Kategorien: KogebøgerDenne kategori indeholder 2770 bøger.



  • 271Billede af bogen 40 supper

    Senest opdateret 6. september

    40 supper

    Af Morten Bech Køster

    1. udgave fra 2002Gads Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-12-03874-1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    40 supper –69 sider – Hardback- Sprog: Dansk- Rigt illustreret i farver. – Pris ex forsendelse -B1736- 00 - 10147

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 272Billede af bogen Ælle, bælle frikadelle - Mad for børn og voksne

    Senest opdateret 6. september

    Ælle, bælle frikadelle - Mad for børn og voksne

    Af Camilla Plum

    fra 1998 på forlaget Gyldendals Bogklubber

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-61167-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 105 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 880 gram

    Ælle, bælle frikadelle - Mad for børn og voksne -247 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h fotografier. Handler om mad som både børn og voksne kan li’ at spise. Bogen gør meget ud af madglæde. Om at give børn lejlighed til at opleve verden så intenst som muligt, også via madvarernes duft, smag og udseende, og ved at være med til at tilberede maden selv. Navn på indersiden af bindet. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 273Billede af bogen Le Cordon Bleu – Gourmetskolen -Fisk og skaldyr

    Senest opdateret 6. september

    Le Cordon Bleu – Gourmetskolen -Fisk og skaldyr

    Af Kay Halsey

    fra 2006 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 3-8331-3178-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 350 gram

    Le Cordon Bleu – Gourmetskolen -Fisk og skaldyr - 64 sider - Papbind med flapper - Sprog: Dansk. Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 274Billede af bogen Middelhavets køkken - Med et strejf af Le Creuset

    Senest opdateret 6. september

    Middelhavets køkken - Med et strejf af Le Creuset

    Af Le Creuset og redigeret af Sidsel Riis Enghoff & Anders Borggaard Pajor

    fra 2013Forlaget Niche Books

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 550 gram

    Middelhavets køkken - Med et strejf af Le Creuset - 94 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Inviterer Le Creuset dig på en kulinarisk rejse til den vidunderlige middelhavskyst. Du får opskrifter på både klassiske og moderne forretter, hovedretter og desserter fra Frankrig, Italien, Spanien, Grækenland og Nordafrika - alle nemme at gå til og tilberedt med gode friske råvarer. – Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 275Billede af bogen Historisk Kogebog – Disk og Dug

    Senest opdateret 6. september

    Historisk Kogebog – Disk og Dug

    Af Holger Rasmussen

    fra 1982 på forlaget Wormianum

    Oplag: active

    ISBN: 87-8516-081-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 50 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 400 gram

    Historisk Kogebog –– Disk og Dug – 82 sider – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i s/h og farver. Med Ex-libris. – Pris ex forsendelse -B1736- 08 - 10848

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 276Billede af bogen Historisk Kogebog – Det åbne ildsteds mad

    Senest opdateret 6. september

    Historisk Kogebog – Det åbne ildsteds mad

    Af Else-Marie Boyhus

    fra 1976 på forlaget Wormianum

    Oplag: active

    ISBN: 87-85160-46-6

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 50 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 400 gram

    Historisk Kogebog – Det åbne ildsteds mad – 103 sider – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i s/h og farver. Med Ex-libris. – Pris ex forsendelse -B1736- 08 - 10844

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 277Billede af bogen Det er bar’ mad

    Senest opdateret 6. september

    Det er bar’ mad

    Af Jamie Oliver

    3. udgave fra 2003PP Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-90799-54-2

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Det er bar’ mad – 249 sider – Papbind– Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Med Ex-libris. - Pris ex forsendelse -B1730-04 –10507.2

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 278Billede af bogen Historisk Kogebog – Komfuralderen

    Senest opdateret 6. september

    Historisk Kogebog – Komfuralderen

    Af Else-Marie Boyhus

    fra 1978 på forlaget Wormianum

    Oplag: active

    ISBN: 87-8516-054-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 50 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 400 gram

    Historisk Kogebog –– Komfuralderen – 95 sider – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i s/h og farver. Med Ex-libris. – Pris ex forsendelse -B1736- 08 - 10845

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 279Billede af bogen Historisk Kogebog – Steg og Is

    Senest opdateret 6. september

    Historisk Kogebog – Steg og Is

    Af Else-Marie Boyhus

    fra 1979 på forlaget Wormianum

    Oplag: active

    ISBN: 87-85160-66-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 50 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 400 gram

    Historisk Kogebog –– Steg og Is – 78 sider – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i s/h og farver. Med Ex-libris. – Pris ex forsendelse -B1736- 08 - 10846

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 280Billede af bogen Super simpel sundhed

    Senest opdateret 6. september

    Super simpel sundhed

    Af Mads Bo

    2. udgave fra 2017 på forlaget High on Life

    Oplag: active

    ISBN: 9788799990405

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 738 gram

    Super Simpel Sundhed giver gode idéer til, hvordan du kan fokusere på de små ting, som gør den største forskel – uden det bliver kompliceret. Syv års hårdt komprimeret viden og erfaring danner grundlaget for bogen, humor og logik er omdrejningspunktet. Mads Bo gør sundhed ultra-konkret, og hans budskab er både praktisk og letanvendelig. Opskrifterne tilberedes på få minutter og giver dig alt det du har brug for, inklusiv mental skarphed og et overlegent energioverskud. Bogens første del indeholder masser af information, tips og tricks til en sund livsstil og sidste halvdel er 26 velsmagende opskrifter med masser af grønne lækkerier.Bogen er anbefalet af radiodoktoren Carsten Vagn-Hansen og Oscar Umahro Cadogan fra Sundhedsrevolutionen. Mads Bo er Danmarks førende juicemester og smoothiepusher og har tidligere udgivet bestsellerne og opskriftsbøgerne ”High on Juice” og ”High on Smoothies”, som giver en forståelse for, hvad der sker, når man drikker friskpresset grøntsagsjuice og smoothies. Antal sider: 175 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 281Billede af bogen Skønne brownies

    Senest opdateret 6. september

    Skønne brownies

    Af Dansk udgave

    1. udgave fra 2008 på forlaget Parragon

    Oplag: active

    ISBN: 978-1-4075-2137-4

    Kategorier: Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 626 gram

    Spændende opskrifter på fristende brownies. Indbundet, 96 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 282Billede af bogen Hello cupcake!.

    Senest opdateret 6. september

    Hello cupcake!.

    Af Leila Lindholm

    fra 2012 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 87-0078-967-8

    Kategori: Kogebøger

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 550 gram

    En bog, som er fyldt med nye opskrifter på cupcakes og cupcakens bedste ven

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 283Billede af bogen Det søde sundhed og nydelse

    Senest opdateret 6. september

    Det søde sundhed og nydelse

    Af Lisbeth Tordendahl

    1. udgave fra 2014 på forlaget Wiserood

    Oplag: active

    ISBN: 987-87-995931-3-2

    Kategorier: Kogebøger, Sundhed

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 900 gram

    Giver gode opskrifter på lækkerier uden tilsat sukker og har flotte billeder. Der er gode forklaringer på hvorfor vi skal vælge de sunde alternativer når vi har trang til sødt

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 284Billede af bogen Whisky kogebogen

    Senest opdateret 5. september

    Whisky kogebogen

    Af Tage la Cour

    1. udgave fra 1971Winthers Forlag A/S, København

    Oplag: active

    ISBN: 87-18-00015-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 125 gram

    Whisky kogebogen -91s- Papbind. Whisky - KOGEBOGEN - og kogebogen skal forstås helt bogstaveligt. Her er tale om opskrifter, hvori anvendes diverse whisky mærker. B2026-24-13 - Pris ex forsendelse.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 285Billede af bogen Aamanns til frokost

    Senest opdateret 5. september

    Aamanns til frokost

    Af Adam Aamann-Christensen

    1. udgave fra 2009Forlaget Olivia

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-567-9070-3

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Aamanns til frokost - 181 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Bogen har udførlige anvisninger og opskrifter på, hvordan man modner og marinerer sild, sprænger et oksebryst, laver en lækker sylte, snører en god rullepølse og sylter bær og grøntsager til lækkert tilbehør. - Pris ex forsendelse - B1750 -01 –10686

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 286Billede af bogen Jamies kogebog - sådan bliver du en bedre kok

    Senest opdateret 5. september

    Jamies kogebog - sådan bliver du en bedre kok

    Af Jamie Oliver

    1. udgave fra 2007 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 9788711267721

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 105 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1625 gram

    Opskrifter suppleret med foreslag til udstyr man bør have i et køkken, med gode råd om hvordan man genkender og tilbereder forskellige kødudskæringer samt hvordan man finder madvarer af den bedste kvalitet. Antal sider: 446 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 287Billede af bogen Eddike - opskrifter, køkkenbrug, traditioner og tilblivelse

    Senest opdateret 5. september

    Eddike - opskrifter, køkkenbrug, traditioner og tilblivelse

    Af Andreas Harder, Claus Meyer Nielsen

    2. udgave fra 2012 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711408568

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 190 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 979 gram

    I sin frugtplantage på Lilleø fremstiller Claus Meyer højt forædlede danske frugteddiker med forbillede i den italienske balsamico-tradition. Denne kogebog er blevet til i samarbejde med hans eddikemester Andreas Harder, og den beskæftiger sig indgående med eddikens mange anvendelsesmuligheder i madlavningen. Bogen indeholder omkring 80 opskrifter, der fra drinks og småretter til desserter og søde sager anskueliggør den syrlige grundsmags afgørende betydning for velsmag. Undervejs afsøges eddikens kultur, fra Sverige i nord til Jerez i syd og Japan i øst. Da bogen udkom første gang i 2005, var eddike endnu en sjælden ingrediens i det danske køkken, hvor den primært blev brugt til syltning. Siden er der sket meget på området. Eddike har vundet indpas i den daglige madlavning, hvor den bruges til at tilføre og afbalancere smag og syrlighed, og på supermarkedernes hylder står der nu adskillige eddiker, baseret på vidt forskellige smagsgivere. Antal sider: 255 - Indbinding: Illustreret kartonbind.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 288Billede af bogen Spise med Price sæson 2

    Senest opdateret 5. september

    Spise med Price sæson 2

    Af Adam Price, James Price

    1. udgave fra 2010 på forlaget DR, Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711412930

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1043 gram

    Brødrene Adam og James Price byder på alt fra kyllingeopskrifter og mormormad til chiliretter og en scoremiddag krydret med familieanekdoter og andre historier, lige fra mislykkede slankekure til fascinationen af vampyrer! Antal sider: 183 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 289Billede af bogen Spise med Price

    Senest opdateret 5. september

    Spise med Price

    Af James Price, Adam Price

    1. udgave fra 2008 på forlaget DR

    Oplag: active

    ISBN: 9788776804725

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 130 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1083 gram

    I denne nye kogebog kan du få brødrene Adam og James´ bedste opskrifter fra DR2-programmet ´Spise med Price´, hvor de to værter med stor kærlighed til det klassiske tv-køkken og nysgerrighed efter nye smagsoplevelser kaster sig ud i kogekunsten. Deres far, John Price, var i mange år en kendt madskribent, kogebogsforfatter og et fremtrædende medlem af Dansk Gastronomisk Akademi. Adam Price er blandt andet madanmelder og uddeler kokkehuer i Politiken, hvor også James er ansat til at dele ud af opskrifter fra eget køkken. Humor og selvironi er en fast bestanddel af ´Spise med Price´-programmerne, og dette går igen i kogebogen, hvor læseren får historien bag retterne. I såvel DR2-programmerne som i kogebogen af samme navn får vi da også præsenteret retterne sammen med anekdoter fra familien Prices køkkenliv. Læs blandt andet om den berømte Boeuf Stroganoff, der hjemme hos familien Price kun blev lavet ved festlige lejligheder, og som blev præsenteret første gang i tv i Jørgen Ifversens talkshow ´Lørdagshjørnet´, hvor John var gæst og lavede retten med sin vanlige sans for drama ´in front of a live studio audience´. Mandagen efter fik James i skolen at vide, at han da havde en tosset far, for det var da helt vanvittigt at bruge så meget paprika ... Antal sider: 176 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 290Billede af bogen Mænd i køkkenet

    Senest opdateret 5. september

    Mænd i køkkenet

    Af Claus Julius Holm

    1. udgave fra 2014 på forlaget Turbine

    Oplag: active

    ISBN: 9788771418064

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 605 gram

    Claus Holm har sat sig for at drive manden tilbage i køkkenet. Han skal have lyst til at være der sammen med konen, kæresten og ungerne, og der skal være simple og gode opskrifter, så han kan lave mad sammen med sine nære. Værsgo mand, En bog til dig. Antal sider: 129 - Indbinding: Indbundet. - .Stort format.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 291Billede af bogen Lav mad i varmluftsovn

    Senest opdateret 4. september

    Lav mad i varmluftsovn

    Af Kerstin Norman

    fra 1984 på forlaget ICA

    Oplag: active

    Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 365 gram

    Varmluftfunktionen øger ovnens kapacitet! Hele middagen i ovnen - forbered forretten, hovedretten og desserten og fyld ovnen op. Hvis bare du planlægger det rigtigt, bliver retterne klar i den rakkefølge du skal servere dem. Seriemadlavning til fryseren - udnyt forretningernes tilbud, lav mad og frys ned. Ovnen klarer bade kảlrouletter og forloren hare pả een gang. Bag rationelt - kombiner forskellige bagværker som skal bages ved samme temperatur. Bag pả flere plader samtidig. Lav mad og bag samtidig - retterne tager ikke smag af hinanden. Benyt lejligheden til at bage eksempelvis en Janssons fristelse samtidig med fransbrødet. Tørre med varmluft - takket være luftens cirkulation og ovnens lave temperaturstilling kan det udemærket lade sig gore at torre grontsager, svampe og frugt i varmluftovnen. To dybfrost op med varmluft - da ovnen arbejder med luftcirkulation kan du starte optøningen i en kold ovn og lade madvarerne ligge i emballagen, (f. eks. plastemballage). Hardback - 96 sider. Illustreret.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 292Billede af bogen Ny Nordisk Hverdagsmad

    Senest opdateret 4. september

    Ny Nordisk Hverdagsmad

    Af Claus Meyer, Arne Astrup, m.fl.

    1. udgave fra 2011 på forlaget FDB

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-92596-71-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Ny Nordisk Hverdagsmad - 150 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Madfotos: Anders Schønnemann. Indeholder 60 sunde og nemme opskrifter på moderne mad med de råvarer, som bliver særligt gode under vores nordiske breddegrader. –Pris ex forsendelse -B1729 -14 -10284.2

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 293Billede af bogen Sunde tanker - en anderledes kogebog

    Senest opdateret 4. september

    Sunde tanker - en anderledes kogebog

    Af Jesper Koch

    1. udgave fra 2009 på forlaget Sunde Tanker

    Oplag: active

    ISBN: 9788799329502

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 150 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1495 gram

    Kogebog, skrevet af kokke og læger, der forener sund og lækker kogekunst med lægelige viden, råd og opskriften på et sundt liv. Bogen er både til raske og til dem som er tvunget til livsstilsændringer på grund af livsstilssygdomme. Antal sider: 331 - Indbinding: Illustreret hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 294Billede af bogen Sund mad – året rundt: Den dejlige smag af jul

    Senest opdateret 4. september

    Sund mad – året rundt: Den dejlige smag af jul

    Af Birgitte Engen (red.)

    1. udgave fra 2003 på forlaget Bonnier Publications

    Oplag: active

    ISBN: 87-7741-255-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Sund mad – året rundt: Den dejlige smag af jul– 128 sider - Hardback – Kvadratformat -Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Med Ex-libris. – Pris ex forsendelse -B1736- 19 - 11400

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 295Billede af bogen Sund mad – året rundt: Den herlige smag af vinter

    Senest opdateret 4. september

    Sund mad – året rundt: Den herlige smag af vinter

    Af Birgitte Engen (red.)

    1. udgave fra 2004 på forlaget Bonnier Publications

    Oplag: active

    ISBN: 87-7741-318-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Sund mad – året rundt: Den herlige smag af vinter– 128 sider - Hardback – Kvadratformat -Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. – Pris ex forsendelse -B1736- 19 - 11399

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 296Billede af bogen Sund mad – året rundt: Den lækre smag af efterår

    Senest opdateret 4. september

    Sund mad – året rundt: Den lækre smag af efterår

    Af Birgitte Engen (red.)

    1. udgave fra 2003 på forlaget Bonnier Publications

    Oplag: active

    ISBN: 87-7741-243-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Sund mad – året rundt: Den lækre smag af efterår – 128 sider - Hardback – Kvadratformat -Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Med Ex-libris. – Pris ex forsendelse -B1736- 19 - 11398

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 297Billede af bogen Sund mad – året rundt: Nem grill og picnic i det fri

    Senest opdateret 4. september

    Sund mad – året rundt: Nem grill og picnic i det fri

    Af Birgitte Engen (red.)

    1. udgave fra 2004 på forlaget Bonnier Publications

    Oplag: active

    ISBN: 87-7741-326-1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Sund mad – året rundt: Nem grill og picnic i det fri – 128 sider - Hardback – Kvadratformat -Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. – Pris ex forsendelse -B1736- 19 - 11396

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 298Billede af bogen Sund mad – året rundt: Den friske smag af forår

    Senest opdateret 4. september

    Sund mad – året rundt: Den friske smag af forår

    Af Birgitte Engen (red.)

    1. udgave fra 2004 på forlaget Bonnier Publications

    Oplag: active

    ISBN: 87-7741-293-1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Sund mad – året rundt: Den friske smag af forår – 128 sider - Hardback – Kvadratformat -Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. – Pris ex forsendelse -B1736- 19 - 11397

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 299Billede af bogen Himmelske frugter

    Senest opdateret 3. september

    Himmelske frugter

    Af Lorenza De’ Medici – På dansk ved Vivi Berendt

    fra 2000 på forlaget Sesam

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-13376-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1085 gram

    Himmelske frugter – 160 sider – Hardback med smudsbind- Sprog: Dansk – Fotografier af Mike Newton. B2026 – 08- 10130 - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 300Billede af bogen Spiselige blomster

    Senest opdateret 3. september

    Spiselige blomster

    Af Sylvester Andersen

    1. udgave fra 2019Muusmann Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-9357-523-8

    Kategori: Kogebøger

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Hardback bind, fin og velholdt stand. 1. udgaven-1. oplag. Indeholder mange farvefotos. 120 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort