Senest opdateret 20. september
1. udgave fra 2004 på forlaget Vandkunsten
ISBN: 8791393051
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi, Mellemøsten
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
Khankan stammer fra Damaskus med de rige madtraditioner og byder i denne bog på 30 velkrydrede opskrifter med udspring i det syrisk/libanesiske køkken. Det vil sige retter der primært er baseret på ingredienser som olivenolie, hvidløg og koriander og andre robuste grøntsager og krydderurter som kikærter, auberginer, bønner, bulgur, squash, tomater og peberfrugter. I mindre omfang indgår kød som ingrediens, og så er det lamme- og oksekød der er hovednumrene. Bogen er således god til vegetarer; retterne er oplagte at sammensætte til en farverig buffet. Hver ret har et opslag i funktionelt bredformat med en overskuelig opskrift på venstresiden og fine fotos på højresiden. Især ovngryderetten kawaj (blandede krydrede grøntsager med skært lammekød) og bamya (stegte okra med lammefilet i tomatsovs med hvidløg) og mashawi (marineret mixed grill) virker indbydende. Men man får også opskrifterne på kendte retter som hommus, falafel og shawarma. Hardback i tværformat ( 17 x 24,5 cm ) 64 sider. FIN stand. 350 gram. Forlaget Vandkunsten. Bogen er sjældent udbudt.
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger