
Senest opdateret 20. september
1. udgave fra 2018 på forlaget Klematis
Oplag: active
ISBN: 9788771393941
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Undervisning
pris: 180 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1500 gram
Det skal være en fornøjelse at tabe sig! I marts 2018 valgte Claus Dalby at tage (gryde)skeen i den anden hånd og lægge kosten om. Den fede og søde mad blev erstattet af ikke alene sunde, men også smukke salater, supper og andre plantebaserede retter. Efter blot ti måneder resulterede det i et vægttab på 40 kilo. I bogen fortæller Claus Dalby om sin rejse frem mod et sundere liv og kommer med forslag til og opskrifter på over hundrede grønne retter. Antal sider: 303 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 20. september
1. udgave fra 2019 på forlaget Klematis
Oplag: active
ISBN: 9788771394054
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 185 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1513 gram
I "Hold vægten. Plantemad fra mit grønne køkken" giver Claus Dalby gode råd og opskrifter til, hvordan du holder vægten med sunde, grønne retter. Når euforien over at have smidt de overflødige kilo, først har lagt sig, begynder for mange en ny kamp for at holde vægten. Den kendte havemand, Claus Dalby, har selv været igennem et vægttab på 40 kilo, og har holdt det siden. Han ved derfor, hvordan man holder vægten nede med sund mad - uden at gå på kompromis med den gode smag! Hemmeligheden bag at holde vægten er, at man ikke ser vægttabet som en midlertidig kur men som en bestandig livstilsændring. Det er dog sværere end det lyder! "Hold vægten. Plantemad fra mit grønne køkken" er derfor en god bog at have ved hånden efter et vægtab, hvor Claus Dalby giver gode råd og deler over hundrede af sine grønne, lækre og nemme opskrifter fyldt med næring og velsmag. Antal sider: 304 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. september
1. udgave fra 1996 på forlaget Klematis
Oplag: active
ISBN: 8760805315
Kategorier: Børn & forældre, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hobby, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
. Først forklares om redskaber og processer, og derefter følger et stort og varieret antal opskrifter i stigende sværhedsgrad. Dvs. her sluttes med fyldte bolsjer, bolsjer med indviklede mønstre i midten og alternative fantasifulde udformninger af bolsjemassen. Samtidig samles flere opskrifter under hovedoverskrifter som hhv. påske-, sommer-, efterårs- og julebolsjer, gammeldags og syrlige bolsjer osv. Der sluttes med sukkerfri bolsjer samt en gennemgang af oprindelse og indhold i de anvendte farve- og smagsstoffer. Fine, små fotos støtter forklaringerne og store helsides superæstetiske opstillinger af de færdige produkter stimulerer mundvandet. Hardback i fejlfri stand - 72 sider - smukke farveillustrationer. ( 22,5 x 24,5 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. september
2. udgave fra 2013 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 8740013320
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1088 gram
I bogen, der er en efterfolger til gourmetkokken Thomas Rode Andersens store bestseller STENALDERKOST, giver Thomas og hans kone Thilde Jo Maarbjerg dig de videnskabelige forklaringer pá, hvorfor din krop er designet til at leve af stenalder-kost. Og hvorfor din krop fungerer optimalt med netop denne mad. Stenalderkost handler ikke om, at du skal jage mammutter og samle bläbær i skoven. Men om a droppe de moderne, forarbejdede fodevarer, de odelagger din krop, og i stedet spise naturlig oc sund mad med den rigtige fordeling af protein fedt og kulhydrat. Hardback - 279 sider ( 26 x 19,5 cm ) .
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. september
1. udgave fra 2018 på FADL’s Forlag
Oplag: active
ISBN: 8777499708
Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 885 gram
Vil du have mest muligt ud af årstidens danske råvarer, så er dette kogebogen til dig. Her finder du et udvalg af opskrifter med de bedste råvarer fra de fire årstider, samt tips til udvidelser og variationer. Fokus er ubetinget på årstidens råvarer i denne kogebog, som har filosofien, at når dyr og planter formerer sig, er de så friske og fulde af kraft og vitaminer, som de nogensinde bliver. Hardback - 257 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. september
1. udgave fra 2019 på forlaget Center for Kræft og Sundhed
Oplag: active
ISBN: 8792612113
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Medicin, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 620 gram
Retterne er af høj kulinarisk kvalitet og med en konsistens, der trygt kan spises uden risiko for fejlsynkning og synkestop. Retterne kan tilberedes med forskellig konsistens, alt efter hvor meget patienten kan tygge. Ved hver opskrift vises hvilken konsistens retten egner sig til Denne praktisk anvendelige kogebog er for dig, der har tygge- og synkeproblem. Flot hardback - 127 sider. Smukt og æstetisk illustreret. ( 25,5 x 19 cm ).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. september
2. udgave fra 2023 på forlaget Legind
Oplag: active
ISBN: 9788775375158
Kategorier: Australien, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Medicin, Personlig udvikling, Psykologi, Svampe, Sygdom/sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 450 gram
Vil du spise, hvad du vil, og stadig tabe dig? Når du faster i 16 timer, får kroppen ro til at restituere, og det giver mange fordele - også vægttab. Enkle principper og sunde opskrifter til læsere af kost- og livsstilsbøger. Emneord slankekost slankeretter fastekure faste vægttab. Hardback - 119 sider Flot stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. september
1. udgave fra 2010 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788756793339
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 650 gram
Skaldyr er sund og velsmagende hverdagsmad. Og skaldyr er luksus. De kræver ikke nødvendigvis den store tilberedning og er delikate og velsmagende fra naturens hånd. De skal sådan set bare åbnes eller pilles og nydes. Men de kan selvfølgelig også tilberedes på mange andre skønne måder. Rejemaden er en klassiker, og en portion hvidvinsdampede muslinger eller en grillet hummer er noget særligt for de fleste … Katrine Klinken brænder for den gode mad og hverdagsmaden i særdeleshed. I denne bog byder hun på 75 lækre, klassiske og moderne opskrifter med skaldyr. Bogen giver anvisninger på indkøb og håndtering af de forskellige typer og trin for trin-anvisninger på, hvordan man piller og klargør dem. Her er kolde, lune og varme retter: snacks, småretter, tapas og forretter, hovedretter, supper, salater, retter med rå skaldyr og retter med både kød og skaldyr. Det er nemt og godt! Hardback - 159 sider ( 25,5 x 19,5 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. september
fra 2000 på forlaget Könemann
Oplag: active
ISBN: 3829019920
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hus & have, Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 765 gram
“Græskar Historiske og moderne opskrifter fra det italienske køkken” præsenterer en vigtig grøntsag fra den ældre italienske gastronomi. Bogen indledes af ernæringshistorikeren Alberto Capatti, som fortæller om græskarrets historie. Der er opskrifter flere hundrede år gamle. Herefter følger en tilbundsgående beskrivelse af græskar dyrkning, bestanddele, næringsindhold og helbredende egenskaber. Restauratøren Arneo Nizzoli fra Villastrada di Dosolo i provinsen Mantova omtales i bladene som "Kongen af Græskarret", fordi han helliger sig studiet græskarret. I denne bog præsenterer han græskaropskrifter, som han dels har hentet fra det traditionelle køkken, dels selv har komponeret fra grunden. Hardback - særdeles fin stand - som NY - 143 sider. ( 21,8 x 25 cm ).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. september
1. udgave fra 1998 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 8700352586
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Etnografi og Antropologi, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi, Samfund & historie
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 450 gram
Om svinehold gennem tiderne og danskernes splittede syn på svinet. Svinets plads i madlavningen de sidste 400 år uddybes via en præsentation af en række typiske opskrifter fra 1581 til i dag. Her er svinets og svinekødets historie, tilberedningen, dets plads og betydning i bondekøkkenet, herskabskøkkenet, det borgerlige køkken, hos viktualiehandleren og i frysedisken, og her er en samling retter med svinekød fra Max Rumpolts pressede svinehoved og andre opskrifter fra 1581 frem til moderne kogebøgers flæskekød i wok eller med eksotiske krydderier. FLOT og perfekt hardback - 120 sider, illustreret.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. september
fra 2013 på forlaget Parragon
Oplag: active
ISBN: 871472309945
Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 495 gram
Asparges regnes med rette for at være en af de fineste grønsager. Uanset om det er hvide eller grønne asparges, om de spises sammen med kød, fisk eller skaldyr, koges, ovnbages eller grilles, med eller uden sauce, er de altid en nydelse. Asparges er også gode i salater. Prøv de herlige og utraditionelle opskrifter i denne bog, f.eks. Romainesalat med karamelliserede asparges og croutoner eller Rabarberkompot med mousse af honning og asparges, og opdag nogle helt nye sider af denne fristende grønsag. Hardback - 95 sider.( 25 x 20 cm ).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. september
1. udgave fra 2018 på forlaget muusmann
Oplag: active
ISBN: 9788793679092
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 465 gram
44 opskrifter på pastasovs, der kommer rundt i hele Italien. Her er smag og rustik kvalitet prioriteret over det eksperimenterende. Hver opskrift fylder et opslag, hvor henholdsvis opskrift og ledsagende tekst har hver sin side. Teksterne beskriver både de regionale retters oprindelse og ingredienser betydning, men enkelte er også mere personlige fortællinger. Opskrifterne består alle af forholdsvist få ingredienser, og traditionelt køkkenhåndværk på vejen til den autentisk italienske madoplevelse. Hardback - 108 sider. FLOT eksemplar.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. september
fra 2011 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788700788145
Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Markedsføring, Sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1250 gram
Forfatterne ejer det australske bageri Bourke Street Bakery, hvor de deler deres yndlingsopskrifter og bageteknikker fra sunde surdejsbrød, postejer til tærter, kager og småkager. Hardback - 365 sider. Gennemillustreret. ( 26 x 20 cm ).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. september
1. udgave fra 2008 på forlaget Thaning & Appel
Oplag: active
ISBN: 9788741300078
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 130 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 834 gram
Den sprælske musiker, tv-vært, kunstner og nu også forfatter Mik Schack beriger os i denne bog med en bred vifte af opskrifter godt krydret med markante meninger og sjove anekdoter. Mik Schack er kendt for at tale rent ud af posen om stort set alt, og det gør han også i denne kogebog. Bogen giver, ud over opskrifter fra alverdens lande, også et spark til samfundsdebatten om alt lige fra maden på motorvejscafeterier over letvægtermad til forfatterens kulinariske rejseskildringer. Alt sammen beskrevet lige så energisk og levende, som Mik Schack er selv. Antal sider: 224 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. september
1. udgave fra 2016 på forlaget Muusmann
Oplag: active
ISBN: 9788793314580
Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 169 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1091 gram
Om stolte traditioner, mad, mennesker og livet i den evige stad. Helle og Alfredo Tesio tager læseren med på en opdagelsesrejse gennem det autentiske romerske køkken. De fortæller levende om råvarer, mad og passionerede mennesker på markeder, i specialbutikker, hos grønthandleren og bageren, i trattoriaer, osteriaer og på historiske restauranter, hvor også fortidens fortællinger og anekdoter skaber stemning. Bogen er fuld af gode opskrifter og gennemgår på sin egen drømmende måde den mad, der er blevet spist i Rom igennem århundreder. Af oldtidens romere, Romerkirken, det jødiske samfund, de fattige, aristokraterne og romantikerne. Alt fører til den mad, som spises i dag i Rom, på osteriaer og i hjemmene, hvor der serveres ægte romersk mad, som følger hjertet, årstiderne og pengepungen. Holder du af Rom og de gode, autentiske historier, vil du elske denne bog. Om forfatterne Helle Tesio er uddannet kok. Hun har gennem en lang årrække levet i Rom, hvor hun bl.a. holder madkurser for danskere. Hun har sammen med sin mand, Alfredo Tesio, skrevet en række bøger om det italienske køkken. Alfredo Tesio er journalist. Var gennem mange år DR-korrespondent i Rom. Han har skrevet en lang række bøger om Italien og italiensk madkultur. Er forfatter til Skandinaviens mest solgte turistbog om Rom, Turen går til Rom. Antal sider: 209. - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. september
1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711380833
Kategorier: Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1082 gram
Hvis du kan grille, kan du OGSÅ røge. Det er slet ikke svært, og med Webers Røg ved hånden lærer du hurtigt de helt basale teknikker, der sætter dig i stand til at tilberede de lækreste, røgede grillretter på din egen grill. Det får du · Udførligt introkapitel med basis-teknikker til alle røgemetoder · 87 spændende opskrifter som fx letsaltet, ahornrøget bacon og plankerøget brie med kirsebærchutney og ristede mandler · Karakteristikker af de forskellige røgflis-aromaer samt masser af fifs og fiduser til, hvilke typer røg der passer til forskellige slags mad · Webers 10 bedste tips til, hvordan du får succes med brug af røg Røg er skrevet af Jamie Purviance, der også er forfatter til en lang række andre Weber-udgivelser bl.a. Så er det grilltid (2012). Antal sider: 191 - Indbinding: Illustreret kartonbind. Kvadratformat
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 18. september
2. udgave fra 2015 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 978-87-400-0101-3
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1005 gram
Blomsterbergs søde sager – 191 sider - Hardback - Sprog: Dansk – Foto: Lars Ranek. Præsenterer i sin nye bog 80 opskrifter på alt det søde, hendes hjerte begærer. - Pris ex forsendelse - B1737- 02- 10745
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 18. september
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1760 gram
Ingeborg Suhrs kogebog er en moderne klassiker - og i år fylder den 100 år! Suhr var en pioner for sin tid og grundlæggeren af Suhr’s Husholdningsskole. I dag er det Katrine Klinken - kendt for sine mange, stærkt sælgende kogebøger og som madskribent til magasiner og blade - der viderefører traditionen for det gode madhåndværk i bogens mere end 1.000 opskrifter. Mad er en uovertruffen grundkogebog, der rummer solid og anvendelig viden om råvarer, køkkenhåndværk og madlavning samt et væld af gennemprøvede, klassiske og moderne opskrifter. En inspirerende, uundværlig og praktisk bog til alle, der vil have en grundkogebog inden for rækkevidde og interesserer sig for, hvad de spiser. MAD fylder 100 år, og det fejres med en ny, flot udgave - i farver. Masser af trin-for-trin fotos og dejlige madbilleder som indgang til hvert kapitel. Indbundet, 550 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 17. september
1. udgave fra 2014 på forlaget Lindhardt & Ringhof
Oplag: active
ISBN: 978-87-11377-635
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
LCHQ – Low Carb High Quality - gør det nemt at spise sundt – 127 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Til dig, der gerne vil tabe dig, leve sundere og have mere energi. Er baseret på enkle kostråd, der passer godt til mange danskeres livsstil, fordi der er plads til kulhydrater. - Pris ex forsendelse -B1737- 12- 10557
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 17. september
1. udgave fra 2008
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 900 gram
Bogen fremstår som ubrugt.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 17. september
1. udgave fra 2016 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740030860
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 165 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 903 gram
Der kan være mange fordele i at leve med antiinflammatorisk kost. På blot 21 dage kan du faktisk komme af med al inflammation og blive stærkere end nogensinde! "21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost" hjælper dig med at få styr på både blodsukker, fordøjelse, kolesterol og blodtryk på én gang. Bogen er skrevet af læge Jerk W. Langer og ernæringsterapeut Louise Bruun, der både forklarer hvad inflammation er, hvordan det opstår, hvilke konsekvenser det kan have og hvordan du slipper af med det. Med "21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost" bliver du sund og glad! Antal sider: 199 - Indbinding: Hardback.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 17. september
fra 1987 på forlaget Sesam
Oplag: active
ISBN: 87-7258-242-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 220 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 786 gram
Den store BÆRBOG – 218 sider – Hardback – Oversat og bearbejdet af Ole Høst. Er en herlig natur-håndbog, der beskriver mere end 80 vildtvoksende, forvildede og dyrkede bær. Men den er også en inspirerende kogebog med 264 opskrifter på spændende retter med bær. Indhold: Spiselige bær; Giftige bær; Dybfrysning og konservering; Opskrifter. B2130 -04 –10170 - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 17. september
1. udgave fra 2000 på forlaget Gyldendal –-1.oplag
Oplag: active
ISBN: 87-00-48166-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 115 gram
Frk. Jensens Julemad – 62 sider – Papbind med flapper –Sprog: Dansk. Er en samling opskrifter på en traditionel dansk jul hentet fra Frk. Jensens Kogebog og Frk. Jensens syltebog. En grundbog i madlavning, der, foruden opskrifter til juleaften og juledagene, indeholder Frk. Jensens tips og gode råde om tilberedning af sovs, stegemetoder m.m. - Pris ex forsendelse -1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 17. september
1. udgave fra 1995 på Netto og Forlaget D3 -1. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-90059-37-9
Kategorier: Hobby, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 345 gram
Julebogen 2 - Julen har englelyd - 86 sider - Hardback - Sprog: Dansk. Engle hører hele året til, men med julen er de blevet symboler på fred og lyksalighed. Vi kender dem som buttede englebørn eller i kvindeskikkelser. Vi pynter med dem og glæder os over den glans, de kaster over julen. Bogen har ladet sig inspirere af engle i tekst, dekorationer, klip, opskrifter på julemad, konfekt, visitkager til julebesøg og andre juleideer. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 17. september
fra 1987 på forlaget Høst & Søn
Oplag: active
ISBN: 87-14-28743-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 160 gram
Fuldkornsbagebogen - 71 sider - Papbind med flapper - Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 17. september
fra 2007 på forlaget H.F. ullmann
Oplag: active
ISBN: 978-3-8331-4524-7
Kategorier: Geografi, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1240 gram
Spanien - Middelhavets fristelser - 191 sider - Gult lærredsbind - Smudsbind - Sprog: Dansk - Oversat efter den tyske udgave af Bernadette Maria Hammann - Dansk redaktion og produktion - Forlagskonsulent: Kasper Monty - Rigt illustreret med samtidige farver fotografier. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. september
1. udgave fra 2003 på forlaget Juliana Drivhuse 40 års jubilæumsbog
Oplag: active
ISBN: 87-990540-0-0
Kategorier: Erhverv, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Kokkedrivhuse -71s- Hardback. Besøg i drivhusene hos - Hans Bech Thomsen, Henne Kirkeby Kro - Christian Bind, Fakkelgården - Jan Friis-Mikkelsen, Tinggården - Jens Peter Kolbeck, Molsgården - Thomas Pasfall, Munkebo Kro - læs og bliv inspireret. NY. B 2025-11-260 - Pris ex forsendelse, vægt 510g.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. september
1. udgave fra 1980 på Union håndbøger - Forlaget Hamlet
Oplag: active
Kategorier: Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Køkkenskriveren -48s- Papbind Det veldækkede bord - Rigtig anretning og servering - Dybfrost tip - Servietfoldning - Mål og vægt - tid og temperatur - internationale mål - gl. danske mål - Hvad fylder materialer og hvad vejer de - og meget mere. B2025-11-261 - Pris ex forsendelse, vægt 110g.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. september
fra 1999 på forlaget Klitrose
Oplag: active
ISBN: 8777281160
Kategori: Kogebøger
pris: 195 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
403 sider. Bogen er en hardback udgave. Fremtræder som ny. - Beskrivelse: "Spis Dig Fra Ledsmerter, Gigt Og" - Kogebogen for folk med reumatiske lidelser samt om sammenhængen mellem en forkert og utilstrækkelig kost og sygdomme i muskler og led. De fleste gigtformer kan helbredes uden brug af syntetisk medicin. Nøglen til at løse gigtens gåde er et samspil mellem kostens syre-basebalance og den rigtige sammensætning af fedtstoffer samt vitamin- og mineraltilskud. Forfatteren fremlægger dokumentation for sine behandlinger, der består af kostomlægning og begrænsning af stimulanser i en afgrænset periode. Bogen indeholder et væld af gode og velsmagende madopskrifter.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. september
fra 2010 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 978-87-00-79859-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1400 gram
Knudtugler & Kanelsnegle – Opskrifter, tips og idéer til familier med børn – 276 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Bogen tager udgangspunkt i de fire årstider og giver friske og gennemtestede råd om, hvordan man kan inddrage børnene mere i de praktiske gøremål og i planlægningen af årets festlige begivenheder. - Pris ex forsendelse -B1737-11- 10880
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.