Søg efter bog


Din søgning gav: 2 resultater
  1. Billede af bogen Stadig en rejse værd …En gastronomisk ekspedition til de tyve trestjernede franske restauranter ifølge guide Michelin

    Senest opdateret 20. januar

    Stadig en rejse værd …En gastronomisk ekspedition til de tyve trestjernede franske restauranter ifølge guide Michelin

    Af Claus Meyer Nielsen, Arne Fusager & Birthe Sandager, Bent Christensen & Jørgen Mønster Pedersen

    fra 1994Forlaget Centrum

    ISBN: 87-583-0852-0

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 160 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 400 gram

    Stadig en rejse værd …En gastronomisk ekspedition til de tyve trestjernede franske restauranter ifølge guide Michelin - 207 sider - Papbind med flapper - Sprog: Dansk & fransk. Bogen vil være en kilde til stadig inspiration for alle med tilknytning til hotel -og restaurationsbranchen, idet den giver en fin fornemmelse af trenden i de franske madtempler. Notat på indersiden af bindet af Bent Christensen. Pris ex forsendelse -B1707 -19 -10762


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  2. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 3. april

    Vores køkken i Provence

    Af Arne Fusager og Birthe Sandager

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 770 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1390 gram

    Ubetinget en af de smukkest madbøger, der nogensinde er udkommet på dansk. Retterne fra middelhavskøkkenet er guddommelige. Fotografierne er kunstværker i sig selv, og teksterne får det hele til at gå op i en højere enhed. Forfatterne drev den legendariske restaurant "Årstiderne" i Århus, inden de flyttede til Provence, hvor de gennem en årrække har indviteret på gastronomiske køkkenskole.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



betalings kort