Kategorien: KogebøgerDenne kategori indeholder 2772 bøger.



  • 151Billede af bogen Slank - plantemad fra mit grønne køkken

    Senest opdateret 20. september

    Slank - plantemad fra mit grønne køkken

    Af Claus Dalby

    1. udgave fra 2018 på forlaget Klematis

    Oplag: active

    ISBN: 9788771393941

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Undervisning

    pris: 180 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1500 gram

    Det skal være en fornøjelse at tabe sig! I marts 2018 valgte Claus Dalby at tage (gryde)skeen i den anden hånd og lægge kosten om. Den fede og søde mad blev erstattet af ikke alene sunde, men også smukke salater, supper og andre plantebaserede retter. Efter blot ti måneder resulterede det i et vægttab på 40 kilo. I bogen fortæller Claus Dalby om sin rejse frem mod et sundere liv og kommer med forslag til og opskrifter på over hundrede grønne retter. Antal sider: 303 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 152Billede af bogen Hold vægten - plantemad fra mit grønne køkken

    Senest opdateret 20. september

    Hold vægten - plantemad fra mit grønne køkken

    Af Claus Dalby

    1. udgave fra 2019 på forlaget Klematis

    Oplag: active

    ISBN: 9788771394054

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 185 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1513 gram

    I "Hold vægten. Plantemad fra mit grønne køkken" giver Claus Dalby gode råd og opskrifter til, hvordan du holder vægten med sunde, grønne retter. Når euforien over at have smidt de overflødige kilo, først har lagt sig, begynder for mange en ny kamp for at holde vægten. Den kendte havemand, Claus Dalby, har selv været igennem et vægttab på 40 kilo, og har holdt det siden. Han ved derfor, hvordan man holder vægten nede med sund mad - uden at gå på kompromis med den gode smag! Hemmeligheden bag at holde vægten er, at man ikke ser vægttabet som en midlertidig kur men som en bestandig livstilsændring. Det er dog sværere end det lyder! "Hold vægten. Plantemad fra mit grønne køkken" er derfor en god bog at have ved hånden efter et vægtab, hvor Claus Dalby giver gode råd og deler over hundrede af sine grønne, lækre og nemme opskrifter fyldt med næring og velsmag. Antal sider: 304 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 153Billede af bogen Alle tiders BOLCHER

    Senest opdateret 19. september

    Alle tiders BOLCHER

    Af Helle Beisheim

    1. udgave fra 1996 på forlaget Klematis

    Oplag: active

    ISBN: 8760805315

    Kategorier: Børn & forældre, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hobby, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 505 gram

    . Først forklares om redskaber og processer, og derefter følger et stort og varieret antal opskrifter i stigende sværhedsgrad. Dvs. her sluttes med fyldte bolsjer, bolsjer med indviklede mønstre i midten og alternative fantasifulde udformninger af bolsjemassen. Samtidig samles flere opskrifter under hovedoverskrifter som hhv. påske-, sommer-, efterårs- og julebolsjer, gammeldags og syrlige bolsjer osv. Der sluttes med sukkerfri bolsjer samt en gennemgang af oprindelse og indhold i de anvendte farve- og smagsstoffer. Fine, små fotos støtter forklaringerne og store helsides superæstetiske opstillinger af de færdige produkter stimulerer mundvandet. Hardback i fejlfri stand - 72 sider - smukke farveillustrationer. ( 22,5 x 24,5 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 154Billede af bogen PALÆO  Stenalderkost & Træning

    Senest opdateret 19. september

    PALÆO Stenalderkost & Træning

    Af Thomas Rode & Thilde Jo Maarbjerg

    2. udgave fra 2013Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 8740013320

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1088 gram

    I bogen, der er en efterfolger til gourmetkokken Thomas Rode Andersens store bestseller STENALDERKOST, giver Thomas og hans kone Thilde Jo Maarbjerg dig de videnskabelige forklaringer pá, hvorfor din krop er designet til at leve af stenalder-kost. Og hvorfor din krop fungerer optimalt med netop denne mad. Stenalderkost handler ikke om, at du skal jage mammutter og samle bläbær i skoven. Men om a droppe de moderne, forarbejdede fodevarer, de odelagger din krop, og i stedet spise naturlig oc sund mad med den rigtige fordeling af protein fedt og kulhydrat. Hardback - 279 sider ( 26 x 19,5 cm ) .

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 155Billede af bogen SÆSON     Grib årstiden

    Senest opdateret 19. september

    SÆSON Grib årstiden

    Af Helle Brønnum

    1. udgave fra 2018FADL’s Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 8777499708

    Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 885 gram

    Vil du have mest muligt ud af årstidens danske råvarer, så er dette kogebogen til dig. Her finder du et udvalg af opskrifter med de bedste råvarer fra de fire årstider, samt tips til udvidelser og variationer. Fokus er ubetinget på årstidens råvarer i denne kogebog, som har filosofien, at når dyr og planter formerer sig, er de så friske og fulde af kraft og vitaminer, som de nogensinde bliver. Hardback - 257 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 156Billede af bogen Synk Let  -  Mad til dig med synkebesvær

    Senest opdateret 19. september

    Synk Let - Mad til dig med synkebesvær

    Af Terkel Røjel

    1. udgave fra 2019 på forlaget Center for Kræft og Sundhed

    Oplag: active

    ISBN: 8792612113

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Medicin, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 620 gram

    Retterne er af høj kulinarisk kvalitet og med en konsistens, der trygt kan spises uden risiko for fejlsynkning og synkestop. Retterne kan tilberedes med forskellig konsistens, alt efter hvor meget patienten kan tygge. Ved hver opskrift vises hvilken konsistens retten egner sig til Denne praktisk anvendelige kogebog er for dig, der har tygge- og synkeproblem. Flot hardback - 127 sider. Smukt og æstetisk illustreret. ( 25,5 x 19 cm ).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 157Billede af bogen SUCCES med PERIODISK FASTE

    Senest opdateret 19. september

    SUCCES med PERIODISK FASTE

    Af Australien Women’s Weekly

    2. udgave fra 2023 på forlaget Legind

    Oplag: active

    ISBN: 9788775375158

    Kategorier: Australien, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Medicin, Personlig udvikling, Psykologi, Svampe, Sygdom/sundhed

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 450 gram

    Vil du spise, hvad du vil, og stadig tabe dig? Når du faster i 16 timer, får kroppen ro til at restituere, og det giver mange fordele - også vægttab. Enkle principper og sunde opskrifter til læsere af kost- og livsstilsbøger. Emneord slankekost slankeretter fastekure faste vægttab. Hardback - 119 sider Flot stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 158Billede af bogen SKALDYR nemme retter med rejer, muslinger, østers , hummere, jomfruhummere, krebs og krabber

    Senest opdateret 19. september

    SKALDYR nemme retter med rejer, muslinger, østers , hummere, jomfruhummere, krebs og krabber

    Af Katrine Klinken

    1. udgave fra 2010Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788756793339

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 650 gram

    Skaldyr er sund og velsmagende hverdagsmad. Og skaldyr er luksus. De kræver ikke nødvendigvis den store tilberedning og er delikate og velsmagende fra naturens hånd. De skal sådan set bare åbnes eller pilles og nydes. Men de kan selvfølgelig også tilberedes på mange andre skønne måder. Rejemaden er en klassiker, og en portion hvidvinsdampede muslinger eller en grillet hummer er noget særligt for de fleste … Katrine Klinken brænder for den gode mad og hverdagsmaden i særdeleshed. I denne bog byder hun på 75 lækre, klassiske og moderne opskrifter med skaldyr. Bogen giver anvisninger på indkøb og håndtering af de forskellige typer og trin for trin-anvisninger på, hvordan man piller og klargør dem. Her er kolde, lune og varme retter: snacks, småretter, tapas og forretter, hovedretter, supper, salater, retter med rå skaldyr og retter med både kød og skaldyr. Det er nemt og godt! Hardback - 159 sider ( 25,5 x 19,5 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 159Billede af bogen GRÆSKAR Historiske og moderne opskrifter fra det italienske køkken

    Senest opdateret 19. september

    GRÆSKAR Historiske og moderne opskrifter fra det italienske køkken

    Af Daniela Garavini

    fra 2000 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 3829019920

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hus & have, Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 765 gram

    “Græskar Historiske og moderne opskrifter fra det italienske køkken” præsenterer en vigtig grøntsag fra den ældre italienske gastronomi. Bogen indledes af ernæringshistorikeren Alberto Capatti, som fortæller om græskarrets historie. Der er opskrifter flere hundrede år gamle. Herefter følger en tilbundsgående beskrivelse af græskar dyrkning, bestanddele, næringsindhold og helbredende egenskaber. Restauratøren Arneo Nizzoli fra Villastrada di Dosolo i provinsen Mantova omtales i bladene som "Kongen af Græskarret", fordi han helliger sig studiet græskarret. I denne bog præsenterer han græskaropskrifter, som han dels har hentet fra det traditionelle køkken, dels selv har komponeret fra grunden. Hardback - særdeles fin stand - som NY - 143 sider. ( 21,8 x 25 cm ).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 160Billede af bogen GRISEN - en køkkenhistorie

    Senest opdateret 19. september

    GRISEN - en køkkenhistorie

    Af Else - Marie Boyhus

    1. udgave fra 1998 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 8700352586

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Etnografi og Antropologi, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi, Samfund & historie

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 450 gram

    Om svinehold gennem tiderne og danskernes splittede syn på svinet. Svinets plads i madlavningen de sidste 400 år uddybes via en præsentation af en række typiske opskrifter fra 1581 til i dag. Her er svinets og svinekødets historie, tilberedningen, dets plads og betydning i bondekøkkenet, herskabskøkkenet, det borgerlige køkken, hos viktualiehandleren og i frysedisken, og her er en samling retter med svinekød fra Max Rumpolts pressede svinehoved og andre opskrifter fra 1581 frem til moderne kogebøgers flæskekød i wok eller med eksotiske krydderier. FLOT og perfekt hardback - 120 sider, illustreret.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 161Billede af bogen De Bedste Opskrifter Asparges

    Senest opdateret 19. september

    De Bedste Opskrifter Asparges

    Af Sabine Vonderstrin ( red. )

    fra 2013 på forlaget Parragon

    Oplag: active

    ISBN: 871472309945

    Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 495 gram

    Asparges regnes med rette for at være en af de fineste grønsager. Uanset om det er hvide eller grønne asparges, om de spises sammen med kød, fisk eller skaldyr, koges, ovnbages eller grilles, med eller uden sauce, er de altid en nydelse. Asparges er også gode i salater. Prøv de herlige og utraditionelle opskrifter i denne bog, f.eks. Romainesalat med karamelliserede asparges og croutoner eller Rabarberkompot med mousse af honning og asparges, og opdag nogle helt nye sider af denne fristende grønsag. Hardback - 95 sider.( 25 x 20 cm ).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 162Billede af bogen BOLOGNESE & mange andre velsignede varianter af pastasovs

    Senest opdateret 19. september

    BOLOGNESE & mange andre velsignede varianter af pastasovs

    Af Helle og Alfredo Tesio

    1. udgave fra 2018 på forlaget muusmann

    Oplag: active

    ISBN: 9788793679092

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 465 gram

    44 opskrifter på pastasovs, der kommer rundt i hele Italien. Her er smag og rustik kvalitet prioriteret over det eksperimenterende. Hver opskrift fylder et opslag, hvor henholdsvis opskrift og ledsagende tekst har hver sin side. Teksterne beskriver både de regionale retters oprindelse og ingredienser betydning, men enkelte er også mere personlige fortællinger. Opskrifterne består alle af forholdsvist få ingredienser, og traditionelt køkkenhåndværk på vejen til den autentisk italienske madoplevelse. Hardback - 108 sider. FLOT eksemplar.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 163Billede af bogen Bagebiblen Den ultimative bagebog

    Senest opdateret 19. september

    Bagebiblen Den ultimative bagebog

    Af Paul Allam & David Mcguinness

    fra 2011 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 9788700788145

    Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Markedsføring, Sundhed

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1250 gram

    Forfatterne ejer det australske bageri Bourke Street Bakery, hvor de deler deres yndlingsopskrifter og bageteknikker fra sunde surdejsbrød, postejer til tærter, kager og småkager. Hardback - 365 sider. Gennemillustreret. ( 26 x 20 cm ).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 164Billede af bogen Simple retter i verdensklasse

    Senest opdateret 19. september

    Simple retter i verdensklasse

    Af Mik Schack

    1. udgave fra 2008 på forlaget Thaning & Appel

    Oplag: active

    ISBN: 9788741300078

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 130 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 834 gram

    Den sprælske musiker, tv-vært, kunstner og nu også forfatter Mik Schack beriger os i denne bog med en bred vifte af opskrifter godt krydret med markante meninger og sjove anekdoter. Mik Schack er kendt for at tale rent ud af posen om stort set alt, og det gør han også i denne kogebog. Bogen giver, ud over opskrifter fra alverdens lande, også et spark til samfundsdebatten om alt lige fra maden på motorvejscafeterier over letvægtermad til forfatterens kulinariske rejseskildringer. Alt sammen beskrevet lige så energisk og levende, som Mik Schack er selv. Antal sider: 224 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 165Billede af bogen Rom - evig mad fra den evige stad

    Senest opdateret 19. september

    Rom - evig mad fra den evige stad

    Af Helle Tesio, Alfredo Tesio

    1. udgave fra 2016 på forlaget Muusmann

    Oplag: active

    ISBN: 9788793314580

    Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 169 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1091 gram

    Om stolte traditioner, mad, mennesker og livet i den evige stad. Helle og Alfredo Tesio tager læseren med på en opdagelsesrejse gennem det autentiske romerske køkken. De fortæller levende om råvarer, mad og passionerede mennesker på markeder, i specialbutikker, hos grønthandleren og bageren, i trattoriaer, osteriaer og på historiske restauranter, hvor også fortidens fortællinger og anekdoter skaber stemning. Bogen er fuld af gode opskrifter og gennemgår på sin egen drømmende måde den mad, der er blevet spist i Rom igennem århundreder. Af oldtidens romere, Romerkirken, det jødiske samfund, de fattige, aristokraterne og romantikerne. Alt fører til den mad, som spises i dag i Rom, på osteriaer og i hjemmene, hvor der serveres ægte romersk mad, som følger hjertet, årstiderne og pengepungen. Holder du af Rom og de gode, autentiske historier, vil du elske denne bog. Om forfatterne Helle Tesio er uddannet kok. Hun har gennem en lang årrække levet i Rom, hvor hun bl.a. holder madkurser for danskere. Hun har sammen med sin mand, Alfredo Tesio, skrevet en række bøger om det italienske køkken. Alfredo Tesio er journalist. Var gennem mange år DR-korrespondent i Rom. Han har skrevet en lang række bøger om Italien og italiensk madkultur. Er forfatter til Skandinaviens mest solgte turistbog om Rom, Turen går til Rom. Antal sider: 209. - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 166Billede af bogen Røg - lær alt om røgning af mad på grillen

    Senest opdateret 19. september

    Røg - lær alt om røgning af mad på grillen

    Af Jamie Purviance

    1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711380833

    Kategorier: Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 160 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1082 gram

    Hvis du kan grille, kan du OGSÅ røge. Det er slet ikke svært, og med Webers Røg ved hånden lærer du hurtigt de helt basale teknikker, der sætter dig i stand til at tilberede de lækreste, røgede grillretter på din egen grill. Det får du · Udførligt introkapitel med basis-teknikker til alle røgemetoder · 87 spændende opskrifter som fx letsaltet, ahornrøget bacon og plankerøget brie med kirsebærchutney og ristede mandler · Karakteristikker af de forskellige røgflis-aromaer samt masser af fifs og fiduser til, hvilke typer røg der passer til forskellige slags mad · Webers 10 bedste tips til, hvordan du får succes med brug af røg Røg er skrevet af Jamie Purviance, der også er forfatter til en lang række andre Weber-udgivelser bl.a. Så er det grilltid (2012). Antal sider: 191 - Indbinding: Illustreret kartonbind. Kvadratformat

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 167Billede af bogen Blomsterbergs søde sager

    Senest opdateret 18. september

    Blomsterbergs søde sager

    Af Mette Blomsterberg

    2. udgave fra 2015Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-400-0101-3

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1005 gram

    Blomsterbergs søde sager – 191 sider - Hardback - Sprog: Dansk – Foto: Lars Ranek. Præsenterer i sin nye bog 80 opskrifter på alt det søde, hendes hjerte begærer. - Pris ex forsendelse - B1737- 02- 10745

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 168Billede af bogen Mad - Jubilæumsudgave. Grundkogebog og køkkenskole

    Senest opdateret 18. september

    Mad - Jubilæumsudgave. Grundkogebog og køkkenskole

    Af Ingeborg Suhr, Elin Kirkegaard & Katrine Klinken

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1760 gram

    Ingeborg Suhrs kogebog er en moderne klassiker - og i år fylder den 100 år! Suhr var en pioner for sin tid og grundlæggeren af Suhr’s Husholdningsskole. I dag er det Katrine Klinken - kendt for sine mange, stærkt sælgende kogebøger og som madskribent til magasiner og blade - der viderefører traditionen for det gode madhåndværk i bogens mere end 1.000 opskrifter. Mad er en uovertruffen grundkogebog, der rummer solid og anvendelig viden om råvarer, køkkenhåndværk og madlavning samt et væld af gennemprøvede, klassiske og moderne opskrifter. En inspirerende, uundværlig og praktisk bog til alle, der vil have en grundkogebog inden for rækkevidde og interesserer sig for, hvad de spiser. MAD fylder 100 år, og det fejres med en ny, flot udgave - i farver. Masser af trin-for-trin fotos og dejlige madbilleder som indgang til hvert kapitel. Indbundet, 550 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 169Billede af bogen LCHQ – Low Carb High Quality - gør det nemt at spise sundt

    Senest opdateret 17. september

    LCHQ – Low Carb High Quality - gør det nemt at spise sundt

    Af Fredrik Paulún & Karoliina Paulún

    1. udgave fra 2014 på forlaget Lindhardt & Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-11377-635

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 150 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    LCHQ – Low Carb High Quality - gør det nemt at spise sundt – 127 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Til dig, der gerne vil tabe dig, leve sundere og have mere energi. Er baseret på enkle kostråd, der passer godt til mange danskeres livsstil, fordi der er plads til kulhydrater. - Pris ex forsendelse -B1737- 12- 10557

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 170Billede af bogen I køkkenet med brdr. Koch

    Senest opdateret 17. september

    I køkkenet med brdr. Koch

    Af Jesper og Michael Koch

    1. udgave fra 2008

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 900 gram

    Bogen fremstår som ubrugt.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 171Billede af bogen 21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost - spis dig til bedre fordøjelse, stabilt blodsukker og mere energi

    Senest opdateret 17. september

    21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost - spis dig til bedre fordøjelse, stabilt blodsukker og mere energi

    Af Louise Bruun , Jerk W. Langer

    1. udgave fra 2016 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 9788740030860

    Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 165 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 903 gram

    Der kan være mange fordele i at leve med antiinflammatorisk kost. På blot 21 dage kan du faktisk komme af med al inflammation og blive stærkere end nogensinde! "21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost" hjælper dig med at få styr på både blodsukker, fordøjelse, kolesterol og blodtryk på én gang. Bogen er skrevet af læge Jerk W. Langer og ernæringsterapeut Louise Bruun, der både forklarer hvad inflammation er, hvordan det opstår, hvilke konsekvenser det kan have og hvordan du slipper af med det. Med "21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost" bliver du sund og glad! Antal sider: 199 - Indbinding: Hardback.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 172Billede af bogen Den store BÆRBOG

    Senest opdateret 17. september

    Den store BÆRBOG

    Af Inger Ingmanson & Pelle Holmberg

    fra 1987 på forlaget Sesam

    Oplag: active

    ISBN: 87-7258-242-1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 220 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 786 gram

    Den store BÆRBOG – 218 sider – Hardback – Oversat og bearbejdet af Ole Høst. Er en herlig natur-håndbog, der beskriver mere end 80 vildtvoksende, forvildede og dyrkede bær. Men den er også en inspirerende kogebog med 264 opskrifter på spændende retter med bær. Indhold: Spiselige bær; Giftige bær; Dybfrysning og konservering; Opskrifter. B2130 -04 –10170 - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 173Billede af bogen Frk. Jensens Julemad

    Senest opdateret 17. september

    Frk. Jensens Julemad

    Af Charlotte A.E. Glahn (red.)

    1. udgave fra 2000 på forlaget Gyldendal –-1.oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-48166-1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 115 gram

    Frk. Jensens Julemad – 62 sider – Papbind med flapper –Sprog: Dansk. Er en samling opskrifter på en traditionel dansk jul hentet fra Frk. Jensens Kogebog og Frk. Jensens syltebog. En grundbog i madlavning, der, foruden opskrifter til juleaften og juledagene, indeholder Frk. Jensens tips og gode råde om tilberedning af sovs, stegemetoder m.m. - Pris ex forsendelse -1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 174Billede af bogen Julebogen 2  - Julen har

    Senest opdateret 17. september

    Julebogen 2 - Julen har

    Af Jette Bogø, Helge Stig og Svend Ahnstrøm

    1. udgave fra 1995Netto og Forlaget D3 -1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-90059-37-9

    Kategorier: Hobby, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 345 gram

    Julebogen 2 - Julen har englelyd - 86 sider - Hardback - Sprog: Dansk. Engle hører hele året til, men med julen er de blevet symboler på fred og lyksalighed. Vi kender dem som buttede englebørn eller i kvindeskikkelser. Vi pynter med dem og glæder os over den glans, de kaster over julen. Bogen har ladet sig inspirere af engle i tekst, dekorationer, klip, opskrifter på julemad, konfekt, visitkager til julebesøg og andre juleideer. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 175Billede af bogen Fuldkornsbagebogen

    Senest opdateret 17. september

    Fuldkornsbagebogen

    Af Rie Møller

    fra 1987 på forlaget Høst & Søn

    Oplag: active

    ISBN: 87-14-28743-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 160 gram

    Fuldkornsbagebogen - 71 sider - Papbind med flapper - Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 176Billede af bogen Spanien - Middelhavets fristelser

    Senest opdateret 17. september

    Spanien - Middelhavets fristelser

    Af Fabien Bellahsen og Daniel Rouche

    fra 2007 på forlaget H.F. ullmann

    Oplag: active

    ISBN: 978-3-8331-4524-7

    Kategorier: Geografi, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 160 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1240 gram

    Spanien - Middelhavets fristelser - 191 sider - Gult lærredsbind - Smudsbind - Sprog: Dansk - Oversat efter den tyske udgave af Bernadette Maria Hammann - Dansk redaktion og produktion - Forlagskonsulent: Kasper Monty - Rigt illustreret med samtidige farver fotografier. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 177Billede af bogen Kokkedrivhuse

    Senest opdateret 16. september

    Kokkedrivhuse

    Af Søren Ryge Petersen - Olav Fjeldsøe - Bo Stærmose

    1. udgave fra 2003 på forlaget Juliana Drivhuse 40 års jubilæumsbog

    Oplag: active

    ISBN: 87-990540-0-0

    Kategorier: Erhverv, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Kokkedrivhuse -71s- Hardback. Besøg i drivhusene hos - Hans Bech Thomsen, Henne Kirkeby Kro - Christian Bind, Fakkelgården - Jan Friis-Mikkelsen, Tinggården - Jens Peter Kolbeck, Molsgården - Thomas Pasfall, Munkebo Kro - læs og bliv inspireret. NY. B 2025-11-260 - Pris ex forsendelse, vægt 510g.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 178Billede af bogen Køkkenskriveren

    Senest opdateret 16. september

    Køkkenskriveren

    Af Ebba Stokholm

    1. udgave fra 1980Union håndbøger - Forlaget Hamlet

    Oplag: active

    Kategorier: Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Køkkenskriveren -48s- Papbind Det veldækkede bord - Rigtig anretning og servering - Dybfrost tip - Servietfoldning - Mål og vægt - tid og temperatur - internationale mål - gl. danske mål - Hvad fylder materialer og hvad vejer de - og meget mere. B2025-11-261 - Pris ex forsendelse, vægt 110g.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 179Billede af bogen Spis dig fra ledsmerter - Gigt og...

    Senest opdateret 16. september

    Spis dig fra ledsmerter - Gigt og...

    Af Ellen Møller

    fra 1999 på forlaget Klitrose

    Oplag: active

    ISBN: 8777281160

    Kategori: Kogebøger

    pris: 195 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    403 sider. Bogen er en hardback udgave. Fremtræder som ny. - Beskrivelse: "Spis Dig Fra Ledsmerter, Gigt Og" - Kogebogen for folk med reumatiske lidelser samt om sammenhængen mellem en forkert og utilstrækkelig kost og sygdomme i muskler og led. De fleste gigtformer kan helbredes uden brug af syntetisk medicin. Nøglen til at løse gigtens gåde er et samspil mellem kostens syre-basebalance og den rigtige sammensætning af fedtstoffer samt vitamin- og mineraltilskud. Forfatteren fremlægger dokumentation for sine behandlinger, der består af kostomlægning og begrænsning af stimulanser i en afgrænset periode. Bogen indeholder et væld af gode og velsmagende madopskrifter.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 180Billede af bogen Knudtugler & Kanelsnegle – Opskrifter, tips og idéer til familier med børn

    Senest opdateret 16. september

    Knudtugler & Kanelsnegle – Opskrifter, tips og idéer til familier med børn

    Af Sif Orellana

    fra 2010 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-00-79859-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1400 gram

    Knudtugler & Kanelsnegle – Opskrifter, tips og idéer til familier med børn – 276 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Bogen tager udgangspunkt i de fire årstider og giver friske og gennemtestede råd om, hvordan man kan inddrage børnene mere i de praktiske gøremål og i planlægningen af årets festlige begivenheder. - Pris ex forsendelse -B1737-11- 10880

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort