Kategorien: Mad & gastronomiDenne kategori indeholder 3230 bøger.



  • 1Billede af bogen Eurodélices: Europas mesterkokke byder til bords – Alt godt fra havet

    Senest opdateret 15. maj

    Eurodélices: Europas mesterkokke byder til bords – Alt godt fra havet

    Af Fabien Bellahsen og Daniel Rouche

    fra 1999 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 3-8290-0965-8

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 2400 gram

    Eurodélices: Europas mesterkokke byder til bords – Alt godt fra havet – 336 sider – Blåt lærredsbind– Smudsbind - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Med omkring 150 opskrifter på fisk og skaldyr er denne bog en gourmet - strejftog gennem hele Europa. - Pris ex forsendelse - B17106 -05– 10668

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2Billede af bogen High on juice Drik dine grøntsager

    Senest opdateret 14. maj

    High on juice Drik dine grøntsager

    Af Mads Bo

    1. udgave fra 2009 på forlaget Highonlife

    Oplag: active

    ISBN: 8799266722

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hus & have, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 555 gram

    Mads Bo er Danmarks førende juicemester og smoothiemester. Han er forfatter til bestsellerne ‘High on Juice’, ‘Super Simpel Sundhed’. Han er blandt andet kendt fra DR1 og TV2 og har afholdt et utal af inspirerende foredrag. Det indeholder High on Smoothies Viden om smoothies, how-to, tips og tricks til velsmagende smoothies og en forståelse for hvorfor grøntsagerne er så vigtige, når du laver smoothies. 30 smoothieopskrifter baseret på grøntsager. Der er altså skruet ned for frugt og tilsat sukker. Noget som alt for ofte skjuler sig i diverse smoothieopskrifter. Bogen er altså til dig, som ønsker mere end sukkerholdige dessert-smoothies. De sundhedsfremmende opskrifter er grundigt gennemtestede og indeholder ingredienser, du kan skaffe ´lige om hjørnet´. Hardback / 127 sider ( 24 x 17,5 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 3Billede af bogen Vildt-og mere til **

    Senest opdateret 14. maj

    Vildt-og mere til **

    Af Jette Bogø og Helge Stig

    1. udgave fra 1998 på forlaget Netto og D3

    Oplag: active

    ISBN: 87-90059-19-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 55 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 325 gram

    Hardback, i fin stand En kulinarisk rejse Danmark rundt, 10 af Danmarks bedste kokke lægger menukortet på bordet . Opskrifter på vildtretter og mere til. Vildt, fonde, satser, marinering, syltning.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 4Billede af bogen Det er vildt - det er dejligt.** opskrifter om tilberedning af vildt

    Senest opdateret 13. maj

    Det er vildt - det er dejligt.** opskrifter om tilberedning af vildt

    Af Merete Harrsen

    1. udgave fra 1996 på forlaget Tommeliden

    Oplag: active

    ISBN: 8778310377

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 99 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 510 gram

    Hardback. Som ny. Illustreret af Leif Ragn Jensen.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 5Billede af bogen Toscansk Kogebog

    Senest opdateret 12. maj

    Toscansk Kogebog

    Af Stephanie Alexander & Maggie Beer

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1240 gram

    "Hver dag lavede vi herlig mad sammen, som vi næsten altid spiste udendørs i strålende sol. Villa di Corsano var utrolig smuk, og vi var omgivet af skønhed både inde og ude." Indbundet, 222 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 6Billede af bogen Den store grønne kogebog - over 400 retter **og tilbehør til kød , fisk og fjerkræ

    Senest opdateret 12. maj

    Den store grønne kogebog - over 400 retter **og tilbehør til kød , fisk og fjerkræ

    Af Henrik Jacobsen - forord : Søren Ryge Petersen

    1. udgave fra 1998 på forlaget Colibri

    Oplag: active

    ISBN: 87-90746-00-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 69 kr – stand: ★★★★★★

    Hardback. 189 sider Som ny.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 7Billede af bogen Hvidløg - Kogebog for hvidløgselskere

    Senest opdateret 11. maj

    Hvidløg - Kogebog for hvidløgselskere

    Af Astrid Slebsager

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 405 gram

    Boccacio anbefalede det som et elskovsmiddel, Homer besang dets helbredende virkninger, og de ægyptiske slavearbejdere, der byggede Keops-pyramiden, nægtede at arbejde uden. Kloge kogekoner og trestjernede gourmetkokke er enige: Hvidløg er simpelthen sundt og gavnligt! Hvidløg - Kogebog for hvidløgselskere er et fund for folk med hang til hvidløg. En rigtig hvidløgsbibel med de vigtigste oplysninger om hvidløgets kulturhistorie og gavnlige egenskaber og et skatkammer med de allerbedste hvidløgsopskrifter fra hele verden: kød- og pastaretter haute cuisine; hvidløgskylling og ratatouille; aioli og valnøddehvidløgssauce; og lækre dips og forretter som gazpacho og guacamole. Og dét var blot en smagsprøve. Hardback, 180 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 8Billede af bogen Sense - Mad med Hjerte og Fornuft - Opskriftsbog nr. 2

    Senest opdateret 7. maj

    Sense - Mad med Hjerte og Fornuft - Opskriftsbog nr. 2

    Af Suzy Wengel & Ida Holm

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 475 gram

    Plan A er alle vores daglige måltider, som vi tilbereder fra bunden. Rigtig mad i fornuftige mængder. Vores Plan A er så enkel, at man faktisk kun behøver at huske tre elementer for at måltiderne bliver optimale: grønt, protein og fedt. Ved altid at have en Plan B sikrer man, at sundheden og motivationen ikke ryger af sporet på grund af travlhed eller stress. Plan B er sikkerhedsnettet. Den indeholder de hurtige og lette løsninger med 5-15 minutters forberedelsestid. Resultatet er stadig rigtig mad, men man bager eksempelvis ikke brødet selv, ligesom man i rimelig høj grad anvender frostvarer, konserves og for eksempel færdigkøbte fiskefrikadeller. Det er stadig sunde og velsmagende måltider ? frosne grøntsager indeholder ofte lige så mange vitaminer, som de friske. Hvis du kan få måltiderne til at fungere, når du egentlig ikke har tid, eller når du har dårlig tid ? kan du også få dem til at fungere, når du har god tid. De enkelte måltider kan kombineres på kryds og tværs til en dags- eller ugeplan. Der er ikke noget krav om, at man spiser kold mad til frokost og varm mad til aften ? eller omvendt. I denne bog er kalorieindholdet angivet for hver ret. En fyldt spisekasse indeholder typisk mellem 400 til 600 kcal. Lidt mere for høje kvinder og mænd, men så er der også plads til lidt ekstra kalorier. Du kan kaste dig ud i opskrifterne uden mere kendskab til Sense. Men du kan også, hvis du har lyst, læse mere i bogen om de vigtigste principper i Sense-kost. Softcover, 123 sider. Ny og ubrugt.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 9Billede af bogen Til bords med Renoir **

    Senest opdateret 6. maj

    Til bords med Renoir **

    Af Jean-Bernard Naudin, Jean-Michel Charbonnier, François Truchi

    fra 1995 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 87-0018-676-7

    Kategorier: Kunst & kultur, Kunsthistorie, Mad & gastronomi

    pris: 69 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1235 gram

    Indbundet bog, med smudsomslag. Finstand. Gennemillustreret. A4 format

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 10Billede af bogen Konservering - uden brug af kemiske tilsætningsstoffer

    Senest opdateret 5. maj

    Konservering - uden brug af kemiske tilsætningsstoffer

    Af Karel Puhony

    1. udgave fra 1986 på forlaget Danmark

    Oplag: active

    ISBN: 87-1505-143-9

    Kategorier: Hjemkundskab, Hus & have, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 575 gram

    Hardback i rigtig fin stand. Der er vigtige erfaringer at hente i vore bedstemødres konserveringsmetoder , nøgleordene : sundt, naturligt , billigt. Det er i dag mere aktuelt end nogen sinde..

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 11Billede af bogen Krydderplanter ** hvordan de dyrkes og kan anvendes

    Senest opdateret 5. maj

    Krydderplanter ** hvordan de dyrkes og kan anvendes

    Af Lesley Bremness

    1. udgave fra 1992 på forlaget Gyldendals Bogklubber

    Oplag: active

    ISBN: 87-0006-743-1

    Kategorier: Botanik, Hus & have, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 475 gram

    En encyklopædi om urter- i rigtig fin stand. Paperback. Rigt Illustreret. Brug urter - plant selv - fra a -z anvisning om deres brug.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 12Billede af bogen Drengerøvskogebogen - remix

    Senest opdateret 4. maj

    Drengerøvskogebogen - remix

    Af Patrick Bachmann, Tina Scheftelowitz

    4. udgave fra 2009 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 9788756796736

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 856 gram

    Med dennne kogebog kan du lære at lave god mad til dig selv, kæresten, venner og veninderne. Du får at vide, hvordan du laver supernem og hurtig mad helt fra grunden - også alt det basale som at koge et æg. Og så får du masser af lækre opskrifter med kød og grønt tilbehør, som drengerøve i alle aldre er vilde med. Retterne spænder vidt fra gamle klassikere som deller og flæskesteg til retter med nudler, pasta, pizza, burgere og anden street food. Der er også forslag til mad sidst på måneden, når kassen er tom, og ideer til forskellige middage som scoremiddag og poolparty - med og uden pool, og ikke mindst de gamle til middag. En madbibel for dig, der er træt af færdigretter og købepizzaer, og som har lyst til at lære at lave din egen mad, der er både nem, sund og tjekket. Antal sider: 252 - Indbinding: Hæftet.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 13Billede af bogen Fortællinger om verdens bedste råvarer

    Senest opdateret 4. maj

    Fortællinger om verdens bedste råvarer

    Af Torgrim Eggen - Jan Omdahl

    fra 2004 på forlaget Bolig & Livsstil

    Oplag: active

    ISBN: 8711180188

    Kategorier: Historie:Kultur, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 960 gram

    Hardback m omslag - 303 sider. For nogle år siden sad to norske livsnydere på den verdensberømte restaurant Auberge de I'Ill i Alsace i Frankrig og nød et lukullisk måltid bestående af gåselever, hummer, pighvar, due, hjort og valnøddeparfait. Under den gastronomiske oplevelse kom de to til at diskutere, hvad det bedste af det bedste egentlig er? Og da middagen efter fem timer var slut, havde de besluttet sig for at skrive en bog om emnet. Resultatet er Fortællinger om verdens bedste råvarer, der indeholder hen ved fyrre fascinerende fortællinger om de bedste ingredienser i det globale spisekammer. Bogen trækker de lange, kulturhistoriske linjer op, byder på legender og videnskab, dog uden at glemme øjeblikkets nydelse. Den serverer gode historier om mad og drikke og fejrer de store smagsoplevelser af naturens rigdom og menneskets stræben efter det fuldkomne. Et gastronomisk dyk ned i en verden af store smagsoplevelser - ledsaget af tips og ideer til tilberedning i køkkenet.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 14Billede af bogen Vegetarisk Kogebog. George Bernard Shaw

    Senest opdateret 4. maj

    Vegetarisk Kogebog. George Bernard Shaw

    Af Alice Laden

    1. udgave fra 1991Chr. Erichsrns Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 8755503365

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 170 gram

    Hardback - 93 sider. Mrs. Alice Laden var i mange år G. B. Shaws kok og husholderske. Så vidt det kan bedømmes ved en gennemlæsning, er her opskrifter på en masse opfindsomme og velsmagende retter. Bogen er opdelt i 3 afsnit: 1) salater, 2) hovedretter og 3) desserter. Også ikke-vegetarianere kan her hente ny inspiration, måske især blandt salat-opskrifterne; her findes variationer med bl.a. avocados, zucchini og auberginer, hvilket kan være vanskeligt at finde opskrifter på i almindelige kogebøger. Afsnittet om desserter er meget omfattende, idet Shaw var en meget stor ynder af søde sager. Nogle af opskrifterne er vist for righoldige til at kunne anerkendes af virkeligt overbeviste vegtarianere - men lækkert lyder de - lige godt!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 15Billede af bogen Super Sundt FLEXITAR

    Senest opdateret 4. maj

    Super Sundt FLEXITAR

    Af Keds Black & Rebecca Genet

    2. udgave fra 2020 på forlaget Legind

    Oplag: active

    ISBN: 9788771559910

    Kategorier: Krop & sind, Mad & gastronomi, Personlig udvikling, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 420 gram

    SoftBack - 64 sider - Flot eksemplar. Grønt er godt og både sundt og bæredygtigt. Men det betyder ikke, at man behøver at ændre alle sine madvaner. Man kan gøre det gradvist som flexitar med masser af grønt, men også lidt kød og fisk, når man har lyst til det. Supernemme opskrifter Max. 6 ingredienser og omkring et kvarter i køkkenet Fotos af alle ingredienser og den færdige ret Enkle trin for trin-beskrivelser Ny og sundere hverdag

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 16Billede af bogen Café Hack Store brød, egnsretter og lækre sild

    Senest opdateret 4. maj

    Café Hack Store brød, egnsretter og lækre sild

    Af Søren Dahl

    1. udgave fra 2004Forlaget Oscar

    Oplag: active

    ISBN: 8799019604

    Kategorier: Dansk, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 450 gram

    Når andre taler om vejret, taler Søren Dahl om maden, og lytterne kvitterer i stort antal med deres bedste opskrifter. Pa det seneste har der især varet talt om det danske sildebord, brødet og egnsretterne, som bogen her præsenterer et udvalg af. God Appetit! Sild Dildsild fra Faarvang .. Karabidsild fra Kalundborg Marinerede sild fra Knebel Pandesild fra Dragør .. Sild i festligt lag fra Fierritslev Spegesild fra Dalmose Spegesildetilbehor fra Brædstrup Stegte sild fra Roskilde Syv seje sild fra Koge Varme sild fra Korser Brod Brunch Bred fra Hjørring. Fedtfri Grovboller fra Rebild Grovboller fra Lyngby Frugtbrød fra Idestrup Hvedebred fra Herlufmagle Krydderbrød fra Rebild Rouladebred fra Rebild Rugbrød fra Ribe Valnøddebrød fra Esbjerg. Fisk Fiskedeller med pandehår fra Hirtshals Fiskefad fra Ballerup Fiskefad fra Hirtshals. Karrytorsk i fad fra Mejlby. Lakseforret fra Hirtshals Lakseterrin fra Groest 'Torskchoveder fra Agersø. Hovedretter Dyrekølle fra Såby. Grønlangkål fra Sønderjylland Haregryde fra Øland. Hvidkål fra Sønderjylland Juleskinke fra Sverige Knugekål fra Trekantsomrädet Kreolergryde fra New Orleans Kyllingeroulade fra Umbrien Nakkekoteletter fra Aalborg Spareribs fra Tijuana Sursteg fra Hads Herred. Lækkerier Arme Riddere fra Idestrup Gin-syltede jordbær fra Ulfborg Ingefæræbler fra Hvidovre Orangemarmelade fra Hjørring Sakkuk fra Fanø. Snysk fra Als .. Øllebrød fra Skive Øllebrød fra Århus. Med flere bl.a Frokostretter og Salater. Hardback 125 sider

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 17Billede af bogen KRYDDERSNAPS 50 opskrifter med planter, bær og rødder

    Senest opdateret 4. maj

    KRYDDERSNAPS 50 opskrifter med planter, bær og rødder

    Af Niels Stærup

    fra 2013 på forlaget L & R

    Oplag: active

    ISBN: 9788711382714

    Kategorier: Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Mad & gastronomi, Natur

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 309 gram

    Kryddersnaps er en almanak over kryddersnapseåret, som gør det nemt og overskueligt at følge med i, hvornår de forskellige snapseurter er i sæson. Bogen indeholder opskrifter med klassiske snapseurter som f.eks. porse, pil, slåen og enebær samt nye spændende opskrifter med bl.a. skovmærke, tranebær, rabarberrod og hyben. I de fleste af opskrifterne anvendes udtræk af kun én urt, i et par enkelte bruges flere. Alle planterne kan nemt findes i naturen. Få gode råd om valg af alkohol, fremstillingen af essens, sødnig og fortyndning. Læs snapseurternes kendetegn, indsamlingssteder, plukkesæsoner og naturmedicinske egenskaber. Softback - 141 sider. FLOT eksemplar

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 18Billede af bogen Annes søde syltebog

    Senest opdateret 4. maj

    Annes søde syltebog

    Af Anne Hjernøe

    5. udgave fra 2013Politiken Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 8740040011982

    Kategorier: Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 630 gram

    Anne Hjernøe viser i "Annes søde syltebog", hvordan du kan få endnu mere ud af sæsonernes skønne danske bær og frugter ved at sylte dem til marmelade og syltetøj, gelér eller safter og sirupper, der kan nydes hele året rundt. Hun giver foruden sine opskrifter også indsigt i hvordan man konserverer bedst muligt. Klassiske grundopskrifter.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 19Billede af bogen Dampede Retter : finere italiensk køkken

    Senest opdateret 4. maj

    Dampede Retter : finere italiensk køkken

    Af Marianne Bugge

    fra 2012 på forlaget Turbine

    Oplag: active

    ISBN: 9788770905404

    Kategorier: Italiensk, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 370 gram

    I Dampede retter kan man finde lækre og lokkende retter, der er fulde af velsmag - milevidt fra fordommene om dampet mad som trist helsekost uden smag. Men at dampede retter er sunde, kan man ikke komme uden om, da dampning er en tilberedningsform, der ikke kræver tilsætning af fedt, og som bevarer smag, duft, næringsstoffer og vitaminer. Softback - 143 sider. Fin stand ( 28,5 x 17,5 cm)

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 20Billede af bogen Pølsemageri Teknik Opskrifter og Historie

    Senest opdateret 4. maj

    Pølsemageri Teknik Opskrifter og Historie

    Af Jens Breinholt

    1. udgave fra 2014 på forlaget Vandkunsten

    Oplag: active

    ISBN: 9788776952815

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 140 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 320 gram

    At fremstille sine egne pølser er ikke så svært, som man skulle tro. Med ganske enkle midler kan enhver kaste sig over pølsemageriets ædle, men glemte kunst. Hjælpen til at komme i gang kan man hente i denne første kogebog på dansk, der giver anvisninger på, hvordan man kan tilberede sine egne velsmagende pølser. Bogen er spækket med de bedste grundopskrifter, som man selv kan variere efter personlig smag. Bogen er forsynet med en historisk beskrivelse af dansk pølsemageri – der altid har hentet inspiration fra det store udland – og derudover beskriver den alt om hygiejne, teknik, råvarer og konservering. Forfatteren har i 25 år har oparbejdet en elementær viden og erfaring om emnet og har desuden "stået i lære" hos sin svigerfar, der var slagter og pølsemager. Softback - 197 sider i meget FLOT stand. ( 19,6 x 12,8 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 21Billede af bogen Finere Kagepynt

    Senest opdateret 4. maj

    Finere Kagepynt

    Af Svend Ahnstrøm

    1. udgave fra 2006 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 9788711267135

    Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Kompetenceudvikling, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 350 gram

    Få inspiration og ideer til den ene flotte kage efter den anden. Her er kager til (sølv)brylluppet, konfirmationen, barnedåben og andre af livets store fester. Men man kan også bruge bogen som inspiration til en helt almindelig hverdagskage. I bogen er der desuden anvisninger på, hvordan man laver forskellige blomster og chokolade- og sukkerpynt, som man kan dekorere kagerne med. Finere kagepynt indeholder mange tips og ideer. Og samtlige arbejdsprocesser bliver beskrevet og illustreret med fotos. Indbundet udgave - 48 sider. ( 22 x 24,5 cm ) Flot bog; Flot stand

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 22Billede af bogen Nordfynske Fristelser. Opskrifter, råvarer og steder på Nordfyn

    Senest opdateret 4. maj

    Nordfynske Fristelser. Opskrifter, råvarer og steder på Nordfyn

    Af Claus Holm

    fra 2014 på forlaget GEMBA

    Oplag: active

    ISBN: 9788799739301

    Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 450 gram

    Kogebog der tager udgangspunkt i nordfynske fødevareproducenter. Opskrifterne er nemme at gå til, og bogen beskriver den nordfynske natur og steder hvor råvarerne bliver til Indbinding: Illustreret kartonbind. 92 sider, smukt og alsidigt Illustreret. Kvadratformat

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 23Billede af bogen Den perfekte bøf Fra jord til bord

    Senest opdateret 4. maj

    Den perfekte bøf Fra jord til bord

    Af Marcus Polman

    1. udgave fra 2014 på forlaget Legind

    Oplag: active

    ISBN: 9788771550092

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 540 gram

    Forlag: Legind - Udgivet år: 2014 - Antal bind: 1 - Udgave: 1.udg - Antal sider: 127 - Indbinding: Hardback. - Tilstand: Fejlfrit eksemplar. - Marcus Polman har besøgt alverdens bøfhuse og brasserier og har talt med slagtere, økologiske landmænd, køkkenchefer og andre fagfolk for at lure dem kunsten af. Nyd godt af deres hemmeligheder og tilbered din egen fristende, saftige og helt perfekte bøf. Der er også en række opskrifter på verdensberømte bøffer fra T-bone til Tartar og Tournedos Rossini samt klasssike saucer og andet tilbehør.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 24Billede af bogen BÅLKOGEBOGEN mad over bål

    Senest opdateret 4. maj

    BÅLKOGEBOGEN mad over bål

    Af Lene Vølker

    1. udgave fra 2003Soejderforlaget

    Oplag: active

    ISBN: 8770414424

    Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Kogebøger, Mad & gastronomi, Natur

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 300 gram

    Opskrifterne er samlet i kapitler efter tilberedningsmåde: Pande, grillrist, spyd, wok, bagehat, popcorntombola, pind og direkte i gløder. Der er opskrifter både på kød, fisk, grøntsager, frugt, brød og slik, desuden på forskellige marinader. Opskrifterne med gode råd virker meget gennemarbejdede og er lette at gå til. Der er noget til både nybegyndere - børn fra bh. klasse - og mere erfarne kokke. På rist ; På spyd ; I wok ; I pande ; I bagehat ; I popcornstombola ; På pind ; I gløder ; Marinader Spejderforlaget - 44 sider. Hardback ( 23 x 22,5 cm ) FLOT eksemplar.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 25Billede af bogen SALATBIBEL

    Senest opdateret 4. maj

    SALATBIBEL

    Af David Bez

    1. udgave fra 2015 på forlaget Legind

    Oplag: active

    ISBN: 9788771550924

    Kategorier: Hus & have, Krop & sind, Mad & gastronomi

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 900 gram

    Bogen er inddelt efter årstider og har variationer alt efter, om du spiser kød og fisk, er vegetar eller veganer eller følger en raw-kostplan. SALATBIBEL giver gode ideer samt ny inspiration, fx til en lækker og nærende frokost. Alle salaterne er nemme at lave og tager højst 20 minutter. Hardback - Som NY - 299 sider. Smuk farvekode på bogens snit - inddeler afsnittene.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 26Billede af bogen Den glutenfri kogebog

    Senest opdateret 4. maj

    Den glutenfri kogebog

    Af Anette Harbech Olesen og Lone Bang

    1. udgave fra 2014 på forlaget Længe Leve Livet

    Oplag: active

    ISBN: 9788799508938

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Den glutenfri kogebog tilbyder inspiration, viden og teknik til et liv uden gluten. Lækre og velsmagende opskrifter, revolutionerende bageteknik og viden om hvad gluten er, og hvad det kan gøre ved os. Du får oplyst gode erstatninger for gluten i dagligdagen og hvordan du bruger de nye melsorter i madlavningen. Opskrifterne er uden gluten, komælk, æg og gær, og sukker er kun anvendt i yderst begrænset omfang. Den glutenfri kogebog er bogen der viser dig vejen til en glutenfri levevis, let lækkert og ukompliceret. Hardback - 102 sider

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 27Billede af bogen SOUS VIDE Kogebogen

    Senest opdateret 4. maj

    SOUS VIDE Kogebogen

    Af Hanne Birgitte & Anders Grøndahl

    1. udgave fra 2015Nyt Nordisk Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788717045576

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 384 gram

    Med sous vide-teknikken har du mulighed for at lave helt utrolig mad i særklasse - det hjælper "Sous vide kogebogen" dig med. Med vakuum og vandovn er det let og innovativt at lave en middag, der slår benene væk under gæsterne. Sous vide-teknikken er hemmeligheden bag restauranternes møre kød. Det er blevet nemmere for almindeligt dødelige at lave mad på dette niveau derhjemme, fordi der er kommet nyt og billigt grej til det på markedet, så nu er der ingen undskyldning for ikke at lave mad på Michelin-niveau. Hardback - 96 sider ( 189 x 224 mm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 28Billede af bogen ÆRTER OG BØNNER

    Senest opdateret 4. maj

    ÆRTER OG BØNNER

    Af Foreningen Frøsamlerne

    fra 2015 på forlaget Frøsamlerne

    Oplag: active

    ISBN: 9788792388018

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur

    pris: 105 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 400 gram

    Havehistorier, kulturhistorie, praktiske råd og tips om dyrkning af ærter og bønner. Og masser af opskrifter til alle, der har lyst til at prøve kræfter med flere af de spændende gamle bælgfrugter, der kan dyrkes i Danmark. Frøsamlernes projekt med genopdagelse af gamle danske bælgfrugter sluttede i juni 2015, med udgivelsen af en bog på 130 sider, "Ærter og bønner: Genopdagelse af 28 gamle danske sorter". Her finder du beskrivelser og kulturhistoriske oplysninger på alle 28 sorter, erfaringsopsamling, dyrkningsvejledning, opskrifter både jordnære og finurlige, og information om bælgfrugternes næringsindhold og brug i vores kost. Og masser af billeder. SoftBack Som Ny

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 29Billede af bogen RAW Delight

    Senest opdateret 4. maj

    RAW Delight

    Af Erica Palmcrantz Aziz

    1. udgave fra 2011 på forlaget BORGEN

    Oplag: active

    ISBN: 9788721036263

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 450 gram

    Her får du opskrifter på lækre desserter, skønne lagkager, konditorkager, is, tærter, frugtgrød, konfekt, kiks, småkager samt smoothies og andre drikke. Nyd frugter, bær, økologisk vaniljepulver og kakao i den reneste form, og få enestående smagsoplevelser fra superfødevarer. Sikke en skøn fornemmelse at kunne byde familie og venner på noget, der smager godt og er sundt og samtidig godt for miljøet. Raw food-søde sager laves på naturlige, miljørigtige råvarer, der ikke varmes op til mere end 42°. Alle opskrifter i RAW DELIGHT er naturligvis fri for hvidt sukker, gluten, æg og laktose. Softback med flapper ( 21,2 x 22,7 cm ). 125 sider. Smuk bog - Flot stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 30Billede af bogen Rustikke klassikere

    Senest opdateret 4. maj

    Rustikke klassikere

    Af Ross Dobson

    1. udgave fra 2011

    Oplag: active

    ISBN: 9788792596543

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1100 gram

    Ross Dobson: Rustikke Klassikere; Fra bøf bearnaise til æbletærte. Bogen indeholder et stort udvalg af velsmagende klassikere og et væld af forretter og tilbehør. Velsmagende og rustikke retter som rejecocktail, håndskårne fritter og saftige ribben er alle at finde i denne bog - og naturligvis bøffer af alle slags, stegt til perfektion. Bogen indeholder også et stort udvalg af gode forretter og tilbehør, der med garanti vil tilfredsstille enhver sult samt lidt sødt til at afrunde et hyggeligt måltid. Rustikke klassikere er til alle, der elsker at lave god, gedigen mad med masser af saft og kraft. Hardback - med rillet kartonbind. En bog - flot boghåndværk - og inspirerende indhold - klassiske opskrifter. 211 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort