur, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1100 gram
Ross Dobson: Rustikke Klassikere; Fra bøf bearnaise til æbletærte. Bogen indeholder et stort udvalg af velsmagende klassikere og et væld af forretter og tilbehør. Velsmagende og rustikke retter som rejecocktail, håndskårne fritter og saftige ribben er alle at finde i denne bog - og naturligvis bøffer af alle slags, stegt til perfektion. Bogen indeholder også et stort udvalg af gode forretter og tilbehør, der med garanti vil tilfredsstille enhver sult samt lidt sødt til at afrunde et hyggeligt måltid. Rustikke klassikere er til alle, der elsker at lave god, gedigen mad med masser af saft og kraft. Hardback - med rillet kartonbind. En bog - flot boghåndværk - og inspirerende indhold - klassiske opskrifter. 211 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. september
1. udgave fra 2011 på forlaget BORGEN
Oplag: active
ISBN: 9788721036263
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 450 gram
Her får du opskrifter på lækre desserter, skønne lagkager, konditorkager, is, tærter, frugtgrød, konfekt, kiks, småkager samt smoothies og andre drikke. Nyd frugter, bær, økologisk vaniljepulver og kakao i den reneste form, og få enestående smagsoplevelser fra superfødevarer. Sikke en skøn fornemmelse at kunne byde familie og venner på noget, der smager godt og er sundt og samtidig godt for miljøet. Raw food-søde sager laves på naturlige, miljørigtige råvarer, der ikke varmes op til mere end 42°. Alle opskrifter i RAW DELIGHT er naturligvis fri for hvidt sukker, gluten, æg og laktose. Softback med flapper ( 21,2 x 22,7 cm ). 125 sider. Smuk bog - Flot stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. september
1. udgave fra 2020 på forlaget Madgudinden
Oplag: active
ISBN: 9788799648078
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Selvhjælp, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 565 gram
En dysbiose er en overvægt af skadelige mikroorganismer, svampe og sygdomsfremkaldende bakterier, hvor svampe, bakterier eller parasitter har svært ved at indgå i det harmoniske fællesskab, der findes i kroppen. Det kan ødelægge tarmfloraen og forårsage inflammation, øget tarmgennemtrængelighed og medvirke til udviklingen at fødevareallergier, fødevareintolerancer og sensitivitet over for fødevarer.Bogen giver en god indsigt i, hvordan du kan bringe kroppen i balance, på et sprog, som er let at forstå med mange gode forklaringer og lækre opskrifter. Softback - 201 sider - Udg. 2020 - 1. Udgave - 565 gram - ISBN : 9788799648078 - SOM NY ( 17 x 24,1 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. september
1. udgave fra 2014 på forlaget Længe Leve Livet
Oplag: active
ISBN: 9788799508938
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Den glutenfri kogebog tilbyder inspiration, viden og teknik til et liv uden gluten. Lækre og velsmagende opskrifter, revolutionerende bageteknik og viden om hvad gluten er, og hvad det kan gøre ved os. Du får oplyst gode erstatninger for gluten i dagligdagen og hvordan du bruger de nye melsorter i madlavningen. Opskrifterne er uden gluten, komælk, æg og gær, og sukker er kun anvendt i yderst begrænset omfang. Den glutenfri kogebog er bogen der viser dig vejen til en glutenfri levevis, let lækkert og ukompliceret. Hardback - 102 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.