
Senest opdateret 29. september
fra 2000 på forlaget Hovedland
Oplag: active
ISBN: 8777394968
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Etnografi og Antropologi, Faglitteratur, Filosofi, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Orientalsk Filosofi og Livskunst, Religion
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 575 gram
En lidt anderledes vegetarisk kogebog der følger principperne i de tre skåle, nemlig en forenklet udgave af det spisesæt der bruges af zenmunke. De første 20 sider er en introduktion til zen og mad. Derefter følger opskrifterne opdelt i årstider, og herunder i menuer, hver med tre retter. De tre opskrifter er mærket med et symbol der viser hvilken skål, opskriften er beregnet til. Spisesættet består af en stor skål til den stivelsesholdige mad, fx pasta, kartofler eller ris, en lille skål til det proteinrige, fx tofu eller bælgfrugter, samt en lille skål til salat, frugt eller saft. Forfatteren var i mange år kok på et californisk buddhistisk refugium hvor han lavede mad efter zen-reglerne. Hardback - 127 sider, illustreret. Perfekt stand ( 20,5 x 20,5 cm ) .
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2021 på forlaget SuperLux
Oplag: active
ISBN: 9788793796607
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Personlig udvikling, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 312 gram
Vil du tabe dig mindst et kilo om ugen, mens du spiser smagfulde kødretter og måske ovenikøbet drikker vin? Sä er En Slankebog til Mand skabt til dig. Der er masser af smag og protein, og sả mả du drikke vin hver dag. Det lyder måske som en leg, men det er hårdt arbejde! Ud fra Martin Nordkvists egne erfaringer med overvægt og vægttab giver han dig med denne bog enkle redskaber, kostplaner og opskrifter, som han selv har prøvet af med stor succes. Hardback -104 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711344293
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Kogebøger, Selvhjælp, Sundhed
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 462 gram
Opskrifter på burgerboller, knækbrød, tærtebunde, solsikkebrød, focaccia, baguetter m.m. bagt uden mel, sukker og gær. Bagebog for dem, der er på glutenfri kost eller slanker sig efter princippet om meget protein og ingen kulhydrater Opskrifterne er alle baseret på det vægtreducerende princip LCHF (low carb high fat). Hardback - 95 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2011 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788740002027
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Krop & sind, Personlig udvikling, Selvhjælp, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Nu er det muligt atter at komme i harmoni med vores gener. Et meget erfarent team af forskere er kommet frem til 8 gode LIVSRÅD, der forebygger og bekæmper kræft og andre civilisationssygdomme. Veldokumenteret viden om f. eks. Hvorfor E- vitamin er det mest virksomme naturmiddel til at forbygge og helbrede kræft. Hvorfor du skal spise 1 1/2 - 2 gram protein om dagen per kilo legemsvægt. Hvorfor du skal sove 8 timer for at holde dig rask. Og mange andre livsvigtige og sundhedsfremmende oplysninger. Softback - 192 sider - Bogen er som ny.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 28. september
1. udgave fra 2018 på forlaget People's Press
Oplag: active
ISBN: 9788772002002
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 190 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1194 gram
Spis ren og naturlig mad, og få det fantastisk. REN KÆRLIGHED er en anderledes bog proppet med lækker mad og lette opskrifter på BOWLER til morgen, middag og aften i alle regnbuens farver.Med denne bog får du håndgribelige værktøjer og råd til, hvordan du kan spise dig sund, rask, skøn og energifyldt. Bogen er skrevet direkte fra hjertet som inspiration til et sund og sjovt hverdagsliv. Alle opskrifter er antiinflammatoriske – de styrker din tarm og hjerne og din generelle sundhed. Opskrifterne er glutenfri, sukker- og mælkefri og fyldt med lækre superfoods.I bogen er der mere end 50 skønne retter, der holder dig i topform. 90 % af opskrifterne er veganske, men bogen indeholder på ingen måder forbud mod kød, som er valgfrit tilbehør. Desuden med masser af inspiration fra Zennies og Martins eget liv med sundhed som første prioritet. Der deles rundhåndet ud af deres daglige, ugentlige, månedlige og årlige sundhedsritualer, både hvad angår kost og mental sundhed.Og selvfølgelig er bogen fyldt med masser af kærlighed.Martin og Zennie Bonde Mogensen driver behandlingsstedet Kropsinstituttet, der hjælper både elitesportsfolk og private på sporet af en sundere livsstil. Martin er kostvejleder, foredragsholder og har været med til at udvikle behandlingssystemet Body All Mind. Zennie stud. biopat IMB og studerer til phytoterapeut. Desuden er Zennie psykoterapeut, uddannet mentaltræner og coach og har mange års erfaring med optimering af kosten. Sammen har de udgivet bestsellerne DEN FEDESTE JUICEKUR, FLERE FEDE JUICER og DEN SEJESTE SUPPEKUR Antal sider: 238. - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 28. september
1. udgave fra 2013 på forlaget Muusmann
Oplag: active
ISBN: 9788792746429
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Sygdom/sundhed, Øvrige
pris: 169 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 845 gram
Ernæring - en vigtig del af livet og en nødvendighed for at overleve. Vægttab og nedsat appetit giver anledning til bekymring hos såvel den kræftsyge som hos familie og andre pårørende. Sygdom synliggøres ofte ved tab af vægt, og der opstår nemt en følelse af magtesløshed samtidig med et stort ønske om at kunne gøre noget aktivt for den småtspisende. Den rette ernæring kan være med til at gøre en forskel og således få stor betydning for, at den enkelte kan bevare eller genvinde vægt, funktionsevne og livskvalitet. Her er de nærmeste - familie, venner og andre i omgangskredsen vigtige aktører. Definitionen på et måltid er, at mindst to deler noget mad. I Italien er mad lig med kærlighed, og der sørger man for måltider til den syge lige til det sidste. Serveres et godt og lækkert måltid til den kræftsyge er det for ægtefælle, kæreste, forældre eller børn en af måderne at udvise omsorg og støtte på. Den småtspisende skal ikke spise groft, grønt og fedtfattigt, som det anbefales raske. Derimod skal de spise mad med et højt indhold af energi og protein, for at kunne stabilisere eller øge vægten. Anbefalinger til småtspisende med vægttab er derfor meget anderledes end til raske. Bogen er fyldt med gode råd og vejledninger om ernæring og indeholder en lang række herlige, energi-tætte og nemme opskrifter, forslag til måltider samt kostplaner. Man får desuden viden om, hvad der er vigtigt at spise ved vægttab og nedsat appetit - under og efter kræftbehandling. Bogen er skrevet til den kræftsyge, og ikke mindst til de pårørende, venner og bekendte, der gerne vil støtte i en svær tid. Fagfolk, der beskæftiger sig med patienter med kræftsygdom kan også med fordel læse bogen. Antal sider: 286 - Indbinding: Hæftet.(soft cover)
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 20. september
1. udgave fra 2020 på forlaget Legind
Oplag: active
ISBN: 9788771559712
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 550 gram
8-timers kuren er en populær og effektiv fastekur, hvor du kun må spise inden for et "vindue" på 8 timer om dagen, mens du faster resten af døgnet. Du vælger selv, hvornår du må spise, fx mellem kl. 9 og 17 eller kl. 12 og 20. Det vigtigste er, at du undgår at spise og indtage kalorieholdige drikkevarer i en sammenhængende periode pä 16 af døgnets timer. Hardback - 119 sider - smukke farvefotos - Bogen har opskrifter pà 60 sunde og nærende retter, der er tilpasset, så du får mest ud af kuren, og der er madplaner for både kødspisere og vegetarer. Hardback i fin stand - 1. Udg. - 1. Oplag - 2020. 119 sider - 550 gram.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 20. september
1. udgave fra 2012 på forlaget Muusmann
Oplag: active
ISBN: 9788792746054
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Øvrige
pris: 180 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 821 gram
Mere end 15.000 danskere har gennemgået en gastric bypass-operation, og rigtig mange overvejer eller venter på en operation. Det er helt afgørende at være i stand til at træffe det rigtige valg. Spørgsmålene er mange, og valget er svært. Men en ting er helt sikker. Uanset hvad man vælger, så vil det få afgørende indflydelse på, hvordan livet efterfølgende vil forme sig. Har man først sagt ja, er det derfor vigtigt at vide, hvordan man får et godt og velfungerende liv efter en operation. Man kan kort og godt kalde denne bog; ”Grundbogen – for alle der har fået, eller overvejer at få en gastric bypass-operation”. Hvilke spørgsmål presser sig på før og efter operationen, og hvordan klarer man den efterfølgende tid, hvor livsstil og madvaner lægges ind i helt nye rammer. En bog, der også kan være en god vejleder og hjælp for pårørende. Antal sider: 224 - Indbinding: Illustreret kartonbind
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 20. september
1. udgave fra 2018 på forlaget Klematis
Oplag: active
ISBN: 9788771393941
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Undervisning
pris: 180 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1500 gram
Det skal være en fornøjelse at tabe sig! I marts 2018 valgte Claus Dalby at tage (gryde)skeen i den anden hånd og lægge kosten om. Den fede og søde mad blev erstattet af ikke alene sunde, men også smukke salater, supper og andre plantebaserede retter. Efter blot ti måneder resulterede det i et vægttab på 40 kilo. I bogen fortæller Claus Dalby om sin rejse frem mod et sundere liv og kommer med forslag til og opskrifter på over hundrede grønne retter. Antal sider: 303 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 20. september
1. udgave fra 2019 på forlaget Klematis
Oplag: active
ISBN: 9788771394054
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 185 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1513 gram
I "Hold vægten. Plantemad fra mit grønne køkken" giver Claus Dalby gode råd og opskrifter til, hvordan du holder vægten med sunde, grønne retter. Når euforien over at have smidt de overflødige kilo, først har lagt sig, begynder for mange en ny kamp for at holde vægten. Den kendte havemand, Claus Dalby, har selv været igennem et vægttab på 40 kilo, og har holdt det siden. Han ved derfor, hvordan man holder vægten nede med sund mad - uden at gå på kompromis med den gode smag! Hemmeligheden bag at holde vægten er, at man ikke ser vægttabet som en midlertidig kur men som en bestandig livstilsændring. Det er dog sværere end det lyder! "Hold vægten. Plantemad fra mit grønne køkken" er derfor en god bog at have ved hånden efter et vægtab, hvor Claus Dalby giver gode råd og deler over hundrede af sine grønne, lækre og nemme opskrifter fyldt med næring og velsmag. Antal sider: 304 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 20. september
1. udgave fra 2018 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740046823
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Sundhed, Sygdom/sundhed, Øvrige
pris: 165 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1013 gram
Lidt over en million danskere døjer med forhøjet blodtryk, hvilket giver dem en øget risiko for at blive ramt af blodpropper og hjerneblødninger. Forskning viser dog, at en speciel diæt kan hjælpe dem med at sænke blodtrykket. I "Sundt blodtryk på 14 dage" viser to danske læger, Jerk Langer og Jens Linnet, hvordan man bedst muligt kan skifte over til en mere blodtryksvenlig kost, som også smager lækkert. Ved at kombinere skønne madvarer såsom rødbeder, spinat, laks og rugbrød, der har blodtryksdæmpende egenskaber, vil man med efter blot to uger kunne måle en forskel. "Sundt blodtryk på 14 dage" er skrevet af læge og foredragsholder Jerk Langer og speciallæge i almen medicin Jens Linnet. Antal sider: 280 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. september
1. udgave fra 1996 på forlaget Klematis
Oplag: active
ISBN: 8760805315
Kategorier: Børn & forældre, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hobby, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
. Først forklares om redskaber og processer, og derefter følger et stort og varieret antal opskrifter i stigende sværhedsgrad. Dvs. her sluttes med fyldte bolsjer, bolsjer med indviklede mønstre i midten og alternative fantasifulde udformninger af bolsjemassen. Samtidig samles flere opskrifter under hovedoverskrifter som hhv. påske-, sommer-, efterårs- og julebolsjer, gammeldags og syrlige bolsjer osv. Der sluttes med sukkerfri bolsjer samt en gennemgang af oprindelse og indhold i de anvendte farve- og smagsstoffer. Fine, små fotos støtter forklaringerne og store helsides superæstetiske opstillinger af de færdige produkter stimulerer mundvandet. Hardback i fejlfri stand - 72 sider - smukke farveillustrationer. ( 22,5 x 24,5 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. september
2. udgave fra 2013 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 8740013320
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1088 gram
I bogen, der er en efterfolger til gourmetkokken Thomas Rode Andersens store bestseller STENALDERKOST, giver Thomas og hans kone Thilde Jo Maarbjerg dig de videnskabelige forklaringer pá, hvorfor din krop er designet til at leve af stenalder-kost. Og hvorfor din krop fungerer optimalt med netop denne mad. Stenalderkost handler ikke om, at du skal jage mammutter og samle bläbær i skoven. Men om a droppe de moderne, forarbejdede fodevarer, de odelagger din krop, og i stedet spise naturlig oc sund mad med den rigtige fordeling af protein fedt og kulhydrat. Hardback - 279 sider ( 26 x 19,5 cm ) .
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. september
1. udgave fra 2018 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740046823
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Sundhed, Sygdom/sundhed, Øvrige
pris: 165 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1013 gram
Lidt over en million danskere døjer med forhøjet blodtryk, hvilket giver dem en øget risiko for at blive ramt af blodpropper og hjerneblødninger. Forskning viser dog, at en speciel diæt kan hjælpe dem med at sænke blodtrykket. I "Sundt blodtryk på 14 dage" viser to danske læger, Jerk Langer og Jens Linnet, hvordan man bedst muligt kan skifte over til en mere blodtryksvenlig kost, som også smager lækkert. Ved at kombinere skønne madvarer såsom rødbeder, spinat, laks og rugbrød, der har blodtryksdæmpende egenskaber, vil man med efter blot to uger kunne måle en forskel. "Sundt blodtryk på 14 dage" er skrevet af læge og foredragsholder Jerk Langer og speciallæge i almen medicin Jens Linnet. Antal sider: 280 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. september
1. udgave fra 2018 på FADL’s Forlag
Oplag: active
ISBN: 8777499708
Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 885 gram
Vil du have mest muligt ud af årstidens danske råvarer, så er dette kogebogen til dig. Her finder du et udvalg af opskrifter med de bedste råvarer fra de fire årstider, samt tips til udvidelser og variationer. Fokus er ubetinget på årstidens råvarer i denne kogebog, som har filosofien, at når dyr og planter formerer sig, er de så friske og fulde af kraft og vitaminer, som de nogensinde bliver. Hardback - 257 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. september
1. udgave fra 2019 på forlaget Center for Kræft og Sundhed
Oplag: active
ISBN: 8792612113
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Medicin, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 620 gram
Retterne er af høj kulinarisk kvalitet og med en konsistens, der trygt kan spises uden risiko for fejlsynkning og synkestop. Retterne kan tilberedes med forskellig konsistens, alt efter hvor meget patienten kan tygge. Ved hver opskrift vises hvilken konsistens retten egner sig til Denne praktisk anvendelige kogebog er for dig, der har tygge- og synkeproblem. Flot hardback - 127 sider. Smukt og æstetisk illustreret. ( 25,5 x 19 cm ).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. september
2. udgave fra 2023 på forlaget Legind
Oplag: active
ISBN: 9788775375158
Kategorier: Australien, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Medicin, Personlig udvikling, Psykologi, Svampe, Sygdom/sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 450 gram
Vil du spise, hvad du vil, og stadig tabe dig? Når du faster i 16 timer, får kroppen ro til at restituere, og det giver mange fordele - også vægttab. Enkle principper og sunde opskrifter til læsere af kost- og livsstilsbøger. Emneord slankekost slankeretter fastekure faste vægttab. Hardback - 119 sider Flot stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. september
1. udgave fra 2010 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788756793339
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 650 gram
Skaldyr er sund og velsmagende hverdagsmad. Og skaldyr er luksus. De kræver ikke nødvendigvis den store tilberedning og er delikate og velsmagende fra naturens hånd. De skal sådan set bare åbnes eller pilles og nydes. Men de kan selvfølgelig også tilberedes på mange andre skønne måder. Rejemaden er en klassiker, og en portion hvidvinsdampede muslinger eller en grillet hummer er noget særligt for de fleste … Katrine Klinken brænder for den gode mad og hverdagsmaden i særdeleshed. I denne bog byder hun på 75 lækre, klassiske og moderne opskrifter med skaldyr. Bogen giver anvisninger på indkøb og håndtering af de forskellige typer og trin for trin-anvisninger på, hvordan man piller og klargør dem. Her er kolde, lune og varme retter: snacks, småretter, tapas og forretter, hovedretter, supper, salater, retter med rå skaldyr og retter med både kød og skaldyr. Det er nemt og godt! Hardback - 159 sider ( 25,5 x 19,5 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. september
fra 2000 på forlaget Könemann
Oplag: active
ISBN: 3829019920
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hus & have, Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 765 gram
“Græskar Historiske og moderne opskrifter fra det italienske køkken” præsenterer en vigtig grøntsag fra den ældre italienske gastronomi. Bogen indledes af ernæringshistorikeren Alberto Capatti, som fortæller om græskarrets historie. Der er opskrifter flere hundrede år gamle. Herefter følger en tilbundsgående beskrivelse af græskar dyrkning, bestanddele, næringsindhold og helbredende egenskaber. Restauratøren Arneo Nizzoli fra Villastrada di Dosolo i provinsen Mantova omtales i bladene som "Kongen af Græskarret", fordi han helliger sig studiet græskarret. I denne bog præsenterer han græskaropskrifter, som han dels har hentet fra det traditionelle køkken, dels selv har komponeret fra grunden. Hardback - særdeles fin stand - som NY - 143 sider. ( 21,8 x 25 cm ).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. september
1. udgave fra 1998 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 8700352586
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Etnografi og Antropologi, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi, Samfund & historie
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 450 gram
Om svinehold gennem tiderne og danskernes splittede syn på svinet. Svinets plads i madlavningen de sidste 400 år uddybes via en præsentation af en række typiske opskrifter fra 1581 til i dag. Her er svinets og svinekødets historie, tilberedningen, dets plads og betydning i bondekøkkenet, herskabskøkkenet, det borgerlige køkken, hos viktualiehandleren og i frysedisken, og her er en samling retter med svinekød fra Max Rumpolts pressede svinehoved og andre opskrifter fra 1581 frem til moderne kogebøgers flæskekød i wok eller med eksotiske krydderier. FLOT og perfekt hardback - 120 sider, illustreret.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. september
1. udgave fra 2018 på forlaget muusmann
Oplag: active
ISBN: 9788793679092
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 465 gram
44 opskrifter på pastasovs, der kommer rundt i hele Italien. Her er smag og rustik kvalitet prioriteret over det eksperimenterende. Hver opskrift fylder et opslag, hvor henholdsvis opskrift og ledsagende tekst har hver sin side. Teksterne beskriver både de regionale retters oprindelse og ingredienser betydning, men enkelte er også mere personlige fortællinger. Opskrifterne består alle af forholdsvist få ingredienser, og traditionelt køkkenhåndværk på vejen til den autentisk italienske madoplevelse. Hardback - 108 sider. FLOT eksemplar.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. september
1. udgave fra 2007 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-567-8506-8
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 810 gram
Bogen fremtræder som ny. "Livsstil uden sukker, stress og kemi. Passer ind i din hverdag og ændrer den for evigt."
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. september
1. udgave fra 2018 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740044492
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 165 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 849 gram
”Velsmurt” af Martin Kreutzer og Simon Weisdorf er Danmarks første anti-inflammatoriske guide til, hvordan man på naturlig vis kan holde sine led sunde og velsmurte. Der findes 1.5 millioner danskere, som er plaget af enten gigt eller ledsmerter og -skader. Denne bog fokuserer på nem og lækker mad, der har en effektiv anti-inflammatorisk effekt. Forfatterne har begge tidligere udgivet bøger om anti-inflammatorisk mad. Martin Kreutzer har hjulpet flere hundrede danskere med kroniske betændelsestilstande og endda fået atleter tilbage på sporet. Simon Weisdorf står bag cookingclub.dk, der er et mad- og sundhedforum, der når ud til hundredvis af mennesker. ”Velsmurt” fremhæver hvilket madvarer, der har den største effekt og giver også råd til, hvordan man kan gavne sin ledtræning og søvn. Antal sider: 287 - Indbinding: Hæftet
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 14. september
1. udgave fra 2011 på forlaget Hedegaard Foods
Oplag: active
ISBN: 8701607584418
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 524 gram
35 inspirerende opskrifter på retter med æg. Ren besked om æg, salt og krydderier. Hardback - 103 + 37 sider. Smukke farvefotos.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 14. september
2. udgave fra 2023 på forlaget Legind
Oplag: active
ISBN: 9788775375158
Kategorier: Australien, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Medicin, Personlig udvikling, Psykologi, Svampe, Sygdom/sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 450 gram
Vil du spise, hvad du vil, og stadig tabe dig? Når du faster i 16 timer, får kroppen ro til at restituere, og det giver mange fordele - også vægttab. Enkle principper og sunde opskrifter til læsere af kost- og livsstilsbøger. Emneord slankekost slankeretter fastekure faste vægttab. Hardback - 119 sider Flot stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 10. september
1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711354490
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Personlig udvikling, Selvhjælp, Selvudvikling, Sundhed
pris: 115 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 665 gram
Madplaner og træningsprogrammer der både kan hjælpe én til at få den krop man gerne vil have, og til at have den energi og overskud der kræves i en travl hverdag. Antal sider: 211 - Indbinding: Hæftet.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 3. september
1. udgave fra 2002 på forlaget Fremad
Oplag: active
ISBN: 8755724094
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Krop & sind, Medicin, Naturvidenskab, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 105 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 420 gram
Jeanne Calment, der døde i 1997, blev 122 år. Efter hende fulgte andre som blev over 115 år. Jeanne Calment og hendes efterfølgere giver anledning til nye overvejelser - de har genoplevet den gamle drøm om det lange liv, der har tiltrukket mennesker i årtusinde.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 21. august
1. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt & Ringhof
Oplag: active
ISBN: 978-87-614-0409-1
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 875 gram
"Kloge kalorier" er skrevet af Birgitte Escherich - kendt fra DR1 programmet "Ha' det godt" - og hun giver sit bud på, hvordan du med god kost og god smag kan tilrettelægge en personlig kostplan, der giver dig det ønskede vægttab. Begrebet "kloge kalorier" sammenfatter hun på denne måde: Mad der giver stor mæthed, velsmagende mad der er nem at tilberede, sund mad der følger de otte kostråd og plads til fristelser. Bogen er opdelt, så man først vælger, hvor hurtigt man vil tabe sig; dernæst vælger man en af de to kostplaner; og til sidst kan man vælge mellem over 200 lækre opskrifter, hvor der er angivet hvilke mængder, man må spise. Der er opskrifter på morgenmad, varme og kolde middags- og frokostretter, salater, familiemiddage, festmiddage, mellemmåltider, brød, desserter, drikkevarer mm. Hardback - 256 sider. Helt ny bog.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 2. august
1. udgave fra 2015 på forlaget Vægtkonsulenterne - 1. oplag
Oplag: active
ISBN: 978-87-92487-70-4
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 560 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Vægtkonsulenternes kvindekur: Den ultimative guide - smid de svære kilo! - let, enkelt, effektivt – 162 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Indeholder 60 opskrifter samt kostregler, 2-ugers kvikstart plan, energiskemaer og guide til vitaminer, mineraler og kosttilskud. – Pris ex forsendelse -B1717 - 22 -10336
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 18. juli
fra 1989 på Forlaget Danmark
Oplag: active
ISBN: 87-15-05464-0
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Medicin, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 84 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 180 gram
Fra bogens bagside "Denne let tilgængelige bog fokuserer på sammenhængen mellem kost og kræft: Hvilke fødevarer der virker beskyttende, og hvilke der virker kræftfremkaldende. 120 opskrifter på kræftforebyggende kost gør det let at følge de anerkendte anvisninger i bogen".Sprog: Dansk. Originaltitel: Mat som skyddar mot cancer - oversat fra svensk af : Helle B.M. Skaarup. Illustreret. Indbinding: Pperback. 130 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.