
Senest opdateret 6. september
1. udgave fra 2002 på Gads Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-12-03874-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
40 supper –69 sider – Hardback- Sprog: Dansk- Rigt illustreret i farver. – Pris ex forsendelse -B1736- 00 - 10147
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 6. september
fra 1998 på forlaget Gyldendals Bogklubber
Oplag: active
ISBN: 87-00-61167-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 105 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 880 gram
Ælle, bælle frikadelle - Mad for børn og voksne -247 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h fotografier. Handler om mad som både børn og voksne kan li’ at spise. Bogen gør meget ud af madglæde. Om at give børn lejlighed til at opleve verden så intenst som muligt, også via madvarernes duft, smag og udseende, og ved at være med til at tilberede maden selv. Navn på indersiden af bindet. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 6. september
fra 2006 på forlaget Könemann
Oplag: active
ISBN: 3-8331-3178-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 350 gram
Le Cordon Bleu – Gourmetskolen -Fisk og skaldyr - 64 sider - Papbind med flapper - Sprog: Dansk. Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 6. september
fra 2013 på Forlaget Niche Books
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 550 gram
Middelhavets køkken - Med et strejf af Le Creuset - 94 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Inviterer Le Creuset dig på en kulinarisk rejse til den vidunderlige middelhavskyst. Du får opskrifter på både klassiske og moderne forretter, hovedretter og desserter fra Frankrig, Italien, Spanien, Grækenland og Nordafrika - alle nemme at gå til og tilberedt med gode friske råvarer. – Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 6. september
fra 1982 på forlaget Wormianum
Oplag: active
ISBN: 87-8516-081-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 50 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Historisk Kogebog –– Disk og Dug – 82 sider – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i s/h og farver. Med Ex-libris. – Pris ex forsendelse -B1736- 08 - 10848
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 6. september
fra 1976 på forlaget Wormianum
Oplag: active
ISBN: 87-85160-46-6
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 50 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Historisk Kogebog – Det åbne ildsteds mad – 103 sider – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i s/h og farver. Med Ex-libris. – Pris ex forsendelse -B1736- 08 - 10844
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 6. september
3. udgave fra 2003 på PP Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-90799-54-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Det er bar’ mad – 249 sider – Papbind– Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Med Ex-libris. - Pris ex forsendelse -B1730-04 –10507.2
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 6. september
fra 1978 på forlaget Wormianum
Oplag: active
ISBN: 87-8516-054-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 50 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Historisk Kogebog –– Komfuralderen – 95 sider – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i s/h og farver. Med Ex-libris. – Pris ex forsendelse -B1736- 08 - 10845
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 6. september
fra 1979 på forlaget Wormianum
Oplag: active
ISBN: 87-85160-66-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 50 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Historisk Kogebog –– Steg og Is – 78 sider – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i s/h og farver. Med Ex-libris. – Pris ex forsendelse -B1736- 08 - 10846
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 6. september
2. udgave fra 2017 på forlaget High on Life
Oplag: active
ISBN: 9788799990405
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 738 gram
Super Simpel Sundhed giver gode idéer til, hvordan du kan fokusere på de små ting, som gør den største forskel – uden det bliver kompliceret. Syv års hårdt komprimeret viden og erfaring danner grundlaget for bogen, humor og logik er omdrejningspunktet. Mads Bo gør sundhed ultra-konkret, og hans budskab er både praktisk og letanvendelig. Opskrifterne tilberedes på få minutter og giver dig alt det du har brug for, inklusiv mental skarphed og et overlegent energioverskud. Bogens første del indeholder masser af information, tips og tricks til en sund livsstil og sidste halvdel er 26 velsmagende opskrifter med masser af grønne lækkerier.Bogen er anbefalet af radiodoktoren Carsten Vagn-Hansen og Oscar Umahro Cadogan fra Sundhedsrevolutionen. Mads Bo er Danmarks førende juicemester og smoothiepusher og har tidligere udgivet bestsellerne og opskriftsbøgerne ”High on Juice” og ”High on Smoothies”, som giver en forståelse for, hvad der sker, når man drikker friskpresset grøntsagsjuice og smoothies. Antal sider: 175 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 6. september
1. udgave fra 2008 på forlaget Parragon
Oplag: active
ISBN: 978-1-4075-2137-4
Kategorier: Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 626 gram
Spændende opskrifter på fristende brownies. Indbundet, 96 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 6. september
fra 2012 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 87-0078-967-8
Kategori: Kogebøger
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 550 gram
En bog, som er fyldt med nye opskrifter på cupcakes og cupcakens bedste ven
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 6. september
1. udgave fra 2014 på forlaget Wiserood
Oplag: active
ISBN: 987-87-995931-3-2
Kategorier: Kogebøger, Sundhed
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 900 gram
Giver gode opskrifter på lækkerier uden tilsat sukker og har flotte billeder. Der er gode forklaringer på hvorfor vi skal vælge de sunde alternativer når vi har trang til sødt
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 5. september
1. udgave fra 1971 på Winthers Forlag A/S, København
Oplag: active
ISBN: 87-18-00015-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 125 gram
Whisky kogebogen -91s- Papbind. Whisky - KOGEBOGEN - og kogebogen skal forstås helt bogstaveligt. Her er tale om opskrifter, hvori anvendes diverse whisky mærker. B2026-24-13 - Pris ex forsendelse.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 5. september
1. udgave fra 2009 på Forlaget Olivia
Oplag: active
ISBN: 978-87-567-9070-3
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Aamanns til frokost - 181 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Bogen har udførlige anvisninger og opskrifter på, hvordan man modner og marinerer sild, sprænger et oksebryst, laver en lækker sylte, snører en god rullepølse og sylter bær og grøntsager til lækkert tilbehør. - Pris ex forsendelse - B1750 -01 –10686
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 5. september
1. udgave fra 2007 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 9788711267721
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 105 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1625 gram
Opskrifter suppleret med foreslag til udstyr man bør have i et køkken, med gode råd om hvordan man genkender og tilbereder forskellige kødudskæringer samt hvordan man finder madvarer af den bedste kvalitet. Antal sider: 446 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 5. september
2. udgave fra 2012 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711408568
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 190 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 979 gram
I sin frugtplantage på Lilleø fremstiller Claus Meyer højt forædlede danske frugteddiker med forbillede i den italienske balsamico-tradition. Denne kogebog er blevet til i samarbejde med hans eddikemester Andreas Harder, og den beskæftiger sig indgående med eddikens mange anvendelsesmuligheder i madlavningen. Bogen indeholder omkring 80 opskrifter, der fra drinks og småretter til desserter og søde sager anskueliggør den syrlige grundsmags afgørende betydning for velsmag. Undervejs afsøges eddikens kultur, fra Sverige i nord til Jerez i syd og Japan i øst. Da bogen udkom første gang i 2005, var eddike endnu en sjælden ingrediens i det danske køkken, hvor den primært blev brugt til syltning. Siden er der sket meget på området. Eddike har vundet indpas i den daglige madlavning, hvor den bruges til at tilføre og afbalancere smag og syrlighed, og på supermarkedernes hylder står der nu adskillige eddiker, baseret på vidt forskellige smagsgivere. Antal sider: 255 - Indbinding: Illustreret kartonbind.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 5. september
1. udgave fra 2010 på forlaget DR, Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711412930
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1043 gram
Brødrene Adam og James Price byder på alt fra kyllingeopskrifter og mormormad til chiliretter og en scoremiddag krydret med familieanekdoter og andre historier, lige fra mislykkede slankekure til fascinationen af vampyrer! Antal sider: 183 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 5. september
1. udgave fra 2008 på forlaget DR
Oplag: active
ISBN: 9788776804725
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 130 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1083 gram
I denne nye kogebog kan du få brødrene Adam og James´ bedste opskrifter fra DR2-programmet ´Spise med Price´, hvor de to værter med stor kærlighed til det klassiske tv-køkken og nysgerrighed efter nye smagsoplevelser kaster sig ud i kogekunsten. Deres far, John Price, var i mange år en kendt madskribent, kogebogsforfatter og et fremtrædende medlem af Dansk Gastronomisk Akademi. Adam Price er blandt andet madanmelder og uddeler kokkehuer i Politiken, hvor også James er ansat til at dele ud af opskrifter fra eget køkken. Humor og selvironi er en fast bestanddel af ´Spise med Price´-programmerne, og dette går igen i kogebogen, hvor læseren får historien bag retterne. I såvel DR2-programmerne som i kogebogen af samme navn får vi da også præsenteret retterne sammen med anekdoter fra familien Prices køkkenliv. Læs blandt andet om den berømte Boeuf Stroganoff, der hjemme hos familien Price kun blev lavet ved festlige lejligheder, og som blev præsenteret første gang i tv i Jørgen Ifversens talkshow ´Lørdagshjørnet´, hvor John var gæst og lavede retten med sin vanlige sans for drama ´in front of a live studio audience´. Mandagen efter fik James i skolen at vide, at han da havde en tosset far, for det var da helt vanvittigt at bruge så meget paprika ... Antal sider: 176 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 5. september
1. udgave fra 2014 på forlaget Turbine
Oplag: active
ISBN: 9788771418064
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 605 gram
Claus Holm har sat sig for at drive manden tilbage i køkkenet. Han skal have lyst til at være der sammen med konen, kæresten og ungerne, og der skal være simple og gode opskrifter, så han kan lave mad sammen med sine nære. Værsgo mand, En bog til dig. Antal sider: 129 - Indbinding: Indbundet. - .Stort format.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 4. september
fra 1984 på forlaget ICA
Oplag: active
Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 365 gram
Varmluftfunktionen øger ovnens kapacitet! Hele middagen i ovnen - forbered forretten, hovedretten og desserten og fyld ovnen op. Hvis bare du planlægger det rigtigt, bliver retterne klar i den rakkefølge du skal servere dem. Seriemadlavning til fryseren - udnyt forretningernes tilbud, lav mad og frys ned. Ovnen klarer bade kảlrouletter og forloren hare pả een gang. Bag rationelt - kombiner forskellige bagværker som skal bages ved samme temperatur. Bag pả flere plader samtidig. Lav mad og bag samtidig - retterne tager ikke smag af hinanden. Benyt lejligheden til at bage eksempelvis en Janssons fristelse samtidig med fransbrødet. Tørre med varmluft - takket være luftens cirkulation og ovnens lave temperaturstilling kan det udemærket lade sig gore at torre grontsager, svampe og frugt i varmluftovnen. To dybfrost op med varmluft - da ovnen arbejder med luftcirkulation kan du starte optøningen i en kold ovn og lade madvarerne ligge i emballagen, (f. eks. plastemballage). Hardback - 96 sider. Illustreret.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 4. september
1. udgave fra 2011 på forlaget FDB
Oplag: active
ISBN: 978-87-92596-71-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Ny Nordisk Hverdagsmad - 150 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Madfotos: Anders Schønnemann. Indeholder 60 sunde og nemme opskrifter på moderne mad med de råvarer, som bliver særligt gode under vores nordiske breddegrader. –Pris ex forsendelse -B1729 -14 -10284.2
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 4. september
1. udgave fra 2009 på forlaget Sunde Tanker
Oplag: active
ISBN: 9788799329502
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1495 gram
Kogebog, skrevet af kokke og læger, der forener sund og lækker kogekunst med lægelige viden, råd og opskriften på et sundt liv. Bogen er både til raske og til dem som er tvunget til livsstilsændringer på grund af livsstilssygdomme. Antal sider: 331 - Indbinding: Illustreret hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 4. september
1. udgave fra 2003 på forlaget Bonnier Publications
Oplag: active
ISBN: 87-7741-255-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Sund mad – året rundt: Den dejlige smag af jul– 128 sider - Hardback – Kvadratformat -Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Med Ex-libris. – Pris ex forsendelse -B1736- 19 - 11400
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 4. september
1. udgave fra 2004 på forlaget Bonnier Publications
Oplag: active
ISBN: 87-7741-318-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Sund mad – året rundt: Den herlige smag af vinter– 128 sider - Hardback – Kvadratformat -Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. – Pris ex forsendelse -B1736- 19 - 11399
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 4. september
1. udgave fra 2003 på forlaget Bonnier Publications
Oplag: active
ISBN: 87-7741-243-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Sund mad – året rundt: Den lækre smag af efterår – 128 sider - Hardback – Kvadratformat -Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Med Ex-libris. – Pris ex forsendelse -B1736- 19 - 11398
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 4. september
1. udgave fra 2004 på forlaget Bonnier Publications
Oplag: active
ISBN: 87-7741-326-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Sund mad – året rundt: Nem grill og picnic i det fri – 128 sider - Hardback – Kvadratformat -Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. – Pris ex forsendelse -B1736- 19 - 11396
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 4. september
1. udgave fra 2004 på forlaget Bonnier Publications
Oplag: active
ISBN: 87-7741-293-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Sund mad – året rundt: Den friske smag af forår – 128 sider - Hardback – Kvadratformat -Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. – Pris ex forsendelse -B1736- 19 - 11397
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 3. september
fra 2000 på forlaget Sesam
Oplag: active
ISBN: 87-11-13376-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1085 gram
Himmelske frugter – 160 sider – Hardback med smudsbind- Sprog: Dansk – Fotografier af Mike Newton. B2026 – 08- 10130 - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 3. september
1. udgave fra 2019 på Muusmann Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-9357-523-8
Kategori: Kogebøger
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Hardback bind, fin og velholdt stand. 1. udgaven-1. oplag. Indeholder mange farvefotos. 120 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.