
Senest opdateret 3. december
2. udgave fra 2015 på forlaget lindhardt og Ringholf
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 739 gram
Claus Meyer har samlet 50 af sine bedste opskrifter på alt, hvad der hører december til, af spiselige sager. Her er sild, fiskefilet og rugbrød. Mørbrad, and og flæskesteg. Kartofler og rødkål. Risalamande, naturligvis. Og ikke at forglemme – gløgg, æbleskiver og honninghjerter. Nytårets torsk og kransekage er heller ikke glemt. Hardback, flot, kan sendes m DAO for ca 44 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 3. december
fra 2007 på forlaget pretty ink
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
- 110 fabelagtige opskrifter til travle kvinder, der vil spise sundt. Fotos af Line Thit Klein. hardback, 2007, lille krølle på friblad, kan sendes m DAO for ca 52 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 3. december
1. udgave fra 2013 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740006483
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1088 gram
Konditor Mette Blomsterberg, der har fået hele Danmark til at bage, kvinder som mænd, voksne som børn - og som til efteråret igen kan opleves på landsdækkende tv i anden omgang af Den Store Bagedyst - er tilbage med en ny bog. Blomsterberg er konditor med stort K og vil med "Blomsterbergs skønne Klassikere" gerne værne om de gode gamle dyder og utroligt mange traditioner, som konditorfaget er fyldt med - og ikke mindst det gode håndværk, som faget repræsenterer. I denne bagebog præsenterer Mette for første gang sine læsere for wienerbrøds- og butterdejsopskrifter, her er lækre brød og småbrød, lagkager og tærter, flødekager og tørkager som man også kender dem fra bageren, småkager og desserter. Mange af denne bogs klassikere er således kendt og elsket i bager- og konditormunde, men her får læseren dem i Mettes fortolkning, lavet med den sædvanlige kompromisløshed og med hendes eget personlige præg. Der findes mange flere konditorklassikere, men dette er dem, Mette har valgt med sit hjerte. En mindre del af opskrifterne er gengangere fra Mettes tidligere bøger, som er med igen her, fordi Mette synes, de hører til i denne sammenhæng. Antal sider: 267 - Indbinding: Orig. illustreret kartonbind
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 3. december
1. udgave fra 2009 på forlaget Sunde Tanker
Oplag: active
ISBN: 9788799329502
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 155 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1511 gram
Skrevet kokkene og brødrene Michael Koch og Jesper Koch samt Professorerne/lægerne Torsten Lauritsen og Bo Christensen. Skrevet kokkene og brødrene Michael Koch og Jesper Koch samt Professorerne/lægerne Torsten Lauritsen og Bo Christensen. Forfatterne giver i deres ny livsstils- og kogebog deres bud på en sund levevis med plads til forandring, der ikke er kedelig. Bogen er en fornyelse inden for kogebøger, og kokkene, der selv begge har diabetes, har lavet alle opskrifter, så også diabetikere sammen med alle andre med fordel kan nyde alle retter. Budskabet er, at det gode - og det sunde liv sagtens kan forenes med øget livskvalitet og et længere liv til følge. Sunde tanker kan omsættes til sund og livsglad handling, og lækker og sund mad kan være en fryd for øje og gane. Forfatterne giver i deres ny livsstils- og kogebog deres bud på en sund levevis med plads til forandring, der ikke er kedelig. Bogen er en fornyelse inden for kogebøger, og kokkene, der selv begge har diabetes, har lavet alle opskrifter, så også diabetikere sammen med alle andre med fordel kan nyde alle retter. Budskabet er, at det gode - og det sunde liv sagtens kan forenes med øget livskvalitet og et længere liv til følge. Sunde tanker kan omsættes til sund og livsglad handling, og lækker og sund mad kan være en fryd for øje og gane. Antal sider: 330 - Indbinding: Kartonbind
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 2. december
fra 1992 på forlaget Rhodos
Oplag: active
ISBN: 87-7245-501-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1200 gram
Daniels kokkeskole - 191 sider + Farveplancher – Hardback - Sprog: Dansk. Er den Michelin-stjernede Daniel Letz’ bud på herlig mad til enhver lejlighed. Opskrifterne er i alle detaljer skrevet let forståeligt, intet led er sprunget over, enhver kan følger dem, og de har alle været gennemprøvet med Kokkeskolens mange elever. - Pris ex forsendelse - B1755 -04 – 11996
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 1. december
1. udgave fra 2014 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740011357
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 140 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 888 gram
Kosten har betydning for vores risiko for at udvikle kræft. Hvordan det vi spiser påvirker risikoen for at udvikle kræft forskellige steder i kroppen, har Kræftens Bekæmpelse undersøgt via en stor befolkningsundersøgelse med data fra over 57.000 danskere, som man har fulgt gennem 20 år. Kræftens Bekæmpelse er nu så langt med resultaterne af undersøgelsen, at de er parate til at drage nogle konklusioner, og dem deler de ud af i denne bog skrevet af forskningschef og overlæge Anne Tjønneland samt seniorforsker Anja Olsen, begge Kræftens Bekæmpelse. Her kan man læse om, hvilken kost der forebygger kræft og få den allerseneste nye viden fra forskerne om alt fra kød og fisk, frugt og grønt, kartofler og sukker til mælkeprodukter, alkohol og planteøstrogener. Samtidig indeholder bogen en opskriftsdel, hvor man som læser får et helt konkret bud på en kost, der forebygger kræft, i form af 60 lækre opskrifter på morgenmad, grønne retter, fiskeretter m.m. Opskrifterne er udviklet af kokken i Kræftens Bekæmpelses kantine, Jens Jepson, og mange af dem serverer han således for medarbejderne i Kræftens Bekæmpelse til dagligt. Bogen er både for alle os, der gerne vil leve sundt og forebygge kræft i al almindelighed, men også for folk, der allerede har været ramt af kræft, og gerne vil ændre kosten fremadrettet, alene eller sammen med hele familien. Antal sider: 199 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 1. december
1. udgave fra 2014 på forlaget People's Press
Oplag: active
ISBN: 9788771378412
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 140 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 797 gram
Anne Bechs & Christianes opskrift på en sund hverdag. Spækket med humor, motivation og opskrifter på sunde måltider fulde af superfoods og næring. 4 kostplaner, der kan få dig klar til festen, gøre maven flad eller udrense din krop. Effektive og nemme FIT-træningsprogrammer med konkrete øvelser, der kan udføres på stuegulvet, og som vil få din krop til at stråle. ”Min rigtig gode veninde gennem mange år, fitnessekspert Anne Bech, har i den grad hjulpet mig med at grundlægge de sunde rutiner i mit liv og har vist mig vejentil en sundere og stærkere krop.Men det er jo ikke alle, der har en sundhedsekspert på speed-dial!Derfor har vi samlet Annes viden og gode råd, mine egne erfaringer og vores fælles baggrund som dansere og motionselskere, så alle kan få glæde af de fordele, der er ved bedre vaner og en slankere krop.” – Christiane Antal sider: 235 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 1. december
2. udgave fra 2013 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 8740013320
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1088 gram
I bogen, der er en efterfolger til gourmetkokken Thomas Rode Andersens store bestseller STENALDERKOST, giver Thomas og hans kone Thilde Jo Maarbjerg dig de videnskabelige forklaringer pá, hvorfor din krop er designet til at leve af stenalder-kost. Og hvorfor din krop fungerer optimalt med netop denne mad. Stenalderkost handler ikke om, at du skal jage mammutter og samle bläbær i skoven. Men om a droppe de moderne, forarbejdede fodevarer, de odelagger din krop, og i stedet spise naturlig oc sund mad med den rigtige fordeling af protein fedt og kulhydrat. Hardback - 279 sider ( 26 x 19,5 cm ) .
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 30. november
1. udgave fra 1996 på forlaget Olivia
Oplag: active
ISBN: 87-604-0211-3
Kategorier: Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 499 gram
Indbundet, 93 sider (side 91/92 mangler).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. november
4. udgave fra 2009 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 978-87-567-9673-6
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 500 gram
Drengerøvskogebogen - remix - 252 sider - Paperback - Sprog: Dansk - Fotografier: Andreas Wiking. - Pris ex forsendelse - B1751- 04-12313
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 26. november
2. udgave fra 2006 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-567-8048-6
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Politikens grillbog - 165 sider - Hardback - Sprog: Dansk – Fotos: Henrik Freek Christensen og Anders Schönemann. Har masser af gode og nye opskrifter, der kan gøre aftnerne på terrassen til en kulinarisk oplevelse, uden at det tager længere tid eller kræver det store udstyr. - Pris ex forsendelse -B1755 – 16 - 10741
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 26. november
fra 1988 på Chr. Erichsens Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-555-1126-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 500 gram
259 sider - Dansk indbinding - Sprog: Dansk - Oversat fra Norsk. En fiskebog med mere end 300 pragfulde retter, en madbiografi og en kulturhistorie. Ex forsendelse/1755-06-413
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 26. november
1. udgave fra 1999 på forlaget Borgen
Oplag: active
ISBN: 87-21-01233-4
Kategorier: Humor, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 500 gram
194 sider - Dansk indbinding - Sprog: Dansk. Er chili et vanedannende stof? Hvordan laver man thai mad i et tekøkken? Må man stege deller i en wok? Peder Bundgaard er ikke blot tegner og forfatter. Han er også en kyndig kok med en brændende interesse for stærke krydderier - ikke mindst chili. Sved på panden er den eneste bog, du behøver for at kunne lave stærk og krydret mand med både smag og stil. Sved på panden fortæller alt, hvad du skal vide, om redskaber, metoder, råvarer og krydderier - og mere til. Sved på panden er en metode, der lærer dig at improvisere efter smag og gehør - ikke en samling opskrifter, som skal læres udenad. Sved på panden indeholder et fyldigt leksikon over krydderier og råvarer. Tag bogen med i lommen, næste gang du køber ind. Ex forsendelse/1755-19-730
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 25. november
fra 1996 på Forlaget Centrum
Oplag: active
ISBN: 87-583-0913-6
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 700 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1600 gram
Vores køkken i Provence - 199 sider - Lærredsbind - Sprog: Dansk- Rigt illustreret i farver af Poul Ib Henriksen. En udmærket spændende bog om de franske land køkken i Provence. –Pris ex forsendelse -B1755 -22- 10145.2
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 25. november
1. udgave fra 2008
Oplag: active
ISBN: 36-2511-747-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 850 gram
Hardback. A4 format. Afvekslende og lækre opskrifter, udførlige kostplaner til 13 uger. Illustreret. 160 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 24. november
1. udgave fra 2012 på forlaget Karolines Køkken
Oplag: active
ISBN: 9788799505838
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 412 gram
I Julens mad har vi samlet de fleste af julens klassikere og tilføjet masser af ny inspiration: Du finder luciabrød med safran, hvid gløgg med romflodeskum, frisk kanelis og skønne kager. Og Og alle de faste klassikere. Der er nye fristelser til julefrokosten - f. Eks. løgpostej, spicy rejesalat, andelever stegt som vildt og julesalat med kokos, mens vildand med friske figner, fyldt andebryst og pighvar med hollandaisesauce udfordrer den traditionelle julemiddag. En kommende klassiker, der bliver aktuel mindst en måned om året! Softback Udg. 122 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 22. november
1. udgave fra 2006 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 87-02-02335-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 420 gram
Spis godt - KONFEKT – 56 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Fotos: Tine Duch. Får du en række opskrifter på skønne, fristende, søde sager, som alle kan fremstilles hjemme i køkkenet af gode råvarer. – Pris ex forsendelse -B1741- 19 -11647
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 22. november
fra Uå på forlaget NGV
Oplag: active
ISBN: 9783625129097
Kategorier: Børn & forældre, Dansk, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 525 gram
Med denne fortryllende bog gảr søde drømme i opfyldelse. Med en samling opskrifter pả mere end 40 forskellige slags fyldt chokolade og konfekt kan du selv lave de skønneste små kunstværker. Se livet fra den søde side og prøv klassikere som romkugler, smørtrøffel med vanilje og petit fours, og ogsà vores yndlingsopfindelser som cappuccinochokolade med krokant,flødekarameller med kaffe og iskonfekt med champagne. Vi giver også masser af tips til fremstilling, opbevaring og dekorativ indpakning, sả du kan fả svar pả alle spørgsmål. God fornøjelse med opskrifterne. Du vil nyde resultaterne! Hardback ( 22,5 x 22,5 cm ) 96 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. november
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 140 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 925 gram
Nødder smager fantastisk, de er skønne at gnave i som en god snack, og de passer i alle former for retter, lige fra salater og lune retter til brød og desserter. Men der er mange flere gode grunde til at give plads til nødderne i den daglige kost. Nødder i alle afskygninger er ernæringsmæssige pletskud, helt uden sidestykke. Særligt de sunde fedtsyrer giver dem antiinflammatorisk styrke, som holder kredsløbet i topform og en lang stribe lidelser stangen. Med den rigtige tilgang kan nødderne ligefrem hjælpe dig ned i vægt, for trods et tårnhøjt kalorieindhold er de fleste nødder en spændende medspiller i det slanke liv. Hemmeligheden ligger i det perfekte miks af mættende proteiner og fibre, langsomme kulhydrater og ikke mindst de såkaldte MUFA-fedtsyrer, som målrettet hjælper dig med at smelte fedtet af kroppen. Bogen giver masser af god information og inspiration til lækker mad med nødder: • Gennemgang af nødders indhold af næringsstoffer, fibre, vitaminer og mineraler. • Introduktion til de mest gængse nødder – sundhedsmæssige fortrin og anvendelse • Mere end 40 lækre opskrifter til alle dagens måltider. Indbundet, 169 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. november
fra 2007 på forlaget Bra Böcker
Oplag: active
ISBN: 978-91-7002-608-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Svampe
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 365 gram
Svampe - Guide og opskrifter – 54 sider -Hardback - Sprog: Dansk - Billeder af svampe i naturligt miljø: Michael Krikorev. – Pris ex forsendelse -B1741- 19 -11644
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. november
fra 1994 på forlaget Bogklubben12Bøger
Oplag: active
ISBN: 87-604-0068-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 430 gram
Kartofler - Den internationale kartoffelkogebog – 159 sider -Hardback - Sprog: Dansk - Illustreret af forfatteren. – Pris ex forsendelse -B1750- 11 -11028
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. november
1. udgave fra 2004 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-567-7271-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 935 gram
Politikens bog om kost og sundhed– 215 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Giver dig mulighed for at vælge en sund kost tilpasset netop dine behov - afhængigt af din alder, livsstil, sundhedstilstand mv.. Den er illustreret med mere end 75 fotos. – Pris ex forsendelse -B1741- 16 -10820
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. november
1. udgave fra 2010 på forlaget Turbine
Oplag: active
ISBN: 9789174010725
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 175 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 928 gram
Rigt illustreret i farver. Stort format. 'En uundværlig bog for alle muffinelskere. Antal sider: 193 - Indbinding: Illustreret hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. november
1. udgave fra 2017 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711568606
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 667 gram
30 opskrifter, som kan laves på 30 minutter. Louisas madplan gør hverdagen nemmere. Her viser hun nemlig, hvordan du nemt og billigt kan lave både lækker og sund mad. Her er både opskrifter med grønt, fisk og kød. Klassikere som kylling i karry, fiskefrikadeller med stuvet hvidkål, hakkebøffer med jordskokker og ærtemos, kyllingebryster med bagte rødder og gremolata, urtekrebinetter med honningrødder, supper, salater og meget mere. Alle opskrifter er beregnet til to, men kan nemt tilpasses flere. God appetit og god fornøjelse. Antal sider: 155 - Indbinding: Kartonbind
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
fra 1989 på Forlaget Sesam A/S
Oplag: active
ISBN: 87-7258-439-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 262 gram
203 sider- Hardback - Sprog: Dansk Løs den, brug den og nyd måltiderne. Ex forsendelse/1745-13-525
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2004 på Forlaget Oscar
Oplag: active
ISBN: 8799019604
Kategorier: Dansk, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 450 gram
Når andre taler om vejret, taler Søren Dahl om maden, og lytterne kvitterer i stort antal med deres bedste opskrifter. Pa det seneste har der især varet talt om det danske sildebord, brødet og egnsretterne, som bogen her præsenterer et udvalg af. God Appetit! Sild Dildsild fra Faarvang .. Karabidsild fra Kalundborg Marinerede sild fra Knebel Pandesild fra Dragør .. Sild i festligt lag fra Fierritslev Spegesild fra Dalmose Spegesildetilbehor fra Brædstrup Stegte sild fra Roskilde Syv seje sild fra Koge Varme sild fra Korser Brod Brunch Bred fra Hjørring. Fedtfri Grovboller fra Rebild Grovboller fra Lyngby Frugtbrød fra Idestrup Hvedebred fra Herlufmagle Krydderbrød fra Rebild Rouladebred fra Rebild Rugbrød fra Ribe Valnøddebrød fra Esbjerg. Fisk Fiskedeller med pandehår fra Hirtshals Fiskefad fra Ballerup Fiskefad fra Hirtshals. Karrytorsk i fad fra Mejlby. Lakseforret fra Hirtshals Lakseterrin fra Groest 'Torskchoveder fra Agersø. Hovedretter Dyrekølle fra Såby. Grønlangkål fra Sønderjylland Haregryde fra Øland. Hvidkål fra Sønderjylland Juleskinke fra Sverige Knugekål fra Trekantsomrädet Kreolergryde fra New Orleans Kyllingeroulade fra Umbrien Nakkekoteletter fra Aalborg Spareribs fra Tijuana Sursteg fra Hads Herred. Lækkerier Arme Riddere fra Idestrup Gin-syltede jordbær fra Ulfborg Ingefæræbler fra Hvidovre Orangemarmelade fra Hjørring Sakkuk fra Fanø. Snysk fra Als .. Øllebrød fra Skive Øllebrød fra Århus. Med flere bl.a Frokostretter og Salater. Hardback 125 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2006 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 9788711267135
Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Kompetenceudvikling, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 350 gram
Få inspiration og ideer til den ene flotte kage efter den anden. Her er kager til (sølv)brylluppet, konfirmationen, barnedåben og andre af livets store fester. Men man kan også bruge bogen som inspiration til en helt almindelig hverdagskage. I bogen er der desuden anvisninger på, hvordan man laver forskellige blomster og chokolade- og sukkerpynt, som man kan dekorere kagerne med. Finere kagepynt indeholder mange tips og ideer. Og samtlige arbejdsprocesser bliver beskrevet og illustreret med fotos. Indbundet udgave - 48 sider. ( 22 x 24,5 cm ) Flot bog; Flot stand
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2014 på forlaget Legind
Oplag: active
ISBN: 9788771550092
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 540 gram
Forlag: Legind - Udgivet år: 2014 - Antal bind: 1 - Udgave: 1.udg - Antal sider: 127 - Indbinding: Hardback. - Tilstand: Fejlfrit eksemplar. - Marcus Polman har besøgt alverdens bøfhuse og brasserier og har talt med slagtere, økologiske landmænd, køkkenchefer og andre fagfolk for at lure dem kunsten af. Nyd godt af deres hemmeligheder og tilbered din egen fristende, saftige og helt perfekte bøf. Der er også en række opskrifter på verdensberømte bøffer fra T-bone til Tartar og Tournedos Rossini samt klasssike saucer og andet tilbehør.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2003 på Soejderforlaget
Oplag: active
ISBN: 8770414424
Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Kogebøger, Mad & gastronomi, Natur
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 300 gram
Opskrifterne er samlet i kapitler efter tilberedningsmåde: Pande, grillrist, spyd, wok, bagehat, popcorntombola, pind og direkte i gløder. Der er opskrifter både på kød, fisk, grøntsager, frugt, brød og slik, desuden på forskellige marinader. Opskrifterne med gode råd virker meget gennemarbejdede og er lette at gå til. Der er noget til både nybegyndere - børn fra bh. klasse - og mere erfarne kokke. På rist ; På spyd ; I wok ; I pande ; I bagehat ; I popcornstombola ; På pind ; I gløder ; Marinader Spejderforlaget - 44 sider. Hardback ( 23 x 22,5 cm ) FLOT eksemplar.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
2. udgave fra 2010 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788702101393
Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1400 gram
Forlagets beskrivelse af Frøken Jensens Kogebog Frøken Jensens Kogebog er kendt og elsket af danskerne for sin klassiske danske grundkogebog, der garanterer vellykket og varieret madlavning året rundt til både hverdag og fest. Opskrifterne er stensikre, velgennemprøvede og lette at følge. Der er styr på råvarer, sæsoner, traditioner, ernæring og husholdningsbudget. Og der er over 1.000 opskrifter at vælge imellem. I 1901 blev de mange opskrifter, Frøken Jensen havde samlet gennem årene, udgivet under titlen vi alle kender i dag. Bogen er i dag en ægte klassiker og er den mest solgte kogebog i Danmark gennem tiderne. Nu kommer den ikoniske kogebog i nyt smukt seriedesign i samarbejde med Royal Copenhagen, der markerer 120-året for udgivelsen. Hardback - som NY - 544 sider ( 25 x 18 x 5,2 cm ).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.