Kategorien: KogebøgerDenne kategori indeholder 2858 bøger.



  • 991Billede af bogen Spis bedre fra Brugsen – flere kartofler og grønsager – mere brød og mindre kød

    Senest opdateret 29. januar

    Spis bedre fra Brugsen – flere kartofler og grønsager – mere brød og mindre kød

    Af Hanne Flensborg Thomsen og Anne Skovgaard-Petersen (red.)

    fra 1986 på forlaget FDB og Komma A/S

    Oplag: active

    ISBN: 87-7512-186-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 200 gram

    Spis bedre fra Brugsen – flere kartofler og grønsager – mere brød og mindre kød -62 sider - Paperback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse -B1746 -19– 11486

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 992Billede af bogen Middelhavskøkkenet – Lev længere og sundere med VIN, PASTA OG OLIVENOLIE

    Senest opdateret 29. januar

    Middelhavskøkkenet – Lev længere og sundere med VIN, PASTA OG OLIVENOLIE

    Af Carol og Malcolm McConnell, red. og bearbejdet af læge Francesco Vitagliano

    fra 1989Forlaget Sesam

    Oplag: active

    ISBN: 87-7258-439-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 400 gram

    Middelhavskøkkenet – Lev længere og sundere med VIN, PASTA OG OLIVENOLIE - 203 sider - Hardback - Sprog: Dansk - - Pris ex forsendelse - B1746 -13– 11065

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 993Billede af bogen Sommermad

    Senest opdateret 29. januar

    Sommermad

    Af Elizabeth David

    fra 1980 på forlaget Gyldendals Bogklub

    Oplag: active

    ISBN: 87-01-06091-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Sommermad - 258 sider - Hardback med lærredsryg - Sprog: Dansk - - Pris ex forsendelse - B1720 -19– 11009.2

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 994Billede af bogen I køkkenet med Danmarks bedste kokke – 500 opskrifter på forretter, hovedretter, desserter og tilbehør

    Senest opdateret 28. januar

    I køkkenet med Danmarks bedste kokke – 500 opskrifter på forretter, hovedretter, desserter og tilbehør

    Af René Bolvig, Søren Gericke, Jonna Hald, Jens Peter Kolbeck, Erwin Lauterbach, Daniel Letz, Jean - Louis Lieffroy, Jan Pedersen, Arne Fusager Rasmussen og Hans Beck Thomsen

    2. udgave fra 1994Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-567-5430-2

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 130 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    I køkkenet med Danmarks bedste kokke - – 500 opskrifter på forretter, hovedretter, desserter og tilbehør 192 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Illustreret af Anne - Marie Steen Petersen - Redigeret af Lilian Kaufmann. Er en samling af de bedste opskrifter fra 10 af landets bedste køkkenchefer. Bogen indeholder 500 opskrifter på forretter, hovedretter, desserter og tilbehør. - Pris ex forsendelse - B1746 - 09- 10101.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 995Billede af bogen Vejen til hjertet: Kostomlægning, selvindsigt og motion

    Senest opdateret 28. januar

    Vejen til hjertet: Kostomlægning, selvindsigt og motion

    Af Anne Larsen

    fra 2000 på forlaget Bogklubben – 1. bogklubudgave

    Oplag: active

    ISBN: 87-604-0837-5

    Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Sundhed

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Vejen til hjertet: Kostomlægning, selvindsigt og motion – 255 sider – Hardback - Sprog: Dansk. Der er ikke ret mange madopskrifter i vejen til hjertet. Til gengæld rummer bogen – meget detaljeret og meget personligt … – Pris ex forsendelse - B1746 -22 -10079.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 996Billede af bogen Vejen til hjertet: Kostomlægning, selvindsigt og motion

    Senest opdateret 28. januar

    Vejen til hjertet: Kostomlægning, selvindsigt og motion

    Af Anne Larsen

    1. udgave fra 2000 på forlaget Hovedland – 2. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-7739-418-6

    Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Sundhed

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Vejen til hjertet: Kostomlægning, selvindsigt og motion – 255 sider – Papbind med flapper - Sprog: Dansk. Der er ikke ret mange madopskrifter i vejen til hjertet. Til gengæld rummer bogen – meget detaljeret og meget personligt … – Pris ex forsendelse -B2218 -22 -10079

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 997Billede af bogen Brødrene Price – Maden, musikken, livet & kærligheden

    Senest opdateret 27. januar

    Brødrene Price – Maden, musikken, livet & kærligheden

    Af Lone Kühlmann

    fra 2010 på forlaget Gyldendals Bogklubber – 1. bogklubudgave

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-03-04307-4

    Kategorier: Biografier, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Brødrene Price – Maden, musikken, livet & kærligheden – 211 sider – Papbind med flapper - Sprog: Dansk. Rigt illustreret i s/h. Brødrene Price er blevet verdensberømte i Danmark, efter de har fornyet både måden at lave mad og tv på med udsendelsen Spise med Price. Bogen er rigt ill. med billeder fra familiealbummet og krydret med en række saftige opskrifter på familiens livretter. -Pris ex forsendelse -B1746 -02-10021.2

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 998Billede af bogen Det ny Franske køkken – kulinarisk slankemad

    Senest opdateret 27. januar

    Det ny Franske køkken – kulinarisk slankemad

    Af Michel Guérard – På dansk ved Lene Grønlykke

    fra 1978 på forlaget Gyldendals Bogklub

    Oplag: active

    ISBN: 87-01-02041-9

    Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 540 gram

    Det ny Franske køkken – kulinarisk slankemad – 230 sider – Hardback - Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse – B1746 -04 - 10456.2

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 999Billede af bogen Smagen af tomat

    Senest opdateret 27. januar

    Smagen af tomat

    Af Tvedegaard & Juul

    1. udgave fra 2016 på forlaget Koustrup & Co.

    Oplag: active

    ISBN: 9788793159174

    Kategori: Kogebøger

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 808 gram

    SMAGEN AF TOMAT er ikke en gentagelse af Lene Tvedgaards DEN NYE RØDE OM TOMATER, der især er en dyrkningsvejledning, men et selvstændigt værk, der lægger hovedvægten på den mange forskellige tomaters anvendelse i madlavningen. En af vejene til himlen er smagen af en solmoden tomat, nyplukket og fortættet i sødme og aroma. De mange tomatsorter giver vidt forskellige oplevelser af syrlighed, sødme, frugtaromaer, kødfuldhed, saftighed samt farvespil, og de tilfører gastronomien fantastiske muligheder. Tomater er rene umami-bomber. De er kalorie- og fedtfattige, indeholder antioxidanter og vitaminer, alt sammen helt i trend med nutidens ønsker om sunde fødevarer. Vi har udvalgt nogle af de bedste og mest spektakulære tomatsorter og anbefaler dem til forskellig brug. Derfor er her masser af opskrifter, herunder ideer til konservering, frysning, tørring, syltning mv. Mange dedikerede kokke har bidraget til bogen med deres passion for tomater: Matt Orlando, Jan Friis Mikkelsen, Mikkel Hevring Sørensen, Toni Leichtle, Martin Haugaard Zielke og Carsten Lunding. Gunvor Marie Juul har skrevet et medrivende historisk afsnit og kapitler om smag, kemi og meget andet.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1000Billede af bogen ASCHEHOUGS KAGEBOG - (Syv slags kager) - Boller, tvebakker, wienerbrød, formkager, roulader, småkager, konditorkager, tærter og lagkager

    Senest opdateret 26. januar

    ASCHEHOUGS KAGEBOG - (Syv slags kager) - Boller, tvebakker, wienerbrød, formkager, roulader, småkager, konditorkager, tærter og lagkager

    Af Britta Olsson - (oversat af) Vibeke Fode

    1. udgave fra 2005 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 320 kr – stand: ★★★★★★

    Denne udgave opdateret, nyoversat og udvidet udgave af SYV SLAGS KAGER, 1986 og 1994 - 188 sider - Illustreret i farver - Indbundet - Fremstår som nærmest NY!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1001Billede af bogen Prinsens lette livretter

    Senest opdateret 24. januar

    Prinsens lette livretter

    Af Prins Henrik

    fra 2004 på forlaget Hjerteforeningen

    Oplag: active

    ISBN: 9788798975663

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 150 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Prinsens lette livretter – 87 sider - Hardback – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Susanne Volqvartz (ansvarshavende udgiver) - Lone Kjær og Christine Nielsen (bearbejdning af opskrifter). – Pris ex forsendelse -B1736- 16 - 10714.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1002Billede af bogen Spise med Price

    Senest opdateret 22. januar

    Spise med Price

    Af Adam og John Price

    1. udgave fra 2010 på forlaget DR

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-7680-472-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1228 gram

    176 sider - Hardback - Sprog: Dansk. Kogebogen fra DR2 festlige madprogram "Spise med Prise" Sæson 1 og en masse historier fra Pricernes liv. Ex forsendelse/1746-19733

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1003Billede af bogen Mit Fynske køkken

    Senest opdateret 20. januar

    Mit Fynske køkken

    Af Thomas Pasfall

    fra 2007 på forlaget Gyldendals Bogklubber

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-03-02536-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 200 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1700 gram

    Mit Fynske køkken –240 sider – Hardback – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Kogebog med opskrifter på hvad Thomas Pasfall på Munkebo Kro og det fynske køkken formår med de råvarer, der gror lige uden for køkkendøren. - Pris ex forsendelse- B1735 - 13 –11050

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1004Billede af bogen Smagens fysiologi – Bind 1 & 2

    Senest opdateret 15. januar

    Smagens fysiologi – Bind 1 & 2

    Af Brillat – Savarin – På dansk ved Verner Seemann

    fra 1947 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 225 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 2200 gram

    Smagens fysiologi – Bind 1 & 2 – 291 + 319 sider – Halvlærredsbind - Sprog: Dansk. – illustrationer af Bertall – Forord af Erik Begtrup – Med en biografisk indledning af Honoré - Pris ex forsendelse - B1755 -19 - 10364.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1005Billede af bogen Mit italienske køkken

    Senest opdateret 14. januar

    Mit italienske køkken

    Af Hanne Bloch, Foto: Thomas Hergaard

    fra 2008 på forlaget Gyldendals Bogklubber – 1. bogklubudgave

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-03-02819-4

    Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 150 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1500 gram

    Mit italienske køkken – 288 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. INDHOLD: Forretter; Mellemretter ; Pizza ; Hovedretter ; Tilbehør ; Desserter ; Ost ; Brød og tærter ; Kager ; Vin ; Oliven ; Konservering. - Pris ex forsendelse - B1735 -13 – 11054

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1006Billede af bogen Svinkløv Badehotel: Maden og stedet

    Senest opdateret 12. januar

    Svinkløv Badehotel: Maden og stedet

    Af Mikael Christensen

    1. udgave fra 2001Aschehoug Dansk Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-16290-2

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 275 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1200 gram

    Svinkløv Badehotel: Maden og stedet – 137 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Forord af Henrik Sten Møller - Fotos af Poul Ib Henriksen. Denne bog er skrevet som en hyldest til Svinkløv Badehotel af hotellets køkkenchef Mikael Christensen. Køkkenet indtager nemlig en yderst central plads i den smukke, historiske træbygning med den enestående beliggenhed ved Vesterhavet… - Pris ex forsendelse - B1755 -19– 10395.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1007Billede af bogen Stenalderkost Palæo opskrifter

    Senest opdateret 10. januar

    Stenalderkost Palæo opskrifter

    Af Thomas Rode Andersen

    2. udgave fra 2012politikens forlag

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 968 gram

    Stenalderkost Palæo opskrifter til det moderne menneske. Hardback, flot, 2012, kan sendes m DAO for ca 44 kr oveni til nærmeste udleveringssted (v. 965 gr)

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1008Billede af bogen Steg i stiletter

    Senest opdateret 10. januar

    Steg i stiletter

    Af Ravinder Bhogal

    1. udgave fra 2009 på forlaget gyldendal

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1268 gram

    - Hvis du er, hvad du spiser, så lad det være helt fantastisk Med en kæmpe appetit på god mad og en usund afhængighed af høje hæle tilbyder Ravinder den moderne kvinde en helt ny slags kogebog, der imødekommer humør såvel som livsstil. Uanset om du er fashionista, karrierekvinde, hustru, mokke, sexkilling, kropumulig eller dronning, har Steg i stiletter en enkel, lækker og ligetil opskrift til hver en lunefuld og herlig kvinde, du end måtte være. indb m smudsomslag, kan sendes m DAO for ca 52 kr oveni til nærmeste udleveringssted

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1009Billede af bogen Whoopie pies

    Senest opdateret 9. januar

    Whoopie pies

    Af Angela Drake

    fra 2012 på forlaget Parragon books

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 445 gram

    32 opskrifter på lækre fristelser til enhver lejlighed, polstret indbinding, kan sendes m DAO for ca 43 kr oveni til nærmeste udleveringssted

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1010Billede af bogen Julemad med Anne Larsen

    Senest opdateret 9. januar

    Julemad med Anne Larsen

    Af Anne Larsen

    fra 2001 på forlaget Bonniers bogklubber

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 50 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 318 gram

    Bliv inspireret til masser af lækker julemad fra Anne Larsens kendte og gennemarbejdede fedtfattige køkken, hvor smagen og kvaliteten er i højsædet. Bogen tager udgangspunkt i traditionerne, men indeholder også forslag til anderledes julemad. hardback, kan sendes m DAO for ca 43 kr oveni til nærmeste udleveringssted

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1011Billede af bogen Grill bøf, fisk og grønt

    Senest opdateret 9. januar

    Grill bøf, fisk og grønt

    Af Jamie Oliver

    1. udgave fra 2015 på forlaget lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 50

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 387 gram

    Jamie & friends. Grillet grønt & tilbehør. Grillet kød. Fisk & skaldyr Hardback, 2015, flot, kan sendes m DAO for ca 43 kr oveni til nærmeste udleveringssted

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1012Billede af bogen Sifs magiske julekalender

    Senest opdateret 9. januar

    Sifs magiske julekalender

    Af Sif Orellana

    1. udgave fra 2012 på forlaget tinkerbell books

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 219 gram

    + et juleeventyr og fire bonusbageopskrifter - 24 velsmagende og kreative idéer til sjove juledage hft, flot, kan sendes m DAO for ca 42 kr oveni til nærmeste udleveringssted

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1013Billede af bogen Jorden rundt på 80 kalorier og derover

    Senest opdateret 9. januar

    Jorden rundt på 80 kalorier og derover

    Af Chili John

    fra 1996 på forlaget indigo books

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Musik

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 432 gram

    Kogebog over retter fra flere verdensdele oprindelig skabt for inden- og udenlandske musikere og krydret med underholdende rockanekdoter hft, flot, kan sendes m DAO for ca 43 kr oveni til nærmeste udleveringssted

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1014Billede af bogen The Chilenium cookbook

    Senest opdateret 9. januar

    The Chilenium cookbook

    Af Chili John Rasmussen

    1. udgave

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 427 gram

    "En gang chili, altid chili" Under dette hotte motto er Chili John Rasmussen nu på scenen igen med opfølgeren til hittet Jorden rundt på 80 kalorier eller derover. Med The Chilenium Cookbook fortsætter Chili John sin funky jordomrejse med afstikkere til Det Ydre Rum, Mexico, Brasilien, Italien, Caribien og Rusland - blandt andet. hft, flot, kan sendes m DAO for ca 43 kr oveni til nærmeste udleveringssted

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1015Billede af bogen Jamies kogebog

    Senest opdateret 8. januar

    Jamies kogebog

    Af Jamie Oliver

    1. udgave fra 2007 på forlaget aschehoug

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1564 gram

    Sådan bliver du en bedre kok Opskrifter suppleret med forslag til udstyr man bør have i et køkken, med gode råd om hvordan man genkender og tilbereder forskellige kødudskæringer samt hvordan man finder madvarer af den bedste kvalitet. Hardback, kan sendes m DAO for 52 kr oveni til nærmeste udleveringssted

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1016Billede af bogen Hjemme hos Jamie

    Senest opdateret 8. januar

    Hjemme hos Jamie

    Af Jamie Oliver

    1. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1390 gram

    God mad til et godt liv Stofindbundet, kan sendes m DAO for 52 kr oveni til nærmeste udleveringssted

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1017Billede af bogen Lækker mad – de bedste opskrifter fra det nye og det klassiske køkken

    Senest opdateret 8. januar

    Lækker mad – de bedste opskrifter fra det nye og det klassiske køkken

    Af Hanne Bloch

    fra 1995 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-21608-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Lækker mad – de bedste opskrifter fra det nye og det klassiske køkken - 144 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Det er opskrifter til de dage eller lejligheder, hvor man har lyst til at gøre lidt ekstra ud af madlavningen, hvad enten det drejer sig om en to. Eller treretters middag eller blot en enkelt lækker ret. Bogen har en let LUGT af røg! - Pris ex forsendelse - B1718 -12 -10366.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1018Billede af bogen Middag med Jamie

    Senest opdateret 8. januar

    Middag med Jamie

    Af Jamie Oliver

    2. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1161 gram

    Mad til hele familien, hardback, kan sendes m DAO for 52 kr oveni til nærmeste udleveringssted

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1019Billede af bogen TROISGROS – Et køkken gennem tre generationer

    Senest opdateret 8. januar

    TROISGROS – Et køkken gennem tre generationer

    Af Pierre og Michel Troisgros – oversat af Ejler Hinge - Christensen

    fra 1999Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

    Oplag: active

    ISBN: 87-17-06901-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1400 gram

    TROISGROS – Et køkken gennem tre generationer - 192 sider – Hardback med tilsvarende smudsbind - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver – Fotografier af Henri del Olmo. Historien bag restauranten i Roanne i Frankrig, som familien Troisgros har drevet siden 1930, samt opskrifter fra restaurantens menukort gennem tiderne. - Pris ex forsendelse -B1755 –20- 11120

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1020Billede af bogen Vores mange køkkener – En nostalgisk kogebog

    Senest opdateret 8. januar

    Vores mange køkkener – En nostalgisk kogebog

    Af Inge og Klaus Rifbjerg

    fra 2008 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-02-07196-2

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 150 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Vores mange køkkener – En nostalgisk kogebog - 162 sider – Papbind med flapper - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Om maden og måltidets vigtige rolle for samværet med familie og venner i den Rifbjergske familie - igennem mere end 50 år i mange forskellige huse og køkkener. Indeholder også ca. 50 opskrifter fra Inge Rifbjerg. Forlagseksemplar. - Pris ex forsendelse -B1755 –22- 10506

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort