Se information om den valgte bog


Billede af bogen TROISGROS – Et køkken gennem tre generationer

Senest opdateret 8. januar

TROISGROS – Et køkken gennem tre generationer

Af Pierre og Michel Troisgros – oversat af Ejler Hinge - Christensen

fra 1999Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

ISBN: 87-17-06901-7

Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

Vægt: 1400 gram

TROISGROS – Et køkken gennem tre generationer - 192 sider – Hardback med tilsvarende smudsbind - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver – Fotografier af Henri del Olmo. Historien bag restauranten i Roanne i Frankrig, som familien Troisgros har drevet siden 1930, samt opskrifter fra restaurantens menukort gennem tiderne. - Pris ex forsendelse -B1755 –20- 11120

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten! Denne bogsælger tilbyder fri fragt ved køb for over 500 kr.


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort