
Senest opdateret 5. oktober
1. udgave fra 2015 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740016758
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 169 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 793 gram
Denne bog henvender sig til dig, der gerne vil slippe af med din type-2 diabetes, og til dig med type-1 diabetes, der gerne vil sænke forbruget af insulin, for at mindske risikoen for følgesygdomme, og endelig til dig, der gerne vil forebygge sukkersyge. Der er rigtig meget, du selv kan gøre, også selvom du allerede har fået konstateret diabetes. Indtil i dag har man fokuseret på at opnå et normalt blodsukker, men det har vist sig, at det er insulin og ikke blodsukkeret, der øger risikoen for diabetes følgesygdomme. Den nyeste videnskabelige forskning viser, at de hidtidige anbefalede kostråd til diabetikere, er uhensigtsmæssige og risikerer at fastholde folk i sygdommen. I denne bog indføres du i KISS-kost, der er videnskabeligt funderet og virker medicinsk ved at sænke insulinbehovet. KISS-kost står for Klinisk InSulin Sænkende kost. Spis dig fra diabetes forklarer, hvad diabetes er, hvordan det påvirker din krop, hvad du selv kan gøre med ændret livsstil, og hvad der er den optimale kost. I bogen får du videnskabelige fakta på, hvordan KISS-kost og motion kan bedre eller ligefrem helbrede diabetes-2 og sænke dit forbrug af insulin, hvis du har diabetes type 1. Du får information, gode råd og en KISS-kost-plan med masser af opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider, der kan sammensættes på mere end 1000 måder, der alle er optimale at spise, hvis du har diabetes. Har du fået konstateret diabetes, og kunne du tænke dig selv at gøre noget ved det, så er denne bog noget for dig. Antal sider: 223 - Indbinding: Indbundet
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 4. oktober
fra 1989 på forlaget Hollym
Oplag: active
ISBN: 0-930878-37-x
Kategorier: Engelsk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1200 gram
Practical Korean Cooking –214 sider – Hardback -Smudsbind - Sprog: Engelsk –Copyreader: Shirley A. Dorow - Rigt illustreret i farver. “Not only the most popular and well-known dishes are here, but also many known only to the true Korean palate. Navn på friblad. - Pris ex forsendelse -B1737 –16 – 10719
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 4. oktober
fra 1988 på forlaget Hollym
Oplag: active
ISBN: 0-930878-59-0
Kategorier: Engelsk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Kimchi – A Natural Health Food –64 sider – Hardback - Sprog: Engelsk - Rigt illustreret i farver. This book presents recipes for forty-eight different varieties of kimchi and twelve combination dishes containing kimchi. Navn på friblad. - Pris ex forsendelse -B1737 –11 – 10885
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 4. oktober
1. udgave fra 2004 på Turbine Forlaget
Oplag: active
ISBN: 87-91415-06-3
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Dansk højtidsmad -Traditionel dansk mad til årets små og store højtider –85 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Er en samling opskrifter fra det traditionelle danske køkken. Bogen giver et overblik over alle årets små og store højtider, som hver især rummer deres egne madtraditioner eller oplagte anledninger til at sammensætter eller anrette menuen på en særlig måde. - Pris ex forsendelse - B1737 –04 – 11941
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 4. oktober
1. udgave fra 2016 på forlaget Legend - Hovedland
Oplag: active
ISBN: 978-87-7155-258-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 889 gram
Nyd din hverdag mens du taber dig 5, 10, 15 eller flere kilo. Indbundet, 248 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 4. oktober
1. udgave fra 1998 på forlaget Colibri
Oplag: active
ISBN: 87-90746-00-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 69 kr – stand: ★★★★★★
Hardback. 189 sider Som ny.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 4. oktober
1. udgave fra 2001 på forlaget Bogklubben
Oplag: active
ISBN: 9788760413216
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 175 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1404 gram
Køkkenets gudinde handler ikke om at være gudinde, men om at føle sig som en! Denne appetitvækkende kogebog fortæller på overbevisende vis, at det faktisk ikke er svært at bage muffins eller en saftig kage, men at den glæde og tilfredshed bedriften medfører hos såvel kokken som hendes omgivelser, er helt uforholdsmæssig høj i forhold til indsatsen. Antal sider: 372 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 3. oktober
1. udgave fra 2014 på forlaget People´s Press
Oplag: active
ISBN: 87-7137-666-6
Kategori: Kogebøger
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1500 gram
Blåt hellærredsbind, fin og velholdt stand. 200 sider. Fotos af Line Thit Klein
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 1. oktober
1. udgave fra 2017 på forlaget Wengel
Oplag: active
ISBN: 9788799775880
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 155 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 576 gram
Sense er en livsstil med almindelig mad i fornuftige mængder til dig, der gerne vil have sund og varieret mad. Sense henvender sig til alle mennesker, uanset størrelse og vægt, og er også velegnet til at sikre vedvarende vægttab. Også for dig med diabetes kan Sense-kost være vejen til et bedre liv - endda i mange tilfælde til et liv med mindre eller slet ingen medicin, med stabilt blodsukker og god vægtkontrol.Den nyeste forskning inden for diabetes viser, at en kost sammensat efter principperne i Sense med en kontrolleret mængde af brød, pasta, ris, kartofler, grøntsager og frugt i god balance med protein og fedtstoffer sikrer et stabilt blodsukker gennem hele dagen. Forskningen passer med de erfaringer, vi selv har gjort os gennem de seneste år, hvor vi har hjulpet hundredvis af mennesker til et lettere, sundere og gladere liv.Bogen indeholder et afsnit om vores erfaringer med Sense og diabetes. Her gennemgår vi også den nyeste forskning. Ligeledes kan du finde en grundig gennemgang af principperne bag Sense, inden vi når til opskrifterne. Opskrifterne indgår i en komplet madplan for to uger. Madplanen kan være en god hjælp til at komme i gang med at ’sense’ din egen mad. Når de to uger er gået, er der en god chance for, at du har principperne så meget inde under huden, at du kan fortsætte din rejse på egen hånd. Antal sider: 159 - Indbinding: Hæftet.( soft cover)
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 1. oktober
1. udgave fra 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711433799
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 180 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1390 gram
Hvis du er en af dem, der går rundt og tror, at de umuligt kan lære at lave mad, så kan du godt tro om igen: Alle kan lære at lave mad! Kast et blik i bogen med de skønne opskrifter og overskuelige trin-for-trin-billeder, så skal du bare se! Lær at lave lækker mad fra bunden til dig selv og familie og venner; det er både hyggeligt og billigt – og som en sidegevinst får du et sundere og sjovere liv. Kig i bogen og lad dig inspirere. Prøv at lave lige præcis den ret, du har allermest lyst til, og nyd den med nogle venner. Og når du er fortrolig med opskriften, lærer du den videre til andre. Lær og lær fra dig! Antal sider: 359 - Indbinding: Hardback med smudsomslag
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 1. oktober
1. udgave fra 2019 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740046526
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 783 gram
I "Stærk, let og mæt" løfter Anne Hjernøe sløret for hemmeligheden bag sit vægttabt på 20 kilo med kostplaner, sunde og skønne opskrifter samt praktiske råd. Vægttab er lige dele snilde og lige dele benhårdt arbejde. Det har Anne Hjernøe på et personligt plan måtte sande, og i denne bog deler hun ud af alle sine egne erfaringer. "Stærk, let og mæt" indeholder en kostplan for 14 dage, som Anne Hjernøe selv har tilrettelagt med fokus på sundhed og vægttab. Kostplanen inkluderer 50 dejlige opskrifter, hvor velsmag og sundhed går op i en højere enhed. Dertil følger også et let, styrkende træningsprogram, som Anne Hjernøe har udviklet til vægttab og en stærkere krop. Anne Hjernøe giver i bogen alle sine bedste tips og opskrifter videre fra sit eget vægttabsforløb mens hun opmuntrer og motivere til en sundere livsstil. Måske behøver det slet ikke at være så kedeligt at leve sundt? Antal sider: 234 - Indbinding: Hardbac
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 30. september
1. udgave fra 2018 på forlaget Michael Joseph, Penguin
Oplag: active
ISBN: 9780718187736
Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 200 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1437 gram
Jamie Cooks Italy is a celebration of the joy of Italian food. Jamie wants to share his love of all things Italian with accessible, best-ever recipes for Classic Carbonara, Salina Chicken, Stuffed Focaccia, Baked Risotto Pie, Pot-Roasted Cauliflower and Limoncello Tiramisu. This is about bringing the pleasure and passion of the world's favourite cuisine to your kitchen at home. Featuring 130 recipes in Jamie's easy-to-follow style, the book has chapters on Antipasti, Salad, Soup, Meat, Pasta, Fish, Rice & Dumplings, Bread & Pastry, Sides, Desserts and all the Basics you need. The recipes are a mix of fast and slow cooking, familiar classics with a Jamie twist, simple everyday dishes and more indulgent labour-of-love choices for weekends and celebrations. Whether cooking for yourself or cooking for friends and family, the aromas and tastes will transport you straight to the landscapes of Italy. Viva Italia! 'Every bookshelf needs this - it's Italian food, but not as you know it' The Times Jamie returns to cooking the food he loves the most, getting right to heart of the Italian kitchen in his ultimate go-to Italian cookbook. He shows you that truly authentic Italian cooking is simple, beautiful and achievable. Find all of the recipes from Jamie's Channel 4 hit-series Jamie Cooks Italy, and many more inside this book. Antal sider: 405. - Indbinding: Hardback med Smudsomslag.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 30. september
1. udgave fra 2009 på forlaget Sunde Tanker
Oplag: active
ISBN: 9788799329502
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1504 gram
Kogebog, skrevet af kokke og læger, der forener sund og lækker kogekunst med lægelige viden, råd og opskriften på et sundt liv. Bogen er både til raske og til dem som er tvunget til livsstilsændringer på grund af livsstilssygdomme. Antal sider: 330 - Indbinding: Kartonbind
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 30. september
fra 2007 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788700797932
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 617 gram
En lang række af de velkendte klassiske retter fra Frøken Jensens Kogebog 1901 bliver her præsenteret i en ganske lidt revideret form og med stemningsfulde farvefotos i den for tiden hotte nostalgiske stil. Det er de evigtgyldige danske hverdags- og lidt mere festlige retter: bankekød, benløse fugle, forloren hare, karamelbudding mv., der her er anrettet på mormors dug og med tallerkenrækken i baggrunden. Det er Frøken Jensen som livsstil i en smuk bog der forener det moderne med det gamle. Antal sider: 156 - Indbinding: Illustreret kartonbind
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 30. september
1. udgave fra 2015
Oplag: active
ISBN: 9788792894021
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 169 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1427 gram
Med Let og sundt fra River Cottage vil Hugh Fearnley-Whittingstall gøre din hverdagsmad endnu sundere! Madaktivisten og tv-kokken fra River Cottage har i sin nye kogebog nemlig fjernet hvede og mælkeprodukter fra alle opskrifterne - og resultatet er sunde, indbydende retter som er lette at fordøje for kroppen. En lang række af bogens opskrifter kan derfor også bruges af folk, som ikke tåler gluten og som ønsker at skære ned på mælkeprodukter i hverdagen. Hugh har på egen krop konstateret, hvor meget bedre han får det, når han skærer ned på den raffinerede hvede og udelader de fleste mejeriprodukter. Men i stedet for at opleve det som en begrænsning er han gået på opdagelse i andre fødevarer som rug, boghvede og ris og har erstattet smørret med oliven-, raps- og kokosolie – og nu er hans høje kolesteroltal normalt igen. Bogens hverdagsretter kan nydes af hele familien og halvdelen kan laves på kun 20 minutter! Let og sundt indeholder i alt 175 sunde opskrifter på morgenmad, bagværk, supper og salater, fisk, kød og vegetariske retter (heraf en del veganske), frugt og desserter. Masser af forslag til variationer med andre råvarer, der giver retten en lidt anden smag eller gør den egnet for veganere. Sidst i bogen er der en liste over alternativer til hvede og mejeriprodukter, som er gode at have på lager. Antal sider: 415 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 30. september
1. udgave fra 2019 på forlaget Turbine
Oplag: active
ISBN: 9788740658354
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 180 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 893 gram
Rugens danmarkshistorie samt et udvalg af opskrifter på brød, kager, desserter og middagsretter med rug.¨ Antal sider: 236. - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
fra 1988 på Holkenfeldts Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-7720-058-6
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 900 gram
Gastronomi - Til bords med historien - 391 sider - Lærredsbind - Smudsbind - Sprog: Dansk - Oversat fra norsk af Gunner Pedersen. –Pris ex forsendelse -B1706 -07-10282.2
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2016 på forlaget DR, Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711564974
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 537 gram
Her får du de bedste 40 opskrifter fra de fire sæsoner af Den Store Jule- og Nytårsbagedyst. Det er Danmarks bedste amatørbagere, der har bagt, og nu har du mulighed for at smage med. Der er noget for enhver smag, så både store og små kan bage med: småkager, konfekt, chokolader, kransekage og de smukkeste mesterværker til at glæde familie og venner i julen og til nytår. Bogen er smukt illustreret med de fine tegninger, vi kender fra programmerne, og med fotos af kager og af al den gode stemning og bageglæde i programmerne. Så er der kun tilbage at sige: klar, parat, bag! Antal sider: 120 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2016 på forlaget DR, Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711564967
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Øvrige
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 655 gram
Den store bagedyst - Sæson 5. - Del af tv-serien Den store bagedyst. Her får du de bedste opskrifter fra sæson 5 af Den store bagedyst. Bogen indeholder 40 opskrifter med al den inspiration til nye teknikker, festligt pynt og smagsoplevelser, en rigtig bageelsker kan drømme om. Bogen er smukt illustreret med de fine tegninger, vi kender fra programmet, og derudover vil der være fotos af det skønneste bagværk og af deltagere og dommere med masser af god stemning og bageglæde. Så er der kun tilbage at sige: klar, parat, bag! Antal sider: 166 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
fra 2011 på forlaget DR, Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711407981
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1158 gram
Brødrene Adam og James Price tilbereder retter fra både den klassiske og moderne kogekunst, garneret med anekdoter fra rejser til udenlandske kulinariske oplevelser. Antal sider: 223 - Indbinding: Illustreret Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2023 på forlaget Muusmann
Oplag: active
ISBN: 9788794441438
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 210 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1249 gram
Smagen og duften af jul inviterer til en fornyet juleoplevelse. Med opskrifter på overdådige julekager, tips til smukke blomsterdekorationer og hjertelige anekdoter viser Anne-Mette Juul Svensson og Bjarne Als, hvordan julen bliver en magisk tid fyldt med kærlighed og kreativitet. Glazekagedronningen Anne-Mette deler sine opskrifter på overdådige julekager, mens Bjarne, Kgl. Hofleverandør og blomsterkunstner, inspirerer med sin dekorative blomstermagi. Sammen skaber de en unik juleverden, hvor smag og æstetik forenes i en uforglemmelig fejring af julen. Velkommen til en kulinarisk og visuel rejse, der vækker alle dine sanser og fylder dit hjerte med juleglæde. Om forfatterneAnne-Mette Juul Svensson er autodidakt kagenørd og kunstner. Hun har tidligere udgivet bogen Glazekager. Se Anne-Mettes smukke kager på hendes Instagramprofil amjuulsvensson. Bjarne Als fra Bering House of Flowers er kongelig hofleverandør og ligger i hjertet af København. Parternes fælles lidenskab for at skabe og kreere blev starten på projektet. Antal sider: 248. - Indbinding: Indbundet.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2016 på forlaget DR, Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711564974
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Øvrige
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 530 gram
Den store bagedyst - de bedste opskrifter fra jul & nytår (Jul & nytår) - Sæson 5. - Del af tv-serien Den store bagedyst. Her får du de bedste 40 opskrifter fra de fire sæsoner af Den Store Jule- og Nytårsbagedyst. Det er Danmarks bedste amatørbagere, der har bagt, og nu har du mulighed for at smage med. Der er noget for enhver smag, så både store og små kan bage med: småkager, konfekt, chokolader, kransekage og de smukkeste mesterværker til at glæde familie og venner i julen og til nytår. Bogen er smukt illustreret med de fine tegninger, vi kender fra programmerne, og med fotos af kager og af al den gode stemning og bageglæde i programmerne. Så er der kun tilbage at sige: klar, parat, bag! Antal sider: 120 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
2. udgave fra 2015 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711465158
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 119 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 774 gram
Når vi i julemåneden sætter os til bords for at spise og drikke julens gode mad og øl, er det en tusind år gammel nordisk skik, vi holder i hævd. I vikingetiden fejrede vores forfædre hvert år ved midvinter, at halvdelen af den mørke tid var ovre, og at man gik mod lysere tider. Man samledes om bordet for at drikke for fred, men også for at spise godt. Da vi blev kristnet omkring år tusind flyttedes festentil december, og man fejrede nu i stedet Jesu fødsel. Det har vi gjort hvert år siden, og nu nærmer sig igen tiden, hvor familie, venner og kolleger samles om måltider, som helst skal være genkendelige og vække minder, men samtidig gerne må være noget ud over det sædvanlige. I denne bog har Claus Meyer samlet 50 af sine bedste opskrifter på alt, hvad der hører december til, af spiselige sager. Her er sild, fiskefilet og rugbrød. Mørbrad, and og flæskesteg. Kartofler og rødkål. Risalamande, naturligvis. Og ikke at forglemme – gløgg, æbleskiver og honninghjerter. Nytårets torsk og kransekage er heller ikke glemt. Antal sider: 135 - Indbinding: Illustreret kartonbind
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
fra 2012 på forlaget Turbine
Oplag: active
ISBN: 9788770905404
Kategorier: Faglitteratur, Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 370 gram
I Dampede retter kan man finde lækre og lokkende retter, der er fulde af velsmag - milevidt fra fordommene om dampet mad som trist helsekost uden smag. Men at dampede retter er sunde, kan man ikke komme uden om, da dampning er en tilberedningsform, der ikke kræver tilsætning af fedt, og som bevarer smag, duft, næringsstoffer og vitaminer. Softback - 143 sider. Fin stand ( 28,5 x 17,5 cm)
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2014 på forlaget Vandkunsten
Oplag: active
ISBN: 9788776952815
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 140 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 320 gram
At fremstille sine egne pølser er ikke så svært, som man skulle tro. Med ganske enkle midler kan enhver kaste sig over pølsemageriets ædle, men glemte kunst. Hjælpen til at komme i gang kan man hente i denne første kogebog på dansk, der giver anvisninger på, hvordan man kan tilberede sine egne velsmagende pølser. Bogen er spækket med de bedste grundopskrifter, som man selv kan variere efter personlig smag. Bogen er forsynet med en historisk beskrivelse af dansk pølsemageri – der altid har hentet inspiration fra det store udland – og derudover beskriver den alt om hygiejne, teknik, råvarer og konservering. Forfatteren har i 25 år har oparbejdet en elementær viden og erfaring om emnet og har desuden "stået i lære" hos sin svigerfar, der var slagter og pølsemager. Softback - 197 sider i meget FLOT stand. ( 19,6 x 12,8 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2006 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 9788711267135
Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Kompetenceudvikling, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 350 gram
Få inspiration og ideer til den ene flotte kage efter den anden. Her er kager til (sølv)brylluppet, konfirmationen, barnedåben og andre af livets store fester. Men man kan også bruge bogen som inspiration til en helt almindelig hverdagskage. I bogen er der desuden anvisninger på, hvordan man laver forskellige blomster og chokolade- og sukkerpynt, som man kan dekorere kagerne med. Finere kagepynt indeholder mange tips og ideer. Og samtlige arbejdsprocesser bliver beskrevet og illustreret med fotos. Indbundet udgave - 48 sider. ( 22 x 24,5 cm ) Flot bog; Flot stand
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2014 på forlaget Legind
Oplag: active
ISBN: 9788771550092
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 540 gram
Forlag: Legind - Udgivet år: 2014 - Antal bind: 1 - Udgave: 1.udg - Antal sider: 127 - Indbinding: Hardback. - Tilstand: Fejlfrit eksemplar. - Marcus Polman har besøgt alverdens bøfhuse og brasserier og har talt med slagtere, økologiske landmænd, køkkenchefer og andre fagfolk for at lure dem kunsten af. Nyd godt af deres hemmeligheder og tilbered din egen fristende, saftige og helt perfekte bøf. Der er også en række opskrifter på verdensberømte bøffer fra T-bone til Tartar og Tournedos Rossini samt klasssike saucer og andet tilbehør.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2003 på Soejderforlaget
Oplag: active
ISBN: 8770414424
Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Kogebøger, Mad & gastronomi, Natur
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 300 gram
Opskrifterne er samlet i kapitler efter tilberedningsmåde: Pande, grillrist, spyd, wok, bagehat, popcorntombola, pind og direkte i gløder. Der er opskrifter både på kød, fisk, grøntsager, frugt, brød og slik, desuden på forskellige marinader. Opskrifterne med gode råd virker meget gennemarbejdede og er lette at gå til. Der er noget til både nybegyndere - børn fra bh. klasse - og mere erfarne kokke. På rist ; På spyd ; I wok ; I pande ; I bagehat ; I popcornstombola ; På pind ; I gløder ; Marinader Spejderforlaget - 44 sider. Hardback ( 23 x 22,5 cm ) FLOT eksemplar.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2001 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788700499461
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 950 gram
Jubilæumsudgave 1901-2001 Et fotografisk genoptryk af 1901-udgaven. Et stykke køkkenhistorie med masser af charmerende gamle danske opskrifter som er underholdende at læse, og fristende at afprøve. Skrevet af frk. Kristine Marie Jensen (1858-1923), der i en menneskealder arbejdede som husbestyrerinde hos operasangeren Lauritz Melchior, og som altså i 1901 udgav denne kogebog, der skulle blive et standardværk i danske hjem. Hardback - 342 sider - ( 25 x 18 cm ) Som NY FLOT stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
2. udgave fra 2010 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788702101393
Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1400 gram
Forlagets beskrivelse af Frøken Jensens Kogebog Frøken Jensens Kogebog er kendt og elsket af danskerne for sin klassiske danske grundkogebog, der garanterer vellykket og varieret madlavning året rundt til både hverdag og fest. Opskrifterne er stensikre, velgennemprøvede og lette at følge. Der er styr på råvarer, sæsoner, traditioner, ernæring og husholdningsbudget. Og der er over 1.000 opskrifter at vælge imellem. I 1901 blev de mange opskrifter, Frøken Jensen havde samlet gennem årene, udgivet under titlen vi alle kender i dag. Bogen er i dag en ægte klassiker og er den mest solgte kogebog i Danmark gennem tiderne. Nu kommer den ikoniske kogebog i nyt smukt seriedesign i samarbejde med Royal Copenhagen, der markerer 120-året for udgivelsen. Hardback - som NY - 544 sider ( 25 x 18 x 5,2 cm ).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.