Kategorien: Mad & gastronomiDenne kategori indeholder 3076 bøger.



  • 1Billede af bogen Den klassiske køkkenskole

    Senest opdateret 12. oktober

    Den klassiske køkkenskole

    Af Anne Willan

    1. udgave fra 2008 på forlaget Gad

    Oplag: active

    ISBN: 9788712024095

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 185 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 2149 gram

    Bogen indeholder udførlige anvisninger på alt, hvad der er vigtigt at vide i forbindelse med madlavning. Bogen er en komplet opslags- og kogebog inden fordet klassiske internationale køkken. Bogen er bearbejdet af Suhrs husholdningsskole. Antal sider: 526 - Indbinding: Illustreret kartonbind, stort format

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2Billede af bogen Keto på 4 uger

    Senest opdateret 12. oktober

    Keto på 4 uger

    Af Jane Faerber

    1. udgave fra 2020 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 9788740059014

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 160 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 781 gram

    Om hvordan keto virker, om den såkaldte keto-flu, om gængse begynderfejl. Med kostplan til fire uger og 75 opskrifter til døgnets tre måltider, samt tabel over mængden af kulhydrater i grøntsager, frugt og nødder. Antal sider: 249 - Indbinding: Indbundet

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 3Billede af bogen Hverdagsmad fra River Cottage

    Senest opdateret 11. oktober

    Hverdagsmad fra River Cottage

    Af Hugh Fearnley-Whittingstall – oversat af Ulla Oxvig

    1. udgave fra 2012 på forlaget Strandberg Publishing

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-92596-92-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 180 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1500 gram

    Hverdagsmad fra River Cottage – 415 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Farvefotos af Simon Wheeler – Tegninger af Mariko Jesse. Dette er den første bog på dansk af forfatteren, der er vært på de populære madprogrammer fra River Cottage-En bog til alle, der elsker mad og har en holdning til det, de spiser til daglig. - Pris ex forsendelse -B1737 - 08 - 10858

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 4Billede af bogen Smagen af Danmark

    Senest opdateret 11. oktober

    Smagen af Danmark

    Af Claus Meyer

    fra 2012 på forlaget Lindhardt & Ringhof - Specialudgave

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-11-39117-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1100 gram

    Smagen af Danmark – 215 sider – Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Bogen indeholder mere end 75 spændende opskrifter. Gennem opskrifterne fortæller Claus Meyer den danske mad-og kulturhistorie, og han beskriver det moderne danske køkkens helt særlige potentiale og kvaliteter. Bogen er overdådigt illustreret med smukke, stemningsfulde billeder af naturen, råvarerne og maden. - Pris ex forsendelse -B1715 - 19 - 10931.2

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 5Billede af bogen Den store grønne kogebog - over 400 retter **og tilbehør til kød , fisk og fjerkræ

    Senest opdateret 11. oktober

    Den store grønne kogebog - over 400 retter **og tilbehør til kød , fisk og fjerkræ

    Af Henrik Jacobsen - forord : Søren Ryge Petersen

    1. udgave fra 1998 på forlaget Colibri

    Oplag: active

    ISBN: 87-90746-00-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 69 kr – stand: ★★★★★★

    Hardback. 189 sider Som ny.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 6Billede af bogen Kimchi – A Natural Health Food

    Senest opdateret 9. oktober

    Kimchi – A Natural Health Food

    Af Florence C. Lee & Helen C. Lee

    fra 1988 på forlaget Hollym

    Oplag: active

    ISBN: 0-930878-59-0

    Kategorier: Engelsk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 150 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Kimchi – A Natural Health Food –64 sider – Hardback - Sprog: Engelsk - Rigt illustreret i farver. This book presents recipes for forty-eight different varieties of kimchi and twelve combination dishes containing kimchi. Navn på friblad. - Pris ex forsendelse -B1737 –11 – 10885

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 7Billede af bogen Practical Korean Cooking

    Senest opdateret 9. oktober

    Practical Korean Cooking

    Af Noh Chin-hwa

    fra 1989 på forlaget Hollym

    Oplag: active

    ISBN: 0-930878-37-x

    Kategorier: Engelsk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 150 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1200 gram

    Practical Korean Cooking –214 sider – Hardback -Smudsbind - Sprog: Engelsk –Copyreader: Shirley A. Dorow - Rigt illustreret i farver. “Not only the most popular and well-known dishes are here, but also many known only to the true Korean palate. Navn på friblad. - Pris ex forsendelse -B1737 –16 – 10719

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 8Billede af bogen Dansk højtidsmad -Traditionel dansk mad til årets små og store højtider

    Senest opdateret 9. oktober

    Dansk højtidsmad -Traditionel dansk mad til årets små og store højtider

    Af Marianne Storgaard & Claus Peuckert

    1. udgave fra 2004Turbine Forlaget

    Oplag: active

    ISBN: 87-91415-06-3

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 150 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Dansk højtidsmad -Traditionel dansk mad til årets små og store højtider –85 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Er en samling opskrifter fra det traditionelle danske køkken. Bogen giver et overblik over alle årets små og store højtider, som hver især rummer deres egne madtraditioner eller oplagte anledninger til at sammensætter eller anrette menuen på en særlig måde. - Pris ex forsendelse - B1737 –04 – 11941

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 9Billede af bogen Lademanns Salatbog **

    Senest opdateret 7. oktober

    Lademanns Salatbog **

    Af Veronika Müller

    1. udgave fra 1987 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-05147-1

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 59 kr – stand: ★★★★★★

    Hardback, 159 sider , A4 format. I bogen vises, hvilke salater der passer bedst til hvilke retter. Afsnit om grunddressinger , olie og eddike for viderekomne.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 10Billede af bogen Til bords med Renoir **

    Senest opdateret 7. oktober

    Til bords med Renoir **

    Af Jean-Bernard Naudin, Jean-Michel Charbonnier, François Truchi

    fra 1995 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 87-0018-676-7

    Kategorier: Kunst & kultur, Kunsthistorie, Mad & gastronomi

    pris: 69 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1235 gram

    Indbundet bog, med smudsomslag. Finstand. Gennemillustreret. A4 format

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 11Billede af bogen Spise med Price - Sæson 3

    Senest opdateret 6. oktober

    Spise med Price - Sæson 3

    Af Adam Price, James Price

    1. udgave fra 2011 på forlaget DR, Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711400210

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 140 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1152 gram

    Brødrene Adam og James Price tilbereder retter fra både den klassiske og moderne kogekunst, garneret med anekdoter fra rejser til udenlandske kulinariske oplevelser. Antal sider: 223 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 12Billede af bogen Spise med Price sæson 2

    Senest opdateret 6. oktober

    Spise med Price sæson 2

    Af Adam Price, James Price

    1. udgave fra 2010 på forlaget DR, Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711412930

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 140 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1043 gram

    Brødrene Adam og James Price byder på alt fra kyllingeopskrifter og mormormad til chiliretter og en scoremiddag krydret med familieanekdoter og andre historier, lige fra mislykkede slankekure til fascinationen af vampyrer! Antal sider: 183 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 13Billede af bogen Spise med Price

    Senest opdateret 6. oktober

    Spise med Price

    Af James Price, Adam Price

    1. udgave fra 2008 på forlaget DR

    Oplag: active

    ISBN: 9788776804725

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 130 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1083 gram

    I denne nye kogebog kan du få brødrene Adam og James´ bedste opskrifter fra DR2-programmet ´Spise med Price´, hvor de to værter med stor kærlighed til det klassiske tv-køkken og nysgerrighed efter nye smagsoplevelser kaster sig ud i kogekunsten. Deres far, John Price, var i mange år en kendt madskribent, kogebogsforfatter og et fremtrædende medlem af Dansk Gastronomisk Akademi. Adam Price er blandt andet madanmelder og uddeler kokkehuer i Politiken, hvor også James er ansat til at dele ud af opskrifter fra eget køkken. Humor og selvironi er en fast bestanddel af ´Spise med Price´-programmerne, og dette går igen i kogebogen, hvor læseren får historien bag retterne. I såvel DR2-programmerne som i kogebogen af samme navn får vi da også præsenteret retterne sammen med anekdoter fra familien Prices køkkenliv. Læs blandt andet om den berømte Boeuf Stroganoff, der hjemme hos familien Price kun blev lavet ved festlige lejligheder, og som blev præsenteret første gang i tv i Jørgen Ifversens talkshow ´Lørdagshjørnet´, hvor John var gæst og lavede retten med sin vanlige sans for drama ´in front of a live studio audience´. Mandagen efter fik James i skolen at vide, at han da havde en tosset far, for det var da helt vanvittigt at bruge så meget paprika ... Antal sider: 176 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 14Billede af bogen Lagerøl- den store guide til at smage og brygge verdens mest populære øltyper

    Senest opdateret 6. oktober

    Lagerøl- den store guide til at smage og brygge verdens mest populære øltyper

    Af Dave Carpenter

    1. udgave fra 2019 på forlaget Turbine

    Oplag: active

    ISBN: 9788740652352

    Kategorier: Hobby, Mad & gastronomi

    pris: 185 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 744 gram

    Kvalitetsøl og håndbryggede øl er eksploderet i popularitet i hele verden. Ølbarer med eget bryg på hanen skyder op i både store og mindre byer i Danmark og mange restauranter arbejder med en ølmenu til maden på samme måde som en vinmenu. Øl er ikke længere et spørgsmål om Carlsberg eller Tuborg – der findes et hav af spændende varianter, smage og typer af øl, som hele tiden udvikler i nye retninger.Når man har været ude og smage på de gode sager på byens ølbarer, så er det for mange et naturligt næste skridt at forsøge sig med at brygge øl selv. Håndbryg hedder det på dansk, når øllet brygges i små portioner af høj kvalitet og med masser af kærlighed – og hjemmebrygning har aldrig været mere tilgængeligt end netop nu, hvor remedierne samt humle, gær, korn og andre ingredienser kan købes over nettet.Og det er nemt at brygge egne øl – eller hvad? Gær, vand og korn blandes og fermenterer, og så har du en lækker øl? Ikke helt. Hjemmebrygning kan være en indviklet og til tider frustrerende proces, men i Lagerøl leverer Dave Carpenter en udførlig guide samt 20 meget forskellige opskrifter til hjemmebryggeren, som vil give sig i kast med verdens mest populære øltype.Men bogen handler ikke kun om, hvordan man selv brygger øl. Det er også en udførlig historie og kulturhistorie om lageren, og om hvor og hvordan dens verdensomspændende popularitet opstod. Og hvorfor er det, at lageren, og ikke ale som ellers er meget nemmere at brygge, dominerer klodens ølmarkeder? Få svaret på det og mange andre spørgsmål i Dave Carpenters definitive bog om lageren. Antal sider: 240. - Indbinding: Hæftet

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 15Billede af bogen Mænd i køkkenet

    Senest opdateret 6. oktober

    Mænd i køkkenet

    Af Claus Julius Holm

    1. udgave fra 2014 på forlaget Turbine

    Oplag: active

    ISBN: 9788771418064

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 119 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 605 gram

    Claus Holm har sat sig for at drive manden tilbage i køkkenet. Han skal have lyst til at være der sammen med konen, kæresten og ungerne, og der skal være simple og gode opskrifter, så han kan lave mad sammen med sine nære. Værsgo mand, En bog til dig. Antal sider: 129 - Indbinding: Indbundet. - .Stort format.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 16Billede af bogen Den store bærbog **

    Senest opdateret 4. oktober

    Den store bærbog **

    Af Inger Ingmanson, Pelle Holmberg, Ole Høst

    fra 1987 på forlaget Sesam

    Oplag: active

    ISBN: 87-7258-242-1

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 69 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Indbundet, fin stand. Udgået biblioteksbog

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 17Billede af bogen Sund fornuft - over 400 grønne husråd og opskrifter til hjem og have. **

    Senest opdateret 4. oktober

    Sund fornuft - over 400 grønne husråd og opskrifter til hjem og have. **

    Af Rosamond Richardson

    1. udgave fra 2000 på forlaget Bogklubben

    Oplag: active

    ISBN: 87-604-1389-1

    Kategorier: Hus & have, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Hardback, 192 sider. Fin stand. Rigt illustreret. Praktiske opskrifter til alle gøremål i huset fra hjemmelavet bivokspolitur til ikke giftige rengøringsartikler. Lav naturlige skønhedsmidler af urter , blomster og olier. Familiens sundhed ved hjælp af viden om urter. Dejlige opskrifter med naturens vilde gaver. Råvarer til vin fra skov og krat.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 18Billede af bogen Sunde tanker - en anderledes kogebog

    Senest opdateret 2. oktober

    Sunde tanker - en anderledes kogebog

    Af Jesper Koch

    1. udgave fra 2009 på forlaget Sunde Tanker

    Oplag: active

    ISBN: 9788799329502

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 160 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1495 gram

    Kogebog, skrevet af kokke og læger, der forener sund og lækker kogekunst med lægelige viden, råd og opskriften på et sundt liv. Bogen er både til raske og til dem som er tvunget til livsstilsændringer på grund af livsstilssygdomme. Antal sider: 331 - Indbinding: Illustreret hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 19Billede af bogen Fisk

    Senest opdateret 2. oktober

    Fisk

    Af Nikolaj Kirk

    1. udgave fra 2005 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 9788756771597

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 190 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1467 gram

    Indeholder mere end 300 opskrifter på fiskeretter fordelt på 31 forskellige fiskearter. Desuden indeholder bogen historier fra havets verden, samt præsentation af hver enkelt fiskearts særpræg, levevis, historie og betydning som fødekilde for mennesker. Antal sider: 425 - Indbinding: Indbundet

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 20Billede af bogen De bedste fra Madbanditten - 120 opskrifter fra Danmarks største low carb og keto-blog

    Senest opdateret 2. oktober

    De bedste fra Madbanditten - 120 opskrifter fra Danmarks største low carb og keto-blog

    Af Jane Faerber

    1. udgave fra 2021 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 9788740071412

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 210 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1114 gram

    120 opskrifter fra low carb og keto-bloggen "Madbanditten" i anledning af bloggens 10-års-jubilæum. Bogen indeholder opskrifter til mad fordelt over hele dagen. Både for følgere og alle andre, der ønsker ny inspiration. Antal sider: 514 - Indbinding: Indbundet bog med smudsomslag.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 21Billede af bogen Meyers bageri

    Senest opdateret 2. oktober

    Meyers bageri

    Af Claus Meyer, Nicolai Halken Skytte

    fra 2012 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711407646

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 160 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 626 gram

    Meyers bageri. - Del af De bedste opskrifter. Om bagning af brød og boller, samt sødt bagværk. Med indledning om ælte-, hæve- og bagemetoder. Antal sider: 223 - Indbinding: Softcover

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 22Billede af bogen Mit skandinaviske køkken**

    Senest opdateret 30. september

    Mit skandinaviske køkken**

    Af Camilla Plum

    2. udgave fra 2011 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 9788740001952

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1075 gram

    Hardback. Stor format. Det unikke nordiske. Nordiske madtraditioner. Gennemillustreret. De nordiske køkkener, som de ser ud i hverdagshøjde, til fest og højtider samt hele sæsonen rundt,

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 23Billede af bogen Hverdagsmad fra River Cottage

    Senest opdateret 28. september

    Hverdagsmad fra River Cottage

    Af Hugh Fearnley-Whittingstall

    1. udgave fra 2012 på forlaget Strandberg Publishing

    Oplag: active

    ISBN: 9788792596727

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 180 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1383 gram

    Dette er den første bog på dansk af forfatteren, der er vært på de populære madprogrammer River Cottage-En bog til alle, der elsker mad og har en holdning til det, de spiser til daglig. Antal sider: 416 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 24Billede af bogen Hverdagsmad fra River Cottage

    Senest opdateret 28. september

    Hverdagsmad fra River Cottage

    Af Hugh Fearnley-Whittingstall

    1. udgave fra 2012 på forlaget Strandberg Publishing

    Oplag: active

    ISBN: 9788792596727

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 180 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1383 gram

    Dette er den første bog på dansk af forfatteren, der er vært på de populære madprogrammer River Cottage-En bog til alle, der elsker mad og har en holdning til det, de spiser til daglig. Antal sider: 416 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 25Billede af bogen Fiskekogebogen - Fiskeretter. Skaldyr. Sovse. Tilbehør

    Senest opdateret 26. september

    Fiskekogebogen - Fiskeretter. Skaldyr. Sovse. Tilbehør

    Af Birgit Siesby

    Forlaget Komma - uden år

    Oplag: active

    ISBN: 87-7512-038-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 900 gram

    Fiskekogebogen - Fiskeretter. Skaldyr. Sovse. Tilbehør - 192 sider - Hardback - i kassette - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver Bogen bringer 365 opskrifter på i alt 57 fiskearter, bl.a. alle de nye fisk, vi skal lære at spise i de kommende år. Dertil forslag til tilbehør og sovse. – Pris ex forsendelse - B1703 – 06 -10443.3

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 26Billede af bogen Meyers køkkenbørn. **

    Senest opdateret 26. september

    Meyers køkkenbørn. **

    Af Claus Meyer og Ole Poulsen

    1. udgave fra 2001 på forlaget DRMultimedie

    Oplag: active

    ISBN: 87-7047-924-0

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 59 kr – stand: ★★★★★★

    Hardback, fin stand. Illustreret. Fars, fisk, bagværk, desserter, drikke, madpakker.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 27Billede af bogen Webers steak - de bedste grillopskrifter

    Senest opdateret 26. september

    Webers steak - de bedste grillopskrifter

    Af Jamie Purviance

    fra 2014 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711349274

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 479 gram

    Opskrifter på bl.a. rib-eye, filet mignon, t-bone, sirloin og flankesteak samt tilbehør af marinader og saucer. Antal sider: 144 - Indbinding: Hæftet

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 28Billede af bogen Den store grønne KOGEBOG -over 400 retter og tilbehør til kød, fisk og fjerkræ

    Senest opdateret 25. september

    Den store grønne KOGEBOG -over 400 retter og tilbehør til kød, fisk og fjerkræ

    Af Henrik Jakobsen (red.af)

    fra 1998Forlaget Calibri

    Oplag: active

    ISBN: 87-90746-00-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Den store grønne KOGEBOG -over 400 retter og tilbehør til kød, fisk og fjerkræ - 189 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver -Forord af Søren Ryge Petersen. - Pris ex forsendelse - B1737- 04- 11927

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 29Billede af bogen GLAD for MAD

    Senest opdateret 25. september

    GLAD for MAD

    Af Glad Design og Søren Gericke + flere af Danmarks dygtigste kokke

    1. udgave fra 2013gladforlag

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 220 kr – stand: ★★★★★★

    189 sider - Illustreret i farver - Indbundet - Som NY/ubrugt!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 30Billede af bogen Webers kylling - de bedste grillopskrifter

    Senest opdateret 25. september

    Webers kylling - de bedste grillopskrifter

    Af Jamie Purviance

    1. udgave fra 2014 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711341728

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 480 gram

    Kyllinge-kogebog. Opskrifter på hvordan kyllingen steges på et rotisseri, marineres, røges, bruges i salater, tacos, pitabrød osv. samt tilbehør af marinader og saucer. Antal sider: 144 - Indbinding: Hæftet.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort