Se information om den valgte bog


Billede af bogen Dessertkøkkenet: Le Cordon Bleu

Senest opdateret 19. december

Dessertkøkkenet: Le Cordon Bleu

Af Hanne Bloch mfl (oversætter)

1. udgave fra 2000 på forlaget høst & søn

Oplag: 1.

ISBN: 87-14-29617-9

Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

pris: 170 kr – stand: ★★★★★★

Vægt: 1189 gram

Frugtdesserter ; Isdesserter ; Creme- & flødeskumsdesserter ; Souffleer, mousser & marengs ; Ostedesserter ; Pandekager & omeletter ; Grundteknikker ; Kager ; Tærter & frugttærter ; Ris- & semuljedesserter ; Petitfours ; Pynt & pift ; Fagudtryk i køkkenet indb m smudsomslag, flot, kan sendes m DAO for ca 52 kr oveni til nærmeste udleveringssted

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort