Senest opdateret 11. marts
fra 1988 på forlaget bogklubben egmont
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 573 gram
I denne opskriftsbog giver den kendte kok Søren Gericke masser af eksempler på retter, baseret på danske madtraditioner. Indb, kan sendes m DAO for 40 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Senest opdateret 11. marts
fra 1998 på forlaget Brøndum
Kategorier: Fortællinger, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 452 gram
og andre hyggelige ideer til hverdagsbordet hft, kan sendes m DAO for 41 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Senest opdateret 15. januar
fra 1988 på forlaget Peter Asschenfeldt’s Bogklub
ISBN: 87-7365-902-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 546 gram
Søren Gerickes Yndlingsretter – 94 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Fotos: Torsten Graae. I denne bog giver Søren Gericke opskrifter på mad, han selv spiser, når han vil have noget godt. Opskrifter, som er lette at følge, men samtidig er tænkt som en inspiration til selvstændige improvisationer. Pris ex forsendelse
Senest opdateret 27. januar
1. udgave fra 2000 på forlaget BRØNDUM
Kategorier: Billedbøger, Børnebøger
pris: 620 kr – stand: ★★★★★★
Trykt i 1.000 ex. - 80 sider - Illustreret - Uopsprættet - Fremstår som nærmest NY!
Senest opdateret 19. februar
1. udgave fra 1999 på forlaget Brøndum
Oplag: 1
ISBN: 87-89985-88-5
Kategori: Kogebøger
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
Heftet bind, fin og velholdt stand. Indeholder mange billeder/grafik. 206 sider.
Senest opdateret 7. februar
fra 1999 på forlaget Brøndum
ISBN: 87-89985-88-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 700 gram
Vandheste fra Rømø – en kogebog fra Danmark – 205 sider – Papbind med flapper - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. – Pris ex forsendelse -B1723 – 22 -10428
Senest opdateret 1. februar
fra 1999 på forlaget Brøndum
Kategorier: Grafik, Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 537 gram
Egnsspecialiteter fra Danmark, Grønland og Færøerne samlet og kommenteret af Søren Gericke. Softback - 205 sider. Bogens grafiske arbejder er udført af følgende billedkunstnere. Hver kunstner bidrager med 3 grafiske arbejder. Jens Birkmose / Henrik Have /Pernille Kløvedal Helweg / Aka Høegh / Bodil Kaalund / Bjørn Nørgaard / Knud Odde / Tryggvi Ólafsson/ Leif Sylvester / Arne Haugen Sørensen / Inge Lise Westman
Senest opdateret 13. februar
fra 2013
Kategori: Øvrige
pris: 145 kr – stand: ★★★★★
Sideantal: 187
Indbinding: Hardback
Søren Gericke + flere af Danmarks dygtigste kokke, kogebog med begejstring. En mangfoldighed af mad og mønstre og hele dynen fra hummer til gullash - en eventyrbog, smag, smag, smag hele vejen igennem - lige ud af køkkenet.
Senest opdateret 29. februar
fra 2000 på forlaget Brøndum
ISBN: 87-89985-89-3
Kategori: Kogebøger
pris: 65 kr – stand: ★★★★
Hæftet. Lidt ydre brugsspor. Få tilsendt bogliste. Har mange bøger. Kan afhentes i Randers eller sendes på købers regning. Alle bøger kan beses efter aftale.
Senest opdateret 18. februar
fra 1978 på forlaget Gyldendal
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 270 kr – stand: ★★★★
Vægt: 190 gram
Danmarks store kok og fornyer af dansk madkultur introducerer i denne bog det nye franske køkken (nouvelle cuisine) med moderne begreber som råvare-autencitet, udnyttelse af hele varen og fokus på grønsagerne, fisken og kødets egen smag. Sælger også Gericke-bøgerne "Forfør din kone med en rejemad" og "Det snublende køkken" samt portrætbogen "Gericke - En biografi".