Kategorien: Mad & gastronomiDenne kategori indeholder 3117 bøger.



  • 1Billede af bogen Mik Schack - Simple retter i verdensklasse

    Senest opdateret 6. december

    Mik Schack - Simple retter i verdensklasse

    Af Mik Schack

    1. udgave fra 2008 på forlaget Thaning og Appel

    Oplag: active

    ISBN: 9788741300078

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 128 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 850 gram

    Hardback. Stort format. Fejlfrit eksemplar *

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2Billede af bogen Simple retter i verdensklasse

    Senest opdateret 6. december

    Simple retter i verdensklasse

    Af Mik Schack

    1. udgave fra 2008 på forlaget Thaning og Appel

    Oplag: active

    ISBN: 9788741300078

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 128 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 810 gram

    Hardback. Stort format. 224 sider. Flot eksemplar *

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 3Billede af bogen Simple retter i verdensklasse

    Senest opdateret 6. december

    Simple retter i verdensklasse

    Af Mik Schack

    1. udgave fra 2008 på forlaget Thaning og Appel

    Oplag: active

    ISBN: 9788741300078

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 128 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 810 gram

    Hardback. Stort format. 224 sider. Flot eksemplar *

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 4Billede af bogen Den perfekte bøf Fra jord til bord

    Senest opdateret 5. december

    Den perfekte bøf Fra jord til bord

    Af Marcus Polman

    1. udgave fra 2014 på forlaget Legind

    Oplag: active

    ISBN: 9788771550092

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 540 gram

    Forlag: Legind - Udgivet år: 2014 - Antal bind: 1 - Udgave: 1.udg - Antal sider: 127 - Indbinding: Hardback. - Tilstand: Fejlfrit eksemplar. - Marcus Polman har besøgt alverdens bøfhuse og brasserier og har talt med slagtere, økologiske landmænd, køkkenchefer og andre fagfolk for at lure dem kunsten af. Nyd godt af deres hemmeligheder og tilbered din egen fristende, saftige og helt perfekte bøf. Der er også en række opskrifter på verdensberømte bøffer fra T-bone til Tartar og Tournedos Rossini samt klasssike saucer og andet tilbehør.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 5Billede af bogen Kartofler

    Senest opdateret 5. december

    Kartofler

    Af Hans Beck Thomsen, Søren Gericke, Erwin Lauterbach og Jan Hurtigkarl

    fra 2018 på forlaget Muusmann

    Oplag: active

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 2000 gram

    272 sider. Stort format. Indbundet / hardback med smudsomslag. Nyt eksemplar. Om bogen hedder det: KARTOFLER er hyldesten til den lille knold fra nogle af Danmarks mest kreative og velrenommerede mesterkokke. Hans Beck Thomsen, Søren Gericke, Erwin Lauterbach og Jan Hurtigkarl viser, hvordan en kartoffel kan blive forvandlet til gastronomi på allerhøjeste plan. Kartofler er en del af den danske gastronomiske kulturarv. Gennem århundreder har kartoflen været en fast bestanddel i danskernes køkken. Den kan dyrkes stort set overalt i Norden, den kan lagres til vinter­månederne, den er sund, og vi kan få den helt frisk og nyopgravet om sommeren og langt ind i efteråret. En kartoffel er ikke bare en kartoffel. ---- I KARTOFLER deler de fire kokke ud af deres store viden om kartofler. Bogen fortæller om både anvendelsen i køkkenet, opbevaringen, og hvordan de mange forskellige sorter kan bruges både nye og som lagrede. Bogen indeholder en gennemgang af både kendte og mere sjældne sorter, som med fordel igen kan få plads i haven og på køkkenbordet. ---- KARTOFLER er både for dem, der elsker kartoflen og gerne vil have endnu flere måder at tilberede den på – og for dem, der endnu ikke kender nok til kartoflens mange muligheder.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 6Billede af bogen Mit skandinaviske køkken**

    Senest opdateret 4. december

    Mit skandinaviske køkken**

    Af Camilla Plum

    2. udgave fra 2011 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 9788740001952

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1075 gram

    Hardback. Stor format. Det unikke nordiske. Nordiske madtraditioner. Gennemillustreret. De nordiske køkkener, som de ser ud i hverdagshøjde, til fest og højtider samt hele sæsonen rundt,

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 7Billede af bogen Bogen om vildtretter **

    Senest opdateret 4. december

    Bogen om vildtretter **

    Af Lotte Haveman

    fra 1979 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 87-1507-383-1

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 49 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 200 gram

    Hardback. Illustreret. Lademanns Køkkenbibliotek. Gode klassiske vildtretter.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 8Billede af bogen Til bords med Renoir **

    Senest opdateret 4. december

    Til bords med Renoir **

    Af Jean-Bernard Naudin, Jean-Michel Charbonnier, François Truchi

    fra 1995 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 87-0018-676-7

    Kategorier: Kunst & kultur, Kunsthistorie, Mad & gastronomi

    pris: 69 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1235 gram

    Indbundet bog, med smudsomslag. Finstand. Gennemillustreret. A4 format

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 9Billede af bogen Politikens grillbog

    Senest opdateret 1. december

    Politikens grillbog

    Af Beagle luel - Brockdorff

    2. udgave fra 2006Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-567-8048-6

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Politikens grillbog - 165 sider - Hardback - Sprog: Dansk – Fotos: Henrik Freek Christensen og Anders Schönemann. Har masser af gode og nye opskrifter, der kan gøre aftnerne på terrassen til en kulinarisk oplevelse, uden at det tager længere tid eller kræver det store udstyr. - Pris ex forsendelse -B1755 – 16 - 10741

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 10Billede af bogen Alle kan lære at lave mad - ministry of food

    Senest opdateret 1. december

    Alle kan lære at lave mad - ministry of food

    Af Jamie Oliver

    1. udgave fra 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711433799

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 169 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1392 gram

    Opskrifter på nemme retter med trin for trin fotos og klare instruktioner så alle kan være med. Antal sider: 359 - Indbinding: Hardback med smudsomslag

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 11Billede af bogen Detox og superfood

    Senest opdateret 1. december

    Detox og superfood

    Af Lene Hansson

    1. udgave fra 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711434949

    Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 771 gram

    En 21-dages detox-kur med opskrifter på alle måltider. Antal sider: 192 - Indbinding: Kartonbind

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 12Billede af bogen Den er go' i ørerne - dyrk din chili, spis din chili

    Senest opdateret 1. december

    Den er go' i ørerne - dyrk din chili, spis din chili

    Af Claus Pilgaard

    3. udgave fra 2014Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788740017564

    Kategorier: Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 541 gram

    "Den er god i ørerne!" Med millionvis af visninger på Facebook og Youtube er der ikke mange, der ikke kender dette udtryk fra de vildt populære videoer med Chili Klaus, hvor han inviterer forskellige gæster til at prøvesmage chilier og for alvor har åbnet danskernes øjne for verdens mest udbredte krydderi. I denne bog giver Chili Klaus en stærkt forfriskende fremstilling af de frugter, han elsker allermest, nemlig chilierne. På sin helt egen underspillede facon kommer Klaus via sin store viden og erfaring rundt om chiliens smag, styrke, virkning, dyrkning og ikke mindst oplevelserne ved chilismagningerne på nettet. Alt sammen krydret med opskrifter på god mad med chili og pakket ind i anekdoter fra Chili Klaus' egen verden. Antal sider: 154 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 13Billede af bogen Fisk fra køkkenet på 'Knatten'

    Senest opdateret 30. november

    Fisk fra køkkenet på 'Knatten'

    Af Annemarta Borgen

    fra 1988Chr. Erichsens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-555-1126-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 500 gram

    259 sider - Dansk indbinding - Sprog: Dansk - Oversat fra Norsk. En fiskebog med mere end 300 pragfulde retter, en madbiografi og en kulturhistorie. Ex forsendelse/1755-06-413

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 14Billede af bogen SVED PÅ PANDEN Amok med wok & chili

    Senest opdateret 30. november

    SVED PÅ PANDEN Amok med wok & chili

    Af Peder Bundgaard

    1. udgave fra 1999 på forlaget Borgen

    Oplag: active

    ISBN: 87-21-01233-4

    Kategorier: Humor, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 500 gram

    194 sider - Dansk indbinding - Sprog: Dansk. Er chili et vanedannende stof? Hvordan laver man thai mad i et tekøkken? Må man stege deller i en wok? Peder Bundgaard er ikke blot tegner og forfatter. Han er også en kyndig kok med en brændende interesse for stærke krydderier - ikke mindst chili. Sved på panden er den eneste bog, du behøver for at kunne lave stærk og krydret mand med både smag og stil. Sved på panden fortæller alt, hvad du skal vide, om redskaber, metoder, råvarer og krydderier - og mere til. Sved på panden er en metode, der lærer dig at improvisere efter smag og gehør - ikke en samling opskrifter, som skal læres udenad. Sved på panden indeholder et fyldigt leksikon over krydderier og råvarer. Tag bogen med i lommen, næste gang du køber ind. Ex forsendelse/1755-19-730

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 15Billede af bogen Vores køkken i Provence

    Senest opdateret 30. november

    Vores køkken i Provence

    Af Arne Fusager og Birthe Sandager

    fra 1996Forlaget Centrum

    Oplag: active

    ISBN: 87-583-0913-6

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 700 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1600 gram

    Vores køkken i Provence - 199 sider - Lærredsbind - Sprog: Dansk- Rigt illustreret i farver af Poul Ib Henriksen. En udmærket spændende bog om de franske land køkken i Provence. –Pris ex forsendelse -B1755 -22- 10145.2

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 16Billede af bogen Grønne proteiner

    Senest opdateret 30. november

    Grønne proteiner

    Af Claus Meyer

    1. udgave fra 2020 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-11-98684-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 195 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1490 gram

    Meyers Grønne Proteiner tager en udfordring op: hvis vi vil spise mere klimavenligt, så skal vi hente flere af vores proteiner i planteriget. Det er budskabet fra forskere verden over, og det bliver et tema i de nye danske kostråd, der er på vej. Men hvordan gør vi det? Det giver bogen sit meget konkrete svar på i form af over 120 opskrifter med de proteinrige ingredienser fra planteriget i centrum som bælgfrugter, korn, svampe og bladgrøntsager - altid med velsmagen som ledestjerne. Bogen er fyldt med inspiration fra lande som Italien, Spanien, Mexico, Indien, Marokko og Brasilien, hvor man har knækket koden til at bruge bælgfrugter som bønner, linser og kikærter i et væld af fantastiske retter. Men også de nordiske råvarer og årstider står skarpt, når bogen følger naturens gang i køkkenet. Meyers Grønne Proteiner dyrker det fuldendte grønne måltid. Det er vegetarisk og plantebaseret mad, hvor selv inkarnerede kødspisere går mætte og tilfredse fra bordet. Gastronomisk indsigt, klimapolitiske overvejelser og praktiske råd

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 17Billede af bogen Fisk

    Senest opdateret 29. november

    Fisk

    Af Nikolaj Kirk

    1. udgave fra 2005

    Oplag: active

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 140 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1200 gram

    Bogen fremstår som ubrugt.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 18Billede af bogen Meyers køkkenbørn. **

    Senest opdateret 26. november

    Meyers køkkenbørn. **

    Af Claus Meyer og Ole Poulsen

    1. udgave fra 2001 på forlaget DRMultimedie

    Oplag: active

    ISBN: 87-7047-924-0

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 59 kr – stand: ★★★★★★

    Hardback, fin stand. Illustreret. Fars, fisk, bagværk, desserter, drikke, madpakker.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 19Billede af bogen Vildt-og mere til **

    Senest opdateret 24. november

    Vildt-og mere til **

    Af Jette Bogø og Helge Stig

    1. udgave fra 1998 på forlaget Netto og D3

    Oplag: active

    ISBN: 87-90059-19-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 55 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 325 gram

    Hardback, i fin stand En kulinarisk rejse Danmark rundt, 10 af Danmarks bedste kokke lægger menukortet på bordet . Opskrifter på vildtretter og mere til. Vildt, fonde, satser, marinering, syltning.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 20Billede af bogen Den Store Fødselsdags Bagebog

    Senest opdateret 23. november

    Den Store Fødselsdags Bagebog

    Af Nørgård Mikkelsen (red.)

    1. udgave fra 2011 på forlaget Amo / Lantmännen Cerelia

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-992636-0-8

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Den Store Fødselsdags Bagebog -98 sider- Hardback – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Den første bog i rækken er Den Store Fødselsdagsbagebog. Bogen markerer Amos 80-års fødselsdag og er fyldt med opskrifter og inspiration til fødselsdagsfesten. – Pris ex forsendelse -B1745 -04 -10032.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 21Billede af bogen Middelhavskøkkenet - Lev længere og sundere med VIN - PASTA OG OLIVENOLIE

    Senest opdateret 20. november

    Middelhavskøkkenet - Lev længere og sundere med VIN - PASTA OG OLIVENOLIE

    Af Carol og Malcolm McConnell

    fra 1989Forlaget Sesam A/S

    Oplag: active

    ISBN: 87-7258-439-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 262 gram

    203 sider- Hardback - Sprog: Dansk Løs den, brug den og nyd måltiderne. Ex forsendelse/1745-13-525

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 22Billede af bogen Den nye diæt **

    Senest opdateret 19. november

    Den nye diæt **

    Af Petra Ambrosius

    1. udgave fra 2008

    Oplag: active

    ISBN: 36-2511-747-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 850 gram

    Hardback. A4 format. Afvekslende og lækre opskrifter, udførlige kostplaner til 13 uger. Illustreret. 160 sider

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 23Billede af bogen Knæk sukkertrangen - Geniale råd, tips og opskrifter, der passer ind i din hverdag

    Senest opdateret 18. november

    Knæk sukkertrangen - Geniale råd, tips og opskrifter, der passer ind i din hverdag

    Af Charlotte Hartvig

    1. udgave fra 2010 på forlaget Gyldendals Bogklubber

    Oplag: active

    ISBN: 9788703043005

    Kategorier: Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    144 sider, illustreret i farver, hardback i super flot stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 24Billede af bogen Knæk sukkertrangen - Geniale råd, tips og opskrifter, der passer ind i din hverdag

    Senest opdateret 18. november

    Knæk sukkertrangen - Geniale råd, tips og opskrifter, der passer ind i din hverdag

    Af Charlotte Hartvig

    1. udgave fra 2010 på forlaget Politikens

    Oplag: active

    ISBN: 9788756793728

    Kategorier: Krop & sind, Mad & gastronomi, Selvhjælp, Sundhed

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 750 gram

    144 sider, illustreret i farver, hardback i flot stand

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 25Billede af bogen Mit Køkken I Umbrien Italiens grønne hjerte

    Senest opdateret 17. november

    Mit Køkken I Umbrien Italiens grønne hjerte

    Af Hanne Bloch

    1. udgave fra 2004 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 8602024519

    Kategorier: Italiensk, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1561 gram

    Amelia - midt i Umbrien i Italien - udlever Hanne Bloch og hendes familie drømmen om sydens sol, hjemmehøstede oliven og druer og et liv tæt på den italienske kultur. I denne kogebog deler hun ud af egne og italienske venners opskrifter fra det traditionelle umbriske køkken samt af klassiske italienske retter som tiramisu, ossobucco m.fl. Bogen er inddelt i Antipasti (forretter), Primi piatti (mellemretter), Secondi piatti (hovedretter), Pizze (pizza), Contorni (tilbehør) samt Dolci (desserter, bagværk og syltning). Rigt illustreret med smukke fotos af maden, råvarerne, landskaberne og bylivet taget af Thomas Hergaard. En ægte stemningskogebog, der sender tankerne til sydens sol og drømmen om det gode liv. ( 21,5 x 28,6 cm ) Hardback - 288 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 26Billede af bogen Mit Køkken I Umbrien Italiens grønne hjerte

    Senest opdateret 17. november

    Mit Køkken I Umbrien Italiens grønne hjerte

    Af Hanne Bloch

    1. udgave fra 2004 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 8602024519

    Kategorier: Italiensk, Mad & gastronomi

    pris: 105 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1561 gram

    Amelia - midt i Umbrien i Italien - udlever Hanne Bloch og hendes familie drømmen om sydens sol, hjemmehøstede oliven og druer og et liv tæt på den italienske kultur. I denne kogebog deler hun ud af egne og italienske venners opskrifter fra det traditionelle umbriske køkken samt af klassiske italienske retter som tiramisu, ossobucco m.fl. Bogen er inddelt i Antipasti (forretter), Primi piatti (mellemretter), Secondi piatti (hovedretter), Pizze (pizza), Contorni (tilbehør) samt Dolci (desserter, bagværk og syltning). Rigt illustreret med smukke fotos af maden, råvarerne, landskaberne og bylivet taget af Thomas Hergaard. En ægte stemningskogebog, der sender tankerne til sydens sol og drømmen om det gode liv. ( 21,5 x 28,6 cm ) Hardback - 288 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 27Billede af bogen Vegetariske retter

    Senest opdateret 17. november

    Vegetariske retter

    Af Graimes, Nicola & Biggs, Fiona

    1. udgave fra 2007 på forlaget Parragon

    Oplag: active

    ISBN: 978-1-4075-7044-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 119 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1035 gram

    Antal sider:223. - Indbinding: Illustreret Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 28Billede af bogen Spise med Price - de 100 bedste fra sæson 4, 5 og 6

    Senest opdateret 17. november

    Spise med Price - de 100 bedste fra sæson 4, 5 og 6

    Af Adam Price, James Price

    1. udgave fra 2013 på forlaget DR, Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711375709

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 180 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1599 gram

    Opskrifter på klassiske saucer, mormor-retter, desserter og køkken-eksperimenter: fx silde-is. Opskrifterne suppleres med anekdoter og fortællinger om barndomshjemmet, om retternes oprindelse bl.a. Thailand, Wien, Bornholm og Skagen. Antal sider: 337 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 29Billede af bogen Meyers kager

    Senest opdateret 17. november

    Meyers kager

    Af Claus Meyer

    1. udgave fra 2015 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711440308

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 150 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 601 gram

    Opskrifter fra Meyers eget kageværksted og om kagebagningens råvarer, redskaber og grundprincipper. Antal sider: 134 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 30Billede af bogen Bag glutenfrit - fra brød og baguette til brownie

    Senest opdateret 17. november

    Bag glutenfrit - fra brød og baguette til brownie

    Af Karin Moberg, Oscar Målevik

    1. udgave fra 2013 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 9788702155556

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 160 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 789 gram

    50 opskrifter på glutenfrit bagværk samt en række tips, der sikrer et succesfuldt resutat. Brød til hverdagen, knækbrød, rugbrød og pitabrød, kager, brownies og muffins samt morgenmad som mysli og crysli-knas. Antal sider: 143 - Indbinding: Illustreret Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort