
Senest opdateret 24. november
1. udgave fra 2012 på forlaget Karolines Køkken
Oplag: 1.
ISBN: 9788799505838
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 412 gram
I Julens mad har vi samlet de fleste af julens klassikere og tilføjet masser af ny inspiration: Du finder luciabrød med safran, hvid gløgg med romflodeskum, frisk kanelis og skønne kager. Og Og alle de faste klassikere. Der er nye fristelser til julefrokosten - f. Eks. løgpostej, spicy rejesalat, andelever stegt som vildt og julesalat med kokos, mens vildand med friske figner, fyldt andebryst og pighvar med hollandaisesauce udfordrer den traditionelle julemiddag. En kommende klassiker, der bliver aktuel mindst en måned om året! Softback Udg. 122 sider.
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger