Senest opdateret 13. april
1. udgave fra 2004 på Politikens Forlag
Oplag: 1
Kategori: Kogebøger
pris: 220 kr – stand: ★★★★★
224 sider - Illustreret i farver - Indbundet + smudsomslag - STORT format - Fremstår i meget flot stand!
Senest opdateret 27. marts
fra 2011
Kategori: Øvrige
pris: 125 kr – stand: ★★★★
Sideantal: 127
Indbinding: Hæftet med transparent plast
Ill. i farver - Indhold: De kolde , De lune , De varme. Ex-bibliotek.
Senest opdateret 26. marts
fra 2004 på forlaget Politiken Bøger
Kategori: Øvrige
pris: 140 kr – stand: ★★★★
Indbinding: Hardback
Med smudsomslag.
Senest opdateret 14. april
fra 2015 på forlaget Letz Bøger
ISBN: 9,79E+12
pris: 165 kr – stand: ★★★
Sideantal: 119
Indbinding: Hæftet.
Stand: Som ny
.
Senest opdateret 14. april
fra 2004 på forlaget Politiken
pris: 155 kr – stand: ★★★
Sideantal: 225
Indbinding: Helshirting med smudsomslag
Stand: Velholdt eksemplar
Den franske mesterkok Daniel Letz præsenterer ti år efter udgivelsen af hans berømte kogebog "Daniels kokkeskole" en ny og spændende kogebog med nye opskrifter og ny inspiration : her er opskrifter på gæstemiddage og til en almindelig god familiemidd. Den franske mesterkok Daniel Letz præsenterer ti år efter udgivelsen af hans berømte kogebog "Daniels kokkeskole" en ny og spændende kogebog med nye opskrifter og ny inspiration : her er opskrifter på gæstemiddage og til en almindelig god familiemidd
Senest opdateret 15. april
fra 1992 på forlaget Rhodos
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 191
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback Tilstand: Fejlfrit eksemplar. Den Micheli-stjernede Daniel Letz`bud på herlig mad til enhver lejlighed.
Senest opdateret 15. april
fra 2011 på forlaget Letz Bøger
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 127
Sprog: Dansk Indbinding: Hæftet. Tilstand: Fejlfrit eksemplar. Ill. i farver - Indhold: De kolde ; De lune ; De varme
Senest opdateret 15. april
fra 2004 på forlaget Politiken
Kategori: Øvrige
pris: 110 kr
Sideantal: 225
Sprog: Dansk Indbinding: Helshirting med smudsomslag Tilstand: Smudsomslag med smårifter, ellers pæn Den franske mesterkok Daniel Letz præsenterer ti år efter udgivelsen af hans berømte kogebog "Daniels kokkeskole" en ny og spændende kogebog med nye