
Senest opdateret 9. oktober
fra 2001 på forlaget DR Multimedie
Oplag: active
ISBN: 87-7953-047-8
Kategori: Kogebøger
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 350 gram
Opskrifter på middagsretter, desserter og kager fra tv-serien "Mad i kassen" fra DR. Hardback.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 9. oktober
fra 1982 på forlaget Det danske haveselskab
Oplag: active
ISBN: 87-7464-011-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 425 gram
2 bøger fra den gamle skole. Æblekager og Bær & frugt.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 9. oktober
fra 2002 på forlaget Klematis
Oplag: active
ISBN: 87-7905-722-5
Kategori: Kogebøger
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 800 gram
Hanne holms orientalske hjørne bog 1 og 2
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 9. oktober
3. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711432686
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 312 sider. Sprog: Dansk. Tips og dekoration. Illustreret i farver. Fotos af Bjarni B. Jacobsen. (2510-0234).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 9. oktober
1. udgave fra 2011 på forlaget FDB
Oplag: active
ISBN: 9788792596710
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 150 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Madfotos af Anders Schønnemann. (2510-0229).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 9. oktober
1. udgave fra 2011 på forlaget FDB
Oplag: active
ISBN: 9788792596710
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 150 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Madfotos af Anders Schønnemann. (2510-0228).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 9. oktober
1. udgave fra 2011 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711432341
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 145 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 415 sider. Sprog: Dansk. Nem mad, hver dag, hele året. Illustreret i farver. Fotografier af Lars Ranek. (2510-0226).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 9. oktober
1. udgave fra 2000 på forlaget Alrune
Oplag: active
ISBN: 87-7369-413-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 121 sider. Sprog: Dansk. Otteogtredive gastronomiske oplevelser, der pirrer alle dine sanser. Opskrifter på mad til to og fotografier, der giver inspiration til hvordan madkunst og forførelseskunst kan gå op i en højere enhed. Illustreret i sort-hvid og farver. (2510-0225).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 8. oktober
fra 2000 på forlaget Horesta
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Hæftet. 68 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Fotos af Poul Ib Henriksen. (2510-0221).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 8. oktober
fra 1965 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 600 gram
Gastronomisk Almanak 1966 – 152 sider – Kartonbind - Sprog: Dansk. Med Ex Libris. - Pris ex forsendelse -B1738 - 07 – 10544
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 7. oktober
fra u.år på forlaget Økologisk Landsforening
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Hæftet. 51 sider. Sprog: Dansk. 25 nye skønne opskrifter på økologiske brød og kager. Illustreret i farver. (2510-0212).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 7. oktober
1. udgave fra 2006 på Ekstra Bladets Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-7731-241-4
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Krop & sind, Sundhed
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
Hæftet. 108 sider. Sprog: Dansk. Guide til at navigere rundt i alle kostrådene med recepten på et godt helbred, en slankere krop og desuden konkrete råd om kost og motion. Med ernæringsekspert Ulla Pedersen. Hilsen på friblad. (2510-0211).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 7. oktober
fra 1996 på forlaget Gyldendals Bogklubber -3. bogklubudgave
Oplag: active
ISBN: 87-0041404-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 720 gram
Frøken Jensens Kogebog - 274 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h. Ejernavn. - Pris ex forsendelse- B1712 –06 - 10566.3
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 7. oktober
6. udgave fra 2004 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 87-00-75418-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1200 gram
Frøken Jensens Kogebog - 366 sider - Hardback med plastbind - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h. Stempel på friblad. Pris ex forsendelse -B1712 –06 - 10566.2
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 7. oktober
fra 2009 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788756794626
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 150 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1400 gram
Jul –319 sider – Hardback - Sprog: Dansk - illustrationer: Helle Vibeke Jensen - Foto: Anne - Li Engström. - Pris ex forsendelse -B1740 - 10 –10409
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 7. oktober
1. udgave fra 2005 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 8711261552
Kategorier: Faglitteratur, Historie:Kultur, Italiensk, Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 640 gram
Herligt duftende olivenolier, friske krydderurter, hvidløg og vin er klassiske ingredienser i det toscanske kokken, hvor råvarerne udvælges med den største omhu. Tilberedningen er ofte enkel, men raffineret. Her finder man de klassiske retter som bistecca fiorentina, arista arresto, ribollita. Men udvalget af opskrifter afspejler også maden i det moderne Toscana, hvor mange af de populære retter dog har deres udspring langt tilbage i tiden. I antikken var Toscana centrum i etruskernes område. Berømte byer opstod i middelalderen og her udvikledes en blomstrende renæssancekultur. I dag er Toscana et af verdens mest populære rejsemål, med alt hvad stedet har at tilbyde inden for kunst og kultur, natur og ikke mindst - den gode mad! Hardback ( 27,5 x 24 cm ) 94 sider. Velholdt eksemplar med en anelse brugsspor på omslag.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 6. oktober
fra 2001 på forlaget Thaning & Appel
Oplag: active
ISBN: 87-413-6369-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1005 gram
Kogebog for DIABETIKERE – mere end 50 gode opskrifter med højt fiberindhold, lavt fedtindhold og lavt sukkerindhold – 96 sider – Hardback med tilsvarende smudsbind med kraftige brugsspor - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Retterne er enkle og nemme at lave, og opskrifterne er lette at følge med illustrerede trin for trin instruktioner. - Pris ex forsendelse - B1737 - 11 - 10886
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 6. oktober
3. udgave på Forlaget Edito – uden år
Oplag: active
ISBN: 87-7433-151-5
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 600 gram
Nem fransk mad -500 opskrifter – 173 sider – Kunstlæderbind med guldtryk på front og ryg - Sprog: Dansk – BOGEN HAR EN LET LUGT AF RØG! - Pris ex forsendelse -B1737 - 14 - 10353
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 6. oktober
1. udgave fra 2016 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788740025538
Kategori: Kogebøger
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 845 gram
Det er ikke særligt sjovt at have kræsne børn og faktisk kan det sagtens undgåes. Med "Madglad" i hånden kan du lære dine børn at elske rigtig mad. Jane Faerber står bag "Madglad" og i denne bog diskuterer hun hvordan det kan være at børn tit ender med at spise noget helt andet end dét, der er blevet stillet frem på bordet. Hun giver sine bud på 10 gode hverdagsvaner der både ændrer dine børns madvaner og dine egne. Det handler nemlig ikke kan om hvad man spiser, men hvordan og hvorfor. Desuden får du opskrifter på 80 nemme, sunde og lækre retter, der absolut er for alle.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 5. oktober
1. udgave fra 2014 på forlaget Legind
Oplag: active
ISBN: 9788771550597
Kategorier: Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 888 gram
Caroline Hofberg viser, hvordan man kan sammensætte lakre og farverige salater med ärstidens gron-sager og frugter. Rodbede, pastinak og knoldselleri er fx glimrende ingredienser til robuste efterärs- og vintersalater. Det samme gælder de mange fine kảl-sorter, der findes. Forär og sommer kan vi glade os over nye, spade gronsager samt friske bar og frugter. Bogen har ogsà opskrifter pả velsmagende saucer, dip og dressinger, som passer til det meste. Bliv inspireret af de dejlige billeder og fristende sammensætninger! Hardback - 191 sider - FIN STAND
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 5. oktober
1. udgave fra 2008 på forlaget DR
Oplag: active
ISBN: 9788776804725
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1083 gram
Illustreret i farver. Opskrifter fra DR2-programmet ´Spise med Price´, hvor de to værter med stor kærlighed til det klassiske tv-køkken og nysgerrighed efter nye smagsoplevelser kaster sig ud i kogekunsten. Antal sider: 176 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 1991 på forlaget Klitrose
Oplag: active
ISBN: 8777280245
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Sygdom/sundhed
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Forfatteren, der er kinesisk/engelsk læge med speciale i integreret medicin, har skrevet en ernæringslære med fokus på vægttab ud fra holistiske principper, som bygger på over 6000 års gammeltaoistisk tradition. Strategien omfatter massage, yogaøvelser, grundviden om ernæring samt madlavning, som på flere områder divergerer fra den moderne grønne bølges sundhedsidealer. F.eks. serChang ingen forskel på at dræbe dyr eller planter til føde, han fraråder råkost og mener, at væskeindtagelse på over 5 kopper daglig er skadeligt. Men ellers kan man genfinde mange af princippernei den strenge makrobiotiske kostlære. Fin stand - let patineret/ gulnet papir Softback - 111 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
på forlaget NGV
Oplag: active
ISBN: 9783625110606
Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1050 gram
Varekundskab Forretter .. Salater, grøntsager og svampe Supper og gryderetter Pizza, pasta, gnocchi og risotto Kød, fjerkræ og vildt Med overskuelige, letlæselige opskrifter og praktiske trin-for-trin-anvisninger har også for uøvede kokke chancen for at tilberede selv vanskelige retter uden større besvær. . Desuden gives talrige anbetalinger til valget at passende drikkevarer til de forskellige retter. Ingen fiskespiser vil kunne modstå en toscansk tiskepande eller kamperejer i basilikumsauce, og de fleste vil falde for de mangeFisk og skaldyr. Desserter Register Den bedste bog om det italienske køkken. Hardback - 160 sider ( 29,5!x 22 cm ). Swipe - og se annoncens fotos. Fin stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2012 på forlaget Gads
Oplag: active
ISBN: 9788712046844
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 490 gram
Ca. hver femte danske kvinde er i hormonel balance. Mange ved ikke, at det kan hænge sammen med PCO (Poly Cystiske Ovarier), his vagten driller, fedtet samler sig pà maven, humøret svinger, menstruationerne er uregelmæssige eller huden uren. Heldigvis er det muligt at spise sig i balance igen - og opskriften får du her. Spis dig i balance er spækket med praktiske tips til hverdagen Hvilke madvarer, du skal ga efter, hvordan du sammensatter din kost og hvad du kan spise, når du er i byen eller pa ferie. Mere end 10C delikate opskrifter gør det nemt og overskueligt at leve PCO-venligt uden at gå glip af alt det sjove. Softback -167 sider. Fin stand. ( 177 x 212 mm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2011 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788756798877
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Personlig udvikling, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 75 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 600 gram
Softback - 205 sider ( 25 x 20 cm ) Bogen er især skrevet til folk, der lider af diabetes 2 (eller er i risikozonen), har for højt kolesteroltal eller vejer for meget. Videnskabelige undersøgelser dokumenterer nemlig, at kuren her er vejen ud af disse problemer. Her er ingen hokuspokus. Efter kort tid begynder de overskydende kilo at trille af til fordel for et stabilt blodsukker, et lavere kolesterolniveau og ikke mindst - et mindre medicinforbrug. Kuren introducerer masser af lækre, nye grønne retter, som ikke kun er en gevinst for sundheden og vægten, men også har en positiv indflydelse på husholdningsbudgettet! Forfatterne har ingen løftede pegefingre, men kommer med masser af gode råd og konkrete tip til, hvordan man holder motivationen højt under kuren og skaber et lettere liv med et bedre helbred. Flot Softback - 205 sider ( 25 x 20 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
fra 2001 på forlaget Hovedland
Oplag: active
ISBN: 8777395085
Kategorier: Faglitteratur, Hus & have, Kogebøger, Landbrug & gartneri, Mad & gastronomi, Natur
pris: 100 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 700 gram
. Det er en praktisk og meget anvendelig bog med anvisninger på anlæg af højbede, hvordan sædskifte kan tilrettelægges, hvordan man kan bygge og anvende en mistbænk samt en beskrivelse af arbejdet i køkkenhaven året rundt. Hovedparten af bogen er en præsentation af de forskellige planter i køkkenhaven. For hver plante fortælles kulturhistorie, hvordan planten dyrkes og hvilke sorter der er på markedet. Dertil kommer nogle opskrifter, hvor planten er en hovedingrediens. Opskrifterne er på enkle, dagligdags retter, og der er en del, hvori der indgår kød. Retterne virker gennemprøvede. Bogen har et handigt format samt et flot og overskueligt layout, der signalerer brugsbog Hardback - 159 sider. Smukke farvefotos - med fokus på afgrøderne.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2008 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788756790178
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi, Selvudvikling, Sundhed
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 820 gram
Uanset hvilken slags grøntsagspiser man er eller pønser pa at blive, er bogen snittet, kogt, stegt og bagt til inspiration og appetit. Ja; kartoffelpandekagerne smager uovertruffet. Softback - 232 sider - FIN stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
2. udgave fra 2018 på forlaget HarperCollins
Oplag: active
ISBN: 9788771910407
Kategorier: Faglitteratur, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 879 gram
Bogen ALT BLIVER BARE BEDRE MED BACON er en super god guide til dig, der gerne vil vide alt om bacon. Læs om historien om bacon og om hvordan man steger bacon, så det bliver helt perfekt. Find tips til hvilken øl og vin der går godt sammen med bacon samt mange andre nyttige og spændende facts om bacon i bogen. Bogen indeholder hele 75 opskrifter med bacon og er skrevet af nordmanden Christopher Sjuve, som er kok, tv-vært og madredaktør. Forfatteren elsker mad og især bacon, og han har et motto, der lyder ”Du kan aldrig bruge for meget bacon!” Meget FLOT stand hardback - 263 sider. Rigt og alsidigt illustreret. ( 26 x 21 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
fra 2007 på forlaget Könemann
Oplag: active
ISBN: 9783829018302
Kategorier: Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 270 gram
LE CORDON BLEU: GOURMETSKOLEN Endelig kom den; den verdensberømte kokkeskole udgiver nu en serie kogebøger, der henvender sig til alle amatørkokke. Le Cordon Bleu deler ud af sin enestående opskriftssamling, hvor kendte og estimerede klassikere optræder sammen med friske, nye opskrifter og gastronomiske tips. Le Cordon Bleu Gourmetskolen er en samling af gennemarbejdede og afprøvede opskrifter, der er enkelt og elegant formidlet. De smukke fotografier tjener til vejledning såvel som til inspiration. Le Cordon Bleu Desserter Giv smagsløgene en oplevelse med disse pragtfulde desserter, som er gennemarbejdet i Le Cordon Bleus køkkener. Fråds i lækre frugter, souffleer og sorbeter og giv den klassiske vanilleis en ny chance. Denne samling opskrifter bugner af velsmagende ideer, fra lette og forfriskende sommerdesserter til lækre, kalorierige vinterdesserter. Det er gourmet desserter - ud over hverdags niveau. Softback - fin stand - 64 sider. ( 24,5 x 21 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2003 på PP FORLAG
Oplag: active
ISBN: 8790799488
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Medicin, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 100 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 659 gram
"Blodsukker blues" refererer til symptomer på enten lavt eller højt blodsukker, som kan opleves af både personer med og uden diabetes. Symptomerne kan variere meget, men typiske tegn på lavt blodsukker inkluderer rysten, svedtendens, sult, hovedpine og koncentrationsbesvær. Højt blodsukker kan vise sig som tørst, hyppig vandladning, træthed og sløret syn. Hardback -176 sider ( 22,5 x 20 cm ) Med navn på omslags inderside. Fint eksemplar.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.