Senest opdateret 21. maj
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 650 gram
Syriens gryder – en kulinarisk dannelsesrejse er ikke blot en kogebog med de skønneste retter til lange middage med snak over bordet. Den er også en kærlighedserklæring til det syriske folk og dets rige kultur, fra før verden gik af lave, og borgerkrigen brød ud. Journalist Ruth von Sperling fortæller levende om både hverdagslivet og madkulturen fra sine rejser i Syrien, og billedkunstner Pernille Kløvedal Helweg har foreviget oplevelserne med sit kamera. Mød syrerne: Kom med på shopping i Den lige Gade, spis på Restaurant Al-Mahab, som serverer retter med alt med lam – og tag med til privat fødselsdagsfest hos Fatima, hvor der både bliver danset og sunget. Ruth von Sperling har indsamlet en række autentiske mezze-opskrifter, som Trine Hahnemann har testet og udviklet sammen med bogens øvrige retter. Både de velkendte falafel, baba ganoush og tabbouleh og nye og spændende madoplevelser som f.eks. kylling med citron og grønne oliven, rødbedemutable samt et væld af lækre salater. Syriens gryder er blevet til på baggrund af et ønske fra forfatterne og forlaget om at yde et bidrag til hjælpen til de mange syriske flygtninge, der har mistet alt og nu kæmper for en ny tilværelse. Hardback, 167 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. maj
2. udgave fra 1999 på PP Forlag
Oplag: active
ISBN: 8790799194
Kategori: Kogebøger
pris: 78 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Stor softcover-udgave. 249 sider. Fejlfrit eksemplar
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. maj
1. udgave fra 1996 på forlaget Holkenfeldt 3
Oplag: active
ISBN: 9788789906942
Kategorier: Fransk, Historie:Europa, Kogebøger, Mad & gastronomi, Øvrige
pris: 105 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 551 gram
Genfundne måltider fra den fortabte generation - opskrifter og anekdoter fra 1920'rnes Paris. Indhold: 1900-1909 (Picasso, Gertrude Stein og Henri Rousseau : festmåltidet begynder) ; 1910-1919 (Gertrude Stein og Alice B. Toklas :landevejsdrabet ; John Dos Passos : på orlov fra ambulancekorpset) ; 1920 (Sylvia Beach og James Joyce : et litterært møde) ; 1921 (Robert McAlmon : møde med svigerfamilien ; Nina Hamnett og Jean Cocteau : et teselskab) ; 1922 (Ernest Hemingway I : sulten ; James Joyce : en vantro forfriskning) ; 1923 ; Kiki og Man Ray : Kiki laver mad ; Tout le Monde : løgsuppe, Les Halles og daggryet ; Natalie Clifford Barney : i Natalie Barneys salon ; John Dos Passos og Ernest Hemingway : til cykelløb ; Jimmie Bartender : afrodisia ; Djuna Barnes : salad days) ; 1924 (Langston Hughes : på kvistkammeret ; Gertrude Stein : I Gertrude Steins salon) ; 1900-1909 (Picasso, Gertrude Stein og Henri Rousseau : festmåltidet begynder) ; 1910-1919 (Gertrude Stein og Alice B. Toklas :landevejsdrabet ; John Dos Passos : på orlov fra ambulancekorpset) ; 1920 (Sylvia Beach og James Joyce : et litterært møde) ; 1921 (Robert McAlmon : møde med svigerfamilien ; Nina Hamnett og Jean Cocteau : et teselskab) ; 1922 (Ernest Hemingway I : sulten ; James Joyce : en vantro forfriskning) ; 1923 ; Kiki og Man Ray : Kiki laver mad ; Tout le Monde : løgsuppe, Les Halles og daggryet ; Natalie Clifford Barney : i Natalie Barneys salon ; John Dos Passos og Ernest Hemingway : til cykelløb ; Jimmie Bartender : afrodisia ; Djuna Barnes : salad days) ; 1924 (Langston Hughes : på kvistkammeret ; Gertrude Stein : I Gertrude Steins salon)1925 (Josephine Baker : nøgen frokostConstantin Brancusi : det hvide stenatelier ; Ernest Hemingway og F. Scott Fitzgerald : middag uden for Paris ; Bricktop og Cole Porter : hachis og vin ; F. Scott Fitzgerald og Sara Murphy : på stranden) ; 1926 (Isadora Duncan : kaviar nok? ; Ernest Hemingway II : middag på Rendezvous-des-Marniers ; Tout le Monde : Welsh Rarebit på Select) ; 1927 (Harry og Caresse Crosby : pompejanske nætter) ; 1928 (Gerald og Sara Murphy : skattejagten ; Zelda Fitzgerald : perlesuppe) ; 1929 (Kay Boyle : vegetarpjat ; Elmer Rice : candides have med majroer) Antal sider: 277 - Indbinding: Illustreret kartonbind
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. maj
Oplag: active
Kategorier: Biografier, Erindringer, Hus & have, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 710 gram
Livet på Kastaniegården er Theresa Jessings personlige beret-ning fra hverdagen sammen med hendes mand, Frank Erichsen, som vi kender fra tv-serien Bonderøven, og deres to små børn, Alma og Johan. Her er det basale i centrum, og det enkle liv på gården er bestemt af årstiderne og de arbejdsgange, der følger med det selvforsynende liv. De nære ting fylder dagene, og som mor og kreativt menneske er Theresa optaget af at give sine børn et sanseligt og trygt liv. I Livet på Kastaniegården videregiver hun opskrifter til skønne måltider med udgangspunkt i årstidens råvarer, ideer til hvad man kan dyrke i haven eller vindueskarmen og masser inspiration til sy- og strikkeprojekter. Kom indenfor, og hør om familielivet på Kastaniegården.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. maj
1. udgave fra 2002 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711422328
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 84 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1144 gram
Kogebog om mad og vin, Format: hardback, Stand: perfekt, som ny.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. maj
2. udgave fra 2000 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 87-11-12919-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Hardback, 112 sider Lækre retter til festlige lejligheder : vejfesten, nytårsaften, studenterfesten samt små intime middage under fire øjne. Med Rolf Lund som guide klarer du også juleaften med svigermors øjne i nakken.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. maj
2. udgave fra 2016 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711504475
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi, Natur
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 770 gram
SVAMPEKOGEBOGEN , Philippe Emanuelli, emne: mad og vin, Morkel, vårmousseron, bruskhat, trøffel, kantarel, karljohansvamp, trompetsvamp, mælkehat, østershat, poppelhat - der er masser af spændende svampe, men hvordan bruger man dem egentlig? Hvad er en svamp? ; Lidt om svampe og deres tilberedning ; Opskriftsoversigt ; Billedleksikon over svampearter ; Opskrifter med vilde svampe ; Spores outdoor ; Dyrkede svampe ; Tørrede svampe ; Ikke alt der glimrer er guld ; Konservering. Softback - 287 sider. 2. Udg. 1. Oplag - 2016. Meget fin stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. maj
1. udgave fra 2008
Oplag: active
ISBN: 36-2511-747-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 850 gram
Hardback. A4 format. Afvekslende og lækre opskrifter, udførlige kostplaner til 13 uger. Illustreret. 160 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. maj
på Skandinavisk Bogforlag - uden år
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1300 gram
Den gyldne smørrebrødsbog – 303 sider + registre – Halv-læderbind med guldtryk på ryg - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i s/h og farver. - Pris ex forsendelse -B1748 -04– 12114
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. maj
fra 1999 på forlaget Könemann
Oplag: active
ISBN: 3-8290-0965-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 2400 gram
Eurodélices: Europas mesterkokke byder til bords – Alt godt fra havet – 336 sider – Blåt lærredsbind– Smudsbind - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Med omkring 150 opskrifter på fisk og skaldyr er denne bog en gourmet - strejftog gennem hele Europa. - Pris ex forsendelse - B17106 -05– 10668
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 14. maj
1. udgave fra 1998 på forlaget Netto og D3
Oplag: active
ISBN: 87-90059-19-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 55 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 325 gram
Hardback, i fin stand En kulinarisk rejse Danmark rundt, 10 af Danmarks bedste kokke lægger menukortet på bordet . Opskrifter på vildtretter og mere til. Vildt, fonde, satser, marinering, syltning.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 13. maj
1. udgave fra 1996 på forlaget Tommeliden
Oplag: active
ISBN: 8778310377
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 99 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 510 gram
Hardback. Som ny. Illustreret af Leif Ragn Jensen.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. maj
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1240 gram
"Hver dag lavede vi herlig mad sammen, som vi næsten altid spiste udendørs i strålende sol. Villa di Corsano var utrolig smuk, og vi var omgivet af skønhed både inde og ude." Indbundet, 222 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. maj
1. udgave fra 1998 på forlaget Colibri
Oplag: active
ISBN: 87-90746-00-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 69 kr – stand: ★★★★★★
Hardback. 189 sider Som ny.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. maj
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 405 gram
Boccacio anbefalede det som et elskovsmiddel, Homer besang dets helbredende virkninger, og de ægyptiske slavearbejdere, der byggede Keops-pyramiden, nægtede at arbejde uden. Kloge kogekoner og trestjernede gourmetkokke er enige: Hvidløg er simpelthen sundt og gavnligt! Hvidløg - Kogebog for hvidløgselskere er et fund for folk med hang til hvidløg. En rigtig hvidløgsbibel med de vigtigste oplysninger om hvidløgets kulturhistorie og gavnlige egenskaber og et skatkammer med de allerbedste hvidløgsopskrifter fra hele verden: kød- og pastaretter haute cuisine; hvidløgskylling og ratatouille; aioli og valnøddehvidløgssauce; og lækre dips og forretter som gazpacho og guacamole. Og dét var blot en smagsprøve. Hardback, 180 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. maj
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 475 gram
Plan A er alle vores daglige måltider, som vi tilbereder fra bunden. Rigtig mad i fornuftige mængder. Vores Plan A er så enkel, at man faktisk kun behøver at huske tre elementer for at måltiderne bliver optimale: grønt, protein og fedt. Ved altid at have en Plan B sikrer man, at sundheden og motivationen ikke ryger af sporet på grund af travlhed eller stress. Plan B er sikkerhedsnettet. Den indeholder de hurtige og lette løsninger med 5-15 minutters forberedelsestid. Resultatet er stadig rigtig mad, men man bager eksempelvis ikke brødet selv, ligesom man i rimelig høj grad anvender frostvarer, konserves og for eksempel færdigkøbte fiskefrikadeller. Det er stadig sunde og velsmagende måltider ? frosne grøntsager indeholder ofte lige så mange vitaminer, som de friske. Hvis du kan få måltiderne til at fungere, når du egentlig ikke har tid, eller når du har dårlig tid ? kan du også få dem til at fungere, når du har god tid. De enkelte måltider kan kombineres på kryds og tværs til en dags- eller ugeplan. Der er ikke noget krav om, at man spiser kold mad til frokost og varm mad til aften ? eller omvendt. I denne bog er kalorieindholdet angivet for hver ret. En fyldt spisekasse indeholder typisk mellem 400 til 600 kcal. Lidt mere for høje kvinder og mænd, men så er der også plads til lidt ekstra kalorier. Du kan kaste dig ud i opskrifterne uden mere kendskab til Sense. Men du kan også, hvis du har lyst, læse mere i bogen om de vigtigste principper i Sense-kost. Softcover, 123 sider. Ny og ubrugt.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
4. udgave fra 2009 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788756796736
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 856 gram
Med dennne kogebog kan du lære at lave god mad til dig selv, kæresten, venner og veninderne. Du får at vide, hvordan du laver supernem og hurtig mad helt fra grunden - også alt det basale som at koge et æg. Og så får du masser af lækre opskrifter med kød og grønt tilbehør, som drengerøve i alle aldre er vilde med. Retterne spænder vidt fra gamle klassikere som deller og flæskesteg til retter med nudler, pasta, pizza, burgere og anden street food. Der er også forslag til mad sidst på måneden, når kassen er tom, og ideer til forskellige middage som scoremiddag og poolparty - med og uden pool, og ikke mindst de gamle til middag. En madbibel for dig, der er træt af færdigretter og købepizzaer, og som har lyst til at lære at lave din egen mad, der er både nem, sund og tjekket. Antal sider: 252 - Indbinding: Hæftet.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
1. udgave fra 2004 på Forlaget Oscar
Oplag: active
ISBN: 8799019604
Kategorier: Dansk, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 450 gram
Når andre taler om vejret, taler Søren Dahl om maden, og lytterne kvitterer i stort antal med deres bedste opskrifter. Pa det seneste har der især varet talt om det danske sildebord, brødet og egnsretterne, som bogen her præsenterer et udvalg af. God Appetit! Sild Dildsild fra Faarvang .. Karabidsild fra Kalundborg Marinerede sild fra Knebel Pandesild fra Dragør .. Sild i festligt lag fra Fierritslev Spegesild fra Dalmose Spegesildetilbehor fra Brædstrup Stegte sild fra Roskilde Syv seje sild fra Koge Varme sild fra Korser Brod Brunch Bred fra Hjørring. Fedtfri Grovboller fra Rebild Grovboller fra Lyngby Frugtbrød fra Idestrup Hvedebred fra Herlufmagle Krydderbrød fra Rebild Rouladebred fra Rebild Rugbrød fra Ribe Valnøddebrød fra Esbjerg. Fisk Fiskedeller med pandehår fra Hirtshals Fiskefad fra Ballerup Fiskefad fra Hirtshals. Karrytorsk i fad fra Mejlby. Lakseforret fra Hirtshals Lakseterrin fra Groest 'Torskchoveder fra Agersø. Hovedretter Dyrekølle fra Såby. Grønlangkål fra Sønderjylland Haregryde fra Øland. Hvidkål fra Sønderjylland Juleskinke fra Sverige Knugekål fra Trekantsomrädet Kreolergryde fra New Orleans Kyllingeroulade fra Umbrien Nakkekoteletter fra Aalborg Spareribs fra Tijuana Sursteg fra Hads Herred. Lækkerier Arme Riddere fra Idestrup Gin-syltede jordbær fra Ulfborg Ingefæræbler fra Hvidovre Orangemarmelade fra Hjørring Sakkuk fra Fanø. Snysk fra Als .. Øllebrød fra Skive Øllebrød fra Århus. Med flere bl.a Frokostretter og Salater. Hardback 125 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
1. udgave fra 2014 på forlaget Vandkunsten
Oplag: active
ISBN: 9788776952815
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 140 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 320 gram
At fremstille sine egne pølser er ikke så svært, som man skulle tro. Med ganske enkle midler kan enhver kaste sig over pølsemageriets ædle, men glemte kunst. Hjælpen til at komme i gang kan man hente i denne første kogebog på dansk, der giver anvisninger på, hvordan man kan tilberede sine egne velsmagende pølser. Bogen er spækket med de bedste grundopskrifter, som man selv kan variere efter personlig smag. Bogen er forsynet med en historisk beskrivelse af dansk pølsemageri – der altid har hentet inspiration fra det store udland – og derudover beskriver den alt om hygiejne, teknik, råvarer og konservering. Forfatteren har i 25 år har oparbejdet en elementær viden og erfaring om emnet og har desuden "stået i lære" hos sin svigerfar, der var slagter og pølsemager. Softback - 197 sider i meget FLOT stand. ( 19,6 x 12,8 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
1. udgave fra 2006 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 9788711267135
Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Kompetenceudvikling, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 350 gram
Få inspiration og ideer til den ene flotte kage efter den anden. Her er kager til (sølv)brylluppet, konfirmationen, barnedåben og andre af livets store fester. Men man kan også bruge bogen som inspiration til en helt almindelig hverdagskage. I bogen er der desuden anvisninger på, hvordan man laver forskellige blomster og chokolade- og sukkerpynt, som man kan dekorere kagerne med. Finere kagepynt indeholder mange tips og ideer. Og samtlige arbejdsprocesser bliver beskrevet og illustreret med fotos. Indbundet udgave - 48 sider. ( 22 x 24,5 cm ) Flot bog; Flot stand
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
fra 2014 på forlaget GEMBA
Oplag: active
ISBN: 9788799739301
Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 450 gram
Kogebog der tager udgangspunkt i nordfynske fødevareproducenter. Opskrifterne er nemme at gå til, og bogen beskriver den nordfynske natur og steder hvor råvarerne bliver til Indbinding: Illustreret kartonbind. 92 sider, smukt og alsidigt Illustreret. Kvadratformat
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
1. udgave fra 2014 på forlaget Legind
Oplag: active
ISBN: 9788771550092
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 540 gram
Forlag: Legind - Udgivet år: 2014 - Antal bind: 1 - Udgave: 1.udg - Antal sider: 127 - Indbinding: Hardback. - Tilstand: Fejlfrit eksemplar. - Marcus Polman har besøgt alverdens bøfhuse og brasserier og har talt med slagtere, økologiske landmænd, køkkenchefer og andre fagfolk for at lure dem kunsten af. Nyd godt af deres hemmeligheder og tilbered din egen fristende, saftige og helt perfekte bøf. Der er også en række opskrifter på verdensberømte bøffer fra T-bone til Tartar og Tournedos Rossini samt klasssike saucer og andet tilbehør.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
1. udgave fra 2003 på Soejderforlaget
Oplag: active
ISBN: 8770414424
Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Kogebøger, Mad & gastronomi, Natur
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 300 gram
Opskrifterne er samlet i kapitler efter tilberedningsmåde: Pande, grillrist, spyd, wok, bagehat, popcorntombola, pind og direkte i gløder. Der er opskrifter både på kød, fisk, grøntsager, frugt, brød og slik, desuden på forskellige marinader. Opskrifterne med gode råd virker meget gennemarbejdede og er lette at gå til. Der er noget til både nybegyndere - børn fra bh. klasse - og mere erfarne kokke. På rist ; På spyd ; I wok ; I pande ; I bagehat ; I popcornstombola ; På pind ; I gløder ; Marinader Spejderforlaget - 44 sider. Hardback ( 23 x 22,5 cm ) FLOT eksemplar.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711344293
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hus & have, Kogebøger, Selvhjælp, Sundhed
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 462 gram
Opskrifter på burgerboller, knækbrød, tærtebunde, solsikkebrød, focaccia, baguetter m.m. bagt uden mel, sukker og gær. Bagebog for dem, der er på glutenfri kost eller slanker sig efter princippet om meget protein og ingen kulhydrater Opskrifterne er alle baseret på det vægtreducerende princip LCHF (low carb high fat). Hardback - 95 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
1. udgave fra 2015 på Nyt Nordisk Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788717045576
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 384 gram
Med sous vide-teknikken har du mulighed for at lave helt utrolig mad i særklasse - det hjælper "Sous vide kogebogen" dig med. Med vakuum og vandovn er det let og innovativt at lave en middag, der slår benene væk under gæsterne. Sous vide-teknikken er hemmeligheden bag restauranternes møre kød. Det er blevet nemmere for almindeligt dødelige at lave mad på dette niveau derhjemme, fordi der er kommet nyt og billigt grej til det på markedet, så nu er der ingen undskyldning for ikke at lave mad på Michelin-niveau. Hardback - 96 sider ( 189 x 224 mm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
1. udgave fra 1999 på forlaget Hovedland
Oplag: active
ISBN: 9788777394267
Kategorier: Botanik, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Medicin, Orientalsk Filosofi og Livskunst, Sygdom/sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 490 gram
Bogen præsenterer tre snese mere eller mindre kendte urter og grønsager fra Østen som alle kan dyrkes i danske haver og anvendes i madlavningen. Urterne Asiatisk vandnavle. Aubergine Bambus Bitteragurk.Bukkehorn (Bukkehornsfro) Bukketorn Burre (Japansk) Celtuce (Stangelsalat) Chayote (Kayote) Chili Choi sum (Choy sum). Citrongres (Lemongrass) Daglilje Eryngo (Falsk koriander) Forärslog Goabonne Gronart Hjelmbonne Hokaidosquash Hvidlog Kailan (Kinesisk broccoli). Kalabas (Flaskegraskar) Kammynte (Kryddermynte) Kamaleonplante Kikart Kinak& Kinaradise« eller Japanraddike Kinaskok Kinesisk purlog (Kinalog) Kinesisk amarant Koreansk mynte. Kinaskok Kinesisk purlog (Kinalog) Kinesisk amarant Koreansk mynte (Huo xiang) Koriander Kranskatost og kruset katost Kronokseoje (Shungiku) Linse Luffa Malabarspinat Mexicansk oregano Mibuna Mitsuba (Japansk persille). Og en hel række flere gode vækster. Hardback - 128 sider. Meget FIN stand. ( 22,5 x 19 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
fra 2015 på forlaget Frøsamlerne
Oplag: active
ISBN: 9788792388018
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur
pris: 105 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Havehistorier, kulturhistorie, praktiske råd og tips om dyrkning af ærter og bønner. Og masser af opskrifter til alle, der har lyst til at prøve kræfter med flere af de spændende gamle bælgfrugter, der kan dyrkes i Danmark. Frøsamlernes projekt med genopdagelse af gamle danske bælgfrugter sluttede i juni 2015, med udgivelsen af en bog på 130 sider, "Ærter og bønner: Genopdagelse af 28 gamle danske sorter". Her finder du beskrivelser og kulturhistoriske oplysninger på alle 28 sorter, erfaringsopsamling, dyrkningsvejledning, opskrifter både jordnære og finurlige, og information om bælgfrugternes næringsindhold og brug i vores kost. Og masser af billeder. SoftBack Som Ny
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
1. udgave fra 2011 på forlaget BORGEN
Oplag: active
ISBN: 9788721036263
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 450 gram
Her får du opskrifter på lækre desserter, skønne lagkager, konditorkager, is, tærter, frugtgrød, konfekt, kiks, småkager samt smoothies og andre drikke. Nyd frugter, bær, økologisk vaniljepulver og kakao i den reneste form, og få enestående smagsoplevelser fra superfødevarer. Sikke en skøn fornemmelse at kunne byde familie og venner på noget, der smager godt og er sundt og samtidig godt for miljøet. Raw food-søde sager laves på naturlige, miljørigtige råvarer, der ikke varmes op til mere end 42°. Alle opskrifter i RAW DELIGHT er naturligvis fri for hvidt sukker, gluten, æg og laktose. Softback med flapper ( 21,2 x 22,7 cm ). 125 sider. Smuk bog - Flot stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
1. udgave fra 2014 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788740012461
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 735 gram
Med mad rigt på gode fedtstoffer og få kulhydrater, kan du spise dig mæt og samtidigt tabe dig. Ved at følge denne kostmodel får du din krop til at fungere optimalt og derved opnå de resultater som du drømmer om. Bogen hjælper dig i gang med LCHF og giver dig råd til hvordan du fastholder de nye vaner. For at opnå de bedste resultater bliver du også forsynet med forslag til hvordan du kombinerer LCHF med din træning. Softback - 248 sider - særdeles flot stand ( 17,8 x 25 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. maj
1. udgave fra 2005 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788756773498
Kategorier: Børnebøger, Børn & forældre, Faglitteratur, Folklore, Kogebøger, Mad & gastronomi, Mystik/eventyr
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 550 gram
HEKSEKOGEBOGEN er til dig, der gerne vil lave din heit egen heksemad med alt,hvad der hører sig til af mystik og tryllerier. Hvad siger du til at lave kiks, som'er formet som slanger og'edderkopper, eller ( lave et farsbred, som er formet som en drage for slet ikke at tale om en dessert, der hedder "Den blodige tallerken"? Det er nu bare jordbær, hindbær, kirsebær og en rod gelérand, men tænk, hvilken opsigt den vil vække. Og/til alt dette kunne du jo også passende servere en drageblodsdrik til dem, der gerne lige vil slukke tørsten efter sådan et heksemåltid. .. Hardback - 125 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.