
Senest opdateret 11. november
2. udgave fra 1988 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: 1.
ISBN: 8775609509
Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Etnografi og Antropologi, Faglitteratur, Folklore, Historie:Kultur, Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi
pris: 145 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 600 gram
Håndbøger - Mad og drikke - Opskriftsbøger - Kogebøger - Kulturhistorie]. På én gang en omfattende bog om regional madlavning og madtraditioner i Danmark og en kombination af kulturhistorie, madlavningshistorie og kogebog med opskrifter på over 200 egnsrette. Sønderjylland : Klumper, boller - melbyttel - melbudding - brødbudding - ovnkage - skinkesuppe - Spajkål - Snysk - Syltet gås …. Andre lokaliteter: Ærø - Drejø. Lyø og Avernakø. Tåsinge og Thurø. Langeland og Strynø. Lolland - Fejø og Femø. Falster. Mon, Bogø og Nyord. Bornholm. Sjælland - det indre land - kysterne. Amager. Sejrø. Omø og Agersø. Fyn. Samsø. Østjylland. Fanø. Vestjylland. Limfjordens kyster og øer. Landet nord for Limfjorden - det indre land - de tre haves kyster. Læsø. Mad på søen. Med kilder, emneregister og personregister. Softback/ paperback - 261 sider. God og hel stand - gulnede sider også omslags inderside - papir og omslag er ej syrefrit.
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger