Senest opdateret 13. marts
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1000 gram
Yd dit måltid respekt! Mad skal kæle for øje, smagsløg og helbred. Grøntsager spiller hovedrollen, når kok og ernæringsterapeut Ginda Hirslund komponerer retter, som balancerer kroppen og sætter mundvandet på overarbejde. Opskrifterne er nøje sammensat af fødevarer med særligt gode egenskaber, som fremmer din sundhed og beskytter mod sygdomme. Faktabokse fodrer dig med viden om de levende råvarer, som har vigtige støttefunktioner i det store, fine maskineri, vi kalder vores krop. 51 % raw er et koncept, som ifølge ernæringseksperter og medicinske specialister sikrer os den mest optimale kostfordeling. "Grove, rå grøntsager indeholder vigtige næringsstoffer og enzymer, som nedbrydes ved tilberedning. De er en hjælp til din krop, hvis du vil have mere energi og forebygge kronisk sygdom. 100 % raw kan være både vanskeligt at opnå og hårdt for fordøjelsen – 51 % er optimalt.” - Mia Damhus, ernæringsterapeut DET og farmaceut. Indbundet, 171 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 13. marts
Oplag: active
Kategorier: Børn & forældre, Kogebøger, Mad & gastronomi, Ungdom
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1000 gram
Gennem Food Maker er det lykkedes at nå ud til 'unge, inddrage unge - og endda gøre det attraktivt for unge at være med til selv at lave mad. En målgruppe, der ellers kan være svær at nå ud til. Det er lykkedes at skabe et projekt, hvor unge ikke blot er modtagerne, men er en stor del af projektets ånd. Det, er med andre ord et projekt for, med af unge. Vi vil gerne give et så godt indblik i Food Maker som muligt, uden at du som læser selv er direkte til stede. Det er selvfølgelig svært, fordi en stor del af Food Maker er stemningen, samtalerne imellem de unge, og det at se og opleve på egen krop, hvor meget de unge udvikler sig både i og uden for køkkenet. Vi forsøger at komme så tæt på, som det er muligt i ord og billeder. Det er derfor, vi har valgt at lave denne bog om projektet. Vi vil gerne vise dig, at selvom Food Maker ikke kan redde verden, så kan projektet inddrage, tiltrække og samskabe med unge - og derigennem være med til at skabe gode fællesskaber, medborgerskab og større madglæde. Det er med disse ønsker, denne bog er blevet til. Vi håber, at du vil sidde tilbage med en masse ny viden om både Food Maker og en nysgerrighed på at vide endnu mere - og måske endda lyst til (i fællesskab med dine kollegaer) at reproducere nogle af de succeser, vi har oplevet i Food Maker-projektet. Indbundet, 198 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 13. marts
Oplag: active
Kategorier: Botanik, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Spis din have af Signe Wenneberg er en alternativ havebog. Som en klassisk havebog indeholder bogen beskrivelser af krydderurter, opskrifter og billeder. Dog har denne havebog et twist; den handler også om hvordan man kan hjælpe klimaet ved at dyrke meningsfulde afgrøder som man kan spise i stedet for meningsløse afgrøder som fx græs der kræver klimanedbrydende græsslåning og ikke giver noget udbytte. Bogen fortæller om miljøaktivister, klimaforandringerne, guerrilla gardeners og de urbane farmere. Indbundet, 264 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 13. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Det er en bog om, hvordan man ved at kombinere de rigtige oste, charcuteri, drikkevarer og tilbehør kan lave fantastisk mad uden at stå i køkkenet i flere timer. Og det er en bog om, hvad man kan bruge den sparede tid til. Men det er også en førstehjælpsbog. Til de dage, hvor du er kommet til at invitere gæster uden at tage højde for, at Emil skulle til fodbold, at toget var aflyst, eller hvad der nu kan forhindre dig i at bruge tre-fire timer i køkkenet. Kort sagt, når du har brug for et måltid, der kan anrettes på en halv time og ikke vil gå på kompromis med den gastronomiske kvalitet. Softcover, 95 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
En gammel gastronomisk leveregel siger at ”pølse ska’ spises med føl’se”, en opfordring der desværre sjældent efterleves. Bogens forfatter ønsker med denne kogebog om danskerne foretrukne kødspise, at slå et slag for en mere alsidig og raffineret omgang med pølser, dog uden at forbigå hæderkronede traditioner. Indbundet, 151 sider. Ny og ubrugt.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Passion for Pizza er en bredtfavnende pizzakogebog med opskrifter på velkendte og nye pizzaer - udviklet af en af verdens førende pizzabagere, australieren John Lanzafame. Ud over klassikere fra det italienske køkken giver Lanzafame sine egne kreative bud på alverdens former for pizza. Prøv f.eks. en indbydende pizza med laks og oliventapenade eller nyd den prisvindende pizza med fyldte calamari, frisk basilikum og solmodne tomater - eller lav en dessertpizza med blåbær og chokolade. Opskrifterne er nemme og inspirerende for såvel nye som øvede pizzabagere. Softcover, 192 sider. Ny og ubrugt.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1000 gram
Wagamama er en ny slags fastfood hvor nudler og friske kvalitetsgrøntsager, fisk og kød er grund ingredienserne. Det er enkel, hurtig og sund mad. Wagamama er også et ekspanderende restaurant-koncept fra London, med filialer i mange lande. Wagamama-mad er bygget op omkring "den kulinariske treenighed": nudler, suppe og fyld. Derudover er der masser af småretter - originale, nemme, sunde og delikate. Selve tilberedningen er baseret på høj varme i kort tid, hvilket giver de enkelte råvarer mulighed for at skille sig ud, uden at man skal stå i køkkenet i timevis. Wagamama-køkkenet er både til hverdag og fest, til voksne og børn. Wagamama opdeler ikke maden på den traditionelle måde i forretter og hovedretter, men satser på en friere opbygning af måltidet og der lægges op til et uformelt afslappet måltid under sloganet "spis positivt + lev positivt". Softcover, 192 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Danskerne har de senere år taget Thailand til sig som intet andet land - pga. af landet, klimaet, befolkningen og ikke mindst maden. Kokken og madskribenten Carsten Kyster er ligesom mange andre danskere vild med thailandsk mad, som ikke bare smager forrygende, men også er sund og let at lave. I denne bog øser han ud af de mange opskrifter, han har samlet sammen gennem sin mangeårige kærlighed til landet og maden - og det på en måde, så alle kan være med. Samtidig har han sørget for, at alle de anvendte ingredienser er til at få fat på - eller også giver han et alternativ. Bogen indeholder en kort intro til thailandsk madkultur og thailandske ingredienser og herefter et væld af retter fra både Nord- og Sydthailand. Der er opskrifter på alt fra snacks og gadekøkkenmad til supper, salater, fisk/skaldyr, curries, desserter og drinks. Hele bogen er gennemkrydret med små personlige historier og oplevelser. Bogens mange lækre mad- og stemningsbilleder er taget on location i Thailand. Softcover, 221 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1000 gram
Det thailandske køkken er varieret, enkelt og altid baseret på friske råvarer. Opskrifterne i denne bog er en invitation til at gå på opdagelse i Thailands kulinariske historie. Thaikøkkenets eksotiske dufte, pikante og krydrede smage og farvestrålende anretninger kan ikke undgå at få en plads på menuen. Indbundet, 256 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Opskrifterne i Den lille kålbibel kan få alle til at elske kål. Her er 71 opskrifter med grønkål - fulde af vitaminer og antioxidanter. Grønkål er usædvanlig rig på vigtige næringsstoffer, herunder adskillige vitaminer, antioxidanter, omega 3-fedtsyrer, fibre og mineraler. Kålen bidrager desuden til at rense kroppen for affaldsstoffer og fremme vægttab. Grønkål er en gammel kålsort, der i dag er kendt som en ren supergrøntsag. I Den lille kålbibel finder du grønkål i alle afskygninger: Rå i saft og smoothies, simret i supper og saucer, sprødstegt i ovnen eller sauteret på panden og serveret som snack. Softcover, 159 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. marts
1. udgave fra 2015 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740019513
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 165 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 942 gram
Spis masser af grønt og sundt uden at være fanatisk. Det er udgangspunktet for Anne Hjernøes nye indbydende kogebog, der følger op på succesen med forgængeren 'Sunde salater'. I 'Sunde grønne retter' får du hjælp til selv at skrue op for det grønne og det sunde i dit eget køkken. Bogens opskrifter repræsenterer den mad, som Anne Hjernøe og hendes familie spiser til hverdag, og når de har gæster. Det er mad, der er lavet af sunde, gode, rene og ærlige råvarer, og hvor det grønne altid er i centrum. Der er således opskrifter på sunde og velsmagende grøntsagsretter, mættende varme og kolde supper, nye skønne salater samt ikke mindst et væld af Annes yndlingsfiske- og skaldyrsopskrifter. Kød er der en lille smule af i nogle af opskrifterne, men her som tilbehør eller drys.Som sædvanligt er det et krav for Anne, at maden smager godt. Ellers er der efter hendes mening ikke noget ved at spise sundt, og det er derfor udgangspunktet for samtlige opskrifter. De er lavet, så de smager fantastisk og tilfredsstiller både smagsløg og mave. Retterne kan både bruges som hovedretter og tilbehør, og de kan kombineres på kryds og tværs med de andre retter i bogen. Antal sider: 232. - Indbinding: Indbundet.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. marts
1. udgave fra 2008 på forlaget Thaning & Appel
Oplag: active
ISBN: 9788741300078
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 834 gram
Den sprælske musiker, tv-vært, kunstner og nu også forfatter Mik Schack beriger os i denne bog med en bred vifte af opskrifter godt krydret med markante meninger og sjove anekdoter. Mik Schack er kendt for at tale rent ud af posen om stort set alt, og det gør han også i denne kogebog. Bogen giver, ud over opskrifter fra alverdens lande, også et spark til samfundsdebatten om alt lige fra maden på motorvejscafeterier over letvægtermad til forfatterens kulinariske rejseskildringer. Alt sammen beskrevet lige så energisk og levende, som Mik Schack er selv. Antal sider: 224 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. marts
Oplag: active
Kategorier: Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1200 gram
Det skal være en fornøjelse at tabe sig! I marts 2018 valgte Claus Dalby at tage (gryde)skeen i den anden hånd og lægge kosten om. Den fede og søde mad blev erstattet af ikke alene sunde, men også smukke salater, supper og andre plantebaserede retter. Efter blot ti måneder resulterede det i et vægttab på 40 kilo. I bogen fortæller Claus Dalby om sin rejse frem mod et sundere liv og kommer med forslag til og opskrifter på over hundrede grønne retter. Indbundet, 303 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. marts
1. udgave fra 2015 på forlaget Turbine
Oplag: active
ISBN: 978-87-406-0164-0
Kategori: Kogebøger
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 420 gram
Kogebog med veganske opskrifter; og de erstatninger der skal bruges hertil. Med fotos af mange af retterne. 272 sider. Paperback. Meget velholdt - fremstår som ulæst
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. marts
1. udgave fra 2016 på forlaget Muusmann
Oplag: active
ISBN: 9788793314580
Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 165 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1091 gram
Om stolte traditioner, mad, mennesker og livet i den evige stad. Helle og Alfredo Tesio tager læseren med på en opdagelsesrejse gennem det autentiske romerske køkken. De fortæller levende om råvarer, mad og passionerede mennesker på markeder, i specialbutikker, hos grønthandleren og bageren, i trattoriaer, osteriaer og på historiske restauranter, hvor også fortidens fortællinger og anekdoter skaber stemning. Bogen er fuld af gode opskrifter og gennemgår på sin egen drømmende måde den mad, der er blevet spist i Rom igennem århundreder. Af oldtidens romere, Romerkirken, det jødiske samfund, de fattige, aristokraterne og romantikerne. Alt fører til den mad, som spises i dag i Rom, på osteriaer og i hjemmene, hvor der serveres ægte romersk mad, som følger hjertet, årstiderne og pengepungen. Holder du af Rom og de gode, autentiske historier, vil du elske denne bog. Om forfatterne Helle Tesio er uddannet kok. Hun har gennem en lang årrække levet i Rom, hvor hun bl.a. holder madkurser for danskere. Hun har sammen med sin mand, Alfredo Tesio, skrevet en række bøger om det italienske køkken. Alfredo Tesio er journalist. Var gennem mange år DR-korrespondent i Rom. Han har skrevet en lang række bøger om Italien og italiensk madkultur. Er forfatter til Skandinaviens mest solgte turistbog om Rom, Turen går til Rom. Antal sider: 209. - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. marts
1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711380833
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 165 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1072 gram
Hvis du kan grille, kan du OGSÅ røge. Det er slet ikke svært, og med Webers Røg ved hånden lærer du hurtigt de helt basale teknikker, der sætter dig i stand til at tilberede de lækreste, røgede grillretter på din egen grill. Det får du · Udførligt introkapitel med basis-teknikker til alle røgemetoder · 87 spændende opskrifter som fx letsaltet, ahornrøget bacon og plankerøget brie med kirsebærchutney og ristede mandler · Karakteristikker af de forskellige røgflis-aromaer samt masser af fifs og fiduser til, hvilke typer røg der passer til forskellige slags mad · Webers 10 bedste tips til, hvordan du får succes med brug af røg Røg er skrevet af Jamie Purviance, der også er forfatter til en lang række andre Weber-udgivelser bl.a. Så er det grilltid (2012) Antal sider: 191 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
"Cocktails og Drinks" er en rigt illustreret bog, der i en enkel og underholdende stil serverer alle de nødvendige oplysninger og fremgangsmåder til fremstilling af festlige og velsmagende cocktails, alt krydret med tips, vitser og anekdoter fra cocktailens vidunderlige verden. Bogen indeholder mindst 300 forskellige opskrifter alle udførlige med oplysninger om glas, metode, pynt etc. Desuden brugervenlige introduktioner til hjemmebaren, til de forskellige spiritustyper, til miksere med eller uden alkohol - og tips til, hvordan man afholder et vellykket cocktailparty. Indbundet, 270 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Der er dem, der mener, at chili er bedst til at tage maling af gamle havemøbler. Andre oplever mødet med chili som et vidunderligt, langt og hedt kys. Denne lille bog er fyldt med eksotiske opskrifter med chili. Her er det ikke nødvendigt med det store kørekort til potter og pander — man skal bare have det sjovt i køkkenet og omkring spisebordet. Glæd dig til: Klassisk salsa, Amerikansk barbecue sauce, Vietnamesisk chili sauce, Chilibrød, Bagte kreoler rejer, Chili con carne, Buffalo kyllingevinger, Tortillas med fyld, Chili brownies — og skyl efter med en Margarita eller en Bloody Mary. Indbundet, 86 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Pust nyt liv i madlavningen! Den engelske chiliguru Dan May giver dig sine favoritter med chili i alle sorter og styrkegrader - fra let krydret til virkelig hot! Disse opskrifter vil med garanti sættre kulør på ethvert måltid. Indbundet, 159 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
ADVARSEL! - Denne bog vil sætte ild til din madlavning! Er du klar til et frontalt capsaicin-angreb? Det her er hot stuff - verdens vildeste chiliopskrifter for første gang samlet på et sted. Siger færdiglavet chilisauce dig ikke længere noget? Så lær at lave din helt egen sprængfarlige udgave. Nyd opskrifterne fra den vildeste Jamaica jerk kylling til den mest insisterende indiske chilibombe samt andre gode sager og læs om de forskellige chilityper. Her er noget for enhver - bare man elsker sin chili! Hardback, 192 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Selvhjælp, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1000 gram
Hardback, 199 sider. "Spis dig Slank efter dit Blodsukker" afslører den videnskabelige sandhed: Hvem du er og hvordan dit personlige sukkerstofskifte er indrettet, er fuldstændigt afgørende for hvilken slankekur, der virker for dig. For nogle mennesker fungerer det fremragende at skære ned på fedtet og portionsstørrelserne, mens andre først opnår resultater ved at skære ned på mængden af kulhydrater. Med hjælp fra bogen er det endelig slut med at spilde tid på at følge slankekure, der ikke virker. I bogen præsenterer Christian Bitz og Arne Astrup Danmarks første videnskabeligt dokumenterede guide til personlige ernæring, der faktisk skelner mellem menneskers forskellige behov.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. marts
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1000 gram
Det gode Køkken er en kogebog for kræftramte og deres familier, som gerne via kosten vil gøre noget selv for at øge sundheden og forebygge ny kræft, men den kan bruges af alle, der gerne vil spise sund, spændende og forebyggende mad. Vi kan ikke beskytte os 100 procent imod kræft, men vi kan mindske risikoen for at blive ramt – f.eks. ved at blive mere bevidste om det, vi putter i munden. Bogens opskrifter er baseret på research i den seneste forskning om kost og kræft og på baggrund af samtaler med de nogle af de førende danske forskere inden for feltet. I valget af råvarer til opskrifterne er forfatterne derfor helt bevidst gået uden om mejeriprodukter, rødt kød og de fleste forarbejdede fødevarer. Softcover, 214 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1200 gram
Den omfattende, illustrerede indføring i den finere madlavnings grundteknikker. Softcover, 299 sider. Ny og ubrugt.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1500 gram
Softcover, 384 sider i storformat. Med den nemmere adgang til alverdens markeder, de stærkt forbedrede produktions-former og den kortere fragttid bugner supermarkeder og etniske specialforretninger i dag af lækre delikatesser fra nær og fjern. Det kan ikke undre, at der med denne eksplosion i udvalget af fødevarer er fulgt en del forvirring om, hvordan og til hvad de forskellige ingredienser kan bruges. Denne bog er tænkt som et grundlæggende opslagsværk til kokke, gastronomer og enhver med interesse for verdens store udbud af råvarer. I mere end 2000 fotografier og kortfattede beskrivelser omtales produkter fra både den nordlige og sydlige halvkugle.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 10. marts
1. udgave fra 2012 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711407646
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 627 gram
Meyers bageri. - Del af De bedste opskrifter. Meyers Bageri er skrevet til dig som ønsker at bage bedre brød, end du gjorde sidst og bedre brød end de fleste andre. Derfor introducerer jeg dig for korn og meltyper, du muligvis ikke kender, og som ikke fås overalt. Jeg forklarer omhyggeligt, hvordan du kan variere og forbedre dine ælte-, hæve- og afbagningsmetoder, og hvad din indsats betyder for dit brød. Mit inderste ønske er, at du oplever dit dejtrug blive til et steinwayflygel. Start med at læse det indledende afsnit, juster dine metoder, bag herefter så meget du kan, så lover jeg, at du hurtigt bliver en endnu bedre bager. Bogens opskrifter har Claus Meyer udviklet i samarbejde med Nicolai Halken Skytte, som er daglig chef for bageriet i Meyers Køkken og Deli, der i 2009 blev certificeret “statskontrolleret økologisk bageri”. Antal sider: 224 - Indbinding: Hæftet
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 10. marts
1. udgave fra 2007 på forlaget Olivia
Oplag: active
ISBN: 9788756787796
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Øvrige
pris: 119 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1126 gram
Aarstidernes livretter er en sand guldgrube af vejledninger i og inspiration til, hvordan du bedst udnytter årstidens skatkammer. Forfatterne er tæt på naturen i hverdagen, og det sætter sit præg på deres måde at lave mad på. Her er opskrifterne nemlig lige til at gå til og vækker lysten til at kaste sig over gryder såvel som wok. Aarstidernes livretter giver dig opskrifter på alt hvad hjertet og køkkenet begærer. Her er adskillige klassikere med fornyede vinkler samt et hav af grønne retter fra skiftende sæsoner. Forfatterne elsker den leksikale tilgang, man kan have til det omfattende værk, således at det er muligt at finde alt fra blæksprutter over skorzonerrod til kagecreme. Bogen byder med andre ord på en skøn blanding af klassikere som gode gammeldags frikadeller og asiatiske wokretter med spicy attitude. Og så er det hele selvfølgelig økologisk! Antal sider: 464 - Indbinding: Softcover
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 10. marts
1. udgave fra 2016 på Muusmann'forlag
Oplag: active
ISBN: 978-87-93314-68-9
Kategori: Kogebøger
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1142 gram
Bogen beskriver 16 forskellige krydderurter og anvendelsen af dem på forskellige måder: Håndtering, indkøbstips, konservering. Smoothies, juice, kolde og varme drikke. Småretter, salater, brød, snacks og tilbehør. Varme retter og supper. Pesto, hummus og dressinger. Desserter og marmelade. 233 sider. Meget velholdt.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 9. marts
6. udgave fra 2019 på forlaget Muusmann
Oplag: active
ISBN: 9788793314528
Kategorier: Kogebøger, Sundhed
pris: 115 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
256 sider, illustreret i farver, heftet, rigtig flot stand. Lette brugsspor til omslagets hjørner, ellers rigtig fin stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 9. marts
Oplag: active
Kategorier: Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1000 gram
Indbundet, 197 sider. Storformat. Her er en spændende sproglig, gastronomisk nyskabelse. Blomstersalater har fået deres helt egen betegnelse. De kaldes Fantasilater og er et indregistreret varemærke. Fantasilater er smukke, overvældende, utrolige og velsmagende. Dyrk, pluk og design dit eget smagsunivers blandt over 100 spiselige blomster, bladgrønt og urter Forestil dig en tallerken fyldt med blomster – lige til at spise! Forfatteren Aiah Noack er indehaver af Naturplanteskolen, har arbejdet med havedesign, planter, produktudviklng og spiselige blomster i over 30 år. Hun er projektleder på Grennessminde – Det økologiske gartneri, som leverer spiselige blomster til bl.a. Noma. Fantasilater omtaler 108 blomster, der kan spises og smager godt. Blomsterne kan være søde, syrlige, bitre, med lakridssmag eller have mange andre smage. Alle blomsterne er almindelige haveplanter eller vilde planter. Og her gives opskrifter på en række små og store blomstersalater. Fantasilater består af en basissalat med dressing, ovenpå lægges de forskellige blomster, så det endelige resultat bliver så smukt, at man næsten ikke kan få sig selv til at spise den, men når først man har smagt salaten, kan man ikke holde op. Aiah Noack beskriver oplevelsen således: "En Fantasilat er som et festligt, spraglet og livsbekræftende stykke af Guds natur samlet i én salatskål. Smagen er som at gå til koncert med et kæmpemæssigt symfoniorkester, hvor tonerne udspiller sig i mundhulen som en eksplosion af smag, friskhed, nuancer og dejlige overraskelser. Hver mundfuld er forskellig. Hver mundfuld er fantastisk!"
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 9. marts
1. udgave fra 2017 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740036039
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Personlig udvikling, Selvhjælp, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 895 gram
Handler om træning og vægttab, og tegner samtidig et portræt af realitystjernen Gustav (f. 1990). Indhold: Gør dit nederlag til din succes ; Mmmmm, mad! ; Sved på panden ; Med ryggen mod muren ; Sov godt og drøm behageligt ; Et lille skridt på vejen ; Huskesedlen Antal sider: 211 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.