Senest opdateret 8. oktober
1. udgave fra 2006 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: 1.
ISBN: 9788761403889
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kemi, Kogebøger, Mad & gastronomi, Medicin
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 950 gram
Forfatterne er henholdsvis kok på den berømte restaurant "Noma" i København og lektor i kemi og medlem af Det Danske Gastronomiske Akademi. Bogen baserer sig på molekylær gastronomi og beskriver 40 krydderiers og krydderurters botanik, kulturhistorie, medicinske brug og kemiske indholdsstoffer. For halvdelen af krydderierne er der opskrifter, hvor det samme krydderi er brugt i en forret, hovedret og dessert. Der er store, ofte helsides, smukke fotos af den færdige og meget kunstfærdige ret eller af krydderiet. Hardback - 216 sider. Flot stand. ( 26,5 x 20,5 cm ). Fotos Lars Gundersen.
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger