Senest opdateret 17. august
1. udgave fra 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 978-87-11-43494-9
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind
pris: 140 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 850 gram
bogen er indbundet. Detox er afgiftning af kroppen. Bogen indeholder ikke en fastekur, men en udrensningskur, som kan lade sig gøre at følge samtidig med, at du lever et normalt liv. Og derudover indeholder den hjælp til en livsstilsændring hvor en omlægning af kosten til forskellige former for superfood, fx med et højt indhold af antioxidanter, giver mulighed for at man kan forlænge sit liv med flere år. Hovedprincipperne er at skære ned på sukker og fedt, at leve fortrinsvis vegetarisk og at spise meget frugt. Bogen gennemgår principperne for detox, anbefalet motion og yoga og VEGA-test, og der er en 3-ugers-kur med kostplaner og en plan for, hvad man skal drikke. Derudover følger man tre personer, som gennemgår kuren, og ser nærmere på deres resultater – og der er top 10-lister over den bedste og værste kost. Bogen indeholder også en top 20-liste over de bedste powerfoods/superfoods med forklaringer på, hvorfor lige netop de madvarer er specielt sunde.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. august
2. udgave fra 2008 på forlaget Olivia
Oplag: active
ISBN: 978-87-567-9286-8
Kategorier: Billedbøger, Ernæringsvidenskab, Kogebøger
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
indbundet.vorfor er blåbær, tomater, appelsiner, chokolade og laks nogle af de sundeste ting, du kan spise? * Hvad sker der med kroppen, hvis du spiser for lidt fedt? * Hvorfor ældes vi? * Hvorfor er planternes farvepigmenter så sunde? * Hvordan kan du på en enkel måde påvirke dit helbred? Svarene på disse spørgsmål kan du finde i Superfood, som kan lære dig at udnytte kroppens egen evne til helbredelse, at modvirke ældningen, holde vægten og i det hele taget få et bedre velbefindende. I denne bog gennemgås 18 udvalgte fødevarer, som alle indeholder nyttige næringsstoffer og derfor kan fungere som naturens eget apotek. Bogens mange opskrifter og anvisninger er lette at følge, og du skal ikke blive overrasket, hvis du hurtigt begynder at føle dig friskere og mere slank. Og derudover hjælper du din krop til at forebygge sygdomme. Konsulent på den danske udgave er læge Jerk W. Langer.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. august
fra 1995 på forlaget gedins
Oplag: active
ISBN: 91-7964-248-9
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kommunikation, Krop & sind, Okkultisme, Personlig udvikling, Selvhjælp, Selvudvikling, Sprog
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
indbundet og med smudsomslag. Bogen er på svensk. En man med cancer i lungorna skickas hem efter att ha fått beskedet att läkarna inte kan göra något mer för honom. Ett halvår kommer han tillbaka till mottagningen, utan en enda tumör... En neurokirurg medelar de chockade föräldrarna att deras son, som ligger i koma med svåra skallskador efter en motorcykelolycka, aldrig mer kommer att vakna. Sonen är idag helt återställd... Adrew Weil är läkare, utbildad vid Harvard Medical School. Detta till trots anser han att den konventionella medicinen ofta är otillräcklig och att den ignorerar kroppens egen läkningsförmåga. I ''Bli frisk av dig själv'' berättar Andrew Weil om hur kroppens självläkningssystem fungerar och ger en rad exempel på människor som har tillfrisknat från olika sjukdomar, ofta i strid med läkarnas prognoser. Bokens huvudtes är enkel: kroppen kan läka sig själv! Weil går igenom alternativa behandlingsmetoder som naturmedel, akupunktur och meditation och ger detaljerade råd om vitaminer och örter, motion och avslappning
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. august
2. udgave fra 2012 på Politikkens forlag
Oplag: active
ISBN: 978-87-400-1140-1
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
indbundet. I “Dukan diæten” er der meget fokus på proteinerne. Protein er en essentiel del af din krop, din kost og din sunhed. Protein er med til at opbygge og reparere din krop. “Dukan diæten” er udviklet af den franske læge, Pierre Dukan, og er både videnskabelig og veldokumenteret i forhold til vægttab. I bogen beskriver Pierre Dukan, hvordan han har erfaret, at overvægtige patienter har opnået gode vægtmæssige resultater ved at spise udelukkende proteiner. “Dukan diæten” indeholder kostråd, opskrifter og ugentlige menuer, som passer til de fire trin, som kuren er opdelt i: angrebsfasen, forandringsfasen, konsolideringsfasen og stabiliseringsfasen.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. august
fra 2009 på forlaget Parragon
Oplag: active
ISBN: 978-1-4075-6194-3
Kategorier: Børn & forældre, Ernæringsvidenskab, Kogebøger
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 650 gram
indbundet opskrifter , skræddersyet til at give dig energi til en aktiv og travl hverdag, samt øge din velvære
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. august
fra 2000 på forlaget Koneman
Oplag: active
ISBN: 3-8290-4405-8
Kategorier: Billedbøger, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 670 gram
paperback Madvareer fra fjerne lande har været en berigelse af vores hjemlige spisekort-krydderier fra Indien, kaffe fra Arabien,Kakao fra Sydamerika. I billeder og tekst præsenteres madvarer fra A til Z den samlet palet af internationale næringsmidler, grøntsager, frugter, nødder,svampe, tang,kornprodukter, urter, fjerkræ, fiosk m.m. en god bog til den alsidige kost
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. august
1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt & Ringhof
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hobby, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
indbu?/100 Endnu ingen anmeldelser Drømmer du om nybagte boller og hjemmelavet pizza? Nu behøver du ikke at undvære brød længere, selvom du spiser efter LCHF-principperne eller af andre årsager vil undgå gluten og sukker. Alle brødene i denne bog har et højt protein- og næringsindhold, og de er hurtige og nemme at bage. Du får opskrifter på burgerboller, knækbrød, tærtebunde, solsikkebrød, focaccia, baguetter og meget mere – bagt helt uden mel, sukker og gær.ndet
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. august
1. udgave fra 2010 på forlaget High on life
Oplag: active
ISBN: 978-87-992667-3-9
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
indbundet Fedt er ikke ét fedt – der er forskel på cellefedt og dellefedt Skrevet af Anette Harbech Olesen, forfatter og blogger på madforlivet.com. For at kunne tage effektivt vare på vores sundhed, har vi brug for konkrete redskaber og viden til at kunne navigere i fedtjunglen og kende det gode fedt fra det dårlige fedt. Der findes nemlig fedt, der er livsnødvendigt for os, det vi kalder cellefedt, og så findes der fedtstoffer, der er ødelagte og manipulerede, som det ud fra en sundhedsbetragtning, tjener os bedst at gå i en stor bue udenom, det kalder vi for dellefedt. Fedt har vi brug for hver eneste dag og det er i højere grad kvaliteten af fedtet, vi skal være opmærksomme på, frem for kvantiteten. Hvordan vi skelner mellem det gode og det dårlige fedt, og hvorfor det er så vigtigt for vore indre kropslige balancer, kan du læse mere om i Anette Harbech Olesens ”Fedt for Life”, der også indeholder masser af lækre og indbydende opskrifter, så du på en helt naturlig måde, kan få integreret de gode og sunde fedtstoffer i dine daglige måltider. Rigtig god læselyst. Indhold: 132 sider indbundet. Et lille indblik i nogle af bogens budskaber: - Tag ansvar for det sunde liv – både dit eget, men også andres - Indre oprydning og rengøring: En ny og ren start med bl.a. faste, udrensning og en fordøjelse i topform. - Har du børn, så giv dem en god start – sæt eksemplet, lær dine børn gode vaner, skær ned på sukkeret med sunde snaks. - Mad med mening: Valg af økologi og friske råvarer er en grundsten i et sundt liv. Denne mad indeholder samtidig maksimal saft og kraft – og det kan smages! - Mange lækre opskrifter på sund og lækker mad. - Friske planter og urter kan hjælpe dig med at få bugt med mange af de mest almindelige skavanker. - Desuden guider bogen dig rundt i sundhedens verden og krydrer turen med sjove, spændende og lærerige histo
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. juli
fra 2002 på forlaget Ldemann
Oplag: active
ISBN: 87-15-10545-8
Kategorier: Børn & forældre, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Krop & sind, Leksikon, Natur, Sygdom/sundhed
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
indbundet Den store salgssucces skyldes ikke mindst, at håndbogen er det eneste opslagsværk i Danmark, der giver forbrugerne en klar neutral information om de mange produkter, lægemidler og kosttilskud der findes på apoteket, hos Matas og i helsekostbutikker samt i supermarkederne. Ikke alene gruppen af naturlægemidler, men den meget store gruppe, der hører til kategorien naturmedicin. Via det omfangsrige produktindeks kan helseinteresserede nemt finde det produkt, de søger, og få oplyst alt om indholdsstoffer, indikationer, bivirkninger, lægemiddelform og synonyme produkter. Håndbogen er logisk opstillet, så man også nemt kan slå op under sygdom og finde relevante naturmidler. Håndbogens tekstdel er også totalt revideret og af nye emner kan nævnes afsnit om balanceret kost, velvære, æteriske olier, skønhed fra naturen, opskrifter på sundhedsdrikke samt et superaktuelt afsnit »Fatburner - sådan forbrænder du dit fedt«. Sundhedsjournalisten Tabita Wulff har haft naturmedicin og alternative metoder som speciale i over 30 år. Hun har skrevet 20 bøger alene om disse emner og skriver hver uge om naturmedicin i Ugebladet Søndag.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 6. juli
1. udgave fra 2012 på forlaget Peopl'ePress
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Krop & sind
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
NY/ubrugt - 220 sider - hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 9. april
4. udgave fra 2006 på Gustav Nedergaard og Nucleus Forlag ApS
Oplag: active
ISBN: 87-9036-328-0
Kategori: Ernæringsvidenskab
pris: 190 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 565 gram
Stand: fremstår som ny
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 2. september
på forlaget Fisker & Schou
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1060 gram
276s indb.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 6. juli
på forlaget Collins
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 490 gram
272s paperback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 24. juni
1. udgave fra 2012 på forlaget Gyldendals bogklubber
Oplag: active
ISBN: 978-87-03-05405-6
Kategori: Ernæringsvidenskab
pris: 109 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 450 gram
Hvad gør nogle af os mere modtagelige over for sygdom, hvad enten der er tale om noget alvorligt eller mere harmløst? Hvordan undgår vi at blive syge, når vores kollegaer, børn og øvrige nære familiemedlemmer bliver forkølede og får influenza? Forfatteren og lægen Joel Fuhrman er en ledende ekspert i at forebygge og modvirke sygdomme og helbrede gennem naturens skatkammer af næringsstoffer. I Optimalt immunforsvar præsenterer han den nyeste viden om vores kost og ernærings indflydelse på vores helbred og viser, hvordan vi kan styrke immunforsvaret, så det beskytter kroppen mod sygdom – lige fra en almindelig forkølelse til cancer. Ernæringsvidenskaben har gjort en række fantastiske opdagelser i de senere år, og når denne nye forskning tages i anvendelse, bliver vi i stand til at kontrollere vores helbredstilstand som aldrig før. Bogen forsyner læseren med alt, hvad der er brug for, for at omsætte den nyeste viden til praksis og opnå optimalt helbred. Den sidste tredjedel af bogen indeholder en række lækre og indbydende opskrifter på styrkende måltider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 23. juni
fra 1995 på forlaget New Century Press
Oplag: active
ISBN: 9781890035013
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Medicin, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 110 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 733 gram
Dr. Clark is an independent research scientist. Dr. Clark has a Bachelor of Arts, Magna Cum Laude, and the Master of Arts with High Honors from the University of Saskatchewan, Canada. Then she studied for two years at McGill University before attending the University of Minnesota and obtaining her doctorate degree in physiology in 1958. After doing government sponsored research for almost ten years at Indiana University, she began private consulting in nutrition in 1979. She continued her studies to earn a Naturopathy degree and an amateur radio license. The freedom to follow her most promising observations led to the breakthrough discoveries described in this book. This book describes the causes of both common and extraordinary diseases and gives specific instructions for their cure. The sick have been held hostage for their money or intangible assets since time immemorial. Doctors, even primitive and natural healers, surround themselves with mystery as they use herbs or chemicals and incantations or 'prognoses' to help the sick recover. Today, the medical industry (doctors and their suppliers and insurers) take a significant amount of the worker's earnings. Wouldn't it be nice if they could all go back to gardening or some other primitive and useful endeavor? Wouldn't it be wonderful if the sick could join them? The most promising discovery in this book is the effectiveness of electricity to kill viruses, bacteria and parasites. Does this mean you can cancel your appointment with your clinical doctor? No it does not. Killing your invaders does not make you well instantly. But happily, at your next doctor visits she or he will be removing drugs, not adding them. No diabetes, no high blood pressure, no cancer, no HIV/AIDS, no migraines, no lupus and so on!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. juni
1. udgave fra 2006 på Gads Forlag
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Medicin, Øvrige
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
Læge, Carsten Vagn-Hansen; - også kendt som radiodoktoren fra DR, skriver i "Maven - din bedste ven" om hele fordøjelsesprocessen fra mund til tarm. I "Maven - din bedste ven" gennemgår Carsten Vagn-Hansen menneskets fantastiske mave og dens fordøjende funktion. Læseren bliver klogere på de enkelte organers funktioner samt de sygdomme, der kan ramme dem. Derudover får læseren indsigt i, hvor vigtig kosten er for en sund mave og hvordan man opnår den bedst mulige fordøjelse med en god madkultur. Carsten Vagn-Hansen beskriver mavens kompleksitet og funktion på en letforståelig og indlevende vis. Derudover er bogen forsynet med et detaljeret stikordsregister, der overskueliggør bogens rige indhold. Flot indbunden udgave på 286 sider klistermærkat fra firma nederst til venstre på bagside af forside. Samlet stand: 5-6 Bogvægt: 483g + tara
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. juni
fra 2016 på Muusmann Forlag
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Sygdom/sundhed
pris: 150 kr – stand: ★★★★★
Tanker om miljø, etik og sundhed har ført til en voksende interesse og nysgerrighed omkring vegansk og plantebaseret kost. Mens flere og flere danskere skifter frikadellerne ud med bønnebøffer, bekymrer andre sig og spørger, om det overhovedet er sundt kun at spise planter. Får veganere nok protein, er komælk nødvendig for sunde knogler, og giver soja brystkræft? Og hvad med fisk??Forvirring om kost er udbredt, og ofte bunder vejledninger om kost mere i myter end i den nyeste videnskab. I bogen her er en læge og en klinisk diætist gået sammen for at hjælpe danskerne ud af ernæringsjunglen og de mange modstridende råd. Målet er at give læseren en grundlæggende forståelse for, hvordan mange af de livsstilssygdomme, som plager den almene dansker, udvikles. For ikke alene er det muligt at forebygge sygdomme som hjerte-kar-sygdomme og type 2-diabetes, men også at behandle dem – ved at spise en plantebaseret kost. Bogen gennemgår kostmyter, misforståelser omkring inflammation, antioxidanter, mættet fedt, insulinresistens og mange andre populære emner samt naturligvis alle de hyppigt stillede spørgsmål omkring plantebaseret ernæring. Derudover gives en grundig guide til, hvordan man kan leve plantebaseret, inkl. opskrifter til at komme i gang. Med andre ord giver bogen den viden, alle bør have, om hvordan fødevarer påvirker sygdom og sundhed, så der ikke længere er nogen tvivl om, hvad den mest optimale kost er. Flot hæftet udgave på 312 sider med få og lette brugsspor Bogvægt: Ca. 760g + tara
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juni
fra 2000 på forlaget Könemann
Oplag: active
ISBN: 9783829044554
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Krop & sind, Mad & gastronomi, Selvhjælp, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 560 gram
Denne bog er en vigtig vejledning i at vælge de kosttilskud og fødevarer som opfylder de nødvendige kost- og sundhedsmæssige betingelser som vores krop stiller. Dens vigtige kostråd dækker både det at fremme et godt helbred og behandle specifikke sygdomme 0g tilstande. Vitaminer og mineraler indeholder bl.a.: Sund kost og brug af kosttilskud Komplet fortegnelse over vitaminer, mineraler, aminosyrer og bi-produkter ~ Forslag til kosttilskud der kan fremme dit immunsystem, forebygge cancer og hjælpr mod stress Kosttilskud for ældre, børn og babyer. Softback - meget FIN stand - 144 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juni
1. udgave fra 2008 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788756790178
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi, Selvudvikling, Sundhed
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 820 gram
Uanset hvilken slags grøntsagspiser man er eller pønser pa at blive, er bogen snittet, kogt, stegt og bagt til inspiration og appetit. Ja; kartoffelpandekagerne smager uovertruffet. Softback - 232 sider - FIN stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juni
1. udgave fra 2012 på forlaget Gads
Oplag: active
ISBN: 9788712046844
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 490 gram
Ca. hver femte danske kvinde er i hormonel balance. Mange ved ikke, at det kan hænge sammen med PCO (Poly Cystiske Ovarier), his vagten driller, fedtet samler sig pà maven, humøret svinger, menstruationerne er uregelmæssige eller huden uren. Heldigvis er det muligt at spise sig i balance igen - og opskriften får du her. Spis dig i balance er spækket med praktiske tips til hverdagen Hvilke madvarer, du skal ga efter, hvordan du sammensatter din kost og hvad du kan spise, når du er i byen eller pa ferie. Mere end 10C delikate opskrifter gør det nemt og overskueligt at leve PCO-venligt uden at gå glip af alt det sjove. Softback -167 sider. Fin stand. ( 177 x 212 mm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juni
1. udgave fra 2011 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788756798877
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Personlig udvikling, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 75 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 600 gram
Softback - 205 sider ( 25 x 20 cm ) Bogen er især skrevet til folk, der lider af diabetes 2 (eller er i risikozonen), har for højt kolesteroltal eller vejer for meget. Videnskabelige undersøgelser dokumenterer nemlig, at kuren her er vejen ud af disse problemer. Her er ingen hokuspokus. Efter kort tid begynder de overskydende kilo at trille af til fordel for et stabilt blodsukker, et lavere kolesterolniveau og ikke mindst - et mindre medicinforbrug. Kuren introducerer masser af lækre, nye grønne retter, som ikke kun er en gevinst for sundheden og vægten, men også har en positiv indflydelse på husholdningsbudgettet! Forfatterne har ingen løftede pegefingre, men kommer med masser af gode råd og konkrete tip til, hvordan man holder motivationen højt under kuren og skaber et lettere liv med et bedre helbred. Flot Softback - 205 sider ( 25 x 20 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juni
1. udgave fra 2008 på forlaget Politikens Firlsg
Oplag: active
Kategorier: Botanik, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 351 gram
Blomster i maden er noget, vi kvinder gør for hinandens skyld. Ligesom nyt tøj og mascara, nye vattæpper og gardiner nok heller ikke er for mænds og børns skyld. Ren, uforfalsket æstetik, som er så nødvendig for at synes, at livet er godt. Smagen er en anden lykkelig dimension ved at spise blomster. De kan smage engleagtigt godt, dufte så maden bliver liflig helt ud i kanterne, de kan få mad og bagværk til at vibrere, eller de kan nøjes med at være fine at se på. Man skal ikke rynke på næsen af noget af det. Blomster er vidunderlige, de gør os glade helt ned i tæerne. Man har lov til at føle sig både klog, smuk og fyldt med overskud; og det føler man virkelig, man er, når man ikke bare nøjes med at kigge på, men også spiser blomster. Fin lille hardback ( 19,5 x 14,5 cm ) i FIN stand- - 122 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juni
fra 2004 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 8711167971
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 385 gram
Opskrifter med olivenolie fra middelhavslandene, samt beskrivelse af oliventræerne, brugen af frugterne og metoder til vurdering af olivenoliens kvalitet. • En hyldest til oliventraerne og til den alsidige brug af traet og dets frugt. En hyldest til olivenoliens centrale placering i middelhavskokkenet og middelhavsomrädets kultur. Og samtidig en indføring i, hvordan man vurderer kvaliteten pa olivenolien, fra den koldtpressede jomfruolivenolie til den almindelige olivenolie. Et spændende udvalg af opskrifter med olivenolie fra de lande, der dyrker og presser den, fra Italien, Grækenland og Spanien til den nordafrikanske kyst. FLOT hardback ( 21 x 24 cm ) 64 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juni
1. udgave fra 1991 på Nyt Nordisk Forlag
Oplag: active
ISBN: 8717023540
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 300 gram
Fiskeopskrifter – ikke kun med gængse fiskearter som torsk, ål og rødspætter, men også nogle mindre kendte – men ikke af den grund mindre velsmagende. Forord af Jon Pedersen Forord . ... Fisken og den forkælede mand Om østersæderne og Øresunds-sild Om at købe frisk fisk . ... Redskaberne - og hvordan man gør en fisk i stand ..... Gastro-teknikerens to ideelle pocherings-metoder for fisk . .... Andre tilberedningsmetoder . .......... Court-bouillon 54 Fiskefond (Fumet) 55 Damping 56 Dampning i tang 56 Tilberedning i papilotte 57 Braisering og bagning i ovn 57 Laserre-metoden 58 Pandestegning - paneret eller à la meunière 58 Friturestegning 59 Grillstegning 60 Nedsaltning 61 Gravad fisk 62 Koldkogning - sydamerikansk ceviche 62 Sovse til pocheret og stegt fisk - varme og kolde ... Farveplancher (mellem s. 72 og 73) Opskrifternes inddeling .. Opskrifter ........ Mange slags fisk (opskrifter i hvilke indgår flere slags fisk) . Litteraturhenvisninger Register. Softback - 154 sider. Fint eksemplar.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. maj
1. udgave fra 1973 på Chr. Erichsrns Forlag
Oplag: active
ISBN: 8755501869
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Håndarbejde/hobby/håndværk
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 125 gram
Jørgen Munkebo: Kunsten at lave øl og vin for 35 øre pr. flaske. Om hjemmebryg og håndbryggere, øltyper og ølhistorie, det nødvendige værktøj og meget mere Lille hardback - 91 sider - illustreret. Gulligt papir - navn på omslags inderside - stadig god stand. ( 19 x 11 cm ).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. maj
1. udgave fra 2018 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788740041835
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 105 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 768 gram
Er du klar til at tage med på en rejse mod et sundere og slankere liv? Så stig ombord i denne bog, der er blevet til gennem et målrettet samarbejde mellem kvinden bag kostredskabet Sense, Suzy Wengel, og erfarne diætister fra Diabetesforeningen. Resultatet er 81 opskrifter på nemme og velsmagende retter, der sikrer dig mæthed og et stabilt blodsukker. Mange overvægtige danskere lever med let forhøjet blodsukker (prædiabetes). Dermed har de en øget risiko for at udvikle type 2-diabetes, der er en livslang diagnose. Der er tæt sammenhæng mellem forhøjet blodsukker og for meget fedt på kroppen, og vægttab er derfor et af de bedste steder at sætte ind for at undgå eller udskyde udviklingen af type 2-diabetes. Sense er et effektivt redskab til at få styr på portionsstørrelser og spisevaner, så du taber dig, mens du spiser helt almindelig mad. Tusindvis af danskere har allerede tabt sig med Sense. 81 opskrifter Komplet ugeplan Sense-metodens enkle værktøjer: Håndfulde og spisekasser Sådan ændrer du vaner med vanetræet
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. maj
1. udgave fra 2019 på forlaget Borgen/ Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788703090726
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur, Selvhjælp, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 75 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 510 gram
Vor tids stærkest virkende og mest helbredende drik. DEN MEDICINSKE SEER I BLADSELLERIJUICE præsenterer den medicinske seer Anthony William dig for juicens utrolige evne til at skabe afgørende forbedringer for dit helbred: • Den helbreder tarmen og afhjælper fordøjelsesproblemer. • Den balancerer blodsukkeret, blodtrykket, vægten og binyrefunktionen • Den neutraliserer og fjerner giftstoffer fra leveren og hjernen • Den genopretter helbredet for mennesker, der lider af en lang række kroniske og uforklarlige sygdomme som f.eks. udmattelse, akne, eksem, ADHD, problemer med skjoldbruskkirtlen, sukkersyge, spise-forstyrrelser, autoimmune sygdomme og problemer med øjnene. Softback - Nærmest som NY
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
1. udgave fra 2004 på forlaget Pretty Ink
Oplag: active
ISBN: 8791603021
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Krop & sind
pris: 65 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 521 gram
Personlig beretning om at elske og hade sin kvindekrop med anvisninger på hvordan man med udrensningskure, motion og kostomlægning kan opnå både vægttab og psykisk balance. Indhold Jeg er for tyk ; Smuk udenpå, grim indeni ; Fra singleselvhad til flommet frue ; Mit kropsbillede bliver skabt ; Den hårde, gode tur. Pernille Richardt: Sådan blev Ninka sund og glad igen. Opskrifter til madglade. En ægtemand fortæller Hardback : 150 sider - næsten som ny
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
fra 2000 på forlaget Klitrose
Oplag: active
ISBN: 9788777281228
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Krop & sind, Medicin, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 245 gram
Overvagt Forhøjet blodtryk Forhøjet kolesterol Barnløshed (polycystisk ovariesyndrom) Unormal hårvækst Menstruationsforstyrrelser Sukkersyge Blodsukkerproblemer. Har du et eller flere af disse symptomer, så kan du få inspiration af at læse videre i bogen. Som et samlet sygdomsbillede kaldes det ofte under et for syndrom X og har været kendt længe; alligevel er der desvœrre stadig mange, som ikke får den enkle kostvejledning, der kan ændre hele billedet. Læs, hvordan du gennem ændringer i din kost og livsstil kan fået helt anderledes velbefindende, og få en forklaring på hvorfor pastakure og alle de andre slankekure ikke har hjulpet netop dig. Softback 158 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
1. udgave fra 2013 på FADL’s Forlag
Oplag: active
ISBN: 97887945@0380
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Krop & sind, Medicin, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 145 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 490 gram
Selvhjælpsforløb i 12 trin, der viser, hvordan man kan lægge sit liv om og blive fri for migræne, blandt andet ved hjælp af stenalderkost. Med opskrifter Især for kvinder, der lider af migræne og ønsker at gøre en indsats udover piller for at komme det til livs.. Man får også vejledning i afslapning, mindre stress og bedre søvn, faktorer der alle medvirker til at mindske migræne. Stine Allermand har selv lidt af migræne men har været migrænefri i 7 år efter denne totale kost- og livsstilsomlægning. Softback - 275 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.