Kategorien: KogebøgerDenne kategori indeholder 3034 bøger.



  • 961Billede af bogen Julebogen 2 - Julen har englelyd

    Senest opdateret 19. juli

    Julebogen 2 - Julen har englelyd

    Af Jette Bogø, Helge Stig og Svend Ahnstrøm

    1. udgave fra 1995Netto og Forlaget D3

    Oplag: active

    ISBN: 87-90059-37-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 345 gram

    Julebogen 2 - Julen har englelyd - 86 sider - Hardback - Sprog: Dansk. Engle hører hele året til, men med julen er de blevet symboler på fred og lyksalighed. Vi kender dem som buttede englebørn eller i kvindeskikkelser. Vi pynter med dem og glæder os over den glans, de kaster over julen. Bogen har ladet sig inspirere af engle i tekst, dekorationer, klip, opskrifter på julemad, konfekt, visitkager til julebesøg og andre juleideer. - Pris ex forsendelse -B1732 -10 –10140.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 962Billede af bogen Lav mad med lakrids

    Senest opdateret 19. juli

    Lav mad med lakrids

    Af Claus Holm

    fra 2013 på forlaget Turbine

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-7141-843-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 140 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 405 gram

    Lav mad med lakrids – 101 sider – Papbind - Sprog: Dansk – Fotografier af David Bering og Morten Fauerby. 30 opskrifter med sødt eller salt lakrids som pulver eller sirup som den gennemgående ingrediens. Fordelt på kapitlerne: hverdag, forretter, hovedretter, desserter og Crazy Holm med alt fra klassiske frikadeller til hjemmelavede lakridspølser i egen tarm med lakridsketchup. B2218 -12 -10076 – Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 963Billede af bogen God mad med mange grønsager

    Senest opdateret 19. juli

    God mad med mange grønsager

    Af Lars Sonne – Hansen og Helle Høgh

    1. udgave fra 1994G.E.C. Gads Forlag / Kræftens Bekæmpelse

    Oplag: active

    ISBN: ingen

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 210 gram

    God mad med mange grønsager – 144 sider – Paperback- Sprog: Dansk. Er sund mad, sjove at tilberede og en fornøjelse at spise. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 964Billede af bogen Salladsboken – 268 salladsrecept, 30 salladssåser

    Senest opdateret 19. juli

    Salladsboken – 268 salladsrecept, 30 salladssåser

    Af Arne Krüger

    fra 1982 på forlaget ICA bokförlag Västerås

    Oplag: active

    ISBN: 91-534-0265-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Salladsboken – 268 salladsrecept, 30 salladssåser – 142 sider – Foto-illustreret hardback - Sprog: Svensk – Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse -B1719-19– 11013

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 965Billede af bogen Favoritter sushi – over 100 opskrifter

    Senest opdateret 19. juli

    Favoritter sushi – over 100 opskrifter

    Af Redaktion

    fra 2007 på forlaget Parragon

    Oplag: active

    ISBN: 978-1-4075-1057-6

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 55 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 359 gram

    Favoritter sushi – over 100 opskrifter – 240 sider – Hardback - Sprog: Dansk. "Sushi er meget andet og mere end bare rå fisk og ris. Denne elegante og stilfulde gren af det japanske køkken er nemlig utrolig varieret, for sushi kan faktisk også tilberedes med dampet fisk, kød, æg og ost foruden alverdens grønsager - når bare ingredienserne passer godt sammen med ris, sætter kun fantasien grænsen. B2212 -06 - 10109.1 - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 966Billede af bogen PROVENCE - Vinen, maden og landskabet

    Senest opdateret 19. juli

    PROVENCE - Vinen, maden og landskabet

    Af Lars Boesgaard

    1. udgave fra 2000 på forlaget Gyldendal -2.oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-4728-4-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Vinbøger

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 2400 gram

    PROVENCE - Vinen, maden og landskabet -446 sider - Hardback med tilsvarende smudsbind - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver -Retterne er fotograferet af Tine Duch. Første del af bogen er en rejse gennem de provencalske vinregioner. Anden del handler om maden og det provencalske køkken. - Pris ex forsendelse -#1702

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 967Billede af bogen Let og lækkert brød

    Senest opdateret 19. juli

    Let og lækkert brød

    Af Sigrid Fugl og Anne Skovgaard Petersen

    1. udgave fra 2003 på forlaget Gyldendal - 1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-02-01723-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 300 gram

    Let og lækkert brød - 60 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Fotos: Tine Duch. Får du en række gennemprøvede opskrifter på lækkert bagværk. - Pris ex forsendelse -B1716 -12 - 10337

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 968Billede af bogen PROVENCE - Vinen, maden og landskabet

    Senest opdateret 18. juli

    PROVENCE - Vinen, maden og landskabet

    Af Lars Boesgaard

    2. udgave fra 2002 på forlaget Gyldendal - Rejseudgave -1.oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-02-01687-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Vinbøger

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 2400 gram

    PROVENCE - Vinen, maden og landskabet -446 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver -Retterne er fotograferet af Tine Duch. Første del af bogen er en rejse gennem de provencalske vinregioner. Anden del handler om maden og det provencalske køkken. - Pris ex forsendelse -B1702 - 16-10355.2

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 969Billede af bogen Dyrk det - spis det

    Senest opdateret 18. juli

    Dyrk det - spis det

    Af Deborah Lock

    fra 2009 på forlaget Carlsen

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-625-5753-3

    Kategorier: Hus & have, Kogebøger

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 560 gram

    Enkle haveprojekter og velsmagende opskrifter. Hardback.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 970Billede af bogen BÆR I HAVEN og KØKKENET

    Senest opdateret 18. juli

    BÆR I HAVEN og KØKKENET

    Af Ritt Bjerregaard & Jørgen Vittrup

    1. udgave fra 2013 på forlaget Politiken / GB

    Oplag: active

    Kategorier: Hus & have, Kogebøger

    pris: 320 kr – stand: ★★★★★★

    254 sider - illustreret i farve - indbundet - Nærmest som NY!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 971Billede af bogen MAD for SCLEROSEPATIENTER

    Senest opdateret 17. juli

    MAD for SCLEROSEPATIENTER

    Af Geraldine Fitzgerald og Fenella Briscoe

    1. udgave fra 1992 på forlaget Borgen

    Oplag: active

    ISBN: 87-418-6282-1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 84 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 495 gram

    Softback. Som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KBD) Vejer 310 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 972Billede af bogen Rodfrugterne - enkel og god mad

    Senest opdateret 17. juli

    Rodfrugterne - enkel og god mad

    Af Rødderne: Søren E – Jesper C – Columbus – Nano

    fra 2005 på forlaget Haddock ApS

    Oplag: active

    ISBN: 87-989777-1-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Kogebøger, Mad og Gastronomi: Rodfrugterne - enkel og god mad - 80 sider - Foto-illustreret hardback med tilsvarende smudsbind. Rigt illustreret med farvefotografier med tilhørende opskrifter. Ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 973Billede af bogen DANSK HØJTIDSMAD - traditionel dansk mad til årets små og store højtider

    Senest opdateret 17. juli

    DANSK HØJTIDSMAD - traditionel dansk mad til årets små og store højtider

    Af Marianne Storgaard & Claus Peuckert

    1. udgave fra 2004Turbine Forlaget

    Oplag: active

    ISBN: 87-91415-06-3

    Kategorier: Historie:Danmark, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 84 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 850 gram

    Hardback. Som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (P30) Vejer 650 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 974Billede af bogen Cupcakes nemt og hurtigt

    Senest opdateret 17. juli

    Cupcakes nemt og hurtigt

    Af Susanna Tee

    fra 2006 på forlaget Parragon

    Oplag: active

    ISBN: 978-1-4075-0665-4

    Kategori: Kogebøger

    pris: 62 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 720 gram

    Hardback m. smudsbind. Nærmest som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (K79) Vejer 520 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 975Billede af bogen Politikens grønne kogebog

    Senest opdateret 17. juli

    Politikens grønne kogebog

    Af Arne Hjernøe

    1. udgave fra 2004Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-567-6601-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1005 gram

    Politikens grønne kogebog - 217 sider – Hardback - Storformat -Sprog: Dansk – Fotos: Lykke Rump. Indeholder inspiration til at bruge grønsager på helt nye måder, men giver også opskrifter på en lang række gode, kendte grønsagsretter. Samtidig fortæller bogen generelt, hvordan man tilbereder grønsager, hvad enten man ønsker at sautere, ovnbage, dampe eller koge. - Pris ex forsendelse - B1719 -16– 10505

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 976Billede af bogen Simple retter i verdensklasse

    Senest opdateret 17. juli

    Simple retter i verdensklasse

    Af Mik Schack

    1. udgave fra 2008 på forlaget Thaning & Appel

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-413-0007-8

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 185 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1005 gram

    Simple retter i verdensklasse - 224 sider – Hardback - Storformat -Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Rummer hundredvis af opskrifter, tips og gode ideer til nem og lækker mad fra hele verden, så både nøjsomme krejlere og samtalekøkkenindehavere selv med få midler og ringe køkkenerfaring kan servere simple herligheder i verdensklasse, ud fra de indkøbsmuligheder vi har i dag. - Pris ex forsendelse - B1719 -19– 11011

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 977Billede af bogen Mors mad året rundt

    Senest opdateret 17. juli

    Mors mad året rundt

    Af Camilla Plum

    2. udgave fra 2002Politikens Forlag -2. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-567-6724-2

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1480 gram

    Mors mad året rundt – 472 sider – Papbind med flapper – Sprog: Dansk – Foto: Anne – Li Engström, Jens Bull, Camilla Plum, Polfoto, m.fl.. Er en personlig kogebog med holdninger, skrevet af den hurtigsnakkende kogekone Camilla Plum. Mange kender sikkert allerede hendes kradse pen og skelsættende opskrifter fra Politikens spalter. Mere end 500 opskrifter til at lave mad året rundt med årstidens råvarer - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 978Billede af bogen Noter af en køkkenskriver

    Senest opdateret 17. juli

    Noter af en køkkenskriver

    Af Ebbe Mørk

    fra 1990 på forlaget Sesam

    Oplag: active

    ISBN: 8772585234

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 338 gram

    fra bogens bagside : Når man ikke er professionel kok, men alligevel blander sig i kogekunsten, er man en køkkenskriver ifølge god, gammel sprogbrug. I mange år har jeg haft glæde af at skrive om oplevelser og erfaringer i køkkenet og ved skrivebordet, og mange har jeg skrevet ned som opskrifter. Det er et udpluk af dem, der er samlet til denne lille bog om køkkenskriveri. Fin bog med smukke illustrationer.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 979Billede af bogen pier, postejer og pizzaer

    Senest opdateret 17. juli

    pier, postejer og pizzaer

    Af Kirsten Høeg - Larsen

    fra 1983 på forlaget Gyldendals bogklub

    Oplag: active

    ISBN: 8701106317

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 290 gram

    Fra bogens forord : opskrifterne i bogen er selvsagt en blanding af de bedste klassikere og forslag til nye retter, idet jeg finder det vigtigt, at de skal passe til nutidige krav og levevaner. Der er også lagt vægt på, at råvarerne er afstemt , så de klæder hinanden og at krydringen understreger råvarernes egen smag. Fin bog med smukke illustrationer

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 980Billede af bogen Egeskov kogebog - Opskrifter fra fem generationer

    Senest opdateret 16. juli

    Egeskov kogebog - Opskrifter fra fem generationer

    Af Louisa Ahlefeldt - Laurvig-Bille

    fra 1989Egeskov /Eget Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-87108-25-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 205 gram

    Egeskov kogebog - Opskrifter fra fem generationer - 45 sider - Paperback - Hæftet - Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse -B1720 -05– 10419

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 981Billede af bogen Noter af en køkkenskriver

    Senest opdateret 16. juli

    Noter af en køkkenskriver

    Af Ebbe Mørk - illustreret af Juliette Clarke

    fra 1990 på forlaget Sesam

    Oplag: active

    ISBN: 87-7258-523-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Noter af en køkkenskriver – 90 sider –Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse - B1720 -14– 10252

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 982Billede af bogen CRANKS desserter

    Senest opdateret 16. juli

    CRANKS desserter

    Af Daphne Swann (samlet af)

    fra 1988Forlaget Komma

    Oplag: active

    ISBN: 87-7512-331-2

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 400 gram

    CRANKS desserter - 80 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Oversat af Gitte Simonsen Shine - Rigt illustreret i s/h og farver. - Pris ex forsendelse -B1720 -03– 10149

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 983Billede af bogen Figurformning og vægtkontrol for kvinder Bailinemetoden

    Senest opdateret 15. juli

    Figurformning og vægtkontrol for kvinder Bailinemetoden

    Af Kurt og Eva Bai

    fra 2004 på forlaget Bailine

    Oplag: active

    ISBN: 82-92013-28-8

    Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Personlig udvikling, Selvhjælp, Selvudvikling, Sundhed

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Figurformning og vægtkontrol for kvinder Bailinemetoden - 259 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Oversat af Lisbeth Heidum. Det skandinavisk system for skønhed, sundhed og personlig udvikling. Alle kvinder ved, de kan gå til frisør og gå facon på håret. Det nye er, at gå til Bailine for at få facon på figuren. Er billedet, du møder i spejlet, ikke helt så flatterende, som du kunne ønske?... - Pris ex forsendelse -B1731 - 06 -10352.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 984Billede af bogen Steg & brase

    Senest opdateret 15. juli

    Steg & brase

    Af Tina Jørstian

    1. udgave fra 2003 på forlaget Aschehoug -1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-16780-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 615 gram

    Steg & brase – 127 sider – Papbind med flapper - Sprog: Dansk - Opskrifter af Tina Jørstian og Trine Hahnemann - Fotos af Lars Ranek og Mikkel Adsbøl. Stege – og braseretter er vidunderlig mad med stor, stor smag, som i særlig grad egne sig til afslappede middage med familie og venner. Bogens opskrifter er bygget op om det gode danske kød fra svin, kalv, okse og lam med særlig fokus på ”glemte” kødstyker som tykkam, bov, bryst og skank B2035 -19– 10397 - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 985Billede af bogen Hedvig Catrines Kaagebog 1763: Kaage-verck. Bage-verck . Sylte - verck til fruentimmernes nytte

    Senest opdateret 15. juli

    Hedvig Catrines Kaagebog 1763: Kaage-verck. Bage-verck . Sylte - verck til fruentimmernes nytte

    Af Else Marie Boyhus

    Flints Forlag - uden år

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 400 gram

    Hedvig Catrines Kaagebog 1763: Kaage-verck. Bage-verck . Sylte - verck til fruentimmernes nytte – 102 sider –Kartonbind - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i s/h af Jette Rantorp. - Pris ex forsendelse -B1720 -08– 10600

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 986Billede af bogen BAZAR - En kogebog

    Senest opdateret 15. juli

    BAZAR - En kogebog

    Af Kille Enna

    1. udgave fra 2002 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★★

    255 sider - ill. i farve - indb. m.smudsomsl. - som NY.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 987Billede af bogen Pastabogen  ”al dente”

    Senest opdateret 15. juli

    Pastabogen ”al dente”

    Af Jette Bogø, Helge Stig og Svend Ahnstrøm

    1. udgave fra 1996Netto og Forlaget D3 - 2. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-90059-30-1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 355 gram

    Pastabogen ”al dente” - 84 sider – Hardback – Sprog: Dansk . Handler først og fremmest om pasta. Pasta i pastaretter i 10 italiensk inspirerede menuer med forslag til antipasti (appetitvækkere), pastaretter og italienske desserter med is, frugter og kage. - Pris ex forsendelse -1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 988Billede af bogen Lækker gigtdiæt - at leve uden symptomer og purinfattigt - opskrifter til alle ugens dage - enkle, virkningsfulde og velsmagende

    Senest opdateret 15. juli

    Lækker gigtdiæt - at leve uden symptomer og purinfattigt - opskrifter til alle ugens dage - enkle, virkningsfulde og velsmagende

    Af Armin Rossmeier

    1. udgave fra 2000 på forlaget Atelier - 2. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-7857-277-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Lækker gigtdiæt - at leve uden symptomer og purinfattigt - opskrifter til alle ugens dage - enkle, virkningsfulde og velsmagende – 140 sider - Hardback- Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. I denne kogebog er der mange dejlige opskrifter til en purinfattig ernæring. - Pris ex forsendelse -B1715 - 12 - 10330

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 989Billede af bogen Lise-Lotte Norups Salatbog: Salater og dressinger til alle årstider

    Senest opdateret 14. juli

    Lise-Lotte Norups Salatbog: Salater og dressinger til alle årstider

    Af Lise - Lotte Norup

    2. udgave fra 1997 på forlaget Bogklubben Egmont -2. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-608-0446-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Lise-Lotte Norups Salatbog: Salater og dressinger til alle årstider - 68 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Fotos: Britt Lindemann. –Pris ex forsendelse - B1711 -12 -10302

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 990Billede af bogen Kryddersnaps: Velsmag på flaske

    Senest opdateret 14. juli

    Kryddersnaps: Velsmag på flaske

    Af Peter Friis Møller

    1. udgave fra 2014 på forlaget Koustrup & Co. – 1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-93-15905-1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 220 gram

    Kryddersnaps: Velsmag på flaske – 92 sider – Hardback – Sprog: Dansk – illustreret i farver af Susanne Weitemeier. Kryddersnaps er essensen af anvendt botanik; natur – og kulturhistorie tilsat sol og fine naturoplevelser. Tilmed er det let og ret enkelt at opnå gode resulter. Der skal hverken koges, steges eller brases. Man tager blot nogle velegnede plantedele og lader dem trække i alkohol i passende tid, inden man på ny adskiller plante og væske. –Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort