Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 1991 på Nyt Nordisk Forlag
Oplag: 2.
ISBN: 8717023540
Kategorier: Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 300 gram
Fiskeopskrifter – ikke kun med gængse fiskearter som torsk, ål og rødspætter, men også nogle mindre kendte – men ikke af den grund mindre velsmagende. Forord af Jon Pedersen Forord . ... Fisken og den forkælede mand Om østersæderne og Øresunds-sild Om at købe frisk fisk . ... Redskaberne - og hvordan man gør en fisk i stand ..... Gastro-teknikerens to ideelle pocherings-metoder for fisk . .... Andre tilberedningsmetoder . .......... Court-bouillon 54 Fiskefond (Fumet) 55 Damping 56 Dampning i tang 56 Tilberedning i papilotte 57 Braisering og bagning i ovn 57 Laserre-metoden 58 Pandestegning - paneret eller à la meunière 58 Friturestegning 59 Grillstegning 60 Nedsaltning 61 Gravad fisk 62 Koldkogning - sydamerikansk ceviche 62 Sovse til pocheret og stegt fisk - varme og kolde ... Farveplancher (mellem s. 72 og 73) Opskrifternes inddeling .. Opskrifter ........ Mange slags fisk (opskrifter i hvilke indgår flere slags fisk) . Litteraturhenvisninger Register. Softback - 154 sider. Fint eksemplar.
Hurtigt overblik over andre bøger til salg
Titel | Stand | Pris |
---|---|---|
Kringelbachs Fiske-bog | 115 kr | |
Kringelbachs FISKE-BOG | 5 | 95 kr |
Kringelbachs FISKE-BOG | 5 | 95 kr |
Kringelbachs Fiske-bog | 5 | 145 kr |
Kringelbachs fiske-bog | Pænt eksemplar | 95 kr |
Kringelbachs fiske-bog | Pænt eksemplar. | 95 kr |
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger