Senest opdateret 20. januar
fra 1994 på Forlaget Centrum
ISBN: 87-583-0852-0
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Stadig en rejse værd …En gastronomisk ekspedition til de tyve trestjernede franske restauranter ifølge guide Michelin - 207 sider - Papbind med flapper - Sprog: Dansk & fransk. Bogen vil være en kilde til stadig inspiration for alle med tilknytning til hotel -og restaurationsbranchen, idet den giver en fin fornemmelse af trenden i de franske madtempler. Notat på indersiden af bindet af Bent Christensen. Pris ex forsendelse -B1707 -19 -10762
Senest opdateret 3. april
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 770 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1390 gram
Ubetinget en af de smukkest madbøger, der nogensinde er udkommet på dansk. Retterne fra middelhavskøkkenet er guddommelige. Fotografierne er kunstværker i sig selv, og teksterne får det hele til at gå op i en højere enhed. Forfatterne drev den legendariske restaurant "Årstiderne" i Århus, inden de flyttede til Provence, hvor de gennem en årrække har indviteret på gastronomiske køkkenskole.