Senest opdateret 21. januar
1. udgave fra 2014 på forlaget Legind
Oplag: 1.
ISBN: 9788771550092
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 540 gram
Forlag: Legind - Udgivet år: 2014 - Antal bind: 1 - Udgave: 1.udg - Antal sider: 127 - Indbinding: Hardback. - Tilstand: Fejlfrit eksemplar. - Marcus Polman har besøgt alverdens bøfhuse og brasserier og har talt med slagtere, økologiske landmænd, køkkenchefer og andre fagfolk for at lure dem kunsten af. Nyd godt af deres hemmeligheder og tilbered din egen fristende, saftige og helt perfekte bøf. Der er også en række opskrifter på verdensberømte bøffer fra T-bone til Tartar og Tournedos Rossini samt klasssike saucer og andet tilbehør.
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger