Senest opdateret 30. januar
fra 2007 på forlaget Könemann
ISBN: 9783829018302
Kategorier: Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 270 gram
LE CORDON BLEU: GOURMETSKOLEN Endelig kom den; den verdensberømte kokkeskole udgiver nu en serie kogebøger, der henvender sig til alle amatørkokke. Le Cordon Bleu deler ud af sin enestående opskriftssamling, hvor kendte og estimerede klassikere optræder sammen med friske, nye opskrifter og gastronomiske tips. Le Cordon Bleu Gourmetskolen er en samling af gennemarbejdede og afprøvede opskrifter, der er enkelt og elegant formidlet. De smukke fotografier tjener til vejledning såvel som til inspiration. Le Cordon Bleu Desserter Giv smagsløgene en oplevelse med disse pragtfulde desserter, som er gennemarbejdet i Le Cordon Bleus køkkener. Fråds i lækre frugter, souffleer og sorbeter og giv den klassiske vanilleis en ny chance. Denne samling opskrifter bugner af velsmagende ideer, fra lette og forfriskende sommerdesserter til lækre, kalorierige vinterdesserter. Det er gourmet desserter - ud over hverdags niveau. Softback - fin stand - 64 sider. ( 24,5 x 21 cm )
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger