Senest opdateret 5. oktober
1. udgave fra 2014 på forlaget Legind
Oplag: 2.
ISBN: 9788771550597
Kategorier: Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 888 gram
Caroline Hofberg viser, hvordan man kan sammensætte lakre og farverige salater med ärstidens gron-sager og frugter. Rodbede, pastinak og knoldselleri er fx glimrende ingredienser til robuste efterärs- og vintersalater. Det samme gælder de mange fine kảl-sorter, der findes. Forär og sommer kan vi glade os over nye, spade gronsager samt friske bar og frugter. Bogen har ogsà opskrifter pả velsmagende saucer, dip og dressinger, som passer til det meste. Bliv inspireret af de dejlige billeder og fristende sammensætninger! Hardback - 191 sider - FIN STAND
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger