Senest opdateret 3. februar
ISBN: 1-55185-041-7
Kategorier: Billedbøger, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Undervisning, Øvrige
pris: 270 kr – stand: ★★★★★
indbundet og med smudsomslag. uanset om du er begynderkok, eller en som gerne vil eksprimentere, så er denne samling rundlag for et kulinarisk succes. opskrifterne er gennemprøvet, fyldt med tydelige instruktioner, gode fotos, kursusnotater fyldt med ideer og oplysninger en fremragende hjælpekilde.
Senest opdateret 26. marts
fra 1994 på forlaget Publications international
Kategori: Øvrige
pris: 115 kr – stand: ★★★★
Indbinding: Hardback
Senest opdateret 27. marts
fra 1994 på forlaget Publications international
Kategori: Øvrige
pris: 170 kr
Sideantal: 608
Sprog: Dansk Indbinding: Papbind. Tilstand: Pænt eksemplar.
Senest opdateret 12. marts
fra 1994 på forlaget Publications International, Ltd
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 608
Sprog: Dansk Indbinding: Indbundet med glaserede, skumgummifyldte permer Tilstand: Pænt eksemplar. En fremragende opskriftsbog med udførlige vejledninger, velegnet for både begynderen og den erfarne kok. Gennemillustreret med flotte farvefotos, tabeller osv. Indhold (i hovedafsnit): Introduktion, Appetitvækkere, Pasta, Grøntsager, Kylling, Kinesisk, Italiensk, Meksikansk, Chokolade småkager og brownies, Kager, Desserter, Ferieopskrifter, Garneringer, Index.