Senest opdateret 16. maj
1. udgave fra 1995 på forlaget Gyldendals Bogklubber
ISBN: 8700577448
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 960 gram
Hardback - 176 sider. Stort format. 1995 - FIN stand. Opskrifterne i Det Ægte Franske LandKøkken er ret detaljerede. Derfor også en hurtig gennemgang af teknikker, som ofte bruges af franske kokke. Som fx. Beurre manié - Blanchir -Liaidon med flere. Overskuelige nytte opskrifter på fx. fiskebouillon / Champignon-fumet og grøntsagsfond. Skønneste opskrifter - her findes : Fransk kødsuppe - Fyldig skaldyrssuppe - eller skøn Lys citron-sauce. For bare at nævne et par. En pragtbog indenfor det franske gourmet- køkken.
Senest opdateret 22. marts
1. udgave fra 1995 på forlaget GYLDENDALS BOGKLUBBER
Oplag: 1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★
176 sider - Illustreret i farver - Indbundet - STORT format - Fremstår som nærmest NY!
Senest opdateret 26. april
fra 1995 på forlaget Gyldendal, København.
Kategori: Øvrige
pris: 170 kr
Sideantal: 176
Indbinding: IB
Ubrugt. Ubetydelige lagerspor