Senest opdateret 6. juli
1. udgave fra 1941 på forlaget C. A. Reitzel
Oplag: active
Kategorier: Biologi, Hjemkundskab, Hus & have
pris: 420 kr – stand: ★★★★★
274 sider - indbundet m. lysegråt shirting - 80 farvetavler - i meget fin stand!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 26. august
3. udgave fra 2015 på forlaget Legind
Oplag: active
ISBN: 978-87-7155-144-3
Kategorier: Hjemkundskab, Hus & have
pris: 116 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 2140 gram
Hardback. Kun overfladeridser på cover. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (WB) Vejer 1940 gram.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 25. august
1. udgave fra 2009 på Forlaget d3
Oplag: active
ISBN: 8790816676
Kategorier: Hjemkundskab, Kogebøger
pris: 105 kr – stand: ★★★★★
Hæftet. 71 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Opskrifter på kager, småkager m.m. der hører julen til. (1016-0106).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 23. august
fra 1971 på Banner og Korchs forlag
Oplag: active
ISBN: 87-411-7435-6
Kategorier: Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 570 gram
indbundet. dejlig nolstalgisk kogebog med gamle retter og gode råd
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. august
fra 968 på forlaget Union
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
fyldt med indspirerende farve-plancher, hvilket er med til, at øvede og nybegynder, får lyst til kaste sig ud i nye opskrifter. Såsom forretter, supper, fiske-og kødretter, desserter, drinks, bagværk. Der gives forslag til sammensætning af festmenuer, eksotiske retter samt udenlandske specialite
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. august
1. udgave fra 2007 på forlaget d3.
Oplag: active
ISBN: 87-90816-56-0
Kategorier: Billedbøger, Børnebøger, Børn & forældre, Fantasy, Hjemkundskab, Håndarbejde/hobby/håndværk, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
indbundet. færre ideer giver større succes for så er sjælen med, små portioner er mere indbydende. o.s.v læs om fantastiske tema børnefester eller bliv inspireret til dit eget tema. inviter til theselskab for fine damer, fest på slottet , eksotisk ø fest, m.m.. Der er opskrifter på mad og bord
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. august
fra 1972 på forlaget reinhold
Oplag: active
ISBN: 0-88365-320-6
Kategorier: Billedbøger, Faglitteratur, Folklore, Hjemkundskab, Hobby, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kunst & kultur, Lokalhistorie
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
indbundet og med smudsbind som har reolslid. Flot stor bog om navneklude - af i dag, men også med masser af billeder af gamle. Flere danske. Udgivet på Galahad Books New York City 1972 - så den er på engelsk.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. august
Oplag: active
ISBN: 1-55185-041-7
Kategorier: Billedbøger, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Undervisning, Øvrige
pris: 270 kr – stand: ★★★★★
indbundet og med smudsomslag. uanset om du er begynderkok, eller en som gerne vil eksprimentere, så er denne samling rundlag for et kulinarisk succes. opskrifterne er gennemprøvet, fyldt med tydelige instruktioner, gode fotos, kursusnotater fyldt med ideer og oplysninger en fremragende hjælpekilde.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. august
fra 1995 på forlaget Klematis
Oplag: active
ISBN: 87-7721-405-6
Kategorier: Børn & forældre, Hjemkundskab, Hobby, Håndarbejde/hobby/håndværk
pris: 105 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 600 gram
indbundet Hyggelig bog, mange timers hygge med børn og børnebørn. Billig legetøj som sætter kreativiteten på fuld gear.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. august
1. udgave fra 2013 på Politikkens forlag
Oplag: active
ISBN: 87-978-400-0815-9
Kategorier: Børn & forældre, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger
pris: 115 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 900 gram
indbundet kogebogen er hel og fin, men fået en skjold på omslag.Denne bog kunne også have heddet ”Annes køkken – helt fra bunden”. Den handler om alt det gode, man kan lave i løbet af hele året og stille på hylderne til travlere tider, og det som vi ofte køber i dyre domme, men som det meget bedre kan betale sig at lave selv, også smagsmæssigt. Om ting, man kan samle i naturen og bruge til noget godt – og hvordan man så bruger det. Nordisk mysli, Ramsløgssalt, Forårspesto med skvalderkål og løgkarse, Hyldeblomst-te, Tørrede svampe, Æblesnaps med hyben og enebær og Hjemmelavede rosiner er bare nogle af de opskrifter, Anne deler ud af på ting, der spicer maden og tilværelsen op. Det er hyggeligt og livsbekræftende at lave disse ting fra bunden, og det giver en god fornemmelse at være selvforsynende. Mange af alle de gode sager kan laves sammen med husets børn, for det er nemlig også hyggeligt. Om forfatteren: Anne Hjernøe er journalist og autodidakt kok. Hun er kendt fra tv, hvor hun som tv-vært bl.a. har lavet AnneMad og senest sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, danske badehoteller og danske øer i en række tema-lørdage.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. august
1. udgave fra 2003 på PP FORLAG
Oplag: active
Kategorier: Hjemkundskab, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger
pris: 45 kr – stand: ★★★★★
64 sider - illustreret i farver - indbundet + smudsomslag - som nærmest ny (anmelderekspl.)
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. august
1. udgave fra 1990 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 87-5950-085-9
Kategorier: Faglitteratur, Hjemkundskab, Vinbøger
pris: 185 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1690 gram
Hugh Johnson er vinbranchens grand old man. Han har skrevet om vin i over 60 år, og han er formidabelt velskrivende. "Vinens historie" er et af vinlitteraturens hovedværker. Hugh Johnson fortæller vidende, humoristisk og med suverænt overblik vinens eventyrlige historie - fra Georgien, hvor der blev dyrket druer for 7.000 år siden, over Mesopotamien, Babylon, Egypten, Grækenland, Rom, Spanien og Frankrig - op til i dag. Vi hører også om Koranens holdning til vin, klostrenes betydning, vindyrkning og -handel i middelalderen, Karl den Stores betydning, de vigtige druer og vine, vinflaskens og korkproppens historie. Han kommer omkring alle tænkelige emner, der er relaterede til vin. Indbundet, fin stand. Ulæst.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. august
1. udgave fra 1990 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 87-5950-085-9
Kategorier: Faglitteratur, Hjemkundskab, Vinbøger
pris: 185 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1690 gram
Hugh Johnson er vinbranchens grand old man. Han har skrevet om vin i over 60 år, og han er formidabelt velskrivende. "Vinens historie" er et af vinlitteraturens hovedværker. Hugh Johnson fortæller vidende, humoristisk og med suverænt overblik vinens eventyrlige historie - fra Georgien, hvor der blev dyrket druer for 7.000 år siden, over Mesopotamien, Babylon, Egypten, Grækenland, Rom, Spanien og Frankrig - op til i dag. Vi hører også om Koranens holdning til vin, klostrenes betydning, vindyrkning og -handel i middelalderen, Karl den Stores betydning, de vigtige druer og vine, vinflaskens og korkproppens historie. Han kommer omkring alle tænkelige emner, der er relaterede til vin. Indbundet, fin stand. Ulæst.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 21. juli
3. udgave fra 2010 på Politikens forlag
Oplag: active
ISBN: 978-87-400-1572-0
Kategorier: Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Krop & sind, Selvhjælp, Sport & fritid, Sundhed, Sygdom/sundhed, Øvrige
pris: 45 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 200 gram
Pæne rene sider. Fremstår som ulæst - dog med en meget lille hyldekant for neden på bogen. Fra ikke ryger hjem. Paperback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. juli
1. udgave fra 1964 på forlaget Nationalmuseet - Gad
Oplag: active
Kategorier: Dansk, Etnografi og Antropologi, Folklore, Historie:Danmark, Hjemkundskab
pris: 145 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1200 gram
27x21cm, 4°. 278 sider. Illustreret i s/h. Orig. illustreret kartonbind. Fine illustrationer af Poul Abrahamsen. nærmest som ny
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 28. juni
2. udgave fra 1987 på forlaget gyldendals bogklub
Oplag: active
ISBN: 87-00-00915-6
Kategorier: Billedbøger, Hjemkundskab, Hobby, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Mad & gastronomi, Øvrige
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 700 gram
indbundet bogen er hel og fin, dog lettere gulnede sider i kanterne Bage bogen giver 365 opskrifter på grovbrød, hvedebrød og kager en meget alsidig bage bog. Dejlige illustrationer af Poul Andersen. Du indføres i hvad der er værd at vide om bagning, bage redskaber, vareorientering samt frysning og opbevaring. '
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 25. juni
1. udgave fra 2001 på forlaget Høst og søn
Oplag: active
ISBN: 87-1429-801-5
Kategorier: Design, Europa, Faglitteratur, Historie:Danmark, Historie:Verden, Hjemkundskab, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kunsthistorie, Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1435 gram
At sætte sig omkring et bord og spise sammen har til alle tider været dagens bærende højdepunkt. Emnet er da også genstand for råd og vejledning fra renæssancens humanister over kongelige forordninger og til salonens erfarne værtinde. Og form og manerer viser sig yderst forskelligt op gennem historien. Tidens bord tegner denne lange udvikling frem til, hvad der sker, når vi i vore dage indtager vores måltid. Bogen er et stykke farverig dansk kulturhistorie - en fejende flot gennemgang af spisebordets kulturhistorie gennem 500 år. Båret af en billedside, hvor illustrationerne vidner om det omfattende detektivarbejde Helle Stangerup har været på i samlinger, på museer og i bogværker. På hvert eneste opslag har forfatteren nøje afstemt billeder og tekst efter hinanden i en æstetisk sammensmeltning. Fin stand med smudsomslag.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 28. marts
fra 1971 på forlaget Borgen
Oplag: active
ISBN: 8741877160
Kategorier: Hjemkundskab, Håndarbejde/hobby/håndværk
pris: 95 kr – stand: ★★★★
Vægt: 450 gram
Praktisk og teoretisk grundbog med gennemgang af væven og dens opsætning, materialerne og deres behandling, væveteknikker, komposition og udarbejdelse af arbejdstegninger samt væveteori og fejlfinding. Plastlamineret Softback - 284 sider - med brugsspor - stadig fin stand. Med exlibris/ navn/dato på bogens første sider. Se gerne andre vævebøger / håndarbejdsbøger i mine annoncer.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 1. marts
fra 1948 på forlaget Høst & Søn
Oplag: active
Kategorier: Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★
Vægt: 246 gram
Oversat til dansk efter den schweiziske original "Kalte Küche " af Brigitte Bruun Antal sider: 61 sider, illustreret med farvefoto, som giver fint indtryk af hvordan maden anrettes i 1940-erne Omslaget på bogryggen slidt, men resten i god stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 21. januar
1. udgave fra 1955 på forlaget Gjellerup
Oplag: active
Kategorier: Hjemkundskab, Håndarbejde/hobby/håndværk
pris: 80 kr – stand: ★★★★
Vægt: 380 gram
Begyndere kan i denne bog finde udførlig vejledning i vævningens teknik og vil i løbet af kort tid være i stand til at frem-stille de nydeligste ting. Viderekommende som allerede har en længere praksis bag sig, vil stadig kunne øse af bogen , som omfatter henved 125 forskellige modeller og et halvt hundrede typetegninger. „Væv selv« rummer et væld af gode gaveideer til familie og venner og vil derfor snart vise sig at være en økonomisk gevinst. Softback - 81 sider - 13 tavler med klassiske mønstre - 125 forskellige modeller - Ill i s/h. Med navnetræk på første blad - har lidt brugsspor efter snart 70 år - stadig en inspirerende og relevant fagbog. Se evt. mine andre annoncer med håndarbejdsbøger her på siden.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. august
6. udgave fra 1952 på Svegårds Forlag
Oplag: active
Kategorier: Hjemkundskab, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★
Hæftet. 109 sider. Sprog: Dansk. Lærebog i husholdningsmiddellære for husholdningsskoler og husholdningskurser. (1903-0035).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 10. juli
på Skandinavisk Bogforlag
Oplag: active
Kategorier: Børn & forældre, Hjemkundskab, Hus & have, Krop & sind
pris: 205 kr – stand: ★★★★
Halvlæder. 336 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i sort/hvid. (0816-1770).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. maj
fra 2018 på forlaget Polyteknisk
Oplag: active
ISBN: 9788750211327
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Mad & gastronomi, Studiebøger
pris: 120 kr – stand: ★★★★
Bogen præsenterer videnskaben bag de menneskelige sanser, tærskelværdier, temperatur, køn og alders indflydelse på sansning, supertasters, ordinære tasters og nerverespons. Der gennemgås relationer mellem sanser og fødevarer samt en lang række sanseindtryk og sensoriske beskrivelser af fødevarer samlet i et leksikon med smagsprofiler på 60 fødevarer. Dertil skitseres og diskuteres det komplekse begreb om ”kvalitet” for at illustrere de mange variable, der spiller ind på valg af fødevarer. Metodisk gennemgås der valg af dommere, bedømmelse, fysiske rammer og design til sensoriske forsøg. Der præsenteres sensoriske metoder til bedømmelse af fødevarer, ingredienser og måltider som profilering og QDA-test, affektive hedoniske forbrugertest og skalering af spørgsmål, diskriminative test som parvise sammenligninger, duo-trio test og triangeltest. Sidst men ikke mindst så præsenteres CATA-analyser og napping test (projective mapping). Statistisk præsenteres de mange metoder med beregningseksempler og analyser. Teknisk gennemgås middelværdi, standardafvigelse, variationskoefficient, varians, One-sample og U-Parret test, variansanalyse (Anova), binomialfordeling, binomialkoefficient, PCA-analyse, P-værdi, signifikansniveau, alfaværdi, test- og tabelværdi. Bogen er målrettet undervisning på erhvervsuddannelser, bacheloruddannelser og professionsbacheloruddannelser, der arbejder med fødevarevidenskab, kvalitetskontrol og produktudvikling af mad. Derudover er der masser af teori til kokkeuddannelsen og den resterende befolkning, der interesserer sig for madkundskab. Forsøgsmæssigt er der 7 sensoriske forsøg til de studerende, der omhandler: introduktion til laboratoriet og fremstilling af opløsninger, identifikation og rangordning af de fem grundsmage, udvikling af deskriptorer og sensorisk profilering af fødevarer, ingredienser og måltider, affektiv hedonisk test, parvis sammenligning og triangeltest. Michael René er forfatter, ingeniør, levnedsmiddelkandidat og underviser som lektor i statistik, sensoriske metoder og analyser af fødevarer, ingredienser og måltider samt fødevarekvalitet. Michael René har undervist i sensorik, statistik og fødevarekemi siden 2006. Han arbejder for den danske presse på Tv, i radio og den trykte presse som fødevareekspert. Han har siden 2003 smagstestet og evalueret over 1000 fødevarer, ingredienser og måltider, hvilket giver et dybt indblik i produkters naturlige variationer og egenskaber på det danske marked.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 25. august
fra 1980 på forlaget Union håndbøger
Oplag: active
ISBN: 87-7321-147-8
Kategorier: Hjemkundskab, Hus & have, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★
Hæftet. 48 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (1703-0104).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 28. juni
Oplag: active
Kategori: Hjemkundskab
pris: 60 kr – stand: ★★★★
Vægt: 250 gram
1958. 32s. Særtryk. heftet eksemplar. Fotos. Omslaget med brugsspor. 090722 hobby
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 25. august
fra 1923 på Chr Erichsens Forlag
Oplag: active
Kategorier: Hjemkundskab, Hus & have, Ugeblade
pris: 195 kr – stand: ★★★
Hardback. Sprog: Dansk. Eksemplar med brugsspor. Indhold ok. Magasiner med en del alderspletter. Illustreret i sort/hvid. Illustreret Ugeblad for hjemmet. Alle 52 eksemplarer fra 1923 samlet. (1710-0003)
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 25. august
fra 1936 på Chr Erichsens Forlag
Oplag: active
Kategorier: Hjemkundskab, Hus & have, Ugeblade
pris: 195 kr – stand: ★★★
Hardback. Sprog: Dansk. Bind slidt. Magasiner ok, med nogle alderspletter. Illustreret i sort/hvid. Illustreret Ugeblad for hjemmet. Alle 52 eksemplarer fra 1936 samlet. (1710-0015)
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 25. august
fra 1939 på Chr Erichsens Forlag
Oplag: active
Kategorier: Hjemkundskab, Hus & have, Ugeblade
pris: 195 kr – stand: ★★★
Hardback. Sprog: Dansk. Bind slidt. Magasiner ok, med nogle alderspletter. Illustreret i sort/hvid. Illustreret Ugeblad for hjemmet. Alle 52 eksemplarer fra 1939 samlet. (1710-0016)
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 25. august
fra 1940 på Chr Erichsens Forlag
Oplag: active
Kategorier: Hjemkundskab, Hus & have, Ugeblade
pris: 195 kr – stand: ★★★
Hardback. Sprog: Dansk. Bind slidt. Magasiner ok, med nogle alderspletter. Illustreret i sort/hvid. Illustreret Ugeblad for hjemmet. Alle 52 eksemplarer fra 1940 samlet. (1710-0017)
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 23. august
1. udgave fra 2002 på forlaget Gyldendals bogklubber
Oplag: active
ISBN: 87-00-68074-5
Kategorier: Billedbøger, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 115 kr – stand: ★★
Vægt: 750 gram
indbundet. Et ordentligt brød af Camilla Plum er en god grundbog til dig, der ønsker at bage dit eget brød. Bogen starter med en introduktion til de forskellige kornsorter, samt information om råvarer og forskellige hæve metoder. Bogen indeholder mere klassiske grundopskrifter som rugbrød og hvedebrød, men også brød lavet på kornsorter, der er særligt populære for tiden, samt brød uden gær. Desuden får du forslag til, hvordan du bruger det brød, du ikke får spist.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.