Senest opdateret 8. juni
1. udgave fra 2011 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788702105476
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 140 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1428 gram
Nigellas køkken af Nigella Lawson er den allerførste kogebog fra den engelske køkkengudinde. Undertitlen er naturligvis opskrifter fra hjemmets hjerte. Lækre og inspirerende opskrifter f.eks. på skalddyr med chorizo til ingefærdbrød med Guinness-øl. Få lyst til at gå i køkkenet med Nigella Lawson. Antal sider: 487 - Indbinding: Illustreret hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. juni
2. udgave fra 2021
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 900 gram
Bogen fremstår som ny og ubrugt.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. juni
1. udgave fra 2023 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740077599
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 180 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1001 gram
For hundredtusindvis af danskere er det en daglig kamp at fordøje maden. Rigtig mange af os lider, ofte i det skjulte, af luft i maven og andre smerter fra tarmsystemet, forstoppelse, diarré, sure opstød, halsbrand og refluks – selv om der findes effektive løsninger på problemet. ”Men der er ingen one-size-fits-all”-løsning, og hvis maven driller, skal du ikke bare følge rådet om at spise nogle flere kostfibre. Måske er det noget helt andet, der skal til for at løse dit problem,” fortæller Tine Jørgensen, der er cand.scient. i klinisk ernæring og har specialiseret sig i mave-tarm-lidelser. ”Forskellige fordøjelsesproblemer kræver forskellige løsninger. I denne bog får man hjælp til at identificere årsagen til netop sine problemer – og en konkret handlingsplan til at løse dem, så man ikke bliver slave af sin mave.” Med afsæt i både videnskaben og sine erfaringer med at udrede hundredvis af klienter gennemgår Tine Jørgensen i letforståeligt sprog og med en befriende humor de hyppigste fordøjelsesproblemer og præsenterer en skræddersyet 3-trins plan til dem hver. Plus masser af opskrift er på mad, som man trygt kan sætte tænderne i. Glem alt om kedelig skånekost uden smag og struktur. Opskrifterne er udviklet af den kendte kogebogsforfatter og madblogger Jane Faerber, som har fået maksimal velsmag ud de tarmvenlige principper. Antal sider: 295 - Indbinding: Kartonbind
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 3. juni
fra 2013 på forlaget Turbulenz
Oplag: active
ISBN: 9788792910332
Kategori: Kogebøger
pris: 50 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 585 gram
Hardback. Ny i folie. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (S204) Vejer 385 gram.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 31. maj
1. udgave fra 2006 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788761404374,
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1309 gram
Gordon Ramsay er berømt for sin sublime mad, og hans restauranter er blevet belønnet med indtil flere Michelinstjerner. I England har han udgivet flere kogebøger, der alle er blevet bestsellere. Gør det nemt er Gordon Ramsays første kogebog på dansk. Her viser han, hvordan du laver guddommelig mad hjemme hos dig selv - uden at overskride budgettet eller tilbringe timer i køkkenet. Ved at bruge de bedste råvarer (men ikke for mange ad gangen), kombinere de mest fantastiske smagsindtryk og anvende helt enkle metoder, har Gordon sammensat et udvalg på over 100 opskrifter, der passer til enhver lejlighed: morgenmad og brunch, hurtig fastfood, afslappede grillmiddage, mad for børn, gæstemiddage uden stress, middage for to, og når det skal være fint. Opskrifterne er naturligvis raffinerede, men de er også enkle. På billedsiden følger bogen Gordon, når han udvælger, køber og tilbereder sine råvarer - og forvandler dem til udsøgte måltider. Som en ekstra bonus får du sammen med bogen en dvd. Her viser Gordon, hvordan han laver sine yndlingsretter i sit eget køkken, med grundige forklaringer og underholdende kommentarer undervejs. Gordon gør det virkelig nemt ... Antal sider: 256+DVD - Indbinding: Orig. kartonbind med smudsomslag
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 31. maj
1. udgave fra 2011 på forlaget Carlsen, DR, Mastiff
Oplag: active
ISBN: 9788711418222
Kategorier: Børnebøger, Børn & forældre, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 105 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 514 gram
Jeg hedder Rosa og bor på Rouladegade i Ramasjang. Du kan let kende mit hus, for jeg har selv bagt det! Måske kan du også dufte dig frem til det. Der er nemlig altid noget spændende i gang i køkkenet, for jeg elsker kager. De kager, jeg allerbedst kan lide at bage, er overraskelseskager. En overraskelseskage er en hjemmelavet kage bagt helt specielt til en, man holder af. Det er en kage fyldt med kærlighed. Min kagebog er fuld af opskrifter på den slags kager. Du får også nogle af mine kagetricks og bagefiduser, så du kan lave dine helt egne kager og kageoverraske én, du godt kan lide. Rosa fra Rouladegade er et tv-program fra DR. Antal sider: 57. - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 30. maj
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 140 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1995 gram
Der er noget herligt ved hjemmelavet mad. Noget fantastisk, lidt besværligt og meget tids-krævende over det. Men at koge, stege og braisere, at røre, føle, dufte og følge sæsonerne er til gengæld helt vildt livsbekræftende og en af hjørnestenene i køkkenet (…) I denne bog har vi bestræbt os på at give en verden af smag, duft og sanselige indtryk videre til dig. Grundkøkken er en solid og moderne grundkogebog til nutidens familie. De to kogebogs-forfattere har samlet alt, hvad en moderne grundkogebog skal indeholde af basisviden om råvarer, redskaber og grundteknikker i køkkenet. Grundkøkken indeholder et sandt overflødighedshorn af gode opskrifter, i alt over 280. Op-skrifterne spænder vidt fra supper til kød- og fiskeretter, grønne retter, mad med kød, fisk og vildt samt skønne desserter og bagværk. Indbundet, 590 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 30. maj
1. udgave fra 2008 på forlaget DR
Oplag: active
ISBN: 9788776804725
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 997 gram
I denne nye kogebog kan du få brødrene Adam og James’ bedste opskrifter fra DR2-programmet "Spise med Price", hvor de to værter med stor kærlighed til det klassiske tv-køkken og nysgerrighed efter nye smagsoplevelser kaster sig ud i kogekunsten. Deres far, John Price, var i mange år en kendt madskribent, kogebogsforfatter og et fremtrædende medlem af Dansk Gastronomisk Akademi. Adam Price er blandt andet madanmelder og uddeler kokkehuer i Politiken, hvor også James er ansat til at dele ud af opskrifter fra eget køkken. Humor og selvironi er en fast bestanddel af "Spise med Price"-programmerne, og dette går igen i kogebogen, hvor læseren får historien bag retterne. I såvel DR2-programmerne som i kogebogen af samme navn får vi da også præsenteret retterne sammen med anekdoter fra familien Prices køkkenliv. Læs blandt andet om den berømte Boeuf Stroganoff, der hjemme hos familien Price kun blev lavet ved festlige lejligheder, og som blev præsenteret første gang i tv i Jørgen Ifversens talkshow ´Lørdagshjørnet´, hvor John var gæst og lavede retten med sin vanlige sans for drama "in front of a live studio audience". Mandagen efter fik James i skolen at vide, at han da havde en tosset far, for det var da helt vanvittigt at bruge så meget paprika ... Bogen er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide om, hvilke læsesystemer bogen kan læses i. Antal sider: 176 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 30. maj
1. udgave fra 2010 på forlaget DR, Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711412930
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 130 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1033 gram
Brødrene Adam og James Price byder på alt fra kyllingeopskrifter og mormormad til chiliretter og en scoremiddag krydret med familieanekdoter og andre historier, lige fra mislykkede slankekure til fascinationen af vampyrer! Indhold: Den slanke linje ; Sulten i Provence ; Van Helsings natmad ; Ka' de li' østers? ; La dolce vita ; Tihvertifald kylling ; Some like it hot ; Mormor er den bedste i verden ; Den store scoremiddag ; Brunt og brændt. Antal sider: 183 - Indbinding: Orig. illustreret kartonbind
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 30. maj
1. udgave fra 2011 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711418178
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1186 gram
Indeholder 50 opskrifter: kødretter, vegetarretter, pastaretter, curryretter, desserter m.m., som kan laves på en halv time. Antal sider: 287 - Indbinding: Hardback med smudsomslag.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 30. maj
1. udgave fra 2004
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 980 gram
Bogen er ubrugt og fremstår som ny.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 29. maj
1. udgave fra 2002 på forlaget Restaurant Mortens Kro, occ innovation
Oplag: active
ISBN: 9788798910701
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1106 gram
Opskrifter på mad til to og fotografier, der for hver af årets 12 måneder giver inspiration til hvordan madkunst kan bruges til at skabe sensuelle stunder. Antal sider: 145 - Indbinding: Hardback.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 28. maj
1. udgave fra 2006 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 9788711182970
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 955 gram
Retter med kun 5-6 ingredienser. Tager højst 20 min at tilberede. Retter der kan laves daglig. Indeholder 6-8 ingredienser og tager mindre end 1 time at tilberede. Retter som imponerer. Kan indeholde eksotiske ingrediensker og tager 1 time eller mere at tilberede. Illustreret i farver. Antal sider: 160 - Indbinding: Helshirting med smudsomslag.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 27. maj
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1375 gram
85 opskrifter på fuldkornsversioner af Chad Robertsons favoritter af både brød og bagværk fra Tartine Bakery. Først revolutionerede Chad Robertson smagen og bagningen af surdejdsbrød bagt på hvedemel. Nu er turen kommet til bagning med fuldkornsmel. Chad Robertsons søgen efter velsmagen fra de forhistoriske fuldkornstyper har udmundet sig i 85 opskrifter på fuldkornsversioner af verdens bedste brød og bagværk. Og så deler han ud af sine banebrydende nye metoder og teknikker for brødbagning. Mere af det gode Brød er opfølgeren til bestselleren Det gode Brød af den verdenskendte bager Chad Robertson, medstifter af Tartine Bakery i San Francisco, der har inspireret flere af de bedste danske kokke og bagere. Indbundet, 336 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 25. maj
2. udgave fra 1982 på forlaget Borgen
Oplag: active
ISBN: 87-4185-455-1
Kategori: Kogebøger
pris: 1220 kr – stand: ★★★★★★
Heftet bind, stort format (Foliobind) 32x44,5 cm. Fin og velholdt stand. 2. udgaven-1. oplag. 12 sider + 4 litografier. Meget sjælden til salg.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 24. maj
1. udgave fra 2016 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740026498
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 711 gram
Opskrifter på salater fordelt på årstiderne. Derudover opskrifter på tilbehør: Olier, cremer, dressinger, kryddersmør, pestoer, dip, syltede grøntsager og bær samt sirup. Antal sider: 224 - Indbinding: Hæftet.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 23. maj
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 915 gram
Denne bog handler om verdens bedste råvarer og deres kulturhistorie. Forfatterne byder på fascinerende beretninger om alt fra basisvarer som salt og peber til de sjældne og eksklusive delikatesser som trøfler, gåselever og kaviar samt forarbejdede råvarer som vin og chokolade. Hardback, 304 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 23. maj
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 820 gram
Drømmer du om at tabe dig? Om mere energi, en stærk krop og en bedre fordøjelse? Måske bedre søvn og bedre humør? Så står du med den rette bog i hænderne. Super 5:2 er en effektiv og inspirerende guide t il dig, der gerne vil leve sundere – én gang for alle. Kostekspert Louise Bruun og læge Jerk W. Langer har forvandlet deres store er faring og den nyeste forskning til en 10-ugers kur, der ikke alene giver dig et vægt tab på op til 10 kg – men også en krop, der sprudler af energi, styrke, velvære og livsglæde. Super 5:2 bygger på 5:2-princippet, hvor du faster let i to dage og spiser almindeligt i fem dage. Som noget helt nyt får du i denne bog både opskrifter til fastedagene og t il de fem dage, hvor du ikke faster. Du får også et enkelt og effektivt træningsprogram samt masser af gode råd om livsstil, søvn, fordøjelse og meget andet. Kort sagt alt det, du har brug for for at opnå dit mål. Og alle kan være med. I Super 5:2 får du: • Opskrifter på skøn mad - både til fastedagene og de dage, hvor du ikke faster. • Enkelt og effektivt træningsprogram, du kan følge uge for uge. Indbundet, 231 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 23. maj
1. udgave fra 2020 på forlaget Madgudinden
Oplag: active
ISBN: 9788799648078
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Selvhjælp, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 565 gram
En dysbiose er en overvægt af skadelige mikroorganismer, svampe og sygdomsfremkaldende bakterier, hvor svampe, bakterier eller parasitter har svært ved at indgå i det harmoniske fællesskab, der findes i kroppen. Det kan ødelægge tarmfloraen og forårsage inflammation, øget tarmgennemtrængelighed og medvirke til udviklingen at fødevareallergier, fødevareintolerancer og sensitivitet over for fødevarer.Bogen giver en god indsigt i, hvordan du kan bringe kroppen i balance, på et sprog, som er let at forstå med mange gode forklaringer og lækre opskrifter. Softback - 201 sider - Udg. 2020 - 1. Udgave - 565 gram - ISBN : 9788799648078 - SOM NY ( 17 x 24,1 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. maj
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 675 gram
Tv-vært Divya Das og forfatter og minister Manu Sareen har sammen lavet en skøn indisk kogebog med udgangspunkt i egne erindringer og oplevelser med det indiske køkken – både i Danmark og Indien. "Vi har begge igennem mange år kigget vores mødre over skulderen, når de tilberedte det ene fantastiske måltid efter det andet. Det vakte vores interesse, nysgerrighed, glæde og skabte vores forudsætning for at tilberede indisk mad i Danmark". Vores indiske køkken er en nem og ligetil kogebog, hvor man ikke behøver være velbevandret i det indiske køkken for at gå i gang med en af bogens mere end 50 indbydende opskrifter, der spænder over en bred vifte af opskrifter på forretter, hovedretter og desserter fra både Nord- og Sydindien. Hardback, 152 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. maj
Oplag: active
Kategorier: Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 595 gram
Syltebogen gennemgår alle de klassiske sylte-og konserveringsteknier, ligesom den indeholder de bedste opskifter på syltning af alle slags frugt, bær og grøntsager - på marmelade, saft, gelé, likør, mos, chutney og meget andet. Bogen er overskueligt opbygget og er illustreret med et væld af smukke farvefotos. Hardback, 161 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. maj
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 550 gram
Denne tredje bog viser dig, hvor nemt det er at tænke grøntsager ind i alle dagens måltider, også de hurtige ’to go-måltider’. Og kagerne? Dem skal du selvfølgelig heller ikke snydes for. Selv de kan gøres ’grønne’ og dermed mere sunde. Fra Indledningen: Bogen gør det nemt for dig at variere dit indtag af grøntsager. Vi vil gerne inspirere dig til at spise både de fine og de grove, både de grønne, de røde, de hvide og de gule – som rå, stegte, bagte eller kogte. Det handler ikke om at spise flere grøntsager, end du har lyst til. I Sense har vi den ene regel, at to ud af tre daglige hovedmåltider skal bestå af grøntsager, proteiner, fedtstoffer og eventuelt stivelse og/eller frugt – tilsammen en mængde, som mætter i fem til seks timer. Det betyder, at du fint kan spise et måltid uden grøntsager, så længe du får dem til de to øvrige måltider i løbet af dagen. Bogen indeholder også vegetarretter. Når man kender Sense-systemet, vil man vide, at man altid kan erstatte animalske proteiner med vegetabilske proteiner. Helt konkret betyder det, at for eksempel en steak kan erstattes af en stor håndfuld edamamebønner. Men det omvendte kan også fint lade sig gøre. Dermed kan vegetarretterne bruges af kødelskere ved blot at erstatte bælgfrugterne helt eller delvist med kød, fjerkræ eller fisk. Lad dig inspirere af bogens mange fine opskrifter! Opskrifterne er tilsat en god mængde fedt for at få den bedste smag frem i grøntsagerne. I vores verden smager en ret med smørstegte asparges bare bedre end en fedtfattig udgave af retten. En fed sauce, en pesto eller en klat kryddersmør gør også underværker for smagen af de gode grøntsager. De fleste retter i denne bog er helhedsmåltider: De svarer til fyldte eller næsten fyldte Sense-spisekasser. Sammensætningen i måltiderne sikrer god mæthed og et stabilt blodsukker – to ting, som er vigtige i forhold til en sund livsstil med en tilpas mængde kalorier. Softcover, 143 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. maj
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 725 gram
Løgismoses har gennem de senere år oplevet en stor og stadig stigende popularitet pga. deres kvalitetsprodukter, der gør det lettere for den helt almindelige dansker at lave mad med stor smag. Løgismose er et helt univers – et familieforetagende ejet af familien Grønlykke, der med stor kærlighed til god mad fremstiller af råvarer af højeste kvalitet, som man kan købe i almindelige dagligvarebutikker, og samtidig gennem flere generationer har drevet Falsled Kro, restaurant Kong Hans Kælder, Løgismose mejeri og vinimport samt delikatessebutikker. Mange dygtige og kendte kokke har gennem tiden været med til at sætte deres præg på restauranternes menukort og til at sikre det høje gastronomisk niveau, de er kendte for. I denne kogebog får læseren de allerbedste af Løgismoses egne opskrifter, uden at det på nogen måde bliver et gastronomisk skoleridt med 8-retters menuer. Bogen har fokus på det enkle måltid i hverdagen og den gode gæstemad, hvor man har tid til at gå og pusle i køkkenet. De 80 opskrifter er enkle at gå til og tilberedt på de råvarer, som er tilgængelige i vintersæsonen. De byder på alt lige fra god mysli til morgenmad, hjemmelavede sild til frokost til en variation af bondepige med slør, over gode klassikere som boeuf bourguignon og cassoulet til moderne retter med fisk og skaldyr og endelig de lækreste desserter. Opskrifterne er samlet, genskrevet og redigeret af kokken Anders Vald, som er forfatter til bogen samt daglig projektleder i Løgismose. De smukke fotos er taget af Anders Schønnemann, som er en af Danmarks allerdygtigste madfotografer. Indbundet, 166 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. maj
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 990 gram
"Vidunderlig vegetar – en grøn kogebog" er fyldt med inspirerende og mættende vegetaropskrifter til hverdag og fest. Bogens opskrifter kræver ingen gastronomiske forkundskaber, blot lysten til at gå i køkkenet med mange grønsager, urter, krydderier og helt uden kød. Bogen følger årstidens gang og giver bud på, hvilke skønne retter man kan lave med årstidens grøntsager forår, sommer, efterår og vinter. Bogen går hånd i hånd med det stigende fokus på at spise mindre kød af hensyn til både eget helbred og klodens klima. er fyldt med inspirerende og mættende vegetaropskrifter til hverdag og fest. Bogens opskrifter kræver ingen gastronomiske forkundskaber, blot lysten til at gå i køkkenet med mange grønsager, urter, krydderier og helt uden kød. Indbundet, 199 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. maj
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 590 gram
Tang er ligesom ingefær en såkaldt superfood. Det vil sige, den er rig på en lang række næringsstoffer og derfor godt for helbredet. Derudover er tang rigtig god til at tilføre maden smag. Både salt, sødme og umami. Du kan bruge tang i stort set alle dine måltider, og i denne bog får du 45 opskrifter, der hjælper dig i gang med at tilberede mad med tang. I bogen finder ud også et smagskort, så du nemt kan se, hvilke sorter, der giver hvilken smag, og hvilke retter, de forskellige sorter er særlig gode i. Og skulle du få lyst til selv at samle tang, er der også en oversigt over de danske, spiselige sorter, du kan finde i naturen og gode råd til, hvordan du behandler det. Hardback, 200 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 21. maj
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 650 gram
Syriens gryder – en kulinarisk dannelsesrejse er ikke blot en kogebog med de skønneste retter til lange middage med snak over bordet. Den er også en kærlighedserklæring til det syriske folk og dets rige kultur, fra før verden gik af lave, og borgerkrigen brød ud. Journalist Ruth von Sperling fortæller levende om både hverdagslivet og madkulturen fra sine rejser i Syrien, og billedkunstner Pernille Kløvedal Helweg har foreviget oplevelserne med sit kamera. Mød syrerne: Kom med på shopping i Den lige Gade, spis på Restaurant Al-Mahab, som serverer retter med alt med lam – og tag med til privat fødselsdagsfest hos Fatima, hvor der både bliver danset og sunget. Ruth von Sperling har indsamlet en række autentiske mezze-opskrifter, som Trine Hahnemann har testet og udviklet sammen med bogens øvrige retter. Både de velkendte falafel, baba ganoush og tabbouleh og nye og spændende madoplevelser som f.eks. kylling med citron og grønne oliven, rødbedemutable samt et væld af lækre salater. Syriens gryder er blevet til på baggrund af et ønske fra forfatterne og forlaget om at yde et bidrag til hjælpen til de mange syriske flygtninge, der har mistet alt og nu kæmper for en ny tilværelse. Hardback, 167 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. maj
2. udgave fra 1999 på PP Forlag
Oplag: active
ISBN: 8790799194
Kategori: Kogebøger
pris: 78 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Stor softcover-udgave. 249 sider. Fejlfrit eksemplar
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. maj
1. udgave fra 2002 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711422328
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 84 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1144 gram
Kogebog om mad og vin, Format: hardback, Stand: perfekt, som ny.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. maj
på Skandinavisk Bogforlag - uden år
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1300 gram
Den gyldne smørrebrødsbog – 303 sider + registre – Halv-læderbind med guldtryk på ryg - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i s/h og farver. - Pris ex forsendelse -B1748 -04– 12114
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. maj
fra 1999 på forlaget Könemann
Oplag: active
ISBN: 3-8290-0965-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 2400 gram
Eurodélices: Europas mesterkokke byder til bords – Alt godt fra havet – 336 sider – Blåt lærredsbind– Smudsbind - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Med omkring 150 opskrifter på fisk og skaldyr er denne bog en gourmet - strejftog gennem hele Europa. - Pris ex forsendelse - B17106 -05– 10668
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.