Senest opdateret 17. april
fra 2004 på forlaget Thanning & Appel
Oplag: 1
ISBN: 87-413-6445-7
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1222 gram
Bogen giver en faktuel beskrivelse af 16 forskellige øltyper - deres oprindelse og fremstilling. Til hver øltype er der knyttet en eller flere madopskrifter af forskellig herkomst. Nogle er fra forfatterens eget forråd af klassikere og hjemmestrikkede opskrifter, andre er de tre kokkes fortjeneste: Kern, ung, topmotiveret halvfannik. Andrew, dreven, afdæmpet waliser - jo, de findes skam! og sidst men ikke mindst, Chili John og hans århusianske idérigdom. Bogens kulinariske del indeholder 46 spændende opskrifter på forretter, hovedretter og desserter, hvor de forskellige øltyper indgår som ingrediens og er en blanding af gammelt og nyt, rustikt og raffineret, indenlandsk og udenlandsk. Bogens opskrifter er hurtige og ukomplicerede at tilberede, så alle med blot en smule køkkenindsigt kan være med og den mad, der kommer ud af det, smager forrygende!
Senest opdateret 8. februar
1. udgave fra 2004 på forlaget Thaning & Appel
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 220 kr – stand: ★★★★★★
198 sider - ill. i farve - indb. - STORT format - som NY.
Senest opdateret 27. marts
fra 2006 på forlaget Thaning & Appel
Kategori: Øvrige
pris: 175 kr – stand: ★★★★★
Sideantal: 223
Indbinding: Hardback
Illustreret i farver. Engelsk øl & mad er meget mere end en kogebog. Foruden 50 opskrifter på rustikke engelske egnsretter er bogen en indføring i engelsk ølkultur og en guidebog til landets bedste pubber. Dedikation.
Senest opdateret 14. marts
fra 2004 på forlaget Thaning & Appel
ISBN: 9,78874E+12
Kategori: Øvrige
pris: 145 kr
Sideantal: 196
Indbinding: Stort kartonbind
En faktuel beskrivelse af 16 forskellige øltyper, deres oprindelse og fremstilling. Til hver øltype er der knyttet opskrifter på forretter, hovedretter eller desserter, hvor øl indgår som ingrediens