Senest opdateret 9. september
1. udgave fra 2012 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 978-87-400-0494-6
Kategorier: Faglitteratur, Kogebøger
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 980 gram
Her fortæller gourmet-kokken Thomas Rode Andersen om sin kostomlægning, hvor han har kvittet pasta, ris, hvede og sukker og nu lever af stenalderkost. Bonuseffekt? Energi til at arbejde 14 timer om dagen uden at bliver træt.Med bogen her får du indblik i, hvordan du selv kan komme i gang med stenalderkost også kaldet palæo-kost: 87 lækre opskrifter, der bygger på mad uden kunstige tilsætningsstoffer, tilberedt med moderne teknikker og med en smag som moderne mennesker sætter i højsædet. Opskrifterne består primært af kød, fisk, grønsager, æg, frugt, bær og nødder.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 9. september
1. udgave fra 2004 på forlaget Hjerteforeningen
Oplag: active
ISBN: 87-989756-7-6
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Prinsens lette livretter – 87 sider - Hardback – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. – Pris ex forsendelse - B1736- 16 - 10714
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 9. september
1. udgave fra 2004 på forlaget Bonnier Publications
Oplag: active
ISBN: 87-7741-334-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Sund mad – året rundt: Den skønne smag af sommer – 128 sider - Hardback – Kvadratformat -Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. – Pris ex forsendelse -B1736- 19 - 11401
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 9. september
1. udgave fra 2003 på forlaget Bonnier Publications
Oplag: active
ISBN: 87-7741-255-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Sund mad – året rundt: Den dejlige smag af jul– 128 sider - Hardback – Kvadratformat -Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Med Ex-libris. – Pris ex forsendelse -B1736- 19 - 11400
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 9. september
1. udgave fra 2004 på forlaget Bonnier Publications
Oplag: active
ISBN: 87-7741-318-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Sund mad – året rundt: Den herlige smag af vinter– 128 sider - Hardback – Kvadratformat -Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. – Pris ex forsendelse -B1736- 19 - 11399
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 9. september
1. udgave fra 2003 på forlaget Bonnier Publications
Oplag: active
ISBN: 87-7741-243-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Sund mad – året rundt: Den lækre smag af efterår – 128 sider - Hardback – Kvadratformat -Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Med Ex-libris. – Pris ex forsendelse -B1736- 19 - 11398
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 9. september
1. udgave fra 2004 på forlaget Bonnier Publications
Oplag: active
ISBN: 87-7741-293-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Sund mad – året rundt: Den friske smag af forår – 128 sider - Hardback – Kvadratformat -Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. – Pris ex forsendelse -B1736- 19 - 11397
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 9. september
1. udgave fra 2004 på forlaget Bonnier Publications
Oplag: active
ISBN: 87-7741-326-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Sund mad – året rundt: Nem grill og picnic i det fri – 128 sider - Hardback – Kvadratformat -Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. – Pris ex forsendelse -B1736- 19 - 11396
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 9. september
fra 1996 på forlaget Gyldendal - 3. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-01-42662-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
Mikro - ovnen: En håndbog i brug af mikrobølgeovnen - teknik - udstyr -vedligeholdelse. Mere end 100 gode opskrifter -222 sider - Plastbehandlet papbind - Sprog: Dansk. Rigt illustreret i s/h og farver. Praktisk vejledning til moderne madlavning med moderne køkkengrej. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 8. september
fra 2000 på forlaget Sesam
Oplag: active
ISBN: 87-11-13376-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1085 gram
Himmelske frugter – 160 sider – Hardback med smudsbind- Sprog: Dansk – Fotografier af Mike Newton. B2026 – 08- 10130 - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 8. september
1. udgave fra 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711434741
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 165 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1061 gram
Meyers bageri -Del af De bedste opskrifter. Om bagning af brød og boller, samt sødt bagværk. Med indledning om ælte-, hæve- og bagemetoder. Antal sider: 223 - Indbinding: Illustreret kartonbind. Stort format
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 8. september
1. udgave fra 2014 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788205473775
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 195 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1154 gram
To søstre startet sin egen bedrift og begynte å lage det de selv var mest glad i å dele med andre, rykende varm, velsmakende sunn og varmende SUPPE. Søstrene Isachsen har gjort supper til sitt levebrød. Her deler de med oss sine beste oppskrifter av klassikere og norske supper fra nord til sør. Trøndersodd, bergensk fiskesuppe og fersk suppe sammen med fransk løksuppe, gresskarsuppe og borsj. En varm suppe er mat for sjelen. Janniche og Elisabeth Isachsen er to søstre som har fulgt sine drømmer og begynt å lage supper og selge dem under merkevaren Mere Suppe med mottoet: ekte sunt og smakfullt. Antal sider: 233 - Indbinding: Indbundet
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 2013 på Envision Forlag
Oplag: active
ISBN: 978-87-994250-3-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 900 gram
Glad Juul – 227 sider - Hardback - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i s/h og farver. Om juletraditioner og -ritualer set med kommercielle øjne. INDHOLD: Juletraditioner i ind- og udland; Et juleritual i teorien ; Når mærker bliver julemærker : juleritualet som mediebegivenhed ; Juleritualet som event ; Juleritualet som samleobjekt ; Juleritualet som sæsonvare ; Forbrugerportrætter : mød målgruppen ; Glad Juul : to perspektiver på julen ; Juleopskrifter ; Julehistorier – Pris ex forsendelse -B1736- 07 - 10530
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
på forlaget Komet Verlag – uden år
Oplag: active
ISBN: 3-625-11138-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Den franske kogebog – 173 sider - Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Alle opskrifter bliver forklaret trin for trin, og med bogen ved hånden er det nemt selv at tilberede dem. – Pris ex forsendelse -B1736- 04 - 11919
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 2013 på Forlaget Globe
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 45 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 102 gram
Rigtig god stand. Fra røgfrit hjem. "Denne bog giver dig rig mulighed for at give dig selv eller familie og gæster en uforglemmelig chokoladeoplevelse. Her får du opskrifter på kager, trøfler, is og småkager med alle former for chokolade: mørk, lys, hvid og flere slags på én gang, så der er noget for enhver smag - ja, selv en fedtfattig kage findes her. 'Chokolade' er en god, lille opskriftsbog, der er nem at have med i køkkenet. Indbydende billeder og letlæst tekst gør bogen nem at bruge i praksis og inspirerende at bladre i. De varierede opskrifter byder på oplevelser til alle smagsløg og giver mange nye og spændende idéer."
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 2016 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788702212204
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 659 gram
Mesopotamia betyder 'landet mellem floderne', men for forfatterne er Mesopotamia også en fælles erindring, en kulinarisk baggrund og smagen af dadler, granatæblesirup og barndomsminder. Deres kogebog begyndte som en udveksling af familieopskrifter, der efterhånden voksede sig til en bog.Mesopotamia er en moderne og lettilgængelig introduktion til det mellemøstlige køkken. Opskrifterne er forfatternes fortolkninger af traditionelle retter tilføjet en nordisk sans for enkelhed og få, gode råvarer, der klæder de varme krydderier.Duna Ghali og Fanan Imad er mor og datter med irakiske rødder. De har boet i Danmark siden 1992. Antal sider: 159 - Indbinding: Indbundet
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 2004 på Forlaget Oscar
Oplag: active
ISBN: 8799019604
Kategorier: Dansk, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 450 gram
Når andre taler om vejret, taler Søren Dahl om maden, og lytterne kvitterer i stort antal med deres bedste opskrifter. Pa det seneste har der især varet talt om det danske sildebord, brødet og egnsretterne, som bogen her præsenterer et udvalg af. God Appetit! Sild Dildsild fra Faarvang .. Karabidsild fra Kalundborg Marinerede sild fra Knebel Pandesild fra Dragør .. Sild i festligt lag fra Fierritslev Spegesild fra Dalmose Spegesildetilbehor fra Brædstrup Stegte sild fra Roskilde Syv seje sild fra Koge Varme sild fra Korser Brod Brunch Bred fra Hjørring. Fedtfri Grovboller fra Rebild Grovboller fra Lyngby Frugtbrød fra Idestrup Hvedebred fra Herlufmagle Krydderbrød fra Rebild Rouladebred fra Rebild Rugbrød fra Ribe Valnøddebrød fra Esbjerg. Fisk Fiskedeller med pandehår fra Hirtshals Fiskefad fra Ballerup Fiskefad fra Hirtshals. Karrytorsk i fad fra Mejlby. Lakseforret fra Hirtshals Lakseterrin fra Groest 'Torskchoveder fra Agersø. Hovedretter Dyrekølle fra Såby. Grønlangkål fra Sønderjylland Haregryde fra Øland. Hvidkål fra Sønderjylland Juleskinke fra Sverige Knugekål fra Trekantsomrädet Kreolergryde fra New Orleans Kyllingeroulade fra Umbrien Nakkekoteletter fra Aalborg Spareribs fra Tijuana Sursteg fra Hads Herred. Lækkerier Arme Riddere fra Idestrup Gin-syltede jordbær fra Ulfborg Ingefæræbler fra Hvidovre Orangemarmelade fra Hjørring Sakkuk fra Fanø. Snysk fra Als .. Øllebrød fra Skive Øllebrød fra Århus. Med flere bl.a Frokostretter og Salater. Hardback 125 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 2015 på forlaget High on life
Oplag: active
ISBN: 9788799266791
Kategorier: Børn & forældre, Kogebøger, Sundhed
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 550 gram
Lad de små gå på opdagelse i et magisk univers af juicer, smoothies, slushice, saftevand, desserter og sunde ispinde. Tag dem med i køkkenet og lad kreativiteten få frit løb - de største successer opstår nemlig, når de får lov at trylle med. Alle opskrifter er selvfølgelig uden tilsat sukker og mejeriprodukter. Hardback - 125 sider. ( 17,5 x 24,6 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 2014 på forlaget Vandkunsten
Oplag: active
ISBN: 9788776952815
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 180 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 320 gram
At fremstille sine egne pølser er ikke så svært, som man skulle tro. Med ganske enkle midler kan enhver kaste sig over pølsemageriets ædle, men glemte kunst. Hjælpen til at komme i gang kan man hente i denne første kogebog på dansk, der giver anvisninger på, hvordan man kan tilberede sine egne velsmagende pølser. Bogen er spækket med de bedste grundopskrifter, som man selv kan variere efter personlig smag. Bogen er forsynet med en historisk beskrivelse af dansk pølsemageri – der altid har hentet inspiration fra det store udland – og derudover beskriver den alt om hygiejne, teknik, råvarer og konservering. Forfatteren har i 25 år har oparbejdet en elementær viden og erfaring om emnet og har desuden "stået i lære" hos sin svigerfar, der var slagter og pølsemager. Softback - 197 sider i meget FLOT stand. ( 19,6 x 12,8 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 2006 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 9788711267135
Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Kompetenceudvikling, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 350 gram
Få inspiration og ideer til den ene flotte kage efter den anden. Her er kager til (sølv)brylluppet, konfirmationen, barnedåben og andre af livets store fester. Men man kan også bruge bogen som inspiration til en helt almindelig hverdagskage. I bogen er der desuden anvisninger på, hvordan man laver forskellige blomster og chokolade- og sukkerpynt, som man kan dekorere kagerne med. Finere kagepynt indeholder mange tips og ideer. Og samtlige arbejdsprocesser bliver beskrevet og illustreret med fotos. Indbundet udgave - 48 sider. ( 22 x 24,5 cm ) Flot bog; Flot stand
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 2008
Oplag: active
ISBN: 9788791398063
Kategorier: Hus & have, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 300 gram
Kvadratisk format - Hardback - 64 sider. Fra indholdet bl.a. Æblekompot - Æbler i Citroncreme - Æblekage med revet citronskal - Store æblemuffins med kardemomme - Æblekage med hasselnødder - Bagte æbler - Æblebylter - Æbler med havresmuld og kanel - Æblekræmmerhuse - Hvordan din æblekage lykkes for dig - Lækkert tilbehør ….. og ligeså mange flere gode opskrifter.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
2. udgave fra 2014 på forlaget Politikens Hus
Oplag: active
ISBN: 9788740002041
Kategorier: Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 610 gram
Hardback - Flot tilstand - 168 sider. Bogen byder på opskrifter til 37 forskellige kryddersnapse og 55 forslag og opskrifter på små retter, fingermadder eller snacks, man kan nyde til. Mosebøllesnaps og rejer, dild og sprød kartoffel; kvædesnaps og fjerkrælever med friske brombær på sprødt brød; hyldeblomstsnaps og torske-brandade med løvstikke eller rabarbersnaps og flødekarameller med mynte til den søde tand. Og det er blot et par eksempler på, hvor smukt Aamann-Christensen kombinerer elementer fra mormors køkken og fremtryller de lækreste kreationer i et nyt og moderne bud på det nordiske køkken anno 2010. Bogen er illustreret med skønne fotos af kryddersnapse og mad foruden fotos af de forskellige krydderurter, så man nemt kan genkende dem, når man er på jagt i naturen.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
2. udgave fra 2009 på forlaget EC Edition
Oplag: active
ISBN: 9789791392146
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 350 gram
"Lammefilosofi – retter med lammekød" er kåret som den bedste danske kogebog i den internationale konkurrence Gourmand World Cookbook Awards – også kaldet kogebogens “Oscar”. Kogebogen indeholder 87 opskrifter med lammekølle, bov, gryderetter, grill, supper, fars, indmad og meget andet. Nogle opskrifter er simremad, mens andre kan laves på kort tid. Med kogebogen følger en stribe forslag til lækkert tilbehør, der passer særligt godt til smagen af lammekød. Softback - 120 sider. FLOT stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711344293
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hus & have, Kogebøger, Selvhjælp, Sundhed
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 462 gram
Opskrifter på burgerboller, knækbrød, tærtebunde, solsikkebrød, focaccia, baguetter m.m. bagt uden mel, sukker og gær. Bagebog for dem, der er på glutenfri kost eller slanker sig efter princippet om meget protein og ingen kulhydrater Opskrifterne er alle baseret på det vægtreducerende princip LCHF (low carb high fat). Hardback - 95 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 2015 på Nyt Nordisk Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788717045576
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 384 gram
Med sous vide-teknikken har du mulighed for at lave helt utrolig mad i særklasse - det hjælper "Sous vide kogebogen" dig med. Med vakuum og vandovn er det let og innovativt at lave en middag, der slår benene væk under gæsterne. Sous vide-teknikken er hemmeligheden bag restauranternes møre kød. Det er blevet nemmere for almindeligt dødelige at lave mad på dette niveau derhjemme, fordi der er kommet nyt og billigt grej til det på markedet, så nu er der ingen undskyldning for ikke at lave mad på Michelin-niveau. Hardback - 96 sider ( 189 x 224 mm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 2002 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 9788711128930
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 440 gram
Bogen er overskueligt opbygget med generelle sylteråd, sødsyltning, råsyltning, frysetøj, gele, salt, sursyltning, chutney, pickles og kryddereddiker samt et afsnit med delikatesser. Nærmest uundværlig når vi ser på selvforsyning og konservering af naturens gaver. Hardback - Kartonbind -120 sider Meget FLOT eksemplar ( 174 x 234 mm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 1999 på forlaget Hovedland
Oplag: active
ISBN: 9788777394267
Kategorier: Botanik, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Medicin, Orientalsk Filosofi og Livskunst, Sygdom/sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 490 gram
Bogen præsenterer tre snese mere eller mindre kendte urter og grønsager fra Østen som alle kan dyrkes i danske haver og anvendes i madlavningen. Urterne Asiatisk vandnavle. Aubergine Bambus Bitteragurk.Bukkehorn (Bukkehornsfro) Bukketorn Burre (Japansk) Celtuce (Stangelsalat) Chayote (Kayote) Chili Choi sum (Choy sum). Citrongres (Lemongrass) Daglilje Eryngo (Falsk koriander) Forärslog Goabonne Gronart Hjelmbonne Hokaidosquash Hvidlog Kailan (Kinesisk broccoli). Kalabas (Flaskegraskar) Kammynte (Kryddermynte) Kamaleonplante Kikart Kinak& Kinaradise« eller Japanraddike Kinaskok Kinesisk purlog (Kinalog) Kinesisk amarant Koreansk mynte. Kinaskok Kinesisk purlog (Kinalog) Kinesisk amarant Koreansk mynte (Huo xiang) Koriander Kranskatost og kruset katost Kronokseoje (Shungiku) Linse Luffa Malabarspinat Mexicansk oregano Mibuna Mitsuba (Japansk persille). Og en hel række flere gode vækster. Hardback - 128 sider. Meget FIN stand. ( 22,5 x 19 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
fra 2015 på forlaget Frøsamlerne
Oplag: active
ISBN: 9788792388018
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur
pris: 105 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Havehistorier, kulturhistorie, praktiske råd og tips om dyrkning af ærter og bønner. Og masser af opskrifter til alle, der har lyst til at prøve kræfter med flere af de spændende gamle bælgfrugter, der kan dyrkes i Danmark. Frøsamlernes projekt med genopdagelse af gamle danske bælgfrugter sluttede i juni 2015, med udgivelsen af en bog på 130 sider, "Ærter og bønner: Genopdagelse af 28 gamle danske sorter". Her finder du beskrivelser og kulturhistoriske oplysninger på alle 28 sorter, erfaringsopsamling, dyrkningsvejledning, opskrifter både jordnære og finurlige, og information om bælgfrugternes næringsindhold og brug i vores kost. Og masser af billeder. SoftBack Som Ny
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 2011 på forlaget BORGEN
Oplag: active
ISBN: 9788721036263
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 450 gram
Her får du opskrifter på lækre desserter, skønne lagkager, konditorkager, is, tærter, frugtgrød, konfekt, kiks, småkager samt smoothies og andre drikke. Nyd frugter, bær, økologisk vaniljepulver og kakao i den reneste form, og få enestående smagsoplevelser fra superfødevarer. Sikke en skøn fornemmelse at kunne byde familie og venner på noget, der smager godt og er sundt og samtidig godt for miljøet. Raw food-søde sager laves på naturlige, miljørigtige råvarer, der ikke varmes op til mere end 42°. Alle opskrifter i RAW DELIGHT er naturligvis fri for hvidt sukker, gluten, æg og laktose. Softback med flapper ( 21,2 x 22,7 cm ). 125 sider. Smuk bog - Flot stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 2008 på forlaget Aschehoug / Lindhardt og Ringhof -3. oplag
Oplag: active
ISBN: 978-87-11-26745-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 745 gram
Slank og sund på 8 uger – Lene Hanssons wellness program – 304 sider – Papbind med flapper med spiralryg - Sprog: Dansk. Dette er den ultimative Lene Hansson manual til et sundt og slankt liv. B2030 –19- 10320 - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.