Senest opdateret 11. oktober
1. udgave fra 2018 på Colombani Forlag
Oplag: 1.
ISBN: 9788797080702
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 720 gram
Danskernes forbrug af olivenolie er steget markant. I dag bruger vi 5 gange mere olivenolie end for 20 år siden. Generel viden om olien er ikke vokset i samme grad. Det vil Jesper & Natascha Gyldendahl Colombani, gøre noget ved. Her får man deres personlige historie om vejen fra at være almindeligt interesseret til at være olivenolie-ekspert og indehaver af egen importvirksomhed af økologisk olivenolie. Samtidig får man olivenoliens historie, dyrkning og kendetegn. Bogens anden halvdel består af opskrifter med olivenolie, i alt fra pizza til pesto til søde sager og desserter. Hardback - 161 sider. ( 26,5 x 19,5 cm ).
Hurtigt overblik over andre bøger til salg
Titel | Stand | Pris |
---|---|---|
En passion for olivenolie. Nyttig viden, insp | 120 kr | |
En passion for olivenolie. Nyttig viden, insp | 145 kr |
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger