Senest opdateret 2. marts
fra 1977 på forlaget Lademann
Kategorier: Vinbøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Orig. shirt. med smudsomslag. 126 s.
Senest opdateret 1. februar
fra 1981 på forlaget LADEMANN
Kategori: Kogebøger
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
DET SOM ALTID MANGLER I SERIEN
Senest opdateret 3. april
fra 1971 på forlaget Lademann
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 55 kr – stand: ★★★★★
Senest opdateret 25. januar
fra 1971 på forlaget Lademann
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★
Hardback. 99 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i sort/hvid. Originaltitel: "The cooking of Vienna's Empire (1969)". Bearbejdet af Ellis Tardini. Alverdens kogekunst. (1705-0342).
Senest opdateret 17. februar
på forlaget Lademann
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★
Hardback med smudsomslag. 212 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (1708-0178).
Senest opdateret 22. februar
fra 1979 på forlaget Lademann
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★
Hardback med smudsomslag. 203 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (1708-0641).
Senest opdateret 22. februar
fra 1978 på forlaget Lademann
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★
Hardback med smudsomslag. 203 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (1708-0643).
Senest opdateret 30. marts
1. udgave fra 1979 på forlaget Lademann
Kategori: Kogebøger
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
128 sider - ill. i farve - indb.m.smudsomsl. - STORT format - som NY.
Senest opdateret 28. marts
fra 1977 på forlaget Lademann
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★
Lærredsbind med smudsomslag. 126 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (1711-0652).
Senest opdateret 14. april
fra 1977 på forlaget Lademann
ISBN: 87-15-07750-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★
Lærredsbind med smudsomslag. 127 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (1801-0446).
Senest opdateret 22. januar
fra 1977 på forlaget Lademann
Kategorier: Vinbøger, Mad & gastronomi
pris: 35 kr – stand: ★★★★★
Senest opdateret 5. marts
fra 1977 på forlaget Lademann
ISBN: 87-15-07835-3
Kategorier: Varia, Ordbøger & leksika, Kogebøger, Kommunikation, Faglitteratur, Billedbøger
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
indbundet og med smudsbind. Spændende opskrifter fra det danske samt det internationale køkken, kogebog for hele familien , opskrifterne kan benyttes af begyndere som specialister. *julebag*konfekt*spiselige gaver*juledrikke*middagsretter m.m. en inspirerende bog til ekstra julehygge.
Senest opdateret 13. marts
2. udgave fra 1969 på J. Fr. Clausens Forlag
ISBN: Ingen
Kategorier: Øvrige, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
sund mad 79 sider. Foto-illustreret papbind. Rigt illustreret. Navnestempel på titelblad. B2119-130 - Pris ex forsendelse.
Senest opdateret 1. april
fra 1975 på forlaget Lademann
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1285 gram
MENU – Internationalt Madleksikon –Bind I - Småretter & Salater – 248 sider – Bordeaux lærredsbind med sølv tryk på ryg - Smudsbind. Er selvstændigt bind i den nye store kogebogsserie MENU Internatonalt Madleksikon, Danmarks største kogebog. Opskrifter på alle de lækreste retter fra det danske og det internationale køkken, overdådigt illustreret og trykt på krideret papir. Meget tæt på seks kvalitetsstjerner. B2131 -13 –10065 - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 6. februar
fra 1975 på forlaget Lademann
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1070 gram
MENU – Internationalt Madleksikon –Bind II - Oksekød – 190 sider – Bordeaux lærredsbind med sølv tryk på ryg - Smudsbind. Oksekød rummer en righoldig samling af lækre og spændende oksekødretter fra det danske og det internationale køkken. Meget tæt på seks kvalitetsstjerner. SB2033 -13 –10066 - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 6. april
fra 1976 på forlaget Lademann
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1154 gram
MENU – Internationalt Madleksikon –Bind III - Grønsager – 212 sider – Bordeaux lærredsbind med sølv tryk på ryg - Smudsbind. Grønsager rummer en righoldig samling af lækre og spændende grønsagsretter fra det danske og det internationale køkken. Meget tæt på seks kvalitetsstjerner. B2131 -13 –10072 - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 9. april
fra 1980 på forlaget Lademann
ISBN: 8715074528
Kategorier: Mad & gastronomi, Kogebøger
pris: 80 kr – stand: ★★★★
Lærredsbind med smudsomslag. 63 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (1805-0034)
Senest opdateret 25. januar
fra 1977 på forlaget Lademann
pris: 75 kr – stand: ★★★
Sideantal: 126
Indbinding: Helshirting med smudsomslag
Stand: Velholdt eksemplar
Illustreret i farver.. Illustreret i farver.
Senest opdateret 26. februar
fra 1978 på forlaget Lademann
Kategori: Øvrige
pris: 85 kr
Indbinding: IB
Senest opdateret 26. februar
fra 1971 på forlaget Lademann
Kategori: Øvrige
pris: 85 kr
Indbinding: IB
Indhold fremtræder let patineret, men ubrugt. Lette lagerspor
Senest opdateret 26. februar
fra 1971 på forlaget Lademann
Kategori: Øvrige
pris: 75 kr
Indbinding: IB
Lagerspor. Indhold fremtræder ubrugt. Tushstreg på baginderperm
Senest opdateret 26. februar
fra 1970 på forlaget Lademann
ISBN: 8715070263
Kategori: Øvrige
pris: 100 kr
Sideantal: 532
Indbinding: IB
Minimale lager-/brugsspor
Senest opdateret 26. februar
fra 1978 på forlaget Lademann
ISBN: 8715077039
Kategori: Øvrige
pris: 85 kr
Sideantal: 128
Indbinding: IB
Lagerspor. Fremtræder ubrugt
Senest opdateret 26. februar
fra 1976 på forlaget Lademann
ISBN: 8715055531
Kategori: Øvrige
pris: 85 kr
Sideantal: 128
Indbinding: IB
Minimale lager-/brugsspor.
Senest opdateret 24. januar
fra 1980 på forlaget Lademann
ISBN: 8715074528
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★
Lærredsbind med smudsomslag. 63 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (1812-0321).
Senest opdateret 24. januar
fra 1978 på forlaget Lademann
ISBN: 8715078000
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★
Lærredsbind med smudsomslag. 128 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (1812-0322).
Senest opdateret 24. januar
fra 1976 på forlaget Lademann
ISBN: 8715072207
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★
Lærredsbind med smudsomslag. 95 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Stor format. (1812-0323).
Senest opdateret 24. januar
fra 1975 på forlaget Lademann
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★
Lærredsbind med smudsomslag. 248 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Med register. Stor format. Ryg en smule bleget. (1812-0325).
Senest opdateret 4. februar
fra 1975 på forlaget Lademann
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★
Lærredsbind med smudsomslag. 248 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Med register. Stor format. (1901-0079).
Senest opdateret 20. marts
fra 1970 på forlaget Lademann
ISBN: 8715070263
Kategori: Øvrige
pris: 80 kr
Sideantal: Ca 290
Indbinding: Kartonbind med smudsomslag. Stort format
Illustreret med farvefotos
Senest opdateret 19. april
på forlaget Lademann
Kategori: Øvrige
pris: 66 kr
Indb.1.udg. A4-format (Serien Menu: Internationalt Madleksikon) m/fotos og opskrifter ( Pænt eksempl.)"
Senest opdateret 19. april
fra 1977 på forlaget Lademann
Kategori: Øvrige
pris: 45 kr
Indb. A4-format m/indbindingsillustr.m/farvefotos (Internationalt madleksikon) Få svage spor
Senest opdateret 19. april
på forlaget Lademann
Kategori: Øvrige
pris: 66 kr
Indb.1.udg. A4-format m/omslagsillsutr.(Serien Menu: Internationalt Madleksikon) m/fotos ( Pænt eksempl.)"
Senest opdateret 19. april
fra 1976 på forlaget Lademann
Kategori: Øvrige
pris: 60 kr
Indb. A4-format Helt i rødt m/sølvtryk m/farvefotos og opskrifter ( Internationalt madleksikon ) Siderne er let bølget
Senest opdateret 19. april
fra 1978 på forlaget Lademann
Kategori: Øvrige
pris: 62 kr
Indb. 1.udg. A4-format Rød ryg m/sølvtryk ( Internationalt Madleksikon" ) m/farvefotos og opskrifter ( Pænt eksempl. )"
Senest opdateret 25. januar
fra 1971 på forlaget Lademann
pris: 75 kr – stand: ★★★
Sideantal: 204
Indbinding: Illustreret kartonbind
Stand: Pænt eksemplar
Alverdens kogekunst. Illustreret i farver. Emily Hahm og Redaktionen af Time-Life bøgerne.. Alverdens kogekunst. Illustreret i farver. Emily Hahm og Redaktionen af Time-Life bøgerne.
Senest opdateret 17. februar
fra 1975 på forlaget Lademann
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1284 gram
MENU – Internationalt Madleksikon –Bind I - Småretter & Salater – 248 sider – Bordeaux lærredsbind med sølv tryk på ryg – Smudsbind med brugsspor. Er selvstændigt bind i den nye store kogebogsserie MENU Internatonalt Madleksikon, Danmarks største kogebog. Opskrifter på alle de lækreste retter fra det danske og det internationale køkken, overdådigt illustreret og trykt på krideret papir. - Pris ex forsendelse - 1
Senest opdateret 17. februar
fra 1977 på forlaget Lademann
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1100 gram
MENU – Internationalt Madleksikon – Bind VIII – Svinekød – 182 sider – Bordeaux lærredsbind med sølv tryk på ryg – Smudsbind med brugsspor. Svinekød rummer en righoldig samling af lækre og spændende retter fra det danske og det internationale køkken. Pris ex forsendelse
Senest opdateret 19. februar
fra 1968 på Forlaget Union
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★
Lærredsbind uden smudsomslag. 535 opskrifter. Sprog: Dansk. Illustrationer i farver. Opskrifterne er leveret af Yvonne Sensoli og Birgitta Frantzén. (2003-0105).
Senest opdateret 6. februar
fra 1975 på forlaget Lademann
ISBN: ingen
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 675 gram
MENU – Internationalt Madleksikon – Oksekød – 128 sider – Hardback - Smudsbind. Oksekød rummer en righoldig samling af lækre og spændende oksekødretter fra det danske og det internationale køkken. - Pris ex forsendelse -1
Senest opdateret 6. februar
fra 1979 på forlaget Lademann
ISBN: 87-15-07804-3
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 695 gram
MENU – Internationalt Madleksikon – Bagværk – 128 sider – Hardback – Smudsbind –Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 19. april
fra 1987 på forlaget Danmark
Kategori: Øvrige
pris: 90 kr
Sideantal: 126
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback. (stort format) Tilstand: Næsten fejlfrit eksemplar.
Senest opdateret 19. april
fra 1961 på J Fr Clausens forlag
Kategori: Øvrige
pris: 70 kr
Sideantal: 62
Sprog: Dansk Indbinding: Hæftet med spiralryg Tilstand: Pænt eksemplar.
Senest opdateret 19. april
fra 1991 på forlaget Lademann
Kategori: Øvrige
pris: 85 kr
Sideantal: 128
Sprog: Dansk Indbinding: Illustreret kartonbind Tilstand: Pænt eksemplar. 2. oplag 1991
Senest opdateret 8. april
fra 1971 på forlaget Lademann
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★
Hardback. 119 sider. Sprog: Dansk. Alverdens Kogekunst. Bearbejdet af Ellis Tardini efter "The cooking of China (1968)". Illustreret i sort-hvid. (2007-0183).
Senest opdateret 8. april
fra 1972 på forlaget Lademann
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★
Hardback. 116 sider. Sprog: Dansk. Alverdens kogekunst. Bearbejdet af Ellis Tardini efter "Latin American cooking (1968)". Illustreret i sort-hvid. (2007-0184).
Senest opdateret 2. februar
1. udgave fra 1972 på forlaget Lademann
pris: 85 kr – stand: ★★★★★
116 sider, org. kartonneret indbinding i serien Alverdens Kogekunst.
Senest opdateret 2. februar
1. udgave fra 1972 på forlaget Lademann
pris: 85 kr – stand: ★★★★★
117 sider, org. kartonneret indbinding i serien Alverdens Kogekunst.
Senest opdateret 26. februar
fra 1977 på forlaget Lademann
ISBN: 8715077020
Kategori: Øvrige
pris: 85 kr
Sideantal: 128
Indbinding: IB
Minimale brugs-/lagerspor.
Senest opdateret 26. februar
fra 1977 på forlaget Lademann, København.
ISBN: 8715059626
Kategori: Øvrige
pris: 85 kr
Sideantal: 128
Indbinding: IB
Minimale brugs-/lagerspor.
Senest opdateret 9. april
fra 1975 på forlaget Lademann
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★
Hardback. 128 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Stor format. (2010-0066).
Senest opdateret 23. januar
fra 1976 på forlaget Lademann
ISBN: 87-15-07173-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 45 kr – stand: ★★★★
Vægt: 1005 gram
MENU – Internationalt Madleksikon – Vildt & Fjerkræ – 191 sider – Grønt lærredsbind – Smudsbind med brugsspor. - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 23. januar
fra 1977 på forlaget Lademann
ISBN: 87-15-07835-3
Kategorier: Mad & gastronomi, Kogebøger
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 865 gram
MENU – Internationalt Madleksikon – Juleretter – 137 sider – Lærredsbind - Smudsbind - Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 23. januar
fra 1979 på forlaget Lademann
Kategorier: Mad & gastronomi, Kogebøger
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1160 gram
MENU – Internationalt Madleksikon – Bagværk – 203 sider – Bordeaux lærredsbind – Smudsbind –Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse -1
Senest opdateret 23. januar
fra 1977 på forlaget Lademann
ISBN: 87-15-05962-6
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 730 gram
MENU – Internationalt Madleksikon – Desserter – 127 sider – Hardback –Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 26. februar
fra 1971 på forlaget Lademann
ISBN: 8715070042
Kategori: Øvrige
pris: 70 kr
Sideantal: 104
Indbinding: IB
Ryg med solblegning. Minimale lagerspor. Fremtræder ubrugt.