
Senest opdateret 12. november
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 780 gram
Yan-kit So. Indbundet, 256 sider. Som ny. En klassiker der hjælper dig at mestre det fantastiske kinesiske køkken. I over 140 trin for trin opskrifter trylles der med eksotiske opskrifter på alt fra velkendte retter som wontonsuppe og forårsruller til specialiteter fra det regionale køkken som pekingand, guangzhounesisk ildgryde og yangzhou-stegte ris.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 12. november
1. udgave fra 2012 på forlaget people's press
Oplag: active
ISBN: 978-87-7108-868-7
Kategorier: Hus & have, Kogebøger
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1672 gram
Om havens grønsager og urter, deres kulturhistorie, dyrkning, sorter, økologi, fælder og glæder og lidt om hvordan man spiser dem. Hardback, flot, 2012, kan sendes m DAO for ca 52 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 12. november
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 605 gram
Sous vide, hvor mad tilberedes i vandbad, har i en årrække været populær blandt professionelle kokke, men I disse år finder sous vide-maskinerne vej til mange danske køkkener. I 2015 udgav Turbine sammen med den danske opfinder og kemiker Peter Friehling "Grundbogen i Sous Vide", der er blevet en stor succes og fortsat støt sælgende. Nu er Peter Friehling klar med en opfølger, hvor temaet er at bruge sous vide i hverdagen. Maskinen kan nemlig meget mere end over flere dage at forberede lørdagens festmåltid. Den kan bruges aftenen før, så grøden er klar om morgen. Man kan starte en ret om morgenen, så er aftensmaden klar, når man kommer hjem fra arbejde. Man kan sætte noget over lige efter fyraften - og maden er klar til tiden. Sous vide i hverdagen er til alle dem, der har anskaffet sig grejet, men endnu ikke for alvor har gjort det til en del af hverdags-køkkenet. Bogens kapitler: • Morgenmad: det varme måltid er klar, når man står op. • Frokost: hjemmelavet og smagfuldt pålæg. • Aftensmad 1: tilberedning på under én time • Aftensmad 2: sat over om morgenen, klar når man kommer hjem. • Aftensmad 3: sat over om aftenen, klar næste dag efter fyraften. • Sødt: ingen kogebog uden desserter. Indbundet, 217 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 12. november
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 975 gram
Nu udkommer Food in a Jar, som er fyldt med 80 lækre, lette, retter og snacks, der alle er smukt anrettet i praktiske sylteglas. Food in a Jar puster nyt liv i gamle syltekrukker med inspirerende, smuk, sund og smagfuld mad, der taler til både øjne og mave. Bogen udfordrer kreativiteten med forskellige opskrifter på morgenmad, snacks, salater, supper, desserter og drikkevarer - alle serveret i praktiske Jars. Jars holder maden frisk og gør det muligt at lave mange af opskrifterne dagen før. Det sparer tid og sikrer, at man hver dag kan nyde lækker mad uden stress og jag. Få fif og ideer til, hvordan madspil minimeres, og hvordan middagens rester omdannes til fortryllende retter, der kan spises og nydes i nye kombinationer. Nyd dine Jars på farten, på kontoret, som snacks i tasken, på picnic - eller brug dem som en smuk måde at anrette maden på for dine gæster. Det er praktisk, let at lave og lige til at tage med. Slip fantasien løs og lad dig inspirere. Hardback, 220 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. november
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 520 gram
Her er en bog med alle opskrifterne fra det danske køkken i sin mest rene og traditionelle udgave. Lige til at gå til! Med Stegt flæsk med persillesovs kan enhver gå bedstemor i bedene - med sikker succes. Vi spiser gerne mad fra alle verdensdele, og interessen for at lave eksotisk mad boomer. De fleste børn er fortrolige med pizza og pasta, chili con carne og curryretter fra Indien. Men hvad med det gamle danske køkken? Skal de ikke kende dem? De elskede retter, som dufter skønt af barndom og familiehøjtider, solfyldte somre og snedækkede vintre. Trine Gregorius har i sin charmerende og gennemillustrerede bog samlet en række af de mest traditionsrige og elskede retter - lige fra frikadeller og flæskesteg (med sprød svær) til citronfromage og stikkelsbærgrød. Der er forretter, hovedretter og desserter - og dertil opskrifter på tilbehøret, der sætter prikken over i'et. Softcover, 160 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. november
Oplag: active
Kategorier: Botanik, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 710 gram
Sommeren stå for døren, og haven og skoven blomstrer på livet løs. De er smukke i naturen, de er smukke på bordet i vaser, men de kan i høj grad også spille en fin rolle på tallerkenen. Spiselige blomster giver os en helt ny måde at lave mad på – de præsenterer en ret på skønneste vis, og smagen har også sin del at byde på. Der er al mulig grund til at komme i gang med at plukke og eksperimentere. Den danske sommer bringer masser af blomster med sig, især i haven og i skoven. I restauranterne har de spiselige blomster i flere år været brugt til raffinere og forfine retterne med, og nu begynder de også at finde vej til køkkenerne derhjemme. Det er slet ikke kompliceret, og der er al mulig grund til at byde de smukke sommerblomster indenfor, især om sommeren hvor de er flottest og smager bedst. Bogen giver os grundlæggende viden om spiselige blomster – hvordan de ser ud, og hvor man kan plukke dem. Hertil kommer et væld af opskrifter og ideer til, hvordan man kan bruge blomsterne i alt fra kolde og varme retter til desserter. Blomster kan både være søde, sure og bitre, så der gives også anvisninger til, hvordan man vælger den rigtige blomst, som passer til den ret, man gerne vil lave. Spiselige blomster er til den nysgerrige, der gerne vil inspireres og berige sit køkken med nye oplevelser. Som elsker smuk mad og sætter pris på de nye spændende smage, som blomsterne kan bidrage med. Den gode nyhed er, at mange af os har dem lige uden for døren. Hardback, 120 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. november
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Mellemøsten
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 625 gram
Mesopotamia betyder 'landet mellem floderne', men for forfatterne er Mesopotamia også en fælles erindring, en kulinarisk baggrund og smagen af dadler, granatæblesirup og barndomsminder. Deres kogebog begyndte som en udveksling af familieopskrifter, der efterhånden voksede sig til en bog. Mesopotamia er en moderne og lettilgængelig introduktion til det mellemøstlige køkken. Opskrifterne er forfatternes fortolkninger af traditionelle retter tilføjet en nordisk sans for enkelhed og få, gode råvarer, der klæder de varme krydderier. Duna Ghali og Fanan Imad er mor og datter med irakiske rødder. De har boet i Danmark siden 1992. Indbundet, 159 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 10. november
fra 2007 på forlaget h.f.ullmann
Oplag: active
ISBN: 978-3-8331-4008-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1200 gram
Gastronomisk grundbog - Den omfattende, illustrerede indføring i den finere madlavnings grundteknikker - 299 sider - Paperback - Sprog: Dansk - I 200 arbejdsinstruktioner og 1100 illustrationer gives en indføring i madlavningens grundteknikker som ledsages af vigtige basisopskrifter - et let tilgængeligt opslagsværk, som ikke bør mangle i køkkenet. - Pris ex forsendelse -B1751- 07- 10687
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 10. november
fra 2013 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788700789692
Kategorier: Hobby, Kogebøger, Mad & gastronomi, Øvrige
pris: 115 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 842 gram
One more slice er opfølgning til og anden del af Leila Lindholms populære bagebibel A piece of cake. Bogen starter, hvor A piece of cake slutter, og udover et væld af opskrifter på alverdens sødt bagværk får vi styr på, hvordan man bager sit eget surdejsbrød, en vellykket hjemmebagt pizza, samt hvordan man laver sin egen pasta fra grunden. Antal sider: 223 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 8. november
1. udgave fra 2004 på forlaget Parragon
Oplag: active
ISBN: 978-1-4054-2246-8
Kategorier: Faglitteratur, Kogebøger
pris: 116 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 931 gram
Dansk udgave. Indbundet med smudsomslag, 256 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 8. november
1. udgave fra 2001 på forlaget Høst & Søn
Oplag: active
ISBN: 87-14-29439-7
Kategorier: Asien - Oceanien, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 130 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 591 gram
Hæftet med papomslag, 141 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 7. november
Oplag: active
Kategorier: Asien - Oceanien, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 975 gram
Thailand med de kilometerlange strande, farvestrålende orkideer og gamle templer er et sandt paradis - også når det gælder maden. Det thailandske køkken anses for at være et af verdens bedste og byder på usædvanlige nydelser for ganen. Pragtfuldt eksotisk og frisk, stærkt, duftende, cremet ... der findes et væld af udsøgte opskrifter på thailandske retter, som er lige så spændende og afvekslende som landet selv: cremede curries med fisk eller kød, vegetariske retter med en mangfoldighed af fine smagsnuancer, lækre klassikere og pikante nyheder. De udførlige opskrifter er ledsaget af appetitvækkende fotos, der sammen med en informativ indledning og gennemgang af råvarerne i det thailandske køkken gør denne inspirerende kogebog til en perfekt ledsager, når man går på opdagelse i det thailandske køkken. Indbundet, 160 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 2. november
fra 1999 på forlaget Könemann
Oplag: active
ISBN: 3-8290-1018-4
Kategorier: Børnebøger, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 205 gram
Børnefestkager – 64 sider – Paperback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse - B1721 –02 – 10764
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 2. november
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1200 gram
Den omfattende, illustrerede indføring i den finere madlavnings grundteknikker. Indbundet, 299 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 2. november
2. udgave fra 2021 på forlaget Muusmann
Oplag: active
ISBN: 9788794086516
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Øvrige
pris: 165 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 821 gram
Krydderurter er eventyret i madlavningen – en sand forvandling opstår, når de anvendes. Det er her madens magi skabes, når duft, smag og sanselighed går op i en højere enhed og skærper lysten til at smage endnu mere. I bogen gør Sandra Pugliese op med den gængse forestilling om, at en enkelt kvist eller to er nok til at give maden den gode smag. Hun viser i sine opskrifter, hvordan krydderurter, der anvendes med rund hånd og i de rette mængder, får smagen op på helt nye højder i både smoothies, salater, varme retter og desserter. Så væk med forsigtigheden, når der bruges krydderurter i madlavningen – her sættes der turbo på smagen i det grønne køkken. I et uundværligt afsnit af bogen finder vi en af hemmelighederne bag Sandras basiskøkken. Her skabes smagfulde og herlige eddiker, olier, honning og smør m.v., der kan bruges til at peppe enhver ret op. I et andet afsnit får vi en fyldig introduktion til 16 af de mest almindelige krydderurter og herunder også nyttige oplysninger om deres sundhedsskabende egenskaber. Bogen indeholder flere end 70 opskrifter på dejlige retter med krydderurter til alle dagens måltider og drikke. Antal sider: 233 - Indbinding: Hardback.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 2. november
1. udgave fra 2021 på forlaget Smith Street Books
Oplag: active
ISBN: 978-1-92241-7-251
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Paperback - 191 sider - engelsk - Bogen er en startguide til alle, der ønsker at foretage bæredygtige ændringer - og samtidig holde middagsbordet lækkert. Med indkøbslister for hver uge og 28 fulde dages måltider (inklusive snacktidstrang) har denne bog alt, hvad du har brug for, for at starte en plantebaseret kost lettest muligt.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 30. oktober
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 520 gram
Konfekt er små syndige mundfulde og indbegrebet af hygge. I mange familier er det næsten lige så meget traditionen omkring at lave konfekt sammen som selve det at spise de små magiske mundfulde, der er i centrum. Denne nye konfektbog byder på klassisk konfekt som fyldte chokolader med saltkaramel, cognackugler, kransekagekonfekt og blomme i madeira. Et andet kapitel indeholder nytænkt konfekt som solbærtrøffel med hvid chokoladeglase, julefudge med hasselnødder og passionstrøfler. Skal det være lidt sundt, er der lækre alternativer som dadelkugler med sesam, chokoladebrud og knaskonfekt a la riskiks. Endelig er der også tænkt på børnene med konfekt som tivolikugler, snebolde og bountykugler. I alt mere end 40 opskrifter med marcipan, chokolade, nougat, nødder, tørrede frugter, guld og glimmer. I modsætning til klassiske kager bør konfekt aldrig tage lang tid at lave. Derfor kan det meste konfekt i bogen trilles, rulles, blendes, fyldes og dyppes inden for en overskuelig tidsramme. Og naturligvis kan al konfekten tilberedes i fællesskab med dem, man holder af – også børnene. Indbundet, 120 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 30. oktober
fra 2014 på Forlaget Revling
Oplag: active
ISBN: 978-87-993102-0-3
Kategorier: Botanik, Kogebøger, Mad & gastronomi, Natur
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Vorherres køkkenhave - 110 sider - Hæftet - Sprog: Dansk - Redaktion: Karen Pedersen - Rigt illustreret i farver -UÅBNET STADIG INDPAKKET I FORLAGSPLASTIK. Den tidligere hjemløse Steen Viggo Jensen (f. 1953) der levede et par år i naturen, fortæller om vildtvoksende planter og ukrudt, og giver opskrifter på, hvad de kan bruges til hjemme i køkkenet. - Pris ex forsendelse - B1719 –22 - 10343.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 30. oktober
1. udgave fra 2011 på politikens forlag
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1073 gram
En omfattende bog om det skandinaviske køkken om maden og råvarerne. hardback, flot, 2011, kan sendes m DAO for 48 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 28. oktober
fra 1970 på Lademann Forlagsaktieselskab
Oplag: active
ISBN: 87-15-07004-2
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 325 gram
Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst - opskrifter - 112 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i s/h. - Pris ex forsendelse -B1708 -06– 10338.12
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 27. oktober
1. udgave fra 2001 på forlaget Jørgen Paludan
Oplag: active
ISBN: 9788772307367
Kategorier: Kogebøger, Sundhed
pris: 109 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 401 gram
Hardback udgave, 128 sider, Arkivkode: UH-3844-B Lider du af astma eller allergi, så er det her måske den helt rigtige bog for dig. Bogen som hjælper dig til et bedre og nemmere liv så du fremadrettet bedre kan leve med astma, og allergier i fremtiden. Du får hjælp til at slå symptomerne på astma og allergier ned. Med sektioner om selvhjælp, komplementære terapier og ernæring, er denne informative bog nøglen til et allergi-frit liv. Mere end 60 opskrifter hjælper dig til sund kost, målrettet til at lindre astma og allergier, herunder høfeber. Du får samtidig tips, råd og vejledning til at identificere fødevarer, der udløser astma og allergier, ligesom en praktisk vejledning til at kontrollere symptomerne og gi dig indsigt og hjælp til hvordan du kan anvende både traditionel og alternativ behandling. Det er ingen naturlov, at sund mad og hensyn til allergi behøver være kedeligt! Bogen her er den perfekte gave, der med sikkerhed bringer lindring og madglæde til en ven eller familiemedlem, der lider under allergi eller døjer med astma.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 25. oktober
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Medicin, Sundhed
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 680 gram
Indbundet, 176 sider. Som ny. Blodsukkerblues handler om blodsukkerets centrale betydning for sundhed og velvære. Bogen bygger på viden om GI, glykemisk indeks, der fortæller, hvor højt blodsukkeret stiger og falder efter et måltid. Bogen formidler en bred viden om GI og indeholder desuden tabeller og opskrifter, som gør det let for den enkelte at kontrollere sit blodsukker. GI-metoden er et værdifuldt redskab for det moderne menneske, idet kosten i dag generelt er rig på hurtige kulhydrater, der hæver blodsukkeret unaturligt. For højt blodsukker påvirker den almene sundhedstilstand og kan i værste tilfælde forårsage diabetes, overvægt, hjerte-karsygdomme og kræft. Ved hjælp af GI-metoden kan du opnå øget alment velbefindende, kontrollere diabetes, gå ned i vægt og optimere dine træningsresultater.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 25. oktober
fra 1992 på Landbruksforlaget
Oplag: active
ISBN: 82-529-1477-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Norge
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 920 gram
Norsk mat - Tradisjoner og gamle matretter – 249 sider - Hardback - Sprog: Norsk - Tegninger: Kirsten Gram. – Pris ex forsendelse -B1741- 14 -10433
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 25. oktober
fra 2008 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788756792479
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1243 gram
Suveræne sæsoner ; Suveræne salater ; Dip og salsa ; Sublime sandwich & andre gode sager med brød ; Superbe supper ; Geniale gryderetter & andre varme retter ; Tjekket tilbehør & brød ; Dejlige desserter ; Kanongode kager ; Kreative kaffedrikke ; Suverænt sat sammen ; Brillante buffeter ; Sådan opbevarer du frugt og grønt ; Råvareregister Antal sider: 508 - Indbinding: Softcover.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 23. oktober
fra 1992 på forlaget Foulsham
Oplag: active
ISBN: 0-572-01728-6
Kategorier: Engelsk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 300 gram
Let’s eat INDIAN at home -158 sider – Paperback – Sprog: Engelsk – Rigt illustreret i s/h. - Pris ex forsendelse - B1738 – 12 - 10570
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 23. oktober
fra 1994 på forlaget Chancellor Press
Oplag: active
ISBN: 1-85152-320-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Indian Cooking -93 sider – Hardback – Sprog: Dansk – Every recipe illustrated in color - Navn på titelblad. Pris ex forsendelse - B1738 – 09 - 10306
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 22. oktober
1. udgave fra 2015 på forlaget Strandberg Publishing
Oplag: active
ISBN: 9788792894021
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 165 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1405 gram
Med Let og sundt fra River Cottage vil Hugh Fearnley-Whittingstall gøre din hverdagsmad endnu sundere! Madaktivisten og tv-kokken fra River Cottage har i sin nye kogebog nemlig fjernet hvede og mælkeprodukter fra alle opskrifterne - og resultatet er sunde, indbydende retter som er lette at fordøje for kroppen. En lang række af bogens opskrifter kan derfor også bruges af folk, som ikke tåler gluten og som ønsker at skære ned på mælkeprodukter i hverdagen. Hugh har på egen krop konstateret, hvor meget bedre han får det, når han skærer ned på den raffinerede hvede og udelader de fleste mejeriprodukter. Men i stedet for at opleve det som en begrænsning er han gået på opdagelse i andre fødevarer som rug, boghvede og ris og har erstattet smørret med oliven-, raps- og kokosolie – og nu er hans høje kolesteroltal normalt igen. Bogens hverdagsretter kan nydes af hele familien og halvdelen kan laves på kun 20 minutter! Let og sundt indeholder i alt 175 sunde opskrifter på morgenmad, bagværk, supper og salater, fisk, kød og vegetariske retter (heraf en del veganske), frugt og desserter. Masser af forslag til variationer med andre råvarer, der giver retten en lidt anden smag eller gør den egnet for veganere. Sidst i bogen er der en liste over alternativer til hvede og mejeriprodukter, som er gode at have på lager. Antal sider: 415 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 21. oktober
fra 1986 på forlaget Høst & Søn
Oplag: active
ISBN: 87-14-28639-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 500 gram
Allergi og mad - og hvad gør man så? - For alle med uforklarlige helbredsproblemer – 176 sider – Paperback- Sprog: Dansk. Om kostens betydning og sammenhæng med vores velvære og helbredsproblemer; om fødemiddelallergi og fødemiddelintolerance. Navn på for-titelblad. - Pris ex forsendelse - B1741 – 01- 10700
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 21. oktober
1. udgave fra 2000 på forlaget DR Multimedie
Oplag: active
ISBN: 9788770479448
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 921 gram
Ca 200 opskrifter fra nogle af TV køkkenets mange forskellige kokke gennem de sidste 25 år: blandt andre Grethe Grumme, Lotte Haveman, Jan og Roy Hurtigkarl, Erwin Lauterbach, Hans Bech Thomsen, Jan Pedersen, Stig Henriksen, Jean-Louis Leiffroy, Michel Michaud, Conrad Bjerre-Christensen, Christian Bind og Camilla Plum. Antal sider: 192 - Indbinding: Kartonbind. Stort format.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 21. oktober
1,. udgave fra 2008 på forlaget TV2
Oplag: active
ISBN: 9788792121486
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 670 gram
Kostplaner med opskrifter og motionsprogrammer til forebyggelse af de ti største livsstilssygdomme, f.eks. allergi, astma, diabetes, forhøjet blodtryk og stress. Antal sider: 277 - Indbinding: Halvshirting
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.