Senest opdateret 21. juni
fra 2008 på forlaget Parragon Books
Oplag: active
ISBN: 978-1-4075-1994-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1300 gram
Smoothies & frugtdrikke - nemme og velsmagende opskrifter til glæde og inspiration - 224 sider - Hardback med tilsvarende smudsbind - Sprog: Dansk - Fotos: Günter Beer. Smoothies har taget landet med storm, og deres store popularitet er ikke kun begrænset til nogle enkelte aldersgruppe. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 21. juni
fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 978-87-11-37498-6
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 260 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1900 gram
Grill med Det Danske Grill Landshold - 286 sider + register – Illustreret hardback- Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Er en grillkogebog skrevet til dig, der gerne vil videre fra stadiet med pølser og koteletter på grillen. Gennem 128 lækre opskrifter får du masser af inspiration til alt det, der er muligt at lave hjemme i haven på din egen grill. – Pris ex forsendelse -B1711– 07 -10306
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. juni
1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711344293
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Kogebøger, Selvhjælp, Sundhed
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 462 gram
Opskrifter på burgerboller, knækbrød, tærtebunde, solsikkebrød, focaccia, baguetter m.m. bagt uden mel, sukker og gær. Bagebog for dem, der er på glutenfri kost eller slanker sig efter princippet om meget protein og ingen kulhydrater Opskrifterne er alle baseret på det vægtreducerende princip LCHF (low carb high fat). Hardback - 95 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. juni
fra 2011 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788700788145
Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Markedsføring, Sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1250 gram
Forfatterne ejer det australske bageri Bourke Street Bakery, hvor de deler deres yndlingsopskrifter og bageteknikker fra sunde surdejsbrød, postejer til tærter, kager og småkager. Hardback - 365 sider. Gennemillustreret. ( 26 x 20 cm ).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. juni
1. udgave fra 2014 på forlaget Længe Leve Livet
Oplag: active
ISBN: 9788799508938
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Den glutenfri kogebog tilbyder inspiration, viden og teknik til et liv uden gluten. Lækre og velsmagende opskrifter, revolutionerende bageteknik og viden om hvad gluten er, og hvad det kan gøre ved os. Du får oplyst gode erstatninger for gluten i dagligdagen og hvordan du bruger de nye melsorter i madlavningen. Opskrifterne er uden gluten, komælk, æg og gær, og sukker er kun anvendt i yderst begrænset omfang. Den glutenfri kogebog er bogen der viser dig vejen til en glutenfri levevis, let lækkert og ukompliceret. Hardback - 102 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. juni
1. udgave fra 2015 på forlaget Samvirke
Oplag: active
ISBN: 9788792894847
Kategorier: Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 570 gram
Bogens retter er alle grillet på enten gas, kul eller bål og er inddelt i snacks, hovedretter, desserter, dressing og marinader. Hovedretterne er yderligere inddelt i opskrifter med fisk, fjerkræ, vildt, lam, okse, kalv, gris og vegetariske retter. Bogen har bokse med gode råd og tips til at få grillmaden til at blive sundere og mere velsmagende. Sund mad på grillen ; Gas, kul eller bål? ; Så går vi i gang ; Måltiderne (Snack og småretter ; Fisk ; Vegetar ; Fjerkræ ; Vildt ; Lam ; Okse ; Kalv ; Gris) ; Desserter ; Dip, dyp og dressinger ; Marinader. FLOT flot eksemplar i hardback - 144 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juni
1. udgave fra 2014 på forlaget Vandkunsten
Oplag: active
ISBN: 9788776952815
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 140 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 320 gram
At fremstille sine egne pølser er ikke så svært, som man skulle tro. Med ganske enkle midler kan enhver kaste sig over pølsemageriets ædle, men glemte kunst. Hjælpen til at komme i gang kan man hente i denne første kogebog på dansk, der giver anvisninger på, hvordan man kan tilberede sine egne velsmagende pølser. Bogen er spækket med de bedste grundopskrifter, som man selv kan variere efter personlig smag. Bogen er forsynet med en historisk beskrivelse af dansk pølsemageri – der altid har hentet inspiration fra det store udland – og derudover beskriver den alt om hygiejne, teknik, råvarer og konservering. Forfatteren har i 25 år har oparbejdet en elementær viden og erfaring om emnet og har desuden "stået i lære" hos sin svigerfar, der var slagter og pølsemager. Softback - 197 sider i meget FLOT stand. ( 19,6 x 12,8 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juni
fra 2014 på forlaget GEMBA
Oplag: active
ISBN: 9788799739301
Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 450 gram
Kogebog der tager udgangspunkt i nordfynske fødevareproducenter. Opskrifterne er nemme at gå til, og bogen beskriver den nordfynske natur og steder hvor råvarerne bliver til Indbinding: Illustreret kartonbind. 92 sider, smukt og alsidigt Illustreret. Kvadratformat
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juni
2. udgave fra 2010 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788702101393
Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1400 gram
Forlagets beskrivelse af Frøken Jensens Kogebog Frøken Jensens Kogebog er kendt og elsket af danskerne for sin klassiske danske grundkogebog, der garanterer vellykket og varieret madlavning året rundt til både hverdag og fest. Opskrifterne er stensikre, velgennemprøvede og lette at følge. Der er styr på råvarer, sæsoner, traditioner, ernæring og husholdningsbudget. Og der er over 1.000 opskrifter at vælge imellem. I 1901 blev de mange opskrifter, Frøken Jensen havde samlet gennem årene, udgivet under titlen vi alle kender i dag. Bogen er i dag en ægte klassiker og er den mest solgte kogebog i Danmark gennem tiderne. Nu kommer den ikoniske kogebog i nyt smukt seriedesign i samarbejde med Royal Copenhagen, der markerer 120-året for udgivelsen. Hardback - som NY - 544 sider ( 25 x 18 x 5,2 cm ).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juni
1. udgave fra 2014 på forlaget Legind
Oplag: active
ISBN: 9788771550092
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 540 gram
Forlag: Legind - Udgivet år: 2014 - Antal bind: 1 - Udgave: 1.udg - Antal sider: 127 - Indbinding: Hardback. - Tilstand: Fejlfrit eksemplar. - Marcus Polman har besøgt alverdens bøfhuse og brasserier og har talt med slagtere, økologiske landmænd, køkkenchefer og andre fagfolk for at lure dem kunsten af. Nyd godt af deres hemmeligheder og tilbered din egen fristende, saftige og helt perfekte bøf. Der er også en række opskrifter på verdensberømte bøffer fra T-bone til Tartar og Tournedos Rossini samt klasssike saucer og andet tilbehør.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juni
fra 2012 på forlaget Turbine
Oplag: active
ISBN: 9788770905404
Kategorier: Faglitteratur, Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 370 gram
I Dampede retter kan man finde lækre og lokkende retter, der er fulde af velsmag - milevidt fra fordommene om dampet mad som trist helsekost uden smag. Men at dampede retter er sunde, kan man ikke komme uden om, da dampning er en tilberedningsform, der ikke kræver tilsætning af fedt, og som bevarer smag, duft, næringsstoffer og vitaminer. Softback - 143 sider. Fin stand ( 28,5 x 17,5 cm)
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juni
1. udgave fra 2015 på Nyt Nordisk Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788717045576
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 384 gram
Med sous vide-teknikken har du mulighed for at lave helt utrolig mad i særklasse - det hjælper "Sous vide kogebogen" dig med. Med vakuum og vandovn er det let og innovativt at lave en middag, der slår benene væk under gæsterne. Sous vide-teknikken er hemmeligheden bag restauranternes møre kød. Det er blevet nemmere for almindeligt dødelige at lave mad på dette niveau derhjemme, fordi der er kommet nyt og billigt grej til det på markedet, så nu er der ingen undskyldning for ikke at lave mad på Michelin-niveau. Hardback - 96 sider ( 189 x 224 mm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juni
1. udgave fra 1999 på forlaget Hovedland
Oplag: active
ISBN: 9788777394267
Kategorier: Botanik, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Medicin, Orientalsk Filosofi og Livskunst, Sygdom/sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 490 gram
Bogen præsenterer tre snese mere eller mindre kendte urter og grønsager fra Østen som alle kan dyrkes i danske haver og anvendes i madlavningen. Urterne Asiatisk vandnavle. Aubergine Bambus Bitteragurk.Bukkehorn (Bukkehornsfro) Bukketorn Burre (Japansk) Celtuce (Stangelsalat) Chayote (Kayote) Chili Choi sum (Choy sum). Citrongres (Lemongrass) Daglilje Eryngo (Falsk koriander) Forärslog Goabonne Gronart Hjelmbonne Hokaidosquash Hvidlog Kailan (Kinesisk broccoli). Kalabas (Flaskegraskar) Kammynte (Kryddermynte) Kamaleonplante Kikart Kinak& Kinaradise« eller Japanraddike Kinaskok Kinesisk purlog (Kinalog) Kinesisk amarant Koreansk mynte. Kinaskok Kinesisk purlog (Kinalog) Kinesisk amarant Koreansk mynte (Huo xiang) Koriander Kranskatost og kruset katost Kronokseoje (Shungiku) Linse Luffa Malabarspinat Mexicansk oregano Mibuna Mitsuba (Japansk persille). Og en hel række flere gode vækster. Hardback - 128 sider. Meget FIN stand. ( 22,5 x 19 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juni
1. udgave fra 2005 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788756773498
Kategorier: Børnebøger, Børn & forældre, Faglitteratur, Folklore, Kogebøger, Mad & gastronomi, Mystik/eventyr
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 550 gram
HEKSEKOGEBOGEN er til dig, der gerne vil lave din heit egen heksemad med alt,hvad der hører sig til af mystik og tryllerier. Hvad siger du til at lave kiks, som'er formet som slanger og'edderkopper, eller ( lave et farsbred, som er formet som en drage for slet ikke at tale om en dessert, der hedder "Den blodige tallerken"? Det er nu bare jordbær, hindbær, kirsebær og en rod gelérand, men tænk, hvilken opsigt den vil vække. Og/til alt dette kunne du jo også passende servere en drageblodsdrik til dem, der gerne lige vil slukke tørsten efter sådan et heksemåltid. .. Hardback - 125 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juni
1. udgave fra 2007 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 97887112642847
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Medicin, Personlig udvikling, Selvhjælp, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Hardback - 382 sider - 2007 - 1.Udgave 2. Oplag Flot stand. Alle kan forbedre sit helbred og få det bedre. Ved at styrke din selvhelbredende kraft, kan du få et liv, du ikke troede var muligt! Her får du et 12-ugers program, der trin for trin fører dig til et sundere liv. Det handler om at tænke i nye baner og: spise lidt sundere tage pauser og lave vejrtrækningsøvelser eller meditere sørge for at sove ordentligt rense ud og få det bedre sørge for dine individuelle behov give næring til sjælen tage hånd om glæden og lege mere sørge for helheden Bogen giver konkret vejledning, hvor du hver uge koncentrerer dig om en side af dit helbred. Du får hårde fakta og bløde øvelser, opskrifter på lette og hurtige retter, forskellige spørgeskemaer som hjælper dig til succesfuldt at bedømme dit helbred samt praktiske råd. Denne bog giver dig forudsætningerne - du giver dig selv muligheden for et godt helbred. Sanna Ehdin har en Ph.D. i immunologi og har siden 1991 beskæftiget sig med psykoneuroimmunologi - sammenhængen mellem krop, tanker, følelser og helbred og har tidligere skrevet Det selvhelbredende menneske, Kogekunst for det selvhelbredende menneske og HQ - det menneskelige helhedssyn.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. juni
1. udgave fra 2008
Oplag: active
ISBN: 36-2511-747-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 850 gram
Hardback. A4 format. Afvekslende og lækre opskrifter, udførlige kostplaner til 13 uger. Illustreret. 160 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. juni
1. udgave fra 2021 på forlaget Smith Street Books
Oplag: active
ISBN: 978-1-92241-7-251
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Paperback - 191 sider - engelsk - Bogen er en startguide til alle, der ønsker at foretage bæredygtige ændringer - og samtidig holde middagsbordet lækkert. Med indkøbslister for hver uge og 28 fulde dages måltider (inklusive snacktidstrang) har denne bog alt, hvad du har brug for, for at starte en plantebaseret kost lettest muligt.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. juni
fra 2002 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-00-69676-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1150 gram
Kogebog med vægt på krydderier og smagsoplevelser inden for emner som supper, grøntsager, fisk, skaldyr, kød, fjerkræ, brød, drikke, sylt og sødt. Antal sider: 255, rigt illustreret med smukke farvefotos.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 13. juni
1. udgave fra 1998 på forlaget Netto og D3
Oplag: active
ISBN: 87-90059-19-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 55 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 325 gram
Hardback, i fin stand En kulinarisk rejse Danmark rundt, 10 af Danmarks bedste kokke lægger menukortet på bordet . Opskrifter på vildtretter og mere til. Vildt, fonde, satser, marinering, syltning.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 13. juni
2. udgave fra 2000 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 87-11-12919-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Hardback, 112 sider Lækre retter til festlige lejligheder : vejfesten, nytårsaften, studenterfesten samt små intime middage under fire øjne. Med Rolf Lund som guide klarer du også juleaften med svigermors øjne i nakken.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. juni
Oplag: active
Kategorier: Botanik, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 650 gram
Krydderurter er nemme at dyrke, og man behøver ikke engang en have for at dyrke dem. De trives lige så godt i krukker og potter på en terrasse, altan eller i vindueskarmen. De beriger hverdagen med deres himmelske dufte og farver og gør maden til en større oplevelse. De kan drikkes som te, der både kan berolige og kvikke op. Og kommes i kolde drikke som et særligt pift. Deres blomster kan pynte på desserter og i salater. Her får man en hel verden af anvendelsesmuligheder foræret. I den omfattende bog giver forfatteren gode råd om, hvordan man anlægger et krydderurtebed eller dyrker i krukker og potter. Hun gennemgår 107 krydderurter med billeder, baggrundshistorie, pasning, formering, arter og sorter og anvendelse. Det drejer sig om både de gode, gamle kendinge, men også mange nye krydderurter, Østens urter, klosterhavens urter og de vilde planter, som man kan finde i naturen eller dyrke selv. Her er indblik i lægeplanternes historie og tips om, hvordan man opbevarer sine krydderurter til vinterbrug, hvordan man kan lave blandinger til brug i gryderetter, på grillen og i desserter, og hvilke krydderurter der harmonerer sammen. Indbundet, 188 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. juni
Oplag: active
Kategorier: Botanik, Humor, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1040 gram
Den mest omfattende bog om krydderier og krydderurter på dansk. En underholdende og nyttig bog om deres historie, deres gastronomiske muligheder, og om hvordan de på afgørende måde ændrede den europæiske kultur. Bogen giver en fyldig gennemgang af mere end 150 krydderier, krydderurter og blandinger med forskellige bud på deres gastronomiske anvendelse. Den fortæller også om krydderiernes helbredende virkninger, og om troen på deres magiske mulighed for at stimulere menneskets virilitet og lyst. Fra sit landkøkken på 4.sal forsyner Nanna Simonsen de enkelte krydderier og urter med spændende opskrifter og med tips til, hvordan man bruger, plejer og opbevarer dem for at opnå den fulde duft og smag. Indbundet, 280 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. juni
Oplag: active
Kategorier: Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 605 gram
Fra frø til gryde! Find ud af, hvordan du kan dyrke dine egne råvarer og forvandle de ting, du dyrker, til indbydende måltider! Følg de lette anvisninger i bogen og se, hvordan du laver lækker tomatsauce eller et tomat- og auberginetårn af saftige tomater. Flotte græskar kan trylles om til græskartærte, og med friske jordbær kan du pynte dine egne sprøde marengs. Lær, hvordan planterne gror og sætter frugt, og hvordan du kan bruge det, du høster, til at lave skøn og sund mad med masser af smag. Du behøver ikke at have egen have for at få glæde af bogen. Alle planterne i Dyrk det Spis dpt kan dyrkes i krukker på altanen eller i vindueskarmen. God fornøjelse! Indbundet, 80 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. juni
fra 1988 på forlaget Clausen bøger
Oplag: active
ISBN: 87-11-04404-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Kogebog for allergikere – 127 sider - Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i s/h og farver. Bogen indeholder over 160 lækre opskrifter, man behøver ikke at spise kedeligt fordi man er allergiker. Desuden er der et varieret udvalg af baby-og børneretter inklusive forslag til børnefester. – Pris ex forsendelse -B1722 – 11 -10779.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. juni
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 760 gram
Hjemmelavet is - 70 lækre opskrifter på hjemmelavet flødeis, sorbet, granité og ispinde! Har du lyst til at prøve kræfter med hjemmelavet is? Det er faktisk ikke så svært - i hvert fald ikke med denne bog i hånden, der fortæller dig alt, hvad du skal vide, når du kaster dig ud i at lave hjemmelavet is. Opskrifterne tager udgangspunkt i naturlige råvarer, og ingredienser, der findes i de fleste køkkener. Prøv gammeldags vaniljeis, stribede youghurt-ispinde eller Pina Colada-sorbet. Alle opskrifter kan laves både med og uden ismaskine. Indbundet, 160 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 10. juni
på forlaget Komet – uden år
Oplag: active
ISBN: 3-625-11139-x
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Den spanske kogebog – 173 sider - Hardback - Sprog: Dansk. Med denne kogebog giver vi et kulinarisk stemningsbillede af et farverigt land, fuldt af skønhed, med en gæstfri kultur, som det virkelig er værd at besøge. Lær de mange forskellige sider af det spændende spanske køkken at kende og lad dig fascinere af regionernes lækkerier. – Pris ex forsendelse -B1739 – 04 -10403.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 10. juni
2. udgave fra 1997 på forlaget Brøndum
Oplag: active
ISBN: 87-8998-542-7
Kategori: Kogebøger
pris: 220 kr – stand: ★★★★★★
En kogebog om dekokrets kraft og livets lyksalighed. Heftet bind, fin og velholdt stand. Genoptryk af 1. udgaven. 210 sider. Billeder af: Erik A. Frandsen Michael Kvium Christian Lemmerz Lars Nørgaard
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 9. juni
1. udgave fra 1996 på forlaget Tommeliden
Oplag: active
ISBN: 8778310377
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 99 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 510 gram
Hardback. Som ny. Illustreret af Leif Ragn Jensen.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 8. juni
1. udgave fra 1998 på forlaget Colibri
Oplag: active
ISBN: 87-90746-00-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 69 kr – stand: ★★★★★★
Hardback. 189 sider Som ny.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 8. juni
1. udgave fra 2011 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788702105476
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 140 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1428 gram
Nigellas køkken af Nigella Lawson er den allerførste kogebog fra den engelske køkkengudinde. Undertitlen er naturligvis opskrifter fra hjemmets hjerte. Lækre og inspirerende opskrifter f.eks. på skalddyr med chorizo til ingefærdbrød med Guinness-øl. Få lyst til at gå i køkkenet med Nigella Lawson. Antal sider: 487 - Indbinding: Illustreret hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.