Senest opdateret 21. marts
fra 1966 på M. Normanns Forlag A/S
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1700 gram
Mesterkokkens Bagebog - 441 sider - Rødt kunstlæderbind - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h og nogle farver fotografier. - Pris ex forsendelse -B1717 - 13 - 10737.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Personlig udvikling, Selvhjælp, Selvudvikling
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
'Min egen vej' er en personlig fortælling krydret med gode råd, øvelser, teknikker og opskrifter til det, der i dag, udgør Mille Dinesens sundhedsfundament efter 15 års reserach i alverdens sundhedstrends og alternative behandlingsformer. Bogen er til alle, der ønsker at blive klogere på deres egen sundhed og på alternative behandlingsformer. Indbundet, 206 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. marts
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1000 gram
Der kan være mange fordele i at leve med antiinflammatorisk kost. På blot 21 dage kan du faktisk komme af med al inflammation og blive stærkere end nogensinde! "21 Helbredende dage med antiinflammatorisk kost" hjælper dig med at få styr på både blodsukker, fordøjelse, kolesterol og blodtryk på én gang. Bogen er skrevet af læge Jerk W. Langer og ernæringsterapeut Louise Bruun, der både forklarer hvad inflammation er, hvordan det opstår, hvilke konsekvenser det kan have og hvordan du slipper af med det. Med denne bog bliver du sund og glad!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. marts
på M. Normanns Forlag A/S
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1400 gram
Mesterkokkens Smørrebrødsbog - 328 sider - Rødt kunstlæderbind med guldtryk på front og ryg- - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h og nogle farvefotografier. - Pris ex forsendelse - B1717 - 13 - 10579.3
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. marts
fra 1962 på M. Normanns Forlag A/S
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1400 gram
Mesterkokkens Idébog - 320 sider - Rødt kunstlæderbind - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h fotografier. - Pris ex forsendelse -B1717 - 13 - 10736.2
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. marts
fra 1962 på M. Normanns Forlag A/S
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1400 gram
Mesterkokkens Idébog - 320 sider - Rødt kunstlæderbind - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h fotografier. - Pris ex forsendelse -B1717 - 13 - 10736.2
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1000 gram
"Vegansk Grundkøkken" af Johanne Mosgaard er en skøn vegansk kogebog, der præsenterer læseren for det veganske køkken og besvarer de mange spørgsmål man kan have, hvis man ikke er vant til (eller veløvet i) at lave vegansk mad. Med hjælp fra bogens mere end 130 lækre og farverige opskrifter på retter til hverdagen og festlige lejligheder, vil du snart have fået en masse spændende forslag til alt fra morgenmaden og madpakken til supper, snacks og julemad. Johanne Mosgaards geniale og propfyldte veganske kogebog, "Vegansk Grundkøkken", er derfor et perfekt sted at starte for nye veganere, der ønsker at leve en helt plantebaseret livsstil og lære om de allerbedste alternativer til animalske produkter.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Johanne Mosgaard jonglerer hjemmevant med råvarer og tilberedningsmetoder i det veganske køkken, som hun selv har levet af de seneste 3 år. Som fuldtidsveganer har hun en dyb og inderlig passion for sund og smagsfuld mad. Hun er hele tiden på jagt efter nye og spændende smagsoplevelser, opskrifter og interessante måder at udforske – og udfordre – det traditionelle veganske køkken på. Denne bog er fuld af spændende veganske opskrifter og gør op med det lidt triste og til tider nærmest frelste ry, det veganske køkken har. Her er fuld tryk på farver, smagsoplevelser og spændende konsistenser. Hvad enten du ønsker at leve den veganske livsstil fuldt ud eller bare ønsker at spise grønnere og sundere, så er der masser af inspiration at hente her. Alle retterne er nemme at lave med en smule køkkensnilde – og med råvarer, som kan købes i de fl este velassorterede dagligvarebutikker. Om forfatteren: Johanne Moesgaard har i en årrække udbredt sin store viden om og passion for vegansk mad på sin blog Englerod. Her deler hun ivrigt opskrifter og spændende tilberedningsmetoder. Det er her, hendes mange følgere dagligt henter inspiration til en mere farverig og livsglad version af en vegansk livsstil. Indbundet, 185 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. marts
fra 2004 på forlaget Den Grafiske Højskole
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 900 gram
Det illustrerede køkken - Mad fra den grafiske højskole - 147 sider – Paperback med spiralryg- Sprog: Dansk -Rigt illustreret i s/h og farver. – Pris ex forsendelse - B1766 – 04 -12062
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. marts
fra 1970 på Lademann Forlagsaktieselskab
Oplag: active
ISBN: 87-15-07004-2
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1300 gram
Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst - 206 sider - Hardback - Smudsbind - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse - B1766 -06– 10338.14
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. marts
fra 1978 på forlaget Lademann
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1300 gram
MENU - Internationalt Madleksikon -Bind XI- Frugt – 184 sider – Bordeaux lærredsbind – Smudsbind –Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse -B1766 -13 –11083
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. marts
1. udgave fra 1996
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 250 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 2000 gram
Bogen er ubrugt og fremstår som ny. I kassette.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Få mest muligt ud af din kombiovn hver dag. Kirsten Goos giver praktiske køkkentips og nye ideer til tilberedning med mikrobølger. Her er grundopskrifter og ny inspiration samt formler og tabeller til omregning mellem forskellige ovntyper. Illustreret med farvefotos. Indbundet, 158 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. marts
1. udgave fra 2012 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740004946
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 119 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1033 gram
En inspirerende bog med opskrifter på over 80 lækre retter af råvarer, som dine gener oprindeligt var designet til at leve af. I tillæg får du forklaringen på, hvorfor denne kost er så sund, ligesom forfatteren deler ud af sine bedste tips til fysisk træning. Illustreret med flotte farvefotos og s/h vignetter. Med register. Antal sider: 261 - Indbinding: Illustreret hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. marts
1. udgave fra 2004 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 9788711182192
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Øvrige
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1208 gram
Middag med Jamie ligner ikke nogen anden kogebog. Lige bortset fra en ovn er den det væsentligste element i køkkenet. Og hvorfor nu det? Fordi man ved at anskaffe denne bog ikke bare har fået 120 nye suveræne opskrifter - man har også foretaget et valg. Denne bog handler nemlig ikke om at lave mad som på restauranterne. Den handler om den mad, de fleste af os spiser hver dag med ingredienser, der kan købes lige henne om hjørnet. Der er masser af spændende variationer over kendte temaer - supper, salater, pasta, kød, fisk, desserter og vegetarretter - men også helt nye og banebrydende ideer. Fx er der et helt kapitel om noget så almindeligt som sandwich, som ikke behøver at være så almindeligt endda. Der er det geniale kapitel, Stamtræ, der viser, hvordan man ud fra en grundopskrift kan udvide sit madrepertoire og gå helt nye veje. Der er også Top Ti listen over de bedste opskrifter på ti af verdens mest populære retter, som besøgende på Jamies hjemmeside har stemt om. Bogen indeholder også tips og ideer til smart og funktionel køkkenindretning. Middag med Jamie indeholder alt hvad man overhovedet behøver for at lave god mad til sig selv og sin familie. Og hvad er egentlig vigtigere? Jamie Oliver begyndte i en alder af otte år at lave mad i sine forældres pub, »The Cricketers«, i Clavering, Essex. Han har siden arbejdet sammen med nogle af verdens største køkkenchefer. Han driver nu sin egen restaurant Fifteen, der er en af de bedste i London og som dannede baggrund for den meget roste tv-dokumentarserie og ikke mindst kogebogen Jamies køkken (dansk udg. 2002). Han startede og er fortsat involveret i Cheeky Chops Charity, et projekt som støtter unge arbejdsløse og giver dem en mulighed for at realisere drømmen om at blive kokke. Antal sider: 321 - Indbinding: Helshirting med smudsomslag
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. marts
1. udgave fra 2004 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 9788711182192
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Øvrige
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1208 gram
Middag med Jamie ligner ikke nogen anden kogebog. Lige bortset fra en ovn er den det væsentligste element i køkkenet. Og hvorfor nu det? Fordi man ved at anskaffe denne bog ikke bare har fået 120 nye suveræne opskrifter - man har også foretaget et valg. Denne bog handler nemlig ikke om at lave mad som på restauranterne. Den handler om den mad, de fleste af os spiser hver dag med ingredienser, der kan købes lige henne om hjørnet. Der er masser af spændende variationer over kendte temaer - supper, salater, pasta, kød, fisk, desserter og vegetarretter - men også helt nye og banebrydende ideer. Fx er der et helt kapitel om noget så almindeligt som sandwich, som ikke behøver at være så almindeligt endda. Der er det geniale kapitel, Stamtræ, der viser, hvordan man ud fra en grundopskrift kan udvide sit madrepertoire og gå helt nye veje. Der er også Top Ti listen over de bedste opskrifter på ti af verdens mest populære retter, som besøgende på Jamies hjemmeside har stemt om. Bogen indeholder også tips og ideer til smart og funktionel køkkenindretning. Middag med Jamie indeholder alt hvad man overhovedet behøver for at lave god mad til sig selv og sin familie. Og hvad er egentlig vigtigere? Jamie Oliver begyndte i en alder af otte år at lave mad i sine forældres pub, »The Cricketers«, i Clavering, Essex. Han har siden arbejdet sammen med nogle af verdens største køkkenchefer. Han driver nu sin egen restaurant Fifteen, der er en af de bedste i London og som dannede baggrund for den meget roste tv-dokumentarserie og ikke mindst kogebogen Jamies køkken (dansk udg. 2002). Han startede og er fortsat involveret i Cheeky Chops Charity, et projekt som støtter unge arbejdsløse og giver dem en mulighed for at realisere drømmen om at blive kokke. Antal sider: 321 - Indbinding: Helshirting med smudsomslag
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. marts
fra 2003 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 978876173224
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 105 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1853 gram
Antal sider: 333 - Indbinding: Hardback med smudsomslag
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. marts
1. udgave fra 2007 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 9788711267721
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1625 gram
Opskrifter suppleret med foreslag til udstyr man bør have i et køkken, med gode råd om hvordan man genkender og tilbereder forskellige kødudskæringer samt hvordan man finder madvarer af den bedste kvalitet. Antal sider: 446 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Over 100 velkomponerede opskrifter på forretter, hovedretter, kød og fjerkræ, grønsager, salater m.m. Indbundet, 128 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Med denne bog bliver det supernemt og hurtigt at være på ketokur! Bogen indeholder masser af lækre opskrifter, du kan lave på under 20 minutter. Udover spændende krydrede kødretter, saftige frikadeller og mør kylling er der mange vegetariske alternativer. Du får også opskrifter på skøn morgenmad, sunde snacks og dejlige desserter. Glæd dig til masser af keto-power! Hardback, 112 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Slankekur Nr. 1 i USA. Har du prøvet mange slankekure, men endnu ikke nået dit mål? Så er det tid til at prøve noget nyt! Ketokurener den nye slankekur, som hitter stort i USA. Ketokuren er en striks udgave af LCHF-kuren og bygger på de samme grundprincipper. Følger du ketokuren, får du max 5% af dit kalorieindtag fra kulhydrater. Når kroppen får så få kulhydrater, begynder den at forbrænde fedt i stedet for kulhydrater… og så rasler kiloene af! God introduktion til ketokurens principper60 nemme og spændende opskrifter – så gode at du ikke savner kulhydraterneDe fleste opskrifter kan tilberedes på mindre end 30 minutterDu kan stadig nyde bacon, æg og flødeKetokuren stabiliserer dit blodsukker og nedsætter appetittenMed opskrifter til alle dagens måltider. Indbundet, 139 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. marts
fra 2010 på forlaget Gyldendals Bogklubber - 1.bogklubudgave
Oplag: active
ISBN: 978-87-03-04390-6
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1500 gram
Hjemmebagt - Korn, mel og bagværk fra Skærtoft Mølle - 243 sider – Hardback –Sprog: Dansk - Fotograf: Thomas Tolstrup. Historien om Skærtoft Mølle ; Fra vision til virkelighed ; At bage brød ; Byg, hvede, spelt og rug ; Opskrifter ; Bagværk hævet med gær ; Surdeje ; Fordeje m.m. ; Bagværk med bagepulver ; Bagværk uden hævemiddel ; Rester. - Pris ex forsendelse -B1766 -08 –10913
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. marts
1. udgave fra 2013 på forlaget Muusmann
Oplag: active
ISBN: 9788792746276
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed, Øvrige
pris: 130 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 679 gram
Low fodmap diet. - Del 1 af Low FODMAP diet. I Low FODMAP diet – giver ro i maven formidler fem danske diætister den nyeste viden om irritabel tarm. De beskriver de grundlæggende præmisser for low FODMAP diet og præsenterer en række nemme, overskuelige opskrifter til hverdagsmad, som er velegnet, når man følger low FODMAP diæten. Low FODMAP diet går ud på at begrænse eller helt undgå en gruppe af kulhydrater, de såkaldte FODMAPs (Fermetable Oligo-, Di-, Mono-saccharides And Polyoles), der giver problemer, når man har irritabel tarm. Ved at følge en low FODMAP diet vil de fleste opleve mindre oppustethed, færre mavesmerter, mindre maverumlen og luftudvikling i tarmen. Symptomer, som for de fleste medfører en række begrænsninger, fx i det sociale liv. Low FODMAP diet henvender sig først og fremmest til personer med diagnosen irritabel tarm, men også pårørende og fagfolk, der vejleder patienter med diagnosen, kan med fordel anvende bogen. Antal sider: 256 - Indbinding: Hæftet
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. marts
1. udgave fra 2014 på forlaget High on Life
Oplag: active
ISBN: 9788799266784
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 703 gram
Mød 9 spændende personligheder og hør deres farverige og reflekterende beretninger om en livsstil helt eller delvist uden kød. I denne bog kan du blandt andre møde Ole Henriksen, Sys Bjerre, Chris MacDonald og Bjørn Lomborg, der åbent fortæller om deres tanker og overvejelser, når det gælder sammenhængen mellem kød, etik, miljø og sundhed. Her er ingen løftede pegefingre - kun ønsket om at dele begejstringen for et liv med masser af energi. De giver dig også deres favoritopskrifter - uden kød, naturligvis. Har du nogensinde overvejet en eller flere kødfrie dage? Og mangler du inspiration til, hvad der skal på tallerkenen? Eller til at forklare dit valg overfor omverdenen? Så er denne bog skrevet til dig! Læs den og tag stilling til, hvad der er bedst for dig. Kom med – go green! “Som fysiolog er jeg på ret sikker grund, når jeg siger, at den gennemsnitlige dansker ville gøre noget rigtig godt for deres helbredsmæssige tilstand, hvis han eller hun reducerede sit daglige indtag af kød.” Sundhedsinspirator Chris MacDonald “Det er jo vildt ugennemsigtigt som bybo at gennemskue, hvor maden kommer fra. Her er der ingen dyr i sigte, ud over duerne på Rådhuspladsen, og på den måde slipper vi for at tage stilling.” Sangerinde Sys Bjerre “Tag 10 dage uden kød, og se hvad der sker. Jeg er overbevist om, at du mærker en forskel i dit energiniveau og din fordøjelse – for slet ikke at tale om din mentale tilstand, dit fokus og humør. Just do it!” Juicemester Mads Bo “Det er ikke min mission at overbevise folk om noget, men jeg vil gerne inspirere gennem min mad.” Michelin kok Rasmus Kofoed Antal sider: 163 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Med denne bog giver Jane Faerber en forståelse for kostmodellen LCHF - Low Carb High Fat. Med mad rigt på gode fedtstoffer og få kulhydrater, kan du spise dig mæt og samtidigt tabe dig. Ved at følge denne kostmodel får du din krop til at fungere optimalt og derved opnå de resultater som du drømmer om. Bogen hjælper dig i gang med LCHF og giver dig råd til hvordan du fastholder de nye vaner. For at opnå de bedste resultater bliver du også forsynet med forslag til hvordan du kombinerer LCHF med din træning. Softcover, 248 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. marts
1. udgave fra 2016 på forlaget DR, Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711564974
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Øvrige
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 530 gram
Den store bagedyst - de bedste opskrifter fra jul & nytår (Jul & nytår) - Sæson 5. - Del af tv-serien Den store bagedyst. Her får du de bedste 40 opskrifter fra de fire sæsoner af Den Store Jule- og Nytårsbagedyst. Det er Danmarks bedste amatørbagere, der har bagt, og nu har du mulighed for at smage med. Der er noget for enhver smag, så både store og små kan bage med: småkager, konfekt, chokolader, kransekage og de smukkeste mesterværker til at glæde familie og venner i julen og til nytår. Bogen er smukt illustreret med de fine tegninger, vi kender fra programmerne, og med fotos af kager og af al den gode stemning og bageglæde i programmerne. Så er der kun tilbage at sige: klar, parat, bag! Antal sider: 120 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Selvhjælp, Sundhed
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1000 gram
I "Stærk, let og mæt" løfter Anne Hjernøe sløret for hemmeligheden bag sit vægttabt på 20 kilo med kostplaner, sunde og skønne opskrifter samt praktiske råd. Vægttab er lige dele snilde og lige dele benhårdt arbejde. Det har Anne Hjernøe på et personligt plan måtte sande, og i denne bog deler hun ud af alle sine egne erfaringer. "Stærk, let og mæt" indeholder en kostplan for 14 dage, som Anne Hjernøe selv har tilrettelagt med fokus på sundhed og vægttab. Kostplanen inkluderer 50 dejlige opskrifter, hvor velsmag og sundhed går op i en højere enhed. Dertil følger også et let, styrkende træningsprogram, som Anne Hjernøe har udviklet til vægttab og en stærkere krop. Anne Hjernøe giver i bogen alle sine bedste tips og opskrifter videre fra sit eget vægttabsforløb mens hun opmuntrer og motivere til en sundere livsstil. Måske behøver det slet ikke at være så kedeligt at leve sundt? Hardback, 211 sider. Som ny.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Selvhjælp, Sundhed
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1000 gram
I "Ligevægt – Stærk, let og mæt" disker tv-kok og kogebogsforfatteren Anne Hjernøe op med lækre, kalorielette opskrifter samt en hel masse gode råd til vægttab – og til at holde fast i sin idealvægt. Med ”Ligevægt” har Anne Hjernøe skabt en bog ud fra ønsker og respons fra de problemer folk har oplevet i forbindelse med vægttab. Hvad virker? Og hvilken tilgang kan man holde fast ved over længere tid? Med bogen ønsker Anne at hjælpe andre til at finde deres egen ligevægt: at blive en gladere, sundere og mæt udgave af sig selv. "Ligevægt – Stærk, let og mæt" er en fantastisk bog om at skifte livsstil og skille sig af med dårlige vaner, der både indeholder praktiske råd, forslag til effektiv kredsløbstræning og 63 sunde og lækre opskrifter. Takket været bogens foreslåede 3 ugers madplan og kalorieangivelserne ud for alle opskrifter, vil det desuden blive dejligt nemt selv at strikke mættende madprogrammer sammen. Indbundet, 234 sider. Som ny.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Denne bog kunne også have heddet ”Annes køkken – helt fra bunden”. Den handler om alt det gode, man kan lave i løbet af hele året og stille på hylderne til travlere tider, og det som vi ofte køber i dyre domme, men som det meget bedre kan betale sig at lave selv, også smagsmæssigt. Om ting, man kan samle i naturen og bruge til noget godt - og hvordan man så bruger det. nordisk mysli, ramsløgssalt, Forårspesto med skvalderkål og løgkarse, hyldeblomst-te, tørrede svampe, æblesnaps med hyben og enebær og hjemmelavede rosiner er bare nogle af de opskrifter, Anne deler ud af på ting, der spicer maden og tilværelsen op. Det er hyggeligt og livsbekræftende at lave disse ting fra bunden, og det giver en god fornemmelse at være selvforsynende. Mange af alle de gode sager kan laves sammen med husets børn, for det er nemlig også hyggeligt. Indbundet, 151 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
50 opskrifter der giver "homerun" på første date. Scorekogebogen gør det muligt for alle at lave super lækker og nem scoremad, der ikke tager længere tid at tilberede end den tid, der tager at bestille take-out. Alle opskrifterne er lige til at gå til og hjælper dig med at give din date det perfekte førstehåndsindtryk. Bogen indeholder 50 lækre opskrifter og masser af tips, som hjælper dig med at nå ”third base” på første date. Der er opskrifter til alle datingsituationer lige fra en romantisk picnic i det fri, en hyggelig middag derhjemme til lækker mad på sengen næste morgen. Opskrifterne er ikke bare nemme at lave. De er alle sammen udviklet med det formål, at du skal tage dig godt ud. Der er ingen risiko for hvidløgsånde eller kødtrevler mellem tænderne. Du skal heller ikke være nervøs for, at opskrifterne kikser eller at din date ikke kan lide maden. Opskrifterne er nemlig lavet 100% efter de unges smag, og så er de fri for kød, så du ikke risikerer at fornærme nogen. Celine Lærke Hansen ved hvad hun taler om – hun er 18 år og lige i målgruppen. Hun ved, hvad der kræves for at gøre et godt indtryk blandt unge i dag. Celine har lavet mad siden hun kunne nå op til køkkenbordet. Hun har eksperimenteret med sine egne opskrifter i flere år og udgav allerede som 14-årig sin egen kogebog. Softcover, 144 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.