Kategorien: Mad & gastronomiDenne kategori indeholder 3038 bøger.



  • 1Billede af bogen Mellemøstlige køkkener på Nørrebro

    Senest opdateret 23. november

    Mellemøstlige køkkener på Nørrebro

    Af Hanne Holm

    1. udgave fra 2010 på forlaget Klematis

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-641-0616-9

    Kategorier: Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi, Mellemøsten

    pris: 185 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1452 gram

    Indbundet, 203 sider. >>>>> Disse farvestrålende retter har deres oprindelser i ti forskellige lande, fra Marokko i vest til Iran i øst, men opskrifterne er videregivet og nedskrevet af herboende kvinder og mænd.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2Billede af bogen Min bedste opskrift - Historier og madopskrifter.    skrevet af kendte danskere **

    Senest opdateret 23. november

    Min bedste opskrift - Historier og madopskrifter. skrevet af kendte danskere **

    Af Kaj Kristiansen m. Fl.

    1. udgave fra 1995 på forlaget Børsen Bøger

    Oplag: active

    ISBN: 87-7553-484-3

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 69 kr – stand: ★★★★★★

    Hardback, 214 sider, illustreret. Opskrifterne spænder vidt, fra Prins Henriks chokoladekage til Kim Larsens "Amagermad" , og der lokkes med både forretter, hovedretter, salater, desserter og kager

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 3Billede af bogen Spis godt - KONFEKT

    Senest opdateret 22. november

    Spis godt - KONFEKT

    Af Trine Hahnemann

    1. udgave fra 2006 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 87-02-02335-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 420 gram

    Spis godt - KONFEKT – 56 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Fotos: Tine Duch. Får du en række opskrifter på skønne, fristende, søde sager, som alle kan fremstilles hjemme i køkkenet af gode råvarer. – Pris ex forsendelse -B1741- 19 -11647

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 4Billede af bogen Lademanns Salatbog **

    Senest opdateret 22. november

    Lademanns Salatbog **

    Af Veronika Müller

    fra 1987 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 8715051471

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Hardback. Et bredt udvalg af spændende , fra enkle til raffinerede opskrifter. Gode råd om indkøb og serveringsforslag . Afsnit om grunddressinger, oversigt over krydderurter og m. M.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 5Billede af bogen TANG ET HAV AF MAD, opskrifter, arter og tanghøst

    Senest opdateret 22. november

    TANG ET HAV AF MAD, opskrifter, arter og tanghøst

    Af ANITA DIETZ & LISELOTTE KIRA GREGERS ANDERSEN

    1. udgave fra 2017 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 87-1156-645-0

    Kategorier: Mad & gastronomi, Natur

    pris: 199 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 671 gram

    Den perfekte bog for en Tangjæger.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 6Billede af bogen Tre Skåle. En kogebog med inspirationer fra et zen køkken

    Senest opdateret 20. november

    Tre Skåle. En kogebog med inspirationer fra et zen køkken

    Af David Scott & Tom Pappas

    fra 2000 på forlaget Hovedland

    Oplag: active

    ISBN: 8777394968

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Etnografi og Antropologi, Faglitteratur, Filosofi, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Orientalsk Filosofi og Livskunst, Religion

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 575 gram

    En lidt anderledes vegetarisk kogebog der følger principperne i de tre skåle, nemlig en forenklet udgave af det spisesæt der bruges af zenmunke. De første 20 sider er en introduktion til zen og mad. Derefter følger opskrifterne opdelt i årstider, og herunder i menuer, hver med tre retter. De tre opskrifter er mærket med et symbol der viser hvilken skål, opskriften er beregnet til. Spisesættet består af en stor skål til den stivelsesholdige mad, fx pasta, kartofler eller ris, en lille skål til det proteinrige, fx tofu eller bælgfrugter, samt en lille skål til salat, frugt eller saft. Forfatteren var i mange år kok på et californisk buddhistisk refugium hvor han lavede mad efter zen-reglerne. Hardback - 127 sider, illustreret. Perfekt stand ( 20,5 x 20,5 cm ) .

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 7Billede af bogen Nødder - naturens genvej til sundhed og antiinflammatorisk styrke

    Senest opdateret 19. november

    Nødder - naturens genvej til sundhed og antiinflammatorisk styrke

    Af Martin Kreutzer & Sandra Pugliese

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 140 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 925 gram

    Nødder smager fantastisk, de er skønne at gnave i som en god snack, og de passer i alle former for retter, lige fra salater og lune retter til brød og desserter. Men der er mange flere gode grunde til at give plads til nødderne i den daglige kost. Nødder i alle afskygninger er ernæringsmæssige pletskud, helt uden sidestykke. Særligt de sunde fedtsyrer giver dem antiinflammatorisk styrke, som holder kredsløbet i topform og en lang stribe lidelser stangen. Med den rigtige tilgang kan nødderne ligefrem hjælpe dig ned i vægt, for trods et tårnhøjt kalorieindhold er de fleste nødder en spændende medspiller i det slanke liv. Hemmeligheden ligger i det perfekte miks af mættende proteiner og fibre, langsomme kulhydrater og ikke mindst de såkaldte MUFA-fedtsyrer, som målrettet hjælper dig med at smelte fedtet af kroppen. Bogen giver masser af god information og inspiration til lækker mad med nødder: • Gennemgang af nødders indhold af næringsstoffer, fibre, vitaminer og mineraler. • Introduktion til de mest gængse nødder – sundhedsmæssige fortrin og anvendelse • Mere end 40 lækre opskrifter til alle dagens måltider. Indbundet, 169 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 8Billede af bogen Svampe - Guide og opskrifter

    Senest opdateret 19. november

    Svampe - Guide og opskrifter

    Af Elisa Kvennborn (red.)

    fra 2007 på forlaget Bra Böcker

    Oplag: active

    ISBN: 978-91-7002-608-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Svampe

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 365 gram

    Svampe - Guide og opskrifter – 54 sider -Hardback - Sprog: Dansk - Billeder af svampe i naturligt miljø: Michael Krikorev. – Pris ex forsendelse -B1741- 19 -11644

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 9Billede af bogen Kartofler - Den internationale kartoffelkogebog

    Senest opdateret 19. november

    Kartofler - Den internationale kartoffelkogebog

    Af Diane Simone Vezza - oversat af Lis - Marianne Petersen

    fra 1994 på forlaget Bogklubben12Bøger

    Oplag: active

    ISBN: 87-604-0068-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 430 gram

    Kartofler - Den internationale kartoffelkogebog – 159 sider -Hardback - Sprog: Dansk - Illustreret af forfatteren. – Pris ex forsendelse -B1750- 11 -11028

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 10Billede af bogen Julens bedste mad

    Senest opdateret 19. november

    Julens bedste mad

    Af Anne Skovgaard - Petersen

    fra 2007 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-00-793767

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 540 gram

    Julens bedste mad – 99 sider Hardback - Sprog: Dansk - Foto: Jette Feldthaus. INDHOLD: Julemiddag - Julefrokost -Julebagning -Gløgg og konfekt. – Pris ex forsendelse -B1750- 10 -10417

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 11Billede af bogen Politikens bog om kost  og sundhed

    Senest opdateret 19. november

    Politikens bog om kost og sundhed

    Af Martin Kreutzer

    1. udgave fra 2004Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-567-7271-8

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 935 gram

    Politikens bog om kost og sundhed– 215 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Giver dig mulighed for at vælge en sund kost tilpasset netop dine behov - afhængigt af din alder, livsstil, sundhedstilstand mv.. Den er illustreret med mere end 75 fotos. – Pris ex forsendelse -B1741- 16 -10820

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 12Billede af bogen KRYDDERSNAPS 50 opskrifter med planter, bær og rødder

    Senest opdateret 19. november

    KRYDDERSNAPS 50 opskrifter med planter, bær og rødder

    Af Niels Stærup

    fra 2013 på forlaget L & R

    Oplag: active

    ISBN: 9788711382714

    Kategorier: Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Mad & gastronomi, Natur

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 309 gram

    Kryddersnaps er en almanak over kryddersnapseåret, som gør det nemt og overskueligt at følge med i, hvornår de forskellige snapseurter er i sæson. Bogen indeholder opskrifter med klassiske snapseurter som f.eks. porse, pil, slåen og enebær samt nye spændende opskrifter med bl.a. skovmærke, tranebær, rabarberrod og hyben. I de fleste af opskrifterne anvendes udtræk af kun én urt, i et par enkelte bruges flere. Alle planterne kan nemt findes i naturen. Få gode råd om valg af alkohol, fremstillingen af essens, sødnig og fortyndning. Læs snapseurternes kendetegn, indsamlingssteder, plukkesæsoner og naturmedicinske egenskaber. Softback - 141 sider. FLOT eksemplar

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 13Billede af bogen Spise med Price

    Senest opdateret 19. november

    Spise med Price

    Af Adam og James Price

    7. udgave fra 2010 på forlaget dr

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 140 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1068 gram

    I denne kogebog kan du få brødrene Adam og James´ bedste opskrifter fra DR2-programmet ´Spise med Price´, hvor de to værter med stor kærlighed til det klassiske tv-køkken og nysgerrighed efter nye smagsoplevelser kaster sig ud i kogekunsten. Hardback, 2010, 1. udg. kan sendes m DAO for ca 52 kr oveni til nærmeste udleveringssted

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 14Billede af bogen Weber’s grill & food

    Senest opdateret 19. november

    Weber’s grill & food

    Af Anne J. Thomsen

    1. udgave fra 2014 på forlaget Weber

    Oplag: active

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 435 gram

    Paperback, fin stand Oplev Webers produkter gennem maden.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 15Billede af bogen Til bords med Renoir **

    Senest opdateret 19. november

    Til bords med Renoir **

    Af Jean-Bernard Naudin, Jean-Michel Charbonnier, François Truchi

    fra 1995 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 87-0018-676-7

    Kategorier: Kunst & kultur, Kunsthistorie, Mad & gastronomi

    pris: 69 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1235 gram

    Indbundet bog, med smudsomslag. Finstand. Gennemillustreret. A4 format

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 16Billede af bogen Muffins - lækre opskrifter på muffins i alle varianter og ideer til smuk pynt og skønt tilbehør

    Senest opdateret 19. november

    Muffins - lækre opskrifter på muffins i alle varianter og ideer til smuk pynt og skønt tilbehør

    Af Johan Åkerberg (opskrifter) , Sara Bang-Melchior (forfatter)

    1. udgave fra 2010 på forlaget Turbine

    Oplag: active

    ISBN: 9789174010725

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 175 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 928 gram

    Rigt illustreret i farver. Stort format. 'En uundværlig bog for alle muffinelskere. Antal sider: 193 - Indbinding: Illustreret hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 17Billede af bogen Louisas madplan - 30 dage, 30 opskrifter, 30 minutter

    Senest opdateret 19. november

    Louisas madplan - 30 dage, 30 opskrifter, 30 minutter

    Af Louisa Lorang

    1. udgave fra 2017 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711568606

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 667 gram

    30 opskrifter, som kan laves på 30 minutter. Louisas madplan gør hverdagen nemmere. Her viser hun nemlig, hvordan du nemt og billigt kan lave både lækker og sund mad. Her er både opskrifter med grønt, fisk og kød. Klassikere som kylling i karry, fiskefrikadeller med stuvet hvidkål, hakkebøffer med jordskokker og ærtemos, kyllingebryster med bagte rødder og gremolata, urtekrebinetter med honningrødder, supper, salater og meget mere. Alle opskrifter er beregnet til to, men kan nemt tilpasses flere. God appetit og god fornøjelse. Antal sider: 155 - Indbinding: Kartonbind

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 18Billede af bogen RUGBRØD    55 opskrifter på kager, brød, snacks og lette retter

    Senest opdateret 17. november

    RUGBRØD 55 opskrifter på kager, brød, snacks og lette retter

    Af Louise Bering

    1. udgave fra 2025 på forlaget Grønningen1

    Oplag: active

    ISBN: 9788773393307

    Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Gem dit rugbrød. Det er ikke bare en rest, det er en genvej til mere smag, fylde og mathed. RUGBRØD - brug dine rester her er mere end 55 opskrifter på tærter, fødselsdagsboller, sandwichstykker, knækbrød, bagels, cookies, dadelkugler, vafler, nutella, grissini, poke bowls, gulerodskage, pandekager, sønderjysk rugbrødskåge, småkager, kiks og meget meget mere.Opskrifterne er nemme at gå til, med få ingredienser og masser af smag. Rugbrødet - hjemmebagt eller købt - bliver din nye yndlingsingrediens og giver mindre madspild. Velkommen til en ny måde at bruge rugbrød. pả - og til en bog fyldt med inspiration, smag og masser af gode ideer. Hardback - 208 sider. Gennemillustreret i farvefotos. Med stempel fra forlag på omslags inderside.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 19Billede af bogen Middelhavskøkkenet - Lev længere og sundere med VIN - PASTA OG OLIVENOLIE

    Senest opdateret 16. november

    Middelhavskøkkenet - Lev længere og sundere med VIN - PASTA OG OLIVENOLIE

    Af Carol og Malcolm McConnell

    fra 1989Forlaget Sesam A/S

    Oplag: active

    ISBN: 87-7258-439-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 262 gram

    203 sider- Hardback - Sprog: Dansk Løs den, brug den og nyd måltiderne. Ex forsendelse/1745-13-525

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 20Billede af bogen Fortællinger om verdens bedste råvarer

    Senest opdateret 16. november

    Fortællinger om verdens bedste råvarer

    Af Torgrim Eggen - Jan Omdahl

    fra 2004 på forlaget Bolig & Livsstil

    Oplag: active

    ISBN: 8711180188

    Kategorier: Historie:Kultur, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 960 gram

    Hardback m omslag - 303 sider. For nogle år siden sad to norske livsnydere på den verdensberømte restaurant Auberge de I'Ill i Alsace i Frankrig og nød et lukullisk måltid bestående af gåselever, hummer, pighvar, due, hjort og valnøddeparfait. Under den gastronomiske oplevelse kom de to til at diskutere, hvad det bedste af det bedste egentlig er? Og da middagen efter fem timer var slut, havde de besluttet sig for at skrive en bog om emnet. Resultatet er Fortællinger om verdens bedste råvarer, der indeholder hen ved fyrre fascinerende fortællinger om de bedste ingredienser i det globale spisekammer. Bogen trækker de lange, kulturhistoriske linjer op, byder på legender og videnskab, dog uden at glemme øjeblikkets nydelse. Den serverer gode historier om mad og drikke og fejrer de store smagsoplevelser af naturens rigdom og menneskets stræben efter det fuldkomne. Et gastronomisk dyk ned i en verden af store smagsoplevelser - ledsaget af tips og ideer til tilberedning i køkkenet.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 21Billede af bogen Vegetarisk Kogebog. George Bernard Shaw

    Senest opdateret 16. november

    Vegetarisk Kogebog. George Bernard Shaw

    Af Alice Laden

    1. udgave fra 1991Chr. Erichsrns Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 8755503365

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 170 gram

    Hardback - 93 sider. Mrs. Alice Laden var i mange år G. B. Shaws kok og husholderske. Så vidt det kan bedømmes ved en gennemlæsning, er her opskrifter på en masse opfindsomme og velsmagende retter. Bogen er opdelt i 3 afsnit: 1) salater, 2) hovedretter og 3) desserter. Også ikke-vegetarianere kan her hente ny inspiration, måske især blandt salat-opskrifterne; her findes variationer med bl.a. avocados, zucchini og auberginer, hvilket kan være vanskeligt at finde opskrifter på i almindelige kogebøger. Afsnittet om desserter er meget omfattende, idet Shaw var en meget stor ynder af søde sager. Nogle af opskrifterne er vist for righoldige til at kunne anerkendes af virkeligt overbeviste vegtarianere - men lækkert lyder de - lige godt!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 22Billede af bogen Café Hack Store brød, egnsretter og lækre sild

    Senest opdateret 16. november

    Café Hack Store brød, egnsretter og lækre sild

    Af Søren Dahl

    1. udgave fra 2004Forlaget Oscar

    Oplag: active

    ISBN: 8799019604

    Kategorier: Dansk, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 450 gram

    Når andre taler om vejret, taler Søren Dahl om maden, og lytterne kvitterer i stort antal med deres bedste opskrifter. Pa det seneste har der især varet talt om det danske sildebord, brødet og egnsretterne, som bogen her præsenterer et udvalg af. God Appetit! Sild Dildsild fra Faarvang .. Karabidsild fra Kalundborg Marinerede sild fra Knebel Pandesild fra Dragør .. Sild i festligt lag fra Fierritslev Spegesild fra Dalmose Spegesildetilbehor fra Brædstrup Stegte sild fra Roskilde Syv seje sild fra Koge Varme sild fra Korser Brod Brunch Bred fra Hjørring. Fedtfri Grovboller fra Rebild Grovboller fra Lyngby Frugtbrød fra Idestrup Hvedebred fra Herlufmagle Krydderbrød fra Rebild Rouladebred fra Rebild Rugbrød fra Ribe Valnøddebrød fra Esbjerg. Fisk Fiskedeller med pandehår fra Hirtshals Fiskefad fra Ballerup Fiskefad fra Hirtshals. Karrytorsk i fad fra Mejlby. Lakseforret fra Hirtshals Lakseterrin fra Groest 'Torskchoveder fra Agersø. Hovedretter Dyrekølle fra Såby. Grønlangkål fra Sønderjylland Haregryde fra Øland. Hvidkål fra Sønderjylland Juleskinke fra Sverige Knugekål fra Trekantsomrädet Kreolergryde fra New Orleans Kyllingeroulade fra Umbrien Nakkekoteletter fra Aalborg Spareribs fra Tijuana Sursteg fra Hads Herred. Lækkerier Arme Riddere fra Idestrup Gin-syltede jordbær fra Ulfborg Ingefæræbler fra Hvidovre Orangemarmelade fra Hjørring Sakkuk fra Fanø. Snysk fra Als .. Øllebrød fra Skive Øllebrød fra Århus. Med flere bl.a Frokostretter og Salater. Hardback 125 sider

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 23Billede af bogen Annes søde syltebog

    Senest opdateret 16. november

    Annes søde syltebog

    Af Anne Hjernøe

    5. udgave fra 2013Politiken Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 8740040011982

    Kategorier: Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 630 gram

    Anne Hjernøe viser i "Annes søde syltebog", hvordan du kan få endnu mere ud af sæsonernes skønne danske bær og frugter ved at sylte dem til marmelade og syltetøj, gelér eller safter og sirupper, der kan nydes hele året rundt. Hun giver foruden sine opskrifter også indsigt i hvordan man konserverer bedst muligt. Klassiske grundopskrifter.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 24Billede af bogen Dampede Retter : finere italiensk køkken

    Senest opdateret 16. november

    Dampede Retter : finere italiensk køkken

    Af Marianne Bugge

    fra 2012 på forlaget Turbine

    Oplag: active

    ISBN: 9788770905404

    Kategorier: Faglitteratur, Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 370 gram

    I Dampede retter kan man finde lækre og lokkende retter, der er fulde af velsmag - milevidt fra fordommene om dampet mad som trist helsekost uden smag. Men at dampede retter er sunde, kan man ikke komme uden om, da dampning er en tilberedningsform, der ikke kræver tilsætning af fedt, og som bevarer smag, duft, næringsstoffer og vitaminer. Softback - 143 sider. Fin stand ( 28,5 x 17,5 cm)

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 25Billede af bogen Pølsemageri Teknik Opskrifter og Historie

    Senest opdateret 16. november

    Pølsemageri Teknik Opskrifter og Historie

    Af Jens Breinholt

    1. udgave fra 2014 på forlaget Vandkunsten

    Oplag: active

    ISBN: 9788776952815

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 140 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 320 gram

    At fremstille sine egne pølser er ikke så svært, som man skulle tro. Med ganske enkle midler kan enhver kaste sig over pølsemageriets ædle, men glemte kunst. Hjælpen til at komme i gang kan man hente i denne første kogebog på dansk, der giver anvisninger på, hvordan man kan tilberede sine egne velsmagende pølser. Bogen er spækket med de bedste grundopskrifter, som man selv kan variere efter personlig smag. Bogen er forsynet med en historisk beskrivelse af dansk pølsemageri – der altid har hentet inspiration fra det store udland – og derudover beskriver den alt om hygiejne, teknik, råvarer og konservering. Forfatteren har i 25 år har oparbejdet en elementær viden og erfaring om emnet og har desuden "stået i lære" hos sin svigerfar, der var slagter og pølsemager. Softback - 197 sider i meget FLOT stand. ( 19,6 x 12,8 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 26Billede af bogen Finere Kagepynt

    Senest opdateret 16. november

    Finere Kagepynt

    Af Svend Ahnstrøm

    1. udgave fra 2006 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 9788711267135

    Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Kompetenceudvikling, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 350 gram

    Få inspiration og ideer til den ene flotte kage efter den anden. Her er kager til (sølv)brylluppet, konfirmationen, barnedåben og andre af livets store fester. Men man kan også bruge bogen som inspiration til en helt almindelig hverdagskage. I bogen er der desuden anvisninger på, hvordan man laver forskellige blomster og chokolade- og sukkerpynt, som man kan dekorere kagerne med. Finere kagepynt indeholder mange tips og ideer. Og samtlige arbejdsprocesser bliver beskrevet og illustreret med fotos. Indbundet udgave - 48 sider. ( 22 x 24,5 cm ) Flot bog; Flot stand

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 27Billede af bogen Den perfekte bøf Fra jord til bord

    Senest opdateret 16. november

    Den perfekte bøf Fra jord til bord

    Af Marcus Polman

    1. udgave fra 2014 på forlaget Legind

    Oplag: active

    ISBN: 9788771550092

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 540 gram

    Forlag: Legind - Udgivet år: 2014 - Antal bind: 1 - Udgave: 1.udg - Antal sider: 127 - Indbinding: Hardback. - Tilstand: Fejlfrit eksemplar. - Marcus Polman har besøgt alverdens bøfhuse og brasserier og har talt med slagtere, økologiske landmænd, køkkenchefer og andre fagfolk for at lure dem kunsten af. Nyd godt af deres hemmeligheder og tilbered din egen fristende, saftige og helt perfekte bøf. Der er også en række opskrifter på verdensberømte bøffer fra T-bone til Tartar og Tournedos Rossini samt klasssike saucer og andet tilbehør.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 28Billede af bogen BÅLKOGEBOGEN mad over bål

    Senest opdateret 16. november

    BÅLKOGEBOGEN mad over bål

    Af Lene Vølker

    1. udgave fra 2003Soejderforlaget

    Oplag: active

    ISBN: 8770414424

    Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Kogebøger, Mad & gastronomi, Natur

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 300 gram

    Opskrifterne er samlet i kapitler efter tilberedningsmåde: Pande, grillrist, spyd, wok, bagehat, popcorntombola, pind og direkte i gløder. Der er opskrifter både på kød, fisk, grøntsager, frugt, brød og slik, desuden på forskellige marinader. Opskrifterne med gode råd virker meget gennemarbejdede og er lette at gå til. Der er noget til både nybegyndere - børn fra bh. klasse - og mere erfarne kokke. På rist ; På spyd ; I wok ; I pande ; I bagehat ; I popcornstombola ; På pind ; I gløder ; Marinader Spejderforlaget - 44 sider. Hardback ( 23 x 22,5 cm ) FLOT eksemplar.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 29Billede af bogen Æbleskiver Traditionelle og helt nye

    Senest opdateret 16. november

    Æbleskiver Traditionelle og helt nye

    Af K Crafts

    1. udgave fra 2011 på forlaget GLOBE

    Oplag: active

    ISBN: 9788779006225

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 370 gram

    Crafts starter med den traditionelle æbleskive og bevæger sig hen imod noget mere eksperimenterende. Her er chokoladeæbleskiver med flydende chokolade i midten, æbleskiver med citron og birkes, nogle med banan og rom, osv. Fra det salte køkken kan nævnes dem med røget laks og dild, med figen og røget skinke, osv. Her er rigeligt med forslag til at eksperimentere, så der er ingen grund til at gemme æbleskivepanden væk når julen er overstået. Softback - 111 sider ( 18,6 x 21,2 cm ) Flot eksemplar.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 30Billede af bogen Frøken Jensens Kogebog - Omslag ; Megamussel

    Senest opdateret 16. november

    Frøken Jensens Kogebog - Omslag ; Megamussel

    Af Kirstine Marie Jensen Red. Nanna Simonsen & Carina Malling Skronski

    2. udgave fra 2010 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 9788702101393

    Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1400 gram

    Forlagets beskrivelse af Frøken Jensens Kogebog Frøken Jensens Kogebog er kendt og elsket af danskerne for sin klassiske danske grundkogebog, der garanterer vellykket og varieret madlavning året rundt til både hverdag og fest. Opskrifterne er stensikre, velgennemprøvede og lette at følge. Der er styr på råvarer, sæsoner, traditioner, ernæring og husholdningsbudget. Og der er over 1.000 opskrifter at vælge imellem. I 1901 blev de mange opskrifter, Frøken Jensen havde samlet gennem årene, udgivet under titlen vi alle kender i dag. Bogen er i dag en ægte klassiker og er den mest solgte kogebog i Danmark gennem tiderne. Nu kommer den ikoniske kogebog i nyt smukt seriedesign i samarbejde med Royal Copenhagen, der markerer 120-året for udgivelsen. Hardback - som NY - 544 sider ( 25 x 18 x 5,2 cm ).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort