Kategorien: KogebøgerDenne kategori indeholder 2771 bøger.



  • 61Billede af bogen Grønland - mad og myter Greenland - cookery and culture

    Senest opdateret 11. oktober

    Grønland - mad og myter Greenland - cookery and culture

    Af Gerda Janda, Pernille Bækgaard

    1. udgave fra 1996 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 9788711123744

    Kategorier: Grønland, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 648 gram

    Opskrifter med brug af friske grønlandske råvarer, som fisk, skaldyr, og lam ,v. Bogen er desuden en erindring om fortiden og med opskrifter fra nutiden, med dejlige fotos fra Grønland. Tekst på dansk og engelsk. Farvefotografier af Jens Stolze. Antal sider: 96 - Indbinding: Illustreret hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 62Billede af bogen Anthony Bourdains kogebog fra Les Halles - strategier, opskrifter og teknikker fra den klassiske bistro

    Senest opdateret 11. oktober

    Anthony Bourdains kogebog fra Les Halles - strategier, opskrifter og teknikker fra den klassiske bistro

    Af Anthony Bourdain, José Meirelles, Philippe Lajaunie

    1. udgave fra 2005 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 9788702035520

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 260 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1145 gram

    De officielle og autentiske franske opskrifter fra en af de bedste restauranter i USA, Anthony Bourdains legendariske Les Halles i New York City. Foruden nogle indledende afsnit om råvarer, knive og fonder, byder bogen på opskrifter på supper, salater, appetizere, fisk og skaldyr, oksekød, kalvekød, lam, svin, fugle og vildt, desserter med mere. Antal sider: 304. - Indbinding: Hardback med Smudsomslag.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 63Billede af bogen Fondue

    Senest opdateret 10. oktober

    Fondue

    Af Becky Johnson

    fra 2002 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-10577-6

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Fondue -64 sider – Hardback med tilsvarende smudsbind – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Denne bog rummer et rigt udvalg af fonduer fra klassikere som den schweiziske ostefondue til nyere udgaver; der er både lette og grønne og med inspiration fra varmere himmelstrøg. –Pris ex forsendelse -B1738 - 06-10926

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 64Billede af bogen Let og lækker hverdagsmad

    Senest opdateret 10. oktober

    Let og lækker hverdagsmad

    Af Vibeke Fode

    1. udgave fra 2005 på forlaget Royal Greenland

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-26172-2

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Let og lækker hverdagsmad -112 sider – Paperback - Sprog: Dansk - Madfotos af Jes Buusmann. Grønlandske rejer - grønlandsk hellefisk - laks og rødspætter. - Pris ex forsendelse -B1738 - 12- 10160.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 65Billede af bogen Pasta – De 100 bedste opskrifter

    Senest opdateret 10. oktober

    Pasta – De 100 bedste opskrifter

    Af Linda Doeser – oversat af Ninna Brenøe

    fra 2004 på forlaget Parragon

    Oplag: active

    ISBN: 1-40543-355-8

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 150 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1200 gram

    Pasta – De 100 bedste opskrifter -176 sider - Hardback – Sprog: Dansk – Fotos: Ian Parsons. Denne rigt illustrerede kogebog indeholder et væld af meget forskellige og utraditionelle opskrifter med pasta. Alle retterne er hurtige og nemme at tilberede og spænder lige fra klassikere som Pasta bolognese til inspirerende opskrifter med fisk, skaldyr og grøntsager. –Pris ex forsendelse - B1738 - 16-10723

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 66Billede af bogen Lav mad uden spild

    Senest opdateret 10. oktober

    Lav mad uden spild

    Af Giovanna Torrico & Amelia Wasiliev – På dansk ved Henrik Ægidius

    1. udgave fra 2018 på forlaget Legind

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-7155-481-6

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 150 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Lav mad uden spild -150 sider - Hardback – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Udnyt hele råvaren – brug resterne – undgå madspild. –Pris ex forsendelse -B1738 - 12-10566

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 67Billede af bogen 5 kg lettere nu!

    Senest opdateret 10. oktober

    5 kg lettere nu!

    Af IForm

    Oplag: active

    Kategorier: Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi, Selvhjælp, Sport & fritid, Sundhed, Øvrige

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 500 gram

    I FORMS tre-trins model til en sund og slank figur. Pæne rene sider. Er som ulæst. Fra ikke ryger hjem. Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 68Billede af bogen Festmad for fattigrøve  fest uden fallit. **

    Senest opdateret 10. oktober

    Festmad for fattigrøve fest uden fallit. **

    Af Rolf Lund

    2. udgave fra 2000 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-12919-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★★

    Hardback, 112 sider Lækre retter til festlige lejligheder : vejfesten, nytårsaften, studenterfesten samt små intime middage under fire øjne. Med Rolf Lund som guide klarer du også juleaften med svigermors øjne i nakken.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 69Billede af bogen Vegetar - 140 grønne hverdagsopskrifter

    Senest opdateret 10. oktober

    Vegetar - 140 grønne hverdagsopskrifter

    Af Ditte Ingemann

    1. udgave fra 2016 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 9788740029970

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 160 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1232 gram

    Kogebog med vegetariske opskrifter på hverdagsmad, som henvender sig til både kødspisere, som ønsker at spise mere grønt og til vegetarer, der vil inspireres til nye måltider og nye råvarer. Antal sider: 301 - Indbinding: Kartonbind

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 70Billede af bogen Sundt & sjovt

    Senest opdateret 10. oktober

    Sundt & sjovt

    Af Patrick Brylov, Stephanie Agger, Anton Fabricius

    1. udgave fra 2020 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711982624

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 155 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 750 gram

    Nem og overskuelig guide, hvis du gerne vil tabe dig. Her er ingen forbudte fødevarer og ingen tidskrævende træningsprogrammer, men masser af sund fornuft og lækre måltider. Hvis vi vil tabe os, skal vi spise færre kalorier, så enkelt er det. Og i denne bog finder du nogle meget enkle principper, som hjælper dig med at komme godt i gang. Her er simple kostråd, opskrifter til både morgen, middag og aften, madplaner, effektive træningsøvelser og et 4-ugers program. Anton Fabricius, Stephanie Agger og Patrick Brylov er alle tre uddannet inden for sundhed og ernæring og står bag firmaet Sundt&Sjovt, hvor de har stor succes med at hjælpe kvinder og mænd med både vægttab, muskelvækst og livsstilsomlægning. Antal sider: 199 - Indbinding: Forlagets hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 71Billede af bogen MENU – Internationalt Madleksikon – Fisk & Skaldyr

    Senest opdateret 8. oktober

    MENU – Internationalt Madleksikon – Fisk & Skaldyr

    Af Ellis Tardini

    fra 1977 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1200 gram

    MENU – Internationalt Madleksikon – Fisk & Skaldyr – 180 sider – Bordeaux lærredsbind med sølvtryk på ryg – Smudsbind - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Er kogebogen for hele familien. Opskrifterne kan anvendes med lige stort udbytte af begyndere og specialister. - Pris ex forsendelse -B1766 -13 – 11088.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 72Billede af bogen Frozen yogurt - på den franske måde

    Senest opdateret 8. oktober

    Frozen yogurt - på den franske måde

    Af Cnstance og Mathilde Lorenzis

    1. udgave fra 2014

    Oplag: active

    ISBN: 9788771419184

    Kategori: Kogebøger

    pris: 130 kr – stand: ★★★★★★

    Bogen er ny, ubrugt og stadig indpakket i plastfolie.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 73Billede af bogen Krydderier & Kokkerier

    Senest opdateret 8. oktober

    Krydderier & Kokkerier

    Af Torsten Vildgaard og Carl Th. Pedersen

    1. udgave fra 2006 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788761403889

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kemi, Kogebøger, Mad & gastronomi, Medicin

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 950 gram

    Forfatterne er henholdsvis kok på den berømte restaurant "Noma" i København og lektor i kemi og medlem af Det Danske Gastronomiske Akademi. Bogen baserer sig på molekylær gastronomi og beskriver 40 krydderiers og krydderurters botanik, kulturhistorie, medicinske brug og kemiske indholdsstoffer. For halvdelen af krydderierne er der opskrifter, hvor det samme krydderi er brugt i en forret, hovedret og dessert. Der er store, ofte helsides, smukke fotos af den færdige og meget kunstfærdige ret eller af krydderiet. Hardback - 216 sider. Flot stand. ( 26,5 x 20,5 cm ). Fotos Lars Gundersen.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 74Billede af bogen Café Hack Store brød, egnsretter og lækre sild

    Senest opdateret 7. oktober

    Café Hack Store brød, egnsretter og lækre sild

    Af Søren Dahl

    1. udgave fra 2004Forlaget Oscar

    Oplag: active

    ISBN: 8799019604

    Kategorier: Dansk, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 450 gram

    Når andre taler om vejret, taler Søren Dahl om maden, og lytterne kvitterer i stort antal med deres bedste opskrifter. Pa det seneste har der især varet talt om det danske sildebord, brødet og egnsretterne, som bogen her præsenterer et udvalg af. God Appetit! Sild Dildsild fra Faarvang .. Karabidsild fra Kalundborg Marinerede sild fra Knebel Pandesild fra Dragør .. Sild i festligt lag fra Fierritslev Spegesild fra Dalmose Spegesildetilbehor fra Brædstrup Stegte sild fra Roskilde Syv seje sild fra Koge Varme sild fra Korser Brod Brunch Bred fra Hjørring. Fedtfri Grovboller fra Rebild Grovboller fra Lyngby Frugtbrød fra Idestrup Hvedebred fra Herlufmagle Krydderbrød fra Rebild Rouladebred fra Rebild Rugbrød fra Ribe Valnøddebrød fra Esbjerg. Fisk Fiskedeller med pandehår fra Hirtshals Fiskefad fra Ballerup Fiskefad fra Hirtshals. Karrytorsk i fad fra Mejlby. Lakseforret fra Hirtshals Lakseterrin fra Groest 'Torskchoveder fra Agersø. Hovedretter Dyrekølle fra Såby. Grønlangkål fra Sønderjylland Haregryde fra Øland. Hvidkål fra Sønderjylland Juleskinke fra Sverige Knugekål fra Trekantsomrädet Kreolergryde fra New Orleans Kyllingeroulade fra Umbrien Nakkekoteletter fra Aalborg Spareribs fra Tijuana Sursteg fra Hads Herred. Lækkerier Arme Riddere fra Idestrup Gin-syltede jordbær fra Ulfborg Ingefæræbler fra Hvidovre Orangemarmelade fra Hjørring Sakkuk fra Fanø. Snysk fra Als .. Øllebrød fra Skive Øllebrød fra Århus. Med flere bl.a Frokostretter og Salater. Hardback 125 sider

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 75Billede af bogen Gordon Ramsays asiatiske køkken

    Senest opdateret 7. oktober

    Gordon Ramsays asiatiske køkken

    Af Gordon Ramsay

    1. udgave fra 2013 på forlaget legind

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-7077-841-1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 873 gram

    100 fantastiske opskrifter fra kulinarisk rundrejse Thailand, Malaysia, Vietnam og Cambodja. Hardback, flot, kan sendes m DAO for ca 48 kr oveni til nærmeste udleveringssted

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 76Billede af bogen Mit frugt-og bærkøkken

    Senest opdateret 7. oktober

    Mit frugt-og bærkøkken

    Af Anemette Olesen

    fra 2012 på forlaget Hovedland

    Oplag: active

    ISBN: 9788770703284

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 850 gram

    Anemette Olesen er kostkonsulent og forfatter til en lang række kogebøger med grønne emner. Denne bog indeholder omkring 300 dejlige opskrifter på desserter, syltetøj, kager, drikke og madretter med havens frugter og bær. Der er også opskrifter med mere eksotiske frugter som fx papaya, mango og ananas og med naturens vildtvoksende bær. Hver frugt får et afsnit hvor forfatteren først beskriver frugtens kulturhistorie på et par sider, dernæst følger opskrifterne, der er meget varierede og en blanding af nyere indslag og klassikere. Smukkeste illustrationer - farvefotos - går gennem hele bogen. Velholdt og FLOT eksemplar. Hardback - 213 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 77Billede af bogen Hverdagsmad fra River Cottage

    Senest opdateret 6. oktober

    Hverdagsmad fra River Cottage

    Af Hugh Fearnley-Whittingstall – oversat af Ulla Oxvig

    1. udgave fra 2012 på forlaget Strandberg Publishing

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-92596-92-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 180 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1500 gram

    Hverdagsmad fra River Cottage – 415 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Farvefotos af Simon Wheeler – Tegninger af Mariko Jesse. Dette er den første bog på dansk af forfatteren, der er vært på de populære madprogrammer fra River Cottage-En bog til alle, der elsker mad og har en holdning til det, de spiser til daglig. - Pris ex forsendelse -B1737 - 08 - 10858

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 78Billede af bogen Smagen af Danmark

    Senest opdateret 6. oktober

    Smagen af Danmark

    Af Claus Meyer

    fra 2012 på forlaget Lindhardt & Ringhof - Specialudgave

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-11-39117-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1100 gram

    Smagen af Danmark – 215 sider – Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Bogen indeholder mere end 75 spændende opskrifter. Gennem opskrifterne fortæller Claus Meyer den danske mad-og kulturhistorie, og han beskriver det moderne danske køkkens helt særlige potentiale og kvaliteter. Bogen er overdådigt illustreret med smukke, stemningsfulde billeder af naturen, råvarerne og maden. - Pris ex forsendelse -B1715 - 19 - 10931.2

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 79Billede af bogen Spilopper & stjerneskud - opskrifter, tips og idéer til familier med børn

    Senest opdateret 6. oktober

    Spilopper & stjerneskud - opskrifter, tips og idéer til familier med børn

    Af Sif Orellana

    1. udgave fra 2011 på forlaget Tinkerbell Books

    Oplag: active

    ISBN: 9788799209026

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 140 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1687 gram

    Illustreret i farver - Følger årets gang og udstyrer læserne med friske og gennemtestede bud på, hvordan man med små greb kan samle familien omkring nemme og velsmagende måltider, bageprojekter, kreative aktiviteter, lege og højtidsfejringe. Antal sider: 307 - Indbinding: Kartonbind med smudsomslag. Stort format.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 80Billede af bogen Suveræne succeser

    Senest opdateret 5. oktober

    Suveræne succeser

    Af Sonja Bock , Tina Scheftelowitz

    1. udgave fra 2006Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788756780445

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 105 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1473 gram

    Suveræne succeser - greatest hits med ekstranumre Fotos af Anders Schønnemann m. fl. - ill. i farver. Siden Suveræne Succeser udkom første gang i 2006, har bogen med høje salgstal bevist sit værd som anvendelig kogebog i utallige danske hjem og på det nærmeste opnået klassikerstatus. Dette er en ny udgave - med ny layout og omslag, 40 nye fotos samt 50 ekstra sider med 20 nye opskrifter i et afsnit om nipperier og andre småretter. En kogebog til dem, der endnu ikke har købt Suveræne Succeser. Også perfekt til unge. Om forfatterne: Siden de udgav ?Suveræne Salater og brillante buffeter? i 1997 har Tina og Sonja udgivet en lang række kogebøger sammen og hver for sig, mange i Suveræne-serien. Deres bøger har i alt solgt hen ved 600.000 eksemplarer. Antal sider: 508 Indbinding: Illustreret papbind

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 81Billede af bogen Nigella ekspres - lækker mad lynhurtigt

    Senest opdateret 5. oktober

    Nigella ekspres - lækker mad lynhurtigt

    Af Nigella Lawson

    fra 2010 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 9788700799028

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 115 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 960 gram

    Hverdagens vidundere ; Dagens dont delight ; Racer-retro ; Op, lille Hans! ; At skynde sig langsomt ; I kamp mod uret , Hurtig hyggemad ; Fut i festen ; Speedy Gonzales ; På farten ; Presto, presto ; Hastig højtid ; Forrådskammer SOS. Antal sider: 389 - Indbinding: Stor softcover

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 82Billede af bogen Smag på Danmark - 250 moderne opskrifter fra det klassiske danske køkken

    Senest opdateret 5. oktober

    Smag på Danmark - 250 moderne opskrifter fra det klassiske danske køkken

    Af Nanna Simonsen , Lars Ranek

    fra 2008 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 9788700794276

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 130 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1302 gram

    En hyldest til veltillavet mad af og med danske råvarer. De mange opskrifter er en skønsom blanding af klassisk og moderne mad. Antal sider: 260 - Indbinding: Illustreret kartonbind. Stort format

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 83Billede af bogen Unger & udeliv - mad, oplevelser og aktiviteter for hele familien

    Senest opdateret 5. oktober

    Unger & udeliv - mad, oplevelser og aktiviteter for hele familien

    Af Astrid Bjørg Mortensen

    1. udgave fra 2013 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 9788700790865

    Kategorier: Børn & forældre, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1092 gram

    Inspiration til aktiviteter for børn og deres forældre i naturen. Med forslag til lege, madlavning og ture samt opskrifter, der gør brug af naturens råvarer. Antal sider: 261 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 84Billede af bogen Fastfood med god samvittighed

    Senest opdateret 5. oktober

    Fastfood med god samvittighed

    Af Gordon Ramsay

    1. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711319628

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 115 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1207 gram

    Opskrifter på mad til hele familien, som kan tilberedes på mellem 15 og 30 minutter.. Antal sider: 251 - Indbinding: Hardback (stort format)

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 85Billede af bogen Mad, middag, menu

    Senest opdateret 5. oktober

    Mad, middag, menu

    Af Curtis Stone

    fra 2005 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-18297-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 950 gram

    I Mad, middag, menu har Curtis Stone valgt 24 af sine yndlingsingredienser og inddelt dem efter de fire årstider og hver årstid indledes med hans egne betragtninger. Han bru-ger sæsonens friske råvarer, og med en enkel 3-trins opdeling vises en let, en middelsvær og en mere udfordrende opskrift bygget over den samme grundingrediens. Alle kan være med til det grundlæggende - de lette opskrifter har kun få ingredienser og en sim-pel fremgangsmåde, men det sjove er at opdage, at det svære ikke behøver være helt umuligt at lave. Med hjælp fra Curtis Stone kan man hele tiden gå et skridt videre og efterhånden tilberede avancerede menuer i sit eget køkken. Curtis Stone er fra Melbourne. Han har i fire år været en meget rost køkkenchef på toprestauranten Quo Vadis i London og har tidligere arbejdet på Café Royal og Mirabelle. Han har bl.a. optrådt på tv i Taste Today, Good Food Live og BBC2´s Saturday Kitchen. Desuden har han bl.a. medvirket i tv-serien Surfing the Menu, sammen med kollegaen Ben O´Donoghue.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 86Billede af bogen Stenalderkost - en guide i sund livsstil

    Senest opdateret 5. oktober

    Stenalderkost - en guide i sund livsstil

    Af Diane Sanfilippo

    fra 2013 på forlaget Turbulenz

    Oplag: active

    ISBN: 9788771480221

    Kategorier: Kogebøger, Sundhed

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1533 gram

    Illustreret i farver. 30-dages madplaner, der fremmer et godt helbred. Let og overskueligt. Se de bedste fødevarer i stenalderkøkkenet. Over 120 nemme opskrifter. Hurtigt, sundt og lækkert. Antal sider: 404 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 87Billede af bogen Det skandinaviske køkken

    Senest opdateret 5. oktober

    Det skandinaviske køkken

    Af Trine Hahnemann

    1. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788761404923

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 175 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1412 gram

    De traditionelle nordiske hverdagsretter i en let moderniseret udgave. Opdelt efter månederne med beskrivelser og billeder af nordiske lokaliter og retter. Antal sider: 224 - Indbinding: Hardback med smudsomslag

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 88Billede af bogen Det er vildt - det er dejligt.** opskrifter om tilberedning af vildt

    Senest opdateret 5. oktober

    Det er vildt - det er dejligt.** opskrifter om tilberedning af vildt

    Af Merete Harrsen

    1. udgave fra 1996 på forlaget Tommeliden

    Oplag: active

    ISBN: 8778310377

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 99 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 510 gram

    Hardback. Som ny. Illustreret af Leif Ragn Jensen.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 89Billede af bogen 21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost - spis dig til bedre fordøjelse, stabilt blodsukker og mere energi

    Senest opdateret 5. oktober

    21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost - spis dig til bedre fordøjelse, stabilt blodsukker og mere energi

    Af Louise Bruun , Jerk W. Langer

    1. udgave fra 2016 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 9788740030860

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 160 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 897 gram

    Få styr på blodsukker, fordøjelse, kolesterol og blodtryk med antiinflammatorisk kost. Er du klar til den store forvandling? På blot 21 dage kan du opbygge det stærkeste forsvar mod kroppens usynlige fjende nr. 1: Den farlige inflammation, der udover tidlig ældning er medvirkende årsag til en række af de gener og sygdomme, mange af os slås med. I deres nye bog fortæller læge Jerk W. Langer og ernæringsterapeut Louise Bruun om de små betændelsestilstande, som inflammation efterlader i din krop, og som på sigt kan være med til at forårsage reelle sygdomme som fx diabetes 2, forhøjet kolesterol og forhøjet blodtryk. Og de giver dig opskriften på, hvordan du bekæmper inflammation med lækker antiinflammatorisk mad og kloge valg i hverdagen. Med en antiinflammatorisk livsstil vil du, udover at forebygge sygdomme, dæmpe eventuelle allergier, præstere og huske bedre og ikke mindst se yngre ud. Du vil ganske enkelt blive sund og glad både indvendig og udvendig. Jerk og Louise er pionerer inden for arbejdet med antiinflammatorisk livsstil, og bogen kombinerer den nyeste forskning med deres praktiske erfaringer fra de mange danskere, som de allerede har hjulpet til et bedre liv. Antal sider: 199 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 90Billede af bogen Madfar - inspiration til hverdagskøkkenet

    Senest opdateret 5. oktober

    Madfar - inspiration til hverdagskøkkenet

    Af Thomas Farsinsen

    1. udgave fra 2015 på forlaget Turbine, Bahne

    Oplag: active

    ISBN: 9788740605556

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 180 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 862 gram

    Kogebogen “Madfar” er en koncentreret fond af de retter vi som familie vender tilbage til igen og igen, i hverdagen. Her er ikke fokus på hverken dyr maskinpark, designkøkken eller andet pyntestads, men derimod er der fokus på smag og gode råvarer. Det eneste du har brug for er en skarp kniv, et skærebræt, en gryde og en god stegepande. God fornøjelse. Om Madfar MADFAR er familiemanden og madbloggeren Thomas Farsinsen. Med udgangspunkt i www.madfar.dk inspirer han til hjemmelavede og velsmagende hverdagsretter. I en familie med to voksne, to børn og jobs kan det være en udfordring at prioritere hjemmelavet mad. Men det behøver hverken være dyrt eller svært at lave velsmagende hverdagsmad. Med denne bog får du et frisk indspark til din hverdagsmad. Antal sider: 187 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort