
Senest opdateret 11. oktober
1. udgave fra 1996 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 9788711123744
Kategorier: Grønland, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 648 gram
Opskrifter med brug af friske grønlandske råvarer, som fisk, skaldyr, og lam ,v. Bogen er desuden en erindring om fortiden og med opskrifter fra nutiden, med dejlige fotos fra Grønland. Tekst på dansk og engelsk. Farvefotografier af Jens Stolze. Antal sider: 96 - Indbinding: Illustreret hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. oktober
1. udgave fra 2005 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788702035520
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 260 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1145 gram
De officielle og autentiske franske opskrifter fra en af de bedste restauranter i USA, Anthony Bourdains legendariske Les Halles i New York City. Foruden nogle indledende afsnit om råvarer, knive og fonder, byder bogen på opskrifter på supper, salater, appetizere, fisk og skaldyr, oksekød, kalvekød, lam, svin, fugle og vildt, desserter med mere. Antal sider: 304. - Indbinding: Hardback med Smudsomslag.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 10. oktober
fra 2002 på forlaget Lademann
Oplag: active
ISBN: 87-15-10577-6
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Fondue -64 sider – Hardback med tilsvarende smudsbind – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Denne bog rummer et rigt udvalg af fonduer fra klassikere som den schweiziske ostefondue til nyere udgaver; der er både lette og grønne og med inspiration fra varmere himmelstrøg. –Pris ex forsendelse -B1738 - 06-10926
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 10. oktober
1. udgave fra 2005 på forlaget Royal Greenland
Oplag: active
ISBN: 87-11-26172-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Let og lækker hverdagsmad -112 sider – Paperback - Sprog: Dansk - Madfotos af Jes Buusmann. Grønlandske rejer - grønlandsk hellefisk - laks og rødspætter. - Pris ex forsendelse -B1738 - 12- 10160.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 10. oktober
fra 2004 på forlaget Parragon
Oplag: active
ISBN: 1-40543-355-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1200 gram
Pasta – De 100 bedste opskrifter -176 sider - Hardback – Sprog: Dansk – Fotos: Ian Parsons. Denne rigt illustrerede kogebog indeholder et væld af meget forskellige og utraditionelle opskrifter med pasta. Alle retterne er hurtige og nemme at tilberede og spænder lige fra klassikere som Pasta bolognese til inspirerende opskrifter med fisk, skaldyr og grøntsager. –Pris ex forsendelse - B1738 - 16-10723
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 10. oktober
1. udgave fra 2018 på forlaget Legind
Oplag: active
ISBN: 978-87-7155-481-6
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Lav mad uden spild -150 sider - Hardback – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Udnyt hele råvaren – brug resterne – undgå madspild. –Pris ex forsendelse -B1738 - 12-10566
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 10. oktober
Oplag: active
Kategorier: Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi, Selvhjælp, Sport & fritid, Sundhed, Øvrige
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 500 gram
I FORMS tre-trins model til en sund og slank figur. Pæne rene sider. Er som ulæst. Fra ikke ryger hjem. Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 10. oktober
2. udgave fra 2000 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 87-11-12919-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Hardback, 112 sider Lækre retter til festlige lejligheder : vejfesten, nytårsaften, studenterfesten samt små intime middage under fire øjne. Med Rolf Lund som guide klarer du også juleaften med svigermors øjne i nakken.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 10. oktober
1. udgave fra 2016 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740029970
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1232 gram
Kogebog med vegetariske opskrifter på hverdagsmad, som henvender sig til både kødspisere, som ønsker at spise mere grønt og til vegetarer, der vil inspireres til nye måltider og nye råvarer. Antal sider: 301 - Indbinding: Kartonbind
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 10. oktober
1. udgave fra 2020 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711982624
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 155 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 750 gram
Nem og overskuelig guide, hvis du gerne vil tabe dig. Her er ingen forbudte fødevarer og ingen tidskrævende træningsprogrammer, men masser af sund fornuft og lækre måltider. Hvis vi vil tabe os, skal vi spise færre kalorier, så enkelt er det. Og i denne bog finder du nogle meget enkle principper, som hjælper dig med at komme godt i gang. Her er simple kostråd, opskrifter til både morgen, middag og aften, madplaner, effektive træningsøvelser og et 4-ugers program. Anton Fabricius, Stephanie Agger og Patrick Brylov er alle tre uddannet inden for sundhed og ernæring og står bag firmaet Sundt&Sjovt, hvor de har stor succes med at hjælpe kvinder og mænd med både vægttab, muskelvækst og livsstilsomlægning. Antal sider: 199 - Indbinding: Forlagets hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 8. oktober
fra 1977 på forlaget Lademann
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1200 gram
MENU – Internationalt Madleksikon – Fisk & Skaldyr – 180 sider – Bordeaux lærredsbind med sølvtryk på ryg – Smudsbind - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Er kogebogen for hele familien. Opskrifterne kan anvendes med lige stort udbytte af begyndere og specialister. - Pris ex forsendelse -B1766 -13 – 11088.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 8. oktober
1. udgave fra 2014
Oplag: active
ISBN: 9788771419184
Kategori: Kogebøger
pris: 130 kr – stand: ★★★★★★
Bogen er ny, ubrugt og stadig indpakket i plastfolie.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 8. oktober
1. udgave fra 2006 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788761403889
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kemi, Kogebøger, Mad & gastronomi, Medicin
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 950 gram
Forfatterne er henholdsvis kok på den berømte restaurant "Noma" i København og lektor i kemi og medlem af Det Danske Gastronomiske Akademi. Bogen baserer sig på molekylær gastronomi og beskriver 40 krydderiers og krydderurters botanik, kulturhistorie, medicinske brug og kemiske indholdsstoffer. For halvdelen af krydderierne er der opskrifter, hvor det samme krydderi er brugt i en forret, hovedret og dessert. Der er store, ofte helsides, smukke fotos af den færdige og meget kunstfærdige ret eller af krydderiet. Hardback - 216 sider. Flot stand. ( 26,5 x 20,5 cm ). Fotos Lars Gundersen.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 7. oktober
1. udgave fra 2004 på Forlaget Oscar
Oplag: active
ISBN: 8799019604
Kategorier: Dansk, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 450 gram
Når andre taler om vejret, taler Søren Dahl om maden, og lytterne kvitterer i stort antal med deres bedste opskrifter. Pa det seneste har der især varet talt om det danske sildebord, brødet og egnsretterne, som bogen her præsenterer et udvalg af. God Appetit! Sild Dildsild fra Faarvang .. Karabidsild fra Kalundborg Marinerede sild fra Knebel Pandesild fra Dragør .. Sild i festligt lag fra Fierritslev Spegesild fra Dalmose Spegesildetilbehor fra Brædstrup Stegte sild fra Roskilde Syv seje sild fra Koge Varme sild fra Korser Brod Brunch Bred fra Hjørring. Fedtfri Grovboller fra Rebild Grovboller fra Lyngby Frugtbrød fra Idestrup Hvedebred fra Herlufmagle Krydderbrød fra Rebild Rouladebred fra Rebild Rugbrød fra Ribe Valnøddebrød fra Esbjerg. Fisk Fiskedeller med pandehår fra Hirtshals Fiskefad fra Ballerup Fiskefad fra Hirtshals. Karrytorsk i fad fra Mejlby. Lakseforret fra Hirtshals Lakseterrin fra Groest 'Torskchoveder fra Agersø. Hovedretter Dyrekølle fra Såby. Grønlangkål fra Sønderjylland Haregryde fra Øland. Hvidkål fra Sønderjylland Juleskinke fra Sverige Knugekål fra Trekantsomrädet Kreolergryde fra New Orleans Kyllingeroulade fra Umbrien Nakkekoteletter fra Aalborg Spareribs fra Tijuana Sursteg fra Hads Herred. Lækkerier Arme Riddere fra Idestrup Gin-syltede jordbær fra Ulfborg Ingefæræbler fra Hvidovre Orangemarmelade fra Hjørring Sakkuk fra Fanø. Snysk fra Als .. Øllebrød fra Skive Øllebrød fra Århus. Med flere bl.a Frokostretter og Salater. Hardback 125 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 7. oktober
1. udgave fra 2013 på forlaget legind
Oplag: active
ISBN: 978-87-7077-841-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 873 gram
100 fantastiske opskrifter fra kulinarisk rundrejse Thailand, Malaysia, Vietnam og Cambodja. Hardback, flot, kan sendes m DAO for ca 48 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 7. oktober
fra 2012 på forlaget Hovedland
Oplag: active
ISBN: 9788770703284
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 850 gram
Anemette Olesen er kostkonsulent og forfatter til en lang række kogebøger med grønne emner. Denne bog indeholder omkring 300 dejlige opskrifter på desserter, syltetøj, kager, drikke og madretter med havens frugter og bær. Der er også opskrifter med mere eksotiske frugter som fx papaya, mango og ananas og med naturens vildtvoksende bær. Hver frugt får et afsnit hvor forfatteren først beskriver frugtens kulturhistorie på et par sider, dernæst følger opskrifterne, der er meget varierede og en blanding af nyere indslag og klassikere. Smukkeste illustrationer - farvefotos - går gennem hele bogen. Velholdt og FLOT eksemplar. Hardback - 213 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 6. oktober
1. udgave fra 2012 på forlaget Strandberg Publishing
Oplag: active
ISBN: 978-87-92596-92-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 180 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1500 gram
Hverdagsmad fra River Cottage – 415 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Farvefotos af Simon Wheeler – Tegninger af Mariko Jesse. Dette er den første bog på dansk af forfatteren, der er vært på de populære madprogrammer fra River Cottage-En bog til alle, der elsker mad og har en holdning til det, de spiser til daglig. - Pris ex forsendelse -B1737 - 08 - 10858
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 6. oktober
fra 2012 på forlaget Lindhardt & Ringhof - Specialudgave
Oplag: active
ISBN: 978-87-11-39117-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1100 gram
Smagen af Danmark – 215 sider – Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Bogen indeholder mere end 75 spændende opskrifter. Gennem opskrifterne fortæller Claus Meyer den danske mad-og kulturhistorie, og han beskriver det moderne danske køkkens helt særlige potentiale og kvaliteter. Bogen er overdådigt illustreret med smukke, stemningsfulde billeder af naturen, råvarerne og maden. - Pris ex forsendelse -B1715 - 19 - 10931.2
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 6. oktober
1. udgave fra 2011 på forlaget Tinkerbell Books
Oplag: active
ISBN: 9788799209026
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 140 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1687 gram
Illustreret i farver - Følger årets gang og udstyrer læserne med friske og gennemtestede bud på, hvordan man med små greb kan samle familien omkring nemme og velsmagende måltider, bageprojekter, kreative aktiviteter, lege og højtidsfejringe. Antal sider: 307 - Indbinding: Kartonbind med smudsomslag. Stort format.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 5. oktober
1. udgave fra 2006 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788756780445
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 105 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1473 gram
Suveræne succeser - greatest hits med ekstranumre Fotos af Anders Schønnemann m. fl. - ill. i farver. Siden Suveræne Succeser udkom første gang i 2006, har bogen med høje salgstal bevist sit værd som anvendelig kogebog i utallige danske hjem og på det nærmeste opnået klassikerstatus. Dette er en ny udgave - med ny layout og omslag, 40 nye fotos samt 50 ekstra sider med 20 nye opskrifter i et afsnit om nipperier og andre småretter. En kogebog til dem, der endnu ikke har købt Suveræne Succeser. Også perfekt til unge. Om forfatterne: Siden de udgav ?Suveræne Salater og brillante buffeter? i 1997 har Tina og Sonja udgivet en lang række kogebøger sammen og hver for sig, mange i Suveræne-serien. Deres bøger har i alt solgt hen ved 600.000 eksemplarer. Antal sider: 508 Indbinding: Illustreret papbind
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 5. oktober
fra 2010 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788700799028
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 115 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 960 gram
Hverdagens vidundere ; Dagens dont delight ; Racer-retro ; Op, lille Hans! ; At skynde sig langsomt ; I kamp mod uret , Hurtig hyggemad ; Fut i festen ; Speedy Gonzales ; På farten ; Presto, presto ; Hastig højtid ; Forrådskammer SOS. Antal sider: 389 - Indbinding: Stor softcover
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 5. oktober
fra 2008 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788700794276
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 130 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1302 gram
En hyldest til veltillavet mad af og med danske råvarer. De mange opskrifter er en skønsom blanding af klassisk og moderne mad. Antal sider: 260 - Indbinding: Illustreret kartonbind. Stort format
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 5. oktober
1. udgave fra 2013 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788700790865
Kategorier: Børn & forældre, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1092 gram
Inspiration til aktiviteter for børn og deres forældre i naturen. Med forslag til lege, madlavning og ture samt opskrifter, der gør brug af naturens råvarer. Antal sider: 261 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 5. oktober
1. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711319628
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 115 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1207 gram
Opskrifter på mad til hele familien, som kan tilberedes på mellem 15 og 30 minutter.. Antal sider: 251 - Indbinding: Hardback (stort format)
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 5. oktober
fra 2005 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 87-11-18297-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 950 gram
I Mad, middag, menu har Curtis Stone valgt 24 af sine yndlingsingredienser og inddelt dem efter de fire årstider og hver årstid indledes med hans egne betragtninger. Han bru-ger sæsonens friske råvarer, og med en enkel 3-trins opdeling vises en let, en middelsvær og en mere udfordrende opskrift bygget over den samme grundingrediens. Alle kan være med til det grundlæggende - de lette opskrifter har kun få ingredienser og en sim-pel fremgangsmåde, men det sjove er at opdage, at det svære ikke behøver være helt umuligt at lave. Med hjælp fra Curtis Stone kan man hele tiden gå et skridt videre og efterhånden tilberede avancerede menuer i sit eget køkken. Curtis Stone er fra Melbourne. Han har i fire år været en meget rost køkkenchef på toprestauranten Quo Vadis i London og har tidligere arbejdet på Café Royal og Mirabelle. Han har bl.a. optrådt på tv i Taste Today, Good Food Live og BBC2´s Saturday Kitchen. Desuden har han bl.a. medvirket i tv-serien Surfing the Menu, sammen med kollegaen Ben O´Donoghue.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 5. oktober
fra 2013 på forlaget Turbulenz
Oplag: active
ISBN: 9788771480221
Kategorier: Kogebøger, Sundhed
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1533 gram
Illustreret i farver. 30-dages madplaner, der fremmer et godt helbred. Let og overskueligt. Se de bedste fødevarer i stenalderkøkkenet. Over 120 nemme opskrifter. Hurtigt, sundt og lækkert. Antal sider: 404 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 5. oktober
1. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788761404923
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 175 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1412 gram
De traditionelle nordiske hverdagsretter i en let moderniseret udgave. Opdelt efter månederne med beskrivelser og billeder af nordiske lokaliter og retter. Antal sider: 224 - Indbinding: Hardback med smudsomslag
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 5. oktober
1. udgave fra 1996 på forlaget Tommeliden
Oplag: active
ISBN: 8778310377
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 99 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 510 gram
Hardback. Som ny. Illustreret af Leif Ragn Jensen.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 5. oktober
1. udgave fra 2016 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740030860
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 897 gram
Få styr på blodsukker, fordøjelse, kolesterol og blodtryk med antiinflammatorisk kost. Er du klar til den store forvandling? På blot 21 dage kan du opbygge det stærkeste forsvar mod kroppens usynlige fjende nr. 1: Den farlige inflammation, der udover tidlig ældning er medvirkende årsag til en række af de gener og sygdomme, mange af os slås med. I deres nye bog fortæller læge Jerk W. Langer og ernæringsterapeut Louise Bruun om de små betændelsestilstande, som inflammation efterlader i din krop, og som på sigt kan være med til at forårsage reelle sygdomme som fx diabetes 2, forhøjet kolesterol og forhøjet blodtryk. Og de giver dig opskriften på, hvordan du bekæmper inflammation med lækker antiinflammatorisk mad og kloge valg i hverdagen. Med en antiinflammatorisk livsstil vil du, udover at forebygge sygdomme, dæmpe eventuelle allergier, præstere og huske bedre og ikke mindst se yngre ud. Du vil ganske enkelt blive sund og glad både indvendig og udvendig. Jerk og Louise er pionerer inden for arbejdet med antiinflammatorisk livsstil, og bogen kombinerer den nyeste forskning med deres praktiske erfaringer fra de mange danskere, som de allerede har hjulpet til et bedre liv. Antal sider: 199 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 5. oktober
1. udgave fra 2015 på forlaget Turbine, Bahne
Oplag: active
ISBN: 9788740605556
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 180 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 862 gram
Kogebogen “Madfar” er en koncentreret fond af de retter vi som familie vender tilbage til igen og igen, i hverdagen. Her er ikke fokus på hverken dyr maskinpark, designkøkken eller andet pyntestads, men derimod er der fokus på smag og gode råvarer. Det eneste du har brug for er en skarp kniv, et skærebræt, en gryde og en god stegepande. God fornøjelse. Om Madfar MADFAR er familiemanden og madbloggeren Thomas Farsinsen. Med udgangspunkt i www.madfar.dk inspirer han til hjemmelavede og velsmagende hverdagsretter. I en familie med to voksne, to børn og jobs kan det være en udfordring at prioritere hjemmelavet mad. Men det behøver hverken være dyrt eller svært at lave velsmagende hverdagsmad. Med denne bog får du et frisk indspark til din hverdagsmad. Antal sider: 187 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.