
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2011 på forlaget GLOBE
Oplag: active
ISBN: 9788779006225
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 370 gram
Crafts starter med den traditionelle æbleskive og bevæger sig hen imod noget mere eksperimenterende. Her er chokoladeæbleskiver med flydende chokolade i midten, æbleskiver med citron og birkes, nogle med banan og rom, osv. Fra det salte køkken kan nævnes dem med røget laks og dild, med figen og røget skinke, osv. Her er rigeligt med forslag til at eksperimentere, så der er ingen grund til at gemme æbleskivepanden væk når julen er overstået. Softback - 111 sider ( 18,6 x 21,2 cm ) Flot eksemplar.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
2. udgave fra 2016 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711504475
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi, Natur, Svampe
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 770 gram
SVAMPEKOGEBOGEN , Philippe Emanuelli, emne: mad og vin, Morkel, vårmousseron, bruskhat, trøffel, kantarel, karljohansvamp, trompetsvamp, mælkehat, østershat, poppelhat - der er masser af spændende svampe, men hvordan bruger man dem egentlig? Hvad er en svamp? ; Lidt om svampe og deres tilberedning ; Opskriftsoversigt ; Billedleksikon over svampearter ; Opskrifter med vilde svampe ; Spores outdoor ; Dyrkede svampe ; Tørrede svampe ; Ikke alt der glimrer er guld ; Konservering. Softback - 287 sider. 2. Udg. 1. Oplag - 2016. Meget fin stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
2. udgave fra 2009 på forlaget EC Edition
Oplag: active
ISBN: 9788791392146
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 350 gram
"Lammefilosofi – retter med lammekød" er kåret som den bedste danske kogebog i den internationale konkurrence Gourmand World Cookbook Awards – også kaldet kogebogens “Oscar”. Kogebogen indeholder 87 opskrifter med lammekølle, bov, gryderetter, grill, supper, fars, indmad og meget andet. Nogle opskrifter er simremad, mens andre kan laves på kort tid. Med kogebogen følger en stribe forslag til lækkert tilbehør, der passer særligt godt til smagen af lammekød. Softback - 120 sider. FLOT stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2007 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 97887112642847
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Medicin, Personlig udvikling, Selvhjælp, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Hardback - 382 sider - 2007 - 1.Udgave 2. Oplag Flot stand. Alle kan forbedre sit helbred og få det bedre. Ved at styrke din selvhelbredende kraft, kan du få et liv, du ikke troede var muligt! Her får du et 12-ugers program, der trin for trin fører dig til et sundere liv. Det handler om at tænke i nye baner og: spise lidt sundere tage pauser og lave vejrtrækningsøvelser eller meditere sørge for at sove ordentligt rense ud og få det bedre sørge for dine individuelle behov give næring til sjælen tage hånd om glæden og lege mere sørge for helheden Bogen giver konkret vejledning, hvor du hver uge koncentrerer dig om en side af dit helbred. Du får hårde fakta og bløde øvelser, opskrifter på lette og hurtige retter, forskellige spørgeskemaer som hjælper dig til succesfuldt at bedømme dit helbred samt praktiske råd. Denne bog giver dig forudsætningerne - du giver dig selv muligheden for et godt helbred. Sanna Ehdin har en Ph.D. i immunologi og har siden 1991 beskæftiget sig med psykoneuroimmunologi - sammenhængen mellem krop, tanker, følelser og helbred og har tidligere skrevet Det selvhelbredende menneske, Kogekunst for det selvhelbredende menneske og HQ - det menneskelige helhedssyn.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2014 på forlaget Længe Leve Livet
Oplag: active
ISBN: 9788799508938
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Den glutenfri kogebog tilbyder inspiration, viden og teknik til et liv uden gluten. Lækre og velsmagende opskrifter, revolutionerende bageteknik og viden om hvad gluten er, og hvad det kan gøre ved os. Du får oplyst gode erstatninger for gluten i dagligdagen og hvordan du bruger de nye melsorter i madlavningen. Opskrifterne er uden gluten, komælk, æg og gær, og sukker er kun anvendt i yderst begrænset omfang. Den glutenfri kogebog er bogen der viser dig vejen til en glutenfri levevis, let lækkert og ukompliceret. Hardback - 102 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2015 på Nyt Nordisk Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788717045576
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 384 gram
Med sous vide-teknikken har du mulighed for at lave helt utrolig mad i særklasse - det hjælper "Sous vide kogebogen" dig med. Med vakuum og vandovn er det let og innovativt at lave en middag, der slår benene væk under gæsterne. Sous vide-teknikken er hemmeligheden bag restauranternes møre kød. Det er blevet nemmere for almindeligt dødelige at lave mad på dette niveau derhjemme, fordi der er kommet nyt og billigt grej til det på markedet, så nu er der ingen undskyldning for ikke at lave mad på Michelin-niveau. Hardback - 96 sider ( 189 x 224 mm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 1999 på forlaget Hovedland
Oplag: active
ISBN: 9788777394267
Kategorier: Botanik, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Medicin, Orientalsk Filosofi og Livskunst, Sygdom/sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 490 gram
Bogen præsenterer tre snese mere eller mindre kendte urter og grønsager fra Østen som alle kan dyrkes i danske haver og anvendes i madlavningen. Urterne Asiatisk vandnavle. Aubergine Bambus Bitteragurk.Bukkehorn (Bukkehornsfro) Bukketorn Burre (Japansk) Celtuce (Stangelsalat) Chayote (Kayote) Chili Choi sum (Choy sum). Citrongres (Lemongrass) Daglilje Eryngo (Falsk koriander) Forärslog Goabonne Gronart Hjelmbonne Hokaidosquash Hvidlog Kailan (Kinesisk broccoli). Kalabas (Flaskegraskar) Kammynte (Kryddermynte) Kamaleonplante Kikart Kinak& Kinaradise« eller Japanraddike Kinaskok Kinesisk purlog (Kinalog) Kinesisk amarant Koreansk mynte. Kinaskok Kinesisk purlog (Kinalog) Kinesisk amarant Koreansk mynte (Huo xiang) Koriander Kranskatost og kruset katost Kronokseoje (Shungiku) Linse Luffa Malabarspinat Mexicansk oregano Mibuna Mitsuba (Japansk persille). Og en hel række flere gode vækster. Hardback - 128 sider. Meget FIN stand. ( 22,5 x 19 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
fra 2015 på forlaget Frøsamlerne
Oplag: active
ISBN: 9788792388018
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Havehistorier, kulturhistorie, praktiske råd og tips om dyrkning af ærter og bønner. Og masser af opskrifter til alle, der har lyst til at prøve kræfter med flere af de spændende gamle bælgfrugter, der kan dyrkes i Danmark. Frøsamlernes projekt med genopdagelse af gamle danske bælgfrugter sluttede i juni 2015, med udgivelsen af en bog på 130 sider, "Ærter og bønner: Genopdagelse af 28 gamle danske sorter". Her finder du beskrivelser og kulturhistoriske oplysninger på alle 28 sorter, erfaringsopsamling, dyrkningsvejledning, opskrifter både jordnære og finurlige, og information om bælgfrugternes næringsindhold og brug i vores kost. Og masser af billeder. SoftBack Som Ny
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2011 på forlaget BORGEN
Oplag: active
ISBN: 9788721036263
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 450 gram
Her får du opskrifter på lækre desserter, skønne lagkager, konditorkager, is, tærter, frugtgrød, konfekt, kiks, småkager samt smoothies og andre drikke. Nyd frugter, bær, økologisk vaniljepulver og kakao i den reneste form, og få enestående smagsoplevelser fra superfødevarer. Sikke en skøn fornemmelse at kunne byde familie og venner på noget, der smager godt og er sundt og samtidig godt for miljøet. Raw food-søde sager laves på naturlige, miljørigtige råvarer, der ikke varmes op til mere end 42°. Alle opskrifter i RAW DELIGHT er naturligvis fri for hvidt sukker, gluten, æg og laktose. Softback med flapper ( 21,2 x 22,7 cm ). 125 sider. Smuk bog - Flot stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2014 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788740012461
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 735 gram
Med mad rigt på gode fedtstoffer og få kulhydrater, kan du spise dig mæt og samtidigt tabe dig. Ved at følge denne kostmodel får du din krop til at fungere optimalt og derved opnå de resultater som du drømmer om. Bogen hjælper dig i gang med LCHF og giver dig råd til hvordan du fastholder de nye vaner. For at opnå de bedste resultater bliver du også forsynet med forslag til hvordan du kombinerer LCHF med din træning. Softback - 248 sider - særdeles flot stand ( 17,8 x 25 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2005 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788756773498
Kategorier: Børnebøger, Børn & forældre, Faglitteratur, Folklore, Kogebøger, Mad & gastronomi, Mystik/eventyr
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 550 gram
HEKSEKOGEBOGEN er til dig, der gerne vil lave din heit egen heksemad med alt,hvad der hører sig til af mystik og tryllerier. Hvad siger du til at lave kiks, som'er formet som slanger og'edderkopper, eller ( lave et farsbred, som er formet som en drage for slet ikke at tale om en dessert, der hedder "Den blodige tallerken"? Det er nu bare jordbær, hindbær, kirsebær og en rod gelérand, men tænk, hvilken opsigt den vil vække. Og/til alt dette kunne du jo også passende servere en drageblodsdrik til dem, der gerne lige vil slukke tørsten efter sådan et heksemåltid. .. Hardback - 125 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 1999 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 8700226262
Kategorier: Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 560 gram
En kombi-ovn giver mulighed for at tilberede maden med grill og mikrobølger eller med både varmluft, grill og mikrobølger. De enkelte tilberedningsformer kan benyttes hver for sig eller i kombination. Bogen her henvender sig til de, der har anskaffet en kombi-ovn og skal lære at udnytte dens mange muligheder. Der er en grundig introduktion til ovnen, omregningstabeller, mikrobølgeovnens "historie" og udvikling, råd om tilberedning, opvarmning og optøning. Hovedparten af bogen er opskrifter, her er alt fra risengrød til chokoladelagkage. Hardback - 181 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2020 på forlaget Madgudinden
Oplag: active
ISBN: 9788799648078
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Selvhjælp, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 565 gram
En dysbiose er en overvægt af skadelige mikroorganismer, svampe og sygdomsfremkaldende bakterier, hvor svampe, bakterier eller parasitter har svært ved at indgå i det harmoniske fællesskab, der findes i kroppen. Det kan ødelægge tarmfloraen og forårsage inflammation, øget tarmgennemtrængelighed og medvirke til udviklingen at fødevareallergier, fødevareintolerancer og sensitivitet over for fødevarer.Bogen giver en god indsigt i, hvordan du kan bringe kroppen i balance, på et sprog, som er let at forstå med mange gode forklaringer og lækre opskrifter. Softback - 201 sider - Udg. 2020 - 1. Udgave - 565 gram - ISBN : 9788799648078 - SOM NY ( 17 x 24,1 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
fra 2000 på forlaget Hovedland
Oplag: active
ISBN: 8777394968
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Etnografi og Antropologi, Faglitteratur, Filosofi, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Orientalsk Filosofi og Livskunst, Religion
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 575 gram
En lidt anderledes vegetarisk kogebog der følger principperne i de tre skåle, nemlig en forenklet udgave af det spisesæt der bruges af zenmunke. De første 20 sider er en introduktion til zen og mad. Derefter følger opskrifterne opdelt i årstider, og herunder i menuer, hver med tre retter. De tre opskrifter er mærket med et symbol der viser hvilken skål, opskriften er beregnet til. Spisesættet består af en stor skål til den stivelsesholdige mad, fx pasta, kartofler eller ris, en lille skål til det proteinrige, fx tofu eller bælgfrugter, samt en lille skål til salat, frugt eller saft. Forfatteren var i mange år kok på et californisk buddhistisk refugium hvor han lavede mad efter zen-reglerne. Hardback - 127 sider, illustreret. Perfekt stand ( 20,5 x 20,5 cm ) .
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2021 på forlaget SuperLux
Oplag: active
ISBN: 9788793796607
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Personlig udvikling, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 312 gram
Vil du tabe dig mindst et kilo om ugen, mens du spiser smagfulde kødretter og måske ovenikøbet drikker vin? Sä er En Slankebog til Mand skabt til dig. Der er masser af smag og protein, og sả mả du drikke vin hver dag. Det lyder måske som en leg, men det er hårdt arbejde! Ud fra Martin Nordkvists egne erfaringer med overvægt og vægttab giver han dig med denne bog enkle redskaber, kostplaner og opskrifter, som han selv har prøvet af med stor succes. Hardback -104 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711344293
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Kogebøger, Selvhjælp, Sundhed
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 462 gram
Opskrifter på burgerboller, knækbrød, tærtebunde, solsikkebrød, focaccia, baguetter m.m. bagt uden mel, sukker og gær. Bagebog for dem, der er på glutenfri kost eller slanker sig efter princippet om meget protein og ingen kulhydrater Opskrifterne er alle baseret på det vægtreducerende princip LCHF (low carb high fat). Hardback - 95 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2015 på forlaget Samvirke
Oplag: active
ISBN: 9788792894847
Kategorier: Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 570 gram
Bogens retter er alle grillet på enten gas, kul eller bål og er inddelt i snacks, hovedretter, desserter, dressing og marinader. Hovedretterne er yderligere inddelt i opskrifter med fisk, fjerkræ, vildt, lam, okse, kalv, gris og vegetariske retter. Bogen har bokse med gode råd og tips til at få grillmaden til at blive sundere og mere velsmagende. Sund mad på grillen ; Gas, kul eller bål? ; Så går vi i gang ; Måltiderne (Snack og småretter ; Fisk ; Vegetar ; Fjerkræ ; Vildt ; Lam ; Okse ; Kalv ; Gris) ; Desserter ; Dip, dyp og dressinger ; Marinader. FLOT flot eksemplar i hardback - 144 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 28. september
1. udgave fra 2011 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788702112153
Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 165 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1561 gram
impelthen italiensk er et potpourri af alle de færdigheder og “hemmeligheder”, som Antonio Carluccio har tilegnet sig i løbet af mere end 50 års professionelt virke som kok. Spækket med lette, pålidelige og lækre retter er dette den perfekte kogebog for køkkennovicen såvel som den erfarne køkkenentusiast. Antonio Carluccio er en Italiens helt store mad-ambassadører. Han har skrevet en række succesrige kogebøger, hvoraf flere er oversat til dansk. Antal sider: 176 - Indbinding: Hardback med smudsomslag.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 28. september
1. udgave fra 2018 på forlaget People's Press
Oplag: active
ISBN: 9788772002002
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 190 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1194 gram
Spis ren og naturlig mad, og få det fantastisk. REN KÆRLIGHED er en anderledes bog proppet med lækker mad og lette opskrifter på BOWLER til morgen, middag og aften i alle regnbuens farver.Med denne bog får du håndgribelige værktøjer og råd til, hvordan du kan spise dig sund, rask, skøn og energifyldt. Bogen er skrevet direkte fra hjertet som inspiration til et sund og sjovt hverdagsliv. Alle opskrifter er antiinflammatoriske – de styrker din tarm og hjerne og din generelle sundhed. Opskrifterne er glutenfri, sukker- og mælkefri og fyldt med lækre superfoods.I bogen er der mere end 50 skønne retter, der holder dig i topform. 90 % af opskrifterne er veganske, men bogen indeholder på ingen måder forbud mod kød, som er valgfrit tilbehør. Desuden med masser af inspiration fra Zennies og Martins eget liv med sundhed som første prioritet. Der deles rundhåndet ud af deres daglige, ugentlige, månedlige og årlige sundhedsritualer, både hvad angår kost og mental sundhed.Og selvfølgelig er bogen fyldt med masser af kærlighed.Martin og Zennie Bonde Mogensen driver behandlingsstedet Kropsinstituttet, der hjælper både elitesportsfolk og private på sporet af en sundere livsstil. Martin er kostvejleder, foredragsholder og har været med til at udvikle behandlingssystemet Body All Mind. Zennie stud. biopat IMB og studerer til phytoterapeut. Desuden er Zennie psykoterapeut, uddannet mentaltræner og coach og har mange års erfaring med optimering af kosten. Sammen har de udgivet bestsellerne DEN FEDESTE JUICEKUR, FLERE FEDE JUICER og DEN SEJESTE SUPPEKUR Antal sider: 238. - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 27. september
1. udgave fra 2002 på forlaget Bogklubben
Oplag: active
ISBN: 9788760415524
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1017 gram
Nigella Lawsons bog indeholder et stort og varieret udvalg af opskrifterne fra tv-serien af samme navn. Alle bogens opskrifter er typiske for Nigellas måde at lave mad på. Det er enkel, original og ukompliceret mad som alle kan finde ud af at lave, men som de færreste nok havde fundet på selv. Og så er bogen spækket med små anekdoter og muntre tilbageblik på Nigellas liv som køkkengudinde. Antal sider: 241 - Indbinding: Hardback.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 27. september
1. udgave fra 2006 på CDR Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788778414328
Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi, Rejsebøger/guides
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 526 gram
En rejsebog fra et ophold i Italien med betragtninger over italiensk madkultur. Antal sider: 160 - Indbinding: Illustreret hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 26. september
1. udgave fra 1995 på forlaget Lindhardt & Ringhof/Bogklubben
Oplag: active
ISBN: 87-604-0124-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 270 kr – stand: ★★★★★★
102 sider - Stort format - Indbundet - Som NY!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 23. september
fra 1999 på forlaget Multivers
Oplag: active
ISBN: 87-7917-006-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 500 gram
Torsk! - Fisken som ændrede verden - 219 sider - Papbind med flapper- Sprog: Dansk - Oversat fra amerikansk af John Iversen. Rigt illustreret i s/h. Dækker 1000 års historier og fire kontinenter: Fra vikingerne, som fulgte fisken over Atlanten - og de gådefulde baskere, der som de første i middelalderen gjorde torsk til en handelsvare - til 1930 ’erne, hvor en hel industri blev grundlagt på basis af frossen torsk. Bogen er blevet en bestseller i England og USA. - Pris ex forsendelse -B1740–20 -10227.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 22. september
1. udgave fra 2011 på forlaget Rosinante
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 220 kr – stand: ★★★★★★
413 sider - ill. i farve - som NY.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 21. september
1. udgave fra 2015 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740019513
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 942 gram
Spis masser af grønt og sundt uden at være fanatisk. Det er udgangspunktet for Anne Hjernøes nye indbydende kogebog, der følger op på succesen med forgængeren 'Sunde salater'. I 'Sunde grønne retter' får du hjælp til selv at skrue op for det grønne og det sunde i dit eget køkken. Bogens opskrifter repræsenterer den mad, som Anne Hjernøe og hendes familie spiser til hverdag, og når de har gæster. Det er mad, der er lavet af sunde, gode, rene og ærlige råvarer, og hvor det grønne altid er i centrum. Der er således opskrifter på sunde og velsmagende grøntsagsretter, mættende varme og kolde supper, nye skønne salater samt ikke mindst et væld af Annes yndlingsfiske- og skaldyrsopskrifter. Kød er der en lille smule af i nogle af opskrifterne, men her som tilbehør eller drys.Som sædvanligt er det et krav for Anne, at maden smager godt. Ellers er der efter hendes mening ikke noget ved at spise sundt, og det er derfor udgangspunktet for samtlige opskrifter. De er lavet, så de smager fantastisk og tilfredsstiller både smagsløg og mave. Retterne kan både bruges som hovedretter og tilbehør, og de kan kombineres på kryds og tværs med de andre retter i bogen. Antal sider: 232. - Indbinding: Indbundet.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 20. september
fra 1998 på Forlaget Calibri
Oplag: active
ISBN: 87-90746-00-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Den store grønne KOGEBOG -over 400 retter og tilbehør til kød, fisk og fjerkræ - 189 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver -Forord af Søren Ryge Petersen. - Pris ex forsendelse - B1737- 04- 11927
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 20. september
1. udgave fra 2020 på forlaget Legind
Oplag: active
ISBN: 9788771559712
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 550 gram
8-timers kuren er en populær og effektiv fastekur, hvor du kun må spise inden for et "vindue" på 8 timer om dagen, mens du faster resten af døgnet. Du vælger selv, hvornår du må spise, fx mellem kl. 9 og 17 eller kl. 12 og 20. Det vigtigste er, at du undgår at spise og indtage kalorieholdige drikkevarer i en sammenhængende periode pä 16 af døgnets timer. Hardback - 119 sider - smukke farvefotos - Bogen har opskrifter pà 60 sunde og nærende retter, der er tilpasset, så du får mest ud af kuren, og der er madplaner for både kødspisere og vegetarer. Hardback i fin stand - 1. Udg. - 1. Oplag - 2020. 119 sider - 550 gram.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 20. september
1. udgave fra 2013 på forlaget Running Press
Oplag: active
ISBN: 9780762445912
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Øvrige
pris: 310 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1262 gram
It can be difficult to find truly indulgent vegan desserts,especially chocolate. But for the first time, chocolate cakes, brownies, truffles, puddings, ice creams, and more are within reach: dairy-free, organic, fair-trade, and sublime. Author, baking instructor, and vegan powerhouse Fran Costigan has dedicated years to satisfying her sweet tooth while keeping it vegan. Through experimentation and long hours in the kitchen, she's recreated some of her favourite chocolate desserts as better-for-you interpretations that pass the taste test: Bittersweet Chocolate Truffles (with a variety of flavor variations), a Brooklyn Blackout Layer Cake, a Sacher Torte, even chocolate Moon Pies! Her detailed instructions make for professional-quality outcomes every time: it's like a personal baking class, right in your kitchen. The perfect gift for anyone with a sweet tooth, Vegan Chocolate is sure to become an instant classic. Antal sider: 304. - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 20. september
1. udgave fra 2011 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788756798594
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 155 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1101 gram
En omfattende bog om det skandinaviske køkken om maden og råvarerne. Illustreret i farver. Stort format, illustreret med fotos af Anne-Li Engström. Antal sider: 273 - Indbinding: Hardback.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 20. september
1. udgave fra 2012 på forlaget Muusmann
Oplag: active
ISBN: 9788792746054
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Øvrige
pris: 180 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 821 gram
Mere end 15.000 danskere har gennemgået en gastric bypass-operation, og rigtig mange overvejer eller venter på en operation. Det er helt afgørende at være i stand til at træffe det rigtige valg. Spørgsmålene er mange, og valget er svært. Men en ting er helt sikker. Uanset hvad man vælger, så vil det få afgørende indflydelse på, hvordan livet efterfølgende vil forme sig. Har man først sagt ja, er det derfor vigtigt at vide, hvordan man får et godt og velfungerende liv efter en operation. Man kan kort og godt kalde denne bog; ”Grundbogen – for alle der har fået, eller overvejer at få en gastric bypass-operation”. Hvilke spørgsmål presser sig på før og efter operationen, og hvordan klarer man den efterfølgende tid, hvor livsstil og madvaner lægges ind i helt nye rammer. En bog, der også kan være en god vejleder og hjælp for pårørende. Antal sider: 224 - Indbinding: Illustreret kartonbind
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.