Se information om den valgte bog


Billede af bogen Lav mad i varmluftsovn

Senest opdateret 28. juni

Lav mad i varmluftsovn

Af Kerstin Norman

fra 1984 på forlaget ICA

Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

Vægt: 365 gram

Varmluftfunktionen øger ovnens kapacitet! Hele middagen i ovnen - forbered forretten, hovedretten og desserten og fyld ovnen op. Hvis bare du planlægger det rigtigt, bliver retterne klar i den rakkefølge du skal servere dem. Seriemadlavning til fryseren - udnyt forretningernes tilbud, lav mad og frys ned. Ovnen klarer bade kảlrouletter og forloren hare pả een gang. Bag rationelt - kombiner forskellige bagværker som skal bages ved samme temperatur. Bag pả flere plader samtidig. Lav mad og bag samtidig - retterne tager ikke smag af hinanden. Benyt lejligheden til at bage eksempelvis en Janssons fristelse samtidig med fransbrødet. Tørre med varmluft - takket være luftens cirkulation og ovnens lave temperaturstilling kan det udemærket lade sig gore at torre grontsager, svampe og frugt i varmluftovnen. To dybfrost op med varmluft - da ovnen arbejder med luftcirkulation kan du starte optøningen i en kold ovn og lade madvarerne ligge i emballagen, (f. eks. plastemballage). Hardback - 96 sider. Illustreret.

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten! Denne bogsælger tilbyder fri fragt ved køb for over 500 kr.


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort