Senest opdateret 14. april
fra 1988 på forlaget Peter Asschenfeldt’s Bogklub
ISBN: 87-7365-902-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 546 gram
Søren Gerickes Yndlingsretter – 94 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Fotos: Torsten Graae. I denne bog giver Søren Gericke opskrifter på mad, han selv spiser, når han vil have noget godt. Opskrifter, som er lette at følge, men samtidig er tænkt som en inspiration til selvstændige improvisationer. Pris ex forsendelse
Senest opdateret 11. marts
fra 1988 på forlaget bogklubben egmont
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 573 gram
I denne opskriftsbog giver den kendte kok Søren Gericke masser af eksempler på retter, baseret på danske madtraditioner. Indb, kan sendes m DAO for 40 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Senest opdateret 11. marts
fra 1998 på forlaget Brøndum
Kategorier: Fortællinger, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 452 gram
og andre hyggelige ideer til hverdagsbordet hft, kan sendes m DAO for 41 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Senest opdateret 27. januar
1. udgave fra 2000 på forlaget BRØNDUM
Kategorier: Billedbøger, Børnebøger
pris: 620 kr – stand: ★★★★★★
Trykt i 1.000 ex. - 80 sider - Illustreret - Uopsprættet - Fremstår som nærmest NY!
Senest opdateret 19. februar
1. udgave fra 1999 på forlaget Brøndum
Oplag: 1
ISBN: 87-89985-88-5
Kategori: Kogebøger
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
Heftet bind, fin og velholdt stand. Indeholder mange billeder/grafik. 206 sider.
Senest opdateret 7. februar
fra 1999 på forlaget Brøndum
ISBN: 87-89985-88-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 700 gram
Vandheste fra Rømø – en kogebog fra Danmark – 205 sider – Papbind med flapper - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. – Pris ex forsendelse -B1723 – 22 -10428
Senest opdateret 1. februar
fra 1999 på forlaget Brøndum
Kategorier: Grafik, Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 537 gram
Egnsspecialiteter fra Danmark, Grønland og Færøerne samlet og kommenteret af Søren Gericke. Softback - 205 sider. Bogens grafiske arbejder er udført af følgende billedkunstnere. Hver kunstner bidrager med 3 grafiske arbejder. Jens Birkmose / Henrik Have /Pernille Kløvedal Helweg / Aka Høegh / Bodil Kaalund / Bjørn Nørgaard / Knud Odde / Tryggvi Ólafsson/ Leif Sylvester / Arne Haugen Sørensen / Inge Lise Westman
Senest opdateret 3. april
fra 1998 på forlaget Brøndum
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 115 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 455 gram
Genial bog med Gerickes kogekunst i en flot bog, som er i perfekt stand. Jeg sælger også følgende to andre titler af Gericke "Det dansk-franske køkken" og "Det snublende køkken" samt portrætbogen "Gericke - en biografi".
Senest opdateret 3. april
på forlaget Brøndum
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 115 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 465 gram
Velsmag, farver og råvarer i verdensklasse - det er opskriften på, hvordan simple retter kan hæves til højderne. Bag gryderne står Danmarks helt store gastronomiske pioner, Søren Gericke.
Senest opdateret 3. april
fra 1998 på forlaget Brøndum
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 115 kr – stand: ★★★★★
Søren Gerickes har spillet en helt afgørende rolle i dansk gastronomi og udviklingen af et egentligt dansk og nordisk køkken. Hans tilgang er altid intuitiv, fandenivoldsk og med store slag for den gode smag og kun at bruge de bedste råvarer - og gerne i overraskende sammensætninger. Bogen havde oprindeligt en cd indlagt - men den er ikke med i bogen her. Jeg sælger også følgende to andre titler af Gericke "Det dansk-franske køkken" og "Forfør din kone med en rejemad" samt portrætbogen "Gericke - En biografi".