Kategorien: Mad & gastronomiDenne kategori indeholder 2956 bøger.



  • 1Billede af bogen Beretninger fra fremmede køkkener – en rejseskildring med opskrifter

    Senest opdateret 15. oktober

    Beretninger fra fremmede køkkener – en rejseskildring med opskrifter

    Af Nikolaj Kirk

    1. udgave fra 2013 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-02-128093

    Kategorier: Afrika, Kogebøger, Mad & gastronomi, Opdagelsesrejser - ekspeditioner

    pris: 300 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Beretninger fra fremmede køkkener – en rejseskildring med opskrifter –247 sider + register – Papbind med flapper – Hæftet, uopskåret - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Nikolaj Kirks (f. 1975) gastronomiske rejser fra nomader på Afrikas savanne til fangere i Østgrønland. Fra grød-opskrifter, larver og græshopper til narhvalhale og råsyltede søkonge. - Pris ex forsendelse -B1738-02 –10760

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2Billede af bogen Grønland - mad og myter **

    Senest opdateret 14. oktober

    Grønland - mad og myter **

    Af Gerda Janda, Pernille Bækgaard

    1. udgave fra 1996 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 87-1112-374-5

    Kategorier: Grønland, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Hardback. Illustreret. En grønlansk kogebog. Flotte billeder fra Grønland. 95 sider

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 3Billede af bogen Grisen – En kulturhistorisk og gastronomisk fortælling

    Senest opdateret 13. oktober

    Grisen – En kulturhistorisk og gastronomisk fortælling

    Af Helle Brønnum Carlsen

    1. udgave fra 2019Kristeligt Dagblads Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-7467-390-3

    Kategorier: Historie:Kultur, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 175 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Grisen – En kulturhistorisk og gastronomisk fortælling –233 sider – Lærredsbind - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i s/h og farver. Forfatteren behandler grisen fra et kulturhistorisk og gastronomisk perspektiv, samt ser på dens kulturelle betydning i litteratur, kunst og film. Hun kommer omkring vores enorme produktion og den tilhørende dårlige behandling af dyrene. Med kapitler om udskæringer og enkelte opskrifter. - Pris ex forsendelse -B1738-07 –10545

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 4Billede af bogen MENU – Internationalt Madleksikon - Oksekød

    Senest opdateret 13. oktober

    MENU – Internationalt Madleksikon - Oksekød

    Af Ellis Tardini

    fra 1975 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 960 gram

    MENU – Internationalt Madleksikon – Oksekød –128 sider – Lærredsbind - Smudsbind -Sprog: Dansk. Oksekød rummer en righoldig samling af lækre og spændende oksekødretter fra det danske og det internationale køkken. - Pris ex forsendelse-B1766 -13 –10066.3

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 5Billede af bogen MENU – Internationalt Madleksikon – æg og ost

    Senest opdateret 13. oktober

    MENU – Internationalt Madleksikon – æg og ost

    Af Ellis Tardini

    fra 1978 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-07297-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1000 gram

    MENU – Internationalt Madleksikon – æg og ost – 127 sider – Bordeaux lærredsbind - Smudsbind - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse-B1740 -13 –10450.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 6Billede af bogen Let og lækkert Fjerkræ

    Senest opdateret 12. oktober

    Let og lækkert Fjerkræ

    Af Bente Nissen Lundsgaard

    1. udgave fra 2003 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-76512-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 300 gram

    Let og lækkert Fjerkræ – 61 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Fotos: Tine Duch. - Pris ex forsendelse - B1738 -12 –10568

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 7Billede af bogen Let og lækkert Grøn mad

    Senest opdateret 12. oktober

    Let og lækkert Grøn mad

    Af Steen Larsen

    1. udgave fra 2003 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-48564-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 300 gram

    Politikens visuelle håndbog for rygsækrejsende – 61 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Fotos: Tine Duch. - Pris ex forsendelse -B1738 -12 –10567

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 8Billede af bogen Syltebogen. Opskrifter og metoder til syltning af frugt, bær og grøntsager.

    Senest opdateret 12. oktober

    Syltebogen. Opskrifter og metoder til syltning af frugt, bær og grøntsager.

    Af Vivi Berendt

    1. udgave fra 2015 på forlaget Legind

    Oplag: active

    ISBN: 9788771552379

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 105 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 595 gram

    162 sider, rigt illustreret i farver, hardback i super flot stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 9Billede af bogen Vejen til naturlig sundhed

    Senest opdateret 12. oktober

    Vejen til naturlig sundhed

    Af Lene Hansson

    1. udgave fra 2007 på forlaget TV2

    Oplag: active

    ISBN: 9788792121486

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 708 gram

    Kostplaner med opskrifter og motionsprogrammer til forebyggelse af de ti største livsstilssygdomme, f.eks. allergi, astma, diabetes, forhøjet blodtryk og stress. Antal sider: 277 - Indbinding: Halvshirting.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 10Billede af bogen Mad til rigtige mænd og deres koner

    Senest opdateret 12. oktober

    Mad til rigtige mænd og deres koner

    Af Henrik Christensen

    1. udgave fra 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788770990172

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 767 gram

    Sunde - men også enkelte "usunde" - opskrifter fra kokken fra DR's projekt "By på skrump", hvor hele Ebeltoft blev vejledt i motion, kost og sund livsstil. Antal sider: 132 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 11Billede af bogen Så er det grilltid

    Senest opdateret 12. oktober

    Så er det grilltid

    Af Jamie Purviance

    1. udgave fra 2012 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711408414

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 119 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1545 gram

    Mere end 200 opskrifter på kød-, fisk- og grønsagretter til gas- og kuglegrill. Med gode råd og fotos der viser de grundlæggende teknikker i grillning med trækul og gas. Antal sider: 303 - Indbinding: Illustreret hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 12Billede af bogen Spise med Price - Sæson 3

    Senest opdateret 12. oktober

    Spise med Price - Sæson 3

    Af Adam Price, James Price

    fra 2011 på forlaget DR, Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711398906

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 115 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1140 gram

    Brødrene Adam og James Price tilbereder retter fra både den klassiske og moderne kogekunst, garneret med anekdoter fra rejser til udenlandske kulinariske oplevelser. Antal sider: 183 - Indbinding: Orig. illustreret kartonbind.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 13Billede af bogen Optimalt immunforsvar - den nyeste viden om ernæring og dit helbred

    Senest opdateret 11. oktober

    Optimalt immunforsvar - den nyeste viden om ernæring og dit helbred

    Af Joel Fuhrman

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 470 gram

    Hvad gør nogle af os mere modtagelige over for sygdom, hvad enten der er tale om noget alvorligt eller mere harmløst? Hvordan undgår vi at blive syge, når vores kollegaer, børn og øvrige nære familiemedlemmer bliver forkølede og får influenza? Forfatteren og lægen Joel Fuhrman er en ledende ekspert i at forebygge og modvirke sygdomme og helbrede gennem naturens skatkammer af næringsstoffer. I Optimalt immunforsvar præsenterer han den nyeste viden om vores kost og ernærings indflydelse på vores helbred og viser, hvordan vi kan styrke immunforsvaret, så det beskytter kroppen mod sygdom – lige fra en almindelig forkølelse til cancer. Ernæringsvidenskaben har gjort en række fantastiske opdagelser i de senere år, og når denne nye forskning tages i anvendelse, bliver vi i stand til at kontrollere vores helbredstilstand som aldrig før. Bogen forsyner læseren med alt, hvad der er brug for, for at omsætte den nyeste viden til praksis og opnå optimalt helbred. Den sidste tredjedel af bogen indeholder en række lækre og indbydende opskrifter på styrkende måltider. Softcover, 290 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 14Billede af bogen Klassisk Tobias - kager og brød fra en amatør til en anden

    Senest opdateret 11. oktober

    Klassisk Tobias - kager og brød fra en amatør til en anden

    Af Tobias Hamann

    1. udgave fra 2015 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 9788702175875

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 115 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 817 gram

    72 opskrifter på kager og brød fra Tobias Hamann, som vandt tv-programmet "Den store bagedyst" i 2014. Antal sider: 201. Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 15Billede af bogen God mad til mange

    Senest opdateret 11. oktober

    God mad til mange

    Af Helle Høgh, Lars Sonne-Hansen

    1. udgave fra 1993 på forlaget Kræftens Bekæmpelse, Gad

    Oplag: active

    ISBN: 9788712026259

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1025 gram

    Med baggrund i erfaringer fra Kræftens Bekæmpelses kantine videregives foruden mere end 200 opskrifter praktiske anvisninger på menuplaner og tilberedning af sund mad i store køkkener. Antal sider: 304 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 16Billede af bogen Stenalderkost - palæo-opskrifter til det moderne menneske

    Senest opdateret 11. oktober

    Stenalderkost - palæo-opskrifter til det moderne menneske

    Af Thomas Rode Andersen

    1. udgave fra 2012 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 9788740004946

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1033 gram

    En inspirerende bog med opskrifter på over 80 lækre retter af råvarer, som dine gener oprindeligt var designet til at leve af. I tillæg får du forklaringen på, hvorfor denne kost er så sund, ligesom forfatteren deler ud af sine bedste tips til fysisk træning. Illustreret med flotte farvefotos og s/h vignetter. Med register. Antal sider: 261 - Indbinding: Illustreret hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 17Billede af bogen Komsammen

    Senest opdateret 11. oktober

    Komsammen

    Af Signe Wenneberg

    1. udgave fra 2006 på forlaget Bolig & Livsstil

    Oplag: active

    ISBN: 9788750779590

    Kategorier: Børn & forældre, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 934 gram

    Inspiration til samvær og selskabelighed med familie og venner. Med gode råd om husholdning samt tips, anekdoter, huskelister og opskrifter. Antal sider: 284 - Indbinding: Hardback.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 18Billede af bogen Spis og vind -energi og velvære

    Senest opdateret 11. oktober

    Spis og vind -energi og velvære

    Af Team Danmark/Birgitte Vanges (red.)

    1. udgave fra 2000Team Danmark og Aschehoug Dansk Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-12899-2

    Kategorier: Idræt, Kogebøger, Mad & gastronomi, Selvhjælp, Sundhed

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Spis og vind -energi og velvære – 96 sider - Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver -Madfotos: Jes Buusmann. Giver inspiration til god mad døgnet rundt, og er skrevet til eliteidrætsudøvere, som gerne vil bruge kosten til at forbedre idrætspræstationerne eller blot vil leve sundt. - Pris ex forsendelse - B1738 -19 –11424

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 19Billede af bogen Middag med Jamie

    Senest opdateret 11. oktober

    Middag med Jamie

    Af Jamie Oliver

    1. udgave fra 2004 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 9788711182192

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Øvrige

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1208 gram

    Middag med Jamie ligner ikke nogen anden kogebog. Lige bortset fra en ovn er den det væsentligste element i køkkenet. Og hvorfor nu det? Fordi man ved at anskaffe denne bog ikke bare har fået 120 nye suveræne opskrifter - man har også foretaget et valg. Denne bog handler nemlig ikke om at lave mad som på restauranterne. Den handler om den mad, de fleste af os spiser hver dag med ingredienser, der kan købes lige henne om hjørnet. Der er masser af spændende variationer over kendte temaer - supper, salater, pasta, kød, fisk, desserter og vegetarretter - men også helt nye og banebrydende ideer. Fx er der et helt kapitel om noget så almindeligt som sandwich, som ikke behøver at være så almindeligt endda. Der er det geniale kapitel, Stamtræ, der viser, hvordan man ud fra en grundopskrift kan udvide sit madrepertoire og gå helt nye veje. Der er også Top Ti listen over de bedste opskrifter på ti af verdens mest populære retter, som besøgende på Jamies hjemmeside har stemt om. Bogen indeholder også tips og ideer til smart og funktionel køkkenindretning. Middag med Jamie indeholder alt hvad man overhovedet behøver for at lave god mad til sig selv og sin familie. Og hvad er egentlig vigtigere? Jamie Oliver begyndte i en alder af otte år at lave mad i sine forældres pub, »The Cricketers«, i Clavering, Essex. Han har siden arbejdet sammen med nogle af verdens største køkkenchefer. Han driver nu sin egen restaurant Fifteen, der er en af de bedste i London og som dannede baggrund for den meget roste tv-dokumentarserie og ikke mindst kogebogen Jamies køkken (dansk udg. 2002). Han startede og er fortsat involveret i Cheeky Chops Charity, et projekt som støtter unge arbejdsløse og giver dem en mulighed for at realisere drømmen om at blive kokke. Antal sider: 321 - Indbinding: Helshirting med smudsomslag

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 20Billede af bogen Middag med familie og venner

    Senest opdateret 11. oktober

    Middag med familie og venner

    Af Gordon Ramsay

    2. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788761404930

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1211 gram

    Antal sider: 255 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 21Billede af bogen Jamies køkken

    Senest opdateret 11. oktober

    Jamies køkken

    Af Jamie Oliver

    fra 2003 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 978876173224

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1853 gram

    Antal sider: 333 - Indbinding: Hardback med smudsomslag

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 22Billede af bogen BÆR

    Senest opdateret 11. oktober

    BÆR

    Af Jette Bogø & Helge Stig

    1. udgave fra 2005Netto og Forlaget D3

    Oplag: active

    ISBN: 87-90816-44-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Bær – 72 sider - Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse -B1738 -02 –10758

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 23Billede af bogen Bitz' & Holms grillrevolution

    Senest opdateret 11. oktober

    Bitz' & Holms grillrevolution

    Af Christian Bitz, Claus Julius Holm

    1. udgave fra 2015 på forlaget Samvirke, Strandberg Publishing

    Oplag: active

    ISBN: 9788792894847

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 8595 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 595 gram

    Sund mad på grillen ; Gas, kul eller bål? ; Så går vi i gang ; Måltiderne (Snack og småretter ; Fisk ; Vegetar ; Fjerkræ ; Vildt ; Lam ; Okse ; Kalv ; Gris) ; Desserter ; Dip, dyp og dressinger ; Marinader. Antal sider: 151 - Indbinding: Kartonbind.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 24Billede af bogen Vin og helbred - myter og facts

    Senest opdateret 11. oktober

    Vin og helbred - myter og facts

    Af Erik Skovenborg

    1. udgave fra 2000 på forlaget Klim

    Oplag: active

    ISBN: 87-7724-930-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Vinbøger

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 911 gram

    Alkohols rejse i kroppen ; Når vinen er rød ; Det franske paradoks ; Alkohol - en hjertestyrkning? ; Vin som lægemiddel ; Ønsket om et langt liv ; Vin - de gamles mælk ; Vin - en elskovsdrik ; Ved livets begyndelse ; Kvinder og alkohol ; Nogle advarsler og myter ; Tømmermænd ; Alkohol er en streng herre ; Det gyldne mådehold ; Lægens råd ; Feder alkohol? ; Vinen til maden Antal sider: 320 - Indbinding: Hæftet.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 25Billede af bogen Grill- & Picnicbogen –”Frokost I det grønne”

    Senest opdateret 11. oktober

    Grill- & Picnicbogen –”Frokost I det grønne”

    Af Jette Bogø – Helge Stig – Svend Ahnstrøm

    1. udgave fra 1995Netto og Forlaget D3

    Oplag: active

    ISBN: 87-90059-32-8

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Grill- & Picnicbogen –”Frokost I det grønne” – 88 sider - Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse - B1723 -07 –10463.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 26Billede af bogen Grønland - mad og myter Greenland - cookery and culture

    Senest opdateret 11. oktober

    Grønland - mad og myter Greenland - cookery and culture

    Af Gerda Janda, Pernille Bækgaard

    1. udgave fra 1996 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 9788711123744

    Kategorier: Grønland, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 648 gram

    Opskrifter med brug af friske grønlandske råvarer, som fisk, skaldyr, og lam ,v. Bogen er desuden en erindring om fortiden og med opskrifter fra nutiden, med dejlige fotos fra Grønland. Tekst på dansk og engelsk. Farvefotografier af Jens Stolze. Antal sider: 96 - Indbinding: Illustreret hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 27Billede af bogen Anthony Bourdains kogebog fra Les Halles - strategier, opskrifter og teknikker fra den klassiske bistro

    Senest opdateret 11. oktober

    Anthony Bourdains kogebog fra Les Halles - strategier, opskrifter og teknikker fra den klassiske bistro

    Af Anthony Bourdain, José Meirelles, Philippe Lajaunie

    1. udgave fra 2005 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 9788702035520

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 260 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1145 gram

    De officielle og autentiske franske opskrifter fra en af de bedste restauranter i USA, Anthony Bourdains legendariske Les Halles i New York City. Foruden nogle indledende afsnit om råvarer, knive og fonder, byder bogen på opskrifter på supper, salater, appetizere, fisk og skaldyr, oksekød, kalvekød, lam, svin, fugle og vildt, desserter med mere. Antal sider: 304. - Indbinding: Hardback med Smudsomslag.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 28Billede af bogen Frøken Jensens kogebog

    Senest opdateret 11. oktober

    Frøken Jensens kogebog

    Af Kristine Marie Jensen

    fra 2011 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 9788700796942

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 190 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1414 gram

    Ingen kender sine lokale råvarer og deres sæsoner bedre end Frøken Jensen, og ingen anden er på samme måde indbegrebet af det danske og nordiske køkken. Hun har altid sat pris på den skønne frugt, de gode grønsager, den friske mælk, det saftige og velhængte kød osv. – men har heller aldrig været bange for at lade sig inspirere af fremmede køkkener. Ny udgave af den klassiske kogebog fra 1901, som i 2008 blev gennemrevideret af Nanna Simonsen og Carina Malling Skronski. Antal sider: 365 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 29Billede af bogen Fondue

    Senest opdateret 10. oktober

    Fondue

    Af Becky Johnson

    fra 2002 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-10577-6

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Fondue -64 sider – Hardback med tilsvarende smudsbind – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Denne bog rummer et rigt udvalg af fonduer fra klassikere som den schweiziske ostefondue til nyere udgaver; der er både lette og grønne og med inspiration fra varmere himmelstrøg. –Pris ex forsendelse -B1738 - 06-10926

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 30Billede af bogen Let og lækker hverdagsmad

    Senest opdateret 10. oktober

    Let og lækker hverdagsmad

    Af Vibeke Fode

    1. udgave fra 2005 på forlaget Royal Greenland

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-26172-2

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Let og lækker hverdagsmad -112 sider – Paperback - Sprog: Dansk - Madfotos af Jes Buusmann. Grønlandske rejer - grønlandsk hellefisk - laks og rødspætter. - Pris ex forsendelse -B1738 - 12- 10160.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort