Kategorien: ErnæringsvidenskabDenne kategori indeholder 150 bøger.



  • 1Billede af bogen High on smoothies  Drik dine grøntsager

    Senest opdateret 28. august

    High on smoothies Drik dine grøntsager

    Af Mads Bo

    1. udgave fra 2009 på forlaget Highonlife

    Oplag: active

    ISBN: 8799266722

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 555 gram

    Mads Bo er Danmarks førende juicemester og smoothiemester. Han er forfatter til bestsellerne ‘High on Juice’, ‘Super Simpel Sundhed’. Han er blandt andet kendt fra DR1 og TV2 og har afholdt et utal af inspirerende foredrag. Det indeholder High on Smoothies Viden om smoothies, how-to, tips og tricks til velsmagende smoothies og en forståelse for hvorfor grøntsagerne er så vigtige, når du laver smoothies. 30 smoothieopskrifter baseret på grøntsager. Der er altså skruet ned for frugt og tilsat sukker. Noget som alt for ofte skjuler sig i diverse smoothieopskrifter. Bogen er altså til dig, som ønsker mere end sukkerholdige dessert-smoothies. De sundhedsfremmende opskrifter er grundigt gennemtestede og indeholder ingredienser, du kan skaffe ´lige om hjørnet´. Hardback / 127 sider ( 24 x 17,5 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2Billede af bogen LAMMEFILOSOFI   Retter med lammekød

    Senest opdateret 28. august

    LAMMEFILOSOFI Retter med lammekød

    Af Per H. Jacobsen

    2. udgave fra 2009 på forlaget EC Edition

    Oplag: active

    ISBN: 9788791392146

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 350 gram

    "Lammefilosofi – retter med lammekød" er kåret som den bedste danske kogebog i den internationale konkurrence Gourmand World Cookbook Awards – også kaldet kogebogens “Oscar”. Kogebogen indeholder 87 opskrifter med lammekølle, bov, gryderetter, grill, supper, fars, indmad og meget andet. Nogle opskrifter er simremad, mens andre kan laves på kort tid. Med kogebogen følger en stribe forslag til lækkert tilbehør, der passer særligt godt til smagen af lammekød. Softback - 120 sider. FLOT stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 3Billede af bogen Kloge kalorier - vægttab med sund mad der mætter

    Senest opdateret 21. august

    Kloge kalorier - vægttab med sund mad der mætter

    Af Birgitte Escherich

    1. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt & Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-614-0409-1

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 875 gram

    "Kloge kalorier" er skrevet af Birgitte Escherich - kendt fra DR1 programmet "Ha' det godt" - og hun giver sit bud på, hvordan du med god kost og god smag kan tilrettelægge en personlig kostplan, der giver dig det ønskede vægttab. Begrebet "kloge kalorier" sammenfatter hun på denne måde: Mad der giver stor mæthed, velsmagende mad der er nem at tilberede, sund mad der følger de otte kostråd og plads til fristelser. Bogen er opdelt, så man først vælger, hvor hurtigt man vil tabe sig; dernæst vælger man en af de to kostplaner; og til sidst kan man vælge mellem over 200 lækre opskrifter, hvor der er angivet hvilke mængder, man må spise. Der er opskrifter på morgenmad, varme og kolde middags- og frokostretter, salater, familiemiddage, festmiddage, mellemmåltider, brød, desserter, drikkevarer mm. Hardback - 256 sider. Helt ny bog.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 4Billede af bogen GRÆSKAR Historiske og moderne opskrifter fra det italienske køkken

    Senest opdateret 11. august

    GRÆSKAR Historiske og moderne opskrifter fra det italienske køkken

    Af Daniela Garavini

    fra 2000 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 3829019920

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hus & have, Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 765 gram

    “Græskar Historiske og moderne opskrifter fra det italienske køkken” præsenterer en vigtig grøntsag fra den ældre italienske gastronomi. Bogen indledes af ernæringshistorikeren Alberto Capatti, som fortæller om græskarrets historie. Der er opskrifter flere hundrede år gamle. Herefter følger en tilbundsgående beskrivelse af græskar dyrkning, bestanddele, næringsindhold og helbredende egenskaber. Restauratøren Arneo Nizzoli fra Villastrada di Dosolo i provinsen Mantova omtales i bladene som "Kongen af Græskarret", fordi han helliger sig studiet græskarret. I denne bog præsenterer han græskaropskrifter, som han dels har hentet fra det traditionelle køkken, dels selv har komponeret fra grunden. Hardback - særdeles fin stand - som NY - 143 sider. ( 21,8 x 25 cm ).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 5Billede af bogen GRISEN - en køkkenhistorie

    Senest opdateret 11. august

    GRISEN - en køkkenhistorie

    Af Else - Marie Boyhus

    1. udgave fra 1998 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 8700352586

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Etnografi og Antropologi, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi, Samfund & historie

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 450 gram

    Om svinehold gennem tiderne og danskernes splittede syn på svinet. Svinets plads i madlavningen de sidste 400 år uddybes via en præsentation af en række typiske opskrifter fra 1581 til i dag. Her er svinets og svinekødets historie, tilberedningen, dets plads og betydning i bondekøkkenet, herskabskøkkenet, det borgerlige køkken, hos viktualiehandleren og i frysedisken, og her er en samling retter med svinekød fra Max Rumpolts pressede svinehoved og andre opskrifter fra 1581 frem til moderne kogebøgers flæskekød i wok eller med eksotiske krydderier. FLOT og perfekt hardback - 120 sider, illustreret.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 6Billede af bogen Æbleskiver Traditionelle og helt nye

    Senest opdateret 7. august

    Æbleskiver Traditionelle og helt nye

    Af K Crafts

    1. udgave fra 2011 på forlaget GLOBE

    Oplag: active

    ISBN: 9788779006225

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 370 gram

    Crafts starter med den traditionelle æbleskive og bevæger sig hen imod noget mere eksperimenterende. Her er chokoladeæbleskiver med flydende chokolade i midten, æbleskiver med citron og birkes, nogle med banan og rom, osv. Fra det salte køkken kan nævnes dem med røget laks og dild, med figen og røget skinke, osv. Her er rigeligt med forslag til at eksperimentere, så der er ingen grund til at gemme æbleskivepanden væk når julen er overstået. Softback - 111 sider ( 18,6 x 21,2 cm ) Flot eksemplar.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 7Billede af bogen Vægtkonsulenternes kvindekur:  Den ultimative guide - smid de svære kilo! - let, enkelt, effektivt

    Senest opdateret 2. august

    Vægtkonsulenternes kvindekur: Den ultimative guide - smid de svære kilo! - let, enkelt, effektivt

    Af Elizabeth Nebelong & Sandra Pugliese - redaktør: Dorte Bruun Rasmussen

    1. udgave fra 2015 på forlaget Vægtkonsulenterne - 1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-92487-70-4

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 560 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Vægtkonsulenternes kvindekur: Den ultimative guide - smid de svære kilo! - let, enkelt, effektivt – 162 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Indeholder 60 opskrifter samt kostregler, 2-ugers kvikstart plan, energiskemaer og guide til vitaminer, mineraler og kosttilskud. – Pris ex forsendelse -B1717 - 22 -10336

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 8Billede af bogen Alle tiders BOLCHER

    Senest opdateret 30. juli

    Alle tiders BOLCHER

    Af Helle Beisheim

    1. udgave fra 1996 på forlaget Klematis

    Oplag: active

    ISBN: 8760805315

    Kategorier: Børn & forældre, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hobby, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 505 gram

    . Først forklares om redskaber og processer, og derefter følger et stort og varieret antal opskrifter i stigende sværhedsgrad. Dvs. her sluttes med fyldte bolsjer, bolsjer med indviklede mønstre i midten og alternative fantasifulde udformninger af bolsjemassen. Samtidig samles flere opskrifter under hovedoverskrifter som hhv. påske-, sommer-, efterårs- og julebolsjer, gammeldags og syrlige bolsjer osv. Der sluttes med sukkerfri bolsjer samt en gennemgang af oprindelse og indhold i de anvendte farve- og smagsstoffer. Fine, små fotos støtter forklaringerne og store helsides superæstetiske opstillinger af de færdige produkter stimulerer mundvandet. Hardback i fejlfri stand - 72 sider - smukke farveillustrationer. ( 22,5 x 24,5 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 9Billede af bogen Tre Skåle. En kogebog med inspirationer fra et zen køkken

    Senest opdateret 29. juli

    Tre Skåle. En kogebog med inspirationer fra et zen køkken

    Af David Scott & Tom Pappas

    fra 2000 på forlaget Hovedland

    Oplag: active

    ISBN: 8777394968

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Etnografi og Antropologi, Faglitteratur, Filosofi, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Orientalsk Filosofi og Livskunst, Religion

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 575 gram

    En lidt anderledes vegetarisk kogebog der følger principperne i de tre skåle, nemlig en forenklet udgave af det spisesæt der bruges af zenmunke. De første 20 sider er en introduktion til zen og mad. Derefter følger opskrifterne opdelt i årstider, og herunder i menuer, hver med tre retter. De tre opskrifter er mærket med et symbol der viser hvilken skål, opskriften er beregnet til. Spisesættet består af en stor skål til den stivelsesholdige mad, fx pasta, kartofler eller ris, en lille skål til det proteinrige, fx tofu eller bælgfrugter, samt en lille skål til salat, frugt eller saft. Forfatteren var i mange år kok på et californisk buddhistisk refugium hvor han lavede mad efter zen-reglerne. Hardback - 127 sider, illustreret. Perfekt stand ( 20,5 x 20,5 cm ) .

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 10Billede af bogen PALÆO  Stenalderkost & Træning

    Senest opdateret 19. juli

    PALÆO Stenalderkost & Træning

    Af Thomas Rode & Thilde Jo Maarbjerg

    2. udgave fra 2013Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 8740013320

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1088 gram

    I bogen, der er en efterfolger til gourmetkokken Thomas Rode Andersens store bestseller STENALDERKOST, giver Thomas og hans kone Thilde Jo Maarbjerg dig de videnskabelige forklaringer pá, hvorfor din krop er designet til at leve af stenalder-kost. Og hvorfor din krop fungerer optimalt med netop denne mad. Stenalderkost handler ikke om, at du skal jage mammutter og samle bläbær i skoven. Men om a droppe de moderne, forarbejdede fodevarer, de odelagger din krop, og i stedet spise naturlig oc sund mad med den rigtige fordeling af protein fedt og kulhydrat. Hardback - 279 sider ( 26 x 19,5 cm ) .

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 11Billede af bogen Kost som beskytter mod kræft

    Senest opdateret 18. juli

    Kost som beskytter mod kræft

    Af Agneta Yngve

    fra 1989Forlaget Danmark

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-05464-0

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Medicin, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 84 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 180 gram

    Fra bogens bagside "Denne let tilgængelige bog fokuserer på sammenhængen mellem kost og kræft: Hvilke fødevarer der virker beskyttende, og hvilke der virker kræftfremkaldende. 120 opskrifter på kræftforebyggende kost gør det let at følge de anerkendte anvisninger i bogen".Sprog: Dansk. Originaltitel: Mat som skyddar mot cancer - oversat fra svensk af : Helle B.M. Skaarup. Illustreret. Indbinding: Pperback. 130 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 12Billede af bogen Fats that Heal, Fats that Kill

    Senest opdateret 18. juli

    Fats that Heal, Fats that Kill

    Af Udo Erasmus

    fra 1993 på forlaget Alive Books

    Oplag: active

    ISBN: 0-920470-38-6

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 139 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 765 gram

    How eating the right fats and oils improves: energy level, and athletic perfor,mance, and fat loss, and cardiovascular health, and immune function, and longevity, and more. The Complete Guide to Fats, Oils, Cholesterol and Human Health. Signeret af forfatteren. Indbinding: Paperback. 456 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 13Billede af bogen Nem mad til 5:2 - spis godt og føl dig mæt på 5:2 kuren

    Senest opdateret 18. juli

    Nem mad til 5:2 - spis godt og føl dig mæt på 5:2 kuren

    Af Mimi Spencer

    1. udgave fra 2014Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-400-1787-8

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sygdom/sundhed

    pris: 108 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 420 gram

    Nem mad til 5:2 - Lette low-carb opskrifter, der hjælper dig igennem dine fastedage. Fra bogens bagside bl.a.: "Den slags opskrifter finder man i "Nem mad til 5:2". Find 120 opskrifter af forfatteren Mimi Spencer. Hun gør hvad hun kan for at gøre kuren så let og rar som overhovedet mulig! Så er du klar til at smide de kilo du gerne vil af med, eller bare til at leve sundt og godt." Originaltitel: Fast Cook. Easy new recipesto get you throughyour Fast Days. Oversat af Dorte Andersson. Indbinding: Hardback. 184 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 14Billede af bogen Idræts- og ernæringshygiejne

    Senest opdateret 18. juli

    Idræts- og ernæringshygiejne

    Af Tom Bendix

    fra 1973Borgens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-418-8264-4

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Idræt, Mad & gastronomi, Undervisning

    pris: 79 kr – stand: ★★★★★★

    Bogen gennemgår hvordan og hvorfor en organisme styrkes gennem udøvelse af idræt i forbindelse med fornuftig ernæring. Indbinding: Paperback. 98 sider. Illustreret.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 15Billede af bogen Velvære og vægt - en helhed

    Senest opdateret 18. juli

    Velvære og vægt - en helhed

    Af Hanne Svendsen

    1. udgave fra 2002Aschehoug Dansk Forlag A/S

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-16323-2

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Selvhjælp

    pris: 83 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 205 gram

    Indhold: Vigtige overvejelser før vægttabet. Slankekur eller ændret livsstil? Det skal ikke være surt. Mad og følelser. Hvad skal jeg spise?. Indkøb. Hvor mange måltider bør jeg spise?. Mad og myter. Fysisk aktivitet. Fra indre kritiker til sabotør. Professionel hjælp. Hvad skal jeg veje?. Vægt og vægttab. Komplikationer ved overvægt. Årsager til overvægt. Børn og overvægt. Slankeråd. Vægtkurveforløb. Madbaser. Opskrifter på is. Kager med begrænset mængde fedtstof. Indbinding: Hæftet. Omfang: 124 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 16Billede af bogen Syre-base Balancen i krop og kost

    Senest opdateret 18. juli

    Syre-base Balancen i krop og kost

    Af Rie Møller

    fra 1984Høst & Søns Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-14-28487-1

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Selvhjælp, Sygdom/sundhed

    pris: 78 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 170 gram

    Lær hvordan de syredannende råvarer påvirker kroppens kemi. En gennemgang af syre-basetabeller, kostvejledning og vejledning i balance og basedannende dagskost. Med opskrifter, der tager hensyn til kroppens syre-basebalance. Indbinding: Hæftet, Omfang: 81 sider, illustreret.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 17Billede af bogen du er hvad du spiser

    Senest opdateret 18. juli

    du er hvad du spiser

    Af Lene Hansson

    3. udgave fra 2006Aschehoug Dansk Forlag A/S

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-26742-9

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger

    pris: 108 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 490 gram

    Vejledning i sund og naturlig levevis samt 8 ugers kostplan med sund mad, motionsprogrammer, wellness-skemaer, mental test til at vinde kampen over de overflødige kilo og et sundere liv Emner: Ernæring; Slankekure; Kostplaner; Slankekost. Omfang: 222 sider, illustreret i farver. Fotos: Lars Ranek Indbinding: Hæftet med flapper.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 18Billede af bogen 30 dage - en slankedagbog

    Senest opdateret 18. juli

    30 dage - en slankedagbog

    Af Lene Hansson

    2. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-11-43157-3

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 115 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 500 gram

    Slankedagbogen gennemgår dag for dag kostens, den mentale balances og motionens betydning for varigt vægttab og indeholder 30 opskrifter og forslag til psykiske og fysiske øvelser. Emner: Slankekure; Kostplaner; Slankekost; Ernæring; Sundhed; Holisme. Madfotos: Lars Ranek; Yoga-fotos: Simon Knudsen ; Opskrifter: Lene Hansson. Omfang: 246 sider, illustreret i farver. Indbinding: Hæftet.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 19Billede af bogen Visuelt vægttab - se vejen til permanent vægttab

    Senest opdateret 18. juli

    Visuelt vægttab - se vejen til permanent vægttab

    Af Howard M. Shapiro

    1. udgave fra 2004Aschehoug Dansk Forlag A/S

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-16793-9

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Krop & sind, Mad & gastronomi, Selvudvikling

    pris: 99 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 490 gram

    Beskrivelse af et visuelt vægtprogram, hvor ideen er at man med sin erhvervede viden om mad bedre vil være i stand til at vælge den sunde mad og derved undgå slankekure. Med råd om motion. Emner: Overvægt; Ernæring; Kostvaner; Vægttab. Originaltitel: Picture perfect weight loss. Oversat til dansk af Annelise Skov. Omfang: 176 sider, illustreret i farver. Indbinding: Hæftet.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 20Billede af bogen Kost som beskytter mod kræft

    Senest opdateret 18. juli

    Kost som beskytter mod kræft

    Af Agneta Yngve

    fra 1989Forlaget Danmark

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-05464-0

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Medicin, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 190 gram

    Fra bogens bagside "Denne let tilgængelige bog fokuserer på sammenhængen mellem kost og kræft: Hvilke fødevarer der virker beskyttende, og hvilke der virker kræftfremkaldende. 120 opskrifter på kræftforebyggende kost gør det let at følge de anerkendte anvisninger i bogen".Sprog: Dansk. Originaltitel: Mat som skyddar mot cancer. Oversat til dansk af Helle B.M. Skaarup. Omfang: 130 sider, illustreret. Tegninger: Gunnel Ginsburg. Indbinding: Hæftet.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 21Billede af bogen Forny dit liv på 8 uger : din personlige arbejdsbog

    Senest opdateret 18. juli

    Forny dit liv på 8 uger : din personlige arbejdsbog

    Af Lene Hansson

    1. udgave fra 2002 på forlaget Borgen

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-21-01461-2

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Selvudvikling

    pris: 109 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 520 gram

    Viser hvordan du kan opnå vægttab og styrke dit helbred med en enkel kostomlægning, der samtidig kan afgifte din krop og afhjælpe bl.a. træthed og allergi. Med råd om vitaminer, mineraler, kosttilskud, naturmedicin og alternativ behandling Emner: Ernæring; Sundhed; Kostplaner. Omfang: 245 sider, illustreret. Illustrationer: Pernille Kjeldsen På omslaget: "Afgiftning af kroppen; Naturligt vægttab; Ny energi; Næring til sjælen". Indbinding: Spiralhæftet

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 22Billede af bogen Klar besked om knogleskørhed

    Senest opdateret 18. juli

    Klar besked om knogleskørhed

    Af Lars Hyldstrup

    fra 1996Aschehoug Dansk Forlag A/S

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-12253-6

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Krop & sind, Sundhed, Sygdom/sundhed, Personlig pleje

    pris: 129 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 270 gram

    Årsager, forebyggelse og behandling. En grundig information om, hvordan man forebygger eller lever med knogleskørhed så problemfrit som muligt, og om man skal vælge behandling eller ej. Klar besked om knugleskørhed gør det muligt at træffe beslutning på et kvalificeret grundlag. Emner: Ernæring; Knogleskørhed; Forebyggelse; Behandling. Omslagslayout: Rie Hendriksen. Foto side 22 og 23 Lektor, dr.med. Lis Mosekilde; Tegninger: Birgitta Glode; Øvelsesprogram m.m.: Birgitte Malmros Omfang: 136 sider, illustreret. Indbinding: Hæftet. Omslag med flapper. Fra ikke-ryger hjem.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 23Billede af bogen Vitalitet og livsglæde hele livet

    Senest opdateret 15. juli

    Vitalitet og livsglæde hele livet

    Af Anni Dahms

    1. udgave fra 2017 på forlaget Annis Vital Shop

    Oplag: active

    ISBN: 9788461778577

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Personlig udvikling, Sundhed

    pris: 155 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    286 sider, heftet, 1 side har en lille rift i margen, tidligere ejers navn øverst smudstitelblad, ellers rigtig fin stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 24Billede af bogen SÆSON     Grib årstiden

    Senest opdateret 12. juli

    SÆSON Grib årstiden

    Af Helle Brønnum

    1. udgave fra 2018FADL’s Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 8777499708

    Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 885 gram

    Vil du have mest muligt ud af årstidens danske råvarer, så er dette kogebogen til dig. Her finder du et udvalg af opskrifter med de bedste råvarer fra de fire årstider, samt tips til udvidelser og variationer. Fokus er ubetinget på årstidens råvarer i denne kogebog, som har filosofien, at når dyr og planter formerer sig, er de så friske og fulde af kraft og vitaminer, som de nogensinde bliver. Hardback - 257 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 25Billede af bogen Den grønne bog

    Senest opdateret 5. juli

    Den grønne bog

    Af Torben Bagge og Inge-Lise Melhede

    fra 1985Forlaget Minerva

    Oplag: active

    ISBN: 87-87929-41-4

    Kategorier: Apotekervæsen, Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Medicin, Sygdom/sundhed

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 486 gram

    195 sider - Dansk indbinding, paperback - Sprog: Dansk. Om ernæring og naturmedicin, ca. 200 spørgsmål og svar. Ex forsendelse/1765-04-1024

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 26Billede af bogen SKALDYR nemme retter med rejer, muslinger, østers , hummere, jomfruhummere, krebs og krabber

    Senest opdateret 4. juli

    SKALDYR nemme retter med rejer, muslinger, østers , hummere, jomfruhummere, krebs og krabber

    Af Katrine Klinken

    1. udgave fra 2010Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788756793339

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 650 gram

    Skaldyr er sund og velsmagende hverdagsmad. Og skaldyr er luksus. De kræver ikke nødvendigvis den store tilberedning og er delikate og velsmagende fra naturens hånd. De skal sådan set bare åbnes eller pilles og nydes. Men de kan selvfølgelig også tilberedes på mange andre skønne måder. Rejemaden er en klassiker, og en portion hvidvinsdampede muslinger eller en grillet hummer er noget særligt for de fleste … Katrine Klinken brænder for den gode mad og hverdagsmaden i særdeleshed. I denne bog byder hun på 75 lækre, klassiske og moderne opskrifter med skaldyr. Bogen giver anvisninger på indkøb og håndtering af de forskellige typer og trin for trin-anvisninger på, hvordan man piller og klargør dem. Her er kolde, lune og varme retter: snacks, småretter, tapas og forretter, hovedretter, supper, salater, retter med rå skaldyr og retter med både kød og skaldyr. Det er nemt og godt! Hardback - 159 sider ( 25,5 x 19,5 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 27Billede af bogen Svampekogebogen

    Senest opdateret 27. juni

    Svampekogebogen

    Af Philippe Emanuelli

    2. udgave fra 2016 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711504475

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi, Natur, Svampe

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 770 gram

    SVAMPEKOGEBOGEN , Philippe Emanuelli, emne: mad og vin, Morkel, vårmousseron, bruskhat, trøffel, kantarel, karljohansvamp, trompetsvamp, mælkehat, østershat, poppelhat - der er masser af spændende svampe, men hvordan bruger man dem egentlig? Hvad er en svamp? ; Lidt om svampe og deres tilberedning ; Opskriftsoversigt ; Billedleksikon over svampearter ; Opskrifter med vilde svampe ; Spores outdoor ; Dyrkede svampe ; Tørrede svampe ; Ikke alt der glimrer er guld ; Konservering. Softback - 287 sider. 2. Udg. 1. Oplag - 2016. Meget fin stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 28Billede af bogen Sig mig, hvad du spiser.

    Senest opdateret 23. juni

    Sig mig, hvad du spiser.

    Af Jonna Deibjerg

    1. udgave fra 2001

    Oplag: active

    ISBN: 8700674486

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Øvrige

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 295 gram

    At kosten skulle have indflydelse på sindet bliver næsten helt negligeret, til trods for at man i dag ved, at hjernens kemi spiller en rolle ved psykiske lidelser. Ved journalskrivning udspørges det om drikke- og rygevaner, men kun sjældent hører man spørgsmålet: " Sig mig hvad du spiser ?" Videnskabelig udenlandsk litteratur bringer derimod talrige spændende oplysninger om, hvordan psyken påvirkes af kosten. Hvis man er nedtrykt eller angst - og alvorlig sygdom er udelukket gennem undersøgelser - er der derfor god grund til at overveje, hvad man egentlig " fylder sig med ". En lille ændring af kostvanerne kan vise sig at være det, der kan afhjælpe både humørsyge og mere alvorlige psykiske tilstande.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 29Billede af bogen ÆRTER OG BØNNER

    Senest opdateret 23. juni

    ÆRTER OG BØNNER

    Af Foreningen Frøsamlerne

    fra 2015 på forlaget Frøsamlerne

    Oplag: active

    ISBN: 9788792388018

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 400 gram

    Havehistorier, kulturhistorie, praktiske råd og tips om dyrkning af ærter og bønner. Og masser af opskrifter til alle, der har lyst til at prøve kræfter med flere af de spændende gamle bælgfrugter, der kan dyrkes i Danmark. Frøsamlernes projekt med genopdagelse af gamle danske bælgfrugter sluttede i juni 2015, med udgivelsen af en bog på 130 sider, "Ærter og bønner: Genopdagelse af 28 gamle danske sorter". Her finder du beskrivelser og kulturhistoriske oplysninger på alle 28 sorter, erfaringsopsamling, dyrkningsvejledning, opskrifter både jordnære og finurlige, og information om bælgfrugternes næringsindhold og brug i vores kost. Og masser af billeder. SoftBack Som Ny

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 30Billede af bogen Brød uden gluten uden sukker uden gær

    Senest opdateret 20. juni

    Brød uden gluten uden sukker uden gær

    Af Mariann Andersson

    1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711344293

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Kogebøger, Selvhjælp, Sundhed

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 462 gram

    Opskrifter på burgerboller, knækbrød, tærtebunde, solsikkebrød, focaccia, baguetter m.m. bagt uden mel, sukker og gær. Bagebog for dem, der er på glutenfri kost eller slanker sig efter princippet om meget protein og ingen kulhydrater Opskrifterne er alle baseret på det vægtreducerende princip LCHF (low carb high fat). Hardback - 95 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort