Se information om den valgte bog


Billede af bogen SOUS VIDE i hverdagen

Senest opdateret 12. november

SOUS VIDE i hverdagen

Af Peter Friehling

Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

Vægt: 605 gram

Sous vide, hvor mad tilberedes i vandbad, har i en årrække været populær blandt professionelle kokke, men I disse år finder sous vide-maskinerne vej til mange danske køkkener. I 2015 udgav Turbine sammen med den danske opfinder og kemiker Peter Friehling "Grundbogen i Sous Vide", der er blevet en stor succes og fortsat støt sælgende. Nu er Peter Friehling klar med en opfølger, hvor temaet er at bruge sous vide i hverdagen. Maskinen kan nemlig meget mere end over flere dage at forberede lørdagens festmåltid. Den kan bruges aftenen før, så grøden er klar om morgen. Man kan starte en ret om morgenen, så er aftensmaden klar, når man kommer hjem fra arbejde. Man kan sætte noget over lige efter fyraften - og maden er klar til tiden. Sous vide i hverdagen er til alle dem, der har anskaffet sig grejet, men endnu ikke for alvor har gjort det til en del af hverdags-køkkenet. Bogens kapitler: • Morgenmad: det varme måltid er klar, når man står op. • Frokost: hjemmelavet og smagfuldt pålæg. • Aftensmad 1: tilberedning på under én time • Aftensmad 2: sat over om morgenen, klar når man kommer hjem. • Aftensmad 3: sat over om aftenen, klar næste dag efter fyraften. • Sødt: ingen kogebog uden desserter. Indbundet, 217 sider.

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten! Denne bogsælger tilbyder fri fragt ved køb for over 500 kr.


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort