Senest opdateret 26. april
1. udgave fra 2008 på forlaget Aschehoug
Kategorier: Krop & sind, Kogebøger
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
224 sider - ill. i farve - indb. - som NY!
Senest opdateret 30. marts
fra 2012 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Kategorier: Mad & gastronomi, Sygdom/sundhed, Sundhed
pris: 235 kr – stand: ★★★★★
Selvfølgelig skal man ikke spise kedelig, smagløs mad, blot fordi man er allergisk over for bestemte madvarer. Og det her er bogen, der inspirerer til at lave lækkermad - uden æg, gluten, nødder og mælk. Mere end 100 opskrifter på aftensmad, brød, lækre kager og desserter. Kapitler om, hvordan man lever med fødevareallergi - i hverdagen, på rejser, og når man køber ind. Tips til forældre til et barn med allergi. Bogen på 224 sider er en kasseret biblioteksbog i flot stand.
Senest opdateret 26. april
2. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: 1
ISBN: 9788711394663
Kategorier: Sygdom/sundhed, Sundhed, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1000 gram
224 sider, illustreret i farver, hardback i rigtig flot stand.
Senest opdateret 4. maj
fra 2012 på forlaget Lindhardt og Ringhof
ISBN: 9788711383360
Kategorier: Sundhed, Kogebøger
pris: 130 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 670 gram
Undertitel: Lækker mad, som alle kan lave. Bogen er en hæftet udgave på 224 sider. Bogen er brugt, men fremstår næsten som ny. Bogen anbefales af Astma-Allergi Danmark.