Kategorien: KogebøgerDenne kategori indeholder 2995 bøger.



  • 1561Billede af bogen Frøken Jensens Kogebog

    Senest opdateret 12. oktober

    Frøken Jensens Kogebog

    Af Hanne Bloch og Bente Nissen Lundsgaard (revideret og ajourført af)

    6. udgave fra 2004 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-75418-8

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1200 gram

    Frøken Jensens Kogebog - 366 sider - Hardback med plastbind - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h. Stempel på friblad. Pris ex forsendelse -B1712 –06 - 10566.2

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1562Billede af bogen Nem fransk mad -500 opskrifter

    Senest opdateret 11. oktober

    Nem fransk mad -500 opskrifter

    Af H.P. Pellaprat - oversat og bearbejdet af Sonja Rindom

    3. udgave på Forlaget Edito – uden år

    Oplag: active

    ISBN: 87-7433-151-5

    Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Nem fransk mad -500 opskrifter – 173 sider – Kunstlæderbind med guldtryk på front og ryg - Sprog: Dansk – BOGEN HAR EN LET LUGT AF RØG! - Pris ex forsendelse -B1737 - 14 - 10353

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1563Billede af bogen Kogebog for DIABETIKERE – mere end 50 gode opskrifter med højt fiberindhold, lavt fedtindhold og lavt sukkerindhold

    Senest opdateret 11. oktober

    Kogebog for DIABETIKERE – mere end 50 gode opskrifter med højt fiberindhold, lavt fedtindhold og lavt sukkerindhold

    Af Michelle Berriedale-Johnson

    fra 2001 på forlaget Thaning & Appel

    Oplag: active

    ISBN: 87-413-6369-8

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1005 gram

    Kogebog for DIABETIKERE – mere end 50 gode opskrifter med højt fiberindhold, lavt fedtindhold og lavt sukkerindhold – 96 sider – Hardback med tilsvarende smudsbind med kraftige brugsspor - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Retterne er enkle og nemme at lave, og opskrifterne er lette at følge med illustrerede trin for trin instruktioner. - Pris ex forsendelse - B1737 - 11 - 10886

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1564Billede af bogen Aurions bagebog. Fra korn til brød

    Senest opdateret 9. oktober

    Aurions bagebog. Fra korn til brød

    Af Jørn Ussing Larsen

    2. udgave fra 1995 på forlaget Olivia

    Oplag: active

    ISBN: 87-89019-16-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 250 gram

    I denne bog giver Jørn Ussing Larsen sine mange erfaringer fra Bageriet Aurion videre. Man kan nemlig sagtens bage disse dejlige brød i sit eget køkken. Forfatteren gennemgår hævemetoder som gær- og surdejshævning, honning-salthævning, hævning med bageferment m.v. Der gives en masse praktiske anvisninger og grundopskrifter, men Jørn Ussing Larsen lægger vægt på at fremme fantasien hos hjemmebageren, og bogen giver rig mulighed for egne eksperimenter. 111 sider

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1565Billede af bogen Naturens køkkenhave - Spiselige vækster fra mark, skov og strand

    Senest opdateret 9. oktober

    Naturens køkkenhave - Spiselige vækster fra mark, skov og strand

    Af Bjarne Egholm

    fra 1982 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-07570-2

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 200 gram

    Naturens køkkenhave er en plukkeguide over de 41 mest velsmagende vilde urter, frugter og bær, der kan samles i den danske natur og anvendes i madlavningen. Bogen er inddelt i tre hovedafsnit: forår, sommer og efterår. Ved hver plante er der opskrifter og serveringsforslag samt en beskrivelse af voksested, vækstens historie, angivelse af den bedste plukkemåned mm. Detaljerende helsides farvetegninger af alle de beskrevne vækster gør det let at foretage en bestemmelse, når man møder planterne i naturen. Meget smukke illustrationer af Susanne Larsen. 95 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1566Billede af bogen Spise med Price sæson 2

    Senest opdateret 6. oktober

    Spise med Price sæson 2

    Af Adam Price, James Price

    1. udgave fra 2010 på forlaget Antal sider: 183 - Indbinding: Hardback

    Oplag: active

    ISBN: 9788711412930

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 115 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1016 gram

    Brødrene Adam og James Price byder på alt fra kyllingeopskrifter og mormormad til chiliretter og en scoremiddag krydret med familieanekdoter og andre historier, lige fra mislykkede slankekure til fascinationen af vampyrer! Antal sider: 183 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1567Billede af bogen TRE I ÉN

    Senest opdateret 5. oktober

    TRE I ÉN

    Af Jan Hurtigkarl

    1. udgave fra 2005Eget Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 8791758041

    Kategorier: Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 200 gram

    Hardback - upagineret. Ca. 40 sider. FIN stand. En lille og meget overskuelig kogebog med få men vidunderlige retter.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1568Billede af bogen Klassisk italiensk køkken

    Senest opdateret 29. september

    Klassisk italiensk køkken

    Af Neumann

    på forlaget NGV

    Oplag: active

    ISBN: 9783625110606

    Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1050 gram

    Varekundskab Forretter .. Salater, grøntsager og svampe Supper og gryderetter Pizza, pasta, gnocchi og risotto Kød, fjerkræ og vildt Med overskuelige, letlæselige opskrifter og praktiske trin-for-trin-anvisninger har også for uøvede kokke chancen for at tilberede selv vanskelige retter uden større besvær. . Desuden gives talrige anbetalinger til valget at passende drikkevarer til de forskellige retter. Ingen fiskespiser vil kunne modstå en toscansk tiskepande eller kamperejer i basilikumsauce, og de fleste vil falde for de mangeFisk og skaldyr. Desserter Register Den bedste bog om det italienske køkken. Hardback - 160 sider ( 29,5!x 22 cm ). Swipe - og se annoncens fotos. Fin stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1569Billede af bogen Grønt 24/7

    Senest opdateret 29. september

    Grønt 24/7

    Af Jessica Nadel

    1. udgave fra 2015 på forlaget Turbine

    Oplag: active

    ISBN: 9788740605105

    Kategori: Kogebøger

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 629 gram

    Kun fantasien sætter grænser for, hvad du egentlig kan lave af lækker mad, der i dén grad tiltaler både smagsløg og syn. I Jessica Nadels nye veganske kogebog får du inspiration til og vejledning i at inkludere et væld af supersundt bladgrønt i din daglige madlavning. Dette er en usædvanlig kogebog, der er usædvanligt indbydende illustreret. Den byder på mere end 100 nytænkende og fuldt ud veganske lækkerier, der dækker alle døgnets måltider, fx: smoothie med persille til morgenmad, bladkål med cashewost til frokost, grønkålschips til eftermiddagssnack, bok choy med ingefær, sukkerærter og misoglaseret tofu til aftensmad og sød grønkåls- og frugtsalat med rå chokoladesovs til dessert. Jessica Nadel sætter fokus på primært de grønne grønsager og introducerer os til en lang række mindre kendte af slagsen på en sådan måde, at man virkelig får lyst til selv at prøve dem af og suge til sig af alle de vitaminer, mineraler og antioxidanter, de bugner af. Dette er din guide til en sundere livsstil og mere meningsfuld madlavning.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1570Billede af bogen Gaston Lenotre’s dessert-og kogebog

    Senest opdateret 24. september

    Gaston Lenotre’s dessert-og kogebog

    Af Gert Sørensen (dansk redaktion)

    fra 1978Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

    Oplag: active

    ISBN: 87-17-02436-6

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 200 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1100 gram

    Gaston Lenotre’s dessert-og kogebog – 277 sider – Lærredsbind – Smudsbind med lette brugsspor - I kassette - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i s/h. - Pris ex forsendelse - B1737- 07- 10535

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1571Billede af bogen DET DANSKE LANDKØKKEN - 2. udgave

    Senest opdateret 24. september

    DET DANSKE LANDKØKKEN - 2. udgave

    Af Else Nørgaard & Claus Bjørn (red.)

    2. udgave fra 2004 på forlaget Dansk Landbrugs Medier / Dansk Familielandbrug

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 220 kr – stand: ★★★★★

    128 sider - Illustreret i farver - Indbundet - Fremstår som nærmest NY/ubrugt!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1572Billede af bogen Den danske mad

    Senest opdateret 23. september

    Den danske mad

    Af Girly Skodshøj

    fra 1956Nordens Bogforlag

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 210 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1700 gram

    Den danske mad - 367 sider - Hardback (smudset) - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i s/h og farver - Tegninger af Erik Nielsen & Ib Hartvig. - Pris ex forsendelse -B1730 – 04 -11623

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1573Billede af bogen KøkkenKaj ....gastronomisk herretur

    Senest opdateret 22. september

    KøkkenKaj ....gastronomisk herretur

    Af Boesen & Boesen - ill. af Kim Fupz Aakeson

    1. udgave fra 1997 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-28464-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★

    160 sider - indbundet - illustreret - nærmest som NY.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1574Billede af bogen Vegetariske retter

    Senest opdateret 22. september

    Vegetariske retter

    Af Graimes og Biggs

    1. udgave fra 2007 på forlaget Paragon

    Oplag: active

    ISBN: 9781407570440

    Kategori: Kogebøger

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 991 gram

    Nyd de skønneste friske grøntsager året rundt. Her er maser af gode ideer at hente til både forretter, hovedretter og salater, som vil glæde både vegetarer og kødspisere. Mange smukke inspirerende farvefotos.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1575Billede af bogen Det er mere bar’ mad

    Senest opdateret 22. september

    Det er mere bar’ mad

    Af Jamie Oliver

    3. udgave fra 2003PP Forlag - 1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-90799-67-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 645 gram

    Det er mere bar’ mad – 285 sider - Papbind med brugsspor - Sprog: Dansk . B2030 - 04 – 10433 - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1576Billede af bogen Danmark rundt med kniv og gaffel

    Senest opdateret 22. september

    Danmark rundt med kniv og gaffel

    Af Tonie Ørvad Andersen, Ulla Borchsenius og Flemming Larsen

    fra 1994 på forlaget Ugebladet Søndag

    Oplag: active

    ISBN: 87-89752-13-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 105 gram

    Danmark rundt med kniv og gaffel - 96 sider - Paperback - Sprog: Dansk. 140 nye, spændende opskrifter på koldt og varmt, sødt og surt fra 25 danske spisesteder. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1577Billede af bogen Funky hverdagsmad

    Senest opdateret 22. september

    Funky hverdagsmad

    Af Charlotte Guéniau og Carsten Kyster

    1. udgave fra 2009 Politikens Forlag -1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-567-9128-1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Funky hverdagsmad - 160 sider - Hardback - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i farver fotos af Anders Schønnemann. Styling ved Gitte Kjær. Hører du til dem, der ud på eftermiddagen stadig kan være helt blank for ideer til aftensmaden er der masser af ny inspiration at hente i denne kogebog, Her får du opskrifter som sphagetti genovese og flækket kylling tandoori,.. Navn/notat på for-titelblad. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1578Billede af bogen Jeg steger i Römertopf

    Senest opdateret 22. september

    Jeg steger i Römertopf

    Af Ellis Tardini

    fra 1972 på forlaget Eduard Bay

    Oplag: active

    ISBN: 3-87059-089-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 160 gram

    Jeg steger i Römertopf - 160 sider - Paperback - Sprog: Dansk. 250 dejlige opskrifter. Kød, fjerkræ og fisk til hverdag og fest. –Pris ex forsendelse - #1706

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1579Billede af bogen En erfaren Huusmoders Kogebog – med i alt 214 anviisninger

    Senest opdateret 21. september

    En erfaren Huusmoders Kogebog – med i alt 214 anviisninger

    Af Inge Adriansen (forord)

    fra 1980Strandbergs Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-872-0029-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 150 gram

    En erfaren Huusmoders Kogebog – med i alt 214 anviisninger – 66 sider – Hæftet, lille format - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i s/h -Fotografisk genoptryk. B1722 -05 - 10509 - Pris ex forsendelse.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1580Billede af bogen Sauce, sovs og dip

    Senest opdateret 21. september

    Sauce, sovs og dip

    Af Bogø, Jette & Helge Stig

    1. udgave fra 2008Forlaget d3

    Oplag: active

    ISBN: 8790816595

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 72 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (2007-0121).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1581Billede af bogen Fransk simremad

    Senest opdateret 21. september

    Fransk simremad

    Af Wagn, Hélène

    1. udgave fra 2010 på forlaget Gyldendals Bogklubber

    Oplag: active

    ISBN: 9788703042350

    Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 185 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i sort-hvid og farver. (2406-0496).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1582Billede af bogen Hamlets bog om pandekager

    Senest opdateret 20. september

    Hamlets bog om pandekager

    Af Ruth Gunnarsen

    fra 1984Forlaget Hamlet

    Oplag: active

    ISBN: 87-7321-234-2

    Kategori: Kogebøger

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 115 gram

    Hamlets bog om pandekager – 48 sider – Papbind - Sprog: Dansk. B2211 -08 -10096 –Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1583Billede af bogen bogen om desserter

    Senest opdateret 20. september

    bogen om desserter

    Af Lotte Haveman

    på forlaget Lademann

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 50 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 208 gram

    Bogen uden ISBN og årstal.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1584Billede af bogen bogen om forretter

    Senest opdateret 20. september

    bogen om forretter

    Af Lotte Haveman

    på forlaget Lademann

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 50 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 200 gram

    Bogen uden ISBN eller år.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1585Billede af bogen Fransk Landkøkken

    Senest opdateret 20. september

    Fransk Landkøkken

    Af Elizabeth David

    fra 1998 på forlaget Gyldendals Bogklub

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-61832-2

    Kategori: Kogebøger

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 386 gram

    Klassisk kogebog. Forord til den danske udgave af Jonna Dwinger og et grundigt forord af forfatterinden med gode råd og iagttagelser. Illustreret af John Minton. Denne bog fremtræder som ny (ubrugt), men nede i sin tid at få et navnestempel, som er overdækket og bemærkes næsten ikke. Ellers havde bogen fået karakteren 6

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1586Billede af bogen ALT GODT FRA HAVET - en beskrivelse af alverdens spiselige fisk og skaldyr

    Senest opdateret 20. september

    ALT GODT FRA HAVET - en beskrivelse af alverdens spiselige fisk og skaldyr

    Af Alan Davidson & Charlotte Knox

    1. udgave fra 1991 på forlaget SESAM

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 220 kr – stand: ★★★★★

    207 sider - illustreret i farver - Indbundet - STORT format - Som nærmest NY!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1587Billede af bogen ALT GODT FRA HAVET - en beskrivelse af alverdens spiselige fisk og skaldyr

    Senest opdateret 20. september

    ALT GODT FRA HAVET - en beskrivelse af alverdens spiselige fisk og skaldyr

    Af Alan Davidson & Charlotte Knox

    1. udgave fra 1991 på forlaget SESAM

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 220 kr – stand: ★★★★★

    207 sider - Illustreret i farver - Indbundet - STORT format - Som nærmest NY!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1588Billede af bogen Fedtfattig kost - Festretter

    Senest opdateret 20. september

    Fedtfattig kost - Festretter

    Af Anne Larsen

    fra 2000 på forlaget Hovedland

    Oplag: active

    ISBN: 87-7739-359-7

    Kategori: Kogebøger

    pris: 69 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 554 gram

    Spiralryg eksemplar, 135 sider, Arkivkode: UH-642 En slankekur involverer oftest kun den person, der vil tabe sig. En kostomlægning derimod inddrager hele familien, og derfor er der brug for også at kunne lave festmad, rigtig dejlig mad, som man kan servere for alle, uden at det fremgår, at her er nogen som er på skrump . I bogen præsenterer Anne Larsen læseren for hele det festlige udtræk af muligheder: Fra brunch, frokostretter, buffetter, til middage, menuer og alt det ind imellem. Inspirationerne er mangfoldige: Fra det danske køkken i Tarm og omegn med suppe, steg og is til det ikke mindre raffinerede, f.eks. Babettes gæstebud. Og selvom den står på fede fester, så er vejen til hjertet fedtfattigt. Festligt og fedtfattigt.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1589Billede af bogen Mit grønne køkken: Vegetariske retter - Råkost - Slankekost - Saftkure - Naturkure

    Senest opdateret 20. september

    Mit grønne køkken: Vegetariske retter - Råkost - Slankekost - Saftkure - Naturkure

    Af Grethe Schmidt

    5. udgave fra 1991Thanning & Appels Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-413-6313-2

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Mit grønne køkken : Vegetariske retter - Råkost - Slankekost - Saftkure - Naturkure – 208 sider - Papbind med flapper – Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Vegetarisk koge -og ernæringsbog med anvisninger på sund levevis. – Pris ex forsendelse - B1737 -13 -10469.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1590Billede af bogen Toscansk landkøkken

    Senest opdateret 20. september

    Toscansk landkøkken

    Af Helle & Alfredo Tesio

    fra 1989 på forlaget Olivia

    Oplag: active

    ISBN: 87-89019-05-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 120 gram

    Toscansk landkøkken - 71 sider - Papbind med flapper - Sprog: Dansk - Tegninger af Gurli Feilberg. Toscanerne praler med rette af deres gode mad. Fra etruskernes tid vore dage har man her skabt retter, som er blevet klassikere. Netop i Toscana har man udviklet et spændende grønt køkken med tilbehør af bønner, brød eller pasta. Med forfatteren Alfredo Tesios dedikation. –Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort