Senest opdateret 24. juli
fra 1979 på forlaget Lademann
Oplag: active
ISBN: 87-15-07113-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Bogen om salater– 46 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. – Pris ex forsendelse -B1728– 02- 10605
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 24. juli
fra 1981 på forlaget Lademann
Oplag: active
ISBN: 87-15-07387-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Bogen om lammekød – 48 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. – Pris ex forsendelse -B1728– 02- 10608
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 24. juli
fra 1982 på Lademann Forlagsaktieselskab
Oplag: active
ISBN: 87-15-07624-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Mine 100 bedste opskrifter -De dejligste desserter –94 sider - Paperback - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i farver. – Pris ex forsendelse -B1728– 13- 10593
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 23. juli
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 960 gram
Vejen til det spanske køkken. Softcover, 192 sider. Rosas tapas er en personlig kogebog skrevet af spanieren Rosa Sala Burgaya, der siden 1984 har boet i Danmark. Bogen indeholder opskrifter på tapas med alt fra artiskokhjerter i tapanade-olie over friske jomfruhummere i chili og tomatmarmelade og kanin gratineret med aioli til marineret gedeost med basilikum og creme med chokolade og chili. Bogen giver også forslag til hvordan de enkelte tapas kan sammensættes til forskellige menuer. Rosas Tapas rummer foruden de inspirerende opskrifter og billeder stemningsgivende anekdoter fra forfatterens tid i Spanien. Rosas Tapas handler om lækker mad baseret på gode råvarer med smag og duft af Spanien. Indbundet, 192 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. juli
fra 1998 på forlaget Bolig & Livsstil
Oplag: active
ISBN: 87-7807-806-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 605 gram
Pasta – 96 sider – Hardback med tilsvarende smudsbind– Sprog: Dansk . Bogen indeholder mere end 70 inspirerende opskrifter på alt fra en lynhurtig gang pasta til raffinerede og mere tidskrævende gæsteretter. Alle opskrifter er nemme at følge og er ofte forsynet med variationsforslag. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. juli
fra 1998 på forlaget Könemann
Oplag: active
ISBN: 3-8290-0180-0
Kategorier: Asien - Oceanien, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 285 gram
Lækre originalopskrifter fra Asien II – 64 sider – Papbind– Sprog: Dansk . Østens autentiske krydderier kombineret med kokosmælk og citrongræs eller andre aromatiske ingredienser giver dig en eksotisk krydret smagsoplevelse. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. juli
fra 1997 på forlaget Könemann
Oplag: active
ISBN: 3-8290-0175-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 220 gram
Det bedste fra det italienske køkken- 64 sider – Paperback– Sprog: Dansk. Enhver der har været i Italien ved at italienerne elsker at spise, og derfor er det ikke så mærkeligt, at deres madkultur har bredt sig til hele verden. Italiensk mad er noget af det mest populære i verden, og denne bog indeholder dejlige opskrifter på nogle af de bedste traditionelle italienske retter. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. juli
fra 2007 på forlaget h.f. ulmann
Oplag: active
ISBN: 978-3-8331-4487-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 350 gram
Le Cordon Bleu - Gourmetskolen - Quiches & Tærter - 64 sider - Papbind med flapper- Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 21. juli
fra 1989 på forlaget Gyldendals Bogklubber
Oplag: active
ISBN: 87-00-87944-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
Cranks grønne menubog – 132 sider – Hardback – Sprog: Dansk . - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 21. juli
fra 1990 på forlaget Hernov
Oplag: active
ISBN: 87-590-2160-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 210 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 900 gram
Den store kartoffelbog - Kartoffelopskrifter fra hele verden - 144 sider - Brunt lærredsbind -Smudsbind - Sprog: Dansk - Oversat fra engelsk af Anne Majgaard - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse- B1708 -04 –10640.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. juli
1. udgave fra 2002 på forlaget Politiken
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
255 sider - ill. i farve - indb. m.smudsomsl. - som NY.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. juli
fra 1999 på forlaget Gyldendals Bogklubber – 1. bogklubudgave
Oplag: active
ISBN: 87-00-65917-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1570 gram
Fedtfattig mad der smager – 253 sider – Hardback med tilsvarende smudsbind - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i farver. Bogen her er simpelthen en samling af omhyggeligt udarbejdede opskrifter, der gør det muligt at kontrollere det fedt, som vi spiser, uden at de går ud over smagen… – Pris ex forsendelse - B1729 – 06 -10127.3
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. juli
fra 1999 på forlaget Könemann
Oplag: active
ISBN: 3-8290-0964-X
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 2100 gram
Eurodélices: Europas mesterkokke byder til bords – Kolde Forretter – 327 sider – Blåt lærredsbind– Smudsbind - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Med omkring 150 opskrifter på kolde forretter er denne bog en opdagelsesrejse gennem det kulinariske Europa… - Pris ex forsendelse -B17106 -05– 10569
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. juli
fra 1994 på forlaget A J.B. Fairfax Press Publication
Oplag: active
ISBN: 1-86343-179-9
Kategorier: Engelsk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 790 gram
Low cholesterol, fat, salt recipes – 96 pages – Hardback med tilsvarende smudsbind (med lette brugsspor) –Sprog: Engelsk - Editors: Marian Broderidck and Ingaret Ward – Photography: Ashley Mackevicius, Andrew Elton, Michelle Gorry og Yanto Noerianto. The book is packed with all informations you need to know to achieve and maintain a healthy lifestyle, this book is a must for all those who want to live longer and enjoy life to the full. With more than 70 mouthwatering colour photographs. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. juli
1. udgave fra 2004 på forlaget Gyldendals Bogklub –– 1. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-03-00268-3
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1125 gram
Lev fedt – bliv slank året rundt – Omega- metoden – 201 sider – Hardback – Sprog: Dansk – Fotos: Columbos Leth. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. juli
fra 2009 på Forlaget Winther Grafik
Oplag: active
ISBN: 978-87-993208-0-6
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Vinbøger
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 580 gram
Frugtbrændevin – En aquavitisk historie fra Sydfyn – 118 sider – Hardback – Sprog: Dansk. En tradition for frugtbrændevin har vi ikke i Danmark – den skal vi først til at skabe nu. Men en lang og begivenhedsrig tradition for indtagelse af brændevin har vi i høj grad…. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. juli
3. udgave fra 2003 på PP Forlag – 1. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-90799-54-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 580 gram
Det er bar’ mad – 249 sider – Papbind – Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. juli
fra 2012 på forlaget Parragon
Oplag: active
ISBN: 978-1-4454-8639-0
Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
Det italienske køkken - Traditionelle og moderne opskrifter på de bedste italienske retter -96 sider - Plastikbind - Sprog: Dansk -Oversat af Morten Pedersen - Fotos: Martin Kurtenbach, Buenavista Studio -Indledning: Linda Doeser. Bogen giver et fascinerende indblik i den kulinariske historie og geografi, som har gjort det italienske køkken så enestående og specielt. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. juli
2. udgave fra 1999 på forlaget Netto
Oplag: active
ISBN: 87-90059-11-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
Kalkun & Kylling – 72 sider - illustreret hardback - Sprog: Dansk - Farvefotos af Lars Kaslov. Bogen giver forslag til en serie vidt forskellige retter fra mange verdenshjørner -lige fra den lette sandwich og madpakke-venlige burgerboller over den lækre middagsret til fjerkræ-buffeter. Samtidig er her gode råd om køkkenhygiejne og partering af hele kalkuner og kyllinger. – Pris ex forsendelse -B1720 – 11 -10689
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. juli
fra 1991 på Eget Forlag
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 155 gram
BAGVÆRK brugt på Landmaalergaarden 1910-30: 50 gamle opskrifter fra konerne i Gummerup by og Køng sogn – uden sidetal - Klammehæftet - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h. – Pris ex forsendelse -B1720 – 02 -10555
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. juli
1. udgave fra 2013 på Forlaget Globe
Oplag: active
ISBN: 978-87-7884-484-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 200 gram
Salater -48 sider - Klammehæftet - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse - B1763 -19 - 11571
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. juli
fra 1989 på Forlaget Danmark
Oplag: active
ISBN: 87-15-05464-0
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Medicin, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 84 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 180 gram
Fra bogens bagside "Denne let tilgængelige bog fokuserer på sammenhængen mellem kost og kræft: Hvilke fødevarer der virker beskyttende, og hvilke der virker kræftfremkaldende. 120 opskrifter på kræftforebyggende kost gør det let at følge de anerkendte anvisninger i bogen".Sprog: Dansk. Originaltitel: Mat som skyddar mot cancer - oversat fra svensk af : Helle B.M. Skaarup. Illustreret. Indbinding: Pperback. 130 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. juli
3. udgave fra 2006 på Aschehoug Dansk Forlag A/S
Oplag: active
ISBN: 87-11-26742-9
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger
pris: 108 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 490 gram
Vejledning i sund og naturlig levevis samt 8 ugers kostplan med sund mad, motionsprogrammer, wellness-skemaer, mental test til at vinde kampen over de overflødige kilo og et sundere liv Emner: Ernæring; Slankekure; Kostplaner; Slankekost. Omfang: 222 sider, illustreret i farver. Fotos: Lars Ranek Indbinding: Hæftet med flapper.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. juli
2. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 978-87-11-43157-3
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 115 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 500 gram
Slankedagbogen gennemgår dag for dag kostens, den mentale balances og motionens betydning for varigt vægttab og indeholder 30 opskrifter og forslag til psykiske og fysiske øvelser. Emner: Slankekure; Kostplaner; Slankekost; Ernæring; Sundhed; Holisme. Madfotos: Lars Ranek; Yoga-fotos: Simon Knudsen ; Opskrifter: Lene Hansson. Omfang: 246 sider, illustreret i farver. Indbinding: Hæftet.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. juli
fra 2001 på forlaget Thaning & Appel
Oplag: active
ISBN: 87-413-6369-8
Kategorier: Kogebøger, Sygdom/sundhed
pris: 108 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 850 gram
På omslaget: "Gode råd fra specialister om hvilke fødevarer der er gode at spise, og hvilke man helst skal undgå". Bogen er oversat fra engelsk, Healthy Eating Library - The Diabetic CookBook, af Mogens Wenzel Andreasen. Kogebogsredaktør: Linda Fraser . Registerredaktør: Pat Coward. Omfang: 96 sider, illustreret i farver. Fotos: James Duncan. Indbinding: Indbundet.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. juli
fra 1989 på Forlaget Danmark
Oplag: active
ISBN: 87-15-05464-0
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Medicin, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 190 gram
Fra bogens bagside "Denne let tilgængelige bog fokuserer på sammenhængen mellem kost og kræft: Hvilke fødevarer der virker beskyttende, og hvilke der virker kræftfremkaldende. 120 opskrifter på kræftforebyggende kost gør det let at følge de anerkendte anvisninger i bogen".Sprog: Dansk. Originaltitel: Mat som skyddar mot cancer. Oversat til dansk af Helle B.M. Skaarup. Omfang: 130 sider, illustreret. Tegninger: Gunnel Ginsburg. Indbinding: Hæftet.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. juli
1. udgave fra 2002 på forlaget Borgen
Oplag: active
ISBN: 978-87-21-01461-2
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Selvudvikling
pris: 109 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 520 gram
Viser hvordan du kan opnå vægttab og styrke dit helbred med en enkel kostomlægning, der samtidig kan afgifte din krop og afhjælpe bl.a. træthed og allergi. Med råd om vitaminer, mineraler, kosttilskud, naturmedicin og alternativ behandling Emner: Ernæring; Sundhed; Kostplaner. Omfang: 245 sider, illustreret. Illustrationer: Pernille Kjeldsen På omslaget: "Afgiftning af kroppen; Naturligt vægttab; Ny energi; Næring til sjælen". Indbinding: Spiralhæftet
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juli
2. udgave fra 2024
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 455 gram
Supernemme, sunde og billige opskrifter til en travl hverdag til dig, der gerne vil spise lækkert, men ikke gider bruge alt for meget tid i køkkenet. • 59 Nemme opskrifter med maks. 6 ingredienser • Omkring et kvarter i køkkenet • Fotos af alle ingredienser og den færdige ret • Enkle trin for trin-beskrivelser. Indbundet, 128 sider. Ny og ubrugt.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juli
3. udgave fra 2023
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 465 gram
Sund og Slank med din Airfryer er den perfekte kogebog for dig, der ønsker at spise sundt, hurtigt og kaloriefattigt uden at gå på kompromis med smagen. Denne inspirerende kogebog tilbyder et væld af lækre og nemme opskrifter, der passer perfekt til airfryeren, så du kan lave sund mad, der både er tidsbesparende og økonomisk. Kogebogen byder på opskrifter til alt fra forretter og snacks til hurtige frokoster, spændende aftensmåltider, grønt tilbehør og lækre desserter. Hver opskrift kommer med kalorietal, så du nemt kan holde styr på din kost, mens du stadig får lækre, tilfredsstillende måltider. Med airfryeren får du både sundere madlavning og hurtigere tilberedning, hvilket sparer både tid og penge i hverdagen. Perfekt til dem, der vil lave sunde måltider uden besvær, og som ønsker at spare kalorier, tid og penge samtidig med, at de får velsmagende og nærende retter på bordet. Indbundet, 125 sider. Ny og ubrugt.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juli
fra 1983 på forlaget Gyldendals bogklub
Oplag: active
ISBN: 8701106317
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 290 gram
Fra bogens forord : opskrifterne i bogen er selvsagt en blanding af de bedste klassikere og forslag til nye retter, idet jeg finder det vigtigt, at de skal passe til nutidige krav og levevaner. Der er også lagt vægt på, at råvarerne er afstemt , så de klæder hinanden og at krydringen understreger råvarernes egen smag. Fin bog med smukke illustrationer
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.