
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 1996 på forlaget Klematis
Oplag: active
ISBN: 8760805315
Kategorier: Børn & forældre, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hobby, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
. Først forklares om redskaber og processer, og derefter følger et stort og varieret antal opskrifter i stigende sværhedsgrad. Dvs. her sluttes med fyldte bolsjer, bolsjer med indviklede mønstre i midten og alternative fantasifulde udformninger af bolsjemassen. Samtidig samles flere opskrifter under hovedoverskrifter som hhv. påske-, sommer-, efterårs- og julebolsjer, gammeldags og syrlige bolsjer osv. Der sluttes med sukkerfri bolsjer samt en gennemgang af oprindelse og indhold i de anvendte farve- og smagsstoffer. Fine, små fotos støtter forklaringerne og store helsides superæstetiske opstillinger af de færdige produkter stimulerer mundvandet. Hardback i fejlfri stand - 72 sider - smukke farveillustrationer. ( 22,5 x 24,5 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
2. udgave fra 2009 på forlaget EC Edition
Oplag: active
ISBN: 9788791392146
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 350 gram
"Lammefilosofi – retter med lammekød" er kåret som den bedste danske kogebog i den internationale konkurrence Gourmand World Cookbook Awards – også kaldet kogebogens “Oscar”. Kogebogen indeholder 87 opskrifter med lammekølle, bov, gryderetter, grill, supper, fars, indmad og meget andet. Nogle opskrifter er simremad, mens andre kan laves på kort tid. Med kogebogen følger en stribe forslag til lækkert tilbehør, der passer særligt godt til smagen af lammekød. Softback - 120 sider. FLOT stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2014 på forlaget Længe Leve Livet
Oplag: active
ISBN: 9788799508938
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Den glutenfri kogebog tilbyder inspiration, viden og teknik til et liv uden gluten. Lækre og velsmagende opskrifter, revolutionerende bageteknik og viden om hvad gluten er, og hvad det kan gøre ved os. Du får oplyst gode erstatninger for gluten i dagligdagen og hvordan du bruger de nye melsorter i madlavningen. Opskrifterne er uden gluten, komælk, æg og gær, og sukker er kun anvendt i yderst begrænset omfang. Den glutenfri kogebog er bogen der viser dig vejen til en glutenfri levevis, let lækkert og ukompliceret. Hardback - 102 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711344293
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Kogebøger, Selvhjælp, Sundhed
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 462 gram
Opskrifter på burgerboller, knækbrød, tærtebunde, solsikkebrød, focaccia, baguetter m.m. bagt uden mel, sukker og gær. Bagebog for dem, der er på glutenfri kost eller slanker sig efter princippet om meget protein og ingen kulhydrater Opskrifterne er alle baseret på det vægtreducerende princip LCHF (low carb high fat). Hardback - 95 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2015 på Nyt Nordisk Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788717045576
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 384 gram
Med sous vide-teknikken har du mulighed for at lave helt utrolig mad i særklasse - det hjælper "Sous vide kogebogen" dig med. Med vakuum og vandovn er det let og innovativt at lave en middag, der slår benene væk under gæsterne. Sous vide-teknikken er hemmeligheden bag restauranternes møre kød. Det er blevet nemmere for almindeligt dødelige at lave mad på dette niveau derhjemme, fordi der er kommet nyt og billigt grej til det på markedet, så nu er der ingen undskyldning for ikke at lave mad på Michelin-niveau. Hardback - 96 sider ( 189 x 224 mm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
fra 2015 på forlaget Frøsamlerne
Oplag: active
ISBN: 9788792388018
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Havehistorier, kulturhistorie, praktiske råd og tips om dyrkning af ærter og bønner. Og masser af opskrifter til alle, der har lyst til at prøve kræfter med flere af de spændende gamle bælgfrugter, der kan dyrkes i Danmark. Frøsamlernes projekt med genopdagelse af gamle danske bælgfrugter sluttede i juni 2015, med udgivelsen af en bog på 130 sider, "Ærter og bønner: Genopdagelse af 28 gamle danske sorter". Her finder du beskrivelser og kulturhistoriske oplysninger på alle 28 sorter, erfaringsopsamling, dyrkningsvejledning, opskrifter både jordnære og finurlige, og information om bælgfrugternes næringsindhold og brug i vores kost. Og masser af billeder. SoftBack Som Ny
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2011 på forlaget BORGEN
Oplag: active
ISBN: 9788721036263
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 450 gram
Her får du opskrifter på lækre desserter, skønne lagkager, konditorkager, is, tærter, frugtgrød, konfekt, kiks, småkager samt smoothies og andre drikke. Nyd frugter, bær, økologisk vaniljepulver og kakao i den reneste form, og få enestående smagsoplevelser fra superfødevarer. Sikke en skøn fornemmelse at kunne byde familie og venner på noget, der smager godt og er sundt og samtidig godt for miljøet. Raw food-søde sager laves på naturlige, miljørigtige råvarer, der ikke varmes op til mere end 42°. Alle opskrifter i RAW DELIGHT er naturligvis fri for hvidt sukker, gluten, æg og laktose. Softback med flapper ( 21,2 x 22,7 cm ). 125 sider. Smuk bog - Flot stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2014 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788740012461
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 735 gram
Med mad rigt på gode fedtstoffer og få kulhydrater, kan du spise dig mæt og samtidigt tabe dig. Ved at følge denne kostmodel får du din krop til at fungere optimalt og derved opnå de resultater som du drømmer om. Bogen hjælper dig i gang med LCHF og giver dig råd til hvordan du fastholder de nye vaner. For at opnå de bedste resultater bliver du også forsynet med forslag til hvordan du kombinerer LCHF med din træning. Softback - 248 sider - særdeles flot stand ( 17,8 x 25 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2005 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788756773498
Kategorier: Børnebøger, Børn & forældre, Faglitteratur, Folklore, Kogebøger, Mad & gastronomi, Mystik/eventyr
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 550 gram
HEKSEKOGEBOGEN er til dig, der gerne vil lave din heit egen heksemad med alt,hvad der hører sig til af mystik og tryllerier. Hvad siger du til at lave kiks, som'er formet som slanger og'edderkopper, eller ( lave et farsbred, som er formet som en drage for slet ikke at tale om en dessert, der hedder "Den blodige tallerken"? Det er nu bare jordbær, hindbær, kirsebær og en rod gelérand, men tænk, hvilken opsigt den vil vække. Og/til alt dette kunne du jo også passende servere en drageblodsdrik til dem, der gerne lige vil slukke tørsten efter sådan et heksemåltid. .. Hardback - 125 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2015 på forlaget Samvirke
Oplag: active
ISBN: 9788792894847
Kategorier: Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 570 gram
Bogens retter er alle grillet på enten gas, kul eller bål og er inddelt i snacks, hovedretter, desserter, dressing og marinader. Hovedretterne er yderligere inddelt i opskrifter med fisk, fjerkræ, vildt, lam, okse, kalv, gris og vegetariske retter. Bogen har bokse med gode råd og tips til at få grillmaden til at blive sundere og mere velsmagende. Sund mad på grillen ; Gas, kul eller bål? ; Så går vi i gang ; Måltiderne (Snack og småretter ; Fisk ; Vegetar ; Fjerkræ ; Vildt ; Lam ; Okse ; Kalv ; Gris) ; Desserter ; Dip, dyp og dressinger ; Marinader. FLOT flot eksemplar i hardback - 144 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
fra 2011 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788700788145
Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Markedsføring, Sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1250 gram
Forfatterne ejer det australske bageri Bourke Street Bakery, hvor de deler deres yndlingsopskrifter og bageteknikker fra sunde surdejsbrød, postejer til tærter, kager og småkager. Hardback - 365 sider. Gennemillustreret. ( 26 x 20 cm ).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
fra 2013 på forlaget Parragon
Oplag: active
ISBN: 871472309945
Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 495 gram
Asparges regnes med rette for at være en af de fineste grønsager. Uanset om det er hvide eller grønne asparges, om de spises sammen med kød, fisk eller skaldyr, koges, ovnbages eller grilles, med eller uden sauce, er de altid en nydelse. Asparges er også gode i salater. Prøv de herlige og utraditionelle opskrifter i denne bog, f.eks. Romainesalat med karamelliserede asparges og croutoner eller Rabarberkompot med mousse af honning og asparges, og opdag nogle helt nye sider af denne fristende grønsag. Hardback - 95 sider.( 25 x 20 cm ).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
fra 1984 på forlaget ICA
Oplag: active
Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 365 gram
Varmluftfunktionen øger ovnens kapacitet! Hele middagen i ovnen - forbered forretten, hovedretten og desserten og fyld ovnen op. Hvis bare du planlægger det rigtigt, bliver retterne klar i den rakkefølge du skal servere dem. Seriemadlavning til fryseren - udnyt forretningernes tilbud, lav mad og frys ned. Ovnen klarer bade kảlrouletter og forloren hare pả een gang. Bag rationelt - kombiner forskellige bagværker som skal bages ved samme temperatur. Bag pả flere plader samtidig. Lav mad og bag samtidig - retterne tager ikke smag af hinanden. Benyt lejligheden til at bage eksempelvis en Janssons fristelse samtidig med fransbrødet. Tørre med varmluft - takket være luftens cirkulation og ovnens lave temperaturstilling kan det udemærket lade sig gore at torre grontsager, svampe og frugt i varmluftovnen. To dybfrost op med varmluft - da ovnen arbejder med luftcirkulation kan du starte optøningen i en kold ovn og lade madvarerne ligge i emballagen, (f. eks. plastemballage). Hardback - 96 sider. Illustreret.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2010 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788756793339
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 650 gram
Skaldyr er sund og velsmagende hverdagsmad. Og skaldyr er luksus. De kræver ikke nødvendigvis den store tilberedning og er delikate og velsmagende fra naturens hånd. De skal sådan set bare åbnes eller pilles og nydes. Men de kan selvfølgelig også tilberedes på mange andre skønne måder. Rejemaden er en klassiker, og en portion hvidvinsdampede muslinger eller en grillet hummer er noget særligt for de fleste … Katrine Klinken brænder for den gode mad og hverdagsmaden i særdeleshed. I denne bog byder hun på 75 lækre, klassiske og moderne opskrifter med skaldyr. Bogen giver anvisninger på indkøb og håndtering af de forskellige typer og trin for trin-anvisninger på, hvordan man piller og klargør dem. Her er kolde, lune og varme retter: snacks, småretter, tapas og forretter, hovedretter, supper, salater, retter med rå skaldyr og retter med både kød og skaldyr. Det er nemt og godt! Hardback - 159 sider ( 25,5 x 19,5 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
fra 2000 på forlaget Könemann
Oplag: active
ISBN: 3829019920
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hus & have, Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 765 gram
“Græskar Historiske og moderne opskrifter fra det italienske køkken” præsenterer en vigtig grøntsag fra den ældre italienske gastronomi. Bogen indledes af ernæringshistorikeren Alberto Capatti, som fortæller om græskarrets historie. Der er opskrifter flere hundrede år gamle. Herefter følger en tilbundsgående beskrivelse af græskar dyrkning, bestanddele, næringsindhold og helbredende egenskaber. Restauratøren Arneo Nizzoli fra Villastrada di Dosolo i provinsen Mantova omtales i bladene som "Kongen af Græskarret", fordi han helliger sig studiet græskarret. I denne bog præsenterer han græskaropskrifter, som han dels har hentet fra det traditionelle køkken, dels selv har komponeret fra grunden. Hardback - særdeles fin stand - som NY - 143 sider. ( 21,8 x 25 cm ).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2018 på forlaget muusmann
Oplag: active
ISBN: 9788793679092
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 465 gram
44 opskrifter på pastasovs, der kommer rundt i hele Italien. Her er smag og rustik kvalitet prioriteret over det eksperimenterende. Hver opskrift fylder et opslag, hvor henholdsvis opskrift og ledsagende tekst har hver sin side. Teksterne beskriver både de regionale retters oprindelse og ingredienser betydning, men enkelte er også mere personlige fortællinger. Opskrifterne består alle af forholdsvist få ingredienser, og traditionelt køkkenhåndværk på vejen til den autentisk italienske madoplevelse. Hardback - 108 sider. FLOT eksemplar.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2019 på forlaget Center for Kræft og Sundhed
Oplag: active
ISBN: 8792612113
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Medicin, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 620 gram
Retterne er af høj kulinarisk kvalitet og med en konsistens, der trygt kan spises uden risiko for fejlsynkning og synkestop. Retterne kan tilberedes med forskellig konsistens, alt efter hvor meget patienten kan tygge. Ved hver opskrift vises hvilken konsistens retten egner sig til Denne praktisk anvendelige kogebog er for dig, der har tygge- og synkeproblem. Flot hardback - 127 sider. Smukt og æstetisk illustreret. ( 25,5 x 19 cm ).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
2. udgave fra 2023 på forlaget Legind
Oplag: active
ISBN: 9788775375158
Kategorier: Australien, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Medicin, Personlig udvikling, Psykologi, Svampe, Sygdom/sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 450 gram
Vil du spise, hvad du vil, og stadig tabe dig? Når du faster i 16 timer, får kroppen ro til at restituere, og det giver mange fordele - også vægttab. Enkle principper og sunde opskrifter til læsere af kost- og livsstilsbøger. Emneord slankekost slankeretter fastekure faste vægttab. Hardback - 119 sider Flot stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2011 på forlaget Hedegaard Foods
Oplag: active
ISBN: 8701607584418
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 524 gram
35 inspirerende opskrifter på retter med æg. Ren besked om æg, salt og krydderier. Hardback - 103 + 37 sider. Smukke farvefotos.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
fra 2012 på forlaget Hovedland
Oplag: active
ISBN: 9788770703284
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 850 gram
Anemette Olesen er kostkonsulent og forfatter til en lang række kogebøger med grønne emner. Denne bog indeholder omkring 300 dejlige opskrifter på desserter, syltetøj, kager, drikke og madretter med havens frugter og bær. Der er også opskrifter med mere eksotiske frugter som fx papaya, mango og ananas og med naturens vildtvoksende bær. Hver frugt får et afsnit hvor forfatteren først beskriver frugtens kulturhistorie på et par sider, dernæst følger opskrifterne, der er meget varierede og en blanding af nyere indslag og klassikere. Smukkeste illustrationer - farvefotos - går gennem hele bogen. Velholdt og FLOT eksemplar. Hardback - 213 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2006 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788761403889
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kemi, Kogebøger, Mad & gastronomi, Medicin
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 950 gram
Forfatterne er henholdsvis kok på den berømte restaurant "Noma" i København og lektor i kemi og medlem af Det Danske Gastronomiske Akademi. Bogen baserer sig på molekylær gastronomi og beskriver 40 krydderiers og krydderurters botanik, kulturhistorie, medicinske brug og kemiske indholdsstoffer. For halvdelen af krydderierne er der opskrifter, hvor det samme krydderi er brugt i en forret, hovedret og dessert. Der er store, ofte helsides, smukke fotos af den færdige og meget kunstfærdige ret eller af krydderiet. Hardback - 216 sider. Flot stand. ( 26,5 x 20,5 cm ). Fotos Lars Gundersen.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
fra 2003 på forlaget Cicero
Oplag: active
ISBN: 8777144562
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Europa, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 720 gram
En rejse i øl og kultur - og ølkultur af Carsten Berthelsen Bogen er på alle måder overdådig... At læse (Carsten Berthelsens) ukrukkede prosa er mindst lige så fornøjeligt som at læske ganen med det øl, der er hans brændstof på rejsen... Man gribes af både tørst og udlængsel, mens man vender siderne., skrev Henrik Palle i Politiken. Ølrejsen tager læseren på en pilgrimsfærd til nogle af de berømte bryggerier, der har udskænkning i tilknytning til bryghallerne. Men også til de berømte og elskede værthuse, som udskænker specialøl brygget lokalt. Ølrejsen er en bog, der understreger og prædiker den egentlige mening med ølnydelse, nemlig glæden ved at opleve direkte udskænkning. Tjekkerne - der er verdens mest øldrikkende folk - udtrykker klart, at flaskeøl "er et nødvendigt onde", som man kun bør nyde, når man transporterer sig fra sted til sted. Rigtigt øl er ´fra fad´. Ølrejsen går på tværs af Europa gennem de tre mest ølforbrugende lande i verden: Belgien, Tyskland og Tjekkiet. Undervejs besøger vi mange og gode vandingssteder, f.eks. værtshuset "Morte Subité" i Bruxelles, hvor man brygger øl tilsat ´vildgær´, herfra til "Het Pelgrom" i Antwerpen, hvor man supplerer den friske "De Koninck"-øl med et snapseglas fyldt med gær direkte fra gærkælderen. Og videre til bl.a. den bayerske by Bamberg, hvor man nyder ´røgøl´, dvs. øl tilsat røget malt, der udskænkes på bryggeriværtshuset "Schlenkerla", og turen ender - naturligt - på verdens mest berømte pilsnerbryggeri "Pilsner Urquell" i Tjekkiet, hvor man i den vældige brygkælder har skabt et af verdens største udskænkningssteder. Hardback - 239 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2013 på forlaget Turbine
Oplag: active
ISBN: 8771414516
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 552 gram
“Lakridskogebogen, der kan lære alle og enhver at bruge det sorte pulver i køkkenet. Det er jo ikke svært – man skal bare lige tage mod til sig, og så kan det bruges i alt fra forretter til desserter.” Bogen indeholder 30 opskrifter fordelt på kapitlerne ‘Hverdag’, ‘Forretter’, ‘Hovedretter’, ‘Desserter’ og ‘Crazy Holm’ og med retter lige fra klassiske frikadeller – piftet op med lakrids – til “Voldsomt højreb” eller Creme Brulée med lakrids og lakridsmacarons med fudge er der opskrifter til alle - uanset temperament, mod og eventyrlyst i køkkenet. Hardback - 101 sider. ( 26,5 x 21 cm ) Fin stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2018 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 8703259728
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 525 gram
Superfoods er en genvej til velvære og energi, men også til endnu smukkere mad, nye farver, smagskombinationer og teksturer. I Køkkenmagi bliver du introduceret for forskellige superfoods og finder ud af, hvad de kan bruges til, men ikke mindst: hvordan du gør det. Hardback -139 sider ( 21 x 18 cm ).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2014 på Nyt Nordisk Forlag/ Arnold Busck
Oplag: active
ISBN: 8717042964
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Mad der er tilberedt i en stegeso er et gastronomisk festfyrværkeri af velsmag; som din gane og dine gæster aldrig vil glemme. Her serveres de bedste opskrifter fra Hanne Birgitte og Anders Grøndahls samling inkl. tilbehør; brød; desserter.Hanne Birgitte og Anders Grøndahl ønsker god fornøjelse med ordene: Mere mørt og saftigt bliver det ikke. Kødet. Og mere enkelt kan det ikke være. At lave mad. Stegesoen er din ven og helt genial i et køkken. Den gør arbejdet; mens du slapper af.Cirka en time senere står maden på bordet. Dampende; saftig og velsmagende med al saft og kraft i behold. Vi har samlet 40 fremragende retter fra hele verden. Lette og lækre; syndige og saftige; kraftige og krydrede. Fordelt på de fire årstider. Du får også vinforslag til de forskellige retter og masser af knagende gode tips amp; tricks. Hardback - 87 sider. ( 22 x 18,5 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
fra 2001 på forlaget Egmont
Oplag: active
ISBN: 8715102491
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 325 gram
Saft med energi indeholder over 30 forslag til indbydende safter, smoothies, shakes og teer, alle med friske frugter, grontsager og urter. Det er saft med kraft. Sunde og styrkende drikke, der giver masser af naturlig energi. Opskrifterne er lette at gå til, og stjerner ved opskrifterne gør det nemt at aflæse den enkelte driks energiindhold. Hardback - 72 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 15. november
1. udgave fra 2015 på forlaget Koustrup & Co.
Oplag: active
ISBN: 9788793159075
Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 560 gram
"Jeg har ledt efter smagfulde tomater i Danmark i 6 ảr, og nu ha jeg endelig fundet dem". Ordene var Matt Orlandos, tidligere chefkok pả Noma, nu med egen restaurant Amass pá Refshalegen i København. Han fandt dem hos os på Gartneri Toftegaard. Det er en kamp cadeau, og vi er pavestolte af dette blå stempel pá vores vedholdend arbejde med at finde smagfulde sorter. Ud fra cirka 1000 afprøvede tomatsorter har vi udvalgt de 78 sorte der er beskrevet i denne bog. På Gartneri Toftegaard afholder vi hver år"store smagedag", og flere tusinde gæster hjælper os med til at ud vælge de bedste sorter med fokus på smagen. Vi kan vel kalde det for Danmarks største smagepanel. Den nye RØDE om tomater indeholder også dyrkningsvejledning til fremavle de bedste og sundeste planter samt opskrifter på, hvordan man opbevarer det overskud af tomater, man ofte har i slutningen af sæsonen. FLOT stand - softback - 173 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 14. november
1. udgave fra 2020 på forlaget Samvirke
Oplag: active
ISBN: 9788792596420
Kategori: Kogebøger
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 810 gram
GRØNT I FRONT I klimakøkkenet Kogebogen er til alle, der gerne vil være klimavenlige i køkkenet. Med udgangspunkt i klimamadpyramiden – en opdateret version af den velkendte madpyramide – laver Ditte Ingemann lækker og bæredygtig mad. Bogen er bygget op, så den er nem at overskue. Opskrifterne beskrives simpelt og nemt forståeligt, så alle kan være med. Klimaforkæmper Anders Morgenthaler står bag bogens forord, og så folder Ditte Ingemann bogens dogmer ud helt kort – hvilke principper er opskrifterne lavet ud fra, hvilke varer er de bedste at vælge? Derudover følger ti simple råd til hjemmekøkkenet, der handler om rester, madsspild, indpakning, opbevaring, sæson, dyrkning med mere. De 60 lækre opskrifter er inddelt efter årstid, og hver opskrift er udstyret med en beregning af rettens CO2-belastning.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 12. november
1,. udgave fra 2014 på forlaget tinkerbell books
Oplag: active
Kategorier: Billedbøger, Børnebøger, Kogebøger
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1812 gram
opskrifter, tips og idéer til familier med børn Bud på skægge lege, nemme retter og opskrifter på bagværk, input til, hvad man kan spise i hverdagen, lave i højtiderne og hygge sig med i weekenderne. indb, flot, kan sendes m DAO for ca 52 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 12. november
2. udgave fra 2001 på forlaget gyldendal
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1282 gram
Plums hyldest til alverdens søde desserter, frugter og bær, kager og is. En stor samling af desserter, indb, 2001, flot, kan sendes m DAO for ca 52 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.