
Senest opdateret 29. januar
fra 1986 på forlaget FDB og Komma A/S
Oplag: active
ISBN: 87-7512-186-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 200 gram
Spis bedre fra Brugsen – flere kartofler og grønsager – mere brød og mindre kød -62 sider - Paperback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse -B1746 -19– 11486
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. januar
fra 1989 på Forlaget Sesam
Oplag: active
ISBN: 87-7258-439-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Middelhavskøkkenet – Lev længere og sundere med VIN, PASTA OG OLIVENOLIE - 203 sider - Hardback - Sprog: Dansk - - Pris ex forsendelse - B1746 -13– 11065
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. januar
fra 1980 på forlaget Gyldendals Bogklub
Oplag: active
ISBN: 87-01-06091-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
Sommermad - 258 sider - Hardback med lærredsryg - Sprog: Dansk - - Pris ex forsendelse - B1720 -19– 11009.2
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 28. januar
2. udgave fra 1994 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-567-5430-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 130 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
I køkkenet med Danmarks bedste kokke - – 500 opskrifter på forretter, hovedretter, desserter og tilbehør 192 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Illustreret af Anne - Marie Steen Petersen - Redigeret af Lilian Kaufmann. Er en samling af de bedste opskrifter fra 10 af landets bedste køkkenchefer. Bogen indeholder 500 opskrifter på forretter, hovedretter, desserter og tilbehør. - Pris ex forsendelse - B1746 - 09- 10101.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 28. januar
fra 2000 på forlaget Bogklubben – 1. bogklubudgave
Oplag: active
ISBN: 87-604-0837-5
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Sundhed
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Vejen til hjertet: Kostomlægning, selvindsigt og motion – 255 sider – Hardback - Sprog: Dansk. Der er ikke ret mange madopskrifter i vejen til hjertet. Til gengæld rummer bogen – meget detaljeret og meget personligt … – Pris ex forsendelse - B1746 -22 -10079.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 28. januar
1. udgave fra 2000 på forlaget Hovedland – 2. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-7739-418-6
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Sundhed
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Vejen til hjertet: Kostomlægning, selvindsigt og motion – 255 sider – Papbind med flapper - Sprog: Dansk. Der er ikke ret mange madopskrifter i vejen til hjertet. Til gengæld rummer bogen – meget detaljeret og meget personligt … – Pris ex forsendelse -B2218 -22 -10079
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 27. januar
fra 2010 på forlaget Gyldendals Bogklubber – 1. bogklubudgave
Oplag: active
ISBN: 978-87-03-04307-4
Kategorier: Biografier, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
Brødrene Price – Maden, musikken, livet & kærligheden – 211 sider – Papbind med flapper - Sprog: Dansk. Rigt illustreret i s/h. Brødrene Price er blevet verdensberømte i Danmark, efter de har fornyet både måden at lave mad og tv på med udsendelsen Spise med Price. Bogen er rigt ill. med billeder fra familiealbummet og krydret med en række saftige opskrifter på familiens livretter. -Pris ex forsendelse -B1746 -02-10021.2
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 27. januar
fra 1978 på forlaget Gyldendals Bogklub
Oplag: active
ISBN: 87-01-02041-9
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 540 gram
Det ny Franske køkken – kulinarisk slankemad – 230 sider – Hardback - Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse – B1746 -04 - 10456.2
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 27. januar
1. udgave fra 2016 på forlaget Koustrup & Co.
Oplag: active
ISBN: 9788793159174
Kategori: Kogebøger
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 808 gram
SMAGEN AF TOMAT er ikke en gentagelse af Lene Tvedgaards DEN NYE RØDE OM TOMATER, der især er en dyrkningsvejledning, men et selvstændigt værk, der lægger hovedvægten på den mange forskellige tomaters anvendelse i madlavningen. En af vejene til himlen er smagen af en solmoden tomat, nyplukket og fortættet i sødme og aroma. De mange tomatsorter giver vidt forskellige oplevelser af syrlighed, sødme, frugtaromaer, kødfuldhed, saftighed samt farvespil, og de tilfører gastronomien fantastiske muligheder. Tomater er rene umami-bomber. De er kalorie- og fedtfattige, indeholder antioxidanter og vitaminer, alt sammen helt i trend med nutidens ønsker om sunde fødevarer. Vi har udvalgt nogle af de bedste og mest spektakulære tomatsorter og anbefaler dem til forskellig brug. Derfor er her masser af opskrifter, herunder ideer til konservering, frysning, tørring, syltning mv. Mange dedikerede kokke har bidraget til bogen med deres passion for tomater: Matt Orlando, Jan Friis Mikkelsen, Mikkel Hevring Sørensen, Toni Leichtle, Martin Haugaard Zielke og Carsten Lunding. Gunvor Marie Juul har skrevet et medrivende historisk afsnit og kapitler om smag, kemi og meget andet.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 26. januar
1. udgave fra 2005 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 320 kr – stand: ★★★★★★
Denne udgave opdateret, nyoversat og udvidet udgave af SYV SLAGS KAGER, 1986 og 1994 - 188 sider - Illustreret i farver - Indbundet - Fremstår som nærmest NY!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 24. januar
fra 2004 på forlaget Hjerteforeningen
Oplag: active
ISBN: 9788798975663
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Prinsens lette livretter – 87 sider - Hardback – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Susanne Volqvartz (ansvarshavende udgiver) - Lone Kjær og Christine Nielsen (bearbejdning af opskrifter). – Pris ex forsendelse -B1736- 16 - 10714.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 22. januar
1. udgave fra 2010 på forlaget DR
Oplag: active
ISBN: 978-87-7680-472-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1228 gram
176 sider - Hardback - Sprog: Dansk. Kogebogen fra DR2 festlige madprogram "Spise med Prise" Sæson 1 og en masse historier fra Pricernes liv. Ex forsendelse/1746-19733
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 20. januar
fra 2007 på forlaget Gyldendals Bogklubber
Oplag: active
ISBN: 978-87-03-02536-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 200 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1700 gram
Mit Fynske køkken –240 sider – Hardback – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Kogebog med opskrifter på hvad Thomas Pasfall på Munkebo Kro og det fynske køkken formår med de råvarer, der gror lige uden for køkkendøren. - Pris ex forsendelse- B1735 - 13 –11050
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 15. januar
fra 1947 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 225 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 2200 gram
Smagens fysiologi – Bind 1 & 2 – 291 + 319 sider – Halvlærredsbind - Sprog: Dansk. – illustrationer af Bertall – Forord af Erik Begtrup – Med en biografisk indledning af Honoré - Pris ex forsendelse - B1755 -19 - 10364.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 14. januar
fra 2008 på forlaget Gyldendals Bogklubber – 1. bogklubudgave
Oplag: active
ISBN: 978-87-03-02819-4
Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1500 gram
Mit italienske køkken – 288 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. INDHOLD: Forretter; Mellemretter ; Pizza ; Hovedretter ; Tilbehør ; Desserter ; Ost ; Brød og tærter ; Kager ; Vin ; Oliven ; Konservering. - Pris ex forsendelse - B1735 -13 – 11054
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 12. januar
1. udgave fra 2001 på Aschehoug Dansk Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-11-16290-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 275 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1200 gram
Svinkløv Badehotel: Maden og stedet – 137 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Forord af Henrik Sten Møller - Fotos af Poul Ib Henriksen. Denne bog er skrevet som en hyldest til Svinkløv Badehotel af hotellets køkkenchef Mikael Christensen. Køkkenet indtager nemlig en yderst central plads i den smukke, historiske træbygning med den enestående beliggenhed ved Vesterhavet… - Pris ex forsendelse - B1755 -19– 10395.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 10. januar
2. udgave fra 2012 på politikens forlag
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 968 gram
Stenalderkost Palæo opskrifter til det moderne menneske. Hardback, flot, 2012, kan sendes m DAO for ca 44 kr oveni til nærmeste udleveringssted (v. 965 gr)
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 10. januar
1. udgave fra 2009 på forlaget gyldendal
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1268 gram
- Hvis du er, hvad du spiser, så lad det være helt fantastisk Med en kæmpe appetit på god mad og en usund afhængighed af høje hæle tilbyder Ravinder den moderne kvinde en helt ny slags kogebog, der imødekommer humør såvel som livsstil. Uanset om du er fashionista, karrierekvinde, hustru, mokke, sexkilling, kropumulig eller dronning, har Steg i stiletter en enkel, lækker og ligetil opskrift til hver en lunefuld og herlig kvinde, du end måtte være. indb m smudsomslag, kan sendes m DAO for ca 52 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 9. januar
fra 2012 på forlaget Parragon books
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 445 gram
32 opskrifter på lækre fristelser til enhver lejlighed, polstret indbinding, kan sendes m DAO for ca 43 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 9. januar
fra 2001 på forlaget Bonniers bogklubber
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 50 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 318 gram
Bliv inspireret til masser af lækker julemad fra Anne Larsens kendte og gennemarbejdede fedtfattige køkken, hvor smagen og kvaliteten er i højsædet. Bogen tager udgangspunkt i traditionerne, men indeholder også forslag til anderledes julemad. hardback, kan sendes m DAO for ca 43 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 9. januar
1. udgave fra 2015 på forlaget lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 50
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 387 gram
Jamie & friends. Grillet grønt & tilbehør. Grillet kød. Fisk & skaldyr Hardback, 2015, flot, kan sendes m DAO for ca 43 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 9. januar
1. udgave fra 2012 på forlaget tinkerbell books
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 219 gram
+ et juleeventyr og fire bonusbageopskrifter - 24 velsmagende og kreative idéer til sjove juledage hft, flot, kan sendes m DAO for ca 42 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 9. januar
fra 1996 på forlaget indigo books
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Musik
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 432 gram
Kogebog over retter fra flere verdensdele oprindelig skabt for inden- og udenlandske musikere og krydret med underholdende rockanekdoter hft, flot, kan sendes m DAO for ca 43 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 9. januar
1. udgave
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 427 gram
"En gang chili, altid chili" Under dette hotte motto er Chili John Rasmussen nu på scenen igen med opfølgeren til hittet Jorden rundt på 80 kalorier eller derover. Med The Chilenium Cookbook fortsætter Chili John sin funky jordomrejse med afstikkere til Det Ydre Rum, Mexico, Brasilien, Italien, Caribien og Rusland - blandt andet. hft, flot, kan sendes m DAO for ca 43 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 8. januar
1. udgave fra 2007 på forlaget aschehoug
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1564 gram
Sådan bliver du en bedre kok Opskrifter suppleret med forslag til udstyr man bør have i et køkken, med gode råd om hvordan man genkender og tilbereder forskellige kødudskæringer samt hvordan man finder madvarer af den bedste kvalitet. Hardback, kan sendes m DAO for 52 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 8. januar
1. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1390 gram
God mad til et godt liv Stofindbundet, kan sendes m DAO for 52 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 8. januar
fra 1995 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 87-00-21608-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Lækker mad – de bedste opskrifter fra det nye og det klassiske køkken - 144 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Det er opskrifter til de dage eller lejligheder, hvor man har lyst til at gøre lidt ekstra ud af madlavningen, hvad enten det drejer sig om en to. Eller treretters middag eller blot en enkelt lækker ret. Bogen har en let LUGT af røg! - Pris ex forsendelse - B1718 -12 -10366.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 8. januar
2. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1161 gram
Mad til hele familien, hardback, kan sendes m DAO for 52 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 8. januar
fra 1999 på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Oplag: active
ISBN: 87-17-06901-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1400 gram
TROISGROS – Et køkken gennem tre generationer - 192 sider – Hardback med tilsvarende smudsbind - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver – Fotografier af Henri del Olmo. Historien bag restauranten i Roanne i Frankrig, som familien Troisgros har drevet siden 1930, samt opskrifter fra restaurantens menukort gennem tiderne. - Pris ex forsendelse -B1755 –20- 11120
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 8. januar
fra 2008 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 978-87-02-07196-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Vores mange køkkener – En nostalgisk kogebog - 162 sider – Papbind med flapper - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Om maden og måltidets vigtige rolle for samværet med familie og venner i den Rifbjergske familie - igennem mere end 50 år i mange forskellige huse og køkkener. Indeholder også ca. 50 opskrifter fra Inge Rifbjerg. Forlagseksemplar. - Pris ex forsendelse -B1755 –22- 10506
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.