Kategorien: ErnæringsvidenskabDenne kategori indeholder 150 bøger.



  • 31Billede af bogen Den glutenfri kogebog

    Senest opdateret 18. juni

    Den glutenfri kogebog

    Af Anette Harbech Olesen og Lone Bang

    1. udgave fra 2014 på forlaget Længe Leve Livet

    Oplag: active

    ISBN: 9788799508938

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Den glutenfri kogebog tilbyder inspiration, viden og teknik til et liv uden gluten. Lækre og velsmagende opskrifter, revolutionerende bageteknik og viden om hvad gluten er, og hvad det kan gøre ved os. Du får oplyst gode erstatninger for gluten i dagligdagen og hvordan du bruger de nye melsorter i madlavningen. Opskrifterne er uden gluten, komælk, æg og gær, og sukker er kun anvendt i yderst begrænset omfang. Den glutenfri kogebog er bogen der viser dig vejen til en glutenfri levevis, let lækkert og ukompliceret. Hardback - 102 sider

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 32Billede af bogen Pølsemageri Teknik Opskrifter og Historie

    Senest opdateret 17. juni

    Pølsemageri Teknik Opskrifter og Historie

    Af Jens Breinholt

    1. udgave fra 2014 på forlaget Vandkunsten

    Oplag: active

    ISBN: 9788776952815

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 140 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 320 gram

    At fremstille sine egne pølser er ikke så svært, som man skulle tro. Med ganske enkle midler kan enhver kaste sig over pølsemageriets ædle, men glemte kunst. Hjælpen til at komme i gang kan man hente i denne første kogebog på dansk, der giver anvisninger på, hvordan man kan tilberede sine egne velsmagende pølser. Bogen er spækket med de bedste grundopskrifter, som man selv kan variere efter personlig smag. Bogen er forsynet med en historisk beskrivelse af dansk pølsemageri – der altid har hentet inspiration fra det store udland – og derudover beskriver den alt om hygiejne, teknik, råvarer og konservering. Forfatteren har i 25 år har oparbejdet en elementær viden og erfaring om emnet og har desuden "stået i lære" hos sin svigerfar, der var slagter og pølsemager. Softback - 197 sider i meget FLOT stand. ( 19,6 x 12,8 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 33Billede af bogen Nordfynske Fristelser. Opskrifter, råvarer og steder på Nordfyn

    Senest opdateret 17. juni

    Nordfynske Fristelser. Opskrifter, råvarer og steder på Nordfyn

    Af Claus Holm

    fra 2014 på forlaget GEMBA

    Oplag: active

    ISBN: 9788799739301

    Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 450 gram

    Kogebog der tager udgangspunkt i nordfynske fødevareproducenter. Opskrifterne er nemme at gå til, og bogen beskriver den nordfynske natur og steder hvor råvarerne bliver til Indbinding: Illustreret kartonbind. 92 sider, smukt og alsidigt Illustreret. Kvadratformat

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 34Billede af bogen Naturlige Hormoner - en kogebog

    Senest opdateret 17. juni

    Naturlige Hormoner - en kogebog

    Af Angie Jefferson

    1. udgave fra 2004 på forlaget Møntergprden

    Oplag: active

    ISBN: 9788779011705

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 550 gram

    Spis efter din alder. Overgangsalderen kan være en periode med forvirring og blandede følelser. Hvad foregår der med kroppen? Er det nødvendigt med hormontilskud? Kan jeg selv gøre noget? Bogen er skrevet til alle kvinder i overgangsalderen, uanset deres symptomer og uanset om de tager hormontilskud eller ej. Her får du ren besked om, hvad der sker med din krop, om de madvarer som vil styrke den, og hvordan de kan tilberedes lækkert og indbydende, så hele familien kan spise med. Softback / fin stand - 143 sider. ( 26 x 20 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 35Billede af bogen Frøken Jensens Kogebog - Omslag ; Megamussel

    Senest opdateret 17. juni

    Frøken Jensens Kogebog - Omslag ; Megamussel

    Af Kirstine Marie Jensen Red. Nanna Simonsen & Carina Malling Skronski

    2. udgave fra 2010 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 9788702101393

    Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1400 gram

    Forlagets beskrivelse af Frøken Jensens Kogebog Frøken Jensens Kogebog er kendt og elsket af danskerne for sin klassiske danske grundkogebog, der garanterer vellykket og varieret madlavning året rundt til både hverdag og fest. Opskrifterne er stensikre, velgennemprøvede og lette at følge. Der er styr på råvarer, sæsoner, traditioner, ernæring og husholdningsbudget. Og der er over 1.000 opskrifter at vælge imellem. I 1901 blev de mange opskrifter, Frøken Jensen havde samlet gennem årene, udgivet under titlen vi alle kender i dag. Bogen er i dag en ægte klassiker og er den mest solgte kogebog i Danmark gennem tiderne. Nu kommer den ikoniske kogebog i nyt smukt seriedesign i samarbejde med Royal Copenhagen, der markerer 120-året for udgivelsen. Hardback - som NY - 544 sider ( 25 x 18 x 5,2 cm ).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 36Billede af bogen Den perfekte bøf Fra jord til bord

    Senest opdateret 17. juni

    Den perfekte bøf Fra jord til bord

    Af Marcus Polman

    1. udgave fra 2014 på forlaget Legind

    Oplag: active

    ISBN: 9788771550092

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 540 gram

    Forlag: Legind - Udgivet år: 2014 - Antal bind: 1 - Udgave: 1.udg - Antal sider: 127 - Indbinding: Hardback. - Tilstand: Fejlfrit eksemplar. - Marcus Polman har besøgt alverdens bøfhuse og brasserier og har talt med slagtere, økologiske landmænd, køkkenchefer og andre fagfolk for at lure dem kunsten af. Nyd godt af deres hemmeligheder og tilbered din egen fristende, saftige og helt perfekte bøf. Der er også en række opskrifter på verdensberømte bøffer fra T-bone til Tartar og Tournedos Rossini samt klasssike saucer og andet tilbehør.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 37Billede af bogen SOUS VIDE Kogebogen

    Senest opdateret 17. juni

    SOUS VIDE Kogebogen

    Af Hanne Birgitte & Anders Grøndahl

    1. udgave fra 2015Nyt Nordisk Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788717045576

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 384 gram

    Med sous vide-teknikken har du mulighed for at lave helt utrolig mad i særklasse - det hjælper "Sous vide kogebogen" dig med. Med vakuum og vandovn er det let og innovativt at lave en middag, der slår benene væk under gæsterne. Sous vide-teknikken er hemmeligheden bag restauranternes møre kød. Det er blevet nemmere for almindeligt dødelige at lave mad på dette niveau derhjemme, fordi der er kommet nyt og billigt grej til det på markedet, så nu er der ingen undskyldning for ikke at lave mad på Michelin-niveau. Hardback - 96 sider ( 189 x 224 mm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 38Billede af bogen Få et selvhelbredende liv på 12 uger

    Senest opdateret 17. juni

    Få et selvhelbredende liv på 12 uger

    Af Sanna Ehdin

    1. udgave fra 2007 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 97887112642847

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Medicin, Personlig udvikling, Selvhjælp, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Hardback - 382 sider - 2007 - 1.Udgave 2. Oplag Flot stand. Alle kan forbedre sit helbred og få det bedre. Ved at styrke din selvhelbredende kraft, kan du få et liv, du ikke troede var muligt! Her får du et 12-ugers program, der trin for trin fører dig til et sundere liv. Det handler om at tænke i nye baner og: spise lidt sundere tage pauser og lave vejrtrækningsøvelser eller meditere sørge for at sove ordentligt rense ud og få det bedre sørge for dine individuelle behov give næring til sjælen tage hånd om glæden og lege mere sørge for helheden Bogen giver konkret vejledning, hvor du hver uge koncentrerer dig om en side af dit helbred. Du får hårde fakta og bløde øvelser, opskrifter på lette og hurtige retter, forskellige spørgeskemaer som hjælper dig til succesfuldt at bedømme dit helbred samt praktiske råd. Denne bog giver dig forudsætningerne - du giver dig selv muligheden for et godt helbred. Sanna Ehdin har en Ph.D. i immunologi og har siden 1991 beskæftiget sig med psykoneuroimmunologi - sammenhængen mellem krop, tanker, følelser og helbred og har tidligere skrevet Det selvhelbredende menneske, Kogekunst for det selvhelbredende menneske og HQ - det menneskelige helhedssyn.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 39Billede af bogen 8 gode LIVSRÅD mod kræft. Lev sundt i harmoni med dine stenaldergener

    Senest opdateret 17. juni

    8 gode LIVSRÅD mod kræft. Lev sundt i harmoni med dine stenaldergener

    Af Dr. Johannes Coy

    1. udgave fra 2011Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788740002027

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Krop & sind, Personlig udvikling, Selvhjælp, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Nu er det muligt atter at komme i harmoni med vores gener. Et meget erfarent team af forskere er kommet frem til 8 gode LIVSRÅD, der forebygger og bekæmper kræft og andre civilisationssygdomme. Veldokumenteret viden om f. eks. Hvorfor E- vitamin er det mest virksomme naturmiddel til at forbygge og helbrede kræft. Hvorfor du skal spise 1 1/2 - 2 gram protein om dagen per kilo legemsvægt. Hvorfor du skal sove 8 timer for at holde dig rask. Og mange andre livsvigtige og sundhedsfremmende oplysninger. Softback - 192 sider - Bogen er som ny.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 40Billede af bogen Fortællinger om Verdens bedste Råvarer

    Senest opdateret 23. maj

    Fortællinger om Verdens bedste Råvarer

    Af Torgrim Eggen & Jan Omdahl

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 915 gram

    Denne bog handler om verdens bedste råvarer og deres kulturhistorie. Forfatterne byder på fascinerende beretninger om alt fra basisvarer som salt og peber til de sjældne og eksklusive delikatesser som trøfler, gåselever og kaviar samt forarbejdede råvarer som vin og chokolade. Hardback, 304 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 41Billede af bogen Fri for Candida og Dysbioser

    Senest opdateret 23. maj

    Fri for Candida og Dysbioser

    Af Karina Willumsen

    1. udgave fra 2020 på forlaget Madgudinden

    Oplag: active

    ISBN: 9788799648078

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Selvhjælp, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 565 gram

    En dysbiose er en overvægt af skadelige mikroorganismer, svampe og sygdomsfremkaldende bakterier, hvor svampe, bakterier eller parasitter har svært ved at indgå i det harmoniske fællesskab, der findes i kroppen. Det kan ødelægge tarmfloraen og forårsage inflammation, øget tarmgennemtrængelighed og medvirke til udviklingen at fødevareallergier, fødevareintolerancer og sensitivitet over for fødevarer.Bogen giver en god indsigt i, hvordan du kan bringe kroppen i balance, på et sprog, som er let at forstå med mange gode forklaringer og lækre opskrifter. Softback - 201 sider - Udg. 2020 - 1. Udgave - 565 gram - ISBN : 9788799648078 - SOM NY ( 17 x 24,1 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 42Billede af bogen RAW Delight

    Senest opdateret 4. maj

    RAW Delight

    Af Erica Palmcrantz Aziz

    1. udgave fra 2011 på forlaget BORGEN

    Oplag: active

    ISBN: 9788721036263

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 450 gram

    Her får du opskrifter på lækre desserter, skønne lagkager, konditorkager, is, tærter, frugtgrød, konfekt, kiks, småkager samt smoothies og andre drikke. Nyd frugter, bær, økologisk vaniljepulver og kakao i den reneste form, og få enestående smagsoplevelser fra superfødevarer. Sikke en skøn fornemmelse at kunne byde familie og venner på noget, der smager godt og er sundt og samtidig godt for miljøet. Raw food-søde sager laves på naturlige, miljørigtige råvarer, der ikke varmes op til mere end 42°. Alle opskrifter i RAW DELIGHT er naturligvis fri for hvidt sukker, gluten, æg og laktose. Softback med flapper ( 21,2 x 22,7 cm ). 125 sider. Smuk bog - Flot stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 43Billede af bogen MÆT & SLANK med L C H F. ( low carb high fat )

    Senest opdateret 4. maj

    MÆT & SLANK med L C H F. ( low carb high fat )

    Af Jane Faerber

    1. udgave fra 2014Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788740012461

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 735 gram

    Med mad rigt på gode fedtstoffer og få kulhydrater, kan du spise dig mæt og samtidigt tabe dig. Ved at følge denne kostmodel får du din krop til at fungere optimalt og derved opnå de resultater som du drømmer om. Bogen hjælper dig i gang med LCHF og giver dig råd til hvordan du fastholder de nye vaner. For at opnå de bedste resultater bliver du også forsynet med forslag til hvordan du kombinerer LCHF med din træning. Softback - 248 sider - særdeles flot stand ( 17,8 x 25 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 44Billede af bogen Frøken Jensens Kogebog Jubilæumsudgave 1901 - 2001

    Senest opdateret 27. april

    Frøken Jensens Kogebog Jubilæumsudgave 1901 - 2001

    Af Kirstine Marie Jensen

    1. udgave fra 2001 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 9788700499461

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 950 gram

    Jubilæumsudgave 1901-2001 Et fotografisk genoptryk af 1901-udgaven. Et stykke køkkenhistorie med masser af charmerende gamle danske opskrifter som er underholdende at læse, og fristende at afprøve. Skrevet af frk. Kristine Marie Jensen (1858-1923), der i en menneskealder arbejdede som husbestyrerinde hos operasangeren Lauritz Melchior, og som altså i 1901 udgav denne kogebog, der skulle blive et standardværk i danske hjem. Hardback - 342 sider - ( 25 x 18 cm ) Som NY FLOT stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 45Billede af bogen Fortællinger om verdens bedste råvarer

    Senest opdateret 31. marts

    Fortællinger om verdens bedste råvarer

    Af Torgrim Eggen & Jan Omdahl

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1500 gram

    Denne bog handler om verdens bedste råvarer og deres kulturhistorie. Forfatterne byder på fascinerende beretninger om alt fra basisvarer som salt og peber til de sjældne og eksklusive delikatesser som trøfler, gåselever og kaviar samt forarbejdede råvarer som vin og chokolade. Hardback, 304 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 46Billede af bogen 8 gode livsråd mod kræft

    Senest opdateret 15. marts

    8 gode livsråd mod kræft

    Af Dr. Johannes F Coy

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Mennesket har i flere hundrede tusinde år været perfekt udrustet til kampen for at overleve. Men tiderne ændrer sig – og med dem livsstil og spisevaner. Stofskiftet kan ikke tilpasse sig disse ændringer tilstrækkelig hurtigt, og derfor bliver flere og flere mennesker syge og får kræft og andre civilisationssygdomme – en umiddelbar følge af, at vi ikke lever i harmoni med vores ”artsbestemte” behov. Men nu er det muligt atter at komme i harmoni med vores gener. Et meget erfarent team af forskere er nået frem til 8 gode livsråd, der forebygger kræft og andre civilisationssygdomme. Du får veldokumenteret viden om bl.a.: • Hvorfor E-vitamin er det mest virksomme naturmiddel mod at forebygge og helbrede kræft • Hvorfor det er vigtigt med omega 3-fedtstoffer og andre sunde fedtstoffer, og hvad der sker, hvis du ikke får nok af dem • Hvorfor du skal spise 1½-2 gram protein om dagen per kilo kropsvægt • Hvorfor du skal undgå sukker og kun spise 1 gram kulhydrat per kilo kropsvægt • Hvorfor D-vitamin er så vigtigt, og hvordan det styrker immunforsvaret • Hvorfor kroppen skal bevæges aktivt 5 gange om ugen i minimum 30 minutter for at kunne undgå kroniske sygdomme • Hvorfor du skal sove 8 timer for at holde dig rask. 8 gode livsråd mod kræft giver dig både seriøs forskning fortalt letforståeligt, handlekraft til at følge de 8 gode livsråd og mulighed for et langt og sundt liv. Softcover, 192 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 47Billede af bogen Kend din Mad - Sådan får du en sundere Livsstil

    Senest opdateret 15. marts

    Kend din Mad - Sådan får du en sundere Livsstil

    Af Gerda Rerup

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Kend din mad er en enkel og ligefrem håndbog for alle, der interesserer sig for vægt og sundhed. Vi ved godt at vi skal spise mindre fedt og mere grønt - det lyder let, men kostforandring synes at være noget af det sværeste der findes. I denne bog er der hjælp at hente. Klart og direkte fortæller den, hvad maden gør ved kroppen, og hvordan man sikrer sig, at man faktisk får den mad, man har brug for. Der er masser af praktiske råd og retningslinier samt opbakning til den, der vil ændre sine kostvaner.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 48Billede af bogen Mad vs. Fødevarer

    Senest opdateret 15. marts

    Mad vs. Fødevarer

    Af Lone Vitus

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Hvad er det egentlig, vi spiser? Alle har kun én krop og ét liv - alligevel har de færreste af os en klar holdning til det, vi spiser. Og strengt taget er det ikke så underligt. Vi lever i en tid, hvor mad er blevet fremmed for os; den er blevet til fødevarer. Fødevarer produceret af industrilandbrug, hvor gift, mistrivsel og elendig kvalitet er blevet normen. Dertil kommer en forarbejdningsindustri, som benytter alle tilladte kneb for at lave billige og underlødige varer, mens Fødevareministeriet og Sundhedsstyrelsen holder hånden under systemet og jonglerer med grænseværdier for noget så fremmed som gift i vores mad. Tag med på en rejse gennem fødevarerne og følg en branche, der ingen midler skyr i jagten på profit. Bogen er en øjenåbner af format - den lægger industriens og landbrugets kort på bordet, så du får mulighed for at træffe reelle valg under dine indkøb. Softcover, 178 sider. Helt ny og ubrugt.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 49Billede af bogen Slut med forbudt

    Senest opdateret 14. marts

    Slut med forbudt

    Af Morten Svane & Morten Elsøe

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Når man gerne vil tabe sig løber man hurtigt ind i en lang række forbud: Du må ikke spise dit, og du må ikke spise dat. men Morten Svane og Morten Elsøe præsenterer en helt ny måde at blive sund, slank og glad i "Slut med forbudt". Der skal gøres op med det forfatterne kalder "sundhedsdiktaturet". Der er andre måder! "Slut med forbudt" kommer til at give dig mulighed for at spise en kage uden at få dårlig samvittighed og ekstra fedt på sidebenene. Den vil lære dig at fokusere på at nyde din mad og på at opnå den bedste og mest bahagelige form for sundhed! Indbundet, 184 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 50Billede af bogen Spis Ordentligt - Guide til den skeptiske Forbruger

    Senest opdateret 13. marts

    Spis Ordentligt - Guide til den skeptiske Forbruger

    Af Christian Nørgaard & Andreas Lindqvist

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1000 gram

    Er økologi altid bedst? Er sprøjtede afgrøder farlige? Er buræggene så onde, som vi hører? Findes der slet ikke klimavenligt kød? Er frisk fisk egentlig frisk? Og kan Danmarks økonomi overhovedet klare et opgør med det konventionelle landbrug? Flere og flere danskere ændrer i disse år spisevaner. Vi gør det for at passe bedre på miljøet, klimaet, dyrene eller os selv og vores børn. En madrevolution breder sig, og industri, interesseorganisationer, eksperter og detailhandel kæmper for at styre dagsordenen. Som forbruger er det svært at orientere sig. Hvad er fup? Hvad er fakta? I Spis Ordentligt - en Guide til den skeptiske Forbruger skærer journalisterne Christian Nørgaard og Andreas Lindqvist igennem støjen af løsrevne og unuancerede påstande og finder svar på spørgsmålene, så vi som forbrugere kan træffe oplyste valg. Bogens første halvdel gennemgår de nye forbrugertrends og går tæt på produktionen af kød, fisk og planter i et dansk perspektiv. Forfatterne binder de løse ender sammen og skaber den sammenhæng, der hidtil har manglet. Bogens anden halvdel gennemgår de enkelte råvarer og junglen af mærkningsordninger, så forbrugerne nemt og overskueligt kan træffe et personligt valg ud fra kriterier som klimapåvirkning, sundhed og kemi, dyrevelfærd, kvalitet og sæson. Softcover, 306 sider. Ny og ubrugt.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 51Billede af bogen 51% RAW - halvrå powerfood, som gør dig levende

    Senest opdateret 13. marts

    51% RAW - halvrå powerfood, som gør dig levende

    Af Ginda Hirslund & Ditte Meincke

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1000 gram

    Yd dit måltid respekt! Mad skal kæle for øje, smagsløg og helbred. Grøntsager spiller hovedrollen, når kok og ernæringsterapeut Ginda Hirslund komponerer retter, som balancerer kroppen og sætter mundvandet på overarbejde. Opskrifterne er nøje sammensat af fødevarer med særligt gode egenskaber, som fremmer din sundhed og beskytter mod sygdomme. Faktabokse fodrer dig med viden om de levende råvarer, som har vigtige støttefunktioner i det store, fine maskineri, vi kalder vores krop. 51 % raw er et koncept, som ifølge ernæringseksperter og medicinske specialister sikrer os den mest optimale kostfordeling. "Grove, rå grøntsager indeholder vigtige næringsstoffer og enzymer, som nedbrydes ved tilberedning. De er en hjælp til din krop, hvis du vil have mere energi og forebygge kronisk sygdom. 100 % raw kan være både vanskeligt at opnå og hårdt for fordøjelsen – 51 % er optimalt.” - Mia Damhus, ernæringsterapeut DET og farmaceut. Indbundet, 171 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 52Billede af bogen Buttede Børn

    Senest opdateret 12. marts

    Buttede Børn

    Af Vibeke Manniche

    Oplag: active

    Kategorier: Børn & forældre, Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Medicin

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    I bogens første del gennemgår Vibeke Manniche de vigtigste årsager til den begyndende fedmeepidemi blandt vores børn. Desuden beskriver hun de ofte meget store fysiske, psykiske og sociale konsekvenser af overvægt hos børn. Bogens andel del består af løsningsforslag til forældrene. Det er altafgørende, at hele familien inddrages, hvis projektet skal lykkes. Forfatteren gennemgår også mulighederne for medicinsk behandling af overvægt nu og i fremtiden. Indbundet, 245 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 53Billede af bogen Det gode Køkken - Sund Mad mod Kræft

    Senest opdateret 11. marts

    Det gode Køkken - Sund Mad mod Kræft

    Af Lene Juul Bruun og Anne Hjernøe

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1000 gram

    Det gode Køkken er en kogebog for kræftramte og deres familier, som gerne via kosten vil gøre noget selv for at øge sundheden og forebygge ny kræft, men den kan bruges af alle, der gerne vil spise sund, spændende og forebyggende mad. Vi kan ikke beskytte os 100 procent imod kræft, men vi kan mindske risikoen for at blive ramt – f.eks. ved at blive mere bevidste om det, vi putter i munden. Bogens opskrifter er baseret på research i den seneste forskning om kost og kræft og på baggrund af samtaler med de nogle af de førende danske forskere inden for feltet. I valget af råvarer til opskrifterne er forfatterne derfor helt bevidst gået uden om mejeriprodukter, rødt kød og de fleste forarbejdede fødevarer. Softcover, 214 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 54Billede af bogen Sundt Fedt & Dræberfedt

    Senest opdateret 9. marts

    Sundt Fedt & Dræberfedt

    Af Udo Erasmus

    Oplag: active

    Kategori: Ernæringsvidenskab

    pris: 140 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1200 gram

    Softcover, 482 sider. Helt ny og ubrugt. Udo Erasmus er i den internationale fedtdebat kendt som en af de største kapaciteter på fedtforskningsområdet, og denne bog er solgt i kæmpeoplag i USA og Canada, hvor han lever og arbejder. Betydningen af anvendelsen af de rette edtstoffer i vores kost og ernæring kan ikke ndervurderes. Følgesygdomme af forkert ernæring så som gigt, overvægt, hjertekarproblemer med meget mere har udviklet sig til et samfundsproblem. I denne omfattende bog fremlægger Udo Erasmus sine mange forskningsresultater og indsigter i sammenhængen mellem sundhed og ernæring, hvor han anbefaler de rigtige sunde olier til alle, der er bevidste om deres helbred og vil gøre en indsats for at forbedre eller beholde det. Desuden er der praktiske tips til indkøb, opbevaring og tilberedning. - Mange sports- og idrætsudøvere på højt plan anvender allerede erfaringer fra denne bog i deres kostplanlægning.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 55Billede af bogen Supersund

    Senest opdateret 7. marts

    Supersund

    Af Deepak Chopra & Rudolph Tanzi

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Softcover, 336 sider. Ifølge de to forfattere, den holistiske læge Deepak Chopra og neurobiologen Rudolph Tanzi, er det afgørende vigtigt, at vi tager vores helbred og sundhedstilstand i egne hænder. Vi kan ikke forlade os på, at læger og medicinalfirmaer helbreder os, når uheldet er ude, men må selv lære at forebygge og aktivere vores selvhelbredende kraft på en hel anden måde, end vi gør i dag. Vi står over for stadigt nye potentielle epidemier, resistente bakterier og giftstoffer i vores omgivelser, og vores immunforsvar er afgørende for vores sundhed. I Supersund præsenterer Chopra og Tanzi den nyeste forskning inden for forbindelsen mellem krop og sind, og hvordan vores sind påvirker vores gener og immunforsvar, og de gennemgår en 7-dages plan til at optimere vores sundhedstilstand og aktivere kroppens utrolige evne til selvhelbredelse. Det er ifølge forfatterne især vigtigt, at vi sørger for at forebygge de mest almindelige sygdomme og lidelser som forhøjet blodtryk, hjertesygdomme, type 2-diabetes og Alzheimers sygdom, som kan udvikle sig uden symptomer i mange år. Desuden bør vi også adressere kronisk stress og de inflammationstilstande, som mange mennesker i dag går rundt med uden at vide det. Bogen er fuld af ny viden og praktiske råd til, hvordan vi beskytter os selv bedst og opnår livslang sundhed.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 56Billede af bogen MK bootcamp - 2 str. ned på 9 uger

    Senest opdateret 7. marts

    MK bootcamp - 2 str. ned på 9 uger

    Af Michelle Kristensen

    1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711354490

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Personlig udvikling, Selvhjælp, Selvudvikling, Sundhed

    pris: 115 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 665 gram

    Madplaner og træningsprogrammer der både kan hjælpe én til at få den krop man gerne vil have, og til at have den energi og overskud der kræves i en travl hverdag. Antal sider: 211 - Indbinding: Hæftet.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 57Billede af bogen Cancer skæbne eller civilisationssygdom?

    Senest opdateret 10. december

    Cancer skæbne eller civilisationssygdom?

    Af A. Vogel

    fra 1988forlaget sund og rask

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Miljø, Sygdom/sundhed

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 512 gram

    Om de enkelte kræftsygdommes årsager, forebyggelse og behandling samt ernæringens, diæters, ernæringsgiftes, miljøpåvirkningers samt helseplanters og helsemetoders betydning for helbredet og specielt for kræftsygdomme. hardback, flot, kan sendes m DAO for ca 44 kr oveni til nærmeste udleveringssted

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 58Billede af bogen Kernesund familie - sådan!

    Senest opdateret 20. september

    Kernesund familie - sådan!

    Af Ninka-Bernadette Mauritson

    1. udgave fra 2007Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-567-8506-8

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 810 gram

    Bogen fremtræder som ny. "Livsstil uden sukker, stress og kemi. Passer ind i din hverdag og ændrer den for evigt."

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 59Billede af bogen NY NÆRING Bind 1-2-3

    Senest opdateret 10. september

    NY NÆRING Bind 1-2-3

    Af Eva Lydeking

    fra 1990 på forlaget Klitrose

    Oplag: active

    ISBN: 87-7728-140-3

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Studiebøger, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 520 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 3300 gram

    Bøgerne samler og gennemgår nye og gamle landvindinger indenfor ernæringslære, kostterapi og kostsammensætning. Bind 1: OPTIMAL NÆRING: Indtagelse, Optagelse, Omsætning. Omhandler filosofi, teori og praksis i forhold til den helbredorienterede ernæringslære. 621 sider. Bind 2: NY NÆRING: Allergi og overfølsomhed, Blodsukker, Immunsystem, Stress. Beskriver levende væseners reaktion på stress og belastning. 380 sider. Bind 3: Tungmetaller, Svampe og candidiasis, Kræft. Gennemgang af problemer som er mere degenerative og potentielt alvorligere. 271 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 60Billede af bogen Længe Leve, om udforskningen af det lange liv.

    Senest opdateret 8. september

    Længe Leve, om udforskningen af det lange liv.

    Af Bernard Jeune

    1. udgave fra 2002 på forlaget Fremad

    Oplag: active

    ISBN: 8755724094

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Krop & sind, Medicin, Naturvidenskab, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 105 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 420 gram

    Jeanne Calment, der døde i 1997, blev 122 år. Efter hende fulgte andre som blev over 115 år. Jeanne Calment og hendes efterfølgere giver anledning til nye overvejelser - de har genoplevet den gamle drøm om det lange liv, der har tiltrukket mennesker i årtusinde.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort