Senest opdateret 15. oktober
1. udgave fra 2013 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 978-87-02-128093
Kategorier: Afrika, Kogebøger, Mad & gastronomi, Opdagelsesrejser - ekspeditioner
pris: 300 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Beretninger fra fremmede køkkener – en rejseskildring med opskrifter –247 sider + register – Papbind med flapper – Hæftet, uopskåret - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Nikolaj Kirks (f. 1975) gastronomiske rejser fra nomader på Afrikas savanne til fangere i Østgrønland. Fra grød-opskrifter, larver og græshopper til narhvalhale og råsyltede søkonge. - Pris ex forsendelse -B1738-02 –10760
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 14. oktober
1. udgave fra 1996 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 87-1112-374-5
Kategorier: Grønland, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Hardback. Illustreret. En grønlansk kogebog. Flotte billeder fra Grønland. 95 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 13. oktober
1. udgave fra 2019 på Kristeligt Dagblads Forlag
Oplag: active
ISBN: 978-87-7467-390-3
Kategorier: Historie:Kultur, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 175 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Grisen – En kulturhistorisk og gastronomisk fortælling –233 sider – Lærredsbind - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i s/h og farver. Forfatteren behandler grisen fra et kulturhistorisk og gastronomisk perspektiv, samt ser på dens kulturelle betydning i litteratur, kunst og film. Hun kommer omkring vores enorme produktion og den tilhørende dårlige behandling af dyrene. Med kapitler om udskæringer og enkelte opskrifter. - Pris ex forsendelse -B1738-07 –10545
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 13. oktober
fra 1975 på forlaget Lademann
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 960 gram
MENU – Internationalt Madleksikon – Oksekød –128 sider – Lærredsbind - Smudsbind -Sprog: Dansk. Oksekød rummer en righoldig samling af lækre og spændende oksekødretter fra det danske og det internationale køkken. - Pris ex forsendelse-B1766 -13 –10066.3
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 13. oktober
fra 1978 på forlaget Lademann
Oplag: active
ISBN: 87-15-07297-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1000 gram
MENU – Internationalt Madleksikon – æg og ost – 127 sider – Bordeaux lærredsbind - Smudsbind - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse-B1740 -13 –10450.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. oktober
1. udgave fra 2003 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 87-00-76512-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 300 gram
Let og lækkert Fjerkræ – 61 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Fotos: Tine Duch. - Pris ex forsendelse - B1738 -12 –10568
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. oktober
1. udgave fra 2003 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 87-00-48564-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 300 gram
Politikens visuelle håndbog for rygsækrejsende – 61 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Fotos: Tine Duch. - Pris ex forsendelse -B1738 -12 –10567
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. oktober
1. udgave fra 2015 på forlaget Legind
Oplag: active
ISBN: 9788771552379
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 105 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 595 gram
162 sider, rigt illustreret i farver, hardback i super flot stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. oktober
1. udgave fra 2007 på forlaget TV2
Oplag: active
ISBN: 9788792121486
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 708 gram
Kostplaner med opskrifter og motionsprogrammer til forebyggelse af de ti største livsstilssygdomme, f.eks. allergi, astma, diabetes, forhøjet blodtryk og stress. Antal sider: 277 - Indbinding: Halvshirting.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. oktober
1. udgave fra 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788770990172
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 767 gram
Sunde - men også enkelte "usunde" - opskrifter fra kokken fra DR's projekt "By på skrump", hvor hele Ebeltoft blev vejledt i motion, kost og sund livsstil. Antal sider: 132 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. oktober
1. udgave fra 2012 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711408414
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 119 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1545 gram
Mere end 200 opskrifter på kød-, fisk- og grønsagretter til gas- og kuglegrill. Med gode råd og fotos der viser de grundlæggende teknikker i grillning med trækul og gas. Antal sider: 303 - Indbinding: Illustreret hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. oktober
fra 2011 på forlaget DR, Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711398906
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 115 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1140 gram
Brødrene Adam og James Price tilbereder retter fra både den klassiske og moderne kogekunst, garneret med anekdoter fra rejser til udenlandske kulinariske oplevelser. Antal sider: 183 - Indbinding: Orig. illustreret kartonbind.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. oktober
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 470 gram
Hvad gør nogle af os mere modtagelige over for sygdom, hvad enten der er tale om noget alvorligt eller mere harmløst? Hvordan undgår vi at blive syge, når vores kollegaer, børn og øvrige nære familiemedlemmer bliver forkølede og får influenza? Forfatteren og lægen Joel Fuhrman er en ledende ekspert i at forebygge og modvirke sygdomme og helbrede gennem naturens skatkammer af næringsstoffer. I Optimalt immunforsvar præsenterer han den nyeste viden om vores kost og ernærings indflydelse på vores helbred og viser, hvordan vi kan styrke immunforsvaret, så det beskytter kroppen mod sygdom – lige fra en almindelig forkølelse til cancer. Ernæringsvidenskaben har gjort en række fantastiske opdagelser i de senere år, og når denne nye forskning tages i anvendelse, bliver vi i stand til at kontrollere vores helbredstilstand som aldrig før. Bogen forsyner læseren med alt, hvad der er brug for, for at omsætte den nyeste viden til praksis og opnå optimalt helbred. Den sidste tredjedel af bogen indeholder en række lækre og indbydende opskrifter på styrkende måltider. Softcover, 290 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. oktober
1. udgave fra 2015 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788702175875
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 115 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 817 gram
72 opskrifter på kager og brød fra Tobias Hamann, som vandt tv-programmet "Den store bagedyst" i 2014. Antal sider: 201. Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. oktober
1. udgave fra 1993 på forlaget Kræftens Bekæmpelse, Gad
Oplag: active
ISBN: 9788712026259
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1025 gram
Med baggrund i erfaringer fra Kræftens Bekæmpelses kantine videregives foruden mere end 200 opskrifter praktiske anvisninger på menuplaner og tilberedning af sund mad i store køkkener. Antal sider: 304 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. oktober
1. udgave fra 2012 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740004946
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1033 gram
En inspirerende bog med opskrifter på over 80 lækre retter af råvarer, som dine gener oprindeligt var designet til at leve af. I tillæg får du forklaringen på, hvorfor denne kost er så sund, ligesom forfatteren deler ud af sine bedste tips til fysisk træning. Illustreret med flotte farvefotos og s/h vignetter. Med register. Antal sider: 261 - Indbinding: Illustreret hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. oktober
1. udgave fra 2006 på forlaget Bolig & Livsstil
Oplag: active
ISBN: 9788750779590
Kategorier: Børn & forældre, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 934 gram
Inspiration til samvær og selskabelighed med familie og venner. Med gode råd om husholdning samt tips, anekdoter, huskelister og opskrifter. Antal sider: 284 - Indbinding: Hardback.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. oktober
1. udgave fra 2000 på Team Danmark og Aschehoug Dansk Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-11-12899-2
Kategorier: Idræt, Kogebøger, Mad & gastronomi, Selvhjælp, Sundhed
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Spis og vind -energi og velvære – 96 sider - Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver -Madfotos: Jes Buusmann. Giver inspiration til god mad døgnet rundt, og er skrevet til eliteidrætsudøvere, som gerne vil bruge kosten til at forbedre idrætspræstationerne eller blot vil leve sundt. - Pris ex forsendelse - B1738 -19 –11424
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. oktober
1. udgave fra 2004 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 9788711182192
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Øvrige
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1208 gram
Middag med Jamie ligner ikke nogen anden kogebog. Lige bortset fra en ovn er den det væsentligste element i køkkenet. Og hvorfor nu det? Fordi man ved at anskaffe denne bog ikke bare har fået 120 nye suveræne opskrifter - man har også foretaget et valg. Denne bog handler nemlig ikke om at lave mad som på restauranterne. Den handler om den mad, de fleste af os spiser hver dag med ingredienser, der kan købes lige henne om hjørnet. Der er masser af spændende variationer over kendte temaer - supper, salater, pasta, kød, fisk, desserter og vegetarretter - men også helt nye og banebrydende ideer. Fx er der et helt kapitel om noget så almindeligt som sandwich, som ikke behøver at være så almindeligt endda. Der er det geniale kapitel, Stamtræ, der viser, hvordan man ud fra en grundopskrift kan udvide sit madrepertoire og gå helt nye veje. Der er også Top Ti listen over de bedste opskrifter på ti af verdens mest populære retter, som besøgende på Jamies hjemmeside har stemt om. Bogen indeholder også tips og ideer til smart og funktionel køkkenindretning. Middag med Jamie indeholder alt hvad man overhovedet behøver for at lave god mad til sig selv og sin familie. Og hvad er egentlig vigtigere? Jamie Oliver begyndte i en alder af otte år at lave mad i sine forældres pub, »The Cricketers«, i Clavering, Essex. Han har siden arbejdet sammen med nogle af verdens største køkkenchefer. Han driver nu sin egen restaurant Fifteen, der er en af de bedste i London og som dannede baggrund for den meget roste tv-dokumentarserie og ikke mindst kogebogen Jamies køkken (dansk udg. 2002). Han startede og er fortsat involveret i Cheeky Chops Charity, et projekt som støtter unge arbejdsløse og giver dem en mulighed for at realisere drømmen om at blive kokke. Antal sider: 321 - Indbinding: Helshirting med smudsomslag
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. oktober
2. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788761404930
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1211 gram
Antal sider: 255 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. oktober
fra 2003 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 978876173224
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1853 gram
Antal sider: 333 - Indbinding: Hardback med smudsomslag
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. oktober
1. udgave fra 2005 på Netto og Forlaget D3
Oplag: active
ISBN: 87-90816-44-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
Bær – 72 sider - Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse -B1738 -02 –10758
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. oktober
1. udgave fra 2015 på forlaget Samvirke, Strandberg Publishing
Oplag: active
ISBN: 9788792894847
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 8595 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 595 gram
Sund mad på grillen ; Gas, kul eller bål? ; Så går vi i gang ; Måltiderne (Snack og småretter ; Fisk ; Vegetar ; Fjerkræ ; Vildt ; Lam ; Okse ; Kalv ; Gris) ; Desserter ; Dip, dyp og dressinger ; Marinader. Antal sider: 151 - Indbinding: Kartonbind.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. oktober
1. udgave fra 2000 på forlaget Klim
Oplag: active
ISBN: 87-7724-930-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Vinbøger
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 911 gram
Alkohols rejse i kroppen ; Når vinen er rød ; Det franske paradoks ; Alkohol - en hjertestyrkning? ; Vin som lægemiddel ; Ønsket om et langt liv ; Vin - de gamles mælk ; Vin - en elskovsdrik ; Ved livets begyndelse ; Kvinder og alkohol ; Nogle advarsler og myter ; Tømmermænd ; Alkohol er en streng herre ; Det gyldne mådehold ; Lægens råd ; Feder alkohol? ; Vinen til maden Antal sider: 320 - Indbinding: Hæftet.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. oktober
1. udgave fra 1995 på Netto og Forlaget D3
Oplag: active
ISBN: 87-90059-32-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
Grill- & Picnicbogen –”Frokost I det grønne” – 88 sider - Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse - B1723 -07 –10463.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. oktober
1. udgave fra 1996 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 9788711123744
Kategorier: Grønland, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 648 gram
Opskrifter med brug af friske grønlandske råvarer, som fisk, skaldyr, og lam ,v. Bogen er desuden en erindring om fortiden og med opskrifter fra nutiden, med dejlige fotos fra Grønland. Tekst på dansk og engelsk. Farvefotografier af Jens Stolze. Antal sider: 96 - Indbinding: Illustreret hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. oktober
1. udgave fra 2005 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788702035520
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 260 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1145 gram
De officielle og autentiske franske opskrifter fra en af de bedste restauranter i USA, Anthony Bourdains legendariske Les Halles i New York City. Foruden nogle indledende afsnit om råvarer, knive og fonder, byder bogen på opskrifter på supper, salater, appetizere, fisk og skaldyr, oksekød, kalvekød, lam, svin, fugle og vildt, desserter med mere. Antal sider: 304. - Indbinding: Hardback med Smudsomslag.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. oktober
fra 2011 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788700796942
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 190 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1414 gram
Ingen kender sine lokale råvarer og deres sæsoner bedre end Frøken Jensen, og ingen anden er på samme måde indbegrebet af det danske og nordiske køkken. Hun har altid sat pris på den skønne frugt, de gode grønsager, den friske mælk, det saftige og velhængte kød osv. – men har heller aldrig været bange for at lade sig inspirere af fremmede køkkener. Ny udgave af den klassiske kogebog fra 1901, som i 2008 blev gennemrevideret af Nanna Simonsen og Carina Malling Skronski. Antal sider: 365 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 10. oktober
fra 2002 på forlaget Lademann
Oplag: active
ISBN: 87-15-10577-6
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Fondue -64 sider – Hardback med tilsvarende smudsbind – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Denne bog rummer et rigt udvalg af fonduer fra klassikere som den schweiziske ostefondue til nyere udgaver; der er både lette og grønne og med inspiration fra varmere himmelstrøg. –Pris ex forsendelse -B1738 - 06-10926
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 10. oktober
1. udgave fra 2005 på forlaget Royal Greenland
Oplag: active
ISBN: 87-11-26172-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Let og lækker hverdagsmad -112 sider – Paperback - Sprog: Dansk - Madfotos af Jes Buusmann. Grønlandske rejer - grønlandsk hellefisk - laks og rødspætter. - Pris ex forsendelse -B1738 - 12- 10160.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.