Kategorien: Mad & gastronomiDenne kategori indeholder 3169 bøger.



  • 1Billede af bogen Lørdag aften

    Senest opdateret 29. juni

    Lørdag aften

    Af Lene Hannestad

    fra 1985 på forlaget Berlingske Tidende

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 130 gram

    Lørdag aften - 116 sider - Paperback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h. Opskrifterne er samlet månedsvis, så bogen kan bruges som en inspirerende gastronomisk kalender. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2Billede af bogen Verdens 25 Bedste Vine

    Senest opdateret 29. juni

    Verdens 25 Bedste Vine

    Af Jesper Uhrup Jensen

    1. udgave fra 1999 på forlaget Rosinante

    Oplag: active

    ISBN: 87-7357-968-8

    Kategorier: Mad & gastronomi, Vinbøger

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Verdens 25 Bedste Vine 107 sider. Illustreret papbind. Bog 2122-33 kr. 40 ex forsendelse.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 3Billede af bogen De bedste lamme - specialiteter

    Senest opdateret 28. juni

    De bedste lamme - specialiteter

    Af Gunhild von der Recke

    fra 1986 på forlaget Peter Asschenfeldt’s Køkkenbibliotek

    Oplag: active

    ISBN: 87-7365-561-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 50 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 140 gram

    De bedste lamme – specialiteter – 71 sider – Paperback– Sprog: Dansk – Dansk bearbejdelse: Vivi Berendt. Spændende opskrifter fra hele verden. - Pris ex forsendelse -1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 4Billede af bogen Glæsels grillerier

    Senest opdateret 28. juni

    Glæsels grillerier

    Af Miriam Glæsel og Jan Glæsel

    1. udgave fra 2008 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 9788711264621

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1200 gram

    Hardback. Stort tværformat. 192 sider. Flot eksemplar

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 5Billede af bogen Læsøs Guld

    Senest opdateret 28. juni

    Læsøs Guld

    Af Helle Brønnum Carlsen, red. af

    1. udgave fra 2011 på forlaget Læsø Turistbureau

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-9931-241-2

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 220 kr – stand: ★★★★★★

    Indbundet bog på 144 sider - rigt ill. Samtidigt en grundig vejledning i håndtering af jomfruhummer,

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 6Billede af bogen 200 fedtfattige opskrifter med fugl og fisk

    Senest opdateret 28. juni

    200 fedtfattige opskrifter med fugl og fisk

    Af Vibeke Fode

    1.1. udgave fra 2002Aschehoug Dansk Forlag A/S

    Oplag: active

    ISBN: 8711163380

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Velholdt "spiral-udgave" med hardback sider. 283 sider. Dejlig gave til værten! Bør afhentes.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 7Billede af bogen Italiensk køkken

    Senest opdateret 28. juni

    Italiensk køkken

    Af Academia Barilla

    1. udgave fra 2011 på forlaget Strandberg

    Oplag: active

    ISBN: 9788792596833

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1700 gram

    520 sider i særdeles tiltagende antræk. Hæftet - dog med stift omslag. Udgivet i samarbejde med COOP. Bedst til afhentning!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 8Billede af bogen Lav mad i varmluftsovn

    Senest opdateret 28. juni

    Lav mad i varmluftsovn

    Af Kerstin Norman

    fra 1984 på forlaget ICA

    Oplag: active

    Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 365 gram

    Varmluftfunktionen øger ovnens kapacitet! Hele middagen i ovnen - forbered forretten, hovedretten og desserten og fyld ovnen op. Hvis bare du planlægger det rigtigt, bliver retterne klar i den rakkefølge du skal servere dem. Seriemadlavning til fryseren - udnyt forretningernes tilbud, lav mad og frys ned. Ovnen klarer bade kảlrouletter og forloren hare pả een gang. Bag rationelt - kombiner forskellige bagværker som skal bages ved samme temperatur. Bag pả flere plader samtidig. Lav mad og bag samtidig - retterne tager ikke smag af hinanden. Benyt lejligheden til at bage eksempelvis en Janssons fristelse samtidig med fransbrødet. Tørre med varmluft - takket være luftens cirkulation og ovnens lave temperaturstilling kan det udemærket lade sig gore at torre grontsager, svampe og frugt i varmluftovnen. To dybfrost op med varmluft - da ovnen arbejder med luftcirkulation kan du starte optøningen i en kold ovn og lade madvarerne ligge i emballagen, (f. eks. plastemballage). Hardback - 96 sider. Illustreret.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 9Billede af bogen Svampekogebogen

    Senest opdateret 27. juni

    Svampekogebogen

    Af Philippe Emanuelli

    2. udgave fra 2016 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711504475

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi, Natur, Svampe

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 770 gram

    SVAMPEKOGEBOGEN , Philippe Emanuelli, emne: mad og vin, Morkel, vårmousseron, bruskhat, trøffel, kantarel, karljohansvamp, trompetsvamp, mælkehat, østershat, poppelhat - der er masser af spændende svampe, men hvordan bruger man dem egentlig? Hvad er en svamp? ; Lidt om svampe og deres tilberedning ; Opskriftsoversigt ; Billedleksikon over svampearter ; Opskrifter med vilde svampe ; Spores outdoor ; Dyrkede svampe ; Tørrede svampe ; Ikke alt der glimrer er guld ; Konservering. Softback - 287 sider. 2. Udg. 1. Oplag - 2016. Meget fin stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 10Billede af bogen De Bedste Opskrifter Asparges

    Senest opdateret 27. juni

    De Bedste Opskrifter Asparges

    Af Sabine Vonderstrin ( red. )

    fra 2013 på forlaget Parragon

    Oplag: active

    ISBN: 871472309945

    Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 495 gram

    Asparges regnes med rette for at være en af de fineste grønsager. Uanset om det er hvide eller grønne asparges, om de spises sammen med kød, fisk eller skaldyr, koges, ovnbages eller grilles, med eller uden sauce, er de altid en nydelse. Asparges er også gode i salater. Prøv de herlige og utraditionelle opskrifter i denne bog, f.eks. Romainesalat med karamelliserede asparges og croutoner eller Rabarberkompot med mousse af honning og asparges, og opdag nogle helt nye sider af denne fristende grønsag. Hardback - 95 sider.( 25 x 20 cm ).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 11Billede af bogen Fugls føde

    Senest opdateret 27. juni

    Fugls føde

    Af Mette Fugl

    1. udgave fra 1996 på forlaget Aschehough

    Oplag: active

    ISBN: 8711150246

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    159 sider, illustreret i farver, heftet i super flot stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 12Billede af bogen Gris og søn

    Senest opdateret 27. juni

    Gris og søn

    Af Stephane Reynaud

    1. udgave fra 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711431627

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 245 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1200 gram

    367 s. Illustreret i s/h. Hardback med soft overflade, super flot stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 13Billede af bogen Ikke altid fransk

    Senest opdateret 27. juni

    Ikke altid fransk

    Af Flemming Kyed

    fra 1996Informations forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-7514-020-9

    Kategorier: Fransk, Mad & gastronomi, Vinbøger

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 150 gram

    Ikke altid fransk –99 sider- Papbind. Titlen ”ikke altid fransk” refererer blandt andet til den forbrugerboykot af fransk vin, der prægede markedet iden første del af det tidsrum, som bogen dækker over. Bogens forfatter fugte stort set denne linje, og det gav ham og bogens øvrige persongalleri lejlighed til at opdage en masse nye vine fra andre vinproducerende lande. B2207 -09 -10013 – Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 14Billede af bogen Italiens mad og vin:  Fernandos Nemi - køkken

    Senest opdateret 27. juni

    Italiens mad og vin: Fernandos Nemi - køkken

    Af Ulla Kampmann

    2. udgave fra 1991Holkenfeldts Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-7720-299-6

    Kategorier: Mad & gastronomi, Vinbøger

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 281 gram

    Italiens mad og vin: Fernandos Nemi: køkken – 203 sider -Hardback - Sprog: Dansk. Bogen om Italiens mad og vin skrev de for nogle år siden og de har nu revideret den, så den er helt aktuel. Det er fyldig opskriftssamling, ikke alene med Nemis specialiteter, men med karakteristiske retter fra alle Italiens regioner. Også de italienske vine gennemgås. B2211 - 09 - 10026 - Pris ex forsendelse.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 15Billede af bogen Vinens historie

    Senest opdateret 27. juni

    Vinens historie

    Af Hugh Johnson – På dansk ved Leif Jørgensen

    fra 1990 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 87-595-0085-9

    Kategorier: Mad & gastronomi, Vinbøger

    pris: 320 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1680 gram

    Vinens historie - 479 sider - Blåt lærredsbind - Smudsbind - Sprog: Dansk- Oversat fra engelsk efter ”The story of wine” – illustreret i farver. Bogen er ubrugt. – Pris ex forsendelse -1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 16Billede af bogen 100 Vinter. Jul. Nytår opskrifter

    Senest opdateret 27. juni

    100 Vinter. Jul. Nytår opskrifter

    Af Redaktion

    på forlaget Dansk Supermarked Indkøb I/S - uden år

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 45 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 165 gram

    100 Vinter. Jul. Nytår opskrifter - 191 sider -Paperback- Sprog: Dansk - Nr.2. Her finder du inspiration til dejlig vintermad til både hverdag og højtider. Der er masser af ideer til fornyelse af jule - og nytårsmiddagen - uden det kræver de store anstrengelser i køkken og på indkøb. Alle retter er baseret på gode, sunde råvarer, som er sammensat til spændende og velsmagende retter. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 17Billede af bogen Plenty

    Senest opdateret 27. juni

    Plenty

    Af Yotam Ottolenghi

    fra 2010 på forlaget Ebury Press

    Oplag: active

    ISBN: 978-0-09193-368-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 210 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1325 gram

    Plenty – 287 sider –Hardback - Sprog: Engelsk. Featuring vibrant, daring food photography by Jonathan Lovekin and inspiring recipes. Plenty is a must -have for meat -eaters and vegetarians alike. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 18Billede af bogen Smag på kunsten - Taste the art

    Senest opdateret 27. juni

    Smag på kunsten - Taste the art

    Af Per Mandrup

    1. udgave fra 2009Taste Aarhus Forlag -1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-992910-0-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1600 gram

    Smag på kunsten - Taste the art – 222 sider – Hardback med tilsvarende smudsbind - Sprog: Dansk & Engelsk- Rigt illustreret i farver. "Smag på kunsten", som blev afholdt på ARoS i 2007, indbød nogle af Nordens dygtigste kokke og kunstnere til at undersøge snitfladerne mellem kunst og gastronomi. - Pris ex forsendelse - #1707

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 19Billede af bogen DET PORTUGISISKE KØKKEN - klipfisk og andre lækriteter

    Senest opdateret 26. juni

    DET PORTUGISISKE KØKKEN - klipfisk og andre lækriteter

    Af Erwin Stæt Andersen

    1. udgave fra 2003Bica Bogforlag

    Oplag: active

    Kategorier: Historie:Kultur, Kogebøger, Mad & gastronomi, Rejsebøger/guides

    pris: 420 kr – stand: ★★★★★★

    240 sider - illustreret i farver -indbundet - fremstår som nærmest NY!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 20Billede af bogen Smagen af Danmark. **

    Senest opdateret 25. juni

    Smagen af Danmark. **

    Af Claus Meyer

    4. udgave fra 2012 på forlaget Lindhardt & Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-11-39118-1

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Hardback, som ny Illustreret med smule , stemningsfuldt billeder af naturen, råvarerne og maden

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 21Billede af bogen Bogen om grill - og bålmad

    Senest opdateret 25. juni

    Bogen om grill - og bålmad

    Af Lotte Haveman

    fra 1977 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-07273-8

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 205 gram

    Bogen om grill - og bålmad - 47 sider - Hardback - Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse-

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 22Billede af bogen Mit liv med mad og mennesker

    Senest opdateret 25. juni

    Mit liv med mad og mennesker

    Af Kirsten Hüttemeier & Henrik Bugge Mortensen

    fra 1995Forlaget Rebild

    Oplag: active

    Kategorier: Erindringer, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 900 gram

    Mit liv med mad og mennesker - 203 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h og farver. Husholdningslæreren, kogebogsforfatteren og TV-kokken Kirsten Hüttemeier (f. 1914) fortæller om sin barndom og skolegang og om sin lange karriere. - Pris ex forsendelse -B1714–13- 10695

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 23Billede af bogen Suverænt Nemt

    Senest opdateret 25. juni

    Suverænt Nemt

    Af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz

    4. udgave fra 2005Politikens Forlagshus

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-567-9406-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 155 gram

    Suverænt Nemt –62 sider – Paperback - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i farver. –Pris ex forsendelse -B1730 -19-11175

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 24Billede af bogen God mad til hverdag og fest – Dejlig Orientalske retter

    Senest opdateret 25. juni

    God mad til hverdag og fest – Dejlig Orientalske retter

    Af Pernille Malling (oversat af)

    fra 2001 på forlaget Egmont Litas A/S

    Oplag: active

    ISBN: 87-7541-318-3

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 50 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 205 gram

    God mad til hverdag og fest – Dejlig Orientalske retter –32 sider – Paperback - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i farver. –Pris ex forsendelse -B1730 -07-10436

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 25Billede af bogen Far, mor og Teenager laver mad. En sjov kogebog for unge og gamle.

    Senest opdateret 25. juni

    Far, mor og Teenager laver mad. En sjov kogebog for unge og gamle.

    Af Mikael Wulff og Anders Morgenthaler

    1. udgave fra 2012 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 9788740007589

    Kategorier: Børn & forældre, Humor, Mad & gastronomi

    pris: 115 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    135 sider, illustreret i farver, hardback i rigtig fin stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 26Billede af bogen Champagne pleasure Shared

    Senest opdateret 25. juni

    Champagne pleasure Shared

    Af Angélique de la Chaize; Éric Glatre

    1. udgave fra 2001 på forlaget Éditions Hoëbeke

    Oplag: active

    ISBN: 2842300211

    Kategorier: Mad & gastronomi, Vinbøger

    pris: 255 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    387 sider. Illustreret i farver. Læser indbinding og originalt smudsomslag. Super flot stand. Rare copy of the only English translation in splendid condition.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 27Billede af bogen Politikens bog om kryddersnaps

    Senest opdateret 25. juni

    Politikens bog om kryddersnaps

    Af Marianne Birke Ehler, Niels Ehler, Jørgen Mønster Pedersen

    1. udgave fra 2000Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-5675-931-2

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    152 sider, illustreret, indbundet

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 28Billede af bogen Karolines køkken diverse hæfter (set 1)

    Senest opdateret 25. juni

    Karolines køkken diverse hæfter (set 1)

    Af Redaktion

    på forlaget Arla med flere -Forskellige år

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 50 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1800 gram

    Karolines køkken diverse hæfter (set 1) - Hæfter - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 29Billede af bogen Karolines køkken diverse hæfter (set 3)

    Senest opdateret 25. juni

    Karolines køkken diverse hæfter (set 3)

    Af Redaktion

    på forlaget Arla med flere -Forskellige år

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 50 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1400 gram

    Karolines køkken diverse hæfter (set 3) - Hæfter - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 30Billede af bogen Lidt men godt om CHOKOLADE

    Senest opdateret 25. juni

    Lidt men godt om CHOKOLADE

    Af Claus Meyer

    4. udgave fra 2001 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-49644-8

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 45 kr – stand: ★★★★★★

    Lidt men godt om CHOKOLADE. 82 sider. Foto-illustreret hardback. Illustreret - mange opskrifter. B2018-12-37 - Pris ex forsendelse.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort