Senest opdateret 2. marts
2. udgave fra 2012 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: 1
ISBN: 9788711383360
Kategorier: Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 105 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1000 gram
224 sider, illustreret i farver, heftet, i fin stand.
Senest opdateret 26. marts
fra 2008 på forlaget Aschehoug
Kategori: Øvrige
pris: 105 kr – stand: ★★★★★
Indbinding: Hardback
Illustreret i farver.
Senest opdateret 13. februar
fra 2012 på forlaget Lindhardt og Ringhof
ISBN: 9788711383360
Kategorier: Kogebøger, Sundhed
pris: 140 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 670 gram
Undertitel: Lækker mad, som alle kan lave. Bogen er en hæftet udgave på 224 sider. Bogen er brugt, men fremstår næsten som ny. Bogen anbefales af Astma-Allergi Danmark.
Senest opdateret 5. februar
2. udgave fra 2012 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: 1
ISBN: 9788711394663
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sygdom/sundhed
pris: 155 kr – stand: ★★★★
Hardback. 224 sider. Sprog: Dansk. Lækker mad, som alle kan tåle. Uden æg, Uden gluten, Uden nødder, Uden mælk. Mere end 100 opskrifter som alle kan laves uden en eller flere af følgende ingredienser: æg, mælk, gluten og nødder. Oversat fra engelsk af Vibeke Fode efter "Allergy-free cookbook (2007)". Illustreret i farver. (2305-0029).