Se information om den valgte bog


Billede af bogen Danske Egnsretter Fra det gamle danske køkken

Senest opdateret 11. november

Danske Egnsretter Fra det gamle danske køkken

Af Erik Koed Westergaard

2. udgave fra 1988 på forlaget Lindhardt og Ringhof

Oplag: 1.

ISBN: 8775609509

Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Etnografi og Antropologi, Faglitteratur, Folklore, Historie:Kultur, Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi

pris: 145 kr – stand: ★★★★★

Vægt: 600 gram

Håndbøger - Mad og drikke - Opskriftsbøger - Kogebøger - Kulturhistorie]. På én gang en omfattende bog om regional madlavning og madtraditioner i Danmark og en kombination af kulturhistorie, madlavningshistorie og kogebog med opskrifter på over 200 egnsrette. Sønderjylland : Klumper, boller - melbyttel - melbudding - brødbudding - ovnkage - skinkesuppe - Spajkål - Snysk - Syltet gås …. Andre lokaliteter: Ærø - Drejø. Lyø og Avernakø. Tåsinge og Thurø. Langeland og Strynø. Lolland - Fejø og Femø. Falster. Mon, Bogø og Nyord. Bornholm. Sjælland - det indre land - kysterne. Amager. Sejrø. Omø og Agersø. Fyn. Samsø. Østjylland. Fanø. Vestjylland. Limfjordens kyster og øer. Landet nord for Limfjorden - det indre land - de tre haves kyster. Læsø. Mad på søen. Med kilder, emneregister og personregister. Softback/ paperback - 261 sider. God og hel stand - gulnede sider også omslags inderside - papir og omslag er ej syrefrit.

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort