Senest opdateret 19. juli
1. udgave fra 1995 på Netto og Forlaget D3
Oplag: active
ISBN: 87-90059-37-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 345 gram
Julebogen 2 - Julen har englelyd - 86 sider - Hardback - Sprog: Dansk. Engle hører hele året til, men med julen er de blevet symboler på fred og lyksalighed. Vi kender dem som buttede englebørn eller i kvindeskikkelser. Vi pynter med dem og glæder os over den glans, de kaster over julen. Bogen har ladet sig inspirere af engle i tekst, dekorationer, klip, opskrifter på julemad, konfekt, visitkager til julebesøg og andre juleideer. - Pris ex forsendelse -B1732 -10 –10140.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. juli
fra 2013 på forlaget Turbine
Oplag: active
ISBN: 978-87-7141-843-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 140 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 405 gram
Lav mad med lakrids – 101 sider – Papbind - Sprog: Dansk – Fotografier af David Bering og Morten Fauerby. 30 opskrifter med sødt eller salt lakrids som pulver eller sirup som den gennemgående ingrediens. Fordelt på kapitlerne: hverdag, forretter, hovedretter, desserter og Crazy Holm med alt fra klassiske frikadeller til hjemmelavede lakridspølser i egen tarm med lakridsketchup. B2218 -12 -10076 – Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. juli
1. udgave fra 1994 på G.E.C. Gads Forlag / Kræftens Bekæmpelse
Oplag: active
ISBN: ingen
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 210 gram
God mad med mange grønsager – 144 sider – Paperback- Sprog: Dansk. Er sund mad, sjove at tilberede og en fornøjelse at spise. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. juli
fra 1982 på forlaget ICA bokförlag Västerås
Oplag: active
ISBN: 91-534-0265-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
Salladsboken – 268 salladsrecept, 30 salladssåser – 142 sider – Foto-illustreret hardback - Sprog: Svensk – Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse -B1719-19– 11013
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. juli
fra 2007 på forlaget Parragon
Oplag: active
ISBN: 978-1-4075-1057-6
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 55 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 359 gram
Favoritter sushi – over 100 opskrifter – 240 sider – Hardback - Sprog: Dansk. "Sushi er meget andet og mere end bare rå fisk og ris. Denne elegante og stilfulde gren af det japanske køkken er nemlig utrolig varieret, for sushi kan faktisk også tilberedes med dampet fisk, kød, æg og ost foruden alverdens grønsager - når bare ingredienserne passer godt sammen med ris, sætter kun fantasien grænsen. B2212 -06 - 10109.1 - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. juli
1. udgave fra 2000 på forlaget Gyldendal -2.oplag
Oplag: active
ISBN: 87-00-4728-4-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Vinbøger
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 2400 gram
PROVENCE - Vinen, maden og landskabet -446 sider - Hardback med tilsvarende smudsbind - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver -Retterne er fotograferet af Tine Duch. Første del af bogen er en rejse gennem de provencalske vinregioner. Anden del handler om maden og det provencalske køkken. - Pris ex forsendelse -#1702
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. juli
1. udgave fra 2003 på forlaget Gyldendal - 1. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-02-01723-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 300 gram
Let og lækkert brød - 60 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Fotos: Tine Duch. Får du en række gennemprøvede opskrifter på lækkert bagværk. - Pris ex forsendelse -B1716 -12 - 10337
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. juli
2. udgave fra 2002 på forlaget Gyldendal - Rejseudgave -1.oplag
Oplag: active
ISBN: 87-02-01687-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Vinbøger
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 2400 gram
PROVENCE - Vinen, maden og landskabet -446 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver -Retterne er fotograferet af Tine Duch. Første del af bogen er en rejse gennem de provencalske vinregioner. Anden del handler om maden og det provencalske køkken. - Pris ex forsendelse -B1702 - 16-10355.2
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. juli
fra 2009 på forlaget Carlsen
Oplag: active
ISBN: 978-87-625-5753-3
Kategorier: Hus & have, Kogebøger
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 560 gram
Enkle haveprojekter og velsmagende opskrifter. Hardback.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. juli
1. udgave fra 2013 på forlaget Politiken / GB
Oplag: active
Kategorier: Hus & have, Kogebøger
pris: 320 kr – stand: ★★★★★★
254 sider - illustreret i farve - indbundet - Nærmest som NY!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juli
1. udgave fra 1992 på forlaget Borgen
Oplag: active
ISBN: 87-418-6282-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 84 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 495 gram
Softback. Som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KBD) Vejer 310 gram.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juli
fra 2005 på forlaget Haddock ApS
Oplag: active
ISBN: 87-989777-1-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
Kogebøger, Mad og Gastronomi: Rodfrugterne - enkel og god mad - 80 sider - Foto-illustreret hardback med tilsvarende smudsbind. Rigt illustreret med farvefotografier med tilhørende opskrifter. Ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juli
1. udgave fra 2004 på Turbine Forlaget
Oplag: active
ISBN: 87-91415-06-3
Kategorier: Historie:Danmark, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 84 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 850 gram
Hardback. Som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (P30) Vejer 650 gram.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juli
fra 2006 på forlaget Parragon
Oplag: active
ISBN: 978-1-4075-0665-4
Kategori: Kogebøger
pris: 62 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 720 gram
Hardback m. smudsbind. Nærmest som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (K79) Vejer 520 gram.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juli
1. udgave fra 2004 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-567-6601-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1005 gram
Politikens grønne kogebog - 217 sider – Hardback - Storformat -Sprog: Dansk – Fotos: Lykke Rump. Indeholder inspiration til at bruge grønsager på helt nye måder, men giver også opskrifter på en lang række gode, kendte grønsagsretter. Samtidig fortæller bogen generelt, hvordan man tilbereder grønsager, hvad enten man ønsker at sautere, ovnbage, dampe eller koge. - Pris ex forsendelse - B1719 -16– 10505
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juli
1. udgave fra 2008 på forlaget Thaning & Appel
Oplag: active
ISBN: 978-87-413-0007-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 185 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1005 gram
Simple retter i verdensklasse - 224 sider – Hardback - Storformat -Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Rummer hundredvis af opskrifter, tips og gode ideer til nem og lækker mad fra hele verden, så både nøjsomme krejlere og samtalekøkkenindehavere selv med få midler og ringe køkkenerfaring kan servere simple herligheder i verdensklasse, ud fra de indkøbsmuligheder vi har i dag. - Pris ex forsendelse - B1719 -19– 11011
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juli
2. udgave fra 2002 på Politikens Forlag -2. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-567-6724-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1480 gram
Mors mad året rundt – 472 sider – Papbind med flapper – Sprog: Dansk – Foto: Anne – Li Engström, Jens Bull, Camilla Plum, Polfoto, m.fl.. Er en personlig kogebog med holdninger, skrevet af den hurtigsnakkende kogekone Camilla Plum. Mange kender sikkert allerede hendes kradse pen og skelsættende opskrifter fra Politikens spalter. Mere end 500 opskrifter til at lave mad året rundt med årstidens råvarer - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juli
fra 1990 på forlaget Sesam
Oplag: active
ISBN: 8772585234
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 338 gram
fra bogens bagside : Når man ikke er professionel kok, men alligevel blander sig i kogekunsten, er man en køkkenskriver ifølge god, gammel sprogbrug. I mange år har jeg haft glæde af at skrive om oplevelser og erfaringer i køkkenet og ved skrivebordet, og mange har jeg skrevet ned som opskrifter. Det er et udpluk af dem, der er samlet til denne lille bog om køkkenskriveri. Fin bog med smukke illustrationer.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juli
fra 1983 på forlaget Gyldendals bogklub
Oplag: active
ISBN: 8701106317
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 290 gram
Fra bogens forord : opskrifterne i bogen er selvsagt en blanding af de bedste klassikere og forslag til nye retter, idet jeg finder det vigtigt, at de skal passe til nutidige krav og levevaner. Der er også lagt vægt på, at råvarerne er afstemt , så de klæder hinanden og at krydringen understreger råvarernes egen smag. Fin bog med smukke illustrationer
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. juli
fra 1989 på Egeskov /Eget Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-87108-25-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 205 gram
Egeskov kogebog - Opskrifter fra fem generationer - 45 sider - Paperback - Hæftet - Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse -B1720 -05– 10419
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. juli
fra 1990 på forlaget Sesam
Oplag: active
ISBN: 87-7258-523-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
Noter af en køkkenskriver – 90 sider –Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse - B1720 -14– 10252
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. juli
fra 1988 på Forlaget Komma
Oplag: active
ISBN: 87-7512-331-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
CRANKS desserter - 80 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Oversat af Gitte Simonsen Shine - Rigt illustreret i s/h og farver. - Pris ex forsendelse -B1720 -03– 10149
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. juli
fra 2004 på forlaget Bailine
Oplag: active
ISBN: 82-92013-28-8
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Personlig udvikling, Selvhjælp, Selvudvikling, Sundhed
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Figurformning og vægtkontrol for kvinder Bailinemetoden - 259 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Oversat af Lisbeth Heidum. Det skandinavisk system for skønhed, sundhed og personlig udvikling. Alle kvinder ved, de kan gå til frisør og gå facon på håret. Det nye er, at gå til Bailine for at få facon på figuren. Er billedet, du møder i spejlet, ikke helt så flatterende, som du kunne ønske?... - Pris ex forsendelse -B1731 - 06 -10352.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. juli
1. udgave fra 2003 på forlaget Aschehoug -1. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-11-16780-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 615 gram
Steg & brase – 127 sider – Papbind med flapper - Sprog: Dansk - Opskrifter af Tina Jørstian og Trine Hahnemann - Fotos af Lars Ranek og Mikkel Adsbøl. Stege – og braseretter er vidunderlig mad med stor, stor smag, som i særlig grad egne sig til afslappede middage med familie og venner. Bogens opskrifter er bygget op om det gode danske kød fra svin, kalv, okse og lam med særlig fokus på ”glemte” kødstyker som tykkam, bov, bryst og skank B2035 -19– 10397 - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. juli
på Flints Forlag - uden år
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Hedvig Catrines Kaagebog 1763: Kaage-verck. Bage-verck . Sylte - verck til fruentimmernes nytte – 102 sider –Kartonbind - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i s/h af Jette Rantorp. - Pris ex forsendelse -B1720 -08– 10600
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. juli
1. udgave fra 2002 på forlaget Politiken
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
255 sider - ill. i farve - indb. m.smudsomsl. - som NY.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. juli
1. udgave fra 1996 på Netto og Forlaget D3 - 2. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-90059-30-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 355 gram
Pastabogen ”al dente” - 84 sider – Hardback – Sprog: Dansk . Handler først og fremmest om pasta. Pasta i pastaretter i 10 italiensk inspirerede menuer med forslag til antipasti (appetitvækkere), pastaretter og italienske desserter med is, frugter og kage. - Pris ex forsendelse -1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. juli
1. udgave fra 2000 på forlaget Atelier - 2. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-7857-277-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Lækker gigtdiæt - at leve uden symptomer og purinfattigt - opskrifter til alle ugens dage - enkle, virkningsfulde og velsmagende – 140 sider - Hardback- Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. I denne kogebog er der mange dejlige opskrifter til en purinfattig ernæring. - Pris ex forsendelse -B1715 - 12 - 10330
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 14. juli
2. udgave fra 1997 på forlaget Bogklubben Egmont -2. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-608-0446-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
Lise-Lotte Norups Salatbog: Salater og dressinger til alle årstider - 68 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Fotos: Britt Lindemann. –Pris ex forsendelse - B1711 -12 -10302
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 14. juli
1. udgave fra 2014 på forlaget Koustrup & Co. – 1. oplag
Oplag: active
ISBN: 978-87-93-15905-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 220 gram
Kryddersnaps: Velsmag på flaske – 92 sider – Hardback – Sprog: Dansk – illustreret i farver af Susanne Weitemeier. Kryddersnaps er essensen af anvendt botanik; natur – og kulturhistorie tilsat sol og fine naturoplevelser. Tilmed er det let og ret enkelt at opnå gode resulter. Der skal hverken koges, steges eller brases. Man tager blot nogle velegnede plantedele og lader dem trække i alkohol i passende tid, inden man på ny adskiller plante og væske. –Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.