Senest opdateret 17. marts
1. udgave fra 2001 på forlaget DRMultimedie
Oplag: 2
ISBN: 87-7047-924-0
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 59 kr – stand: ★★★★★★
Hardback, fin stand. Illustreret. Fars, fisk, bagværk, desserter, drikke, madpakker.
Senest opdateret 12. marts
1. udgave fra 2007 på forlaget Aschehough
Oplag: 1
ISBN: 978-87-11-31217-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1525 gram
En kogebog af Claus Meyer, der bygger på hans mad- og rejseprogram "Smag på Danmark". Gennem opskrifterne og de ledsagende personlige tekster fortæller Claus Meter den danske mads kulturhistorie, og han beskriver det moderne nordiske køkkens helt særlige muligheder og kvaliteter.
Senest opdateret 11. marts
1. udgave fra 2010 på forlaget lindhardt og Ringhof
Oplag: 6.
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 846 gram
orfatteren blander årstidernes friske grøntsager til saftige salater. Blandt andet opdaterede udgaver af klassiske salater som rejecocktail og cæsarsalat og desuden nye måder at bruge grønt fra den nordiske urtehave. hardback, flot, kan sendes m DAO for 41,50 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Senest opdateret 11. marts
fra 1993 på forlaget Fisker & Schou
Kategori: Kogebøger
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1038 gram
Den populære TV-koks kogebog i stort format, rigt ill. med farvebilleder, hardback, kan sendes m DAO for 45 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Senest opdateret 11. marts
1. udgave fra 1995 på forlaget Gyldendal
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 707 gram
Signeret, hardback, kan sendes m DAO for 42 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Senest opdateret 11. marts
1. udgave fra 2012 på forlaget lindhardt og Ringhof
Oplag: 1.
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 303 gram
50 af Claus Meyers bedste opskrifter på alt hvad der hører til december af spiselige sager. Hft., kan sendes m DAO for 41 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Senest opdateret 11. marts
1. udgave fra 2002 på politikens forlag
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1069 gram
Mere end 100 fedtfattige opskrifter med overvejende danske råvarer og inspiration fra Asien, Mexico og Middelhavsområdet samt kort om ernæring, madens historie, hardback, kan sendes m DAO for 45 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Senest opdateret 11. marts
1. udgave fra 2009 på forlaget lindhardt og Ringhof
Oplag: 4.
Kategorier: Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 808 gram
Forfatteren blander årstidernes friske grøntsager til saftige salater. Blandt andet opdaterede udgaver af klassiske salater som rejecocktail og cæsarsalat og desuden nye måder at bruge grønt fra den nordiske urtehave. Hardback, kan sendes m DAO for 41,50 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Senest opdateret 9. marts
1. udgave fra 2010 på forlaget Lindhardt & Ringhof - 1. oplag
ISBN: 978-87-11-43070-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 235 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 3500 gram
Almanak - 694 sider - Hardback med lette brugsspor - Sprog: Dansk - Fotos af Anders Schønnemann. I Almanak er de væsentligste retter fra de sidste 300 års danske madhistorie opdateret, og de præsenteres side om side med opskrifterne på familiens yndlingsretter fra de fremmede køkkener. – Pris ex forsendelse
Senest opdateret 8. marts
1. udgave fra 2015 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: 2
ISBN: 978-87*-11-44029-2
pris: 64 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 740 gram
Hardback. Bogen står nærmest som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (P179a) Vejer 540 gram.