Se information om den valgte bog


Billede af bogen Nyt vegetarisk køkken - raw, grillet, stegt, dampet, simret, bagt

Senest opdateret 17. november

Nyt vegetarisk køkken - raw, grillet, stegt, dampet, simret, bagt

Af Nicola Graimes

1. udgave fra 2011 på forlaget Hovedland

ISBN: 9788770702683

Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

pris: 140 kr – stand: ★★★★★★

Vægt: 975 gram

Vegetarkogebog inddelt efter tilberedningsmetoden. De seks tilberedningsmetoder der præsenteres er raw, grillet, stegt, dampet, simret og bagt, hvorunder der er flere bud på både forretter, hovedretter, tilbehør og desserter. Antal sider: 240 - Indbinding: Hæftet

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort