Se information om den valgte bog


Billede af bogen Madkundskab - en teoribog

Senest opdateret 23. december

Madkundskab - en teoribog

Af Helle Brønnum Carlsen (forfatter)

1. udgave fra 2021 på forlaget Gyldendal

ISBN: 9788702295115

Kategorier: Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi, Studiebøger

pris: 305 kr – stand: ★★★★★★

Vægt: 763 gram

Madkundskab – en teoribog kan anvendes på flere niveauer i faget – både til den obligatoriske del i 5.-6. klasse og til valgfaget. Bogen er velegnet som et opslagsværk i 5.-6. klasse og som taskebog til valgfag i 7.-8 klasse, hvor de introducerede teoretiske begreber skal være på plads, når eleverne skal til prøve i faget efter 8.klasse. Madkundskab – en teoribog indeholder også elevopgaver, som kan løses i undervisningen eller hjemme som forberedelse eller afslutning på et emne eller tema. Bogens kapitler følger kompetenceområderne i madkundskab. Nogle af færdigheds- og vidensområderne er behandlet grundigere end andre, fordi de danner det teoretiske fundament for de øvrige færdigheds- og vidensområder. Antal sider: 168. - Indbinding: Indbundet.

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort