Søg efter bog


Din søgning gav: 29 resultater
  1. Billede af bogen Forfatterne går til bords

    Senest opdateret 8. april

    Forfatterne går til bords

    Af George Kringelbach

    fra 1971Chr. Erichsens Forlag

    ISBN: 87-555-0102-8

    Kategorier: Kogebøger, Litteraturhistorie, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Forfatterne går til bords - 262 sider - Hardback - Smudsbind med brugsspor - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h. 35 forfattere giver over et tidsrum af omtrent 3000 år hver deres beskrivelse af et minderigt måltid. George Kringelbach har udvalgt dem, kommenteret dem - og skabt de opskrifter, der hører til hvert litterært måltid. –Pris ex forsendelse -B1715 -06 -10592.1


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  2. Billede af bogen Hjernerum. Den følelsesfulde hjerne

    Senest opdateret 25. marts

    Hjernerum. Den følelsesfulde hjerne

    Af Morten L. Kringelbach

    1. udgave fra 2004 på forlaget Peoples Press

    Oplag: 1

    Kategori: Øvrige

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★

    Indhold: Udfordringen : kend dig selv ; Sansninger : fra sans til samling ; Emotioner : glæde, frygt og bæven ; Puslespil : at glemme er at huske ; Sex : kærlighedens forplantning ; Stimulanser : jagten på nydelse ; Afsind : ondartede følelser ; Valg : intelligens i den sociale verden : Læring : følelser og tænkning ; Bevisthed : kunstige følelser i andre kroppe? Flot heftet udgave på 289 sider med mindre stempel på indre titelblad Vejledende netfoto Bogvægt: 699g + tara


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  3. Billede af bogen Kringelbachs salte- og røgebog

    Senest opdateret 10. marts

    Kringelbachs salte- og røgebog

    Af George Kringelbach

    1. udgave fra 1984Chr. Erichsens Forlag

    Oplag: 4

    ISBN: 87-5550-241-5

    pris: 460 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 440 gram

    147 sider - Dansk indbinding - Sprog: Dansk. George Kringelbachs populære salte- og røgebog giver en grundig introduktion til saltning og røgning i teori og praksis. Afsnittet om saltning indeholder dels anvisninger på de forskellige saltningsmetoder dels en række opskrifter på saltede skinker, confits, sprængt fjerkræ og diverse andre saltvarer. Afsnittet om røgning fortæller om hjemmerøgning og gennemgår både eksisterende røgeovne og hjem- melavede. Dertil kommer opskrifter på røget fisk og kød, rygeost og pølser i massevis. Ex forsendelse. 1704-11-389.1


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  4. Billede af bogen Kringelbachs FISKE-BOG

    Senest opdateret 8. marts

    Kringelbachs FISKE-BOG

    Af George Kringelbach / Tegninger: Jesper Wetterslev

    1. udgave fra 1979NYT NORDISK FORLAG * ARNOLD BUSCK

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★

    154 sider - Illustreret i farver & s/h - I fin stand!


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  5. Billede af bogen Kringelbachs FISKE-BOG

    Senest opdateret 8. marts

    Kringelbachs FISKE-BOG

    Af George Kringelbach / Tegninger: Jesper Wetterslev

    1. udgave fra 1979Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

    Kategori: Kogebøger

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★

    154 sider - ill. i farve & s/h - som ny indeni (omslag m. let slitage)


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  6. Billede af bogen Kringelbachs fiske-bog

    Senest opdateret 1. februar

    Kringelbachs fiske-bog

    Af Kringelbach

    1. udgave fra 1991Nyt Nordisk Forlag

    Oplag: 2.

    ISBN: 8717023540

    Kategorier: Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 300 gram

    Fiskeopskrifter – ikke kun med gængse fiskearter som torsk, ål og rødspætter, men også nogle mindre kendte – men ikke af den grund mindre velsmagende. Forord af Jon Pedersen Forord . ... Fisken og den forkælede mand Om østersæderne og Øresunds-sild Om at købe frisk fisk . ... Redskaberne - og hvordan man gør en fisk i stand ..... Gastro-teknikerens to ideelle pocherings-metoder for fisk . .... Andre tilberedningsmetoder . .......... Court-bouillon 54 Fiskefond (Fumet) 55 Damping 56 Dampning i tang 56 Tilberedning i papilotte 57 Braisering og bagning i ovn 57 Laserre-metoden 58 Pandestegning - paneret eller à la meunière 58 Friturestegning 59 Grillstegning 60 Nedsaltning 61 Gravad fisk 62 Koldkogning - sydamerikansk ceviche 62 Sovse til pocheret og stegt fisk - varme og kolde ... Farveplancher (mellem s. 72 og 73) Opskrifternes inddeling .. Opskrifter ........ Mange slags fisk (opskrifter i hvilke indgår flere slags fisk) . Litteraturhenvisninger Register. Softback - 154 sider. Fint eksemplar.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  7. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 17. april

    Kringelbachs OSTE-BOG

    Af George Kringelbach

    1. udgave fra 1976Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

    Oplag: 1

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★

    133 sider - iIIustreret - nærmest som ny!


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  8. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 10. april

    George Kringelbach à la carte

    Af RIKKE KRINGELBACH - i udvalg ved

    1. udgave fra 1979Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

    Oplag: 1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★

    189 sider - illustreret - indbundet - i meget flot stand!


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  9. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 25. februar

    Den nydelsesfulde hjerne

    Af KRINGELBACH, MORTEN L.

    Kategori: Psykologi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 400 gram

    Nydelsens og begærets mange ansigter. Gyldendal, København 2008. 224 sider. Enkelte illustrationer i farver. Orig. kartonbind. Pæn. 080921 psykologi


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  10. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 13. februar

    Den nydelsesfulde hjerne.

    Af KRINGELBACH, MORTEN L

    Kategori: Psykologi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Nydelsens og begærets mange ansigter. Gyldendal, København 2008. 224 sider. Enkelte illustrationer i farver. Orig. kartonbind. Pæn. 270221 psykologi


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



betalings kort