Se information om den valgte bog


Billede af bogen Krydderier & Kokkerier

Senest opdateret 8. oktober

Krydderier & Kokkerier

Af Torsten Vildgaard og Carl Th. Pedersen

1. udgave fra 2006 på forlaget Lindhardt og Ringhof

Oplag: 1.

ISBN: 9788761403889

Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kemi, Kogebøger, Mad & gastronomi, Medicin

pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

Vægt: 950 gram

Forfatterne er henholdsvis kok på den berømte restaurant "Noma" i København og lektor i kemi og medlem af Det Danske Gastronomiske Akademi. Bogen baserer sig på molekylær gastronomi og beskriver 40 krydderiers og krydderurters botanik, kulturhistorie, medicinske brug og kemiske indholdsstoffer. For halvdelen af krydderierne er der opskrifter, hvor det samme krydderi er brugt i en forret, hovedret og dessert. Der er store, ofte helsides, smukke fotos af den færdige og meget kunstfærdige ret eller af krydderiet. Hardback - 216 sider. Flot stand. ( 26,5 x 20,5 cm ). Fotos Lars Gundersen.

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort