
Senest opdateret 18. juli
fra 1993 på forlaget Alive Books
Oplag: active
ISBN: 0-920470-38-6
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 139 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 765 gram
How eating the right fats and oils improves: energy level, and athletic perfor,mance, and fat loss, and cardiovascular health, and immune function, and longevity, and more. The Complete Guide to Fats, Oils, Cholesterol and Human Health. Signeret af forfatteren. Indbinding: Paperback. 456 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 18. juli
1. udgave fra 2014 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 978-87-400-1787-8
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sygdom/sundhed
pris: 108 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 420 gram
Nem mad til 5:2 - Lette low-carb opskrifter, der hjælper dig igennem dine fastedage. Fra bogens bagside bl.a.: "Den slags opskrifter finder man i "Nem mad til 5:2". Find 120 opskrifter af forfatteren Mimi Spencer. Hun gør hvad hun kan for at gøre kuren så let og rar som overhovedet mulig! Så er du klar til at smide de kilo du gerne vil af med, eller bare til at leve sundt og godt." Originaltitel: Fast Cook. Easy new recipesto get you throughyour Fast Days. Oversat af Dorte Andersson. Indbinding: Hardback. 184 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 18. juli
fra 1973 på Borgens Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-418-8264-4
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Idræt, Mad & gastronomi, Undervisning
pris: 79 kr – stand: ★★★★★★
Bogen gennemgår hvordan og hvorfor en organisme styrkes gennem udøvelse af idræt i forbindelse med fornuftig ernæring. Indbinding: Paperback. 98 sider. Illustreret.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 18. juli
1. udgave fra 2002 på Aschehoug Dansk Forlag A/S
Oplag: active
ISBN: 87-11-16323-2
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Selvhjælp
pris: 83 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 205 gram
Indhold: Vigtige overvejelser før vægttabet. Slankekur eller ændret livsstil? Det skal ikke være surt. Mad og følelser. Hvad skal jeg spise?. Indkøb. Hvor mange måltider bør jeg spise?. Mad og myter. Fysisk aktivitet. Fra indre kritiker til sabotør. Professionel hjælp. Hvad skal jeg veje?. Vægt og vægttab. Komplikationer ved overvægt. Årsager til overvægt. Børn og overvægt. Slankeråd. Vægtkurveforløb. Madbaser. Opskrifter på is. Kager med begrænset mængde fedtstof. Indbinding: Hæftet. Omfang: 124 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 18. juli
fra 1984 på Høst & Søns Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-14-28487-1
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Selvhjælp, Sygdom/sundhed
pris: 78 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 170 gram
Lær hvordan de syredannende råvarer påvirker kroppens kemi. En gennemgang af syre-basetabeller, kostvejledning og vejledning i balance og basedannende dagskost. Med opskrifter, der tager hensyn til kroppens syre-basebalance. Indbinding: Hæftet, Omfang: 81 sider, illustreret.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 18. juli
3. udgave fra 2006 på Aschehoug Dansk Forlag A/S
Oplag: active
ISBN: 87-11-26742-9
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger
pris: 108 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 490 gram
Vejledning i sund og naturlig levevis samt 8 ugers kostplan med sund mad, motionsprogrammer, wellness-skemaer, mental test til at vinde kampen over de overflødige kilo og et sundere liv Emner: Ernæring; Slankekure; Kostplaner; Slankekost. Omfang: 222 sider, illustreret i farver. Fotos: Lars Ranek Indbinding: Hæftet med flapper.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 18. juli
2. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 978-87-11-43157-3
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 115 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 500 gram
Slankedagbogen gennemgår dag for dag kostens, den mentale balances og motionens betydning for varigt vægttab og indeholder 30 opskrifter og forslag til psykiske og fysiske øvelser. Emner: Slankekure; Kostplaner; Slankekost; Ernæring; Sundhed; Holisme. Madfotos: Lars Ranek; Yoga-fotos: Simon Knudsen ; Opskrifter: Lene Hansson. Omfang: 246 sider, illustreret i farver. Indbinding: Hæftet.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 18. juli
1. udgave fra 2004 på Aschehoug Dansk Forlag A/S
Oplag: active
ISBN: 87-11-16793-9
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Krop & sind, Mad & gastronomi, Selvudvikling
pris: 99 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 490 gram
Beskrivelse af et visuelt vægtprogram, hvor ideen er at man med sin erhvervede viden om mad bedre vil være i stand til at vælge den sunde mad og derved undgå slankekure. Med råd om motion. Emner: Overvægt; Ernæring; Kostvaner; Vægttab. Originaltitel: Picture perfect weight loss. Oversat til dansk af Annelise Skov. Omfang: 176 sider, illustreret i farver. Indbinding: Hæftet.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 18. juli
fra 1989 på Forlaget Danmark
Oplag: active
ISBN: 87-15-05464-0
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Medicin, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 190 gram
Fra bogens bagside "Denne let tilgængelige bog fokuserer på sammenhængen mellem kost og kræft: Hvilke fødevarer der virker beskyttende, og hvilke der virker kræftfremkaldende. 120 opskrifter på kræftforebyggende kost gør det let at følge de anerkendte anvisninger i bogen".Sprog: Dansk. Originaltitel: Mat som skyddar mot cancer. Oversat til dansk af Helle B.M. Skaarup. Omfang: 130 sider, illustreret. Tegninger: Gunnel Ginsburg. Indbinding: Hæftet.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 18. juli
1. udgave fra 2002 på forlaget Borgen
Oplag: active
ISBN: 978-87-21-01461-2
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Selvudvikling
pris: 109 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 520 gram
Viser hvordan du kan opnå vægttab og styrke dit helbred med en enkel kostomlægning, der samtidig kan afgifte din krop og afhjælpe bl.a. træthed og allergi. Med råd om vitaminer, mineraler, kosttilskud, naturmedicin og alternativ behandling Emner: Ernæring; Sundhed; Kostplaner. Omfang: 245 sider, illustreret. Illustrationer: Pernille Kjeldsen På omslaget: "Afgiftning af kroppen; Naturligt vægttab; Ny energi; Næring til sjælen". Indbinding: Spiralhæftet
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 18. juli
fra 1996 på Aschehoug Dansk Forlag A/S
Oplag: active
ISBN: 87-11-12253-6
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Krop & sind, Sundhed, Sygdom/sundhed, Personlig pleje
pris: 129 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 270 gram
Årsager, forebyggelse og behandling. En grundig information om, hvordan man forebygger eller lever med knogleskørhed så problemfrit som muligt, og om man skal vælge behandling eller ej. Klar besked om knugleskørhed gør det muligt at træffe beslutning på et kvalificeret grundlag. Emner: Ernæring; Knogleskørhed; Forebyggelse; Behandling. Omslagslayout: Rie Hendriksen. Foto side 22 og 23 Lektor, dr.med. Lis Mosekilde; Tegninger: Birgitta Glode; Øvelsesprogram m.m.: Birgitte Malmros Omfang: 136 sider, illustreret. Indbinding: Hæftet. Omslag med flapper. Fra ikke-ryger hjem.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 15. juli
1. udgave fra 2017 på forlaget Annis Vital Shop
Oplag: active
ISBN: 9788461778577
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Personlig udvikling, Sundhed
pris: 155 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
286 sider, heftet, 1 side har en lille rift i margen, tidligere ejers navn øverst smudstitelblad, ellers rigtig fin stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 5. juli
fra 1985 på Forlaget Minerva
Oplag: active
ISBN: 87-87929-41-4
Kategorier: Apotekervæsen, Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Medicin, Sygdom/sundhed
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 486 gram
195 sider - Dansk indbinding, paperback - Sprog: Dansk. Om ernæring og naturmedicin, ca. 200 spørgsmål og svar. Ex forsendelse/1765-04-1024
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 23. juni
1. udgave fra 2001
Oplag: active
ISBN: 8700674486
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Øvrige
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 295 gram
At kosten skulle have indflydelse på sindet bliver næsten helt negligeret, til trods for at man i dag ved, at hjernens kemi spiller en rolle ved psykiske lidelser. Ved journalskrivning udspørges det om drikke- og rygevaner, men kun sjældent hører man spørgsmålet: " Sig mig hvad du spiser ?" Videnskabelig udenlandsk litteratur bringer derimod talrige spændende oplysninger om, hvordan psyken påvirkes af kosten. Hvis man er nedtrykt eller angst - og alvorlig sygdom er udelukket gennem undersøgelser - er der derfor god grund til at overveje, hvad man egentlig " fylder sig med ". En lille ændring af kostvanerne kan vise sig at være det, der kan afhjælpe både humørsyge og mere alvorlige psykiske tilstande.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 23. maj
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 915 gram
Denne bog handler om verdens bedste råvarer og deres kulturhistorie. Forfatterne byder på fascinerende beretninger om alt fra basisvarer som salt og peber til de sjældne og eksklusive delikatesser som trøfler, gåselever og kaviar samt forarbejdede råvarer som vin og chokolade. Hardback, 304 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 31. marts
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1500 gram
Denne bog handler om verdens bedste råvarer og deres kulturhistorie. Forfatterne byder på fascinerende beretninger om alt fra basisvarer som salt og peber til de sjældne og eksklusive delikatesser som trøfler, gåselever og kaviar samt forarbejdede råvarer som vin og chokolade. Hardback, 304 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 15. marts
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Mennesket har i flere hundrede tusinde år været perfekt udrustet til kampen for at overleve. Men tiderne ændrer sig – og med dem livsstil og spisevaner. Stofskiftet kan ikke tilpasse sig disse ændringer tilstrækkelig hurtigt, og derfor bliver flere og flere mennesker syge og får kræft og andre civilisationssygdomme – en umiddelbar følge af, at vi ikke lever i harmoni med vores ”artsbestemte” behov. Men nu er det muligt atter at komme i harmoni med vores gener. Et meget erfarent team af forskere er nået frem til 8 gode livsråd, der forebygger kræft og andre civilisationssygdomme. Du får veldokumenteret viden om bl.a.: • Hvorfor E-vitamin er det mest virksomme naturmiddel mod at forebygge og helbrede kræft • Hvorfor det er vigtigt med omega 3-fedtstoffer og andre sunde fedtstoffer, og hvad der sker, hvis du ikke får nok af dem • Hvorfor du skal spise 1½-2 gram protein om dagen per kilo kropsvægt • Hvorfor du skal undgå sukker og kun spise 1 gram kulhydrat per kilo kropsvægt • Hvorfor D-vitamin er så vigtigt, og hvordan det styrker immunforsvaret • Hvorfor kroppen skal bevæges aktivt 5 gange om ugen i minimum 30 minutter for at kunne undgå kroniske sygdomme • Hvorfor du skal sove 8 timer for at holde dig rask. 8 gode livsråd mod kræft giver dig både seriøs forskning fortalt letforståeligt, handlekraft til at følge de 8 gode livsråd og mulighed for et langt og sundt liv. Softcover, 192 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 15. marts
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Kend din mad er en enkel og ligefrem håndbog for alle, der interesserer sig for vægt og sundhed. Vi ved godt at vi skal spise mindre fedt og mere grønt - det lyder let, men kostforandring synes at være noget af det sværeste der findes. I denne bog er der hjælp at hente. Klart og direkte fortæller den, hvad maden gør ved kroppen, og hvordan man sikrer sig, at man faktisk får den mad, man har brug for. Der er masser af praktiske råd og retningslinier samt opbakning til den, der vil ændre sine kostvaner.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 15. marts
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Hvad er det egentlig, vi spiser? Alle har kun én krop og ét liv - alligevel har de færreste af os en klar holdning til det, vi spiser. Og strengt taget er det ikke så underligt. Vi lever i en tid, hvor mad er blevet fremmed for os; den er blevet til fødevarer. Fødevarer produceret af industrilandbrug, hvor gift, mistrivsel og elendig kvalitet er blevet normen. Dertil kommer en forarbejdningsindustri, som benytter alle tilladte kneb for at lave billige og underlødige varer, mens Fødevareministeriet og Sundhedsstyrelsen holder hånden under systemet og jonglerer med grænseværdier for noget så fremmed som gift i vores mad. Tag med på en rejse gennem fødevarerne og følg en branche, der ingen midler skyr i jagten på profit. Bogen er en øjenåbner af format - den lægger industriens og landbrugets kort på bordet, så du får mulighed for at træffe reelle valg under dine indkøb. Softcover, 178 sider. Helt ny og ubrugt.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 14. marts
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Når man gerne vil tabe sig løber man hurtigt ind i en lang række forbud: Du må ikke spise dit, og du må ikke spise dat. men Morten Svane og Morten Elsøe præsenterer en helt ny måde at blive sund, slank og glad i "Slut med forbudt". Der skal gøres op med det forfatterne kalder "sundhedsdiktaturet". Der er andre måder! "Slut med forbudt" kommer til at give dig mulighed for at spise en kage uden at få dårlig samvittighed og ekstra fedt på sidebenene. Den vil lære dig at fokusere på at nyde din mad og på at opnå den bedste og mest bahagelige form for sundhed! Indbundet, 184 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 13. marts
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1000 gram
Yd dit måltid respekt! Mad skal kæle for øje, smagsløg og helbred. Grøntsager spiller hovedrollen, når kok og ernæringsterapeut Ginda Hirslund komponerer retter, som balancerer kroppen og sætter mundvandet på overarbejde. Opskrifterne er nøje sammensat af fødevarer med særligt gode egenskaber, som fremmer din sundhed og beskytter mod sygdomme. Faktabokse fodrer dig med viden om de levende råvarer, som har vigtige støttefunktioner i det store, fine maskineri, vi kalder vores krop. 51 % raw er et koncept, som ifølge ernæringseksperter og medicinske specialister sikrer os den mest optimale kostfordeling. "Grove, rå grøntsager indeholder vigtige næringsstoffer og enzymer, som nedbrydes ved tilberedning. De er en hjælp til din krop, hvis du vil have mere energi og forebygge kronisk sygdom. 100 % raw kan være både vanskeligt at opnå og hårdt for fordøjelsen – 51 % er optimalt.” - Mia Damhus, ernæringsterapeut DET og farmaceut. Indbundet, 171 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 12. marts
Oplag: active
Kategorier: Børn & forældre, Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Medicin
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
I bogens første del gennemgår Vibeke Manniche de vigtigste årsager til den begyndende fedmeepidemi blandt vores børn. Desuden beskriver hun de ofte meget store fysiske, psykiske og sociale konsekvenser af overvægt hos børn. Bogens andel del består af løsningsforslag til forældrene. Det er altafgørende, at hele familien inddrages, hvis projektet skal lykkes. Forfatteren gennemgår også mulighederne for medicinsk behandling af overvægt nu og i fremtiden. Indbundet, 245 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. marts
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1000 gram
Det gode Køkken er en kogebog for kræftramte og deres familier, som gerne via kosten vil gøre noget selv for at øge sundheden og forebygge ny kræft, men den kan bruges af alle, der gerne vil spise sund, spændende og forebyggende mad. Vi kan ikke beskytte os 100 procent imod kræft, men vi kan mindske risikoen for at blive ramt – f.eks. ved at blive mere bevidste om det, vi putter i munden. Bogens opskrifter er baseret på research i den seneste forskning om kost og kræft og på baggrund af samtaler med de nogle af de førende danske forskere inden for feltet. I valget af råvarer til opskrifterne er forfatterne derfor helt bevidst gået uden om mejeriprodukter, rødt kød og de fleste forarbejdede fødevarer. Softcover, 214 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 9. marts
Oplag: active
Kategori: Ernæringsvidenskab
pris: 140 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1200 gram
Softcover, 482 sider. Helt ny og ubrugt. Udo Erasmus er i den internationale fedtdebat kendt som en af de største kapaciteter på fedtforskningsområdet, og denne bog er solgt i kæmpeoplag i USA og Canada, hvor han lever og arbejder. Betydningen af anvendelsen af de rette edtstoffer i vores kost og ernæring kan ikke ndervurderes. Følgesygdomme af forkert ernæring så som gigt, overvægt, hjertekarproblemer med meget mere har udviklet sig til et samfundsproblem. I denne omfattende bog fremlægger Udo Erasmus sine mange forskningsresultater og indsigter i sammenhængen mellem sundhed og ernæring, hvor han anbefaler de rigtige sunde olier til alle, der er bevidste om deres helbred og vil gøre en indsats for at forbedre eller beholde det. Desuden er der praktiske tips til indkøb, opbevaring og tilberedning. - Mange sports- og idrætsudøvere på højt plan anvender allerede erfaringer fra denne bog i deres kostplanlægning.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 7. marts
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Softcover, 336 sider. Ifølge de to forfattere, den holistiske læge Deepak Chopra og neurobiologen Rudolph Tanzi, er det afgørende vigtigt, at vi tager vores helbred og sundhedstilstand i egne hænder. Vi kan ikke forlade os på, at læger og medicinalfirmaer helbreder os, når uheldet er ude, men må selv lære at forebygge og aktivere vores selvhelbredende kraft på en hel anden måde, end vi gør i dag. Vi står over for stadigt nye potentielle epidemier, resistente bakterier og giftstoffer i vores omgivelser, og vores immunforsvar er afgørende for vores sundhed. I Supersund præsenterer Chopra og Tanzi den nyeste forskning inden for forbindelsen mellem krop og sind, og hvordan vores sind påvirker vores gener og immunforsvar, og de gennemgår en 7-dages plan til at optimere vores sundhedstilstand og aktivere kroppens utrolige evne til selvhelbredelse. Det er ifølge forfatterne især vigtigt, at vi sørger for at forebygge de mest almindelige sygdomme og lidelser som forhøjet blodtryk, hjertesygdomme, type 2-diabetes og Alzheimers sygdom, som kan udvikle sig uden symptomer i mange år. Desuden bør vi også adressere kronisk stress og de inflammationstilstande, som mange mennesker i dag går rundt med uden at vide det. Bogen er fuld af ny viden og praktiske råd til, hvordan vi beskytter os selv bedst og opnår livslang sundhed.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 10. december
fra 1988 på forlaget sund og rask
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Miljø, Sygdom/sundhed
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 512 gram
Om de enkelte kræftsygdommes årsager, forebyggelse og behandling samt ernæringens, diæters, ernæringsgiftes, miljøpåvirkningers samt helseplanters og helsemetoders betydning for helbredet og specielt for kræftsygdomme. hardback, flot, kan sendes m DAO for ca 44 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 22. oktober
1. udgave fra 2007 på forlaget Assouline
Oplag: active
ISBN: 978-2-7594-0112-3
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Enkel lille bog om vægttabs metoder med tips, simple opskrifter, og indsigt i kostsammensætning
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 22. oktober
1.st udgave fra 2012 på forlaget People's Press
Oplag: active
ISBN: 9788771376173
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Sundhed
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Kost efter den nye teori som hedder 5 dages normal spisning og 2 dages faste, hvor kalorieindtaget er max 500 cal. Man booster sin forbrænding.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 22. oktober
1. udgave fra 2004 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 87-11-26109-9
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Krop & sind, Selvhjælp, Sundhed
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Den perfekte guide til en flad mave på 6 uger, med kombineret kost- og træningsprogram
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 20. oktober
1. udgave fra 2015 på forlaget Wengel
Oplag: active
ISBN: 9788799775828
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 549 gram
Grundbog til Danmarks mest populære væfttabsmetode. Illustreret i farver. Antal sider: 136 - Indbinding: Hæftet
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.