Senest opdateret 13. marts
1. udgave fra 2011 på forlaget Hovedland
ISBN: 978-87-7070-268-3
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★
240 sider - ill. - nærmest som ny.
Senest opdateret 26. marts
fra 2011 på forlaget Hovedland
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr – stand: ★★★★
Indbinding: Hæftet
Enkelte brugsspor. Ill. i farver - Vegetarkogebog inddelt efter tilberedningsmetoden. De seks tilberedningsmetoder der præsenteres er raw, grillet, stegt, dampet, simret og bagt, hvorunder der er flere bud på både forretter, hovedretter, tilbehør og
Senest opdateret 26. april
fra 2003 på forlaget Atelier, København
Kategori: Øvrige
pris: 95 kr
Indbinding: HF
Ubetydelige lager-/brugsspor, dog med stor plet på inderside af frontomslaget
Senest opdateret 26. april
fra 2009 på forlaget Parragon
Kategori: Øvrige
pris: 70 kr
Sideantal: 224
Sprog: Dansk Indbinding: Kartonbind, stort format Tilstand: Pænt eksemplar Illustreret i farver.
Senest opdateret 15. april
fra 2011 på forlaget Hovedland
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 240
Sprog: Dansk Indbinding: Hæftet (soft cover) Tilstand: Fejlfrit eksemplar. Ill. i farver - Vegetarkogebog inddelt efter tilberedningsmetoden. De seks tilberedningsmetoder der præsenteres er raw, grillet, stegt, dampet, simret og bagt, hvorunder der e
Senest opdateret 14. marts
fra 2011 på forlaget Hovedland
ISBN: 9,78877E+12
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 240
Indbinding: Heftet
Illustreret i farver - Vegetarkogebog inddelt efter tilberedningsmetoden. De seks tilberedningsmetoder der præsenteres er raw, grillet, stegt, dampet, simret og bagt, hvorunder der er flere bud på både forretter, hovedretter, tilbehør og desserter
Senest opdateret 14. marts
fra 2009 på forlaget Parragon
ISBN: 9,78141E+12
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 224
Indbinding: Illustreret kartonbind
Illustreret i farver.