Senest opdateret 22. april
1. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof
ISBN: 978-87-614-0492-3
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 270 kr – stand: ★★★★★★
224 sider - ill. i farve - indb. m. smudsomsl. - STORT format - 1,5 kg.
Senest opdateret 6. april
fra 2009 på Politikens Forlag
ISBN: 9788756787161
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Sideantal: 156
Indbinding: HB
1. udg
Senest opdateret 3. april
på forlaget Gyldendal
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 930 gram
Dejlig, meget inspirerende kogebog med retter til morgen, middag og aften. God veltilavet hverdagsmad med smagen i højsædet.
Senest opdateret 20. februar
1. udgave fra 2011 på forlaget Gyldendal
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 270 kr – stand: ★★★★★★
256 sider - ill. i farve - indb. - STORT format - NY/ulæst!
Senest opdateret 8. februar
1. udgave fra 2010 på forlaget L&R
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 220 kr – stand: ★★★★★★
144 sider - ill. i farve - indb. - STORT format - som NY!
Senest opdateret 3. februar
fra 2008 på forlaget Gyldendal
ISBN: 978-87-00-79425-2
Kategorier: Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 950 gram
papSKØN MAD HVER DAG er en hyldest til hverdagens måltider. Det er de vigtigste, for det er dem, der er flest af. Måltidet har vi alle til fælles, uanset hvor i verden vi kommer fra, hvilken gud vi tror på, eller hvilken kulturbaggrund vi har. De fleste af os sidder ned, en eller flere gange om dagen, sammen med familie, venner eller arbejdskolleger og spiser. Men desværre er det et grundlag, der er ved at forsvinde. Flere og flere måltider bliver indtaget hastigt og ukoncentreret på vej ud af døren, på gaden, i toget Med SKØN MAD HVER DAG husker Trine Hahnemann os på, at man skal prioritere at sidde ned og spise sammen. At vi i vores travle liv skal skabe plads til at lave mad med kærlighed. At vi skal lade køkkenerne rundt omkring i de danske hjem blive fyldt med råvarer og glade mennesker. Vi får en lang række enkle og gedigne opskrifter på lækker og sund mad, som er sjov at lave og hyggelig at spise sammen - hvad enten familien består af to eller mange. Inspirationen er hentet fra store dele af verden, men der er også klassikere fra mormors køkken og fra barndomshjemmet. Alle er de udsprunget af Trine Hahnemanns eget køkken, hvor hun igennem mange år har lavet mad til familie, venner og ikke mindst til tusindvis af mennesker gennem sit arbejde som kok.erback
Senest opdateret 2. februar
1. udgave fra 2011 på forlaget Gyldendal
Oplag: 1
ISBN: 9788702115093
Kategori: Kogebøger
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 910 gram
Efter succesen ’Skøn mad hver dag’ kommer nu endelig endnu en bog i samme stil fra Trine Hahnemann. 'Trine Hahnemanns Køkken: Morgen-Middag-Aften’ er en kærkommen efterfølger til ’Skøn mad hver dag’. Med fokus på hverdagen og familielivet får vi en lang række enkle og gedigne opskrifter på lækker og sund mad, som er sjov at lave og hyggelig at spise sammen. Inspirationen er hentet fra hele verden, men der er også klassiske retter hentet lige fra mormors køkken. I forhold til ’Skøn mad hver dag’ er der i 'Trine Hahnemanns Køkken: Morgen-Middag-Aften’ flere vegetariske opskrifter og mindre kød. Der er større fokus på miljøet og nødvendigheden af at bruge ordentlige råvarer og undgå for meget spild af mad.
Senest opdateret 27. marts
fra 2010 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Kategori: Øvrige
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
Sideantal: 143
Indbinding: Hardback
Med udgangspunkt i de 8 officielle kostråd viser forfatteren via sine opskrifter og god råd om råvarer, vejen til en sundere livsstil. Det handler om sund fornuft, planlægning, balance og mådehold
Senest opdateret 27. marts
fra 2009 på forlaget Politiken
Kategori: Øvrige
pris: 145 kr – stand: ★★★★★
Sideantal: 156
Indbinding: Hardback
Ill. i farver - Menuer og opskrifter til over 20 frokoster, fordelt efter årstiderne.
Senest opdateret 26. marts
fra 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Kategori: Øvrige
pris: 255 kr – stand: ★★★★★
Indbinding: Hardback
Med smudsomslag. Originaltitel: The Scandinavian cookbook - fotograf Lars Ranek - ill. i farver - De traditionelle nordiske hverdagsretter i en let moderniseret udgave. Opdelt efter månederne med beskrivelser og billeder af nordiske lokaliter og rett