Senest opdateret 7. september
fra 2004 på forlaget Aschehoug
ISBN: 8711167971
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 385 gram
Opskrifter med olivenolie fra middelhavslandene, samt beskrivelse af oliventræerne, brugen af frugterne og metoder til vurdering af olivenoliens kvalitet. • En hyldest til oliventraerne og til den alsidige brug af traet og dets frugt. En hyldest til olivenoliens centrale placering i middelhavskokkenet og middelhavsomrädets kultur. Og samtidig en indføring i, hvordan man vurderer kvaliteten pa olivenolien, fra den koldtpressede jomfruolivenolie til den almindelige olivenolie. Et spændende udvalg af opskrifter med olivenolie fra de lande, der dyrker og presser den, fra Italien, Grækenland og Spanien til den nordafrikanske kyst. FLOT hardback ( 21 x 24 cm ) 64 sider
Hurtigt overblik over andre bøger til salg
Titel | Stand | Pris |
---|---|---|
Olivenolie | 6 | 110 kr |
Olivenolie | Pænt eksemplar | 220 kr |
Olivenolie | 95 kr |
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger